Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
1 órája
Volt 10 db összesen a boltban 😀 Azért gondolom 2 méretsornál többet nem rendeltek be.Az összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
Nagy Allaros vagyok szóval minden okosságot tanuljon el a főnitől idén a last dance alatt és jövőre legyen övé a kezdő! 😊
alatriste
Klaci79
14 órája
Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
Nagy Allaros vagyok szóval minden okosságot tanuljon el a főnitől idén a last dance alatt és jövőre legyen övé a kezdő! 😊
alatriste
Klaci79
Szerkesztette: xtaki
14 órája
Az összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
alatriste
17 órája
Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79

Liverpool Fc
1 napja
Defensive tackle Keeanu Benton and the #Steelers have agreed to a four-year, $72M contract extension, sources say. This deal, worth $18M per year, will make Benton the highest paid DL in Steelers history.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.
1 napja
Egyetértek. Rudi az Rudi. Ilyen volt mindig is. Jön a nyomás, Rudi vár és nem lép fel, majd csomagolják. Aztán jönnek néha szép passzok, de ennyi.Rudi borzalmas, és most már öreg, drága és esélye sincs fejlődni.nemvót borzalmas csak nem szokta a szemed
tamaske (doki)
sutianap
Én remélem, hogy jobb lesz, mert kéne azért érték utána.
Howard és Allar is jól nézett ki, de előbbi a második, utóbbi meg a harmadik csapat ellen ment. Igaz mellettük is sok volt a camp body. Annyi biztos, hogy Allar sokkal jobban néz ki, mint amit a fősulin, de várjuk meg még azért a következő 2 meccset is.
Bernard nagyon szépen mozgott, nagyjából végig üresen volt és keményen is játszott. Wetjen játékában is lesz fantázia, bár nekem az NFL-hez neki - ahogy gondoltam is - lassú a végsebessége. A szeparáció viszont ott van (ahogy Bernardnál is) és az sokat érhet.
1 napja
igen, sok ertelme nincs Rudi megtartasanak. Ha AR leserul, akkor beugrik barmelyik rookie, a szezonnak ugyis lottek. SB run ugyse lesz, akkor meg legyen szep bucsuja AR-nek, a rookie QB-k meg mutassak meg mit tudnak, hogy kell e jovore is QB-t draftolni.
1 napja
Rudi borzalmas, és most már öreg, drága és esélye sincs fejlődni.nemvót borzalmas csak nem szokta a szemed
tamaske (doki)

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 napja
Rudi borzalmas, és most már öreg, drága és esélye sincs fejlődni.
1 napja
A Rudi projektet most kell elengedni, Allard a qb2. Osszessegeben rendben volt. Sok mindent nem érdemes ezen felül leszürni belőle.Mindkét QB jobb volt Rudinál.
badsco
2 napja
De furcsa volt úgy nézni, a meccset, hogy nincs a part vonal mellett Will.i.am . 😀De ezt a Rudi gyereket nem akarja inkább elengedni a csapat? Iszonyú amit művel.
2 napja
Bernard tetszetős volt 🙂
2 napja
Hát vastagon. Ebből a srácból 3 év alatt semmi többet nem hoztak ki ahhoz képest mint amikor a csapathoz került, az kemény munka volt!x.com/NFL/status/2088091039626322093?s=20Mondjuk mehet is a sóhivatalba, ha a PSU-n csak trógerkedett itt meg beválik 😀 Mentségére szóljon abban Franklinék is benne lehettek rendesen....
🥹
alatriste
dande2

Liverpool Fc
2 napja
x.com/NFL/status/2088091039626322093?s=20Mondjuk mehet is a sóhivatalba, ha a PSU-n csak trógerkedett itt meg beválik 😀 Mentségére szóljon abban Franklinék is benne lehettek rendesen....
🥹
alatriste
2 napja
A Rudi projektet most kell elengedni, Allard a qb2. Osszessegeben rendben volt. Sok mindent nem érdemes ezen felül leszürni belőle.
5 napja
Jó lenne ha Rodgers doki a focival többet, az orvostudománnyal kevesebbet foglalkozna. Vagy lesz ideje ha végre visszavonul, elmehet kutatónak…Én szétadtam az interjút, lehet vele nem egyetérteni, de szerintem teljesen érvényes volt az ember.
Klaci79
10 napja
Jó lenne ha Rodgers doki a focival többet, az orvostudománnyal kevesebbet foglalkozna. Vagy lesz ideje ha végre visszavonul, elmehet kutatónak…
15 napja
Igen, egy sziklánk, aki még talán 1 idényt tud így végigcsinálni sérülés nélkül. Az nem normális, hogy egy playben megütik teli erőből 8an és aztán egy meccsen van így öt-tíz alkalom. Látva a ligát és a sérüléseket, eddig vele szerencsénk volt, de az idény végén már ő sem állt mindig készen. Azért fogyasztották le, hogy gyorsabb és mozgékonyabb legyen és így egy-egy tackle elől is el tudjon mozogni. Elvileg lesz egy Nowakowski, aki pont arra lesz jó, hogy üssön. Washingtonnak a keze is nagyon jó és ez elvileg elképesztő fegyver lehet, ha jobban is többet tudna mozogni.Volt egy Sziklánk, csak nehogy Paudits Bélát csináljanak belőle.D washington vagy 30 kilot fogyott, eloirasraVárom hogy ebből mi fog kisülni, mert az eddigi játékát nézve megvolt az értelme hogy miért annyi kiló.
xtaki
Jan
kittli
Szerkesztette: Klemó
15 napja
Volt egy Sziklánk, csak nehogy Paudits Bélát csináljanak belőle.D washington vagy 30 kilot fogyott, eloirasraVárom hogy ebből mi fog kisülni, mert az eddigi játékát nézve megvolt az értelme hogy miért annyi kiló.
xtaki
Jan
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
15 napja
D washington vagy 30 kilot fogyott, eloirasraVárom hogy ebből mi fog kisülni, mert az eddigi játékát nézve megvolt az értelme hogy miért annyi kiló.
xtaki
16 napja
D washington vagy 30 kilot fogyott, eloirasra
16 napja
Nincs bench, elvittek a szekeket, senki nem allhat le. Illetve uj indoor edzesi lehetoseg van.McCarthy edzőtábora várhatóan az alábbiakban tér el leginkább Tomlinétól:A szerelések kapcsán ahogy látom "no live tackling" elv van, szóval nem kevesebb van, hanem nincs. Helyette, ahogy írod sokkal nagyobb a tempó, rövidebb az edzés, de nem állnak meg a játékosok.
jóval gyorsabb munkatempó;
kevesebb állásidő;
kevesebb teljes erejű szerelés;
nagyobb hangsúly a sérülések megelőzésén;
délelőtti edzések;
kevesebb egyéni párharc, több csapategység;
mérkőzésszerű szervezés és részletekbe menő fegyelem.
xtaki
Klemó