NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Famewhore. 😀vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊baggioTIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad
több mint 10 éve
vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.
több mint 10 éve
istenem ha tebow idejon az egy olyan dinasztia kezdete lenne amiért megbocsátanám mccoyt.
több mint 10 éve
NEMÉNÍJNEMÉNÍJNEMÉNÍJ ELŐRE!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nem is értem miért nem benne gondolkodtunk eddig.... Mariota Who???? 😀 😀 😀 Kelly nem draft pickek amortizálásával veszélyezteti majd. FR jövöjét hanem INT PICK-l amiket a QBk dobnak. Amúgy tuti RB nek jön 😛
több mint 10 éve
Playoff games won since 2011:TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineHa szerződést kap, ki kell küldeni a gyűrűt, nincs értelme meccseket játszani utána. #DreamTeam2Höri
Tim Tebow - 1
Mark Sanchez - 0
Sam Bradford - 0
Eagles - 0
több mint 10 éve
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineHa szerződést kap, ki kell küldeni a gyűrűt, nincs értelme meccseket játszani utána. #DreamTeam2
több mint 10 éve
McKinney is jön vizitre:Minden évben van erre egy oldal...sztem felesleges.
Tony Pauline @TonyPauline 1 hr1 hour ago
Benardrick McKinney/LB/Miss State scheduled to be in Philadelphia next two days for an official 30 visit with the Eagles.
Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineLOL 😀😀 Sobri cserélheti a logót a neve alatt 😀😀😀
McKinney is jön vizitre:Nekem igazából nincs ellenemre, bár annyian fognak jönni, hogy a végén követni sem lehet már. Ahogy gondoljátok. 😀
Tony Pauline @TonyPauline 1 hr1 hour ago
Benardrick McKinney/LB/Miss State scheduled to be in Philadelphia next two days for an official 30 visit with the Eagles.
Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
Hát ja, de ha meggondoljuk minek is mert QB se nagyon lesz :p
több mint 10 éve
Sajnos az "értelmes" S-t már elszalasztottuk, nem nagyon látom hogyan lesz megoldva ez a poszt, de reméljük Davis tudja 😀dandeVisszaigazoljuk Bradley Fletchert, és átképezzük strong safetyvé. 😀somebody08
Sztem ne aggodjatok ezen,az NFC Eastben nem jatszik safety nalunk se es a skinsnel se 2015 ben😀
több mint 10 éve
szoszit meg szeszkazánt ha egyesíted és x vegyszert ontessz hozzá se lesz jó qbtok 😀hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛Joey Tribbianiwww.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/HighlanderNem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.forrás?Joey Tribbiani
Esetleg még elővehetőek, ha valami csoda folytán addig csúszik Mariota.Eazzy
több mint 10 éve
McKinney is jön vizitre:Tony Pauline @TonyPauline 1 hr1 hour ago
Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊
több mint 10 éve
hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛Joey Tribbianiés ez így egy mondatban leírva elég nyomós indoknak tűnik, hogy akár igaz is lehessen 😊
pláne, ha axiómaként kezeljük azt, amit asszem egyetlen rams szurker sem: bradford használható qb
több mint 10 éve
hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛www.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/HighlanderNem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.forrás?Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
www.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/Nem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.forrás?Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Former GM Charley Casserly identifies Browns as mystery 'No. 1 pick for Bradford'Nem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.forrás?Joey Tribbiani
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.forrás?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe. Esetleg még elővehetőek, ha valami csoda folytán addig csúszik Mariota.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Chip nyilatkozata szerint a FA számunkra véget ért ( ha nem értettem félre) ugyhogy most már drafrig max trade vagy kivágás ami izgalmat jelenthet játékosmozgás szempontjából.
több mint 10 éve
Delmasezt a cikkben is említik vele kapcsolatban, mint lehetséges indokot 😊
Acl volt?
Volt
JöhetJanek
meriweather vagy esetleg goldson??! bár nem tudom milyen áron lehetne őket megszerezni egy rövid távú (1 éves) szerződéssel
nagyobb baj, hogy csere sincs: wolff óriási kérdőjel nekem plusz tavaly sérült listára is került, marad maragos, az ex jaguár prosinski, a tavalyi draft ed reynolds , meg a PS-ből hozott Couplin... nem túl veretes sor
nekem itt legalább két ember hiányzik + wolff kapcsán nem sok jót sejtek a tavaly történtek után...
több mint 10 éve
Viccnek szántam 😊Ezen most gondolkodtam el: ha a Redskins név kompromittáló, akkor a Browns miért nem?Rataxesmert ez nem a négerekre utal, hanem a legendás Paul Brownra, míg a Redskins pejoratív(?) módon az indiánokrakristof
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes