NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 636 — Apu ökölbeszorított keze
Na go pecc

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Nem tudom mit akarsz jobbat az idén talán legjobban teljesítő Safety duónál az egész Nfl-ben.
Petikievak01
maragos játékára céloztam..mivel jenkins és thurmond általában slot
de kössz a bizalmat..nyilván velük van bajom
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nem tudom mit akarsz jobbat az idén talán legjobban teljesítő Safety duónál az egész Nfl-ben.

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ezzel az O fallal semmi ertelme a PO ba kerülni katasztrófa amit ma műveltek...
A D előtt le a kalappal, voltak hibákde amikor kellett labdákat adtak az O nak.. ha a fasz stáb hozott volna valami normális S-t még jobb lehetne az egész
Sancho meg dobott két TD-t amit sikerült elbaszni..az int meg megint edzői hiba nálam
..csába az egésszel de ideges vagyok..
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
1.: 32 yardról luxus kihagyni , még akkor is ha megyünk 13 ponttal.

2.: lehet hogy Kelly egy ordas nagy zseni, én meg kurvára nem értek hozzá, meg amúgy is mindenki más helikopter, de 1 pont hátrányból 20 yardnál 4 perccel a vége előtt first down-nál miért nem futunk? Valaki magyarázza már meg. Pláne ha a QB teljesen más route-okra dobál mint amiket az elkapók futnak. Mondjuk ha Austin legalább nyúlt volna a labdáért szerintem az sima incomplete.
Fasz kivan hogy az iylen nyerhető (pláne hogy az első negyed végén már megnyert) meccseket bukunk, idén ez már a 3. alsó hangon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Ezt ma nagyon elbénázta a csapat. Sajnos sok volt az ügyetlenkedés (droppok ,rossz puntok..kihagyott fg...stb) és még a sérülések is nehezítették a dolgunk egy amúgy nyerhető meccsen. Minden évben van ilyen...........(nem is 1).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kint vagyunk az EBn marhára nem érdekel!!!!!!

| na jó egy kicsit igen de nem vagyok hajlandó felidegesíteni magam rajta 😉 |

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Tudtuk, hogy trap game ez a mai, de a dallasi győzelem után, és látva a mai első félidőt igazán nem ezt várta volna az ember, hatalmas csalódás, ez az idei csapat nem érett meg a PO-ra, persze bejuthatunk még, de ez egy oltári gyenge csoport. Azért Sancho sem váltotta meg a világot, persze e mögött a fal mögött nehéz, meg hogy a csapattársak veszik el tőle a TD passzt, ráadásul megint beugróként kellett volna villognia, de nincs meg a kellő összeszokottság a többiekkel. Nem is nagyon szaporítanám a szót, nincs túl sok pozitívum, ha van egyáltalán.

Azért az rendkívül gyászos, hogy a 19 pontunkból 16-ot az első negyedben szereztünk... uramatyám....

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
A mai nappal csak egy problémám van: Fogalmam sincs, hogy mit fogok nézni 20:45 után 😕 Ilyenkor bánom, hogy nem kép a képben TV-t vettem 😊 Na mindegy, azért majd megoldom valahogy... 😊
Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
MrMiksa
Addigra reméljük eldől vagy így vagy úgy 😛
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
A mai nappal csak egy problémám van: Fogalmam sincs, hogy mit fogok nézni 20:45 után 😕 Ilyenkor bánom, hogy nem kép a képben TV-t vettem 😊 Na mindegy, azért majd megoldom valahogy... 😊
Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
MrMiksa
HHÁHÁHÁ, van 2 monitorom meg tv egymás mellett. Jobbra fordulok tvn magyar norvég. középen eredménykövető bal oldalt pedig eagles meccs. Bal fülemen fülhallgató, hogy a meccset is halljam, jobb fülemmel meg tv hangszóró. : D : D
ano92
Te csak igyál...
aztán úgyis annyi monitort látsz majd...
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
MrMiksa
HHÁHÁHÁ, van 2 monitorom meg tv egymás mellett. Jobbra fordulok tvn magyar norvég. középen eredménykövető bal oldalt pedig eagles meccs. Bal fülemen fülhallgató, hogy a meccset is halljam, jobb fülemmel meg tv hangszóró. : D : D

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
A tippjáték kifújt? Életem legnagyobb sikerére készültem...
jorge
Nekem múlt héten volt...
több mint 10 éve
Eagles inactives: QB Lewis, S Couplin, RB Barner, LB Acho, OL Andrews, T Peters, DE Bair Huff starts at WR.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
A tippjáték kifújt? Életem legnagyobb sikerére készültem...
több mint 10 éve
😀
 twitter.com/RobTornoe/status/665922464858447872

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
több mint 10 éve
GAMEDAY!!!!!!!!!!!

Must Win, s akkor idén először pozitív mérlegel állhatunk 😛 😀
több mint 10 éve
sziasztok, kicsit nem követtem a dolgokat. Ryans milyen állapotban van, kb mennyit játszhat ha tud?
ozibozi
Probable státuszt kapott, de úgyis megoszlik majd a játékidő Alonso, Kendricks és Ryans közt. Kendricks a legfrissebb, de szerintem Alonso több snapet fog már kapni, mint múlt héten, szóval nem feltétlen fogják erőltetni Mufasa játékát, ha nem muszáj, de valamennyit biztosan játszani fog. Nehéz megjósolni mennyit, de a snapek felénél többet nem valószínű, hogy pályán tölt majd.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 240
sziasztok, kicsit nem követtem a dolgokat. Ryans milyen állapotban van, kb mennyit játszhat ha tud?
több mint 10 éve
Jó hírek az edzésről:

A kezdők közül szinte mindenki bevethető állapotban lesz vasárnap Peterst leszámítva. Az ő játékára 50-50% az esély. Josh Andrews és Jerome Couplin lesz a két biztos hiányzó, előbbi vállsérülés, utóbbi agyrázkódás miatt.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nem neztem meg milyen lesz az oline FA piac.
Janek
Mathis és Herremans UFA lesz. 😀
BalintBaba
Azon meglepődnék.

több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Janek
Mathis és Herremans UFA lesz. 😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Peters-ről nem írt még senki, de vele kapcsolatban is lehetett olvasni új hírt és nem szívderítőt: hátfájdalmai már krónikusak, kopásos gerincbetegsége van, erre a szezonra még össze tudják talán kaparni ilyen-olyan módon, de nagy valószínűséggel neki ennyi volt a karrierje. Szóval a következő drafton kizárólag OL húzást prognosztizálok...
baggio
Petersért nagy kár, de úgy egész szezonban látni, hogy már nem az igazi és kezd megkopni...sajnos a gerince is. L.Johnson sztem megörökli a posztját és jöhet a fiatalítás a jobb oldalra. Lehet egy guard is érkezik majd FA-n.

és kikerült egy másik felvétel is a dallasi kispadról : D :
 www.facebook.com/eaglesfanclub/videos/810229655769440/

és egy összefoglaló Merrill Reese hangjával :
 www.facebook.com/eaglesfanclub/videos/809495382509534/

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
hát kb ez is lehet a szint köztünk és Kelly közt...