Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Én még nem is az öltöző miatt aggódnék, inkább egymás megértése a pályán lesz kardinális, főleg az up tempo - zone read kombinációhoz érdemes ha nagyon érzik egymást a srácok, szóval Bradfordnak is fel lesz adva a lecke majd.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Azért ez már olyan Madden szintű cserélgetési mennyiség, én is így csináltam anno amikor még volt rá időm, hogy szétcseréltem a csapatot olyanokra akiket kedveltem 😀Ez nagyon jó kérdés. Szerintem Demeco papát is ezért tartja meg, hogy legyen vezér az öltözőben, aki összetartja a csapatot belülről is. Jenkins és Kendricks is kezd felnőni ehhez. O oldalon Peters tölthet be hasonló szerepet és Celek, plusz gondolom ott azért jobban rajta tartja a szemét a dolgoko Chippah. Így se lesz könnyű, ez biztos 😊
Nagyon izgalmas, és szórakoztató, az egyetlen gond, hogy ezt majd hogyan csiszolják össze jövőre....ennyi új arccal brutál nehéz hamar sikert elérni, bár egyetemen Kelly alkalmazkodhatott ehhez, hogy cserélődnek az emberei gyorsan, noha itt a roster mélység és a színvonal sem ugyanaz éppen.
Alig várom az előszezont.Eazzy
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyire lesz más az O játéka, nem lepődnék meg ha jelentősen.
több mint 10 éve
Azért ez már olyan Madden szintű cserélgetési mennyiség, én is így csináltam anno amikor még volt rá időm, hogy szétcseréltem a csapatot olyanokra akiket kedveltem 😀 Nagyon izgalmas, és szórakoztató, az egyetlen gond, hogy ezt majd hogyan csiszolják össze jövőre....ennyi új arccal brutál nehéz hamar sikert elérni, bár egyetemen Kelly alkalmazkodhatott ehhez, hogy cserélődnek az emberei gyorsan, noha itt a roster mélység és a színvonal sem ugyanaz éppen.
Alig várom az előszezont.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Úgy érted 1-2 meccset, amíg Bradford lesérül. 😀Valahogy azt gondolom padozhat 1-2 évet és ha Bradford befuccsol/lesérül jöhetne ő.picksixAmúgy vicces lesz majd ha ezek után Maris csúszik 1/20-ig akkor mi a tökömet csinálunk?picksixEz szerintem nem kérdés. Biztos, hogy elhozzuk.LnB
Ha tényleg itt kötne ki, akkor nem padoztatná sokáig Kelly, hacsak nem lenne fogalmatlan az edzéseken és/vagy Bradford all-pro szinten nem játszik. Legyen így.

több mint 10 éve
100% hogy elhozzuk. Ha 10en kívülre csúszik sztem akkor is. "Legrosszabb" esetben első évben lesz Bradford és Mariota, így nem kellene egyből kezdenie MM-nek, ha mégis képes rá akkor Bradford majd lelép kövi évben. Kelly akkor sztem le se tudná törölni a mosolyt az arcáról egész évben.Amúgy vicces lesz majd ha ezek után Maris csúszik 1/20-ig akkor mi a tökömet csinálunk?picksixEz szerintem nem kérdés. Biztos, hogy elhozzuk.LnB
Azért eszméletlen mennyire átalakítja a csapatot Kelly. Kicsit forog velem a világ ,de kár lenne tagadni hogy élvezem 😊 Nem tudom mi lesz a vége, de ha már Kelly csapata, akkor legyen maximálisan amit ő akar. Én inkább választanám azt hogy megnöveljük az esélyünket az SBre egy új alapokra helyezett csapattal (ezzel együtt a bustra is) mint hogy maradjunk a 10-6 szintnél, évente foltozgatva, és reménykedve hogy elkapjuk majd egyszer a fonalat PO-ban. Az is módszer, csak szerintem ahhoz több szerencse kell.
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/4/22/5640562/brandon-boykin-walter-thurmond-twitter-eagles-giantsErre emlékszik még valaki? 😀
több mint 10 éve
Valahogy azt gondolom padozhat 1-2 évet és ha Bradford befuccsol/lesérül jöhetne ő.Amúgy vicces lesz majd ha ezek után Maris csúszik 1/20-ig akkor mi a tökömet csinálunk?picksixEz szerintem nem kérdés. Biztos, hogy elhozzuk.LnB
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Amúgy vicces lesz majd ha ezek után Maris csúszik 1/20-ig akkor mi a tökömet csinálunk?picksixHúzunk egy elkapót, 2/20-al pedig Marist 😀
több mint 10 éve
Amúgy vicces lesz majd ha ezek után Maris csúszik 1/20-ig akkor mi a tökömet csinálunk?picksixEz szerintem nem kérdés. Biztos, hogy elhozzuk.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
Amúgy vicces lesz majd ha ezek után Maris csúszik 1/20-ig akkor mi a tökömet csinálunk?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Végén kiderül, hogy csak azért kellett Bradford, hogy Murrayt idecsábítsa 😀ervinatorTe vagy az első, aki ezt a "poént" elsüti 😊 😊
több mint 10 éve
Végén kiderül, hogy csak azért kellett Bradford, hogy Murrayt idecsábítsa 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Ki tiltja meg neki? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Itt mi a biztos, ezt nehéz megmondani...Úgy gondolom, kizárt, hogy Mathist elcseréljük a Dolphinssal Dion Jordanért...😀 (mert egy újabb volt Oregon játékost már nem hozhat ide Kelly, ez számomra egyértelmű!)
több mint 10 éve

Itt a lényeg 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Ennyit azért csak nem számíthat egy Pro Day, vagy mégis?Highlander@teddyb_h2o
Thank God for pro days lol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én azert Stillsert adnek egy hatso picket 😊
több mint 10 éve
Na akkor még egyszer Kelly szavai a sajtótájékoztatóról, mert úgy látom sikerült az előbb egy kemény mondatot elküldenie a rendszernek 😀- Nagyon passzol a csapathoz Murray fizikális, downhill futóstílusa, jobb ha két ilyen futód is van, ezért jött Mathews még mellé
- Fel lesznek osztva kettejük közt a labdacipelések, nem fog annyiszor futni Murray, mint előző szezonban
- végig így tervezték, hogy két RB-t hoznak
- teljesen rendben vagyunk anyagilag, ebben a ligában muszáj jó futójátékot produkálnod, és valahogy pótolni kellett Shadyt
- Sproles olyan mint egy svájci bicska, millióféleképpen használható
- reméli, hogy Demarco sokáig Eagle lesz
- úgy véli, Bradford nagy hatással volt Murrayre, nagyon jó a kapcsolatuk
- több csapat is jobb ajánlattal állt elő, de ő minket választott
- azt hitte az FA piac nyitásakor, hogy nem lesz rá elég pénz
- Polk szolgálataira továbbra is számít
- még nem végeztünk, előttünk a draft és vannak még egyéb lehetőségeink
- ebben az egészben nagy szerepe volt Duce Staleynek
- amikor megtudta, hogy Gore megy a Coltsba, egyből hívta Murrayt
- nincsenek szabályok, irányelvek vannak
- nem biztos, hogy FA-ról szerzünk WR-t, de nagy figyelmet fordít az erős draft classnek
- nem kell semmi belelátni abba, hogy a QB edző találkozott Mariotával, minden egyes irányító prospecttel megteszi ezt
- az idei draftfilozófiába nem fér bele a feltrade, neki több pick kell nem pedig kevesebb. draftról kívánja felépíteni a csapatot első sorban, nem pedig FA-ról
- senki nem élvez védettséget a rosteren, bárki trade része lehet, ha úgy adódik
több mint 10 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy lesz vele olyan szerencsénk, mint a Vikesnek Teddyvel, de hátha.......
több mint 10 éve
Mariota Kelly utasítására direkt elbaszta a pro dayt, hogy lecsússzon hozzánk 😀 Így Bradfordot draftdayen el is cseréljük egy elite WR-re és kész is a hollywoodi forgatókönyv 😊
több mint 10 éve
Kis need-analízis:Biztos, hogy kell: WR1, SS, RG
Nagyon jó lenne: CB2 (most Thurmond az), WR2 (most Riley Cooper az), LG2 (Mathis valszeg távozik)
Nem azonnali need, de fontos lenne: OT3 (most Gardner az), WR3 (most Huff az), OG3 (most Barbre az), FS2 (most kb. Maragos az 😀), OLB3 (most Marcus Smith az).
Úgy kb. ennyi lenne, mindenhol máshol megvagyunk nagyvonalakban. FA-ról még olcsón be lehetne tömni a WR3, OG3, FS2 posztokat, a többi az marad a draftra, hacsak nem lesz megint valami trade.
több mint 10 éve
DeMarco Murray contract numbers: 5 years, $40M base. 5/42 max. 18m fully guar, 21m total.Nagyon szimpi nyilatkozatot tolt egyébként. Twitteren meg is jegyezték, hogy igazi Chip Kelly guy. Egyetértek. Azt is megjegyezte, hogy tetszik neki, ahogy Lurie szabad teret enged Kellynek 😀
Közben meg már átesnek a ló túloldalára Mariotával kapcsolatban 😀
Ennyit azért csak nem számíthat egy Pro Day, vagy mégis?
több mint 10 éve
Na végre már! Hivatalos! 😀Szerintem inkább Raiders. Hatalmas volt az a rész, amikor azt mondta, hogy itt van a legtöbb esélye SB-t nyerni, ujjongtak és tapsoltak a riporterek 😀
Közben Kelly azt mondja, hogy
- volt egy másik csapat, amelyik több pénzt adott volna Murraynek (Jags?)Highlander
több mint 10 éve
Ez elsülhet jól, ösztönzőleg hathat, de egy ponton túl elsülhet visszafelé is, hogy sosem lehet annyira jó, hogy elég legyen és ez a chemisty.re is rosszul hathat ki. Amíg a FO Kelly mögött áll addig annyira ezzel nincs gond, s amíg tud hatni a játékosokra. amint elmúlik a "varázs", akkor lesz gáz.