Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Hirtelen sok lett a futónk!
több mint 10 éve
jelentkezzen aki lát koncepciót az eagles offseasonban
több mint 10 éve
SchefterEagles agreed to terms with RB Ryan Mathews, formerly of the Chargers.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ryan Matthews iránt a Raiders és a 49ers érdeklődik állítólag. Tehát nem kerül mindkét RB a csapathoz. Így Polk is marad rosteren gondolom.eaglesfan1993Ian Rapoport @RapSheet 5 p5 perccel ezelőtt
Ryan Mathews is going to sign with the #Eagles, source said. Incredible duo of Murray and Mathews
több mint 10 éve
hihetetlen ez az offseason imádom ezt a csapatot még ha 0 W lesz belőle jövőre akkor is! Büszke vagyok erre a csapatra és a bevállalós hozzáállásra
több mint 10 éve
Ryan Matthews iránt a Raiders és a 49ers érdeklődik állítólag. Tehát nem kerül mindkét RB a csapathoz. Így Polk is marad rosteren gondolom.
több mint 10 éve
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 54 mp54 másodperccel ezelőttDeMarco Murray's father: Chip Kelly called my son, not the other way around.
több mint 10 éve
Les Bowen @LesBowen 26 mp27 másodperccel ezelőtt Deptford, NJDolphins say there's no deal in the works.
Source close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.Highlander
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Les Bowen @LesBowen 26 mp27 másodperccel ezelőtt Deptford, NJ10-re már ő sem lesz Eagle.
Source close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.Highlander
több mint 10 éve
Les Bowen @LesBowen 26 mp27 másodperccel ezelőtt Deptford, NJSource close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.
több mint 10 éve
Hát szerintem az elmúlt napokban mind odakinn, mind idehaza volt olyan szurkoló, aki jobban utálta a csapatot, mint bármelyik Dallas fan 😀Ezzel azért óvatosan XDHighlanderAz a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀MirrMurrMi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
több mint 10 éve
Ezzel azért óvatosan XDAz a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀MirrMurrMi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
több mint 10 éve
Az a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
több mint 10 éve
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurrAhogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀
több mint 10 éve
DeMarco Murray has landed at the NovaCare
több mint 10 éve
Kylera gondolsz? Mert ő már pár éve visszavonult a Patsből."Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.Highlander
több mint 10 éve
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.
több mint 10 éve
Kelly nyomott egy format c:-ot a csapatra. 😀
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.hu
több mint 10 éve
csak casey matthewst hagyná békén. (ha még itt lenne 😥 )Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.StezVan ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.StezKaptok érte egy Barkleyt.mustaine
több mint 10 éve
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.StezKaptok érte egy Barkleyt.mustaine
több mint 10 éve
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltóNagyon izgatott volt már a pletyka miatt is, a legutóbbi videójában(csak 300 F-bombát ereszett el), szóval hamarosan várható az őrjöngés - bár nála szerintem az alapállapot. 😀😀
www.youtube.com/user/eatdatpussy445/videos
Aztán, ha nem tetszik neki a Mathis trade, megint elküldi Chip 'Motherfucker' Kellyt a picsába.