Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Én attól a csúnya csillagalakzattól tartok, hogy mire Canada kijátsza a csapatból magát Kennynek adni kell egy szerződést. Nah akkor lennék nagyon-nagyon mérges.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Kikapott a Ravens otthon a Brownstól. De a Bengals is a Texanstól. Stroud nem semmi. Több éve óta (Burrow volt az ucsó) az első QB, akire azt mondom, hogy tényleg le a kalappal, megéri a picket.

Ami a meccsen történt. Végre kreatív volt a futásunk és ez működött és jól is állt. Ahogy beszűkültünk, semmi nem működött, mert a passzjátékunk annyi, hogy screen, vagy back shoulder....de ami a futásoknál látszott az az, hogy a kreatív zóna futások ennek a falnak és WR-TE szettnek nagyon jól állnak. Nem tudom miért most vettük csak elő.
Klemó
Viszont ahogy jönnek a variációl Pickett úgy néz ki egyre szarabbul. Ez a olvasás nélkül odabaszom legyen ott bármi vagy bárki ez nem NFL szint sehogysem. A passz pontosság is messze nem NFL szint azzal a kemény 61% al.
Razi
Milyen variácókról beszélsz? Ha lehet még egysíkúbb volt a passz játék, mint eddig....nem vagyok elégedett vele, de az, hogy nincsenek slantek, ninxsenek keresztek a playbookban olyat én még nem láttam.

Az egyetlen kereszt útvonalat a végén csináltuk. Oda is ment a passz, de elvették a bírók....
Klemó
Sokkal több presnap mozgás volt. Látszott, hogy magához képest próbál variálni Canada. Az egy más kérdés, hogy a meccs felénél a GB -nek volt annyi esze, hogy észrevegye elsőre MINDIG futunk elkezdte tölteni a boxot és itt el is fogyott az ötlet. Most őszintén szólva olyan QB nek aki 10 yardon már 2 yarddal fölé mellé dob + első readbe beletolja full esélytelenre többször is lehet fölös is a playbookot variálni.
Razi
Pontatlan Picike, ez probléma. Az erőltetéssel kapcsolatban nekem Goff jut eszembe, akinek a játéka LA-ben annyira fel volt programozva, hogy gyakorlatilag döntési lehetősége sem volt, pedig Detroitban látjuk, hogy nem hülye.

Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy Picikét addig nem lehet értékelni, amíg itt van Canada. Második évében járunk, van még két évünk tesztelni, ha nem ő lesz a megoldás, akkor sincs katasztrófa.
több mint 1 éve
Kikapott a Ravens otthon a Brownstól. De a Bengals is a Texanstól. Stroud nem semmi. Több éve óta (Burrow volt az ucsó) az első QB, akire azt mondom, hogy tényleg le a kalappal, megéri a picket.

Ami a meccsen történt. Végre kreatív volt a futásunk és ez működött és jól is állt. Ahogy beszűkültünk, semmi nem működött, mert a passzjátékunk annyi, hogy screen, vagy back shoulder....de ami a futásoknál látszott az az, hogy a kreatív zóna futások ennek a falnak és WR-TE szettnek nagyon jól állnak. Nem tudom miért most vettük csak elő.
Klemó
Viszont ahogy jönnek a variációl Pickett úgy néz ki egyre szarabbul. Ez a olvasás nélkül odabaszom legyen ott bármi vagy bárki ez nem NFL szint sehogysem. A passz pontosság is messze nem NFL szint azzal a kemény 61% al.
Razi
Milyen variácókról beszélsz? Ha lehet még egysíkúbb volt a passz játék, mint eddig....nem vagyok elégedett vele, de az, hogy nincsenek slantek, ninxsenek keresztek a playbookban olyat én még nem láttam.

Az egyetlen kereszt útvonalat a végén csináltuk. Oda is ment a passz, de elvették a bírók....
Klemó
Sokkal több presnap mozgás volt. Látszott, hogy magához képest próbál variálni Canada. Az egy más kérdés, hogy a meccs felénél a GB -nek volt annyi esze, hogy észrevegye elsőre MINDIG futunk elkezdte tölteni a boxot és itt el is fogyott az ötlet. Most őszintén szólva olyan QB nek aki 10 yardon már 2 yarddal fölé mellé dob + első readbe beletolja full esélytelenre többször is lehet fölös is a playbookot variálni.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Kwon Alexander súlyosan megsérült. Úgy nagyjából az egyetlen volt még, aki coverben is működött ILB poszton.
Klemó
Nem maradt meg kilora sem ILB a csapatban. Majd vmi safety fogja jatszani.vagy hozunk gyorsba gyakorlocsapatost.

Szerkesztette: xtaki
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Valami elromlott a TV-mben 2 drive 2 TD, tutira másik meccset nézek....
polamalu
En is ugyanezt ereztem, de gyorsan javitottak!
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

Klemó
Razi

több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Klemó
Razi
Tény, hogy Love jobban nézett ki ma mint Keny.

több mint 1 éve

Klemó
több mint 1 éve
Kwon Alexander súlyosan megsérült. Úgy nagyjából az egyetlen volt még, aki coverben is működött ILB poszton.
több mint 1 éve
A 6:3 jól néz ki. Az a probléma, hogy van még 4 csoportmeccsünk, és egyik se ide áll 😕
bcsarli, Udvari Főkóstoló
A szezon úgy is kuka Canada miatt, a leglényegesebb kérdésre nem tudunk választ kapni, akkó meg nyerjünk minél több meccset számolgatás nélkül.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A 6:3 jól néz ki. Az a probléma, hogy van még 4 csoportmeccsünk, és egyik se ide áll 😕

több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
kurvaélet
ez a pöcskover

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Lassan kapjuk elő Austin DC-t is, mert nem sokkal többet ad hozzá, min Canada..
Szokol
Persze van gond, de a játékosállománnyal sokkal nagyobb ILB és DB oldalon. Minkah hiányában főleg. Roberts elképesztő jó futás ellen, de ő teljesen vak a passzok ellen. Ezen felül a safety kombónk egyszerűen vak. Így lehet, hogy középen Én idén nem láttam levédekezett lasztit. De olyat sem, ahol 4-5 yardon belül lett volna védőnk.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Lassan kapjuk elő Austin DC-t is, mert nem sokkal többet ad hozzá, min Canada..
több mint 1 éve
polamalu
Nem, csak ugyanazt kapcsolták be, ami az elmúlt meccsekben is volt. Felesleges a sok húzás....meg playaction....jöjjenek a sima power runok, majd empy set és abból a picsába elfutó elkapók és a tutira bajba jutó Pickett.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ha bárki szerette volna meccs előtt elolvasni a felvezetőt, az most rendhagyóan a face-n tudja csak. Szerver gondjaink vannak.
FZ
Steelers.hu
több mint 1 éve
Amíg Pickens mindent elkap, ami a keze felé megy és megy a hiszti, azzal nincs bajom. Nekem azzal van a bajom, hogy miközben vannak bravúros elkapások, a folyamatos jó teljesítmény hiányzik. Az elmúlt 4-5 meccsen sorra nem tud(ott) elszakadni és többségében elveszítette az 50-50 párharcokat (is). Chad is elmondta a napokban, hogy a lábait nem használja tudatosan, az útvonalakat nem kidolgozottan futja és a leérkezései nem precízek. No és ehhez képest gáz a hiszti.

Abban persze igaza van, hogy nem használjuk ki az elkapókban levő tehetséget. Nem érzem, hogy keressük a jó matchup-okat. Ami megy az az egy-egy back sholder throw. Ezek gyönyörűek, de mind arról szólnak, hogy nem kell precíz útvonal, csak futni, majd visszalépni a lasztiért.
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Tomlin downplays Pickens drama: I want guys who want the ball
 www.thescore.com/nfl/news/2757990
steelwolf
Szerintem Tomlin amíg tudja kezelni Pickens-t, addig úgy sem fog mást mondani. Aztán ha már nem, akkor jön egy trade.
Reggio1914
Tudja kezelni?!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nézd, amíg ilyen insta hiszti van (kikövetem-bekövetem-nemkövetem-megkövetem-lekövetem-elkövetem) és nem a sisakot hajigálja az oldalvonalon az irányítóhoz, akkor az az öltözőben szerintem nem releváns probléma, ez valóban ilyen szurkoló-újságíró által felkapott dolog. Ha az öltözőben mondjuk szövegel, az már más dolog, de ott meg valószínűleg egy Tomlin megkérdezi tőle, hogy ki a WR és ki a HC...
Szóval szerintem is ez egy felfújt dolog, az hogy ő frusztrált és ezt a közösségi médiában vezeti le az meg egyéni dolog kérdése.
több mint 1 éve
steelwolf
Szerintem Tomlin amíg tudja kezelni Pickens-t, addig úgy sem fog mást mondani. Aztán ha már nem, akkor jön egy trade.
Reggio1914
Tudja kezelni?!

több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
steelwolf
több mint 1 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 132
hűha.
a csíkos mez volt a tuti, abban mindig nyertünk. igaz másik csapattal 😀
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Amilyen tippeket látok:
vagy draftot hostolunk 2026ban vagy Color rush mezek.
tenorx
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!