Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Hirtelen sok lett a futónk!
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
jelentkezzen aki lát koncepciót az eagles offseasonban
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Schefter
Eagles agreed to terms with RB Ryan Mathews, formerly of the Chargers.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ryan Matthews iránt a Raiders és a 49ers érdeklődik állítólag. Tehát nem kerül mindkét RB a csapathoz. Így Polk is marad rosteren gondolom.eaglesfan1993
Ian Rapoport ‏@RapSheet 5 p5 perccel ezelőtt

Ryan Mathews is going to sign with the #Eagles, source said. Incredible duo of Murray and Mathews

több mint 10 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
hihetetlen ez az offseason imádom ezt a csapatot még ha 0 W lesz belőle jövőre akkor is!
Büszke vagyok erre a csapatra és a bevállalós hozzáállásra
több mint 10 éve
eaglesfan1993 Philadelphia Eagles 233
Ryan Matthews iránt a Raiders és a 49ers érdeklődik állítólag. Tehát nem kerül mindkét RB a csapathoz. Így Polk is marad rosteren gondolom.
több mint 10 éve
Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 54 mp54 másodperccel ezelőtt

DeMarco Murray's father: Chip Kelly called my son, not the other way around.

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Les Bowen ‏@LesBowen 26 mp27 másodperccel ezelőtt Deptford, NJ

Source close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.Highlander
Dolphins say there's no deal in the works.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
eaglesfan1993 Philadelphia Eagles 233
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/watch_cowboys_demarco_murray_arrives_at_nova_care.html
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan

Source close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.Highlander
10-re már ő sem lesz Eagle.
több mint 10 éve

Source close to situation confirms that @EvanMathis69 trade is indeed close.

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurr
Ahogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
Az a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀MirrMurr
Ezzel azért óvatosan XDHighlander
Hát szerintem az elmúlt napokban mind odakinn, mind idehaza volt olyan szurkoló, aki jobban utálta a csapatot, mint bármelyik Dallas fan 😀
több mint 10 éve
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurr
Ahogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
Az a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀MirrMurr
Ezzel azért óvatosan XD

több mint 10 éve
Az a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Stevie Johnsont szeretném.

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Ahogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀
több mint 10 éve
DeMarco Murray has landed at the NovaCare

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84
A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.Highlander
Kylera gondolsz? Mert ő már pár éve visszavonult a Patsből.
több mint 10 éve
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84
A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.

több mint 10 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Kelly nyomott egy format c:-ot a csapatra. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.hu
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Kaptok érte egy Barkleyt.mustaine
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.Stez
csak casey matthewst hagyná békén. (ha még itt lenne 😥 )

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Kaptok érte egy Barkleyt.mustaine
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltó
Nagyon izgatott volt már a pletyka miatt is, a legutóbbi videójában(csak 300 F-bombát ereszett el), szóval hamarosan várható az őrjöngés - bár nála szerintem az alapállapot. 😀😀
 www.youtube.com/user/eatdatpussy445/videos
Aztán, ha nem tetszik neki a Mathis trade, megint elküldi Chip 'Motherfucker' Kellyt a picsába.