Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
elbaszta. Ez van. Összesen van 4 cb akinek több combined tackleje (ebből amúgy Carroll 2. helyen áll) van mint Maxwellnek eddig. HÚúúúú de szar szegénykém, hogy túl lett fizetve. Bezzeg ha nem lenne túlfizetve most valami noname szar szaladgálna a helyén. Akkor meg az lenne a baj.Mindig kell keresni valami bajt. Kell rajta rágódni, hogy elbaszott egy tacklet TDért ennyi fizuval. De ne csak a negatívokat emlegessük már fel (csak mert ennyi pénzt adtak neki) a többi pozitív meg legyen homály.
több mint 10 éve
Ezt már én is akartam írni, ez egyszerűen szánalmas, amit itt csinál Maxvell. Elvileg ő egy nagy darab, jól szerelő Cb. Ez az erőssége. Mert, hogy nem gyors az tuti. Az int-je is mák volt, köze nem volt hozzá, megverte az embere csak kiejtette. Átlagos Cb-nek tartom, túl van fizetve.Yards given up the last 3 weeks by Byron Maxwell:ez beleszámíthat az engedett yardokba?
39
38
18
evergreen
twitter.com/xmasape/status/658471670257164288/photo/1
baggio
több mint 10 éve
szerencsétlen itt a labdára ment tuti : D De azért Kendricks is azthitte, hogy valami vonaton ül. : D
több mint 10 éve
Yards given up the last 3 weeks by Byron Maxwell:ez beleszámíthat az engedett yardokba?
39
38
18
evergreen
twitter.com/xmasape/status/658471670257164288/photo/1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Yards given up the last 3 weeks by Byron Maxwell: 39
38
18

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
PFF szerint top 3-as a db sorunk...kicsit mintha elszámolta volna (vagy korábbi a cikk).. azt írja, hogy 4 interceptionünk van
www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
Rataxes
Thurmond 3
Carroll 2
Maxwell 1
Jenkins 1
mindegy is.. a lényeg, hogy faszás a D#
több mint 10 éve
PFF szerint top 3-as a db sorunk...www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
nem a várakozás rossz. hanem a bizonytalanság. Ha azt mondja nekem valaki, hogy draftolunk egy qb-t aki 3 év múlva beérik és ligaelit lesz. Azt aláírom és nem sírok éjszakánként a párnámba óceánokat, de végigpróbálgatni bizonytalanul az utakat/több qb-t az nyugtalanít.+1
ano92
Én viszont azt gondolom emellett, hogy ha találunk egy nem kiemelkedő számokat hozó, hanem stabilan konzisztens irányítót, már boldog vagyok. A Super Bowlhoz elégséges kell, hogy legyen egy stabilan dolgozó ember, ha a csapat többi része is stabil és néhány játékos az elit szintjét tudja hozni, hiszen azzal fel tudják húzni a csapat többi részét, vezérekké tudnak válni és egy stabil, megbízható csapatot tudnak alkotni. Ismétlem ez egy magánvélemény 😊
több mint 10 éve
nem a várakozás rossz. hanem a bizonytalanság. Ha azt mondja nekem valaki, hogy draftolunk egy qb-t aki 3 év múlva beérik és ligaelit lesz. Azt aláírom és nem sírok éjszakánként a párnámba óceánokat, de végigpróbálgatni bizonytalanul az utakat/több qb-t az nyugtalanít.
több mint 10 éve
Ahogy korábban már valaki kiemelte, a liga 70% keresi a Brady, Brees, Payton, Rodgers féle irányítót. Ez rohadt nehéz. Bradfordnál gyengébb QB-k is dobálnak a ligában bőven. Én nem látok rá semmiféle megoldást amire azt mondom, hogy ez a tuti út.
Csinálhatsz suck for Luck féle idényt, és aztán tényleg beválik, de a Griffin féle utat is láttuk a Washingtonnál. Nem túl sűrű az amit a Denver nyert Paytonnal, persze nem is lett azért hosszútávú befektetés.
Vannak itt bőven utak:
- Brady út / Wilson út hátsóbb körökben kincs találata.
- Rodgers út: pár év backup amíg megérik NFL-re.
- 1/1-es talent - egyből kezdő, de neki is kell idő
Egy biztos hosszú az út ehhez. Nálunk meg mintha ehhez nem lenne türelem, így kapkodunk kicsit....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Érdekes ez az irányító kérdés. Szerintem az önmagában nem elég, hogy a csapat az első körben vagy 2. körben írányítót draftoljon. Hiába egy jó Qb jó képességekkel ha nem passzol egy adott csapat sémájába. Felvetődött itt Rg3 vagy kaepernick (baggio), nem tudom mennyire passzolnánk ők az Eagles elképzeléseibe. Hiába jó irányítók. Szerintem az is kell ,hogy egy irányító sok mindenben illeszkedjen egy csapathoz. Pl Goff lehet jó, de lehet, hogy az Eaglesben pocsék teljesítményt mutatna, de pl ha a Bears igazolná le akkor lehet, hogy franchise írányító lenne.Szerintem ez is baj Bradforddal és Sanchezzel is nem illenek az Eaglesbe. Rodgers mennyire illik már a Green Bay-be vagy Brady a Patsbe. Szerintem így kellene keresgélni és akkor hosszú távon lehetne egy jó irányító.
több mint 10 éve
True story:twitter.com/ZBerm/status/658686451303976960
És sajnos ebben is van valami:
"25 seems a little bit nice my count I have 36 drop passes they don't need the jugs machine anymore they need a sports psychologist."
Ez meg egyenesen siralmas:
pbs.twimg.com/media/CSWhkr4UcAAlc0s.jpg
Na negatív hullámokbó ki.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Igen én is arra célozgattam,hogy a QB kérdés az nagyon is nehéz dolog.( Nem trollkodás ) semmi extra, csak márHa pl. egy mindig agyon szidott Eli passzolgatna nálatok, akkor simán SB contenderek lennétek... Így meg csak megint eltelt egy év...jövőre is el fog...Igen és?
ozibozi
Átigazol hozzánk?
Kérdés az ki vagy mi a megoldás azt mindenki tudja,hogy Eli nevét kicserélheted még 8 másikra is.
Ha nektek lenne olyan D mint ami itt alakul akkor meg ti lennétek azok.
csak van az a fránya sapka meg a szerencse és a tudás.
ezek együtt hoznak sb-t de ti ezt jobban tudjátok mi csak sejtjük ugye ....
Janeksokszor jogosanannyi irónia, gúny stb céltáblája volt ... és kiderült már sokadszorra (Jets,Bills,Eagles stb...) hogy egy jó védelem is előbb összerakható, mint egy QB aki elvezet valameddig.
ozibozi
Samu nem rossz qb a liga felénél most is gyengébb qb-k dobálnak csak ugye itt minden szar a szurkolóknak 😊
több mint 10 éve
( Nem trollkodás ) semmi extra, csak márHa pl. egy mindig agyon szidott Eli passzolgatna nálatok, akkor simán SB contenderek lennétek... Így meg csak megint eltelt egy év...jövőre is el fog...Igen és?
ozibozi
Átigazol hozzánk?
Kérdés az ki vagy mi a megoldás azt mindenki tudja,hogy Eli nevét kicserélheted még 8 másikra is.
Janek
több mint 10 éve
Szezon végén el kell jutni addig, hogy ő lesz franchise-QB vagy nem. Ha igen a válasz, akkor Bradford nem fog alárni rövidtávú szerződést, szépen ki kell fizetnünk. 20 millió körül van most a QB-tag? Mikor játszott utoljára a ligában irányító tag alatt? Bradford az üveg térdeivel biztos nem szeretne.
Szerkesztette: határbíró
több mint 10 éve
Nem azt akartam mondani hogy direkt veszítsünk csak én nem látom értelmét annak hogy esetleg egy playoff első kör végállomással jó szezon lenne.Védelem sztem jó úgy ahogy van,persze lehetne javítani de az o fal lenne a legfontosabb arra kéne a hangsúlyt fektetni.Utána a qb de ide nem tudom kit lehetne.Írták Kaepernicket ha őt megtudnánk szerezni lehet jó lenne de nem hiszem hogy elengedik.Más szerintem megint egy éves megoldás lenne.Én a draftot az o falra áldoznám.
több mint 10 éve
A Bradford-kísérlet vagy véget ér, vagy hosszú távú szerződést kap. 1-2 éves szerződés vagy TAG szerintem kizárt.Miért gondolod?
határbíró
Amit én tennék:Az 1. ponton kívül mindegyiket adom, Kaep már nekem is megfordult a fejemben, viszont annak nem látom realitását, hogy ebben a szezonban padozni fog Bradford, hacsak meg nem sérül meg nem is látnám őszintén szólva sok értelmét így, hogy van még vissza minimum 9 meccs, hacsak nem a visszakapható picket nézzük, de ha sikerülne újabb szintet lépnie Samunak, az a plusz-mínusz 4. kör szerintem nem akkora veszteség. Nem mondom, hogy ő lesz a megoldás, de ha már elhoztuk viszonylag drágán, akkor pazarlásnak érezném lemondani róla 7 meccs után. Azért ő is máshogy teljesítene egy izmosabb fal mögött, kiegyensúlyozott elkapókkal.
Shawn84
Meg kell szerezni "óccón" RG3-t és Kaepernicket, a drafton behúzni Boykint és Prescottot, aztán addig futtatni az épp kezdő irányítót míg meg nem sérül, ennyi a győztes formula.És komolyabbra fordítva a szót? : D Azért Tőled is szívesen olvasnék egy fejtegetést ezzel kapcsolatban.
Csak Bradfordot és Shurmurt felejtsük el könyörgöm...
baggio
Ha pl. egy mindig agyon szidott Eli passzolgatna nálatok, akkor simán SB contenderek lennétek... Így meg csak megint eltelt egy év...jövőre is el fog...Tehát mi a konklúzió? Bradford-Eli csere egy az egyben? 😀
ozibozi

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Ha pl. egy mindig agyon szidott Eli passzolgatna nálatok, akkor simán SB contenderek lennétek... Így meg csak megint eltelt egy év...jövőre is el fog...Igen és?
ozibozi
Átigazol hozzánk?
több mint 10 éve
Ha pl. egy mindig agyon szidott Eli passzolgatna nálatok, akkor simán SB contenderek lennétek... Így meg csak megint eltelt egy év...jövőre is el fog...
több mint 10 éve
Meg kell szerezni "óccón" RG3-t és Kaepernicket, a drafton behúzni Boykint és Prescottot, aztán addig futtatni az épp kezdő irányítót míg meg nem sérül, ennyi a győztes formula.Csak Bradfordot és Shurmurt felejtsük el könyörgöm...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az elejével egyet értek, de én azt mondom semmit nem veszítenénk ha most Sanchezt is megnéznénk élesben. Azzal maximum nyerhet a csapat. Ha mást nem egy 4. kört biztosan.Ezek közül szinte mindegyik olyan dolog, ami szerintem nem orvosolható azzal, hogy korán húzunk a drafton. A támadófalba kellene a mélység, ezt aláírom, valamint az irányítókérdés sem tisztázott még, és akkor ezzel kapcsolatban kérdezném, mivel továbbra is érdekelne a véleményetek, hogy itt ki milyen stratégiával állna elő az irányítókérdést illetően? Akik képben vannak az egyetemi fociban, van-e olyan QB prospect, akin érdemes lenne elgondolkozni? Vagy esetleg FA piacon néznétek szét? Tradelnétek? Mi az a teljesítmény, ami után már elgondolkoznátok Bradford megtartásán?és akkor a draftról:
evergreen
Round 1 - Egyelőre nincs olyan QB akiért érdemes lenne első kört áldozni
Round 2 - Jacob Brissett, Cardale Jones . Jones tavalyi berobbanása érdekessé tette. Nem tudom most hol tart, de lehet korai lenne még őt elhozni egyetemről.
Round 3 - Patrick Towles, QB, Kentucky
Round 4 - Carson Wentz, QB, North Dakota State, Jacob Coker
Round 5 - Dak Prescott, QB, Mississippi State, Nate Sudfield
Lehet ezt elemezni, de pillanatnyilag nem valami fényes a QB helyzet...nem jönnek Lakkok-Maniókák vagy Griffek.
Greengo
Ami tény: Peters max 1 évig marad már csak, de én az ő helyében inkább visszavonulnék szezon végén, idén már csak árnyéka önmagának. Így biztosan kelleni fog legalább 2 kezdő szintű OL játékos a csapatba. Drafton ha minőséget akar az ember akkor az OG posztot az első 3 körben megoldja. OT posztot pedig 2. kör közepéig talán.
Én Bradfordal nem hosszabbítanék, mert egyszerűen nem látok benne többet. lehet lesz jobb meg szarabb meccse, de évről évre bizonyította már, hogy neki ez a plafon. Na meg azt én nem hiszem el, hogy egy ilyen totyorgós irányítóra van szüksége Kellynek.
Draft QB-k. Itt először is azt kéne tudni milyen stílusú irányítót akarna Kelly. Mióta a ligába került azt vártuk, hogy egy mozgékony jól passzoló Qb-t fog keresni a csapatba, erre kezdett Foles, draftolta Barkleyt, és jött Bradford is. Az idei QB felhozatalt elég gyengének érzem. Van 1-2 játékos aki jónak tűnik, de ha jobban utána néz az ember, rájön, hogy bizony ezeket a rendszer teszi leginkább naggyá. Cardale Jonesra szerintem ne nagyon vesztegessünk szót a továbbiakban. Ő olyan jó, hogy már a kezdő posztot el is veszítette az Ohio Stateben. Rémesen gyengén játszik. Akiket felsoroltál azok közt két ember van akit kiemelnék, mindegyik mozgékony játékos.
Dak Prescott: Ha nem megy ki az első 3 körben azon meg fogok lepődni. Évről évre jobban passzol, idén eddig a legjobb, emellett futásokkal is hasznos. Kelly szerintem nagyon jól tudná használni.
Jacoby Brisett: Tavaly robbant be igazából, bár még mindig eléggé fű alatt mozog a scoutoknál. Sokat fejlődött a pontossága tavaly óta, és elég mozgékony játékos is. Meccsenként 7-8 futással próbálkozik átlagban, de nem túl hosszúakat fut.
A legjobbat kihagytad, a Heisman egyik fő esélyesét.
Trevone Boykin: Az egyik legjobb offense-t irányítja a TCU-ban. Sokat és jól is fut, passzban is javulgat. Jelenleg 66,4%-al passzol, ami egyetemi irányítóknál nem rossz, Igazi playmaker. Biztos 1. körösnek mondanám.
Ami mindegyikre igaz, hogy Mariota és Winston tudásától szerintem mind messze vannak.
A "Bradford típusból" is van 1-2 játékos őket csak felsorolás szinten. Connor Cook, Jared Goff, Cody Kessler, Kevin Hogan.
Amit én tennék:
1: Megpróbálkoznék Sanchezzel, és Bradfordot padoztatnám. Kockázatmentes a dolog.
2: Rosemant vissza GM-nek. Ez nagyon fontos lenne, szerintem Kelly egyrészt szarul managelte az offseasont, sok értéket hagyott elmenni ingyen, másfelől tapasztalatlan is. Hiába mondják a Belicsek, Carroll párhuzamot. hogy náluk ez mennyire jól működik, és én ezt alá is írom, csak annyi megjegyzést főznék hozzá, hogy előbbinek 34 utóbbinak 15 évnyi NFL tapasztalat volt már a háta mögött.Emellett Kellynek jót tesz ha csak az edzői feladatokkal kell foglalkoznia.
3: Offseasonban, ha elérhető megpróbálnám elhozni Kaepernicket. Ha nem akkor is egy mozgékonyabb irányítót megpróbálnék keresni, aki nem Tebow.
4: Az OL-t erősíteni. Ez lesz szerintem a legfontosabb dolog. A kezdőnk is szar, depth meg épphogy van, de ugye a szarok mögött se jó játékosok padoznak. Draft + FA.
5: Surmó urat úgy vágnám ki a stábból, hogy visszanézni se legyen ideje. Nem gondolom, hogy egy ilyenfajta konzervatív OC-nek továbbra is helye van a csapatnál. Fiatal, kreatív OC jelöltek is akadnak, inkább egy ilyet hoznék.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
QB kérdés:A vezéregyéniséget a liga 70%-a keresi évek óta....
Van egy öregedő csoport -TB,Romo,PM,Brees ,utánuk Arod,Ryans plusz BB Flacco
Cam,Wilson,Carr
a többiekre nehéz azt mondani,hogy vitán felül vezérek,meccset eldöntő QB-k...
Elli lehet még talán a listán meg Rivers
Szóval nem olyan egyszerű ez,hogy tankolunk és draftolunk....
OL fontosabb lehet és utána talán a passrush de ugye Graham fiatal,és van egy első körös emberünk is 😊
több mint 10 éve
A Bradford-kísérlet vagy véget ér, vagy hosszú távú szerződést kap. 1-2 éves szerződés vagy TAG szerintem kizárt.