Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Tényleg nem kioktatásként, hanem tapasztalatból mondom, hogy a pletyka nem hír, az NFL-ben különösen a játékos- és edzőkeringő (előbbi a trade deadline idején, utóbbi a black monday után), illetve a draft idején felesleges ilyenekkel foglalkozni. Ha másból nem, egy Eagles drukkernek legalább Mariota esetéből kiindulva illene ezt örökre megjegyeznie.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na erre nem számítottam. Nem tudom mennyi a valóságalapja, de érdekes mindenesetre:twitter.com/incarceratedbob/status/661295047342690306

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
A jelen állást tekintve erre mondjuk hogy huh ezt megúsztuk 😀 (ha jól értem hogy 4 év 72 millát ajánlottunk de nem írták végül alá). BTW Bár inkább sajnálni kéne hogy nem így történt.
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/11/2/9661054/eagles-sam-bradford-contract-four-year-contract-72-million-quarterback-salary-report?_ga=1.150627190.1523330522.1409528280komment: "sam bradfords agent isnt the hero we deserved, but the hero we needed " :'D
#freehowie #fireshurmur
mustaine
Ha ez tényleg igaz... anyám borogass. De mégis mire adtak volna neki ennyit úgy, hogy nem is látták élesben játszani az Eagles-ben? Létezik? 😀

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Bye week-en a csapat, de mégis csodás játéknap ez a mai. 😊Innentől kezdve teljesen a mi kezünkben a dolog. Kérdés, hogy élünk-e vele. Mindenesetre ha jövő héten nem bírjuk bevinni a kegyelemdöfést a Romo nélküli Cowboysnak, akkor meg is érdemeljük a sorsunkat. Én azért bízom a csapatban. A sérültek közül valószínűleg mindenki felépül, tán még Alonso is, plusz Ryans megint lesz. Kötelező a győzelem pihenőhéttel a hátunk mögött. Elvárom a csapattól, hogy 7-4-es mérleggel készüljön a Pats elleni meccsre.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Akkor meg pláne már inkább tartsuk meg. aztán idény végén eldől, hogyan alakul, annyira nem rossz játékos, hogy marék szotyiért (5-6-7. kör) elkótyavetyéljük....ha meg beütnének sérülések, akkor főleg hiányozna.Ne már...... Gyengítsük a deptht.... Bár ha máshol több lehetőségét kapna. Ő is amikor ott van szívét lelkét bele teszi. Nem tudom hogy amit kapnánk érte mondjuk picket tudnánk e jobb értékű játékosra váltani. Az elkötelezettséget pedig nehéz pótolni s ha vki akkor Curry az, az Eagles iránt. Tudom megint a sírás 😛 de érte tényleg kár lenne még ha egyfelől érthető is. Ha tényleg áruljuk 😀Lejáró szerződésű, ha kapunk érte bármit az már jó eredmény lesz.
dande
Shawn84
több mint 10 éve
Curry-t nem fogjuk tudni megtartani a szezon után, ha egy 4-3as csapat kezdőnek akarja őt, mert akkor meg fogják fizetni. A trade-nek annyi értelme van, hogy ez a csapat ne a Giants legyen. 😊
több mint 10 éve
Ne már...... Gyengítsük a deptht.... Bár ha máshol több lehetőségét kapna. Ő is amikor ott van szívét lelkét bele teszi. Nem tudom hogy amit kapnánk érte mondjuk picket tudnánk e jobb értékű játékosra váltani. Az elkötelezettséget pedig nehéz pótolni s ha vki akkor Curry az, az Eagles iránt. Tudom megint a sírás 😛 de érte tényleg kár lenne még ha egyfelől érthető is. Ha tényleg áruljuk 😀Lejáró szerződésű, ha kapunk érte bármit az már jó eredmény lesz.
dande
több mint 10 éve
Front7 alapból 4-3 bhan is elit lenne ezekkel a playákkal. de így 3-4 ben is rohadt durva
több mint 10 éve
Ne már...... Gyengítsük a deptht.... Bár ha máshol több lehetőségét kapna. Ő is amikor ott van szívét lelkét bele teszi. Nem tudom hogy amit kapnánk érte mondjuk picket tudnánk e jobb értékű játékosra váltani. Az elkötelezettséget pedig nehéz pótolni s ha vki akkor Curry az, az Eagles iránt. Tudom megint a sírás 😛 de érte tényleg kár lenne még ha egyfelől érthető is. Ha tényleg áruljuk 😀
több mint 10 éve
Áruljuk Vinny Curryt 😕. Vele kapcsolatban is ugyanazt gondolom, mint Graham esetében, egy 4-3-as védelemben nagy király lehet.twitter.com/BleedingGreen/status/660834425643626496
több mint 10 éve
Ha valaki nem tudott éjszakázni, de még nincs tisztában az eredménnyel, akkor itt be is pótolhatja elmaradását: www.noonkick.com/2015-9-notre-dame-at-21-temple/Kiváló színvonalú, remek hangulatú meccs volt, Eagles bye weekre tökéletes program
kepfeltoltes.hu/151101/Screenshot__36__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na akkor még egyszer: a főoldalon nem véletlenül látható a Lincoln Financial Field, ma ugyanis (magyar idő szerint vasárnap 01:00-től) a Temple nagy rangadót játszik benne, az 1979 óta először kiemelt Owls a szintén top25-ös Notre Dame-et fogadja.Nyugodtan kijelenthető, hogy soha nem övezte még ilyen várakozás a Temple meccsét, a 2004-ben a Big Eastből gyenge eredményei és nézőszámai miatt kirakott program idén története során először 7-0-ás mérleggel startolt, melynek köszönhetően az ESPN cfb-beharangozóműsora, a College GameDay is Philadelphiából jelentkezik, ráadásul nem is a TU kampuszáról, hanem az Independence Mallról (ahol a Liberty Bell is áll, voltam ott, gyönyörű hely).
Egy szó, mint száz, már 14-kor érdemes az ESPN-re kapcsolni annak, aki szeretné pl. a várost látni, 01:00-kor pedig az abc-re, ha Philly első osztályú NCAA-futballcsapata érdekli. GO OWLS!

---
több mint 10 éve
Inkabb arra céloztam hogy kb minden kezdő cb kb ennyit keres ha a garantaltat nezzuk.Kiveve a kiugro eseteket pl Norman most
több mint 10 éve
nem szabad kiesni a formából, rossz hatással lenne a csaptra : D
több mint 10 éve
Ano te akkor is iszol mikor nincs meccsünk s nem csak vizet vagy kólát, ez most már nem kérdés 😉
több mint 10 éve
Tetszik rivers 8 gyereke ne tagadd. Szerrtnel tole te is 😀
több mint 10 éve
qb kérdés... én inkább trodot próbáltam volna be teljesen ingyen nem samut első körért, de ha perkáltunk érte akkor szerintem maradni fog, és ez a jó döntés ha már első meccsen is ő kezdett szancsó helyett.. qb-t nem fogunk húzni szerintem, inkább a fal építése lenne fontos hogy jobban menjenek a futások és több ideje legyen samunak, úgyis szeret pöcsöpni : D ja, én anno norv távozásakor bepróbálkoztam volna riversnél, dehát én elfogult vagyok vele kapcsolatban :
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
elit cb fizu?Bocs de nem értem a kérdésed, igen az nem?
overthecap.com/position/cornerback/
Janek
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Rookie www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Checking-In-On-The-Rookies/c3338165-c8c7-4658-ac24-a2435a3bf610
több mint 10 éve
Már nem azért, de ott Jenkins is mindjárt elismerte mutatott magára az ő sara volt neki kellett volna elsőre szerelni. Úgyhogy erről ennyit..... Ha így fejlődik tovább bőven meg lehetünk elégedve vele.
több mint 10 éve
elbaszta. Ez van. Összesen van 4 cb akinek több combined tackleje (ebből amúgy Carroll 2. helyen áll) van mint Maxwellnek eddig. HÚúúúú de szar szegénykém, hogy túl lett fizetve. Bezzeg ha nem lenne túlfizetve most valami noname szar szaladgálna a helyén. Akkor meg az lenne a baj.Az extra magas fizetésével arra utalok, hogy ezt a teljesítményt, amit jóindulatúan nevezzünk átlagosnak, bármilyen, ahogy te írtad noname szar is lehozna.
Mindig kell keresni valami bajt. Kell rajta rágódni, hogy elbaszott egy tacklet TDért ennyi fizuval. De ne csak a negatívokat emlegessük már fel (csak mert ennyi pénzt adtak neki) a többi pozitív meg legyen homály.
ano92
Ennél az esetnél meg nem csak az a gond hogy elbaszta, hanem ahogy. Kb. meg se próbált testtel beleállni, csak lóbált egyet a kezével. Mintha félt volna Tolberttől. Pedig ha minimálisan beleáll, akkor a többiek is odaértek volna. Na mind1. Lezártam részemről. Nekem szúrja a szemem, hogy olyan fizetést kap mint egy shut-down corner, mert Seattleből jött és közben meg erős középszer.
Szerkesztette: korodiati
több mint 10 éve
elbaszta. Ez van. Összesen van 4 cb akinek több combined tackleje (ebből amúgy Carroll 2. helyen áll) van mint Maxwellnek eddig. HÚúúúú de szar szegénykém, hogy túl lett fizetve.alapvetően nem jó adat, ha egy CB-nek sok szerelése van
ano92
mert ez azt jelenti, hogy mindenki mindent elkap mellette 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!