NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 650 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaine
Bradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad
vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊baggio
Famewhore. 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Bradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad
vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 650 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
istenem ha tebow idejon az egy olyan dinasztia kezdete lenne amiért megbocsátanám mccoyt.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 404 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
NEMÉNÍJNEMÉNÍJNEMÉNÍJ ELŐRE!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem is értem miért nem benne gondolkodtunk eddig.... Mariota Who???? 😀 😀 😀 Kelly nem draft pickek amortizálásával veszélyezteti majd. FR jövöjét hanem INT PICK-l amiket a QBk dobnak. Amúgy tuti RB nek jön 😛
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ha szerződést kap, ki kell küldeni a gyűrűt, nincs értelme meccseket játszani utána. #DreamTeam2Höri
Playoff games won since 2011:
Tim Tebow - 1
Mark Sanchez - 0
Sam Bradford - 0
Eagles - 0

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha szerződést kap, ki kell küldeni a gyűrűt, nincs értelme meccseket játszani utána. #DreamTeam2

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
McKinney is jön vizitre:

Tony Pauline ‏@TonyPauline 1 hr1 hour ago

Benardrick McKinney/LB/Miss State scheduled to be in Philadelphia next two days for an official 30 visit with the Eagles.

Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊Hulkeinstein
Minden évben van erre egy oldal...sztem felesleges.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
LOL 😀😀 Sobri cserélheti a logót a neve alatt 😀😀😀

McKinney is jön vizitre:

Benardrick McKinney/LB/Miss State scheduled to be in Philadelphia next two days for an official 30 visit with the Eagles.

Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊Hulkeinstein
Nekem igazából nincs ellenemre, bár annyian fognak jönni, hogy a végén követni sem lehet már. Ahogy gondoljátok. 😀

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ja, de ha meggondoljuk minek is mert QB se nagyon lesz :p
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Sajnos az "értelmes" S-t már elszalasztottuk, nem nagyon látom hogyan lesz megoldva ez a poszt, de reméljük Davis tudja 😀dande
Visszaigazoljuk Bradley Fletchert, és átképezzük strong safetyvé. 😀somebody08

Sztem ne aggodjatok ezen,az NFC Eastben nem jatszik safety nalunk se es a skinsnel se 2015 ben😀
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.
Esetleg még elővehetőek, ha valami csoda folytán addig csúszik Mariota.Eazzy
forrás?Joey Tribbiani
 www.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/Highlander
hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛Joey Tribbiani
szoszit meg szeszkazánt ha egyesíted és x vegyszert ontessz hozzá se lesz jó qbtok 😀

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
McKinney is jön vizitre:

Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛Joey Tribbiani
és ez így egy mondatban leírva elég nyomós indoknak tűnik, hogy akár igaz is lehessen 😊

pláne, ha axiómaként kezeljük azt, amit asszem egyetlen rams szurker sem: bradford használható qb
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 451 — Believelander
Nem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.
forrás?Joey Tribbiani
 www.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/Highlander
hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
forrás?Joey Tribbiani
 www.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
forrás?Joey Tribbiani
Former GM Charley Casserly identifies Browns as mystery 'No. 1 pick for Bradford'

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 451 — Believelander
forrás?

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Esetleg még elővehetőek, ha valami csoda folytán addig csúszik Mariota.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Chip nyilatkozata szerint a FA számunkra véget ért ( ha nem értettem félre) ugyhogy most már drafrig max trade vagy kivágás ami izgalmat jelenthet játékosmozgás szempontjából.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Delmas
Acl volt?
Volt
JöhetJanek
ezt a cikkben is említik vele kapcsolatban, mint lehetséges indokot 😊
meriweather vagy esetleg goldson??! bár nem tudom milyen áron lehetne őket megszerezni egy rövid távú (1 éves) szerződéssel
nagyobb baj, hogy csere sincs: wolff óriási kérdőjel nekem plusz tavaly sérült listára is került, marad maragos, az ex jaguár prosinski, a tavalyi draft ed reynolds , meg a PS-ből hozott Couplin... nem túl veretes sor
nekem itt legalább két ember hiányzik + wolff kapcsán nem sok jót sejtek a tavaly történtek után...
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Delmas
Acl volt?
Volt
Jöhet

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ezen most gondolkodtam el: ha a Redskins név kompromittáló, akkor a Browns miért nem?Rataxes
mert ez nem a négerekre utal, hanem a legendás Paul Brownra, míg a Redskins pejoratív(?) módon az indiánokrakristof
Viccnek szántam 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes