NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha ma kezdődne a szezon:Remek összefoglaló, köszi mustaine!
QB: Sam Bradford
RB1: DeMarco Murray
RB2: Ryan Mathews
WR1: Jordan Matthews
WR2: Riley Cooper
TE: Zach Ertz / Brent Celek
LT: Jason Peters
LG: Evan Mathis
C: Jason Kelce
RG: Andrew Gardner / Matt Tobin
RT: Lane Johnson
LDE: Cedric Thornton
NT: Bennie Logan
RDE: Fletcher Cox
LOLB: Connor Barwin
LILB: Kiko Alonso
RILB: Mychal Kendricks
ROLB: Brandon Graham
CB1: Byron Maxwell
CB2: Walter Thurmond III / Nolan Carroll
FS: Malcolm Jenkins
SS: Earl Wolff
Pirossal jelöltem, ahová SZERINTEM mindenképp várható erősítés,
Sárgával, ahová elférne,
és zölddel, amelyik posztra tuti kezdőnk van.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Az előző szezon előtt:
QB: Nick Foles
RB: LeSean McCoy
WR1: Jeremy Maclin
WR3: Jordan Matthews
RG: Todd Herremans
LILB: DeMeco Ryans
ROLB: Trent Cole
CB1: Cary Williams
CB2: Bradley Fletcher
SS: Nate Allen
A pirosak már eltávoztak, Ryans pedig valószínűleg csere marad (ha nem vágják őt is ki)
Volt már olyan, hogy egy pozitív mérleggel végző csapat QB, RB és WR1 poszton is lecserélte a kezdőjét a szezon után?mustaine
Teljesen egyetértek, szerintem jön még veterán SS (Goldson?), meg talán WR és CB, esetleg egy OL. Drafton pedig az első 5 körben WR, OL, OL, S, CB-t várok. (nem sorrendben írtam)
több mint 10 éve
kib@szott ámokfutás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha ma kezdődne a szezon:QB: Sam Bradford
RB1: DeMarco Murray
RB2: Ryan Mathews
WR1: Jordan Matthews
RG: Andrew Gardner / Matt Tobin
LILB: Kiko Alonso
ROLB: Brandon Graham
CB1: Byron Maxwell
CB2: Walter Thurmond III / Nolan Carroll
SS: Earl Wolff
Pirossal jelöltem, ahová SZERINTEM mindenképp várható erősítés,
Sárgával, ahová elférne,
és zölddel, amelyik posztra tuti kezdőnk van.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Az előző szezon előtt:
QB: Nick Foles
RB: LeSean McCoy
WR1: Jeremy Maclin
WR3: Jordan Matthews
RG: Todd Herremans
LILB: DeMeco Ryans
ROLB: Trent Cole
CB1: Cary Williams
CB2: Bradley Fletcher
SS: Nate Allen
A pirosak már eltávoztak, Ryans pedig valószínűleg csere marad (ha nem vágják őt is ki)
Volt már olyan, hogy egy pozitív mérleggel végző csapat QB, RB és WR1 poszton is lecserélte a kezdőjét a szezon után?
több mint 10 éve
Tim Tebow has left the facility and Philadelphia has no plans to sign himShawn84Aztàn lehet csudàlkozni miért nem lesz gyűrű
több mint 10 éve
Tim Tebow has left the facility and Philadelphia has no plans to sign him
több mint 10 éve
Most akkor gyalázat vagy nem vicces?Világos is. Attól még nem vicces.Shawn84Feltételeztem, hogy világos lesz mindenki számára, hogy mennyire gondolom komolyan... 😀HighlanderNa jó ezt vond vissza!Shawn84Neee, D-Mac mezszámát azért ne kapja már meg!mustaineViccelsz? 😀 Ez megtiszteltetés D-Macnek.Highlander
több mint 10 éve
Világos is. Attól még nem vicces.Feltételeztem, hogy világos lesz mindenki számára, hogy mennyire gondolom komolyan... 😀HighlanderNa jó ezt vond vissza!Shawn84Neee, D-Mac mezszámát azért ne kapja már meg!mustaineViccelsz? 😀 Ez megtiszteltetés D-Macnek.Highlander
több mint 10 éve
Adam SchefterTim Tebow has come and gone from Philadelphia. Team is not planning to sign him at this time. We'll see if anything changes.
Ez gyors volt 😀😀
több mint 10 éve
Feltételeztem, hogy világos lesz mindenki számára, hogy mennyire gondolom komolyan... 😀Na jó ezt vond vissza!Shawn84Neee, D-Mac mezszámát azért ne kapja már meg!mustaineViccelsz? 😀 Ez megtiszteltetés D-Macnek.Highlander
több mint 10 éve
BREAKING: ESPN has canceled all NCAA Tournament and Spring Training coverage and will send all reporters to cover Tim Tebow's Eagles workout
több mint 10 éve
Dislike (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)Neee, D-Mac mezszámát azért ne kapja már meg!mustaineViccelsz? 😀 Ez megtiszteltetés D-Macnek.Highlander
több mint 10 éve
Na jó ezt vond vissza!Neee, D-Mac mezszámát azért ne kapja már meg!mustaineViccelsz? 😀 Ez megtiszteltetés D-Macnek.Highlander
több mint 10 éve
Neee, D-Mac mezszámát azért ne kapja már meg!mustaineViccelsz? 😀 Ez megtiszteltetés D-Macnek.
több mint 10 éve
Egy kis teaser a fényes jövőből:
több mint 10 éve
[/b]miközben lecseréli a fél rostert vett pár bowl.hu-s részvényt 😊 okoszsojtiMinden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldanano92
Ez a Tebow dolog...lehet, hogy tényleg vett bowl.hu részvényt? Az illetékesek még nem cáfolták meg ezt!😀
több mint 10 éve
Uhh mint a Pats legutóbb. Nevetséges ez a copy. 😊Greengo10 évig nem nyertek Super Bowlt.
Tebow oda ment, elmondta hogyan kéne játszani.
A tények önmagukért beszélnek.
több mint 10 éve
Mathist oda kéne adni DT rt h TT nek legyen játszópajtása 😀
több mint 10 éve
Uhh mint a Pats legutóbb. Nevetséges ez a copy. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
istenem ha tebow idejon az egy olyan dinasztia kezdete lenne amiért megbocsátanám mccoyt.ano92Nem most kell innod!
...vagy már most elkezdted a "felkészülést" a szezonra...😀😀😀
több mint 10 éve
Kelly munkahelyeket is teremt! Ezzel a lépéssel egyszerre foglalkoztatja Tebow-t, és feltörekvő philadelphiai újságírókat is 😀vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊baggioTIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad
több mint 10 éve
Ezt már az Android se bírta 2x is kilépett a teló a netből mikor az erről szóló cikket olvastam 😀