NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
no
Az majd még elválik.
kishaszi
Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.
no
Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.
kishaszi
Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊

AB fog jatszani?
no
8

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
no
Az majd még elválik.
kishaszi
no
kishaszi
Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊

AB fog jatszani?
no
Túltekered. (Segítek: nem Soldados vagyok...)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
no
Az majd még elválik.
kishaszi
no
kishaszi
Sőt lehet előkerül Julius Thomas is.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
no
Az majd még elválik.
kishaszi
no
kishaszi

AB fog jatszani?
több mint 6 éve
Hogy egy meccsen ki lehet kapni bárkitől? Igen
Hogy blama lenne ennek a Steelersnek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Igen.

Röviden ennyi a véleményem.
Soldados
Hogy blama lenne ennek a Steelers nek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Nem

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
no
Az majd még elválik.
kishaszi
no

több mint 6 éve
Most néztem egy riportot a stadionból, állítólag nagyon jó állapotban van a pálya, folyamatosan le volt takarva és fűtve, hogy ne fagyjon meg. AB pedig várhatóan játszani fog. Lehet nem kap akkora szerepet, de hülyeség lenne kivenni és hagyni MB-t és JuJu-t a két legjobb cornerrel...A héten kettőt már edzett AB, pénteket meg óvatosságból hagyta ki...bemelegítés után okosabbak leszünk.
Klaci79
Nekem az meg sosem sikerult, lehet rosszul melegitek be. 😊
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Most néztem egy riportot a stadionból, állítólag nagyon jó állapotban van a pálya, folyamatosan le volt takarva és fűtve, hogy ne fagyjon meg. AB pedig várhatóan játszani fog. Lehet nem kap akkora szerepet, de hülyeség lenne kivenni és hagyni MB-t és JuJu-t a két legjobb cornerrel...A héten kettőt már edzett AB, pénteket meg óvatosságból hagyta ki...bemelegítés után okosabbak leszünk.
több mint 6 éve

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
no
Az majd még elválik.
kishaszi
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Toddok csatája nagyon érdekes lesz. Haley szerintem a legnagyobb Achilles-ína ennek a csapatnak. Steelers fanok biztos tudnak egy számot mondani, hogy az ő faszságai miatt mennyi meccset buktott el a csapat. Ezzel szemben Todd Wash a Jags DC-je meg talán a legalulértékeltebb ember idén az NFL-ben.
iktriad
A HC keringő kapcsán gondolkodtam el azon, hogy vajon mekkora a szerepe egy egység kiválóságában az edzőnek - sémának, stb - és a játékosok kiválasztásának? Nyilván mindkettő tud döntő, kulcsfontosságú lenni. De mikor melyik, illetve lehet-e olyan eset, hogy az egyik dominál a másik meg csak egyszerűen nem rontja el?

A két Todd között jelenleg a legerősebb párhuzamnak azt látom, hogy mindkét edző keze alatt elképesztően tehetséges társaság gyűlt össze. Haley-vel kapcsolatban egy ideje már azt érzem, hogy ő nem tud a "nem rontja el"-nél többet hozzáadni. Washról nincs véleményem egyelőre. A Jags védelemnek egyelőre nincs gyengéje, olyan brutális a front4, olyan jók a LB-k, hogy amögött egy közepes secondary is jól elkaristolna, de erre még rá van pakolva egy Bouye, Ramsey páros. Ebből az emberanyagból még én is védelmet csinálnék. 😀 Majd akkor derül ki Wash tehetsége, ha lesznek sérülések, el kell kezdeni elengedni 1-2 nevet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
No, Bellnél már tovább is jutottatok 😊
 twitter.com/L_Bell26/status/952402718555017217
Wyatt
Csak azért, hogy Marronenak legyen mára is némi bulletin board materialja a meccs előtt. 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
No, Bellnél már tovább is jutottatok 😊
 twitter.com/L_Bell26/status/952402718555017217

több mint 6 éve
mi lesz itt 19.00-ig 😀

én csak annyit szeretnék h Haley takarodj!
thebeke
A Toddok csatája nagyon érdekes lesz. Haley szerintem a legnagyobb Achilles-ína ennek a csapatnak. Steelers fanok biztos tudnak egy számot mondani, hogy az ő faszságai miatt mennyi meccset buktott el a csapat. Ezzel szemben Todd Wash a Jags DC-je meg talán a legalulértékeltebb ember idén az NFL-ben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 496 — Steelers fan
mi lesz itt 19.00-ig 😀

én csak annyit szeretnék h Haley takarodj!
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hogy blama lenne ennek a Steelersnek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Igen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Srácok, fel kéne ébredni!
PO meccset fogunk játszani egy olyan csapat ellen, amelyik megnyerte a csoportját, és az idei PO-ban is nyertek már meccset. Semmit nem számít hogy mi volt az alapszakaszban, új történet kezdődött.

Az, hogy melyik fogadóirodánál ki az esélyesebb, az a meccs alakulására semmiféle hatással nincs. Tegnap az Atlanta is esélyesebb volt a bukiknál, és kizúgtak. A saját múltunkból is van számos példa hogy kikapunk esélytelenebb csapattól. Ez semmit nem jelent.

El kéne hagyni az ilyen hülyeségeket, hogy PO-ban x vagy y csapattól kikapni mekkora égés. Közhely: az NLF-ben egy meccsen bárki elkaphat bárkit. A PO-ra pedig ez hatványozottan igaz, minden évben nyilvánvaló példákkal. Aki ezt nem látja át, az nem is érti a playoff lényegét.

Ha bármennyit is számítana, hogy előzőleg ki az esélyes, akkor nem is kéne megtartani a PO-t. Adják oda a Lombardit Belichicknek, és mindenki menjen haza.
Jan
Az,hogy tegnap az Atlanta volt az esélyesebb,inkább csak a fogadóirodák hozzánemértését bizonyítja.Ahogy az is,hogy a nagy szakértők SB runt jósoltak a Seahawks-nak ebben a szezonban..Az,hogy Foles kezdett csak egy dolog,attól még az Eagles bitang jó csapat,Majré Ryan meg abszolút túlértékelt QB..Kilehet nyugodtan mondani,hogy gáz lenne,ha ezt a Vasast elkapná ez a Jags,mert ha a Bills elleni formával mennek hozzátok, az egy nagyon laza 35-10-es vasárnapi kis labdázás lesz a B csapatotok ellen.Meg ettől függetlenül mindenki nézne már a PO-ban egy bitang jó meccset és eddig a Panthers-Saints bulin kívül nem PO szintű játékokat láttunk,szóval kell egy NE-PIT mérkőzés a konf. döntőben,mert elalszok már ezeken a meccseken.
LeviPoki
Wow! Egy hozzászólásban ennyi dologgal nem egyetérteni, azért ritkaság 😀

Szerintem is a Falcons volt az esélyesebb, sőt, a tippeldénkben 12/12 volt a Falcons-jóslat, de a bowlosban is bőven az Atlanta felé billent a mérleg.

Én is sokat vártam a Seahawkstól, mondjuk nem azt, hogy kihal az egész védelem, anélkül picit nehezebb volt. Ez még önmagában ettől még szerintem nem hülyeség. A Giantsbe nagy menetelést belelátni már inkább hiba volt a részemről 😀

Az Eagles bitang jó, Ryanre azért az elmúlt mintegy másfél év után ne használjuk már az abszolút túlértékelt jelzőt...

Abban egyetértek viszont, hogy eléggé meglepetés lenne, ha a Jags nyerne, sőt, abban is, hogy annyira szoros sem lesz (10 közte meglesz ahogy ma reggel a gyomrom érzi)

Én meg azt tényleg nem értem, mi a bajuk az embereknek ezzel a PO-val. Tavaly egy darab jó meccs volt a Super Bowl 4. negyedéig, idén eddig hatból öt, a hatodik meg a Pats sima győzelme, az megint jó nekem, szal 6/6 jó meccs 😊

Ha a mienken elaludtál most, az nem lep meg, a többin már inkább meglepő nekem. De én is Pats–Steelerst várok.

több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
PO meccset fogunk játszani egy olyan csapat ellen, amelyik megnyerte a csoportját, és az idei PO-ban is nyertek már meccset. Semmit nem számít hogy mi volt az alapszakaszban, új történet kezdődött.

Az, hogy melyik fogadóirodánál ki az esélyesebb, az a meccs alakulására semmiféle hatással nincs. Tegnap az Atlanta is esélyesebb volt a bukiknál, és kizúgtak. A saját múltunkból is van számos példa hogy kikapunk esélytelenebb csapattól. Ez semmit nem jelent.

El kéne hagyni az ilyen hülyeségeket, hogy PO-ban x vagy y csapattól kikapni mekkora égés. Közhely: az NLF-ben egy meccsen bárki elkaphat bárkit. A PO-ra pedig ez hatványozottan igaz, minden évben nyilvánvaló példákkal. Aki ezt nem látja át, az nem is érti a playoff lényegét.

Ha bármennyit is számítana, hogy előzőleg ki az esélyes, akkor nem is kéne megtartani a PO-t. Adják oda a Lombardit Belichicknek, és mindenki menjen haza.
Jan
Az,hogy tegnap az Atlanta volt az esélyesebb,inkább csak a fogadóirodák hozzánemértését bizonyítja.Ahogy az is,hogy a nagy szakértők SB runt jósoltak a Seahawks-nak ebben a szezonban..Az,hogy Foles kezdett csak egy dolog,attól még az Eagles bitang jó csapat,Majré Ryan meg abszolút túlértékelt QB..Kilehet nyugodtan mondani,hogy gáz lenne,ha ezt a Vasast elkapná ez a Jags,mert ha a Bills elleni formával mennek hozzátok, az egy nagyon laza 35-10-es vasárnapi kis labdázás lesz a B csapatotok ellen.Meg ettől függetlenül mindenki nézne már a PO-ban egy bitang jó meccset és eddig a Panthers-Saints bulin kívül nem PO szintű játékokat láttunk,szóval kell egy NE-PIT mérkőzés a konf. döntőben,mert elalszok már ezeken a meccseken.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan

több mint 6 éve

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
no
Az majd még elválik.

több mint 6 éve

kishaszi
100 % hogy nem jatszik.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
No, gyertek, gyertek, legyen meg, amire egy éve várunk
Wyatt
Így is van. 😊 Erre vár mindenki. Nem, nem csak ez a 2 csapat meg a szurkolóik, hanem alapvetően a semlegesek is. Jószerivel mindenki Pats-Steelers AFC-döntőt akar látni. Egy igazi tűzijátékot.

ui.: Amúgy grat! 7 főcsoportdöntő sorozatban... Nem igazán vannak erre szavak, max annyi, hogy Bill Belichick.
Soldados
Hogy MénisMétát idézzem: Powa waz a strong toonight..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ok csak nehogy rásérüljön. A Jax ellen nem létszükséglet, ha továbbmennénk - feltéve persze, de.meg nem engedve -, a nyúinglendikagylóleveshez viszont elengedhetetlen.

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A védelem lgjobbja kiesett
Haley fogalmatlan.

A JAX ellen nincs esély, ezt Sobritól meg tudhatta bárki, hisz vagy 28x leírta.

---

Már miért is lenne ciki kikapni ezek után??

Amúgy sztem AB ne játsszon. JJ Dönci Tövis Csengettyű Ridley bőven elég kell legyen meg amúgyis is fussunk.
kishaszi
Sztem játsszon és jó lesz decoynak, ha csak néhányszor elvisz magával egy safetyt már jó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
A védelem lgjobbja kiesett
Haley fogalmatlan.

A JAX ellen nincs esély, ezt Sobritól meg tudhatta bárki, hisz vagy 28x leírta.

---

Már miért is lenne ciki kikapni ezek után??

Amúgy sztem AB ne játsszon. JJ Dönci Tövis Csengettyű Ridley bőven elég kell legyen meg amúgyis is fussunk.

több mint 6 éve
Wyatt
Így is van. 😊 Erre vár mindenki. Nem, nem csak ez a 2 csapat meg a szurkolóik, hanem alapvetően a semlegesek is. Jószerivel mindenki Pats-Steelers AFC-döntőt akar látni. Egy igazi tűzijátékot.

ui.: Amúgy grat! 7 főcsoportdöntő sorozatban... Nem igazán vannak erre szavak, max annyi, hogy Bill Belichick.

Szerkesztette: Soldados

több mint 6 éve
Wyatt
Belichick - Coughlin ellen III. rész? 😊