Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezek közül szinte mindegyik olyan dolog, ami szerintem nem orvosolható azzal, hogy korán húzunk a drafton. A támadófalba kellene a mélység, ezt aláírom, valamint az irányítókérdés sem tisztázott még, és akkor ezzel kapcsolatban kérdezném, mivel továbbra is érdekelne a véleményetek, hogy itt ki milyen stratégiával állna elő az irányítókérdést illetően? Akik képben vannak az egyetemi fociban, van-e olyan QB prospect, akin érdemes lenne elgondolkozni? Vagy esetleg FA piacon néznétek szét? Tradelnétek? Mi az a teljesítmény, ami után már elgondolkoznátok Bradford megtartásán?Bradford tényleg egyre jobb meccsről meccsre, de ettől még nem látom benne a vezért aki vinné magával a csapatot/probléma megoldó (playmaker) lenne szorosabb/kiélezettebb szituációkban. Egyelőre egy "jó" munkásember aki elvégzi azt amit mondanak neki(bekalkulált hibafaktorral), de nem több. Viszont szerintem ehhez a melóhoz több kell. Nem látom azt, hogy a pályán vagy azon kívül hozzá tudna tenni többet a kötelezőnél. Ezért én alkalmatlannak tartom a kezdő posztra.
evergreen
Azt , hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben? Ez összetett...mert egyelőre a falon is javítani kell a játékosállományban és ha hozzávesszük a kiöregedő Peterst ( azért erre már vannak jelek ) akkor elég nagy változások várnak még a csapatra. Ha a falban fiatalítani akarunk minőséggel akkor azt jobb ha a draft elején( első körében tesszük ). ezért marad 2 opció sztem.
1. Ha tovább javul Bradford akkor hozzácsapunk még 1 évet ( tag/szerződés )és a drafton/FA keretein belül javítjuk a falat előtte vagy...
2. Az év végén megválunk Bradfordtól és a drafton/FA-n keressük a megváltót.
Utóbbihoz 1-2 lehetőség FF fórumról ollózva:
Zach Mettenberger ( ha már úgy is Mariota lett a befutó )
Colin Kaepernick egyelőre rossz formát mutat, de szerintem nem ő lett szarabb hanem a rendszer körülötte.Neki örülnék mivel van benne potenciál.
Megemlítik kint még a Manuel-Hundley-Manziel hármast is, de velük én úgy vagyok, hogy Kellynél inkább a zsebirányító a menő így őket annyira nem preferálom...+ Hundley friss húzása a Packersnek nem hinném, hogy engednék. ( őt még megnézném mondjuk )
+1 tőlem. Érdekelne McCarron , hogy fejlődik a Bengalsnál.....
Illetve RG3? Sztem őt nem csak fizikálisan( szalagszakadások ) hanem fejben is hazavágták ahogy erre McNabb is utált régebben( csak akkor mindenki kiröhögte )....sztem neki leáldozott.
és akkor a draftról:
Round 1 - Egyelőre nincs olyan QB akiért érdemes lenne első kört áldozni
Round 2 - Jacob Brissett, Cardale Jones . Jones tavalyi berobbanása érdekessé tette. Nem tudom most hol tart, de lehet korai lenne még őt elhozni egyetemről.
Round 3 - Patrick Towles, QB, Kentucky
Round 4 - Carson Wentz, QB, North Dakota State, Jacob Coker
Round 5 - Dak Prescott, QB, Mississippi State, Nate Sudfield
Lehet ezt elemezni, de pillanatnyilag nem valami fényes a QB helyzet...nem jönnek Lakkok-Maniókák vagy Griffek.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Bocs emlékezetből írtam, azt tudtam hogy kettes volt benne 😀 a lényeg nagyjából ugyan az.
több mint 10 éve
Cox-t is 1/20-n "találtuk" úgyhogy ez butaság.Ha Mariotaért nem "tankoltunk" akiért esetleg megérte volna akkor kb senkiét nem éri meg. Sem szakmailag sem morálisan. Még van idő javítani a hibákat amit ha sikerül akkor Bradford képességbeli korlátaival is előrébb léphetünk. Mondom ha emlékeim nem csalnak Sexy Rexynél (igen Grossman az s nem a HC Ryan) nem rosszabb Bradford s ha vele sikerült a Bearnek vhova eljutni nekünk miért ne jöhetne össze. Persze jó adag szerencse is kell hozzá.
több mint 10 éve
evergreenQB-kérdés: Én továbbra is azt támogatom, amit Carroll csinált a Seahawksnál: próbáljunk mindenhol QB-t keresni: drafton, trade kapcsán, szabadügynök-piacon. A nagy számok törvénye alapján egyszer bele kell nyúlni. De persze ne ésszerűtlenül, hanem potenciál alapján.
Hogy konkrét nevet is mondjak, Cardale Jones-on lenne érdemes elgondolkodni talán. Nagyon-nagyon nyers, de jók a lábai és a kezei is, illetve bizonyított nyomás alatt. 1. évben Bradford vagy Sanchez mögött, aztán később el lehet kezdeni beépíteni. RG3-n is érdemes talán elgondolkodni, szintén project alapon.
Top5-ben nem gondolom hogy húznánk a következő pár évben, szóval marad a kísérletezés, de ez még mindig jobb, mint hogy évente megpróbálnánk egy 30+-os veteránt, mint néhány másik csapat teszi.
több mint 10 éve
Szerintem kár lenne a pozitív mérleg!!!!Megkell erősíteni a csapatot és egy jobb draft pozítció jobb lenne mint egy elsőkörös zakó a playoffban!Sajnos erre az offensere ráfér!Jó néhány csapat van az NFL-ben, akiknek sokkal de sokkal több oka lenne jobb draftpozícióért veszíteni, de mégsem teszik és körömszakadtáig küzdenek 1-1 győzelemért. Alapjáraton nem hiszek a tankolásban, max az edzőbuktatásban, de erre jelenleg semmi oka nincs a csapatnak, a nyilatkozatok is erről tanúskodnak. Most gondoljunk bele, mit szólnának a die-hard veteránok meg a bizonyítani vágyó újoncok, ha egy szép napon kiadnák nekik az utasítást, hogy a következő héttől behajolunk mindenkinek aki szembe jön, és csak azért, hogy hátha szerencsésen húzunk mondjuk 10-15 hellyel korábban. Szvsz Philadelphiában ez elképzelhetetlen, ráadásul a játékosok tehetsége és hozzáállása sem kompatibilis ezzel a verzióval, plusz nem is azért fizetnek nekik csillagászati összegeket, hogy veszíteni menjenek ki a pályára. És ráadásul mindezt azért, mert nüanszokon buktunk a szezon elején két megnyert meccset? Könnyen állhatnánk most 5-2-vel, de ha mondjuk a fal hamarabb összeáll, vagy mondjuk Gardner nem kerül IR-re, akár 6-1-gyel is, de még akkor sem mondhatnánk, hogy olyan meggyőző a támadójátékunk képe, szóval akkor ennyi erővel tankolhatna jelenleg 25 csapat a ligában. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem garancia, hogy korai választással fogunk belenyúlni a tutiba. Elcsépelt mondás, amit a legutóbbi PO szereplésünk sem támaszt alá, de láttuk már nem egyszer, hogy a rájátszásba jutással teljesen új bajnokság kezdődik.
The Answer#3
Amit szerintem hátráltatja idén a támadójátékunkat:
1. a támadófal szezon eleji gyengélkedése, konkrétan pro-bowl szintű játékosok betliztek/betliznek folyamatosan, lásd: Kelce, de Peters is csak 3-4 meccs után talált magára és akkor még ott van Gardner sérülése is
2. új irányítónk van, aki ráadásul két éve nem látott focipályát tétmeccsen, a szezon előtti felkészülés sem lehetett a sérülés miatt teljes
3. ebből következik, hogy nincs meg az összeszokottság a teljesen új elkapóegységgel, akik folyamatosan elejtett labdákkal hátráltatják a csapatot, persze az is hozzátartozik a történethez, hogy nem mindig kapnak pontos labdát, szóval az éremnek azért két oldala van, de akkor is elfogadhatatlan ez a mennyiség, és itt nem hiszem, hogy a képességekkel lenne baj, láthattuk JM-et a rookie szezonjában, a csapat egyik legjobbja volt
4. Ryan Mathews-nak sokkal többet kellene futnia
5. támadóoldalon rengeteg a haladást gátló buta flag
Ezek közül szinte mindegyik olyan dolog, ami szerintem nem orvosolható azzal, hogy korán húzunk a drafton. A támadófalba kellene a mélység, ezt aláírom, valamint az irányítókérdés sem tisztázott még, és akkor ezzel kapcsolatban kérdezném, mivel továbbra is érdekelne a véleményetek, hogy itt ki milyen stratégiával állna elő az irányítókérdést illetően? Akik képben vannak az egyetemi fociban, van-e olyan QB prospect, akin érdemes lenne elgondolkozni? Vagy esetleg FA piacon néznétek szét? Tradelnétek? Mi az a teljesítmény, ami után már elgondolkoznátok Bradford megtartásán?

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Szerintem kár lenne a pozitív mérleg!!!!Megkell erősíteni a csapatot és egy jobb draft pozítció jobb lenne mint egy elsőkörös zakó a playoffban!Sajnos erre az offensere ráfér!Igen, pont az 1/8-as drafthely hozza el a megváltást az 1/17 helyett...
The Answer#3
Ráadásul már rég nem abban a helyzetben vagyunk, hogy ilyeneken kéne gondolkozni. Mégis milyen poszta hoznál embert?
1/8-on QB-t már nem találsz, OG-t nem fogsz húzni, WR-nek itt van Agholor a jövőre nézve, plusz tavalyról Matthews és Huff, náluk sem képességbeli gondok vannak.
A védelemben max OLB poszton tudunk nagyot javulni, de azonnali elit rushert szintén nem draftról fogsz húzni. Nekünk draftról max. QB kell, depth OL, meg talán CB/OLB. Nem a játékosállománnyal van a gond, hanem a fejekkel.
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 10 éve
Szerintem kár lenne a pozitív mérleg!!!!Megkell erősíteni a csapatot és egy jobb draft pozítció jobb lenne mint egy elsőkörös zakó a playoffban!Sajnos erre az offensere ráfér!
több mint 10 éve
én azért még azt a miami wint nem könyvelném el ilyen könnyen. : D bár legyen úgy.én sem tettem ilyet : D
ano92
Jön most 4 abszolút nyerhető meccs, kötelező mindet behúzni. A Dolphins elleni trap game lehet, a Lions viszon nem tudom, hogy mennyire kapja addigra össze magát. Várhattak még volna egy kicsit a takarítással. 😊 Én így kalkulálok perpill:
@DAL W, MIA W, TB W, @DET W, @NE L, BUF W, ARI L, WAS W, @NYG W
Ez így 10-6, esetleg a MIA/BUF duóból könnyen megtréfálhat valamelyik, akkor 9-7, persze jó lenne ha mi is szállítanánk egy "meglepetés" győzelmet, pl a Cardinals ellen.
evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
én azért még azt a miami wint nem könyvelném el ilyen könnyen. : D bár legyen úgy.
több mint 10 éve
Ha úgy nézzük akkor már a Jets elleni is meglepetés W 😀 amit ellensúlyoz a Skins zakó.....Megpróbálok minden részsikernek örvendve hozzáállni a szezonhoz aztán lesz ami lesz.
több mint 10 éve
Chip állítása szerint a RB rotációért a RB edző, Duce Staley felel. Számomra is érthetetlen hogy Mathews miért van hanyagolva, miközben sokkal jobban játszik gyakorlatilag az egész szezonban, mint Murray.Ez mondjuk nagyon kamuszagú. Nehogy már HC-ként könyörögni kelljen, hogy Mathews futhasson többször. Mondjuk azt is mondta, hogy azért nem futott többet, mert megsérült.
mustaine
Beszédes statisztikák:
- Kelce 8 büntetés (legtöbb a C-k között), Johnson 6 büntetés (4. legtöbb a Tackle-k között), JM 6 drop (3. legtöbb a WR-ek közt)
- Bradford nyomás alatt 67%-osan passzol, ezzel 14. az NFL-ben
- Bradfordnak 1773 passzolt yardja van, ezzel 8. a ligában. Ha nem lett volna a 25 drop (legtöbb az NFL-ben) akkor ez a szám 1981 lenne (4. a ligában).
Jön most 4 abszolút nyerhető meccs, kötelező mindet behúzni. A Dolphins elleni trap game lehet, a Lions viszon nem tudom, hogy mennyire kapja addigra össze magát. Várhattak még volna egy kicsit a takarítással. 😊 Én így kalkulálok perpill:
@DAL W, MIA W, TB W, @DET W, @NE L, BUF W, ARI L, WAS W, @NYG W
Ez így 10-6, esetleg a MIA/BUF duóból könnyen megtréfálhat valamelyik, akkor 9-7, persze jó lenne ha mi is szállítanánk egy "meglepetés" győzelmet, pl a Cardinals ellen.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Életszerűbb, valahol nagyon furán nézik akkor ezt....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Az kizárt, hogy csak 2 dropja volt. Kapásból vagy 4 re emlékszem : D
több mint 10 éve
Szerintem Ertznek van a második legtöbb dropja a csapatban Matthews után. Gyakorlatilag egyetlen potens possession receiver sincs a csapatban.Jordan Matthews WR PHI 39 catch 2 drop 63 target 3.2% droprate
mustaine
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Szerintem Ertznek van a második legtöbb dropja a csapatban Matthews után. Gyakorlatilag egyetlen potens possession receiver sincs a csapatban.
több mint 10 éve
én Bradford helyében csak Austinra és a 2 TE-re dobálnék, ők gyakorlatilag a legbiztosabb célpontjaink, én a védelemt sem hibáztatnám, elvégre 3 labdaszerzés az mégiscsak 3 labdaszerzés, azokból alsó hangon 13-14 pontot kéne szerezni normál esetben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Peters pedig ha minden igaz bye után vissza tud jönni. Bár az utolsó drive-t nem számítva szerintem Tobin sem volt rossz. Azért egy J Allen állt vele szemben aki meg ezek szerint még nem felejtett el focizniMurray-l kapcsolatban sajnos lehet egyfajta "külső" nyomás is, hogy játszatni kell. A pénz miatt is, ha már ennyit keres, a "hírnév" miatt is. Ezt nem könnyű kezelni. Amellett, hogy szerintem egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek beállítódik, vagy a statok mutatnák.
Az ST tavalyi extrái továbbra is hiányoznak......
több mint 10 éve
Chip állítása szerint a RB rotációért a RB edző, Duce Staley felel. Számomra is érthetetlen hogy Mathews miért van hanyagolva, miközben sokkal jobban játszik gyakorlatilag az egész szezonban, mint Murray.
több mint 10 éve
A mostmár menetrendszerűen borzalmas offense mellett a védőfalunkat emelném ki, akiket érthetetlen módon nyomott el a Panthers fal. Majdnem ugyanezt a falat 1 éve szanaszét szivattuk, most viszont semmi nyomás nem volt, és a futás is működött.Hát az nagyon nem ugyanez a fal, három új ember, plusz tavaly Norwell még újonc UDFA volt, idén már sokkal érettebb. Top10-es falunk van, alsó hangon.
Hulkeinstein
Természetesen nem rájuk akarom kihegyezni a meccset, mert mindenkinek lehet jó játéka, de muszáj megemlíteni. Ami ellenben már jópár hete aggaszt, az 2 játékos teljesítménye, méghozzá 2 olyané, akiknek kulcsembereknek kéne lennie. Az egyik Kelce, aki nem csak érthetetlen hibákkal öl meg driveokat, hanem rossz blokkokkal is. Középszerű DT-k verik meg folyamatosan, és legyen szó futásról, vagy passzról, meghal a játék.Abban meg szinte biztos voltam, hogy a védőfalunk dominálni fog, a Short-Star párosnál nem nagyon látok jobb 4-3-as DT párost, innentől kezdve pedig az elit LB sor szabadon garázdálkodhat, láttuk is tegnap ennek az eredményét.
Hulkeinstein
Amúgy sztem be fogtok menni a playoffba, erős a védelem, a támadósorban vannak problémák, nem feltétlen csak Bradforddal, de ő a legnagyobb hibapont (sajnos, mert én kifejezetten csipázom). Mondjuk, hogy Mathews miért nem kap több carryt, azt csak Chip tudja, sokkal jobban illik sztem ebbe a támadósorba, mint Murray.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Eldőlt közben, hogy Philadelphiából fog jelentkezni szombaton az ESPN College Gameday műsora, ami két okból is fontos lehet egy Eagles fan számára: a Temple is ugye a Lincoln Financial Fieldet használja, veretlen mérleggel itt fogadják szombat éjszaka (vasárnap 01:00-től) a Notre Dame-et - a meccsre minden jegy elkelt.Maga a műsor pedig nem az Owls kampuszáról, hanem a történelmi Independence Mallról jelentkezik (szombat 14 órás kezdettel), ráadásul mindig vannak benne légi felvételek is, így városnézésként se lesz utolsó dolog majd beletekinteni 😊 (nem mellesleg Eagles bye week jön ugye)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
twitter.com/RoobCSN/status/658684235050569728twitter.com/Tim_McManus/status/658680648543129600
"Sources close to the situation said Jordan Matthews suffered a hand ligament injury three weeks ago that supposedly has resolved, as the Eagles' wide receiver has labored with dropped passes. [...] Fans who said on social media that they met Matthews at a recent appearance said his hand was swollen and he did not shake hands. Asked about a hand injury after the Carolina loss, Matthews hesitated, then denied an injury."

#NoPhlyZone