Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 160 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként ha megnézitek az nfl.comna JM highlightst akkor szépen látható hogy ugyanúgy adtuk el a meccsnyerő játékot mint ami korábban már egyszer szintén összejött, csak akkor csupánRZig jutott JM nem TD ig. Befelé indul aztán hirtelen kivág s meg is van a nagy játék.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
sajnos meló miatt nem tudtam megnézni élőben, akármit nyitottam meg mindenhol ez volt a vezető hír, úgyhogy mostmár sajna tudom az eredményt
MEGVERTÜK A COWGIRLST VAZEEG
ano92
Felkeltem megneztem a hosszabbítást azt mentem melózni 😃

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Hicks mellsérülése nem vészes, tudja mozgatni a karját. Többet majd az MRI után, de valószínűleg a 10. héten már játszhat.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
sajnos meló miatt nem tudtam megnézni élőben, akármit nyitottam meg mindenhol ez volt a vezető hír, úgyhogy mostmár sajna tudom az eredményt
MEGVERTÜK A COWGIRLST VAZEEG

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Minek ide, Bradfoles nagyon jó volt tennap 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
nem fáj ilyenkor nektek, hogy mégsem adta meg Chip Mariota-ért amit a Titans kért, bármilyen sok is volt?
fr qb-tok lehetett volna aki évekre megoldás és majd perfect fitt...tom, hogy akkor ez még nem volt tudható, de elkepzelni nemtom, milyen lehetne ma a Philly Mariota-val...szerintem félelmetes (na persze, nem igen lenne nr1 wr-je, de akkor is)
Pari
Ez olyan, minthogy biztos fáj kb. 30 franchisenak, hogy benn hagyták Bradyt a draft végéig, vagy fáj vagy 20-nak, hogy Russel Wilsont nem húzták ki a 2. körben...
Speciel én Kelly helyében biztos tradeltem volna Mariotáért, ő valamiért nem tette. Ki tudja miért?
Sobri Jóska
"It was just a really steep price.It’s like driving into a nice neighborhood and looking at a house and saying, ‘That’s really nice,’ and then they tell you the price and you turn around and drive away. We didn’t walk in the front door. We didn’t take a look around."

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
nem fáj ilyenkor nektek, hogy mégsem adta meg Chip Mariota-ért amit a Titans kért, bármilyen sok is volt?
fr qb-tok lehetett volna aki évekre megoldás és majd perfect fitt...tom, hogy akkor ez még nem volt tudható, de elkepzelni nemtom, milyen lehetne ma a Philly Mariota-val...szerintem félelmetes (na persze, nem igen lenne nr1 wr-je, de akkor is)
Pari
Ez olyan, minthogy biztos fáj kb. 30 franchisenak, hogy benn hagyták Bradyt a draft végéig, vagy fáj vagy 20-nak, hogy Russel Wilsont nem húzták ki a 2. körben...
Speciel én Kelly helyében biztos tradeltem volna Mariotáért, ő valamiért nem tette. Ki tudja miért?

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Szerintem egyik sem volt DPI Maxwelltől. Azért nah, mi legyen már, nézze egy yardról Dez Bryantet, és még csak rá se lehelhet egyet, vagy hogy képzeljük el egy elit elkapó védelmét? Tapadt rendesen mindkétszer, mindkétszer a labdát támadta.

Mindegy, így legalább a lezárás stílusos lett. Kellett ez a győzelem nagyon, és talán most már így az önbizalmak is helyreálltak. Lehet folytatni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Nagyon éles meccsen győztünk, gratulálok a csapatnak! Bár maxi mindent megtett hogy hosszabbításra kerüljön sor, és hogy agyvérzést kapjak, de azért köszönöm ezt a W-t! Elégedett nem vagyok, de ez most nem számít, most pár napig a győzelem hatása alatt leszek 😊 Megérte végignézni.
MrMiksa
Azért a második DPI-nél maxi ment a labdáért, inkább OPI volt, utána meg illegal formation amire nem dobtak zászlót...3 szabálytalanság zsinórban, első még azt mondom OK, másodikat sikerült eltalálni csak az oldalt nem, a harmadikat meg elfelejtették bedobni, lejtett a pálya itt a végén nagyon.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 160 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tényleg "casselitiszünk" van csak most segített rajta többek között egy Hickssix😀 (ez utóbbi kifejezést loptam).

Azért a futás elleni védekezést sürgősen rendbe kéme tenni. Megint100 yardot futokoráztak ellenünk.
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Bradford legjobb meccse volt, és Matthews is felbukkant végre (azért a többiek hozták a dropokat, Huff röplabdás megoldása különösen tetszett). Mi lenne, ha az elejétől tudna működni az offense, mert az 1. negyed megint borzalom volt. Johnson jó volt a bal oldalon. Futásnak is jól blokkolt az összefoltozott fal.
A secondary viszont elég gyenge volt, főleg Jenkins, majdnem sikerült kikapni a Cassel-Beasley párostól 😨 A legalja a levegőben megszáradó hailmary-szerű passz volt, amit sikerült benyelni. A front7-ből meg a meccs második felére eltűnt a passrush, Graham viszont előtte párszor megszívatta Smith-t, ami jó. Hicks megint kiemelkedett, túlzás nélkül a legjobb linebackerünk, DROY esélyes, csak folytassa is így.

több mint 10 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Nagyon éles meccsen győztünk, gratulálok a csapatnak! Bár maxi mindent megtett hogy hosszabbításra kerüljön sor, és hogy agyvérzést kapjak, de azért köszönöm ezt a W-t! Elégedett nem vagyok, de ez most nem számít, most pár napig a győzelem hatása alatt leszek 😊 Megérte végignézni.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/Eagles/status/663580978300997632

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Jó meccs volt. Matthews ma mindent elkapott és a legfontosabb passzt is. Javuló tendencia.....bár azért még döcögős volt az O# az elején. Murray is nagyot játszott...alakul. A D#-t jól kielemezték ...nehéz volt ellenük . Remélem Hicks nem IR . Megérdemelné a folytatást. Hatalmas éve van rookieként.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ha a második hetinél jobbat nyújtunk, én már boldog leszek...

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Eagles inactives for SNF: QB Lewis, WR Agholor, CB Rice, LB Jones, LB Ryans, T Peters, DE Bair. Hicks starts for Ryans, Huff for Agholor, Lane Johnson starts at LT, Kelly starts at RT.

Jó "móka" lesz.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Lesz tipp játék philly blogon? (és ha igen)Szerez e TD-t Agholor? 😊

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jason Peters OUT.
több mint 10 éve
Ha Casselből megint elit irányítót csinál az amúgy top formát mutató védelmünk,mint tavaly, akkor elmondhatjuk hogy heveny "casselitisünk" van. 😀
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Nem artana nyerni.
Ha nem akkor beindul a Kelly üldözés az tuti

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Remélem, minden játékosunk ezzel a videóval kelt és feküdt a bye week alatt.  www.youtube.com/watch?t=8&v=G4bb06sxWpg
Nagyon kéne a win holnap...

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
 twitter.com/smartfootball/status/662622837702791168

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
| | | |

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)