NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
19
8
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Huhhh, óriási meccs volt!Javaslom hibaztasd a vereségért Soldit! Komolyan nem értelek. Ő nem mondhatj el a véleményét? Ignorálod azt kész, de semmivel sem jobb ezeket a “Soldi mert nagyképű vagy” baromságokat olvasni. Ha neki az a véleménye elmondja, de faszért kell a másikkal foglalkozni.
Nagyon sajnálom, hogy Rooney, és Shazier-ért nem tudták megcsinálni a srácok ezt az évet, de ennek ellenére baromira élveztem a meccset, ez foci volt a javából!
A világ legjobb sportja, ez nem vitás. Izgalomban tart 3 órán keresztül, közben rettenetesen szórakoztat, leköti a figyelmem...óriási meccs volt, gratulálok a jobb csapatnak!
Soldi gondolom a szokásos nagyképűséged mellett kiállsz, és majd megmagyarázod a szakmát, de egy bullshit az egész!
Nem mi nyertük meg nekik a meccset, nem mi vertük meg magunknak, simán csak jobbak voltak egész meccsen.
Mindezt úgy, hogy büdös nagy mázlik voltak azok a 4. kísérletes TD-k, amikkel folyamatosan éppen életben tudtunk maradni.
Ha ezzel sem bizonyította be Neked a Jags, hogy jó csapat akkor elvakult rajongó vagy, nem több.
Úgy látszik a védelmünk Shazier kiesése óta nem tudott visszatalálni a helyes útra, és azt hiszem ezen ment el a szezon, de ez a meccs biztosan.
Minden meccs más, és nem lehet erre alapozni, de remélem a Jags offense viszi tovább a lendületet, és körbepisilik a Pats-et is.
laby
Sanda gyanúm szerint ha azt írja, hogy a Jax sokkal jobb csapat és kiszopunk tőlük, akkor is ez az eredmény. Nincs ra ugyanis hatása. Se neki se neked és nekem se. Ha viszont nem olvasod, megnyugszol.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊Takarodj már innen légyszi!!! Köszi!
- Haley takarodj!
- Bell pénzéhes
- Tebow
- James Harrison
- onside kick
- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG
- szerencse
- bírók
- zászlókat nem dobó bírók
- szemét bírók
- Haley
- hideg volt
- a szél is fújt
- majdnem esett a hó
- összevissza sütött a nap
- nem is erre a meccsre készültünk
- a Pats ellen kellett volna kiesni
- a Pats csalt a Titans ellen
- rókalyuk
- Haley
- Jerry Rice nem játszott
- becsapós volt a tavalyi 9:30, 35 pontnak elégnek kellett volna lennie
- köcsög Jax-nek nem szólt senki, hogy a Steelers a jobb
| - Tomlin szar edző, és a labda mindkét oldalán outcoacholták
- brutál Jax D
- mégse akkora fos a PO-ban Bortles, ha kell, tud passzolni
- a labda mindkét oldalán jobb volt a Jax |
- Haley
- Haley
- Haley
- Haley
Ami téged úgyse érdekel, azt el is rejtettem. 😉
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mondjuk az erős, hogy mindkét oldalon jobbak lettek volna, mert azért röfögött is rendesen, de ez van. A Jax továbbment - megérdemelten, mink meg megyünk a picsóba.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Spy
2 337
Egy élmény volt. Nehéz offszízön lesz. Akkor hajrá NO, hajrá Brees
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ezt az utolsó két percet nem sikerült valami jól menedzselni,nem kis problémák vannak Tomlinék fejében,nem készültek fel erre.
több mint 6 éve
Borzasztó nagyot küzdött a csapat, sajnos a D-be egyértelműen hiányoznak emberek. Azt passzolt ellenünk BORTLES, amit akart. Én ezt inkább nekik írnám be, mint Haley-nek, sőt, igazából a 4. kísérleteknél volt kettő agyament, egyébként az O működött.Viszont nincs kedvem a következő 4 oldal flamet végigolvasni, úgyhogy most egy kicsit nekem off a topic 😀
több mint 6 éve
Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊
- Haley takarodj!
- Bell pénzéhes
- Tebow
- James Harrison
- onside kick
- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG
- szerencse
- bírók
- zászlókat nem dobó bírók
- szemét bírók
- Haley
- hideg volt
- a szél is fújt
- majdnem esett a hó
- összevissza sütött a nap
- nem is erre a meccsre készültünk
- a Pats ellen kellett volna kiesni
- a Pats csalt a Titans ellen
- rókalyuk
- Haley
- Jerry Rice nem játszott
- becsapós volt a tavalyi 9:30, 35 pontnak elégnek kellett volna lennie
- köcsög Jax-nek nem szólt senki, hogy a Steelers a jobb
| - Tomlin szar edző, és a labda mindkét oldalán outcoacholták
- brutál Jax D
- mégse akkora fos a PO-ban Bortles, ha kell, tud passzolni
- a labda mindkét oldalán jobb volt a Jax |
- Haley
- Haley
- Haley
- Haley
Ami téged úgyse érdekel, azt el is rejtettem. 😉
több mint 6 éve
Ez a meccs úgy ahogy van az edzői stábon ment el mind támadó mind védő oldalon.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ben gyűrűt akar és ez látszott a végén. Most azt mondom, hogy Bellel - épp ezért - megpróbáljuk a szerződést mégis. De ami a lényeg. Nem, nem gondolom, hogy az ILB poszton ment el a szezonunk. Sokkal inkább nekem a nagyon gyenge SS és S teljesítmény az amelyet csak felnagyított Shazier kiesése. Davis a tavalyi remek rookie szezon után kifejezetten gyenge teljesítményt hozott, ahogy bezony Mitchell is ittléte leggengébb produktumát rakta le az asztalra. Döbbenetes volt, hogy futás ellen mennyire borzalmasak voltak, a lyukakat képtelenek voltak betömni sorozatban és nem csak ezen a meccsen. Amíg Saci volt, ő egy olyan playmaker volt, ami feledte ezt a hiányosságot, de ez a D ettől függetlenül ettől szenved. Így hát ahogy fent írtam most kritikus lesz, hogy az O-ban megtartsunk embert.
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Ez az utolsó pár perc megmutatta, hogy mekkora volt az outcoaching a két kispad között. Szinte kizárólag rossz döntéseket hoztak a Steelersnél. Nem azt mondom, hogy csak ezen múlott, de még külsős és laikus szemmel is rossz volt nézni.
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Nagyon remélem, hogy nem vonul vissza Big Ben. Szétszedte a Jags védelmét, kár hogy a Steelers D képtelen volt tartani a Fournettet.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Ez az onside kick melletti döntés feltette a koronát.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Utley
264
Van két időkérés, magyarán egy First down elég volt, hogy vége legyen a meccsnek... Hát az agyam eldobom, hogy milyen kókler döntés volt ez, hogy tálcán kínáljam a 3pontot...
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 914
Here we goSzerintem ez teljesen szánalmas. De örülök hogy nem adták fel.Szerintem a hozzáállásoddal van komoly baj...
Tibi76
Még mindig reális a hosszabbítás.
Soldados
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Huhhh, óriási meccs volt! Nagyon sajnálom, hogy Rooney, és Shazier-ért nem tudták megcsinálni a srácok ezt az évet, de ennek ellenére baromira élveztem a meccset, ez foci volt a javából!
A világ legjobb sportja, ez nem vitás. Izgalomban tart 3 órán keresztül, közben rettenetesen szórakoztat, leköti a figyelmem...óriási meccs volt, gratulálok a jobb csapatnak!
Soldi gondolom a szokásos nagyképűséged mellett kiállsz, és majd megmagyarázod a szakmát, de egy bullshit az egész!
Nem mi nyertük meg nekik a meccset, nem mi vertük meg magunknak, simán csak jobbak voltak egész meccsen.
Mindezt úgy, hogy büdös nagy mázlik voltak azok a 4. kísérletes TD-k, amikkel folyamatosan éppen életben tudtunk maradni.
Ha ezzel sem bizonyította be Neked a Jags, hogy jó csapat akkor elvakult rajongó vagy, nem több.
Úgy látszik a védelmünk Shazier kiesése óta nem tudott visszatalálni a helyes útra, és azt hiszem ezen ment el a szezon, de ez a meccs biztosan.
Minden meccs más, és nem lehet erre alapozni, de remélem a Jags offense viszi tovább a lendületet, és körbepisilik a Pats-et is.
több mint 6 éve
Ben nagyon akarja azt a gyűrűt! 😔
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Egy dolgot biztosnak érzek. Ben ilyen meccs után nem vonul vissza. Szenzációs volt az első rozsdás negyed után. Az a visszapasz zseniális volt, ahogy a futása is.
több mint 6 éve
xtaki
3 443
Az edzoi stab itt a ludas, meghozza az offseason alatti ILB benazassal.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Sznak kellett az onside kick?Nem, én elrúgtam volna, ahogy az első 4-1-nél is inkább FG-re megyek. De no....9 yardot megint beszedett a D, majdnem megvolt a first down, vagyis lehet jogosan nem bízott Tomlin ebben a D-ben és azért az sincs ebben benne, hogy 5 yard bünti.
no flacco
több mint 6 éve
no flacco
317
Sznak kellett az onside kick?
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Szerintem ez teljesen szánalmas. De örülök hogy nem adták fel.Szerintem kérjük majd, hogy a csapat küldjön majd egy bocsánat levelet neked.
Tibi76
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez a 4&1-ek meccse. Ok TD-t csináltak belole, mi kettőt otthagytunk. Remek ez a sok újítás, de egy kicsit konzervatívan ha megcsináljuk. De itt nincs ha. A jobb csapat nyer. Ma jobb mindenképp.Na, a fél pályás negyedik kísérletes TD-passzaitokkal mi van? 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Szerintem ez teljesen szánalmas. De örülök hogy nem adták fel.Szerintem a hozzáállásoddal van komoly baj...
Tibi76
Még mindig reális a hosszabbítás.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Nos, akkor az utolsó negyedben meg is van a válasz(om) és Lacinak is. 42 pont van fent a táblán. A 20 yardról indulva a D beszedi a TD-t a Jax ellen. Ez nem az a D, amely SB runra jó és ezt tudomásul kell vennünk. Már a Browns ellen is látszott, hogy képtelenek vagyunk stoppokat adni. Lehet az O-t hibáztatni, de 28 pont fent van a táblán és a Jax ellen ez nagy teljesítmény és bravúr. Ha leveszek 14 pontot amit az O adott az ellenfélnek ők akkor is 28 pontot tettek fel önerőből.Tudomásul kell venni és lehajtott fejjel dolgozni, hogy Sacira épült fel ez a D és nélküle átlag alatti teljesítményre képes. No és ez D coach hiba.
Pont a fentiek miatt nekem pont ezért volt az a véleményem, hogy koránsem szégyen, ha kikapunk, de még nincs vége....