NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Állítólag ha Barkley-t tradeltük volna (ugyan kinek és miért?????? 😀) akkor jött volna TT.........
több mint 10 éve
Tebow hírek még mindig lebegnek... képzeljétek el mekkora szenzáció lenne, ha leigazolná az Eagles ÉS Tim végre bevallaná, hogy homokos. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
össz írt 3at, azt azért már csak nem illik elrontani 😊Valóban, véletlenül egyet rosszul írt. Pont ebben a stílusban kell erre rákérdezni, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy elnézte... :SAttisjets, raiders, titans. Kb minden qb needes csapat akinek van rá capje is. Főleg ha tol nálunk egy jó szezont.ano92he?!Amadeus91
más:
Bradford tuti,h nem is menne bele hosszabbításba. Ha a Ramsnél marad, ott azt mondom, megértem.
De most adott érte egy 2.kört + a kezdő QB-ját az Eagles (még ha csak Foles is az), kizárt, hogy ezek után átstruktúrálnák a szerződését. Bele se menne. Idén keres 13 misit...
A verzió: Megint megsérül, fogja a zsét, és visszavonul.
B verzió: Nem sérül meg, fosul játszik, de fogja a zsét, és nem kap új szerződést (máshol ha nem sérül le 1 esélye lehet még)
C verzió: Nem sérül meg, faszán játszik, beleillik az Eaglesbe, és jövőre v tag v évi 15-20 misis szerződés...
Lényegében van egy 13 millió dolláros prove éve. Vagy most, vagy soha.
Én nagyon szurkolok neki, senkinek nem kívánok sérülést, és szörnyű egy nagy tehetséget folyton a pálya szélén látni (mint pl RG III is )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Valóban, véletlenül egyet rosszul írt. Pont ebben a stílusban kell erre rákérdezni, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy elnézte... :Sjets, raiders, titans. Kb minden qb needes csapat akinek van rá capje is. Főleg ha tol nálunk egy jó szezont.ano92he?!Amadeus91
több mint 10 éve
jets, raiders, titans. Kb minden qb needes csapat akinek van rá capje is. Főleg ha tol nálunk egy jó szezont.ano92he?!
több mint 10 éve
Caplan megerősítette, hogy a Browns felajánlotta az 1/19-et Bradfordért.HulkeinsteinPontosabban tárgyalt a RAMS-szel Bradfordról és szóba került az 1/19 is.
LA - theOBR @LaneAdkins
Browns didn’t have the pieces parts the Rams sought - couldn’t overcome PHIL having Foles to deal, but they did discuss a 1st, with the RAMS
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Hát azért az 1/19-cel meg 1/20-szal lehetne bűvészkedni még ha kellene belőle egy QB is (+ akkor ugye 13 milla cap space még) az első három körben húznánk négyet, meg még lehetne további picket is szerezni ...hát nagyon várom mi sül ki ebbőlplusz ott van még demaco, meg ugye mathis kérdése is szóval pénz is lehet/lesz még
ja és Braman hosszabbításával is kaszáltunk vagy 400.000-et 2015-re 😊
több mint 10 éve
1/12ig kell csúsznia Mariotának. Bradford + ???
több mint 10 éve
Caplan megerősítette, hogy a Browns felajánlotta az 1/19-et Bradfordért.HulkeinsteinMost nagyon bölcset fogok mondani: Chip vagy tud valamit, vagy tud valami 😛
több mint 10 éve
Caplan megerősítette, hogy a Browns felajánlotta az 1/19-et Bradfordért.
több mint 10 éve
Nem is kell hosszabbítani vele, a draft után nem lesz ilyen gondunk.. 😀
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
jets, raiders, titans. Kb minden qb needes csapat akinek van rá capje is. Főleg ha tol nálunk egy jó szezont.
több mint 10 éve
Source: Eagles have reworked contract of LB Bryan Braman. He gets a 1-year extension through 2016, reduces salary in '15 from $1.2M to $745Kaha, csak nem hülye. Attól hogy mi itt szidjuk van csapat aki tobbet adna neki éves átlagban 😀
14 retweet 5 kedvenc
Bradford meg csak maradjon nyugton és örüljön, hogy nálunk új esélyt kapott 😀. Én adnék neki egy 4 éves 24 millást 12 garantálttal. évi 6-ra elosztva úgy, hogy 2 év után kidobható. Így elosztva megkapná a mostani 12-t amivel szerintem bőven boldog lehet. Persze tudom csak én vagyok naiv.dande
több mint 10 éve
-Vizitált nálunk Jaelen Strong is, első 2 kör valamelyikében tényleg valószínű a WR pick-Az NFLPA kaidta, hogy hol állnak a csapatok cap space-ben, nekünk 8,2 milliónk van jelenleg. Ha hosszabbítunk Bradforddal és DeMecoval, akkor ez felmehet 15 és 20 közé.
-Mint tudjuk, a csapat az atletikus OL-eket preferálja, eddig 2 ilyenről tudtunk (Fisher, Marpet), most a WVU-s Mark Glowinski is csatlakozott hozzájuk a pro day-e alapján. Ő hátsó körös megoldásnak jó lehet.
több mint 10 éve
Source: Eagles have reworked contract of LB Bryan Braman. He gets a 1-year extension through 2016, reduces salary in '15 from $1.2M to $745K14 retweet 5 kedvenc
Bradford meg csak maradjon nyugton és örüljön, hogy nálunk új esélyt kapott 😀. Én adnék neki egy 4 éves 24 millást 12 garantálttal. évi 6-ra elosztva úgy, hogy 2 év után kidobható. Így elosztva megkapná a mostani 12-t amivel szerintem bőven boldog lehet. Persze tudom csak én vagyok naiv.
több mint 10 éve
Az okosak szerint nem lesz egyszerű dolog új szerződést kötni BradforddalHighlanderMondjuk ez nem annyira meglepő.
több mint 10 éve
3 órája semmi?!?PANGÁS VAN!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Mert az eagles fullban tolja a kretént 😀Tim Tebow has left the facility and Philadelphia has no plans to sign himShawn84Aztàn lehet csudàlkozni miért nem lesz gyűrűHöri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ezt érdemelnétek az ilyen istenkáromló megjegyzésekért!azért a lábmunkája se semmi 😀Petikievak01magyarAz a dobómozdulat, édes Istenem. 😀😀nfl_lover
Höri
több mint 10 éve
azért a lábmunkája se semmi 😀magyarAz a dobómozdulat, édes Istenem. 😀😀nfl_lover
Höri
több mint 10 éve
Tim Tebow's song Chip Kellynek:"Miért adtál reményt és oly sok álmot, ha mástól akarod a boldogságot, miért fogadtad el szerelmes szívem, és hogyha elfogadtad most miért dobtad el....." /by Pete Matthew/ 😀 😀 😀