NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
107
16
19:00, Netflix
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
www.phillymag.com/birds247/2015/01/02/chiphowie-speculation/
több mint 10 éve
Szerintem kurvára egyszerű az egész: Kelly-t teszik felelőssé, hogy Cary Williams fáradt volt egész szezonban, és ezért nem tudott a feladatára koncentrálni ami miatt nem jutottunk PO-ba. Tiszta sor.
több mint 10 éve
Miért tény,hogy Kelly szeretné a draftot intézni?Nem úgy szokott lenni,hogy kb leírja milyen posztok a needek,persze súlyozva aztán egy nagyobb stábbal összedugják a fejüket ki hol érhető el,trade stb.?
több mint 10 éve
Itt most hatáskörökről van szó, nem személyekről. Nyilván nem fog Chip utazgatni 😀Hulkeinsteinpats.hu/a-front-office-felepitese-es-tevekenysege

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Itt most hatáskörökről van szó, nem személyekről. Nyilván nem fog Chip utazgatni 😀Meglepne ha Kelly a csapat felkészítése mellett még az egyetemi meccseket is figyelné , illetve el is utazna a helyszínekre. 😊GreengoNyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.HulkeinsteinEsetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio
több mint 10 éve
Meglepne ha Kelly a csapat felkészítése mellett még az egyetemi meccseket is figyelné , illetve el is utazna a helyszínekre. 😊Nyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.HulkeinsteinEsetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
VPoPP pedig kell, ha az pedig Roseman embere, akkor a draftot is főleg ő intézi, aminek kezéből való kiadását Kelly-től végképp nem tudom elképzelni. Ezért is szakadási pont Gamble elküldéseNyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.HulkeinsteinEsetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio
több mint 10 éve
Jay Glazer szerint marad Kelly.
több mint 10 éve
Ugy is unalmas lett volna most,hogy ugrott a PO most legalább megint van téma...
több mint 10 éve
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊

---
több mint 10 éve
vagy Roseman elmegy a Jets-hez, akiknél elméletileg az Eagles engedélye nélkül már járt is interjúnbaggioÉpphogy cáfolták, hogy szó nincs ilyesmiről
www.bleedinggreennation.com/2015/1/1/7479191/howie-roseman-jets-vacant-gm-position-himself
több mint 10 éve
vagy Roseman elmegy a Jets-hez, akiknél elméletileg az Eagles engedélye nélkül már járt is interjúnbaggioHát igen. Akkor menjen Roseman. Az is jobb szerintem mintha maradna mindkettő 😊 Én nem Kelly ellen vagyok. Szerintem az a baj ha mindkettő marad. Az ami értelmetlen
több mint 10 éve
nehezen tudom elképzelni, hogy a gamble lépés következményeit ne mérte volna fel roseman, annál nagyobb stratégának gondolom. sőt, még azt sem zárom ki, hogy ez volt a trükkös selyemzsinór kellynek, tudva, hogy a konfliktból ő jön ki jól. innentől ez egy játszma, ahol kelly esélyei minimálisak, de a legnagyobb baj, hogy ilyen körülmények között szvsz nem is fog harcolni.
több mint 10 éve
vagy Roseman elmegy a Jets-hez, akiknél elméletileg az Eagles engedélye nélkül már járt is interjúnbaggioNem interjún volt, ez már kiderült azóta. Ha valami biztos, akkor az szerintem Roseman maradása.
több mint 10 éve
Lurie's made it clear he values Kelly and Roseman. I suspect he finds a way to appease parties for now w/new titles/adjusting some roles.La Canfora
Na remélem ez lesz. Az már kiderült hogy dől a szar az FO-ból, de ha Chip marad, akkor a legnagyobb válságnak vége. Engem most csak ez érdekel.
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.
több mint 10 éve
Hmmm. Azért azt nem hiszem, hogy a vezetők között ne lenne meg a kommunikáció . ( ha így van akkor már régen rossz ) Szval Kelly sztem tudta, hogy Rózsi és Gamble nincsenek közös nevezőn. Kelly nyilván védené Gamblet , de nem hiszem, hogy minden áron..szval ennyire nem lehet makacsnak és gyerekesnek lenni neki sem..mert az nem lenne profizmus.Nem tudok többet a szituról, mint amit a média ír, de:WTF van itt? Mi a fasz az, hogy hatalmi harc? Hát nem beszélték meg a terveket/célokat amikor idejött? Akkor mi változott? Ez a fasz Roseman elkurja az elmúlt 2 évet, és a jövőnkből egy jó párat. Seggfej.EazzySzerintem most a média cibálja az odadobott koncot. Az , hogy Rózsi és Gamble nem jöttek ki jól és voltak nézetbeli különbségek az nehogy már ilyen lavinát indítson el....totál logikátlan lenne.Greengo
Ha HC-ként a tudtod nélkül kikísérik az épületből a legfőbb emberedet, akkor lehet én is ezt csinálnám, nem hogy az a Chip, aki feltámasztotta 1 év alatt ezt a romhalmaz franchiset...
Sztem ez elég logikus, itt konkrétan Roseman/Lurie ezzel a lépéssel közölte finoman Chip-pel, hogy innentől kussoljon, mert az van amit Rózsi mond.Hulkeinstein
Másfelől Rózsit is meg lehet érteni...mivel nem engedheti a kezéből a gyeplőt..Azaz jobb ha ő intézi az érkező játékosokat mint , hogy a fél Ducks ide legyen szerződtetve.
Sztem Kelly embere és ezért megy most kicsit a hiszti...de sztem nem végzett annyira jó munkát ( legalábbis a legutóbbi draftunk elég fura lett ).Tehát ő el lett küldve kérdés ő kinek az embere rózsié vagy Kellyé?Gamble mit is csinált?JanekVálogatta az embereket a draftra...és jól csinálta ? 😊Greengo
Mert ha inkább kelly felé hajlott akkor esélyes hogy van benne valami.
Ha Rosie embere akkor meg Chip van nyeregben
ha egyedül döntött draftban akkor hátha lesz jobb bár szerintem nem draftoltunk olyan rosszul az elmult 4 évben...Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Vajon ha bejutunk PO-ba akkor is megy ez a kabaré?
több mint 10 éve
Lehet hogy kívülállóként könnyen mondok ilyet, de ettől még ez az igazság. Ha valami szar, akkor nincs értelme erőltetni egy olyan sportban, mint ez. HA kuka volt az elmúlt két év Kelly esetleges elküldése miatt, még az is kevesebb, mintha egy halott ügyet tovább erőltetnének, és nem kettő hanem több év lenne kuka...Azért kívülállóként könnyű ilyeneket írni.Igen, szerintem is. Ha valaki elmegy, mert köpködnek egymásra, akkor miért várjanak a válásra 1 évet? Felesleges. Csak még több köpködés lenne, és egy offseason és draft el lesz jól cseszve a hatalmi harc miatt... nincs értelmesevarafaAzt olvastam, hogy simán lehet, hogy Kelly el lesz tradelve. még sok van a szerződéséből, több csapatnál is simán lehetne helye, de látszik, hogy itt Roseman-nal nem nagyon fog hosszútávon ez működni. Ha meg már most látszik, hogy ez nem ok, akkor miért várjon lurie egy évet? Az lenne kidobott év, és kidobott idő. Szerintem ha ilyen fos a kapcsolat kettejük közt, márpedig ugynézki, hogy eléggé ramaty, akkor minek egy évet elverni kettejükre együtt?Jól beszélsz, az immár nyilvánvaló, hogy a HC vagy a GM közül valakinek mennie kell, a tulajdonos dolga eldönteni, számára ki és mi a fontosabb... a 49ers-nél is láthattuk, hogy kár erőltetni a dolgot, ha a kispad és a front office nem képes egy húron pendülnibaggio
Ha nem reális, hogy hosszútávon faszán egymás mellett tudnak dolgozni, akkor minek legyenek idén együtt? Felesleges szerintem.
Bocs, hogy beleszólok, csak az elmúlt pár órában ezzel foglalkoztam olvasgattam, gondoltam megosztom, hogy én erre tippelek, mint kívülálló!sevarafa
Az Eagles jelenelgi legértékesebb tulajdonáról van szó, nem pedig egy játékosról mondjuk. Minden játékos pótolható, de ez komplett rendszerekről, és főleg egy kultúráról már nem mondható el.
A roster fele azért van itt, mert Chip szerint illik a rendszerbe. Ha Chip elmegy, a kultúra is elszállt. Ha vége a kultúrának, és annak a rendzernek amit egyedül Chip futtat az NFL-ben, akkor ezek a játékosok sem értékes tagjai a franchisenak többé. Mi sajnos nem nagn rendelkezünk olyan játékosokkal akikre franchiset lehetne építeni. Nincselit QB-nk, az elit falunk 2 év múlva teljesen máshogy fog kinézni. Jelenleg van egy 26 éves Shady, aki főleg a falnak köszönheti a hatalmas számait, meg egy Coy, rajtuk kívül nincs olyan játékos, aki hosszútávon all-pro szintet tudna, és építeni lehetne rá.
Félreértés ne essen, sok remek játékosunk van, de ők is ebben a rendszerben ficánkoltak leginkább.
Ahogy mustaine is mondta, ez egy 8-8-as csapat a következő 5 évben Kelly nélkül.Hulkeinstein
(De ezt a kuka az éév dolgot nem értem annyira. Kelly két éve dolgozik, nem 8 éve... még szinte nem is az ő csapata, rostere ez. Csak az ő játékát játszák... tehát butaság azt mondani szerintem, hogy kelly nélkül a roster fele értéktelen, mert ez nem íg van. Mccoy, Maclin, Mathews, Johnson vagy akárki más nem tud más rendszerben játszani? Dehogynem. )
több mint 10 éve
Pont az a lényeg, hogy Kelly nagy haverja, aki a 49ers-től is részben azért lépett le mondjuk, mert zavarta a Harbaugh és a GM között kialakult helyzetTehát ő el lett küldve kérdés ő kinek az embere rózsié vagy Kellyé?Gamble mit is csinált?JanekVálogatta az embereket a draftra...és jól csinálta ? 😊Greengo
ha egyedül döntött draftban akkor hátha lesz jobb bár szerintem nem draftoltunk olyan rosszul az elmult 4 évben...Janek

---
több mint 10 éve
Gamble Kelly embere.Tehát ő el lett küldve kérdés ő kinek az embere rózsié vagy Kellyé?Gamble mit is csinált?JanekVálogatta az embereket a draftra...és jól csinálta ? 😊Greengo
több mint 10 éve
Ezen már túl vagyunk 😀 Kelly embere volt, Rózsit favorizálja Lurie.Tehát ő el lett küldve kérdés ő kinek az embere rózsié vagy Kellyé?Gamble mit is csinált?JanekVálogatta az embereket a draftra...és jól csinálta ? 😊Greengo
több mint 10 éve
Tehát ő el lett küldve kérdés ő kinek az embere rózsié vagy Kellyé?Gamble mit is csinált?JanekVálogatta az embereket a draftra...és jól csinálta ? 😊Greengo
ha egyedül döntött draftban akkor hátha lesz jobb bár szerintem nem draftoltunk olyan rosszul az elmult 4 évben...