Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/RoobCSN/status/657592388899250176

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
 twitter.com/Jeff_McLane/status/657276004575133696
 twitter.com/DZangaroCSN/status/657261449488801793
 twitter.com/IgglesNest/status/657277147078225920

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Gamepass

több mint 10 éve
Berakom már ide is akkor, szerintem erre az oldalra kerülnek fel leghamarabb az NFL meccsek:
 forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-VOD-Full-events-%28eventos-completos%29

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szoktam olvasni, hogy 1-2 emberke visszanézte egyik másik meccsünket.Ti honnan szeditek le a teljes mérkőzést, mert nekem fogalmam sincs, hogy tudnám letölteni valahonnan.Azért kérdezem, mert sajnos több mint 2 év leforgása alatt a Panthers elleni lesz az első meccsünk, amit nem tudok megnézni élőben 😕 Pont újra sporttv meccs, és én nem láthatom. Kicsit szomorú vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy legalább utólag vissza tudjam nézni anélkül, hogy tudnám az eredményt. Köszi előre is a válaszokat!
MrMiksa
ment privátban...
zsoeo
ha nem az "ukrán módszer" akkor engem is érdekel 😉
rva
3 módszer van. Az ukrán, a ruszki meg a Ten Yard. Ha valaki ennél jobbat is tud, az árulja el nekem is 😊
több mint 10 éve
rva 4 514 — Me for President!
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szoktam olvasni, hogy 1-2 emberke visszanézte egyik másik meccsünket.Ti honnan szeditek le a teljes mérkőzést, mert nekem fogalmam sincs, hogy tudnám letölteni valahonnan.Azért kérdezem, mert sajnos több mint 2 év leforgása alatt a Panthers elleni lesz az első meccsünk, amit nem tudok megnézni élőben 😕 Pont újra sporttv meccs, és én nem láthatom. Kicsit szomorú vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy legalább utólag vissza tudjam nézni anélkül, hogy tudnám az eredményt. Köszi előre is a válaszokat!
MrMiksa
ment privátban...
zsoeo
ha nem az "ukrán módszer" akkor engem is érdekel 😉
több mint 10 éve
 twitter.com/RoobCSN/status/657195157515849728

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Nyilván,de még ott van Olsen is....Elvileg Hicks megoldhatja

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Ha van Ryans es Hicks akkor nem kene Kikot erőltetni annyira mig nem 100% os.
Persze erdekes lesz Cam es Olsen megallitasa erre a cornerek nem biztos hogy alkalmasak lesznek.
Janek
Tavaly Barwin volt a spy Newtonon, és eredményesen. Szóval szerintem megint vele próbálkozunk majd kiindulásként. Nyilván a tavalyi alapján erre ők is készülni fognak.

több mint 10 éve
Ha van Ryans es Hicks akkor nem kene Kikot erőltetni annyira mig nem 100% os.
Persze erdekes lesz Cam es Olsen megallitasa erre a cornerek nem biztos hogy alkalmasak lesznek.

több mint 10 éve
Kendricks, Alonso és Bair újra edzésbe állt!!!

Míg Kendricks elmondása szerint tudna játszani, ha holnap lenne a meccs, addig Alonso számára a Bye week utáni Cowboys elleni visszatérés a cél. Utóbbi kettő egyébként limitált edzésmunkát végzett.

Nem edzett azonban Agholor, Cooper és Ryans, viszont Davis számol a héten Mufasa játékával, "harcosnak" nevezte.

Kendricks-hez hasonlóan Huff is fullon edzett, annak ellenére, hogy megsérült a Giants ellen. Ezek szerint nem komoly szerencsére.

Thornton és Cox pedig már nagyon rá van pörögve a vasárnapi Panthers meccsre:
 twitter.com/kracze/status/656932127150239744
 twitter.com/kracze/status/656922007615836160

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
😄
 twitter.com/LesBowen/status/656871487153045505?ref_src=twsrc^tfw
BleedingGreen
Akkor Bradford lesz Zordon, fixinfó

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
A Panthers meccs margójára:

Cam Newton: 55%-os pontosság, 215 yard meccsenként, 8 TD, 4 INT
Sam Bradford: 63%, 260 yard/meccs, 9 TD, 9 INT

Nyilván utóbbiból le kell faragni mindenképp, de azért Newton statjaitól sem kell elájulni.
evergreen
csak ott van még 45 yard meccsenként +3TD futásból. : D
De amúgy tényleg nem lenne baj Sam-mel ha nem dobna annyi homály INT-t.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
😄
 twitter.com/LesBowen/status/656871487153045505?ref_src=twsrc^tfw

több mint 10 éve
A Panthers meccs margójára:

Cam Newton: 55%-os pontosság, 215 yard meccsenként, 8 TD, 4 INT
Sam Bradford: 63%, 260 yard/meccs, 9 TD, 9 INT

Nyilván utóbbiból le kell faragni mindenképp, de azért Newton statjaitól sem kell elájulni.

Ami kulcs lehet:
- A Panthers 132 yardot átlagol futásból meccsenként, nekünk meg ott a brutál futás elleni védekezésünk.
- Na meg érdekes lesz, hogy elit TE ellen hogyan teljesít a sec

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000542673/article/kiko-alonso-avoids-acl-tear-could-return-in-one-month Jó hír !
Béczkó
Published: Sept. 30, 2015 at 01:11 DU
Updated: Sept. 30, 2015 at 10:40 DU

De ha már Alonso a téma, ő is rátapintott a lényegre 😀
 twitter.com/BobGrotz/status/656897785833373696

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Így igaz, viszont ha egészséges tud maradni akkor brutál lehet majd.

Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak maradjon most már egészséges s ne egy fél meccsig bírja.
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/r4nybqm3im7wa4ugehtj
Kiko Alonso avoids ACL tear, could return in one month
Kiko Alonso has not played his final down of 2015. NFL Media Insider Ian Rapoport reported Wednesday that, following a second opinion, Alonso's ACL was deemed intact.
Jó hír !
több mint 10 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
MrMiksa
ment privátban...
több mint 10 éve
6 meccs után az Eagles-nek van az egyik legjobb védelme a ligában

Játékonként engedett yardok: 4. hely (5.0)
Interception-ök: 3. hely holtversenyben négy másik csapattal (8)
Kiharcolt fumble: 4. hely holtversenyben a Denverrel (11)
Felszedett fumble: 1. hely holtversenyben a Denverrel (8)
Összes labdaszerzés: 2. hely (16)
Játékonként engedett passzolt yardok: 6. hely (6.6)
Engedett QB rating: 6. hely (82.2)
Játékonkénti engedett futott yardok: 2. hely holtversenyben a Jets-szel (3.5)
1st down-t eredményező engedett futások százaléka: 1. hely (14.4%)
Meccsenként kapott pontok: 6. hely (18.3)
Drive-onként engedett pontok: 3. hely (1.37)
Drive-onként engedett yardok: 5. hely (28.01)

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
A tegnapi meccsen egyértelműen az Eagles-nek szurkoltam. Szerintem az offense nem volt annyira rossz, de ha nem javul akkor ez kevés lesz, főleg a Panthers ellen. Bradford lassan már kritikán aluli. Van olyan meccs ahol kicsit jobban játszik, de több olyan van ahol pocsék. A defense viszont nagyon tetszett. Barwin, Cox, Curry hihetetlen, látszik rajtuk az a nagy akarat. Vajon meddig tudja a defense hozni a meccseket. Sokan mondják, hogy Kelly-nek menni kellene, szerintem ha idén nem is de jövőre ha nem lesz változás akkor megy. A következő drafton meg kellene próbálni húzni egy QB. Én ennek nem látom értelmét, hogy kikukázott QB idehoznak és semmi sem lesz belőle Sanchez Bradford. Érdekes hogy a meccsen mutatták , hogy 2013 ban sokkal több volt a futó játék mint most és sokkal jobb is volt a csapat. Panthers kemény lesz, reméljük jobb támadójátékkal. Végérre pedig: BADACSONYI SZÜRET XO XO!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
PFF értékelések:  www.bleedinggreennation.com/2015/10/20/9574149/eagles-pff-grades-philadelphia-offensive-line-giants-demarco-murray-improvement

több mint 10 éve
MrMiksa
 www.sport-video.org.ua/americanfootball.html

több mint 10 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879