Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ProFootballTalk @ProFootballTalk 44 mp45 másodperccel ezelőttRams coach Jeff Fisher tells PFT Live that he was offered a low first-round pick for Sam Bradford, but Fisher wanted Nick Foles.
Még a végén kiderül h Chip igazat mondott és ugyanaz a csapat bepróbálkozott nálatok is. 😀
több mint 10 éve
Bowe-t kéne bepróbálni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Érdekes, hogy mi nem mentünk rá Jeron Johnson-ra, a Seattle 3. számú safety-jére. Core ST player, amikor kezdő S volt nagyon jól megállta a helyt, plusz ugye előszeretettel hozunk Hawks DB-ket. Az ára sem hiszem, hogy olyan magas lenne. Most a Redskinsnél vizitál (zárójeles megjegyzés: Under the radar elég jól építkeznek ők is, McCloughan eddig nagyon jó munkát végez).
több mint 10 éve
Azt már mindenképp elmondhatjuk, hogy van M(athews)M(urray)-nk még ha egyenlőre nem is úgy ahogy szeretnénk 😀Egyébként az a szép, hogy a lényeges dolgok lehet már bőven le vannak játszva előre mi, hogyan merre, legfeljebb finomítani kell rajta.
Mi meg itt ülünk találgatni próbáljuk, apró jeleket keresünk, amelyek utalnak rá mi történik majd, aztán nézünk, mint Rozi a moziban.
több mint 10 éve
Talán ha csak Vaccarot akarnánk Mathisért és egy 3. körért cserébe azt odaadnák és akkor a S dolog is alakulna
több mint 10 éve
A Saints eltradelte Kenny Stillst (WR) a Dolphinsnak, cserébe kapják Dannell Ellerbe-t (LB) és egy 3. körös picket.
több mint 10 éve
Megelőztél 😀ámokfutás / fél keret kicserélése 😊
De itt egy másik dolog:
Chip Kelly 2015 FA flow chart #Birds
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Orakpo szerződését látva (4 év 32 millió 13.5 vagy 16, hol mit írnak garantált) még barátibb Graham szerződése, aki szerintem nem is feltétlen gyengébb játékosMég egyszer a kérdés: még bent lévő OL és S emberek közül kit látnátok szívesen, kinek lenne értelme, vagy az draftra esetleg cserére marad?
több mint 10 éve
A kettő hol üti egymást? 😊 Mert aztóta azért jött egy Murray-Thurmond-Mathews trió, és nyilatkozott 2-t Chip is, meg sokan leírták/elmondták a véleményüket. + Abban eléggé benne volt a keserűség is, ami nem tudom miért nem érthető meg, amikor ezen sokan átmentünk. Nem mondom hogy PO-esélyesek lennénk, de mostmár volt idő leülepednie a dolgoknak, és arra is, hogy az ember a pozitív kimenetelt is próbálja elképzelni.De azok vagyunk!🏈
több mint 10 éve
Ez meg egy bátor próbálkozás lett volna ha egyáltalán tényleg szóba került 😛Matt Lombardo @MattLombardo975 5 p5 perccel ezelőtt
Saints would never in a million years. “@KIDDSr: @MattLombardo975 Would you send Mathis & a 3 Rounder for Kenny Vaccaro & Kenny Stills...”
több mint 10 éve
Megelőztél 😀De itt egy másik dolog:
Chip Kelly 2015 FA flow chart #Birds
több mint 10 éve
Howard Eskin@howardeskinIn the last 24 hours I spoke with 3 #NFL sources and I was told by everyone that #Redskins will take Marcus Mariota if he gets to 5.
több mint 10 éve
Close enough

Liverpool Fc
több mint 10 éve
A kettő hol üti egymást? 😊 Mert aztóta azért jött egy Murray-Thurmond-Mathews trió, és nyilatkozott 2-t Chip is, meg sokan leírták/elmondták a véleményüket. + Abban eléggé benne volt a keserűség is, ami nem tudom miért nem érthető meg, amikor ezen sokan átmentünk. Nem mondom hogy PO-esélyesek lennénk, de mostmár volt idő leülepednie a dolgoknak, és arra is, hogy az ember a pozitív kimenetelt is próbálja elképzelni.2 nappal ezelőtt:Szerintem a védelmet kár belekeverni.Plusz nem is olyan vészes az a szerződés szerintem. Az tény, hogy egy picit túlfizettük, de nem olyan iszonyatosan vészesen. Igazából ez egy 3+3 éves deal átlag 10M$ cap hit-tel. Kellett upgrade az egységbe, és Maxwell volt a legjobb elérhető játékos, aki illik a sémába, fiatal, és eredményes is. Revis elérhetetlen volt, már pénzünk sem lett volna rá, Cromartie öreg, nem lehet rá hosszan alapozni, a többiek meg képességeikben nem jobbak Maxwellnél, olyan meg 1 sincs, aki jobban illeszkedett volna a sémába.
Aki Cary Williams-t és Fletchert nem zavarta volna el, azt ennél sokkal jobban kikezdik.
Maxwell rohadt drága volt, de elvileg a pénzügyet Roseman intézi, Kelly csak rámutat a csávóra.Höri
Összességében corner poszton nagyobb előrelépést nem nagyon tudtunk volna az FA-n produkálni nagy hülyeség nélkül.
Ha sikerült egy safety-t szerezni, akkor ez egy egész pofás kis védelemnek néz ki. Ahogy mondod, a kérdés a támadóoldal, amit meg a drafton keresztül lehet tápolni, FA-n már nem. Ha jól sikerül húzni OG és WR posztra, akkor a QB-t leszámítva sokkal gyengébb biztos nem lesz ez a támadósor. A nagy kérdés persze Bradford lesz, meg hogy a csapat mennyire tud egészséges maradni, de ha ezt a kettőt sikerül kipipálni, akkor én összességében nem panaszkodok a csapat jelenlegi erejére. A fiatalítást is csak támogatni tudom.Hulkeinstein
...Akkor hogy is van ez?mustaine
...
...
A rosterünk többi tagja 1-2 fejlődő embert leszámítva: KUKA.
Ha Kelly rendszere befuccsol, egy nagy 0 a csapatunk. Ennél még a Bucs-Jax-Raiders is jobb, már JELENLEG is!Hulkeinstein
több mint 10 éve
a fókuszt próbáltam hangsúlyozni. mert kicsit úgy tűnik a fókusz a FA igazolásokon van, pedig a drafton kellene legyen. szerintem. (is)rvaaz honnan látszik, hogy a drafton mennyi a fókusz? vagy egy ilyen erős FA kavarás után már csak egy dekoncentrált, elcseszett draft jöhet?
több mint 10 éve
oké, így értem, de míg világ a világ a szurkolók figyelme mindig is az FA-ken lesz, hiszen őket már látták játszani (az NFL-ben), míg a leendő draftoltakat nem 😊mondtam, hogy van gond? nem.az elmúlt két év draftjaiból a hetedik körösöket leszámítva mindenki a keretben van jelenleg is + jött udfa-ként egy megbízható kicker (egyedül a Marcus Smith lóg ki a sorból, de Brandon Graham is ordas bustnak tűnt profi karrierje hajnalán)Szóval most akkor miért is akkora szar Chip? És még nem is láttuk a csapatot játszani, mire fel oltjuk máris?Eazzya SuperBowl-t nem a free agency-ben lehet megnyerni.
a fontos játékosokat a draftról hozod, a lyukakat a FA piacon tömöd.rva
hol itt a gond?baggio
viszont úgy gondolom nagy nevek igazolásával még nem lehet sokat nyerni. lásd Tampa Bay 2014 (Alterraun Verner, Josh McCown, Michael Johnson, Anthony Collins, Evan Dietrich-Smith, Clinton McDonald) mi is lett a szezon vége? ja igen, 2-14
a fókuszt próbáltam hangsúlyozni. mert kicsit úgy tűnik a fókusz a FA igazolásokon van, pedig a drafton kellene legyen. szerintem. (is)rva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Joe Banner interjú Kelly "ámokfutásáról" : mmqb.si.com/2015/03/13/joe-banner-chip-kelly-philadelphia-eagles-overhaul/Kötelező olvasmány!
több mint 10 éve
mondtam, hogy van gond? nem.az elmúlt két év draftjaiból a hetedik körösöket leszámítva mindenki a keretben van jelenleg is + jött udfa-ként egy megbízható kicker (egyedül a Marcus Smith lóg ki a sorból, de Brandon Graham is ordas bustnak tűnt profi karrierje hajnalán)Szóval most akkor miért is akkora szar Chip? És még nem is láttuk a csapatot játszani, mire fel oltjuk máris?Eazzya SuperBowl-t nem a free agency-ben lehet megnyerni.
a fontos játékosokat a draftról hozod, a lyukakat a FA piacon tömöd.rva
hol itt a gond?baggio
viszont úgy gondolom nagy nevek igazolásával még nem lehet sokat nyerni. lásd Tampa Bay 2014 (Alterraun Verner, Josh McCown, Michael Johnson, Anthony Collins, Evan Dietrich-Smith, Clinton McDonald) mi is lett a szezon vége? ja igen, 2-14
a fókuszt próbáltam hangsúlyozni. mert kicsit úgy tűnik a fókusz a FA igazolásokon van, pedig a drafton kellene legyen. szerintem. (is)
több mint 10 éve
Hulk meghasonlott és személyisége a Balázs Sebestyén és a Sebestyén Balázs között ingázik 😊

---
több mint 10 éve
2 nappal ezelőtt:Szerintem a védelmet kár belekeverni.Plusz nem is olyan vészes az a szerződés szerintem. Az tény, hogy egy picit túlfizettük, de nem olyan iszonyatosan vészesen. Igazából ez egy 3+3 éves deal átlag 10M$ cap hit-tel. Kellett upgrade az egységbe, és Maxwell volt a legjobb elérhető játékos, aki illik a sémába, fiatal, és eredményes is. Revis elérhetetlen volt, már pénzünk sem lett volna rá, Cromartie öreg, nem lehet rá hosszan alapozni, a többiek meg képességeikben nem jobbak Maxwellnél, olyan meg 1 sincs, aki jobban illeszkedett volna a sémába.
Aki Cary Williams-t és Fletchert nem zavarta volna el, azt ennél sokkal jobban kikezdik.
Maxwell rohadt drága volt, de elvileg a pénzügyet Roseman intézi, Kelly csak rámutat a csávóra.Höri
Összességében corner poszton nagyobb előrelépést nem nagyon tudtunk volna az FA-n produkálni nagy hülyeség nélkül.
Ha sikerült egy safety-t szerezni, akkor ez egy egész pofás kis védelemnek néz ki. Ahogy mondod, a kérdés a támadóoldal, amit meg a drafton keresztül lehet tápolni, FA-n már nem. Ha jól sikerül húzni OG és WR posztra, akkor a QB-t leszámítva sokkal gyengébb biztos nem lesz ez a támadósor. A nagy kérdés persze Bradford lesz, meg hogy a csapat mennyire tud egészséges maradni, de ha ezt a kettőt sikerül kipipálni, akkor én összességében nem panaszkodok a csapat jelenlegi erejére. A fiatalítást is csak támogatni tudom.Hulkeinstein
...Akkor hogy is van ez?
...
...
A rosterünk többi tagja 1-2 fejlődő embert leszámítva: KUKA.
Ha Kelly rendszere befuccsol, egy nagy 0 a csapatunk. Ennél még a Bucs-Jax-Raiders is jobb, már JELENLEG is!Hulkeinstein
több mint 10 éve
Szerintem a védelmet kár belekeverni.Plusz nem is olyan vészes az a szerződés szerintem. Az tény, hogy egy picit túlfizettük, de nem olyan iszonyatosan vészesen. Igazából ez egy 3+3 éves deal átlag 10M$ cap hit-tel. Kellett upgrade az egységbe, és Maxwell volt a legjobb elérhető játékos, aki illik a sémába, fiatal, és eredményes is. Revis elérhetetlen volt, már pénzünk sem lett volna rá, Cromartie öreg, nem lehet rá hosszan alapozni, a többiek meg képességeikben nem jobbak Maxwellnél, olyan meg 1 sincs, aki jobban illeszkedett volna a sémába.
Ha sikerült egy safety-t szerezni, akkor ez egy egész pofás kis védelemnek néz ki. Ahogy mondod, a kérdés a támadóoldal, amit meg a drafton keresztül lehet tápolni, FA-n már nem. Ha jól sikerül húzni OG és WR posztra, akkor a QB-t leszámítva sokkal gyengébb biztos nem lesz ez a támadósor. A nagy kérdés persze Bradford lesz, meg hogy a csapat mennyire tud egészséges maradni, de ha ezt a kettőt sikerül kipipálni, akkor én összességében nem panaszkodok a csapat jelenlegi erejére. A fiatalítást is csak támogatni tudom.
több mint 10 éve
Szerintem a védelmet kár belekeverni.Aki Cary Williams-t és Fletchert nem zavarta volna el, azt ennél sokkal jobban kikezdik.
Maxwell rohadt drága volt, de elvileg a pénzügyet Roseman intézi, Kelly csak rámutat a csávóra.
több mint 10 éve
így jött ki, mit csináljon, ha nincs rájuk szükség? érzelmi okokból maximum Herremans-t lehetett volna megtartani, Cole egyöntetűen nem ért annyi pénzt, ami keresett, Maclin szerződése lejárt, McCoy-t pedig most tudta elcserélni, ráadásul az ő pótlását szinte rögtön meg is oldotta (a DB-sor katasztrófa volt, itt vita se lehet)és McCoy nem pótolható? főleg ha egy olyan playa jön, mint a majdnem rookie of the year Alonsomost kiragadtál egy szót. nem egy hét alatt hanem egy offseason alatt.braxa88
de tényleg jobb volna, ha Kelly még vár pár hetet Cole kirakásával, Herremans-t meg augusztusban küldi el, nehogy a szurkolók gyomrát megfeküdje egyszerre a sok drámai hír... röhej komolyan mondombaggio
Foles-t meg nem hiszem, hogy bárki is a franchise arcának tartotta volna, ha Mariota vagy bárki más érkezik a drafton, így is, úgy is utóbbi az új reménység és nem az előbbi
EGYELŐRE itt tartunk, aztán lehet, hogy ma este Mathis+Peters csomagban elmegy az 1/1-ért, de jelenleg ez csak fantáziálás, a tények azt mutatják, hogy nagy dolgok még nem történtek, pláne akkorák, amekkorára az egész fel van fújva

---
több mint 10 éve
Teljesen mindegy, hogy egy hét vagy egy offseason. Kellynek volt 2 éve kitapasztalni, hogy ki mire képes, mennyire illik az elképzeléseibe, milyen irányba akar elindulni a jövőben. Attól mert most nagytakarítást tart, nem kell azt várni, hogy minden évben ez lesz. Ha egyszer nem kellenek neki bizonyos játékosok, akkor mi értelme lenne annak, hogy évenként, kis adagokban válik meg tőlük? Saját maga alatt vágná a fát. Most kell kitakarítani, amíg lehet, tiszta lappal kezdeni az építkezést, aztán fokozatosan évről évre formálgatni alakítgatni, ha még kell valamit.és McCoy nem pótolható? főleg ha egy olyan playa jön, mint a majdnem rookie of the year Alonsomost kiragadtál egy szót. nem egy hét alatt hanem egy offseason alatt.braxa88
de tényleg jobb volna, ha Kelly még vár pár hetet Cole kirakásával, Herremans-t meg augusztusban küldi el, nehogy a szurkolók gyomrát megfeküdje egyszerre a sok drámai hír... röhej komolyan mondombaggio