Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem lehet megunni 😊

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
twitter.com/EaglesZerk/status/663816503993745408twitter.com/EaglesZerk/status/663756663086784512

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Legalább azt nem lehet mondani, hogy nincs depth az ILB poszton. Tavaly ugye emiatt szoptunk rengeteget.
több mint 10 éve
Inkább kaptunk volna ki................... (na jó, nem, de akkor is) idióta szerencsétlen mozdulat.............
több mint 10 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😥Tegnap még meccs közben írta Baggio , hogy mellizom szakadás....már sejteni lehetett , hogy IR.....,de azért jó lett vna ha nem. Megérdemelte vna a teljes szezont. Mindenesetre meglett a jövő vezére a védelemben..és ezt jó volt látni.
twitter.com/PHLEaglesNation/status/663819064381280256
Ez még így is óriási veszteség, hogy ott van Alonso, Kendricks meg Ryans 😕
Már hivatalosan is out...
evergreen
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😥 twitter.com/PHLEaglesNation/status/663819064381280256
Ez még így is óriási veszteség, hogy ott van Alonso, Kendricks meg Ryans 😕
Már hivatalosan is out...
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Köszi a segítséget srácok!
több mint 10 éve
Nem tudja valaki, hogy hol tudnám visszanézni a meccset? Sajnos az utolsó negyedről és a hosszabbításról lemaradtam....encsóron is fent van full hdba
eaglesfan1993
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
most balra ment de jó volt,J M futott td nél erdekes volt az oline felallasa.Kelly felállt LT-nek, mellette Lane. Tavaly is volt ilyen pont Dallasban, akkor Shady futott belőle jó sok yardot. Jobbra.
Janek
határbíró
több mint 10 éve
PFF értékelések, Lane Johnson -4.2, érdekes...Jöjjön egy kis statvadászat:
- Maxwell vs Beckham: 2-szer dobtak rá, 2 elkapás, 17 yard, 0 TD, vs Bryant: 2-szer dobtak rá, 1 elkapás, 12 yard, 0 TD. Egyébként az utolsó 4 meccsen engedett elkapott yardok száma: 39, 38, 18, 12
- Bradford az elmúlt 2 meccsen összesítve 81%-os pontossággal passzolt
- Graham miután az első 3 meccs után 0 sack-kel állt, az elmúlt 5 meccsen 4 sacket gyűjtött. A PFF szerint a 9. legjobb OLB a ligában.
- Cox ugyan nem jegyzett sack-et a Dalllas ellen, de volt 7 irányító siettetése ami a legtöbb volt a héten a védőjátékosok közt ligaszerte.
- A csapat pontkülönbsége negyedekre lebontva: 1st Q: -30, 2nd Q: +16, 3rd Q: +40, 4th Q: -3, OT: +6
- Sturgis az első Eagle 1971 óta aki egymás utáni meccseken 52+ távoli FG-t rúgott
- A Pro Football Reference szerint Hicks a 4. újonc az NFL történelmében az alábbi statisztikával: 2 INT, 1 sack, 3 fumble rec, és 1 kiharcolt fumble
- Jordan Matthews-nak 48 elkapása van 8 meccs után, ami csak 1-gyel kevesebb mint a franchise rekord (TO és Westbrook 49-49)
Ezzel a sérüléssel viszont szvsz elúszik a DROY cím Hicks-nek, már ha tényleg egy hónapot hagy ki, persze ez másodlagos, csak könyörgöm ne kerüljön IR-re. 😕
twitter.com/ZBerm/status/663790171687620608
Szerk:
twitter.com/ProFootballDoc/status/663804721627402240
static.giantbomb.com/uploads/original/23/230699/2717630-7049686469-54a98.jpg

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Hatalmas meccset sikerült megnyernünk, igazi thriller volt, ennek ellenére az egyik szemem sír, a másik nevet.Sír, mert:
- Cassel-t sikerült ismételten naggyá tenni, ráadásul az a secondary, amelyikre az idei szezonban sok panaszunk nem lehet, de amit ma leműveltek, az nem PO szint. Két elkapó is 100 yard felett zárt, főleg Beasley ellen nem tudtunk ellenszert kitalálni. Bryant már-már hail mary szintű elkapása egyenesen az év vicce volt, három DB is csak mozizta a helyzetet (Biggers, Maragos, Carroll). Nyilván nehéz ezt így megítélni, mert ahhoz bele kéne tudnunk látni egy alternatív univerzum valóságába (mert teljesen más játékokat láttunk volna), de ez valószínű, hogy egy sima L, ha Romo az irányító.
- A futás elleni védekezés a Panthers meccs után ma is becsődölt, pedig erre lehetett volna építeni, így azért nem volt annyira nehéz dolga még Cassell-nek sem.
- Megint voltak idióta baromságok, fals start flagek, Maxwell is a végén parádézott a szabálytalanságokkal, bár az a második zászló szerintem hazai pálya volt. Graham taunting-ja no comment, ilyen szintű ökörséget nem lehet megengedni, bármekkora is a meccs hőfoka. 3 nagy drop megint volt, Huff konkrétan TD-t ejtett el a második negyed elején, aztán amikor holdingot fújtak asszem Claiborne-re azt csúnyán elszúrta Austin, de megúsztuk ezt is a flag miatt, meg volt egy RM drop tiszta helyzetben, az sem volt szép.
- Aztán a Hicks féle pick6 után ahelyett, hogy kicsit megnyugodnánk, és érvényesítenénk az akaratunkat kihasználva a momentumot, jön egy ST bénázás, majd az ominózus Bryant TD. A szezon legcsúnyább pillanatai voltak Eagles szempontból szvsz.
- Többször is lezárhattuk volna a meccset, konkrétan én 3 ilyen alkalmat véltem felfedezni: Egyik az előbbi Hicks visszahordás utáni időszak, majd ahelyett, hogy vezetnénk egy értelmes 3 minute drillt, hagyunk 2 percet a Cowboysnak, hogy megnyerje a meccset. Komolyan nem hiszem el, hogy ne lehetett volna összehozni egy elnyújtott drive-ot, aminek a végén rúgunk egy FG-t. Még TD-re sem kellett volna menni, aztán meg Sturgis mutterját szidjuk, ha esetleg elvéti 53-ról. De szerencsére berúgta, így még mindig ott volt a lehetőség, hogy összekapja magát a D#, de természetesen a turnover on downs-t sem sikerült kierőszakolni, és még flagekkel is segítettük a Dallas előrehaladását. A kapufás FG után már semmit nem reméltem, elkönyveltem, hogy az "Úrjézus" így akarja ma.
- Megint produkáltunk egy értékelhetetlen első negyedet. Ezekkel kellene valamit kezdeni, ha domináns csapattá szeretnénk válni. Megnéznék egy Eaglest, amelyik az első pillanattól kezdve meccsben van.
Viszont nevet, mert:
- Tényleg egy igazi csoportrangadót sikerült megnyernünk, Cassel ide vagy oda, ráadásul hosszabbításban. Ha ez nem ad lökést a csapatnak akkor semmi. Az év győzelme volt ez eddig, szerintem ez nem kétséges.
- Jordan Mattews megmutatta, hogy nem téglák vannak a kezei helyén, parádés meccset játszott, O# oldalon az egyik legjobb volt.
- Ahogy elmondható ez DeMarco Murray esetében is, aki meccsről meccsre jobb formát mutat, és végre a legfontosabb pillanatokban elő tudott lépni. Egyébként a 3 fejű backfield szörnyünk eléggé dominált a meccsen, RM-re sem lehetett panasz és Sproles is fontos yardokat hozott.
- Én őszintén meglepődtem a támadófal teljesítményén. Az első negyed szenvedése után egy teljesen más folytatást vizionáltam, már-már felsejlett előttem a 2. forduló Miserabowl-ja, de szerencsére teljesen megváltozott a játék képe a 2. negyedre, és varázsütésre feltámadt a futójáték és nagyon szép első TD drive-ot produkáltunk. A pass protection-re sem lehetett nagyon panasz ezzel a felforgatott fallal.
- Ki merem jelenti, hogy nem Bradfordon múlt ma sem. Nem mondom, hogy ez elég lesz a jövőben (mert nyilván nem) de egyre kevesebb hibával dobál, jól találta meg az elkapókat, nem volt INT közeli dobása sem, jól mozgott a zsebben, szépen kerülte el a ledöntést 1-2 alkalommal, ráadásul clutch szituációban adott egy TD passzt, ami automatikusan győzelmet ért. Én azt mondom, csak így tovább Sam. Lehet ennél még jobb is, amire szükség is lenne, de ahhoz kellene egy jobb támadófal és az sem ártana, ha nem mínusz két elkapóval játszanánk, mert Agholor hiánya és Cooper gyors kiesése rendkívüli módon rányomta a bélyegét az eredményességre.
- Összességében nem volt jó a D#, de mégis voltak olyan kimagasló egyéni teljesítmények, amelyek létfontosságú szerepet játszottak a mai győzelemben. Három nevet emelnék ki: Graham, Hicks és Kendricks. Viszont továbbra is hiányzik Ryans játéka, hiába van három bika ILB-nk, valahogy úgy érzem, hogy Mufasa jelenléte nagyon kell még ide.
- Futás elleni védekezésben ugyan nem remekeltünk, de a passrush nagyon is rendben volt, az előbb említett Graham nagy meccset játszott.
- Sturgis azért csak megtalálta a rúgócipőjét, magabiztosan értékesítette a field goal-okat, főleg az 53 yardos volt kulcsfontosságú. Megvallom, én szinte biztos voltam benne, hogy ki fogja hagyni. A kickoffok is nagyon rendben voltak, kivéve egyet ugye. 😀 De az a visszahordás már igazán nem az ő sara. Szép volt Caleb. Donnie Jones is hozta a jó formáját, nem lehetett rá panasz.
- Ugyan Zach Ertz sajnálatos módon csupán epizódszereplő, amikor elkapásokra kerül sor, de rendkívül biztos keze van, ma is volt egy parádés elkapása. Jó lenne látni többet ebben a szerepben, de a breakout year még várat magára, pedig óriási potenciál van az emberben. Ennek ellenére jár a taps.
- Ja igen, azért a kis kedvencemnek, Hicks-nek is szenteljek már egy bekezdést. Állati amit lehoz hétről hétre, imádtam ma is a játékát, a pick6 parádés volt, kár hogy a meccs végi Witten elkapást nem sikerült levédekezni, pedig az is majdnem megvolt.
Szóval összességében azért elégedettek lehetünk, mert kulcsemberek hiányával kellett küzdenünk, de nem sokon múlt, hogy egy klasszik Eagles bénázással elajándékozzuk a W-t a szezon eddigi talán legfontosabb találkozóján. Erre a csapatra még mindig nehéz rásütni a PO kaliber jelzőt, de meglátjuk, hogy a visszatérőkkel milyen játékot produkálunk a hátralévő meccseken. Most három olyan ellenfél jön, akiket kötelező legyőznünk. Nagy kérdés azonban, hogy melyik a secondary valódi arca. Vajon csak kiugró teljesítmény volt az első 7 forduló sec munkája? Szerintem nem, legalábbis remélem, de azért nem igazán várom a Bradyvel és Palmerrel való találkozást.
Offense: B -
Defense: C+
Special Teams: C+
Összességében: C+
MVP: Jordan Matthews | (De akár Hicks és Graham is lehetett volna, nehéz ügy) |

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
J M futott td nél erdekes volt az oline felallasa.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Jordan Hicks, who injured his pec. Belief is just a 2-4 week injury. MRI now.2-4 hét, szerintem az sok, kár!
több mint 10 éve
Huff nagyot dolgozott a TD előtt, volt két elkapàsa +a droppja- Huff. Ha még akkor sem lép elő, amikor mindenki más sérült, akkor mikor fog? Eddig nagy csalódás, idén már illene javulást mutatnia.Huffot bevédeném. Összesen 2 droppja volt ebben a szezonban és igen azok sajnos elég látványosra sikeredtek, de ennyi. Nagyon jól végzi a dolgát és ami még fontos, hogy blokkolásban is remekül kiveszi a részét. Itt meg is kell említeni a tegnapi győztes TD-t a neve mellett mivel ő volt az aki kiválóan blokkolt így tudta TD-re vinni Matthews.
Hulkeinstein
Greengo
tény a statjai lehetnének jobbak, de ha az O javul, akkor mindenki javulni fog
Cooperrel mi lett? megsérült az ok, de utána visszajött tegnap? rà nem nagyon emlékszem?!
Szerkesztette: zsojti
több mint 10 éve
- Huff. Ha még akkor sem lép elő, amikor mindenki más sérült, akkor mikor fog? Eddig nagy csalódás, idén már illene javulást mutatnia.Huffot bevédeném. Összesen 2 droppja volt ebben a szezonban és igen azok sajnos elég látványosra sikeredtek, de ennyi. Nagyon jól végzi a dolgát és ami még fontos, hogy blokkolásban is remekül kiveszi a részét. Itt meg is kell említeni a tegnapi győztes TD-t a neve mellett mivel ő volt az aki kiválóan blokkolt így tudta TD-re vinni Matthews.
Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nem tudja valaki, hogy hol tudnám visszanézni a meccset? Sajnos az utolsó negyedről és a hosszabbításról lemaradtam....www.sport-video.org.ua/PEDC081115.html
eaglesfan1993
Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy nem Bradforddal sikerült nyerni, hanem Bradford ellenére, és meccsről-meccsre egyre frusztrálóbb lesz az érzés, hogy ezért kellett elcserélni Foles-t.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Woooohooo, mekkora meccs volt ez! 😊 Az ilyenek miatt lesz az ember újra lelkes, és vár minden meccset úgy, mintha karácsony lenne. Nagyon-nagyon hiányzott már ez az érzés idén. Egy kis összefoglalás a meccsről, és pár gondolat a rövid, illetve hosszútávú pozitívumokról és negatívumokról:
Először is gratuláció jár a Cowboysnak, a Cassel-McFadden párossal, és ezzel a lassan mankóval járó defense-szel is majdnem sikerült nyerniük, sajnos már Casselnél is a szívroham kerülget, sajnos tud jól is játszani. Mindenesetre szerintem mindkét csapat jól játszott, koncentrált volt mindenki.
Ami minket illet, először is természetesen tőlünk is megérdemli mindenki a pacsit, többen pedig még ennél is többet. Kezdeném az edzői gárdával, azon belül is Chip-pel, aki végre előkaparta a farzsebéből a tökeit, és mert győzelemre játszani. Egyedül az első félidő végén bemutatott szerencsétlenkedés nem tetszett, majdnem meg is lett a böjtje, remélem abból is tanul Kelly. A végén viszont az a 4&1 kötelező volt, ha nem megy neki, akkor szerintem a szurkolók elevenen felnyársalják, a riporterekről nem is beszélve. A playhívások is végre ültek, a kedvencem a 95 yardos drive-unk volt, ahol végig futottunk, ezt miért nem lehet gyakrabban? Az egész Cowboys védelmet lélegeztetőgépre kellett rakni utána xD
Jövő héten tovább kell folytatni ezt a futójátékot. Ha működik, akkor végre-valahára kijön az offense erőssége, és Bradfordról is lekerül némi teher, ráadásul kifárasztjuk a védelmet is, ami a meccsek végére kulcsfontosságú a legtöbbször. A Miami ellen jó lenne végre egy stabil futójátékot kialakítani.
Pozitívumok:
- Jordan Matthews FTW! Na ezt várja az ember egy ilyen játékostól! 2 héttel ezelőtti imáim meghallgatásra találtak, és Matthews végre a pályán is bizonyított, meg is lett az eredménye. Ahhoz, hogy ebben a ligában meccseket nyerjünk, kellenek az ilyen kulcsmomentumok, ezt pedig csak klasszisok tudják szállítani. Nagyon-nagyon-nagyon kell egy jó JMat ahhoz, hogy sikeresek legyünk.
- Bradford nem fagy le egy kulcsszituációban! Ez kész csoda, nem reménykedtem ebben, kellemes meglepetés volt. Azért még mindig nem az igazi a passzjáték, nem tudom miért nem passzolunk hosszúakat. Talán ha majd Agholor is elkezd játszani...
- O-fal. És lehet, hogy őket kéne tenni az első helyre. Kelly, Tobin, és Barbre remekül helyt állt, futás ellen nagyon szép lyuakat nyitnak, és passznál is csak ritkán verik meg őket, ennél több nem is kell. Kelce is összekapta magát, és végre nyíltak a lyukak a fal közepén is, már nagyon hiányzott ez a futójátékunknak, és nekem is. Akit viszont az egységből még jobban kiemelnék, az Lane Johnson. Véleményem szerint indokolatlanul underrated, pedig a csapatunk jövőjét látom benne. Igen, vannak még apróbb hibái (false start-ok), viszont amit a pályán művel, az valami brutális. A legnagyobb erény egy tackle-nél az, ha nem veszed észre, Johnsont pedig nem lehet, mert egyszerűen nem verik meg. Ráadásul LT-ként sem! Na ez az igazi remény a Peters utáni jövőre nézve. Úgy tűnik megvan a következő 6-8 év LT-je is, mégpedig nem is akármilyen.
- DeMarco Murray. Sokan szidták, de most mindenkinek válaszolt. Nekem eddig sem volt bajom Murrayvel, nem rajta múlott, hogy nem ment a futás, de most megmutatta, hogy miért is ér ő ennyit. Biztos kéz, elkapóként is remek, emellett látja a lyukakat, és képes nagy játékokra is. Jó lesz Murray, szinte biztos vagyok benne. Mathews is jó volt, beindult végre a háromfejű szörnyeteg.
- Caleb Sturgis. Na vele kapcsolatban nagyot tévedtem. Én már az első meccs után kirúgtam volna, mégpedig páros lábbal, ehhez képest azóta szinte hibátlan. A kickoffok remekek, és közelről illetve távolról is mennek az FG-k. Az az 53 yardos ma meggyőzött arról, hogy érdemes volt adni neki egy második esélyt.
- Jordan Hicks. DROY. Egyszerűen hihetetlen mit művel. Hiába próbálok mnden erőmmel védekezni az ellen, hogy kedvencem legyen (mert nagyon szeretem Kendrickset és Alonsot is), egyszerűen nem sikerül. Nem lehet leírni, mennyire kellett az a #HicksSix, teljesen megfordította a meccset. Ezen kívül ott van mindenhol, és a szereléseket is megcsinálja. Az ILB depth-ünk egyszerűen mesés, soha nem volt még ilyen mély egységünk.
- Byron Maxwell. Az a 2 DPI BUllshit volt, azokon kívül pedig semmit nem tudott rajta csinálni Bryant. Na ezért fizettünk neki Top 5 CB pénzt, valószínűleg elvesztettük volna a meccset, ha nem ő védekezik Bryanten az esetek nagy részében. A többiek sem voltak rosszak az alap 4-esből, egyedül Jenkinsnek gyűlt meg a baja Beasley-vel, de ettől nem rosszabb játékos, csak más matchupokban jó. Safetyként ma is hibátlan volt. Thurmond megint majdnem fogott egy INT-et, és volt pár kulcsszerelése, Carroll pedig újra levédekezett több passzt is.
- Brandon Graham. Yeah, előkerült a második passrusherünk is. Szintén elengedhetetlen, ha akarunk valamit a szezontól. Tyron Smith-t így megverni nagyon kevés ember tudta eddig. A szabálytalansága nagy butaság volt, de utána legalább javított. Ennyi hiba belefér, a lényeg, hogy generálja azt az elengedhetetlen nyomást.
Negatívumok:
- D-line. Először engedtünk két futót is 100 yard fölé két egymás utáni meccsen. Reméljük csak ideiglenes gödör az egységtől, a Miami ellen viszont már kelleni fog a szezon elején látott futás elleni védekezés.
- Huff. Ha még akkor sem lép elő, amikor mindenki más sérült, akkor mikor fog? Eddig nagy csalódás, idén már illene javulást mutatnia.
- Nem vagyunk képesek TD-t szerezni a 4. negyedben, amikor bebiztosíthatnánk vele a meccset. Nem először...
- Buta büntetések.
- Megmagyarázhatalan első félidő, botrányos első negyed. Úgy tűnik ez már a szezon végéig így fog maradni. Meg fogjuk még szívni ezzel, ebben nem kételkedem.
Összességében kritikus meccset sikerült megnyerni, méghozzá pont azoknak az embereknek köszönhetően, akiknek a legjobban kellett javulniuk. Visszatért a szurkolók hite, és talán a csapaté is. A csoport matekját is érdemes megnézni, ezzel ott is visszajöttünk, ha a Giantset megverjük, akkor már biztos a fél meccs előny a csoporton belüli mérlegek miatt.
FLY EAGLES, FLY!
több mint 10 éve
W az W de gyalázatos volt ez a teljesítmény.A liga legjobb Oline-ja tudom de akkor is szenvedett a D szinte átmentek rajtuk amikor akartak egy Cassel-el...
Maxi nem volt azért rossz mondjuk annál a HM pasznál az egész sec elaludt....
Samu megint lassan indult de végre a futás jól ment bár voltak furcsa playek 3&1nél pass és a red zoneban is bénáztunk mikor csak 4.re lett meg a TD .
Murray nem volt rossz ,de rengeteg labdát kap mondjuk eddig bírja,szerencsére.
Samu handoff király sok pénzért bár az OT drive nem volt rossz ,bár addigra a Dallas D már alig élt....
Visszanézem azért azt a drive-ot.
több mint 10 éve
Nem tudja valaki, hogy hol tudnám visszanézni a meccset? Sajnos az utolsó negyedről és a hosszabbításról lemaradtam....
több mint 10 éve
Ano a kocsmázást nevezi melónak😉 Lassan a májátültetést kell, hogy Lurieval intéztessük 😀
több mint 10 éve
Egyébként ha megnézitek az nfl.comna JM highlightst akkor szépen látható hogy ugyanúgy adtuk el a meccsnyerő játékot mint ami korábban már egyszer szintén összejött, csak akkor csupánRZig jutott JM nem TD ig. Befelé indul aztán hirtelen kivág s meg is van a nagy játék.Chip is mondta, hogy előtte megcsinálták már, és azért próbálták eladni mégegyszer. Sikerrel.
dande
Don't talk the walk, Walk the talk!