NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Ezt 5 kb meccsel ezelőtt kellett volna "eljátszani" :p akkor még talán esélyünk is lenne 😀dande
Azért remélem érzed, hogy Nolan Caroll, de Boykin se futott volna D-Jax-el. Tavaly remélem emlékszel hogyan repesztett el Revis mellett is. A taktikán mentek azok el, nem Fletcheren.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt 5 kb meccsel ezelőtt kellett volna "eljátszani" :p akkor még talán esélyünk is lenne 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Fletcher vasárnapi játéka kérdéses """csípősérülés""" miatt.Highlander
Micsoda véletlenek vannak kérem szépen. 😀
Többet őt sem látjuk Eagles mezben. Nem sajnálom.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Fletcher vasárnapi játéka kérdéses """csípősérülés""" miatt.

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Köszönjük Curtis! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Vagdostam egy karácsonyi wallpapert a hivatalos oldal hátteréből:

Ha kell valakinek egyéb felbontásban priviben megtalál.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyértelmű, hogy valamire készülhetnek a háttérben, és annak függvényében, hogy sikerülnek-e a dolgok vagy sem amit terveztek, fognak tovább lépni. Nyilván Kelly nem lesz szívbajos ha megfelelő lehetősége lesz leváltani Foles-t, hogy lépjen, de korrektül akar eljárni. Azért szerintem ezt másképp fogják kezelni, mint a D-Jax dolgot más is a két játékos megítélése akár csapaton belül is. Bízzunk a józan ítélőképességben, mást nem tudunk tenni 😛
több mint 11 éve
Kelly óvatosan fogalmazott Foles jövőjével kapcsolatban:

"Nem tudom. Mármint leülünk majd, és alaposan kielemzünk mindent. Ilyen téren semmiben nem különbözik a többi poszttól."

"Megnézzük majd, hogy mi áll a rendelkezésünkre, kirészletezzük, újból átnézzük a felvételeket, összedugjuk a fejünket, meghallgatjuk mindenkinek a véleményét, és végül döntést hozunk."

"Foles sérülése nem befolyásolhatja a kiértékelési folyamatot. El kell fogadnunk ami történt. Megsérült, így ezen túllépve kell döntést hoznunk a további szándékainkkal kapcsolatosan."

Majd arra a kérdésre, hogy eleget látott-e Foles-ból ahhoz, hogy dönteni tudjon a jövővel kapcsolatban, kitérő választ adott:

"Azt hiszem, hogy nem igazán számít, hogy most mit mondok. Nem számít, ha azt mondom, hogy igen vagy nem. A valóság az valóság. Nem mondhatom azt hogy "figyu, ne hozzunk most döntést, mert látnom kell újabb 16 meccsen keresztül játszani". Vannak pillanatok, amikor döntened kell, mégpedig az alapján, ami a rendelkezésedre áll."

"Nem tudjuk irányítani a sérülést. Nem tudunk visszamenni a Houston meccsig és megakadályozni, hogy ne sérüljön meg. El kell tudni fogadni, ami történt."

Dehát nem látta az elmúlt két évben minden nap?

"Ami engem illet, nem tartanám tisztességes dolognak, ha egy nappal karácsony előtt itt állva azt mondanám, hogy teljesen kiértékeltem az irányítómat. Van egy meghatározott folyamat, amihez tartjuk magunkat. Minden egyes meccset újra fogok nézni, annak minden egyes dobásával, és döntéseivel, amit a játékosok hoztak az összes létező poszton mielőtt bármiről is határozunk."

"Nem gondolom, hogy fair lenne bárkivel szemben, ha azt mondanám, hogy: 'Ja, láttam eleget, le is ülhetünk ma este döntést hozni.' Ez nálunk nem így működik. Megvan mindennek a menete, és ez időt vesz igénybe."

több mint 11 éve
Ő is ott lesz 😀

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Alicia-Marie-2015-Pro-Bowl-Cheerleader/8ac7eb87-297a-46e6-a3fc-e589a9cfd857
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
kellemes ünnepeket mindenkinek!

több mint 11 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Boldog karácsonyt!
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Boldog karacsonyt Eagles népség!

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ho-Ho-Ho-Ho ! Boldog Karácsonyt minden Eagles Szurkolónak !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Boldog karácsonyt mindenkinek! Jövő ilyenkor a PO-ról beszélgetünk majd 😊

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860

Bradley Fletcher 10 yarddal lemaradt a képről.mustaine
Igazságtalan vagy, Ő csak 1-2 yarddal szokott lemaradni..., és amúgy Ő inkább a fejével játszik...(lásd amikor "kifejelte az átadást..., és ilyen mozdulatok, nagyon jól mutatnának a Pro Bow-onl ) 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Bradley Fletcher 10 yarddal lemaradt a képről.

több mint 11 éve
Valami hihetetlen hajrával végül 5 játékosunk került be a Pro Bowl-ba: Shady, Kelce, Peters, Barwin, Sproles 😊Hulkeinstein
Wow, na erre nem számítottam. 😀 Bár az érthetetlen, hogy Cox miért nincs köztük...

több mint 11 éve
Bár csak az első félidőt láttam de Catonak egész jól ment a Bowl meccsén. Az ellenfél a Northn Ill nem tudom mennyire mérvadó, de egy fontos meccsen jó játékkal rukkolt elő. Megkérdezném Chipet mit gondolnak róla ha gondolnak egyátalán. Annyira mint Barkley mindenkép jó lenne de több is van benne sztem!!!dande
Cato nekem is nagy favoritom, örülnék, ha benne is gondolkoznánk 😊MirrMurr
Szerinted jobb lenne Folesnál pár éven belül? Én azért elég szkeptikus lettem Catoval mostanság.Shawn84
Szerintem van benne potenciál, de az idő dönti majd el ezt is
több mint 11 éve
Nem feltétlen gondolom de egy 5. kör körül sztem megérné megpróbálni. Ha cs csak mondjuk a draftra készülődésben nem mutat vmi extrát amiért feljebb csúszhat s akkor hamarabb ki kell húzni. Nem értek hozzá de el tudom képzelni bejárhat egy Garoppolo féle utat.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Bár csak az első félidőt láttam de Catonak egész jól ment a Bowl meccsén. Az ellenfél a Northn Ill nem tudom mennyire mérvadó, de egy fontos meccsen jó játékkal rukkolt elő. Megkérdezném Chipet mit gondolnak róla ha gondolnak egyátalán. Annyira mint Barkley mindenkép jó lenne de több is van benne sztem!!!dande
Cato nekem is nagy favoritom, örülnék, ha benne is gondolkoznánk 😊MirrMurr
Szerinted jobb lenne Folesnál pár éven belül? Én azért elég szkeptikus lettem Catoval mostanság.
több mint 11 éve
Cato nekem is nagy favoritom, örülnék, ha benne is gondolkoznánk 😊
több mint 11 éve
Bár csak az első félidőt láttam de Catonak egész jól ment a Bowl meccsén. Az ellenfél a Northn Ill nem tudom mennyire mérvadó, de egy fontos meccsen jó játékkal rukkolt elő. Megkérdezném Chipet mit gondolnak róla ha gondolnak egyátalán. Annyira mint Barkley mindenkép jó lenne de több is van benne sztem!!!
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Valami hihetetlen hajrával végül 5 játékosunk került be a Pro Bowl-ba: Shady, Kelce, Peters, Barwin, Sproles 😊
több mint 11 éve
Összefoglalás féle képen is:

MVP: Connor Barwin (nem gondoltam volna, hogy a D-ből lesz erre esélyes bárki is 😀)

OPOY: Jeremi Maclin, még jobb éve lehetett volna, ha a QB-k normálisabban tudnak teljesíteni

DPOY: Itt legyen F. Cox, bár Kendricksen is gondolkodtam, de legyen ő

ROY: Jordan Matthews, nehezen indult, de úgy tűnik nem véletlen szerettük volna annyian. Parkey is jöhetett volna, de azért főleg ezt az utolsó két kihagyott FG-t nehéz elfelejteni

STPOY: ide lehetne az egész visszahordóknak blokkoló illetve falban lévő játékosokat írni, de ha egy ember kell, akor ide azért berakom Parkey-t ennyi kijár neki

L(ooser)POY: sajnos ide is lenne néhány versenyző: de majd mindenki aki a Secben szerepelt (nem akarom csak Fletchert kipécézni, annak ellenére, hogy haragszom rá)

S(urprise)POY: érdekes ellentmondás, hogy ez is a Secből jön, bár nem is mindig annyira hátul játszott: M Jenkins de Grahamet is lehetne ide venni

N(ew)POY (új emberek nálunk, nem rookiek): ez pedig egyértelműen Sproles

Shady-t is talán be lehetne szúrni valahová, de úgy gondolom, bár nem biztos, hogy tehet róla, talán kicsit gyengébb éve volt. Reméljük neki már helye van, az Eagles HOF-ben, amire még rá tesz jövőre egy lapáttal.

| S remélem nem megbocsáthatatlan, hogy Todd Herr és CM végképp kimaradt 😛 |

Szívesebben gondolnánk ezen február után, de ez így alakult. Bízzunk benne, következő idényben tényleg csak 2016 február után kell erre gondolni.

Lehet vitatkozni 😉

Fly Eagles
több mint 11 éve
Ebből egyértelműnek tűnik ha csak nem sikerül vmi csodaüzlet Mariotaért vagy vki elérhetőben meg nem látjuk a zsenit Foles marad Sancho pedig eldöntheti marad e itt backupnak vagy máshol próbál szerencsét. Meglássuk.