Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Ki is jött közben a legfrissebb injury report:

Lane Jonhson elárulta, hogy LT-ként készül a vasárnapi meccsre, Peters limitáltan edzett. Jenkins viszont - ahogyan az sejthető volt - visszatért a teljes edzésmunkához, és így tett Ryans valamint Cooper is, szóval elég jól állunk a visszatérőkkel. Csak Jerome Couplin és Josh Andrews nem edzett. Előbbi a Dallas ellen sérült meg, utóbbi pedig a szerdai edzésen. Egyikőjük sem fog pályára lépni vasárnap.

Visszatér tehát minden bizonnyal: Agholor, Ryans, és Cooper

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Na így már minden érthető, kivéve az, hogy az edzői stáb hogy nem vette ezt észre, mikor a képernyőn keresztül is világosan látszott, valami nem stimmel vele (eredménykövetőben is írtam többször, hogy csak lézeng a pályán).

Peters-ről nem írt még senki, de vele kapcsolatban is lehetett olvasni új hírt és nem szívderítőt: hátfájdalmai már krónikusak, kopásos gerincbetegsége van, erre a szezonra még össze tudják talán kaparni ilyen-olyan módon, de nagy valószínűséggel neki ennyi volt a karrierje. Szóval a következő drafton kizárólag OL húzást prognosztizálok...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kiderült, hogy Jenkins még a Dallas elleni 2. negyedben agyrázkódást szenvedett, és ezt egészen a meccs végéig titkolta a stáb előtt. Ennek fényében talán nem is csoda, hogy tőle szokatlan módon gyengén produkált, főleg Beasley ellen. Azóta már elismerte, hogy rossz húzás volt, de úgy érezte, hogy nem teszi ki magát veszélynek. Ez volt egyébként az első agyrázkódása pályafutása során:
 twitter.com/JoshPaunil/status/664853393782013952
Ennek ellenére megkapta az orvosi engedélyt az edzésre, és valószínűleg kezdő lesz vasárnap.

Egy felvétel is kikerült, amin Murray próbál segíteni Carroll-nak Bryant hitch route-jának előrejelzésével (ami aztán téves volt végül) Javítva: Mégis helyes volt
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
 twitter.com/Jeff_McLane/status/664786610555330560

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
((((...mondjuk én is "heads"-et hallottam...)))))
skizofita
Hmm, ez vicces. Hochuli nem csak egyre rosszabbul lát, de már nagyot is hall. Tényleg Headset mondott a srác.
gyeek
Bundagate?
Shawn84
Paranoid?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
skizofita
Hmm, ez vicces. Hochuli nem csak egyre rosszabbul lát, de már nagyot is hall. Tényleg Headset mondott a srác.
gyeek
Hát még az a szerencse, hogy Hochuli egyértelműen és érthetően elismételte amit hallott és ezt Maragos jóváhagyta bármit is mondott. Tehát a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs 😉
picksix
Reklamált valaki? Lehet elkerülte a figyelmem...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
elvileg josh andrews agyrászkódàst szenvedett szerdàn az edzésen és ebből adodoan nem jatszhat vasarnap..ezert kellhetett JV
mondjuk jones nagyobb füstetel lett beharangozva, minthogy most kitesszük , de mást leher elvinnének (pl bair, rice)

Szerkesztette: zsojti
több mint 10 éve
Közben Brad Jonest szélnek eresztettük és nem találjátok ki, hogy kit igazoltunk vissza:
 twitter.com/BatMandervelde/status/664565216768876544
Így van. Backman returns 😀

Plusz egy kis adalék:
 twitter.com/EaglesFanTalk/status/664574539473383425

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Injury report:

Ryans és Peters újra edzésbe állt, igaz csak limitáltan, de előbbi elmondása szerint játszani fog vasárnap. Peters esélyei a játékra 50-50% egyelőre. Jenkins ma sem edzett mert még végig kell mennie az NFL hivatalos agyrázkódást vizsgáló eljárásán. Kelly számít rá a csütörtöki tréningen. Ha esetleg nem tudna játszani, akkor valószínűleg Maragos kezdene a helyén, aminek nem sokan örülnénk szerintem. Jerome Couplin sem edzett. Cooper is limitált volt, de Agholor ismét teljes edzésmunkát végzett. Murray és Ryan Mathews elvileg ágyéksérüléssel szerepelnek a hivatalos álláspont szerint, ennek ellenére mindketten teljes résztvevők voltak. A csere guard, Josh Andrews limitáltan vett részt.

Szóval úgy néz ki, hogy Ryans-t és Agholor-t nagy valószínűséggel visszakapjuk, talán még Cooper-t is. Peters és Jenkins kérdéses, de utóbbi szereplése azért sokkal valószínűbb szerintem.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
😀
 twitter.com/Tostitos/status/659823617832714240?ref_src=twsrc%5Etfw

több mint 10 éve
skizofita
gyeek
Bundagate?
Shawn84
Tailgate XD
Üdv! Egy Fantasyval kapcsolatos kérdésem lenne Kiko Alonso felépült teljesen hogy látjátok mennyi idöd tölthet a pályán 7végén?
csupi4
Bill Davis állítása szerint nincs még olyan állapotban, hogy végigjátsszon egy teljes meccset.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Üdv! Egy Fantasyval kapcsolatos kérdésem lenne Kiko Alonso felépült teljesen hogy látjátok mennyi idöd tölthet a pályán 7végén?
csupi4
Cowboys ellen a snapek 37%-ban volt fent. Phins ellen szerintem a snapek felében fent lesz.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
(+volt ott még valaki de rá nem is emlékszem)
zsojti
Maxwell.. (:
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Én többszöri meghallgatás után tails-t hallok..először egyébként nekem is heads-nek tűnt..
mondjuk ha lenne bármi alapja az egésznek, akkor witten is ugrabugrált volna, de semmit nem tett az ügy érdekében

szóval maragos ezt jól csinálta,de volt is mit kompenzálnia a dez féle TD kapcsán..amit ott biggersel leműveltek (+volt ott még valaki de rá nem is emlékszem)
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
skizofita
gyeek
Hát még az a szerencse, hogy Hochuli egyértelműen és érthetően elismételte amit hallott és ezt Maragos jóváhagyta bármit is mondott. Tehát a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs 😉

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
skizofita
gyeek
Bundagate?
több mint 10 éve
skizofita

több mint 10 éve
😊
 twitter.com/thEMANacho/status/663866358422179840

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 160 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért az milyen.....

Hicks szélre dobott, levadászott labda visszahordva TD-re utána IR

S most nézem, Verett kísértetiesen hasonló módon vitte vissza s bár egyenlőre nincs hír, hogy IR lenne (vagy én nem figyeltem jól), de komolyan sérült utána később ő is.....
több mint 10 éve
skizofita
Tails

Pár érdekesség.:

- Futóstatisztika 1-4. játékhét: 89 futás, 280 yard, 3.14 átlag, 3 TD, 5-9. játékhét: 136 futás, 693 yard, 5.0 átlag, 6 TD
- Ryan Mathews 6.1 yardot átlagol eddig futásonként
- DeMarco Murray legutóbbi 5 meccse: 105 érintés, 525 yard, 3 TD, 5 yard/érintés

Legfrissebb injury report:

Jenkins és Peters nem edzett. Előbbi valószínűleg csak pihenőnapot kapott mivel nem hagyta el sérüléssel a pályát a Cowboys ellen. Ryans visszatért, de nem edzett túl sokat, kérdéses a vasárnapi szereplése.Alonso teljes edzésmunkát végzett, viszont Davis elárulta, hogy még mindig nem alkalmas arra, hogy végigjátsszon egy meccset. Agholor szintén fullba nyomta az edzést, ahogy végig a múlt héten, esélyes, hogy játszani fog vasárnap.

Napi Hicks:
 twitter.com/RoobCSN/status/664165807228854272

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 160 — Így remélem megfelelek nektek.....
De egy szerencsétlen ez a Garett, hogy nem dobdta be a zászlót, New Yorkban biztos nekik adták volna a labdát 😛
több mint 10 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Olvastam az összefoglalókat, de méltatlanul sokan elfeledkeztetek Chris Maragos teljesítményéről. Nálam ő volt a meccs embere, miután a pénzfeldobásnál írást mondott, pedig sokan a fejet választották volna 😊
somebody08
 www.youtube.com/watch?v=WMtP0WGxFuU

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Olvastam az összefoglalókat, de méltatlanul sokan elfeledkeztetek Chris Maragos teljesítményéről. Nálam ő volt a meccs embere, miután a pénzfeldobásnál írást mondott, pedig sokan a fejet választották volna 😊

Szerkesztette: somebody08
több mint 10 éve
Hicks out -> Acho in
 twitter.com/Eagles/status/663873196706410496

#NoPhlyZone