Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Angliában Wembleynél van nfl shop ? Nem tudja valaki véletlenül?

Azt vágom , hogy ilyenkor a csapatok maguk hoznak be megszabott mennyiségű reklámanyagot , de azonkívül van ott létesített bolt ?
Petikievak01
Szokott lenni. Legalábbis pár éve volt. Amúgy a nagyobb Nike üzletekben is érdemes körülnézni. Ilyenkor duplán rákészülnek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Angliában Wembleynél van nfl shop ? Nem tudja valaki véletlenül?

Azt vágom , hogy ilyenkor a csapatok maguk hoznak be megszabott mennyiségű reklámanyagot , de azonkívül van ott létesített bolt ?

Szerkesztette: Petikievak01

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Ryan Mathews (groin) is active. #Eagles inactives: N. Agholor, M. Kendricks, K. Alonso, B. Bair, D. Rice, T. Hawkinson, T. Lewis.

Ryan Mathews is ACTIVE for the Eagles. So is Kenjon Barner. Eagles dressing 4 RBs tonight.

Odell Beckham Jr. is active for the Giants tonight. Trumaine McBride is inactive. Giants down two of their top 3 CBs

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
 twitter.com/Jeff_McLane/status/656236452410322944

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ezeket el kell felejteni, ha nyerni akarunk ma:
 twitter.com/pdomo/status/656224465232203776
 twitter.com/pdomo/status/656223627201925120

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2015/10/Screen-Shot-2015-10-19-at-1.40.22-PM.png

Az új DB edző asszem jó munkát végez.

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
 twitter.com/GregSKennedy/status/656194319368527872

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
jól megy a stadiont bérlő helyi egyetemnek (is?) 😊

az október 31-i, Notre Dame elleni hazaira már minden jegy elkelt, két "sold out"-ra (a Penn State ellen is telt ház volt) egy idényben 1976 óta nem volt példa, tehát nyilván a Lincolnon még sose

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
40-0 ra nyerünk . Papírforma.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Én nagyon tartok ettől a meccstől is fontos lenne a jó játék és a w...
Ha nem akkor egész jól ellép a Giants plusz 0-3 la csoportban...

több mint 10 éve
 twitter.com/ESPNNFL/status/656134478000226305/photo/1

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gameday!!!!!!!!

Nyerni kell nincs mese legyen minden Eagles fannak egy jó hete!!!!! 😉
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2015/09/26/tippjatek_967
Rataxes
Sorry!De Agholor elvileg OUT, Nem?Mondjuk én arra tippeltem hogy nem szerez TD-t 😊
Invincible
Ezt a kérdést már nem lehet kihagyni 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Rataxes
Sorry!De Agholor elvileg OUT, Nem?Mondjuk én arra tippeltem hogy nem szerez TD-t 😊
Invincible
pszt! potya plusz pont (:
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Rataxes

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
A lions cetli lehet top 70 is

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Hogy alakul a Bradford trade?
Janek
Ha több mint 8 meccsen játszik akkor nem kapunk semmit. ha kevesebb mint 8 meccsen akkor 4. kört.
Shawn84
Tehát a trade 2016-os részeit nézve ti küldtök egy 2. körös picket a Ramsnek és feltételezve h Bradford több mint 8 meccsen játszik hozzátok megy egy 4. kör?
Beki
szövegértelmezés egyes

Az Eagles átküldte már Foles-t, egy 2015-ös negyedik (OT Andrew Donnal lett belőle) és egy 2016-os második körös draftjogot a Rams-nek, cserébe megkapta Bradfordot és egy 2015-ös ötödik körös cetlit (melyet felhasznált a Philly a Rowe-ért való felcserében).

Bradford nem sérült le a szezon előtt, így a 2016-os harmadik kör lehetősége már úszott, és ha valami csoda folytán féltávig nem kerül ki a kezdőből, akkor negyedik kör se lesz belőle, hanem simán csak lehet örülni, hogy itt van és játszik.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Janek
Ha több mint 8 meccsen játszik akkor nem kapunk semmit. ha kevesebb mint 8 meccsen akkor 4. kört.
Shawn84
Tehát a trade 2016-os részeit nézve ti küldtök egy 2. körös picket a Ramsnek és feltételezve h Bradford több mint 8 meccsen játszik hozzátok megy egy 4. kör?
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Janek

Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve

több mint 10 éve
evergreen
köszönöm, nagyon jó olvasnivaló volt ez és gondolom nem is 2 perc alatt lett meg (:
karmïgran
Szívesen, örülök neki. Egyébként tényleg nem, de azért annyira vészes sem volt. Egy kis hallás utáni gyakorlat sosem árt. 😊

Időközben biztossá vált, hogy megkapjuk a Cardinalstól a 7. körös picket Barkley-ért. A feltétel az volt, hogy 6 meccs erejéig legyen rosteren. Jelenleg így néznek ki a jövő évi választásaink:

1, 3, 3 (Lions-tól 2015 4. körért), 4, 5, 5 (Steelers-től Boykinért, ebből valószínűleg már nem lesz 4. körös, mert ahhoz a snapek 60%-án pályán kéne lennie), 6, 7, 7 (Cardinals-tól Barkley-ért)

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az ilyesmik miatt nem haragszunk ha háromszor ilyen hosszú is. 😀
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
evergreen
köszönöm, nagyon jó olvasnivaló volt ez és gondolom nem is 2 perc alatt lett meg (:
több mint 10 éve
Ha már úgyis téma volt mostanában Chip Kelly személye:
Jay Glazer, a FOX NFL bennfentese igyekszik eloszlatni a tévhiteket Kelly személyével kapcsolatban

"Félreértik az emberek, ő csak egy átlagos new hampshire-i fickó aki Coronas-t iszik. Halál komolyan mondom. Ő nem az a fölényeskedő, játékosokat elnyomó alak, akinek gondolják legtöbben. Tisztelettel bánik velük. Szerintem érti a dolgát, és illik az NFL-be. Rendszerének alapja a sebesség, ami felülkerekedik a tehetségeden, ha kimerült vagy."

Jordan Hicks a Jim Rome Show-ban

Ha regisztrációt kérne az oldal, vagy esetleg nem értené valaki:

- Jordan, eleinte az volt az elvárás, hogy újoncként a speciális egységre fókuszálj, de két kezdő LB kiesésével központi szereped lett a védelemben. Ennek fényében milyen volt számodra az elmúlt egy hónap? Gondoltad volna, hogy ilyen irányt vesznek az események?

- Valóban, a speciális egység volt az elsődleges, de a futballban bármikor közbejöhetnek sérülések és én így is készültem fel. Gyorsan eltelt ez az egy hónap, jó móka volt, sok mindent tanultam.

- Azt mondják, hogy rendkívül nyugodt ember vagy, aki fel lesz készülve amikor eljön a pillanat, és, hogy egyáltalán nem egy újonc benyomását kelted. Aztán jött a második hét, és hirtelen a mélyvízben találtad magad a Dallas ellen. Hogy élted meg ezt a helyzetet?

- Nem igazán volt időm gondolkozni. Amikor ilyen szituációba kerülsz egyszerűen csak bemész a pályára és teszed a dolgod. Az azt követő Jets elleni meccs miatt sokkal jobban izgultam.

- Azért izgultál jobban, mert eleve kezdőként számítottak rád?

- Igen, abszolút. Ez volt az első igazi bevetésem, és fiatal srácként próbáltam bizonyítani. Ilyenkor azt akarod, hogy a többiek képesek legyenek bízni bízni benned, de ez az izgalom azonnal elszáll amint elkezdődik a meccs.

- Hét szerelést vittél véghez a Dallas meccsen, egy fumble-t is kiharcoltál, és Tony Romo-t is földre vitted egyszer, ami során eltört a kulcscsontja. Nyilván nem akartál sérülést okozni, de ez volt karriered első sack-je. Hogy írnád le a szituációt? Mire emlékszel belőle?

- Igen, sajnálatos, hogy megsérült. Egy hagyományos firezone blitz volt, középen törtem ki, és amint a labda földre került az volt a célom, hogy ne tudja felszedni Romo, aztán Fletch-nek sikerült megszereznie. Nyilván nagy pillanat volt ez nekem, de ahogy már mondtam, sajnálom, hogy megsérült.

- Chip Kelly azt mondta rólad a Jets meccs után, hogy nyugodt vagy és semmi sem túl nagy falat számodra. Kint a pályán is érzed ezt a nyugalmat, és ha igen, honnan jön?

- Nagyon is. Őszintén szólva a meccsekre való felkészülések hektikusabbak már nem is lehetnének, és amikor kifutsz a meccsekre, minden lassabbnak tűnik. Van egy csoportnyi veterán, akik értik a játékot és segítenek nekem felkészülni. Sok összetevőből áll ez.

- DeMeco Ryans az egyik ilyen veterán? Ha igen, milyen vele játszani és tőle tanulni?

- Óriási szerepe van abban, ami velem történik az elmúlt hónapban. Ő az akire támaszkodhatok. Amikor NFL játékos lettem, mindenki azt mondta, hogy szükségem van egy mentorra, egy veteránra, akivel filmezhetek, akitől edzések alatt kérdezhetek, meccs közben apró eligazításokat kaphatok, és ő ez a személy nekem.

- Chip Kelly-t úgy ismerik az emberek mint egyfajta őrült zsenit, egy varázslót. Milyen érzés az ő irányítása alatt játszani? Tényleg annyira különbözik az előző edzőidtől?

- Igen, más itt játszani. Mindennek klappolnia kell, ha meg akarsz felelni. Nem számít ki vagy, egy puzzle-ként tekint a csapatra és illened kell a képbe. Klassz látni, ahogy hozzááll a különböző helyzetekhez, igazán tisztelem őt.

- Cincinnati-ből kikerülve a Texasi Egyetemet választottad, mégpedig elmondásod szerint részben Brown edző meggyőző képessége miatt. Milyen volt számodra a toborzási procedúra? Miért volt olyan meggyőző számodra Mack Brown?

- Utáltam az egész toborzási folyamatot, egyáltalán nem élveztem, de Brown edző pontosan tudja, mit kell mondani, és egyszerűen csak hiszel neki. Nagyszerű edző volt számomra, sokat tanultam tőle, mindig gondoskodott rólunk, rendkívül tisztelem őt is.

- Azt gondolná az ember, hogy egy 17 éves gyerek élvezi a toborzást. Sokat dicsérnek, ezt meg azt kell csinálni. Mégis mi az, amiért te nem szeretted?

- Mert a jó oldalát mutatják meg a dolgoknak, mindent amit látni akarsz, de ezekből nem lesz fogalmad arról, hogy mi vár rád, amikor tényleg ott vagy. Jobb szeretem az őszinteséget, én ilyen vagyok, ilyen a stílusom, ebben hiszek.

- 2013 elején Achilles-ín szakadást szenvedtél, és ez egy olyan sérülés amely könnyen alááshatja az NFL álmokat. Most mégis itt vagy, három lejátszott meccsel, és senkinek fogalma sem lehet, hogy mit is jelent ez számodra.

- Ez óriási dolog. Ami még durvább, hogy előtte lévő évben szintén volt egy szezon végét jelentő sérülésem a harmadik meccsen az Ole Miss ellen, szóval egymás után 2 évet hagytam ki. Ezek azok az idők, amikor rájössz, mennyire törékenyek a dolgok, milyen könnyen eleshetsz tőlük. Őszintén szólva ez az egész felkészített engem az NFL nyújtotta mozgalmas életstílushoz. Megadta azt a fajta gondolkodásmódot, mely elengedhetetlen a hányattatások átvészeléséhez. Visszagondolva ez egyrészt egy lejtmenet volt nekem, de ugyanakkor fel is épített.

| Bocs, ha esetleg túl hosszú lett. |

#NoPhlyZone