Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 405 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Kaptok érte egy Barkleyt.mustaine
Charlest? 😀 😀 😀 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Kaptok érte egy Barkleyt.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.

több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Na, Murray azért máris másképp hangzik, mint egy Mathews. 😀 Ráadásul így a Dallas is gyengült. Elég szar volt, mikor anno TO pont a Dallasba ment, most eljött a bosszú. 😊

Tényleg Mathews így is jön vagy meggondolta magát? 😀
több mint 10 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3
Én teljesen úgy érzem, hogy ebből már nem lesz Mariota.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltó
felvágta az ereit minimum 😀

Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3
szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?tûzoltó
Nem lepődnék meg. 😀
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltó

szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀

több mint 10 éve
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó
3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldanano92
miközben lecseréli a fél rostert vett pár bowl.hu-s részvényt 😊 okos
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Orulet!

Chip egy Isten! 😀
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó
3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldan

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
"Every time Chip Kelly closes a door, he opens a window with a sledgehammer." 😀😀

több mint 10 éve
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 346 — no es importante
1., akkor nem tehette volna meg
2., két 10-6-os idény után páran március elején néhány lépés miatt már keresztre feszítenék, milyen lett volna a közhangulat, mikor a fél NFL azt harsogta, hogy úgyis besül a profiknál?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Ha ezt 2013-ban csinálja, akkor mindenki bólogatott volna, hogy: igen, igen, szépen belevágott és átalakítja a 4-12-es keretet. Viszont Chip ravasz és először 2 évig csak belelógatta a lábát az NFL medencéjébe ... látta, hogy ez csak langyos víz, és most beleugrott (vagy belehugyozott, ez nézőpont kérdése 😛 ). Mindenesetre tényleg best offseason ever szórakoztatási szemponból, rég szórakoztám ilyen jól az offseasonban, és még nem is volt draft. Alig várom már, hogy mi lesz ebből, lesz-e értelmezhető csapat. Chip nem tököl, és ha neadjisten bebukik az jogos lesz, de legalább úgy próbálja meg felépíteni a csapatot, ahogy ő szeretné. Majd ráérek akkor ekézni, de egyelőre ez rohadt izgalmas.BleedingGreen
Egyből ez a jelenet ugrott be:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Ha ezt 2013-ban csinálja, akkor mindenki bólogatott volna, hogy: igen, igen, szépen belevágott és átalakítja a 4-12-es keretet. Viszont Chip ravasz és először 2 évig csak belelógatta a lábát az NFL medencéjébe ... látta, hogy ez csak langyos víz, és most beleugrott (vagy belehugyozott, ez nézőpont kérdése 😛 ). Mindenesetre tényleg best offseason ever szórakoztatási szemponból, rég szórakoztám ilyen jól az offseasonban, és még nem is volt draft. Alig várom már, hogy mi lesz ebből, lesz-e értelmezhető csapat. Chip nem tököl, és ha neadjisten bebukik az jogos lesz, de legalább úgy próbálja meg felépíteni a csapatot, ahogy ő szeretné. Majd ráérek akkor ekézni, de egyelőre ez rohadt izgalmas.

több mint 10 éve
Kelly szabad kezet kapott, és elég látványosan meg is mutatja!
Erre vártam, hogy kavarja fel az álló vizet...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 346 — no es importante
Végre valaki 😊 Verhetik a fejüket a falba a Browns-nál, a Bills-nél vagy épp a Raiders-nél...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Peter Schrager ‏@PSchrags 10 p10 perccel ezelőtt

Chip doesn't do things the way they've always been done in the NFL. That's part of the reason Philadelphia (and TB before that) wanted him.

Gil Brandt ‏@Gil_Brandt 2 p2 perccel ezelőtt

Like many, I'm not exactly sure what Chip Kelly is doing, but I do know this: He's one of the smartest football men I've ever known.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 1 min1 minute ago

Hearing the Dolphins, Bills, Rams, Vikings and possibly even Saints sniffing around on Evan Mathis, who Eagles are willing to move...Hulkeinstein
Mathis + 1/20 for 1/14
Mariota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 10 éve
Lehet h Peters is megy?????dande
Colts felkészül...
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Eagles shopping 2 -time pro bowl G Evan MathisGerix
Kicsit le vagy maradva Gerix. 😀

Fisher neve ugrott be nekem is elsőre. 😀Greengo
Kerdes akart lenniGerix

Nem ertem Kellyt,hatha ti igen...Nalunk jo lenne meg v 2 evigGerix
Azt nem is csodálom. Ismerve a falatokat. Bekemért 1-1be? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 1 min1 minute ago

Hearing the Fins, Bills, Rams, Vikings and possibly even Saints sniffing around on Evan Mathis, who Eagles are willing to move...