Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Charlest? 😀 😀 😀 😀 😀Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.StezKaptok érte egy Barkleyt.mustaine
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.StezKaptok érte egy Barkleyt.
több mint 10 éve
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.
több mint 10 éve
Na, Murray azért máris másképp hangzik, mint egy Mathews. 😀 Ráadásul így a Dallas is gyengült. Elég szar volt, mikor anno TO pont a Dallasba ment, most eljött a bosszú. 😊Tényleg Mathews így is jön vagy meggondolta magát? 😀
több mint 10 éve
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3Én teljesen úgy érzem, hogy ebből már nem lesz Mariota.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
Nem lepődnék meg. 😀Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?tûzoltóA videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltófelvágta az ereit minimum 😀
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
több mint 10 éve
Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltófelvágta az ereit minimum 😀
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
több mint 10 éve
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltófelvágta az ereit minimum 😀
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀
több mint 10 éve
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?
több mint 10 éve
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.
több mint 10 éve
miközben lecseréli a fél rostert vett pár bowl.hu-s részvényt 😊 okosMinden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldanano92
több mint 10 éve
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldan
több mint 10 éve
"Every time Chip Kelly closes a door, he opens a window with a sledgehammer." 😀😀
több mint 10 éve
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀
több mint 10 éve
1., akkor nem tehette volna meg2., két 10-6-os idény után páran március elején néhány lépés miatt már keresztre feszítenék, milyen lett volna a közhangulat, mikor a fél NFL azt harsogta, hogy úgyis besül a profiknál?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha ezt 2013-ban csinálja, akkor mindenki bólogatott volna, hogy: igen, igen, szépen belevágott és átalakítja a 4-12-es keretet. Viszont Chip ravasz és először 2 évig csak belelógatta a lábát az NFL medencéjébe ... látta, hogy ez csak langyos víz, és most beleugrott (vagy belehugyozott, ez nézőpont kérdése 😛 ). Mindenesetre tényleg best offseason ever szórakoztatási szemponból, rég szórakoztám ilyen jól az offseasonban, és még nem is volt draft. Alig várom már, hogy mi lesz ebből, lesz-e értelmezhető csapat. Chip nem tököl, és ha neadjisten bebukik az jogos lesz, de legalább úgy próbálja meg felépíteni a csapatot, ahogy ő szeretné. Majd ráérek akkor ekézni, de egyelőre ez rohadt izgalmas.BleedingGreenEgyből ez a jelenet ugrott be:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ha ezt 2013-ban csinálja, akkor mindenki bólogatott volna, hogy: igen, igen, szépen belevágott és átalakítja a 4-12-es keretet. Viszont Chip ravasz és először 2 évig csak belelógatta a lábát az NFL medencéjébe ... látta, hogy ez csak langyos víz, és most beleugrott (vagy belehugyozott, ez nézőpont kérdése 😛 ). Mindenesetre tényleg best offseason ever szórakoztatási szemponból, rég szórakoztám ilyen jól az offseasonban, és még nem is volt draft. Alig várom már, hogy mi lesz ebből, lesz-e értelmezhető csapat. Chip nem tököl, és ha neadjisten bebukik az jogos lesz, de legalább úgy próbálja meg felépíteni a csapatot, ahogy ő szeretné. Majd ráérek akkor ekézni, de egyelőre ez rohadt izgalmas.

több mint 10 éve
Kelly szabad kezet kapott, és elég látványosan meg is mutatja!Erre vártam, hogy kavarja fel az álló vizet...
több mint 10 éve
Végre valaki 😊 Verhetik a fejüket a falba a Browns-nál, a Bills-nél vagy épp a Raiders-nél...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Peter Schrager @PSchrags 10 p10 perccel ezelőttChip doesn't do things the way they've always been done in the NFL. That's part of the reason Philadelphia (and TB before that) wanted him.
Gil Brandt @Gil_Brandt 2 p2 perccel ezelőtt
Like many, I'm not exactly sure what Chip Kelly is doing, but I do know this: He's one of the smartest football men I've ever known.
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 1 min1 minute agoMathis + 1/20 for 1/14
Hearing the Dolphins, Bills, Rams, Vikings and possibly even Saints sniffing around on Evan Mathis, who Eagles are willing to move...Hulkeinstein
Mariota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Azt nem is csodálom. Ismerve a falatokat. Bekemért 1-1be? 😀Kerdes akart lenniGerixEagles shopping 2 -time pro bowl G Evan MathisGerixKicsit le vagy maradva Gerix. 😀
Fisher neve ugrott be nekem is elsőre. 😀Greengo
Nem ertem Kellyt,hatha ti igen...Nalunk jo lenne meg v 2 evigGerix

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 1 min1 minute agoHearing the Fins, Bills, Rams, Vikings and possibly even Saints sniffing around on Evan Mathis, who Eagles are willing to move...