Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
twitter.com/RoobCSN/status/657592388899250176

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
twitter.com/Jeff_McLane/status/657276004575133696twitter.com/DZangaroCSN/status/657261449488801793
twitter.com/IgglesNest/status/657277147078225920

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Berakom már ide is akkor, szerintem erre az oldalra kerülnek fel leghamarabb az NFL meccsek:forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-VOD-Full-events-%28eventos-completos%29

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
3 módszer van. Az ukrán, a ruszki meg a Ten Yard. Ha valaki ennél jobbat is tud, az árulja el nekem is 😊ha nem az "ukrán módszer" akkor engem is érdekel 😉Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szoktam olvasni, hogy 1-2 emberke visszanézte egyik másik meccsünket.Ti honnan szeditek le a teljes mérkőzést, mert nekem fogalmam sincs, hogy tudnám letölteni valahonnan.Azért kérdezem, mert sajnos több mint 2 év leforgása alatt a Panthers elleni lesz az első meccsünk, amit nem tudok megnézni élőben 😕 Pont újra sporttv meccs, és én nem láthatom. Kicsit szomorú vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy legalább utólag vissza tudjam nézni anélkül, hogy tudnám az eredményt. Köszi előre is a válaszokat!ment privátban...
MrMiksa
zsoeo
rva
több mint 10 éve
ha nem az "ukrán módszer" akkor engem is érdekel 😉Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szoktam olvasni, hogy 1-2 emberke visszanézte egyik másik meccsünket.Ti honnan szeditek le a teljes mérkőzést, mert nekem fogalmam sincs, hogy tudnám letölteni valahonnan.Azért kérdezem, mert sajnos több mint 2 év leforgása alatt a Panthers elleni lesz az első meccsünk, amit nem tudok megnézni élőben 😕 Pont újra sporttv meccs, és én nem láthatom. Kicsit szomorú vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy legalább utólag vissza tudjam nézni anélkül, hogy tudnám az eredményt. Köszi előre is a válaszokat!ment privátban...
MrMiksa
zsoeo
több mint 10 éve
twitter.com/RoobCSN/status/657195157515849728

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Nyilván,de még ott van Olsen is....Elvileg Hicks megoldhatja
több mint 10 éve
Ha van Ryans es Hicks akkor nem kene Kikot erőltetni annyira mig nem 100% os.Tavaly Barwin volt a spy Newtonon, és eredményesen. Szóval szerintem megint vele próbálkozunk majd kiindulásként. Nyilván a tavalyi alapján erre ők is készülni fognak.
Persze erdekes lesz Cam es Olsen megallitasa erre a cornerek nem biztos hogy alkalmasak lesznek.
Janek

több mint 10 éve
Ha van Ryans es Hicks akkor nem kene Kikot erőltetni annyira mig nem 100% os.Persze erdekes lesz Cam es Olsen megallitasa erre a cornerek nem biztos hogy alkalmasak lesznek.
több mint 10 éve
Kendricks, Alonso és Bair újra edzésbe állt!!!Míg Kendricks elmondása szerint tudna játszani, ha holnap lenne a meccs, addig Alonso számára a Bye week utáni Cowboys elleni visszatérés a cél. Utóbbi kettő egyébként limitált edzésmunkát végzett.
Nem edzett azonban Agholor, Cooper és Ryans, viszont Davis számol a héten Mufasa játékával, "harcosnak" nevezte.
Kendricks-hez hasonlóan Huff is fullon edzett, annak ellenére, hogy megsérült a Giants ellen. Ezek szerint nem komoly szerencsére.
Thornton és Cox pedig már nagyon rá van pörögve a vasárnapi Panthers meccsre:
twitter.com/kracze/status/656932127150239744
twitter.com/kracze/status/656922007615836160

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
😄Akkor Bradford lesz Zordon, fixinfó
twitter.com/LesBowen/status/656871487153045505?ref_src=twsrc^tfw
BleedingGreen
több mint 10 éve
A Panthers meccs margójára:csak ott van még 45 yard meccsenként +3TD futásból. : D
Cam Newton: 55%-os pontosság, 215 yard meccsenként, 8 TD, 4 INT
Sam Bradford: 63%, 260 yard/meccs, 9 TD, 9 INT
Nyilván utóbbiból le kell faragni mindenképp, de azért Newton statjaitól sem kell elájulni.
evergreen
De amúgy tényleg nem lenne baj Sam-mel ha nem dobna annyi homály INT-t.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A Panthers meccs margójára:Cam Newton: 55%-os pontosság, 215 yard meccsenként, 8 TD, 4 INT
Sam Bradford: 63%, 260 yard/meccs, 9 TD, 9 INT
Nyilván utóbbiból le kell faragni mindenképp, de azért Newton statjaitól sem kell elájulni.
Ami kulcs lehet:
- A Panthers 132 yardot átlagol futásból meccsenként, nekünk meg ott a brutál futás elleni védekezésünk.
- Na meg érdekes lesz, hogy elit TE ellen hogyan teljesít a sec
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000542673/article/kiko-alonso-avoids-acl-tear-could-return-in-one-month Jó hír !Published: Sept. 30, 2015 at 01:11 DU
Béczkó
Updated: Sept. 30, 2015 at 10:40 DU
De ha már Alonso a téma, ő is rátapintott a lényegre 😀
twitter.com/BobGrotz/status/656897785833373696
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Csak maradjon most már egészséges s ne egy fél meccsig bírja.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Jó hír !
több mint 10 éve
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szoktam olvasni, hogy 1-2 emberke visszanézte egyik másik meccsünket.Ti honnan szeditek le a teljes mérkőzést, mert nekem fogalmam sincs, hogy tudnám letölteni valahonnan.Azért kérdezem, mert sajnos több mint 2 év leforgása alatt a Panthers elleni lesz az első meccsünk, amit nem tudok megnézni élőben 😕 Pont újra sporttv meccs, és én nem láthatom. Kicsit szomorú vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy legalább utólag vissza tudjam nézni anélkül, hogy tudnám az eredményt. Köszi előre is a válaszokat!ment privátban...
MrMiksa
több mint 10 éve
6 meccs után az Eagles-nek van az egyik legjobb védelme a ligábanJátékonként engedett yardok: 4. hely (5.0)
Interception-ök: 3. hely holtversenyben négy másik csapattal (8)
Kiharcolt fumble: 4. hely holtversenyben a Denverrel (11)
Felszedett fumble: 1. hely holtversenyben a Denverrel (8)
Összes labdaszerzés: 2. hely (16)
Játékonként engedett passzolt yardok: 6. hely (6.6)
Engedett QB rating: 6. hely (82.2)
Játékonkénti engedett futott yardok: 2. hely holtversenyben a Jets-szel (3.5)
1st down-t eredményező engedett futások százaléka: 1. hely (14.4%)
Meccsenként kapott pontok: 6. hely (18.3)
Drive-onként engedett pontok: 3. hely (1.37)
Drive-onként engedett yardok: 5. hely (28.01)

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
A tegnapi meccsen egyértelműen az Eagles-nek szurkoltam. Szerintem az offense nem volt annyira rossz, de ha nem javul akkor ez kevés lesz, főleg a Panthers ellen. Bradford lassan már kritikán aluli. Van olyan meccs ahol kicsit jobban játszik, de több olyan van ahol pocsék. A defense viszont nagyon tetszett. Barwin, Cox, Curry hihetetlen, látszik rajtuk az a nagy akarat. Vajon meddig tudja a defense hozni a meccseket. Sokan mondják, hogy Kelly-nek menni kellene, szerintem ha idén nem is de jövőre ha nem lesz változás akkor megy. A következő drafton meg kellene próbálni húzni egy QB. Én ennek nem látom értelmét, hogy kikukázott QB idehoznak és semmi sem lesz belőle Sanchez Bradford. Érdekes hogy a meccsen mutatták , hogy 2013 ban sokkal több volt a futó játék mint most és sokkal jobb is volt a csapat. Panthers kemény lesz, reméljük jobb támadójátékkal. Végérre pedig: BADACSONYI SZÜRET XO XO!
több mint 10 éve
PFF értékelések: www.bleedinggreennation.com/2015/10/20/9574149/eagles-pff-grades-philadelphia-offensive-line-giants-demarco-murray-improvement
több mint 10 éve
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szoktam olvasni, hogy 1-2 emberke visszanézte egyik másik meccsünket.Ti honnan szeditek le a teljes mérkőzést, mert nekem fogalmam sincs, hogy tudnám letölteni valahonnan.Azért kérdezem, mert sajnos több mint 2 év leforgása alatt a Panthers elleni lesz az első meccsünk, amit nem tudok megnézni élőben 😕 Pont újra sporttv meccs, és én nem láthatom. Kicsit szomorú vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy legalább utólag vissza tudjam nézni anélkül, hogy tudnám az eredményt. Köszi előre is a válaszokat!www.sport-video.org.ua/americanfootball.html
MrMiksa
több mint 10 éve
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szoktam olvasni, hogy 1-2 emberke visszanézte egyik másik meccsünket.Ti honnan szeditek le a teljes mérkőzést, mert nekem fogalmam sincs, hogy tudnám letölteni valahonnan.Azért kérdezem, mert sajnos több mint 2 év leforgása alatt a Panthers elleni lesz az első meccsünk, amit nem tudok megnézni élőben 😕 Pont újra sporttv meccs, és én nem láthatom. Kicsit szomorú vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy legalább utólag vissza tudjam nézni anélkül, hogy tudnám az eredményt. Köszi előre is a válaszokat!