Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha Cooper elkapása nem volt meg az elején, hogy a francba adhatták meg McKlevin int-t.olyannyira megadták, hogy az nfl.com-on a Top 5 Catches listán a 4. 😊
dande
több mint 10 éve
Na már sikerült letölteni és vissza-vissza nézegetni a meccset (akit érdekel pm-ben megadom honnan), de egyenlőre még csak kulcs pillanatokba bele nézegetve.Ami ezen a meccsen egyértelmű: a visszanézéseknek annyi az értelme, hogy több reklámidő van semmi más. Ha legalább a látszatot fenn akarják tartani, hogy nincs vele csalás, akkor visszaadják helybe a visszanézési lehetőséget, de így nagyon kilóg a lóláb. Vagy nagyon vakok, akik ott ücsörgélnek a központban
Ennyit egyszerűen nem lehet véletlenül tévedni. S nem hiszem el, hogy együttes nyomással ne lehessen ez ellen tenni valamit. Mert még hiteltelenebbé válik a már amúgy is sok hitelét vesztett bírói kar.....
Ha Cooper elkapása nem volt meg az elején, hogy a francba adhatták meg McKlevin int-t. Annál egyértelműbben nem érhet földet a labda, mint ott és akkor vége, kész tök mindegy, hogyan kontrollálja vagy sem. Ahhoz képest Cooper esetében egy olyan visszajátszást nem tudtak (nekünk legalábbis) mutatni, ahol lent volt a labda.....
A másik egyértelmű hülyeség ugye Sammy Watkins (nem) elkapása a végénél. Illetve elkapta, de, hogy nem volt pályán belül mind a két lába az hót ziher.......
Mindegy, végül is jobban jöttünk ki ezekből, csak ez így nagyon gáz.
A Cards ellen játszunk egy tisztességes meccset, minden más csak ráadás.
több mint 10 éve
Nagy W lett ez.Az elején ahogy olvastam az O volt a jobb a vegen a D.
Sproles jobb mint barmikor pedig sokan leirtak mar foleg nyaron mikor jott a ket FA RB de ő megmutatta hogy kell reagalni.
több mint 10 éve
Amellett, hogy megvolt a nagy ölelelés Lurieval, nagyon az érződött, hogy a társak olyan nagyon nem fogadták szívesen Shady-t. Azért kicsit több volt benne, mint az ellenfél iránti hév.Ez egy olyan oda-vissza történet lehetett Shadyvel. Nagyon meg akarta mutatni , hogy nem érte meg őt elcserélni mi meg nagyon meg akartuk őt fogni a meccsen. Utóbbi működött jobban ettől még egy az egyben cserélném Murrayért. : P
Legalábbis szerintem, aztán, lehet, hoghy többet látok bele, mint van benne. Azért a Shady mezemet nem adom el 😀
Tyrodtól a hére, meg a meccs eleje alapján többet vártam, aztán a coaching hibája is lehetett, hogy nem jött ki több belőle.
Azt ezek szerint nemcsak én láttam bele már az első félidőben, hogy mennyi holdingot elengedtek a Billsnek. Szerencsére a vége felé bedobálták a zászlókat.
A Cards meccsen valószínű Fizt papa szétszed minket, de ha hozzuk a két csoportmeccset nem érdekel.
Murray megint hozott fontos yardokat bárki bármit mond. Ennyi pénzért persze többet várunk, de hát most ez van.
Szép hetet!
dande
Hja és akkor a csereértékről is. Kiko egyelőre nagy homály. Én ezt annak tudom be, hogy még mindig nem 100%-os a sérülése után. Nem csak fizikálisan... fejben is. Az idei sérülése után az előzővel együtt ott motoszkálhat a fejében még, hogy azért még vigyáznia kell magára mert könnyen beleszaladhat még 1 nagyobb sérülésbe és az már a karrierjére is kihat. Kell neki még egy offseason az erősítésre( ez amolyan átmeneti év nála mint anno McNabbnek a szalagszakadás után ), de jövőre már sokkal jobb játék kell tőle is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Jól van, csak ezt most muszáj volt. Egyébként ezen a hülye sacken kívül valóban elfogadhatót nyújtott, de hosszú távon kevés lesz sajnos (ne legyen így)Volt Bradforban valamikor is bizalmad? Na az a nem kis dolog 😉Sokakkal ellentétben igyekszem nem úgy kezelni a meccseket és a játékosokat, mintha Madden lenne.
dande
evergreen
több mint 10 éve
Amellett, hogy megvolt a nagy ölelelés Lurieval, nagyon az érződött, hogy a társak olyan nagyon nem fogadták szívesen Shady-t. Azért kicsit több volt benne, mint az ellenfél iránti hév. Legalábbis szerintem, aztán, lehet, hoghy többet látok bele, mint van benne. Azért a Shady mezemet nem adom el 😀
Tyrodtól a hére, meg a meccs eleje alapján többet vártam, aztán a coaching hibája is lehetett, hogy nem jött ki több belőle.
Azt ezek szerint nemcsak én láttam bele már az első félidőben, hogy mennyi holdingot elengedtek a Billsnek. Szerencsére a vége felé bedobálták a zászlókat.
A Cards meccsen valószínű Fizt papa szétszed minket, de ha hozzuk a két csoportmeccset nem érdekel.
Murray megint hozott fontos yardokat bárki bármit mond. Ennyi pénzért persze többet várunk, de hát most ez van.
Szép hetet!
több mint 10 éve
Bradford a hülye sackjén kívül szerintem rendben volt. Könnyű labdát ejtett el Agholor és Ertz is 3rd down-nál, az első félidő végén szépen elvitte a támadókat mezőnygólig, az int nem az övé volt, egyszerűbb is lehetett volna a meccs ezek nélkül. A védelem nagyot teljesített az utolsó 3-4 drive-ban.
Szerkesztette: határbíró
több mint 10 éve
Volt Bradforban valamikor is bizalmad? Na az a nem kis dolog 😉Sokakkal ellentétben igyekszem nem úgy kezelni a meccseket és a játékosokat, mintha Madden lenne.
dande

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Csak a 2. félidőt láttam, ott a támadók igyekeztek azon, hogy veszítsünk, de látom az első félidőben azért jobbak voltak pontszerzésben. Bradford keményen állta az ütéseket, csak a végén az a 15 yardos ön-sack ne lett volna ... Az intről nem tehetett, azt nyugodtan beírhatjuk Celeknek, a passz szép volt. Elejtett labdák itt-ott sajnos megint előjöttek. Agholornak meg van a TD végre 😀A védelem szerencsére megint átvette a meccset a végén több kulcs megállítással. Cox-szal és a védőfallal nem tudtak mit kezdeni, Curryt is többször szerelte az ellenfél, mint ahányszor szabályosan blokkolta.
Rowe megint jól tolta. Miután a Lions elleni meccsen Baldinger kijelentette, hogy nem alkalmas az NFL-re, biztossá vált, hogy jó játékos lesz belőle. 😀
Reynolds helyét is szépen megtaláltuk ebben a nickel safety szerepben, nem kell közel játszania a LOS-hez, így nem jön ki annyira, hogy nem egy tacklegyár. Lényegében ugyanazt játssza, mint a Stanfordon, mélyről figyelheti az irányítót és vadászhat a labdákra. Ma ez a végén látványosan bejött. Lehet, hogy még alakul az a 14-es draft class.
Tavasz óta a kirúgott barátnő minden szimptómáját bemutató Shadyt sikerült 100 futott yard alatt tartani. A többi meccsen sok sikert neki, de ennek így kellett történnie.
A meccs legnagyobb vesztese az országos és a helyi média, akik minden megtettek a héten, hogy eltereljék a figyelmet, szerencsére sikertelenül. Kíváncsi vagyok a Kelly elmegy, majd a Murray elmegy sztorik után a következő héten mivel állnak elő.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
Volt Bradforban valamikor is bizalmad? Na az a nem kis dolog 😉
több mint 10 éve
Gyatra egy teljesítményt nyújtottunk, ezzel együtt nem érdemeltünk volna vereséget, ugyanis a Bills még nálunk is rosszabbul játszott szvsz. Mindezt ékesen bizonyítja, hogy ilyen szintű bírói segédletet sem tudtak kihasználni (egyáltalán nem szoktam egyébként bírózni, de ez most kiverte a biztosítékot). Az támadóegységünk átlag alatti, a passzvédekezésünk középszerű, egyedül a speciális egységet meg a D-Line-t lehet kiemelni, utóbbi brutális volt Cox-szal az élen. Az offseason-ben komoly változtatásokra lesz szükség, mert ez szinte nézhetetlen, amit meccsről meccsre művelünk, ennek ellenére nyilván örülök a W-nek, de talán ez az egyetlen pozitívum a mai meccs után. Azért voltak még kisebb extrák, mint Agholor hosszú TD elkapása, Sturgis magabiztossága, vagy Reynolds game winning interception-je, de ez továbbra is nagyon kevés, főleg amit offense téren produkálunk. Bradford nem játszott volna rossz meccset, de a hosszú TD-n kívül minden távoli passzát túldobta, a végén ez a sack meg rendkívül ostoba volt, kezd meginogni a hitem benne. A Cardinals meccsen sok jóra nem számítok, de a Patriots meccs előtt is így voltam. Viszont az utolsó két meccset kötelező behúzni, ha akarunk PO-t. Rossz hír, hogy szerintem a Redskins és a Giants is keményebb ellenfél lesz, mint ez a mai Bils.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
kisebb csoda, hogy ilyen játékvezetéssel és hibákkal nyerni tudtunkde végül meglett, egyelőre juhé 😊
több mint 10 éve
hahó nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de hogy miként azt nem tudom. Gondolom nem csak nálam szórakozik az oldal.
több mint 10 éve
szomorúan látom, hogy means-nek még nem sikerült kiszorítania 1. körös OLB sztárunkat 😊4 futó.. ma is sok elkapott yardunk lesz, de egye fene ha ez kell a sikerhez!!
több mint 10 éve
Négyből valamelyik csak fog tudni futni a kemény Bills D ellen. Ha nem, kb lőttek is nekünk.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Így igaz 4 RB XO!
több mint 10 éve
#Eagles inactives: QB Lewis, WR Krause, CB Rice, LB Means, OL B.Jones, OL Hawkinson, DE Bair.Murray, Mathews, Sproles és Barner is aktív!
több mint 10 éve
Na ez érdekes. Ha igaznak bizonyul, és működni fog a dolog, akkor szinte borítékolható a trade: twitter.com/RapSheet/status/675982767126126593Trade? Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen szar év után, ilyen szerződéssel bárki is tradelne érte. Másrészt nekünk sem lenne nagyon jó üzlet a garantált tartalom miatt.
evergreen
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Na ez érdekes. Ha igaznak bizonyul, és működni fog a dolog, akkor szinte borítékolható a trade: twitter.com/RapSheet/status/675982767126126593
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
De nagy a csend, reméljük a meccs után az öröm írásai kerülnek elő:GAMEDAY😀
Welcome back Shady!
több mint 10 éve
Casey Matthewst
több mint 10 éve
Na még egy kis adalék a Pats elleni W-hez. Lehet tippelni kit fognak hárman. : Dscontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/11140405_822448007880938_3293999488439154520_n.jpg?oh=8b0962b4d408eb2f2fc0d55e4321dbce&oe=56E4D2AD

E-A-G-L-E-S EAGLES !