NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
176
21
22:30, Netflix
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
"Multiple sources told CSNPhilly.com that tensions have developed between Roseman and Kelly throughout Kelly’s two-year tenure, whereas the bond between Kelly and Gamble, two football guys who think along the same lines, was tightening.The same sources also said bad blood in Roseman’s scouting department have been brewing and Gamble’s departure could be just the first shoe to drop.
Assistant director of player personnel Ed Marynowitz has also butted heads with Roseman, the sources said."
több mint 10 éve
Akkor is Boldog új évet 😀!!!!
több mint 10 éve
Hát ez az.... Gamble vissza SFba oszt viszi magával Kellyt szuper....pedig eddig nem volt bajom Rózsivaldandehmm... jó ötlet 😊 bocs, rossz topic :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez fasza :/
több mint 10 éve
No most borul a bili?
több mint 10 éve
The #Eagles' balance of power over player acquisition shifts back to Howie Roseman. Chip Kelly was given last offseason and team regressed.
több mint 10 éve
Hát ez az.... Gamble vissza SFba oszt viszi magával Kellyt szuper....pedig eddig nem volt bajom Rózsival
több mint 10 éve
wow, az Eagles kirúgta a VP of player personnel Tom Gamble-tGamble was a close confidant for Chip Kelly. One of the more well-respected scouting types in the business.
nekem elég nagy meglepetés, mert gsn listájában még az előkelő helyen volt azok között is, akik GM-ek lehetnek hamarosanbaggio
2 napos cikk Jeff McLanetől. Gamble Kelly és Roseman kapcsolatáról ír mobile.philly.com/sports/eagles/?wss=/philly/sports/eagles&id=287069661
Howie 1, Chip 0
több mint 10 éve
wow, az Eagles kirúgta a VP of player personnel Tom Gamble-tnekem elég nagy meglepetés, mert gsn listájában még az előkelő helyen volt azok között is, akik GM-ek lehetnek hamarosan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Boldog új évet mindenkinek!Jövőre pedig 'we will rise' 😊
több mint 10 éve
Ezekkel kívánok minden Eagles fannak és minden NFL&NCAA 😀 rajongónak áldott új esztendőt a PO-ban résztvevő csapatoknak jó gyűrkőzést!

több mint 10 éve
És ami a legfontosabb a végére:Még mindig nem dolgozták fel, kiesőhelyen állnak.
Szerintem a földön nincs olyan ember aki komolyan elhitte hogy Herremans hiányában PO-ba tudunk jutni. Várható volt hogy összeroppanunk nélküle. Egy ki gurulós vonatkoztatás: Egyből eszembe jutott a Dortmund, aki ugye Bajner távozása miatt hetekig volt cső utolsó.eaglesmcnabb
OFF vége
több mint 10 éve
Edző szempontból milyen változásokat látnátok szívesen?DB edzőt hoznék megpedig a Chiefsből.
Chip nyilván nem kérdés, úgy tűnik Davis sem, de pozíciós edzőknél láttok olyat, ahol erősödhetnénk szakmailag?
Shurmur távozása esetén esetleg egy QB guru jöhetne Foles fejlesztésére, meg egy DB coach is lehetne upgrade, mit gondoltok?Hulkeinstein
Meg Houstont is.
Almodozzunk tovább
több mint 10 éve
Kelly 2 idény alatt elérte TomC győzelmeinek több mint 1/5-t, amit a Giantsnél szerzett, reméljük 3 idény alatt eléri SB gyűrűinek felét 😛
több mint 10 éve
Edző szempontból milyen változásokat látnátok szívesen? Chip nyilván nem kérdés, úgy tűnik Davis sem, de pozíciós edzőknél láttok olyat, ahol erősödhetnénk szakmailag?
Shurmur távozása esetén esetleg egy QB guru jöhetne Foles fejlesztésére, meg egy DB coach is lehetne upgrade, mit gondoltok?
több mint 10 éve
Nem okolnám chipet, jó lesz ez, 10-6 az szerintem bőven jó ilyen sorsolással. 10-6 és 10-6 között azért van különbség szerintem, javultunk tavalyhoz képest, teljesen kilátástalan vereségünk ha jól számolom csak 2 volt.Számomra az egyetlen negatívum a HC-al szemben, hogy azért első körben illett volna olyan játékost húzni aki első évében lát is pályát, dehát most őszintén: kit szorított volna ki? Az elit Barwint vagy az ős-eagle Trentet, akit Graham se tud évek óta? 😀
Miazhogy nincs CB piacon? Flecser anno ha jól emlékszem csere volt a ramsnél, mi leigazoltuk és beraktuk első számúnak, csak az a baj hogy attól ő még nem kezdőszint. De nála jobbat találunk viszonylag olcsón, a cél meg a fejlődés nem? vagy egyből elit kéne?
Cary meg 100% hogy távozik. A pofája alapján Desean kaliber (ami ugye alapból cut várományossá teszi), annyi különbséggel hogy Desean azért az asztalra is pakolászott, nem csak az agysebész büntikkel operált.
Irányítókérdéssel kapcsolatban: rosszabbak biztos nem leszünk mint az elmúlt 2 évben, ha marad a jelenlegi állapot ha nem. Mariota szerintem full esélytelen, én (amint azt már mondtam) ha van rá mód szotyiért idehoznám RGIII-t ha a skinsnek nem kell, lehet hogy naiv vagyok, de én komolyan hiszem hogy belőle még lehetne valaki. Ha nem is elit egy top10 QB simán, Egy Foles-Szancsó kombónál mindenképpen többet látok benne innen a fotelből.
És ami a legfontosabb a végére:
Szerintem a földön nincs olyan ember aki komolyan elhitte hogy Herremans hiányában PO-ba tudunk jutni. Várható volt hogy összeroppanunk nélküle. Egy ki gurulós vonatkoztatás: Egyből eszembe jutott a Dortmund, aki ugye Bajner távozása miatt hetekig volt cső utolsó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Az öltöző hangulatával tényleg nincsenek bajok 😊 (A Giants meccs kezdése előtt nem sokkal készült.)sqor.com/posts/73b66ea6-c86b-4c4d-8dc2-d36cbf674726
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy Davisnek mennyi beleszólása van abba, hogy kit hozzunk...sztem csak a hozott anyagból tud dolgozni (persze javaslatai biztos vannak és meghallgatják a tanácsait, de a döntést tuti nem ő hozza 😊 ) Amúgy sztem nagyon jó munkát végez . 4-3-ról álltunk át 3-4-re és ezt jól megvalósította. ( a sec mind2 rendszernél ugyanaz lenne ) A stratégiája meg amúgy jó. ( pl. sok 3. kísérletet megfogtunk vna ha nincsenek az agyatlan szabálytalankodások ) Biztos, hogy belenyúlnak idén a secondarybe (remélem edzői szinten is) és remélhetőleg jobban jövünk ki ebből mint az elmúlt években.Azért Kelly is tud bullshit dumával operálni rendesen 😀dandeSzerintem korrekt volt, mi mást kéne mondania? Én bízok benne, és töretlenül bízni is fogok, de ha jövőre nem lesz változás a defenseben, akkor komolyan fogom követelni Billy Davis távozását. Nolan Carroll játékát látva most még megértem hogy nem volt jobb opció, de ha nem jön 2 kompetens CB akkor más lesz a véleményem.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Azért Kelly is tud bullshit dumával operálni rendesen 😀dandeSzerintem korrekt volt, mi mást kéne mondania? Én bízok benne, és töretlenül bízni is fogok, de ha jövőre nem lesz változás a defenseben, akkor komolyan fogom követelni Billy Davis távozását. Nolan Carroll játékát látva most még megértem hogy nem volt jobb opció, de ha nem jön 2 kompetens CB akkor más lesz a véleményem.
több mint 10 éve
According to a report from ESPN NFL Insider Adam Caplan, the Eagles are one of 18 teams interested in Canadial Football League cornerback Delvin Breaux. Caplan reports that the Eagles want to bring in Breaux for a workout.Cole jó lenne ha maradna. Shadyhez hasonlóan ő is nyitott a szerződésének újratárgyalásához. Shurmur tőlem mehet. Mint tudjuk sok vizet nem zavar és lehet nem is árt a vérfrissítés ezen a poszton. Emellett még arról is írnak, hogy Maclinnél szóba jöhet a franchise tag is ha nem tudnánk vele normális összegben megegyezni. ( a lényeg kb. az, hogy nem engedhetjük el mert az már túl sok lyukat generálna a csapatnál )
According to Trent Cole, he's ready to do whatever it takes to return to the Eagles in 2015 and beyond. Even if that means reworking his contract: "I want to do whatever I can to make things work. Hopefully it results in me being here."
According to a report from ESPN's Bill Williamson, Eagles offensive coordinator Pat Shurmur is a name to keep an eye on when it comes to the Oakland Raiders' head coaching search.
Szerk.:
Kelly-t kérdezték DB coach ügyben:
Will the Eagles defensive back coaches be back?
Yeah, I think everybody's evaluated. I'm evaluated. That is what this whole process is all about. But I really like our coaching staff. I think we get along very well. I think we have a lot of really good teachers here who do a really good job.Highlander

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Azért Kelly is tud bullshit dumával operálni rendesen 😀
több mint 10 éve
According to a report from ESPN NFL Insider Adam Caplan, the Eagles are one of 18 teams interested in Canadial Football League cornerback Delvin Breaux. Caplan reports that the Eagles want to bring in Breaux for a workout.According to Trent Cole, he's ready to do whatever it takes to return to the Eagles in 2015 and beyond. Even if that means reworking his contract: "I want to do whatever I can to make things work. Hopefully it results in me being here."
According to a report from ESPN's Bill Williamson, Eagles offensive coordinator Pat Shurmur is a name to keep an eye on when it comes to the Oakland Raiders' head coaching search.
Szerk.:
Kelly-t kérdezték DB coach ügyben:
Will the Eagles defensive back coaches be back?
Yeah, I think everybody's evaluated. I'm evaluated. That is what this whole process is all about. But I really like our coaching staff. I think we get along very well. I think we have a lot of really good teachers here who do a really good job.
több mint 10 éve
Kelly arról, hogy meddig marad az Eagles-nél:“Till the next college rumor comes out. Michigan is not filled out so we’ll see. What if a college guy gets the Michigan job? Oh my god, there’s an opening somewhere else.” 😀😀
több mint 10 éve
Alap hogy nem kellenek.Ilyen penzert lehet masokat probalni hatha lesz benne vmi kincs...
több mint 10 éve
+Nos a cap space 20 millió és várható még egy 4-5 milliós emelés is.maclin OK megérdemli a nagy és hosszútávú szerződést
Maclint meg kell tartani olyan 6-8 milliós 2 -4 éves éves nagyságban.
Graham nagy kérdés idén elég erős a pass rush draft class... ha beéri 4-5 millióval(nem fogja)
Allen max 1-2 mill többet sehol se kap ez is sok
Sanchez mint idén.
Thorton rfa ő maradjon.
Polk detto
ez jól megosztva olyan 8-9 millió a következő évre farnehéz szerződéssel.
Érdekessé teheti Cole ha tényleg visszavonul ekkor Graham fontosabb itt pl jó GM munka kell az időzítéssel.
Maxwell,J Wilson ,Culliver triot megpróbálnám ebből kettőt meg kéne szerezni ez olyan 8-10 m
ekkor Williams cut ez 3.5m dm de jobb mint a 9 m szerződése .
S posztra Landry ,Searcy Mc Carty lenne a cél ebből elég egy is esetleg Parker a KC-ból.
ILB :Wilhoite,J.T. Thomas olcsón beszerezhetők....
szvszJanek
nálam graham és sancho kérdéses: előbbi, hogy akar-e maradni, utóbbi, hogy kell-e (nem vágom ki vagy kik lehetnek opciók helyette, de én nem tartanám itt, főleg ha füles marad -- ezt most a szezon végi csalódottság is mondatja velem) graham-nek most kellene jó szerződést kapnia, de kérdés ár érték arányban ér-e nekünk annyit (szvsz nem)
thorton olyan szürke eminenciás a falban, hiányozna ha nem lenne, de talán ott lehetne javítani a cox logan kettős mellé egy upgrade harmadik emberrel (persze ez sokadlagos terv lehetne csak az OS-ben)
allen: én nem szeretném őt jövőre kezdő pozícióban látni, de kérdéses, hogy lesz-e akkora átalakítás a hátsó alakzatban, ami őt is érinti...
polk alap h marad 😊zsojti
fletch, brad smith (már 31 és sérülékeny), maehl mehetnek
és mindenki CM-je: hát kevés pénzért maradhat, de kell mellé valaki aki a goode acho párosnál erősebb konkurencia