Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Számítottam rá, hogy a Panthers ellen könnyen becsúszhat egy vereség, és noha jobbak is voltak nálunk, de picit mégis csalódott vagyok, mert bőven megvoltak a lehetőségeink, hogy a magunk javára fordítsuk a meccset, ennek ellenére csak sikerült félig megverni magunkat.Megint jöttek a teljesen felesleges flagek, mind O#, mind D# oldalról: Lane Johnson false startok barmolják el többek között a drive-okat, Logan kétszer egymás után ugrik be szabálytalanul kritikus helyzetben, ráadásul mindkét félidő legelején úgy jött át a Panthers a védelmünkön, mint kés a vajon. Azért ez nem egy elit Defense ismérve, valljuk be, ráadásul a futás elleni védelem nem működött, viszont dicséretes a 3 interception, Maxi is szerzett végre egy labdát, és emellett jó játékkal rukkolt elő, habár csúnyán lepattant Tolbertől a TD-nél, de az főleg Jenkins lelkén szárad, már neki földre kellett volna vinnie. Ezen kívül ott volt Sturgis két ordas hibája, először elrontja a kickoffot amiből aztán TD-t szerzett a Carolina a jó mezőnypozíciónak köszönhetően, majd azok után, hogy dicsértem az 52 yardos mezőnygól után, kihagyja 50-ről. Baromira inkonzisztens az emberünk. Támadó oldalról megint jöttek a már elmaradhatatlan dropok, Jordan Matthews valami eszméletlen gyenge formában, érthetetlen. Már most több elejtett labdája van, mint tavaly egész évben. Kajak Austin eddig a legstabilabb elkapónk, bár a legvégén nem tudta megfogni Bradford talán túlságosan is magas labdáját, de lehúzható volt. Aki még kiemelhető, az Ertz meg Ryan Mathews, tetszik a játékuk, főleg utóbbit tudnám megint dicsérni. Bradfornak megint nem volt nagy meccse, egy stabil game manager teljesítményt hozott, volt 1-2 szép passza, a zsebben egyre magabiztosabbnak látom, nagy kockázatokat ugyan nem vállalt, meg egyszer eladta a labdát, de nálam az megint csak JM-é. Ennél viszont több kell egy irányítótól, ha komolyabb célokat akarunk kitűzni, de egynek nem volt rossz, őt venném most elő legutoljára. Egyébként a támadófal meglepően jól muzsikált Peters kiválása után is. Nagy kár azért az első 3 meccsért.
Tragédia nem történt, én továbbra is úgy gondolom, hogy mi vagyunk a csoport esélyesei, a riválisok elleni három meccset kötelező behúzni: Egy Cassel-el felálló Cowboys, egy harmatgyenge Redskins, és egy bőven sebezhető Giants, viszont 10-6-nál jobb mérleget nem fogunk csinálni szvsz, jelenleg egy 9-7-et tudok elképzelni reálisan, amivel meglehet a csoportgyőzelem. Petersnek remélem nincs komoly baja, az ő kiesésével már nem lennék biztos a továbbiakat illetően.
A kihagyott FG margójára:
twitter.com/JonDorenbos/status/658499629248573440

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Bosszanto es javitando a sok drop.Jo volt a 3 int de alig hasznaltuk ki.
Hozzateszem eddig a panthers volt a legjobb akivel talakoztunk...
Hicks meg mindig jol tolja ez örvendetes.
Sok a zaszlo sajna es azert Kelly mint G eleg fejvakarós megoldas.
több mint 10 éve
Én még mindig azt mondom, hogy ilyen szinten a droppok fejben dőlnek el. Az én legalja szintemen is tudod, hogy pl ha szar napom van, és elejtek pár labdát edzésen, akkor ha utána ráparázok, még szarabbul megy. Olyankor szokott jönni, hogy leszarom, és magabiztosan állok oda, na akkor meg megy. Szerencsétlen Matthews is próbálkozik, el is ejtegeti, meg nincs is szerencséje néha a fumblikkal...önbizalma nem lehet a toppon most.
Az a baj itt igazán, hogy Kelly renszere akkor penge, ha mindenki érzi a dolgot. Akkor mint kés a vajon. Így, hogy a fele csapat új, nagyon darabokban vannak. Na és a legrosszabb, hogy nincs ott valaki aki összerántsa őket. Kancsi Jancsi alkalmatlan erre.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Van még sok meccs. Lehet a Bradford is feljavul. Mutat életjeleket azért még ha ennél több is kellene azért.Amúgy ez fasza. Chip pass evolution:
-1. év: Voltak üres targateke, meg is találták őket.
-2. év: Voltak üres targetek, nem találták meg őket
-3. év: Nincs üres target, nem is találja meg az elkapókat senki 😀 😀
több mint 10 éve
A mostmár menetrendszerűen borzalmas offense mellett a védőfalunkat emelném ki, akiket érthetetlen módon nyomott el a Panthers fal. Majdnem ugyanezt a falat 1 éve szanaszét szivattuk, most viszont semmi nyomás nem volt, és a futás is működött.Természetesen nem rájuk akarom kihegyezni a meccset, mert mindenkinek lehet jó játéka, de muszáj megemlíteni. Ami ellenben már jópár hete aggaszt, az 2 játékos teljesítménye, méghozzá 2 olyané, akiknek kulcsembereknek kéne lennie. Az egyik Kelce, aki nem csak érthetetlen hibákkal öl meg driveokat, hanem rossz blokkokkal is. Középszerű DT-k verik meg folyamatosan, és legyen szó futásról, vagy passzról, meghal a játék.
A másik, akire én egyre inkább raknám a felelősséget, az Jordan Matthews. Olyan szintű sophomore slumpot láthatunk tőle, amit semmi nem indokol. A legfeltűnőbb vele kapcsolatban természetesen a drop rate, alig-alig kap el labdát, pedig nem rossz passzokról beszélünk. Na de a nagyobb baj nem ez, hanem hogy egyébként sincs üresen. 100 yardokat kéne termelnie meccsenként, ehhez képest többet árt, mint használ, és ha hozzáadjuk Agholor sérülését, akkor máris visszaköszön az offseasonben is sokat említett WR-kérdés. Míg tavaly azért bosszankodtunk mert üres embereket nem sikerült megtalálni, most üres emberek sincsenek.
Bradford nem lesz klasszis, az sajnos már kiderült, de ezt a meccset is hozni lehetett volna vele már annyival is, ha a fent említett 2 játékos jól játszik.
A pozitívum továbbra is az, hogy Bradfordon kívül a hibák javíthatóak, de sajnos nagyon úgy tűnik, hogy majd csak jövőre. Továbbra sem tetszik a coaching, elvileg a csapatgység miatt volt a sok változás, hát ebből a pályán semmi nem látszik.
több mint 10 éve
Hát igen, ezt most nem tudta megnyerni a védelem. Ezúttal a front7 becsődölt a futás ellen, a korábbi önmagunkhoz képest. A secondary ezt ellensúlyozta azért a 3 szerzett labdával (azt nem merem elképzelni mi lesz, ha majd nem sikerül hármasával szerezni a labdákat a meccseken.) De amúgy is embertelen feladat lett volna 16 pont alatt tartani az ellenfelet, úgyhogy nem rajtuk ment el egyedül a meccs. Amíg számított, 24 pontot kaptak, ami még elfogadható (.. lenne, ha tudnánk pontokat szerezni).Én offense-ben kb. erre számítottam, visszaálltunk az óvatoskodó passzjátékra, de Bradfordnak még így is sikerült eladnia, illetve Matthewssal közösen összehoznia a turnovert. A támadófalban látszott Peters hiánya, de nem a LT poszton, hanem inkább RG-ban, ahol Kellyt sokszor alázták a passzoknál. Az elkapókról nincs is mit mondani, elejtett labdák hegyei, Matthews elég rendes sophomore slumban van és a többiek is rettenetesek. Amit sikerül elkapni, azt is sokszor csak második próbálkozásra. Sajnos ezek a hibák nem nagyon szoktak javulni év közben, talán majd jövőre.
Ezt a meccset már szezon előtt is inkább vereségnek vettem. Viszont, ha még akarunk valamit, akkor el kell kezdeni megnyerni olyan meccseket, ahol előzőleg nem vártunk győzelmet. Aztán az offseasonban folytatódhat a Qb keresés ...
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
Sajnos ezzel lassan meg kell barátkoznunk, Bradford ennyit tud. Ezzel az elkapó álománnyal legalább is biztosan, mert mindig őt basztatjuk, persze nem alaptalanul, de azért azt is látni kell, hogy az wr-eink erősen átlagosak. Én most már rájuk is ki vagyok. Rengeteget droppolnak, de ha név szerint végigmegyünk rajtuk nem is csoda. És ez Kelly felelőssége halkan jegyzem meg, mert elküldte Jacksont, nem tartotta meg Maclint. Huff is td-t ejtett el, az jó passz volt pl, vagy a végén a sima first downt Austin. Bradford meg egy közepes qb, hoz egy átlagot de ő semmi extrát nem tud hozzá tenni. Olyan nincs hogy vmit ő hoz bravúrral. HA megvédi a fal, Ha elszakad az elkapó, HA jó a playhívás, megcsinál egy 10, max. 15 yardos passzt. Ennyi. Wasington ellen volt több hosszú passza.Csak szerintem és nem tudom miért már nem azt a rendszert játszuk mint tavaly Sanchezzel, vagy korábban Folessal. Ezt nem tudom miért, amikor gyors rövid passzok, több opció. Most 4-5 mpig tartogatja.
Futójátékunk jó szerintem, a fal tök jó volt, utolső drivot leszámítva, Peters kiesését jól megoldoták.
A védelem is jó, de annyira nem hogy egy ilyen jó csapat ellen is hozzák egyedül. Az meglepett, hogy mennyire dominált a Panthers futójátéka.
Ehhez már kellene az Offense is. Nem tudom lesz-e időnk összeállni, illetve hogy van e értelem így, mert komoly csapat ellen nem látok esélyt. Annyira eshetőleges a támadó játékunk. Bradford nem lesz jobb, elkapóink se. Komolyabb védelem ellen közünk nem lesz ebben a szezonban, én most így látom.
több mint 10 éve
nekem samu kimondottan tetszett. nem volt 10/10, de ahogy a collateralban mondják: közelített a coolhoz. ennyi drop nincs. vékony a wr corp, és JM nagyon nem robbant a második évére, sőt, talán még gyengébb, mint az első..
több mint 10 éve
No hát ez a meccs is megvolt......Nem is annyira ez a vereség zavar inkább még mindig a Skins elleni. Megint az utolsó pillanatban összehoztak egy győzelmet.
Szerintem egyértelműen az OL-l nyerték meg ma a meccset a védelem mellett persze. Nagyon jól nyitottak utat a futásoknak s védték meg Camet aki még így is hibázgatott szépen.
Ami a nagyobb gond ismét meg erősödött, hogy Sam nem játszott látszolag olyan rosszul de nem is fogunk vele előrébb jutni. Akkor meg majdnem fölösleges az egész... Igen szerencsétlenkedtek az elkapók igen nem volt tökéletes a fal de mikor 5-6-7 sec. volt akkor is nehezen tudott a labdával mit kezdeni....
Ez van pihenjünk egy kicsit aztán jöjjön aminek jönnie kell 😀
több mint 10 éve
na még alonso is legyen aktív azt smith mehet vissza inaktív listára 😀 😀
több mint 10 éve
#Eagles inactives: QB Lewis, WR Agholor, CB Rice, LB Alonso, LB Ryans, OL Hawkinson, DE BairPedig egy múlt heti Ryans nagyon kellett volna, de legalább Kendricks aktív. Csak ne sérüljön le 3 snap után.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Kendricks aktív!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ezt amúgy nagyon kemény a bowl.hu-ra így beírni, mikor pár centire innen a fejlécben ott olvashatod a kezdési időpontokat és az eredményeketwww.gambling.com.au/wp-content/uploads/2013/11/living-dangerously.jpg
baggio
több mint 10 éve
jó van na, így legyen kedves az ember sicc😉ezt amúgy nagyon kemény a bowl.hu-ra így beírni, mikor pár centire innen a fejlécben ott olvashatod a kezdési időpontokat és az eredményeketA csuda vigye el megint Gémdéj pedig most volt a múlkori 😀fél 2től, port.hu szerint
Figyelem éjjel fél egykor kezdünk. Szeretem az ilyen óraátállítást.
dande
karmïgran
baggio
Amúgy tartok a meccstől, félek, hogy most Camet nem tudjuk limitálni, Bradford várható hibáit pedig nehezen tudja a védelem korrigálni. De ne legyen igazam, tudjuk megzavarni Cam-t és Bradfordnak ne legyenek hibái amiket kompenzálni kell.
több mint 10 éve
előre beírt eredményről nem volt szó, de a Philly-Carolina esetében kivételt teszek: 2:0ezt amúgy nagyon kemény a bowl.hu-ra így beírni, mikor pár centire innen a fejlécben ott olvashatod a kezdési időpontokat és az eredményeketNalam peldaul nem igazak az idopontok. Dickriminalva erzem magam.
baggio
Egyebkent az eredmenyeket nem is latom, pedig sok penzt feltennek, ha elore megirnatok.
ulpianus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ezt amúgy nagyon kemény a bowl.hu-ra így beírni, mikor pár centire innen a fejlécben ott olvashatod a kezdési időpontokat és az eredményeketNalam peldaul nem igazak az idopontok. Dickriminalva erzem magam.
baggio
Egyebkent az eredmenyeket nem is latom, pedig sok penzt feltennek, ha elore megirnatok.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ezt amúgy nagyon kemény a bowl.hu-ra így beírni, mikor pár centire innen a fejlécben ott olvashatod a kezdési időpontokat és az eredményeketA csuda vigye el megint Gémdéj pedig most volt a múlkori 😀fél 2től, port.hu szerint
dande
karmïgran

---
több mint 10 éve
A csuda vigye el megint Gémdéj pedig most volt a múlkori 😀fél 2től, port.hu szerint
dande
több mint 10 éve
Jaja, jó az óraállítás, mert így legalább vissza aludni sem tudok, meg csinálni sem tudok semmi értelmeset a győzelmünk után. : Dwww.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhq9iU4BQT7I6Ic68OJó hát pofáznia sem kellett volna : D Amúgy ez bármelyik csapat szurkolója is lehetett volna. A híres philly szurkolói keménység nem ott kezdődik, hogy valaki lezúzta a másikat. Hanem pl., hogy meghógolyózzák csoportosan az ellenfél szurkolót. : D
Szerintem verekedni nem kellene !
Béczkó
több mint 10 éve
A csuda vigye el megint Gémdéj pedig most volt a múlkori 😀Figyelem éjjel fél egykor kezdünk. Szeretem az ilyen óraátállítást.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhq9iU4BQT7I6Ic68OSzerintem verekedni nem kellene !
több mint 10 éve
philly.blog.hu/2015/09/26/tippjatek_967Szerintem Agholor nem szerez TD-t 😊
Rataxes
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Rataxes köszönet a tippjátékért, nagyon jó, nekem tetszik! www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Smithology-Surges-Story/ea59fb99-67cc-4625-9d50-710b69319ce1
több mint 10 éve
philly.blog.hu/2015/09/26/tippjatek_967
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Injury-Update-Agholor-Alonso-Out/25b1ca08-2002-4bf2-9038-1149d7ecce8f ÁÁ nagyon jó hírek 😕 😕.OUT: WR Agholor (ankle), LB Alonso (knee)
QUEST: DE Bair (groin), WR Cooper (knee), LBs Kendricks/Ryans (hamstring)
Szerkesztette: Béczkó