NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
47
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
18
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
12
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
10
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom mit akarsz jobbat az idén talán legjobban teljesítő Safety duónál az egész Nfl-ben.maragos játékára céloztam..mivel jenkins és thurmond általában slot
Petikievak01
de kössz a bizalmat..nyilván velük van bajom
több mint 10 éve
Nem tudom mit akarsz jobbat az idén talán legjobban teljesítő Safety duónál az egész Nfl-ben.
több mint 10 éve
Ezzel az O fallal semmi ertelme a PO ba kerülni katasztrófa amit ma műveltek...A D előtt le a kalappal, voltak hibákde amikor kellett labdákat adtak az O nak.. ha a fasz stáb hozott volna valami normális S-t még jobb lehetne az egész
Sancho meg dobott két TD-t amit sikerült elbaszni..az int meg megint edzői hiba nálam
..csába az egésszel de ideges vagyok..
több mint 10 éve
1.: 32 yardról luxus kihagyni , még akkor is ha megyünk 13 ponttal. 2.: lehet hogy Kelly egy ordas nagy zseni, én meg kurvára nem értek hozzá, meg amúgy is mindenki más helikopter, de 1 pont hátrányból 20 yardnál 4 perccel a vége előtt first down-nál miért nem futunk? Valaki magyarázza már meg. Pláne ha a QB teljesen más route-okra dobál mint amiket az elkapók futnak. Mondjuk ha Austin legalább nyúlt volna a labdáért szerintem az sima incomplete.
Fasz kivan hogy az iylen nyerhető (pláne hogy az első negyed végén már megnyert) meccseket bukunk, idén ez már a 3. alsó hangon.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ezt ma nagyon elbénázta a csapat. Sajnos sok volt az ügyetlenkedés (droppok ,rossz puntok..kihagyott fg...stb) és még a sérülések is nehezítették a dolgunk egy amúgy nyerhető meccsen. Minden évben van ilyen...........(nem is 1).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Tudtuk, hogy trap game ez a mai, de a dallasi győzelem után, és látva a mai első félidőt igazán nem ezt várta volna az ember, hatalmas csalódás, ez az idei csapat nem érett meg a PO-ra, persze bejuthatunk még, de ez egy oltári gyenge csoport. Azért Sancho sem váltotta meg a világot, persze e mögött a fal mögött nehéz, meg hogy a csapattársak veszik el tőle a TD passzt, ráadásul megint beugróként kellett volna villognia, de nincs meg a kellő összeszokottság a többiekkel. Nem is nagyon szaporítanám a szót, nincs túl sok pozitívum, ha van egyáltalán.Azért az rendkívül gyászos, hogy a 19 pontunkból 16-ot az első negyedben szereztünk... uramatyám....
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
A mai nappal csak egy problémám van: Fogalmam sincs, hogy mit fogok nézni 20:45 után 😕 Ilyenkor bánom, hogy nem kép a képben TV-t vettem 😊 Na mindegy, azért majd megoldom valahogy... 😊Addigra reméljük eldől vagy így vagy úgy 😛
Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
MrMiksa
több mint 10 éve
Te csak igyál...A mai nappal csak egy problémám van: Fogalmam sincs, hogy mit fogok nézni 20:45 után 😕 Ilyenkor bánom, hogy nem kép a képben TV-t vettem 😊 Na mindegy, azért majd megoldom valahogy... 😊HHÁHÁHÁ, van 2 monitorom meg tv egymás mellett. Jobbra fordulok tvn magyar norvég. középen eredménykövető bal oldalt pedig eagles meccs. Bal fülemen fülhallgató, hogy a meccset is halljam, jobb fülemmel meg tv hangszóró. : D : D
Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
MrMiksa
ano92
aztán úgyis annyi monitort látsz majd...
több mint 10 éve
A mai nappal csak egy problémám van: Fogalmam sincs, hogy mit fogok nézni 20:45 után 😕 Ilyenkor bánom, hogy nem kép a képben TV-t vettem 😊 Na mindegy, azért majd megoldom valahogy... 😊HHÁHÁHÁ, van 2 monitorom meg tv egymás mellett. Jobbra fordulok tvn magyar norvég. középen eredménykövető bal oldalt pedig eagles meccs. Bal fülemen fülhallgató, hogy a meccset is halljam, jobb fülemmel meg tv hangszóró. : D : D
Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
MrMiksa
több mint 10 éve
A tippjáték kifújt? Életem legnagyobb sikerére készültem...Nekem múlt héten volt...
jorge
több mint 10 éve
Eagles inactives: QB Lewis, S Couplin, RB Barner, LB Acho, OL Andrews, T Peters, DE Bair Huff starts at WR.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
A tippjáték kifújt? Életem legnagyobb sikerére készültem...
több mint 10 éve
😀twitter.com/RobTornoe/status/665922464858447872

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
A mai nappal csak egy problémám van: Fogalmam sincs, hogy mit fogok nézni 20:45 után 😕 Ilyenkor bánom, hogy nem kép a képben TV-t vettem 😊 Na mindegy, azért majd megoldom valahogy... 😊Hajrá Magyarok!!!!
Fly Eagles!!!
több mint 10 éve
GAMEDAY!!!!!!!!!!!Must Win, s akkor idén először pozitív mérlegel állhatunk 😛 😀
több mint 10 éve
sziasztok, kicsit nem követtem a dolgokat. Ryans milyen állapotban van, kb mennyit játszhat ha tud?Probable státuszt kapott, de úgyis megoszlik majd a játékidő Alonso, Kendricks és Ryans közt. Kendricks a legfrissebb, de szerintem Alonso több snapet fog már kapni, mint múlt héten, szóval nem feltétlen fogják erőltetni Mufasa játékát, ha nem muszáj, de valamennyit biztosan játszani fog. Nehéz megjósolni mennyit, de a snapek felénél többet nem valószínű, hogy pályán tölt majd.
ozibozi

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
sziasztok, kicsit nem követtem a dolgokat. Ryans milyen állapotban van, kb mennyit játszhat ha tud?
több mint 10 éve
Jó hírek az edzésről:A kezdők közül szinte mindenki bevethető állapotban lesz vasárnap Peterst leszámítva. Az ő játékára 50-50% az esély. Josh Andrews és Jerome Couplin lesz a két biztos hiányzó, előbbi vállsérülés, utóbbi agyrázkódás miatt.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Azon meglepődnék.Nem neztem meg milyen lesz az oline FA piac.Mathis és Herremans UFA lesz. 😀
Janek
BalintBaba
több mint 10 éve
Nem neztem meg milyen lesz az oline FA piac.Mathis és Herremans UFA lesz. 😀
Janek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Nem neztem meg milyen lesz az oline FA piac.
több mint 10 éve
Peters-ről nem írt még senki, de vele kapcsolatban is lehetett olvasni új hírt és nem szívderítőt: hátfájdalmai már krónikusak, kopásos gerincbetegsége van, erre a szezonra még össze tudják talán kaparni ilyen-olyan módon, de nagy valószínűséggel neki ennyi volt a karrierje. Szóval a következő drafton kizárólag OL húzást prognosztizálok...Petersért nagy kár, de úgy egész szezonban látni, hogy már nem az igazi és kezd megkopni...sajnos a gerince is. L.Johnson sztem megörökli a posztját és jöhet a fiatalítás a jobb oldalra. Lehet egy guard is érkezik majd FA-n.
baggio
és kikerült egy másik felvétel is a dallasi kispadról : D :
www.facebook.com/eaglesfanclub/videos/810229655769440/
és egy összefoglaló Merrill Reese hangjával :
www.facebook.com/eaglesfanclub/videos/809495382509534/
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
hát kb ez is lehet a szint köztünk és Kelly közt...