Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Kicsit előretekintve a Panthers elleni meccsre:
 twitter.com/EaglesFanTalk/status/656535678717530112
 twitter.com/EaglesFanTalk/status/656584013109329921
A Giants meccs előtti napon egyébként végig a Pantherst elemezte az edzői stáb.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Vinny Curry a legnagyobb isten ász császár király! Ennyit a meccsről.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nézzünk akkor néhány érdekes statisztikát:

- Nolan Carroll felé 48-szor dobtak eddig idén, egy TD-t sem szereztek róla
- Fletcher Cox 5 sacket jegyez eddig, ez a legtöbb 3-4 DE-k között
- Maxwell a Falcons elleni első meccsen 154 yardot engedett, az azóta eltelt 4 meccsen amin játszott összesen 238-at (59.5/meccs)
- Bradford jegyzi a 4. legtöbb 30 yardnál hosszabb jó passzt az NFL-ben, eddig 9-et. Dalton (14), Rivers és A. Smith (12-12) van csak előtte
- zsinórban a második meccsen nyerjük meg a labdabirtoklási párharcot
- 34 percet van fent a pályán a D# átlagban, ez a legtöbb a ligában, ennek ellenére csak 18 pontot engedünk
- az Eagles D# a 6. legjobb meccsenkénti kapott pontokat tekintve, 4. legjobb játékonként engedett yardokban, 2. legjobb labdaszerzésekben a Broncos után, 3. játékonként engedett futott yardokban
- Ryans parádés INT-je után 422-137 a támadóyardok aránya

Vinny Curry-ről megfeledkeztem az összefoglalómban, pedig ő is megérdemli az említést. 2 sack-et jegyzett a mai meccsen:

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Eljött a pillanat. Mostanra realizálódott bennem, hogy végleg búcsút kell intenem Casey Matthewstól. :' (
Adós vagyok még egy dologgal és azután végleg lezárom a szeretetemet a klasszis iránt.

Tavaly nem sikerült publikálnom a gif parádémat a Redskins elleni meccsről CM teljesítményével kapcsolatban. Most befejeztem. Ezzel adóznék még egyszer utoljára a félisten ex ILB-nk előtt. További sok sikert CM!

caseymatthews.blog.hu/2014/10/01/redskins_vs_casey_gif_analizis_parade

És még egy extra gif. Ezt csak belinkelem, nem szeretném hogy a mobilosoknak levonna 4 megát a hülyeségem:
 i.imgur.com/dKrTNwI.gif

több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Van az a szokás hogy a QB, vesz ezt azt az O line-nak... Úgyhogy Bradfordnak, el kell kezdeni megdolgozni egy zsíros szerződésért, mert neki eddig egy komplett Defense-t kell lekenyerezni.

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Chip-notes-how-defense-and-offensive-line-are-coming-together-but-the-quarterbacking.html

és megvan amúgy az előnye az "előszezoni bajnoki címnek" is, Bradforddal a Green Bay elleni remek teljesítménye után szakadtak meg a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Parádés nap ez mai: Eagles W, csoportelsőség, Star Wars trailer. Mi kell még? 😀
.............
evergreen
Én a secondaryt most nagyon megdicsérném . Az első drive kivételével teljesen levették a pályáról OBJ-t. Mutattak is egy statot, hogy az elején mennyi elkapása volt utána meg semmi.
A D# karcol és ezt jó látni. Már csak az O#-nek kéne megtalálni a teljes meccses jó formáját, bár ez Bradforddal az élen elég necces lesz. Csoport elsőség ide vagy oda továbbra sem várok nagy szezont a csapattól mert Samy bármikor képes keresztbeszarni az egészet. Ahogy leírtad Samy is az első picket tartja saját hibájának, de az ordas benézés volt. ( és erre bármikor képes) Emellett nem ekézném a nyilatkozatai miatt. Nem állhat ott búskomor fejjel mivel meglett a W. Ennek ellenére nem benne van a jövő és ezt sztem az edzői stáb is látja....kérdés, hogy amolyan konzervatív módon letoljuk vele a szezont (lesz ami lesz alapon )vagy még időben leültetjük és ezzel picket is ment a csapat . Sztem előbbi lesz , de akkor sem maradhat. Olyan hiányosságai vannak amit már nem lehet kijavítani...erre Baggio is utalt...de még a vezérszellem sincs meg benne, hogy hajtaná a csapatot...szval hagyjuk. : )
Greengo
Én egyáltalán nem ragaszkodom Bradfordhoz, sajna ugyanúgy parázok egyelőre ha nála van a labda, mint Foles-nál, szóval természetesen megértem azokat is akik elhajtanák, de szerintem meg fogja kapni ezt a szezont és jelenleg úgy gondolom, hogy joggal. Én továbbra is kevésnek tartom ezt a 6 meccset, hogy ítéletet mondjak fölötte. Nem voltam soha élsportoló, de egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy ekkora kihagyással a háta mögött úgy játsszon az első néhány meccsen, ahogy azt sokan elvárnák tőle. Ráadásul stabil alternatívát sem tudnék jelenleg mondani Sanchezen kívül, akire le tudnánk cserélni. Sokan szerintem a helyzet lélektani oldalával nem számolnak. Ha most leültetjük Bradfordot, pont akkor amikor fejlődést mutat, és "véletlen" kiderülne, hogy Sanchez ugyanúgy nem megoldás, azzal csak azt érnék el, hogy fejben teljesen hazavágják az embert, az esetleges fejlődését is megtörnék, és már azt sem lehetne így megjátszani, hogy visszarakják kezdőnek ha Sanchez nem jó.

1. opció: lecseréljük Sanchóra és rábízzuk a csapatot (nem hiszem, hogy ez meg fog történni, nem is látnám értelmét, Kelly sem azért áldozott picket, hogy 6 meccs után letegye)
2. opció: Jövőre draftolunk egy QB-t. Nem ismerem a felhozatalt, de ez megint azzal járna, hogy 2-3 év eltelik mire beleszokik teljesen a rendszerbe meg az NFL-be, ráadásul valószínű, hogy nem is elöl húznánk, hacsak fel nem megyünk érte, szóval teljesen lutri az ügy.
3. opció: Tradelünk valakiért. De kiért? RG III? Sokkal több alternatívát nem látok, akiért értelme lenne picket/játékost áldozni és reálisan elérhető lenne. Bár nem hiszem, hogy elengednék a csoportriválishoz.

Szóval én nem vagyok Bradford fanatikus, de egyszerűen nem látok más megoldást az irányító problémára, mint türelmesen bízni Samu fejlődőképességében, ahogy kint is teszik Kellyék.
Ezért is kérdezném azokat, akik kiraknák Bradfordot, hogy milyen más megoldást látnának? Mert lehet, hogy akad attól még, hogy én nem vettem észre. Meg itt sokan jobban is ismerik az egyetemi felhozatalt.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ne lehetne korrigálni a jelenlegi hibáit. Vagy melyekre gondoltok egész pontosan és miért nem?

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Lássuk be nem sűrűn szoktak jó QB-t tradelni...sem elengedni.
Ugye PM esetében ott volt Luck,a cap,és a rizikó valamint a kora...
Előtte tán Brees volt csere tárgya/FA meg Cutler

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Van esély valaha is Supercam-et philly mezben látni???? Vagy marad álom számomra? 😊
dawe092
Ha nem megy el az eszuk teljesen odaat, akkor soha e nem engedik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
jómeccs volt. sajnálom, hogy kihagytam hajnalban. Többet nem alszok el, megígérem.
Jólesz ez a Bradford gyerek. Hétről hétre javul az offense, tanulni fog a hibáiból.

Cam meg szerintem soha nem lesz Philly player. Sok mindennek kéne ahhoz összejönnie, hogy idekerüljön. Bár minden vágyam lenne látni Chip rendszerében : D

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Megérte fent virrasztani! Végre egy tükörsima mérkőzés, bearanyozta a napomat! Bradford sem tudta elvenni a kedvem, bár nem értem hogy lehet úgy betenni oda a lasztit mint z első TDnál, utána meg akkora homályokat dobálni... Bár szerintem még így is jobb opció mint Foles, Megnézném Sanchot azért mit tudna, gyanítom többet... Valljuk be kár lenne elbaszni egy ilyen védelem teljesítményét csak azért mert ragaszkodunk az eredeti QBhez, még ha szarabb is.

Az SMS író gyereket aki ennél jobb védelmet akart nem értettem,konkrétan szerintem az elmúlt 10 év legjobb Eagles védelme a mostani, pedig elfogult vagyok a régiekkel. Öröm volt nézni minden egyes percet ahol a D volt fent! (Mondjuk az Offense-zel sem volt gond amíg nem jöttek az idióta turnoverek)
Grat Chip szép munka, bár még van mit javítanod nálam!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Van esély valaha is Supercam-et philly mezben látni???? Vagy marad álom számomra? 😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem az tetszik nagyon a D ben hogy mindig van aki előlép még a többieknél is jobb. Hol Hicks, hol Ryans hol Cox. Reméljük ezt a ritmust tartjuk s Sam ha beledöglik se tudja elszúrni 😀. Nekem nagyon előjött a 2007s Chicago ahol a még ennél is gyengébb (ha jól rémlik) Sexy Rexyvel elmentek a végéig. Persze ahhoz a Dnek végig extrát kell nyújtani. Bízzunk benne, összejön.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
.............
evergreen
Én a secondaryt most nagyon megdicsérném . Az első drive kivételével teljesen levették a pályáról OBJ-t. Mutattak is egy statot, hogy az elején mennyi elkapása volt utána meg semmi.
A D# karcol és ezt jó látni. Már csak az O#-nek kéne megtalálni a teljes meccses jó formáját, bár ez Bradforddal az élen elég necces lesz. Csoport elsőség ide vagy oda továbbra sem várok nagy szezont a csapattól mert Samy bármikor képes keresztbeszarni az egészet. Ahogy leírtad Samy is az első picket tartja saját hibájának, de az ordas benézés volt. ( és erre bármikor képes) Emellett nem ekézném a nyilatkozatai miatt. Nem állhat ott búskomor fejjel mivel meglett a W. Ennek ellenére nem benne van a jövő és ezt sztem az edzői stáb is látja....kérdés, hogy amolyan konzervatív módon letoljuk vele a szezont (lesz ami lesz alapon )vagy még időben leültetjük és ezzel picket is ment a csapat . Sztem előbbi lesz , de akkor sem maradhat. Olyan hiányosságai vannak amit már nem lehet kijavítani...erre Baggio is utalt...de még a vezérszellem sincs meg benne, hogy hajtaná a csapatot...szval hagyjuk. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szép volt srácok 😊

több mint 10 éve

Pedig mindent megtettünk a meccs bizonyos pontjain, hogy életben tartsuk az Óriásokat, de szerencsére sikerült nekik azt a bravúrt végrehajtani, hogy még nálunk is nagyobb egyéni hibákat kövessenek el. Nem olvastam még el a véleményeket, szóval sorry ha valakit untatni fogok, de most tudtam pótolni a hajnali mókát és annyira vártam ezt a meccset, hogy nem bírom ki véleményezés nélkül:

A meccs elején kicsit megállt az ütő bennem, olyan simán és könnyedén jött át a Giants O# a védelmünkön, mondom mi lesz itt, ha még a D# is bénázik, de aztán kiderült (mint ahogy már ezt sokszor tapasztaltuk), hogy ez az első drive pont jó volt a mintavételre Daviséknek. Gondolom nem mondok azzal újat, ha kijelentem, hogy ezt a meccset is a D# hozta, mégpedig olyan zseniális játékkal, hogy minden rookie szintű ügyetlenkedést kompenzálni tudott. Eddig is láttuk, hogy idén szintet lépett ez az egység, de amit ma mutattak, arra nincsenek szavak. A Front7 és annak is főleg a D-Line része gondolkodás nélkül ligaelit, és lassan a sec is kezd felzárkózni mögéjük, persze kell még ahhoz pár meccs erősebb csapatok ellen, hogy ez végérvényesen bebizonyosodjon, de az idei szezon során szerintem most játszottunk a legerősebb támadóegység ellen (Cruz hiányának ellenére is) és így sikerült a legjobbat nyújtani védelmi oldalon. Nehéz kiemelni neveket ebből a csapatrészből, de ha mégis meg akarnám tenni, akkor Cox, Logan, Ryans, Carroll, Jenkins és Graham voltak azok akikkel az erő leginkább ott volt ma éjszaka. Még Maxit is meg kell dicsérnem, mert szerintem látványos, ahogyan egyre jobban alkalmazkodik a sémához, a társakhoz, coverage-ben is egyre jobb szvsz. Voltak persze hibái most is, de OBJ-vel a nyakán neki volt a legnehezebb feladata. Az is említésre méltó, hogy az idén alig sackelt Eli Manning mennyi ütést kapott, hányszor vitték földre, és ahogy telt az idő, egyre dominánsabbá vált a passrush, gyönyörűen bontakozott ki az egész, öröm volt nézni, és ebben nyilván nagy szerepe volt a secondary coverage munkájának is. Hosszú passzra szinte esélytelen volt Manning.

Térjünk át az O#-re:

Most páran lehet meg fognak lepődni és hevesen tiltakoznak majd, de számomra ma játszotta a legjobb meccsét a támadósor. Az egy dolog, hogy sok volt az egyéni hiba, ami akár a W-be is kerülhetett volna, de ettől eltekintve a playhívás nagyon ült, a fal kiemelkedően dolgozott, olyan játékosok tudtak ma előlépni akiktől eddig többet vártunk: ma végre kaptunk elég sokat az igazi Murray-ből, keményen játszott, vállalta az ütközéseket, futott 109 yardot de ott volt még Ertz fontos elkapásokkal, földre is alig tudták levinni, igazi keménycsávó volt, tetszett nagyon. Cooper-t is ki lehet emelni, úgy tűnik kedvelt célpontja Samunak és akkor itt nézzük is meg irányító barátunkat:

Bradfordnak nem volt jó meccse, de úgy gondolom, hogy rossz sem. Hozta az eddigi szintet, ami egyelőre elég egy ilyen brutális védelem mellett, viszont a 3 eladott laszti az nagyon csúnyán mutat, én mégsem kövezném meg érte, mert ebből nálam csak az első az övé egyértelműen, ott túldobta Ertz-öt pedig sima előrehaladás lett volna. A másodiknál nálam Cooper a ludas, feleslegesen torpant meg, a passzból is kitűnik, hogy ott mély route-ra számított Bradford, a harmadiknál meg tökéletes coverage-et kapott Ertz, ha jól emlékszem Collinstól, viszont ott érzésem szerint felesleges volt minden áron a TD-re menni. A kommunikáció továbbra sem tökéletes a társakkal, messze nem, ez ki is tűnt bizonyos játékoknál, de ezt továbbra is felírom a tanulási folyamat természetes velejárójaként. A 280 passzolt yard és a 24/38-as (63%) sikerességi arányra sem lehet panasz, a TD passz mérnöki pontosságú volt, ebből kell majd több. Ez egy jó átlagos teljesítmény, tényleg csak az eladott labdákból kellene lefaragni, mert ez egyszer még csúnyán vissza fog ütni. A falból talán Peters-t tudnám kiemelni, végre hozta a tőle elvárt szintet az eddig gyengélkedés után.

A Speciális Egységre sem lehet panasz, bár idén mintha több yardot engednénk visszahordásokból, és a kick return-ök sem ülnek annyira, valamint nincs meg az az extra, amit tavaly hoztak, de ez utóbbit egyáltalán nem rónám fel senkinek. Ettől eltekintve továbbra is biztos pontja ez a csapatnak, ráadásul Donnie Jones remek meccset hozott és Sturgis is magabiztosan tette a dolgát, tetszett.

Amin viszont a hajamat téptem az a sok egyéni hiba, mintha páran nem lettek volna ott mindig fejben. Kulcsmomentumokban felesleges flag-ek, rossz snap Kelce-től (na ott szerintem öszültem valamennyit), Murray nem bírja átvenni a labdát és fumblizik. Kivédekezett drive vagy labdaszerzés után eladjuk a labdát rögtön. Ja és "vicces" volt, hogy az első félidő végén Kelly mennyire nem érezte a time management-et, ott akár egy TD is belefért volna még bőven. Nem mindig lesz ilyen, hogy az ellenfél még ezeknél is nagyobb böszmeségeket csinál. A játékvezetés viszont közel hibátlan volt szerintem 1-2 vitatható eseten kívül, de az meg minden meccsen van.

Tulajdonképpen kötelező győzelmet hozott a csapat, én úgy tekintettem erre, mintha PO lenne, az első komolyabb akadály legyűrve, van ok örömködni, csoportelső az Eagles. Jövő héten talán nehezebb feladat vár ránk a Panthers ellen, de ha leredukáljuk az amatőr egyéni hibák számát, és nem adjuk el ennyiszer a labdát, akkor ott is komoly eséllyel lépünk pályára, én bízom a 4-3-ban.

Osztályzatok:

Defense: A+
Offense: B-
Special Teams: B
Összesen: B+

Meccs embere: DeMeco "Mufasa" Ryans

Fly Eagles Fly!!!

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Igen.
Ha visszaszamolnánk a tegnapi eredmenykovetőt ott is ment a murray szar vagy 10x...
Ez mar csak egy ilyen közeg,nem a jót keresi hanem ami rossznak látszik.

Van már hír Ryansrol?

Szerkesztette: Janek

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem értem az Eagles szurkolók lelkét
tûzoltó
Nem vagy egyedül. Egyébként olyan ember még nem született a világra aki érti 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Nem értem az Eagles szurkolók lelkét Sam Bradford vonatkozásában!
Nem olyan irányítót akartatok, aki jobb statisztikával rendelkezik, mint
Peyton Manning!
több mint 10 éve
Foles jobb opcio volt?
Janek
Ennél azért jobb volt, igen!
Shawn84
Nem én írtam 😉
több mint 10 éve
Sanchez -t látni olyan mint,hogy Casselre vár a dallas szurkoló.
Ő egy nagyon jó fal mögött hozott egy biztonsági játékot.
9 meccsen 88-as passer rating 11 INT (ez jobb mint Samu) és 14 TD egy olyan támadóegységben amiben még ott volt Maclin is....

Tény ,hogy egy erős csapat jobban megbüntette volna a TO-kat de én azt éreztem,hogy szinte senki nem koncentrál mert kb a félidőben eldőlt a meccs,érezni lehetett,hogy a Ginatsnek semmi sem sikerül.

Nem jellemző ez az NFL-re lásd pecc aki ilyenkor felrak 50 pontokat mi meg elszarakodtunk mindent...

Lényeg a W ,a D egyre jobb sajna ILB az olyan mint a sör (csak fogy fogy),remélem visszatérnek a sérültek.

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Foles jobb opcio volt?
Janek
Ennél azért jobb volt, igen! De szerintem nem is hozzá kell hasonlítani hanem Sanchezhez. Na ő pl. sokkal jobb volt tavaly, és még most is a keretben van.
több mint 10 éve
Foles jobb opcio volt?

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Az hagyján, hogy szr de legalább érzékelhető lenne hogy másképp csinálná tanulni akar belőle stb..... De nem ezt vélem felfedezni rajta. Bocs ha túl szigorú vagyok..... 😀
dande
Mit gondolsz, ez tényleg így megy? Hogy nem AKAR tanulni belőle? Biztos szánt szándékkal dobja az INT-eket. Biztos leül a gametape-hez, és azt mondja: "basszus ez de jó passz volt, legközelebb ezt szarabbul fogom csinálni, mert alulfizetett csere QB poszt az álmom"
Ugyan már.
Eazzy
Mondom lehet én vagyok szigorú de nincs jobb példa annak érzékeltetésére mire gondolok, mintha Murrayre mutatok. Egész egyszerűen süt a hozzáállásbeli különbség a két ember között. Pedig Murray sokszor.inkább ki van szolgáltatva a helyzetnek.

De jó legyen HoF QB tehetség szunnyabb benne (vhol nagyon mélyen) nem ő tehet róla hogy nem tudják kihozni belőle.....
dande
Írtam az eredménykövetőben, hogy Bradfordtól óriási formajavulást várni olyan, mint azt hinni, hogy Peyton Manning hirtelen elkezd újra lézerpasszokat dobni. Ez a hajó már elment... ugyanazok a hibák, mint St. Louis-ban, gondolom shurmurék (ezentúl így emlegetem az edzői stábot) abban reménykedtek, hogy majd ha erősségét, a gyors döntéshozatalt kihasználják a speciális stratégiájukkal, akkor a játék többi területén is fejlődni fog, de ez nem történik meg. Addig megy, mikor handoffnál egyetlen kulcsot olvasva a packaged play-nél el kell dönteni, hogy leadja-e a labdát a futónak vagy megtartja, viszont az elkapóit (lásd a Sproles-féle belly/wheel, vagy a Cooper-féle curl/post route-ok),és azzal együtt a coverage sémákat már képtelen olvasni, a helyzeten pedig csak ront az eszméletlenül gyenge karja, mert sokszor ha akarja se tudja megdobni a passzt.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az hagyján, hogy szr de legalább érzékelhető lenne hogy másképp csinálná tanulni akar belőle stb..... De nem ezt vélem felfedezni rajta. Bocs ha túl szigorú vagyok..... 😀
dande
Mit gondolsz, ez tényleg így megy? Hogy nem AKAR tanulni belőle? Biztos szánt szándékkal dobja az INT-eket. Biztos leül a gametape-hez, és azt mondja: "basszus ez de jó passz volt, legközelebb ezt szarabbul fogom csinálni, mert alulfizetett csere QB poszt az álmom"
Ugyan már.
Eazzy
Mondom lehet én vagyok szigorú de nincs jobb példa annak érzékeltetésére mire gondolok, mintha Murrayre mutatok. Egész egyszerűen süt a hozzáállásbeli különbség a két ember között. Pedig Murray sokszor.inkább ki van szolgáltatva a helyzetnek.

De jó legyen HoF QB tehetség szunnyabb benne (vhol nagyon mélyen) nem ő tehet róla hogy nem tudják kihozni belőle.....