NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
8Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
AB fog jatszani?
no
Túltekered. (Segítek: nem Soldados vagyok...)Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
AB fog jatszani?
no
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Sőt lehet előkerül Julius Thomas is.Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
több mint 6 éve
no
7 304
Te jo eg kihagytam az u betut! Megyek a szegyensarokba. A legnagyobb hadvezer es elrontom a nevet. Extra bemelegites nekem. 😊Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
kishaszi
AB fog jatszani?
több mint 6 éve
Hogy egy meccsen ki lehet kapni bárkitől? IgenHogy egy meccsen ki lehet kapni bárkitől? Igen
Hogy blama lenne ennek a Steelersnek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Igen.
Röviden ennyi a véleményem.
Soldados
Hogy blama lenne ennek a Steelers nek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Nem
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ha Jancsi jön, ott lesz Julis is.Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
no
több mint 6 éve
no
7 304
Most néztem egy riportot a stadionból, állítólag nagyon jó állapotban van a pálya, folyamatosan le volt takarva és fűtve, hogy ne fagyjon meg. AB pedig várhatóan játszani fog. Lehet nem kap akkora szerepet, de hülyeség lenne kivenni és hagyni MB-t és JuJu-t a két legjobb cornerrel...A héten kettőt már edzett AB, pénteket meg óvatosságból hagyta ki...bemelegítés után okosabbak leszünk.Nekem az meg sosem sikerult, lehet rosszul melegitek be. 😊
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Most néztem egy riportot a stadionból, állítólag nagyon jó állapotban van a pálya, folyamatosan le volt takarva és fűtve, hogy ne fagyjon meg. AB pedig várhatóan játszani fog. Lehet nem kap akkora szerepet, de hülyeség lenne kivenni és hagyni MB-t és JuJu-t a két legjobb cornerrel...A héten kettőt már edzett AB, pénteket meg óvatosságból hagyta ki...bemelegítés után okosabbak leszünk.
több mint 6 éve
no
7 304
Annyi esely van ra, mint hogy Julis Ceasar tartja utana a partit.Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
kishaszi
több mint 6 éve
A Toddok csatája nagyon érdekes lesz. Haley szerintem a legnagyobb Achilles-ína ennek a csapatnak. Steelers fanok biztos tudnak egy számot mondani, hogy az ő faszságai miatt mennyi meccset buktott el a csapat. Ezzel szemben Todd Wash a Jags DC-je meg talán a legalulértékeltebb ember idén az NFL-ben.A HC keringő kapcsán gondolkodtam el azon, hogy vajon mekkora a szerepe egy egység kiválóságában az edzőnek - sémának, stb - és a játékosok kiválasztásának? Nyilván mindkettő tud döntő, kulcsfontosságú lenni. De mikor melyik, illetve lehet-e olyan eset, hogy az egyik dominál a másik meg csak egyszerűen nem rontja el?
iktriad
A két Todd között jelenleg a legerősebb párhuzamnak azt látom, hogy mindkét edző keze alatt elképesztően tehetséges társaság gyűlt össze. Haley-vel kapcsolatban egy ideje már azt érzem, hogy ő nem tud a "nem rontja el"-nél többet hozzáadni. Washról nincs véleményem egyelőre. A Jags védelemnek egyelőre nincs gyengéje, olyan brutális a front4, olyan jók a LB-k, hogy amögött egy közepes secondary is jól elkaristolna, de erre még rá van pakolva egy Bouye, Ramsey páros. Ebből az emberanyagból még én is védelmet csinálnék. 😀 Majd akkor derül ki Wash tehetsége, ha lesznek sérülések, el kell kezdeni elengedni 1-2 nevet.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
No, Bellnél már tovább is jutottatok 😊Csak azért, hogy Marronenak legyen mára is némi bulletin board materialja a meccs előtt. 😊
twitter.com/L_Bell26/status/952402718555017217
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
No, Bellnél már tovább is jutottatok 😊twitter.com/L_Bell26/status/952402718555017217
több mint 6 éve
mi lesz itt 19.00-ig 😀A Toddok csatája nagyon érdekes lesz. Haley szerintem a legnagyobb Achilles-ína ennek a csapatnak. Steelers fanok biztos tudnak egy számot mondani, hogy az ő faszságai miatt mennyi meccset buktott el a csapat. Ezzel szemben Todd Wash a Jags DC-je meg talán a legalulértékeltebb ember idén az NFL-ben.
én csak annyit szeretnék h Haley takarodj!
thebeke
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
mi lesz itt 19.00-ig 😀én csak annyit szeretnék h Haley takarodj!
több mint 6 éve
Hogy egy meccsen ki lehet kapni bárkitől? IgenHogy blama lenne ennek a Steelersnek kikapni a PO-ban otthon a JAX-től? Igen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Wow! Egy hozzászólásban ennyi dologgal nem egyetérteni, azért ritkaság 😀Srácok, fel kéne ébredni!Az,hogy tegnap az Atlanta volt az esélyesebb,inkább csak a fogadóirodák hozzánemértését bizonyítja.Ahogy az is,hogy a nagy szakértők SB runt jósoltak a Seahawks-nak ebben a szezonban..Az,hogy Foles kezdett csak egy dolog,attól még az Eagles bitang jó csapat,Majré Ryan meg abszolút túlértékelt QB..Kilehet nyugodtan mondani,hogy gáz lenne,ha ezt a Vasast elkapná ez a Jags,mert ha a Bills elleni formával mennek hozzátok, az egy nagyon laza 35-10-es vasárnapi kis labdázás lesz a B csapatotok ellen.Meg ettől függetlenül mindenki nézne már a PO-ban egy bitang jó meccset és eddig a Panthers-Saints bulin kívül nem PO szintű játékokat láttunk,szóval kell egy NE-PIT mérkőzés a konf. döntőben,mert elalszok már ezeken a meccseken.
PO meccset fogunk játszani egy olyan csapat ellen, amelyik megnyerte a csoportját, és az idei PO-ban is nyertek már meccset. Semmit nem számít hogy mi volt az alapszakaszban, új történet kezdődött.
Az, hogy melyik fogadóirodánál ki az esélyesebb, az a meccs alakulására semmiféle hatással nincs. Tegnap az Atlanta is esélyesebb volt a bukiknál, és kizúgtak. A saját múltunkból is van számos példa hogy kikapunk esélytelenebb csapattól. Ez semmit nem jelent.
El kéne hagyni az ilyen hülyeségeket, hogy PO-ban x vagy y csapattól kikapni mekkora égés. Közhely: az NLF-ben egy meccsen bárki elkaphat bárkit. A PO-ra pedig ez hatványozottan igaz, minden évben nyilvánvaló példákkal. Aki ezt nem látja át, az nem is érti a playoff lényegét.
Ha bármennyit is számítana, hogy előzőleg ki az esélyes, akkor nem is kéne megtartani a PO-t. Adják oda a Lombardit Belichicknek, és mindenki menjen haza.
Jan
LeviPoki
Szerintem is a Falcons volt az esélyesebb, sőt, a tippeldénkben 12/12 volt a Falcons-jóslat, de a bowlosban is bőven az Atlanta felé billent a mérleg.
Én is sokat vártam a Seahawkstól, mondjuk nem azt, hogy kihal az egész védelem, anélkül picit nehezebb volt. Ez még önmagában ettől még szerintem nem hülyeség. A Giantsbe nagy menetelést belelátni már inkább hiba volt a részemről 😀
Az Eagles bitang jó, Ryanre azért az elmúlt mintegy másfél év után ne használjuk már az abszolút túlértékelt jelzőt...
Abban egyetértek viszont, hogy eléggé meglepetés lenne, ha a Jags nyerne, sőt, abban is, hogy annyira szoros sem lesz (10 közte meglesz ahogy ma reggel a gyomrom érzi)
Én meg azt tényleg nem értem, mi a bajuk az embereknek ezzel a PO-val. Tavaly egy darab jó meccs volt a Super Bowl 4. negyedéig, idén eddig hatból öt, a hatodik meg a Pats sima győzelme, az megint jó nekem, szal 6/6 jó meccs 😊
Ha a mienken elaludtál most, az nem lep meg, a többin már inkább meglepő nekem. De én is Pats–Steelerst várok.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Srácok, fel kéne ébredni!Az,hogy tegnap az Atlanta volt az esélyesebb,inkább csak a fogadóirodák hozzánemértését bizonyítja.Ahogy az is,hogy a nagy szakértők SB runt jósoltak a Seahawks-nak ebben a szezonban..Az,hogy Foles kezdett csak egy dolog,attól még az Eagles bitang jó csapat,Majré Ryan meg abszolút túlértékelt QB..Kilehet nyugodtan mondani,hogy gáz lenne,ha ezt a Vasast elkapná ez a Jags,mert ha a Bills elleni formával mennek hozzátok, az egy nagyon laza 35-10-es vasárnapi kis labdázás lesz a B csapatotok ellen.Meg ettől függetlenül mindenki nézne már a PO-ban egy bitang jó meccset és eddig a Panthers-Saints bulin kívül nem PO szintű játékokat láttunk,szóval kell egy NE-PIT mérkőzés a konf. döntőben,mert elalszok már ezeken a meccseken.
PO meccset fogunk játszani egy olyan csapat ellen, amelyik megnyerte a csoportját, és az idei PO-ban is nyertek már meccset. Semmit nem számít hogy mi volt az alapszakaszban, új történet kezdődött.
Az, hogy melyik fogadóirodánál ki az esélyesebb, az a meccs alakulására semmiféle hatással nincs. Tegnap az Atlanta is esélyesebb volt a bukiknál, és kizúgtak. A saját múltunkból is van számos példa hogy kikapunk esélytelenebb csapattól. Ez semmit nem jelent.
El kéne hagyni az ilyen hülyeségeket, hogy PO-ban x vagy y csapattól kikapni mekkora égés. Közhely: az NLF-ben egy meccsen bárki elkaphat bárkit. A PO-ra pedig ez hatványozottan igaz, minden évben nyilvánvaló példákkal. Aki ezt nem látja át, az nem is érti a playoff lényegét.
Ha bármennyit is számítana, hogy előzőleg ki az esélyes, akkor nem is kéne megtartani a PO-t. Adják oda a Lombardit Belichicknek, és mindenki menjen haza.
Jan
több mint 6 éve
Srácok, fel kéne ébredni! PO meccset fogunk játszani egy olyan csapat ellen, amelyik megnyerte a csoportját, és az idei PO-ban is nyertek már meccset. Semmit nem számít hogy mi volt az alapszakaszban, új történet kezdődött.
több mint 6 éve
Az majd még elválik.Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
no
több mint 6 éve
no
7 304
Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.100 % hogy nem jatszik.
kishaszi
több mint 6 éve
Hogy MénisMétát idézzem: Powa waz a strong toonight..No, gyertek, gyertek, legyen meg, amire egy éve várunkÍgy is van. 😊 Erre vár mindenki. Nem, nem csak ez a 2 csapat meg a szurkolóik, hanem alapvetően a semlegesek is. Jószerivel mindenki Pats-Steelers AFC-döntőt akar látni. Egy igazi tűzijátékot.
Wyatt
ui.: Amúgy grat! 7 főcsoportdöntő sorozatban... Nem igazán vannak erre szavak, max annyi, hogy Bill Belichick.
Soldados
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ok csak nehogy rásérüljön. A Jax ellen nem létszükséglet, ha továbbmennénk - feltéve persze, de.meg nem engedve -, a nyúinglendikagylóleveshez viszont elengedhetetlen.
több mint 6 éve
A védelem lgjobbja kiesettSztem játsszon és jó lesz decoynak, ha csak néhányszor elvisz magával egy safetyt már jó.
Minden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.
Haley fogalmatlan.
A JAX ellen nincs esély, ezt Sobritól meg tudhatta bárki, hisz vagy 28x leírta.
---
Már miért is lenne ciki kikapni ezek után??
Amúgy sztem AB ne játsszon. JJ Dönci Tövis Csengettyű Ridley bőven elég kell legyen meg amúgyis is fussunk.
kishaszi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
A védelem lgjobbja kiesettMinden idők legjobb elkapója valszeg nem játszik.
Haley fogalmatlan.
A JAX ellen nincs esély, ezt Sobritól meg tudhatta bárki, hisz vagy 28x leírta.
---
Már miért is lenne ciki kikapni ezek után??
Amúgy sztem AB ne játsszon. JJ Dönci Tövis Csengettyű Ridley bőven elég kell legyen meg amúgyis is fussunk.
több mint 6 éve
No, gyertek, gyertek, legyen meg, amire egy éve várunkÍgy is van. 😊 Erre vár mindenki. Nem, nem csak ez a 2 csapat meg a szurkolóik, hanem alapvetően a semlegesek is. Jószerivel mindenki Pats-Steelers AFC-döntőt akar látni. Egy igazi tűzijátékot.
Wyatt
ui.: Amúgy grat! 7 főcsoportdöntő sorozatban... Nem igazán vannak erre szavak, max annyi, hogy Bill Belichick.
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
No, gyertek, gyertek, legyen meg, amire egy éve várunkBelichick - Coughlin ellen III. rész? 😊
Wyatt