Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
20 millió dollárt rááldozni két játékosra és két posztra, amiket nem tart annyira fontosnak (mert Herremans is lenyilatkozta, hogy nála az OL és a QB a két prioritás a támadóknál) nem nonszensz? Pláne hogy az egyikért még komoly ellenértéket is kapott, egy másik hiányposztot betöltve, a másik meg egyszerűen nem ér annyit, Chip meg tudja jól, hogy kell gyengébb képességű WR-ekkel dolgozniKívülállóként szerintem a helyenként teljesen impotens támadójátékon is elmentek meccsek, nem kell és lehet a sec-re kenni, pláne, hogy a line elég jó volt.Életében nem volt elit cb.Amadeus91ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.
azt kéne megérteni, hogy a sec teljesen rebuildre szorul, így a rendelkezésre álló legjobb opciókat kell megszerezni, akár túlfizetve. nincs mérlegelési lehetőség. ha valamin elment ez a szezon, akkor az a sec volt. és a shady trade itt nyer értelmet. jobban kell most elfogadható cb + safety, mint elit futó. más kérdés, hogy az közben megoldódni látszik, nagyobb minőségesés nélkül, szvsz.jorge
Kelly egy JJ, vagy Mike Holmgren szerű ámokfutásba kezdett szvsz, elit, nagy teherbírású és jó korban levő futót eladni, DJax után (aki azért hiányzott a gameplan-ből év közben) a csapat egyetlen normális célpontját elengedni (komolyan, ki fog elkapni?), hozni egy csak downside-dal rendelkező, öreg futót, shutdown corner fizetéssel elhozni egy átlagnál jobb CB-t, és most a házat is megadni Mariotáért???
Non-szensz.nfl_lover

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nfl_lover
912
elite fizetést kapott. Tehát az Eagles front office úgy véli, hogy elit cb. Én mint fotel paprikajancsi honnan vegyem a bátorságot, hogy megkérdőjelezzem nálam jóval közelebb levő és a sportágban tanultabb emberek döntését?ano92Tehát, ha most Sancho orra alá is odadugnának hirtelen egy 120 millás szerződést, akkor azt is szó nélkül elfogadnád, hogy ő elite QB?
több mint 10 éve
voltak szar meccsek, melyik csapatnak nem? de egy foles + sancho párossal, felforgatott támadófallal ötödikek voltunk yard /game és harmadikok pont/ game statban.ennél jóval drámaibbnak érzem a sec helyzetét.
több mint 10 éve
elite fizetést kapott. Tehát az Eagles front office úgy véli, hogy elit cb. Én mint fotel paprikajancsi honnan vegyem a bátorságot, hogy megkérdőjelezzem nálam jóval közelebb levő és a sportágban tanultabb emberek döntését?Életében nem volt elit cb.Amadeus91Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀
Voice
Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?ano92
több mint 10 éve
Itt nem ezekkel van baj, hanem azzal, hogy volt egy terv, ami 100%-osan befuccsolt azzal, hogy a WR(Maclin) és a FS (McCourty) célpontjainkat is elvitték. Utánuk akkora minőségbeli esés van, hogy kb be is dobhatjuk a törülközőt. Ha Mariota sem jön ezek után, akkor lesz egy csapatunk tele béna játékosokkal 😕Már azt hittem, hogy csak én emlékszem a 49ers, a Cardinals vagy a Jaguars meccsekre.mustaineKívülállóként szerintem a helyenként teljesen impotens támadójátékon is elmentek meccsek, nem kell és lehet a sec-re kenni, pláne, hogy a line elég jó volt.nfl_loverÉletében nem volt elit cb.Amadeus91ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.
azt kéne megérteni, hogy a sec teljesen rebuildre szorul, így a rendelkezésre álló legjobb opciókat kell megszerezni, akár túlfizetve. nincs mérlegelési lehetőség. ha valamin elment ez a szezon, akkor az a sec volt. és a shady trade itt nyer értelmet. jobban kell most elfogadható cb + safety, mint elit futó. más kérdés, hogy az közben megoldódni látszik, nagyobb minőségesés nélkül, szvsz.jorge
több mint 10 éve
Már azt hittem, hogy csak én emlékszem a 49ers, a Cardinals vagy a Jaguars meccsekre.Kívülállóként szerintem a helyenként teljesen impotens támadójátékon is elmentek meccsek, nem kell és lehet a sec-re kenni, pláne, hogy a line elég jó volt.nfl_loverÉletében nem volt elit cb.Amadeus91ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.
Hozzáteszem, hogy a Giants elleni első meccset meg konkrétan a védelem nyerte meg, az offense akkor sem volt sehol.
D-Jax kivágása kellett az öltöző miatt, oké.
A LeSean trade szerintem tökös húzás volt.
Maxwell, ne!
Gore, NE!
Chip elkezdte elásni magát nálam is, nem csodálnám ha Roseman mondjuk felmondana.
Egy Mariota trade-del mindent jóvá lehet még tenni, Mr. Kelly!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Kívülállóként szerintem a helyenként teljesen impotens támadójátékon is elmentek meccsek, nem kell és lehet a sec-re kenni, pláne, hogy a line elég jó volt.Életében nem volt elit cb.Amadeus91ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.
Kelly egy JJ, vagy Mike Holmgren szerű ámokfutásba kezdett szvsz, elit, nagy teherbírású és jó korban levő futót eladni, DJax után (aki azért hiányzott a gameplan-ből év közben) a csapat egyetlen normális célpontját elengedni (komolyan, ki fog elkapni?), hozni egy csak downside-dal rendelkező, öreg futót, shutdown corner fizetéssel elhozni egy átlagnál jobb CB-t, és most a házat is megadni Mariotáért???
Non-szensz.
több mint 10 éve
Menjen már el a fenébe a Patriots is, persze hogy bejött amit írtam... Pedig többet is ajánlottunk 😕 😕Így nem sok reményt látok a SB runra, maradt Rahim Moore, aki a felét se tudja annak, mint McCourty, meg ilyen Percy Harvin-félék. A sec is gyenge marad így, elkapónk sincs már 😕 Szal megint mi jöttünk ki a legrosszabbul az FA-ból.
több mint 10 éve
Életében nem volt elit cb.Amadeus91ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.
azt kéne megérteni, hogy a sec teljesen rebuildre szorul, így a rendelkezésre álló legjobb opciókat kell megszerezni, akár túlfizetve. nincs mérlegelési lehetőség. ha valamin elment ez a szezon, akkor az a sec volt. és a shady trade itt nyer értelmet. jobban kell most elfogadható cb + safety, mint elit futó. más kérdés, hogy az közben megoldódni látszik, nagyobb minőségesés nélkül, szvsz.
több mint 10 éve
De majd most lesz 😛Maclint sajnálom, de azt gondolom meg fogjuk oldani.
Ha már viszont ő elment, Grahamet vhogy itt kéne tartani. Kérdés van e egyáltalán szándék rá? Nagyon nem szeretném, ha a Nagy Alma kék felében kötne ki, vagy vmelyik másik csoport-riválisnál.
több mint 10 éve
Életében nem volt elit cb.Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀
Voice
Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?ano92
több mint 10 éve
Elit CB????Te milyen meccseket vagy statisztikat neztel ???Ulj le fiam,1es!!!Gerixsoha nem tiltottam még felhasználót. De az, hogy giantsként még ide is jossz frocsogni, úgy hogy nem is ismersz. Meg amit írsz is egy baromság. Elég ahhoz hogy a jovőben ne lássalak 😀 😀
több mint 10 éve
most mar az nflpont com szerint is patriota marad devin
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Maclinnek mennyi az annyi. Igazából engem a meglepetés ereje az ami megérintett, a KC-ról eddig szó sem volt pedig hát Reid kapcsán eszünkbe juthatott volna. No mindegy. DMC marad patrióta ez most már biztos:
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN 37 mp37 másodperccel ezelőtt
Report: 'Pretty good bet' Devin McCourty returns to Patriots www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-pretty-good-bet-devin-mccourty-returns-patriots …
Next step.
több mint 10 éve
Percy Harvint viszont el tudnám képzelni itt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem kell no.1. WR, hát nem értettétek meg, amit írtam? 😊 egy north-south runnert jósoltam, ez be is jött, Maclin lóvéját pedig egy újabb DB fogja kapniChip bízik a rendszerében, pláne ha Mariota fog irányítani, "erőből" a dolgokat a védelemnek kell megoldania

---
több mint 10 éve
Akkor törlöm.
több mint 10 éve
Egy komment:Everyone relax
we still have Sanchez
😀
több mint 10 éve
Az ő karakterével nem hiszem. Bár nem lehet itt már meglepődni semmin. Ejj de jó lesz felkelni és elolvasni a kommenteket... 😀Dwayne Bowe vagy Andre Johnson az utolsó két ötletem, más no1 elkapó semmilyen módon nem elérhető szerintem. Esetleg Crabtree még, mindenki más már elszerződött valahova. Plusz most jut eszembe, hogy ott lesz Percy Harvin is, lehet ő a terv?HulkeinsteinAdam Schefter @AdamSchefter 4 mp5 másodperccel ezelőttReméljük nemaz ellenfél védői :p
Jeremy Maclin, LeSean McCoy, Desean Jackson now all former Eagles. Not a more interesting team and situation.
Már Maclin sem Eagle :/ Vajon ki a fene fog így labdákat kapni?Hulkeinstein
Mondanbám, hogy hozzuk el Rasheed Green esetleg második körben, de 2. kört muszáj lesz odaadni Masriotáért később meg már nem lesz bent.
Ha Graham tényleg a Giantsben köt ki végképp nagyon bosszús leszek, és ott egye meg a fene az egészet...............dande
Mindenesetre én maradok ennél a filozófiánál:
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks 2 p2 perccel ezelőtt
Important to note the offseason isn't a finished picture. Maclin is a big loss, like I said, but lets see how they replace him. #Eagles
több mint 10 éve

Ez sem lehet valakinek egyszerű.................................
Mccoy meze nem tévedés, először 29-s volt nálunk aztán lett 25-s.
több mint 10 éve
Ez a kemény nem a kád széle 😀 Gondolom megkapja a kívánt 11 milkacsokit.Lehet majd anyázni, hogy nem vagyunk neki képesek kifizetni, de azért eszement költekezésbe sem kell belemenni. Maclin ennyire azért nem jó szerintem, csak így meg marad egy szem JM a tarsolyban.
több mint 10 éve
Dwayne Bowe vagy Andre Johnson az utolsó két ötletem, más no1 elkapó semmilyen módon nem elérhető szerintem. Esetleg Crabtree még, mindenki más már elszerződött valahova. Plusz most jut eszembe, hogy ott lesz Percy Harvin is, lehet ő a terv?Adam Schefter @AdamSchefter 4 mp5 másodperccel ezelőttReméljük nemaz ellenfél védői :p
Jeremy Maclin, LeSean McCoy, Desean Jackson now all former Eagles. Not a more interesting team and situation.
Mondanbám, hogy hozzuk el Rasheed Green esetleg második körben, de 2. kört muszáj lesz odaadni Masriotáért később meg már nem lesz bent.
Ha Graham tényleg a Giantsben köt ki végképp nagyon bosszús leszek, és ott egye meg a fene az egészet...............dande
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 4 mp5 másodperccel ezelőttReméljük nemaz ellenfél védői :p
Ha Graham tényleg a Giantsben köt ki végképp nagyon bosszús leszek, és ott egye meg a fene az egészet...............
Vagy elhozzuk cserébe Bowe-t........
Voice