Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Állítólag az új szezontól a lánc már csak max a hagyományok miatt marad a partvonal mellett. Elektronikusan mérik majd a labda helyzetét....
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 757
 www.behindthesteelcurtain.com/2025/1/31/24355524/julian-edelman-slams-steelers-defense-for-lack-of-adjustments-over-the-years
több mint 1 éve
gedam 6 507
Én említeném Highsmith-t is, bőven jobb mint sok-sok első körös pali.
De Elliottról is elmondható, hogy itt kivirágzott.
A gondokat Willie leírta...nem látni a koncepciót. Például ok, hogy szerettük volna, ha a Jones-Seumalo-Frazier-Daniels-Fautanu kezdő van és több hangsúlyt helyezünk a futásra. De minderre úgy csoportosítottunk erőforrást, hogy 1 sérüléssel bukott az egész és tudhattuk, hogy Moore nagyon kevés ebben a ligában futásblokkolásban, aztán megsérült Daniels is és vége az alapkoncepciónak...WR meg semmi lényegében. Hatalmas hiba, hogy egy Austint az egyik meccsen tudunk használni, aztán 2 hétig semmi. Közben egy Roman Wilsonnal azt se tudjuk mihez kezdjünk. Itt van óriási hátrányban a Steelers pl egy Chiefs-hez képest, akik azonnal megoldják egy Worthy-vel, egy kifejezetten rászabott gameplanben. De rengeteg hasonlót lehetne találni, már messze-messze nem vagyunk azok a WR suttogó zsenik.
És kétlem amúgy, hogy az lenne csak a baj, hogy két különböző QB-ra kell gameplan-t írni.
Klaci79
elliott mindig jó volt, csak fél szezonokat játszott rendre.
több mint 1 éve
Miért lenne? Hiszen minden a legjobb így! Még egy bűnbakot sem tudunk felmutatni! Még a szertárost sem merjük kirakni mert kitudja lehet ő lesz a következő koordinátor ha Séf bácsin múlik. Viccet félretéve meglepődnék.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 812
Újabb szerelemgyerek? WR Tai Felton?!
Razi
Marylandi...miért ne..mondjuk nem tűnik rossznak a srác az alapján amit láttam. Pickensel és remélhetőleg Roman Wilsonnal, illetve Austinnal nem lenne egy koros csapat
Klaci79
Pickens el lesz tradelve
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
Razi
Marylandi...miért ne..mondjuk nem tűnik rossznak a srác az alapján amit láttam. Pickensel és remélhetőleg Roman Wilsonnal, illetve Austinnal nem lenne egy koros csapat
több mint 1 éve
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 759
A gondokat Willie leírta...nem látni a koncepciót. Például ok, hogy szerettük volna, ha a Jones-Seumalo-Frazier-Daniels-Fautanu kezdő van és több hangsúlyt helyezünk a futásra. De minderre úgy csoportosítottunk erőforrást, hogy 1 sérüléssel bukott az egész és tudhattuk, hogy Moore nagyon kevés ebben a ligában futásblokkolásban, aztán megsérült Daniels is és vége az alapkoncepciónak...WR meg semmi lényegében. Hatalmas hiba, hogy egy Austint az egyik meccsen tudunk használni, aztán 2 hétig semmi. Közben egy Roman Wilsonnal azt se tudjuk mihez kezdjünk. Itt van óriási hátrányban a Steelers pl egy Chiefs-hez képest, akik azonnal megoldják egy Worthy-vel, egy kifejezetten rászabott gameplanben. De rengeteg hasonlót lehetne találni, már messze-messze nem vagyunk azok a WR suttogó zsenik.
És kétlem amúgy, hogy az lenne csak a baj, hogy két különböző QB-ra kell gameplan-t írni.
Klaci79
Nagyon nagy baj a ketto QB. Minden mas a blokkolas, az utem, a ..........
Es nincs ido gyakaorolni ennyit es nem csak az ido a baj.

Persze nem a ketto QB a fo baj.

A fo baj ahogy akar nyerni a csapat es ahhoz irto gyenge a D es foleg a filozofiaja. Az O meg hagyjuk. Vagyis az ott levo feloldhatatlan egymast taszito magnesdarabokbol all. De legalabb ( egyenlore ) nem AS-en csattan az ostor, de csak merrt nincs ostor.

Es csak mellekesen a szokasos bajom. A mindenaron fullmodban a gyozelemre torekves mindent elnyomott pedig kb az 5. heten meg volt a PO. Nem probaltunk ki igazan semmit se, sehol. Volt egy lehetetlen JF csomag ami pont olyan kreativ volt amit igy ki lehet belole hozni. Amugy ez teljesen ertelmetlen volt.
több mint 1 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 252
@badsco

Watt, hiszen a draftjakor senki nem hitte el, hogy egyáltalán edge lehet, meg azt sem, hogy domináns lehet.
Frazier és McCormick is bőven túljátsszák eddig az értéküket és szerintem Portertől is megkapod, amit szeretnél.
A védelemből Bishop kifejezetten üde színfolt. A támadósorban szerintem Austin simán lehet a következő WR sikertörténet.

Nem ez a baj, nem az egyéni játékosfejlesztés.
A gond inkább a nagyobb koncepciók hiányában van, ami kifejezetten egyes részterületeket tekintve nem működik (secondary szinkron, blitz-séma mellőzése, elkapó-útvonalak butítottsága)

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 460
Több posztban is olvastam, hogy Jalen Milroe mennyire érdekes lehetne nálunk. Ha nem olvasnám ezt mindenfelé, fel sem tűnne, hiszen élből nem szeretem az ilyen prospekteket. Persze ha nem kezdőnek szánjuk, vagyis lesz valami bridge QB ötlet, akár 2 évre is, akkor nem is zárnám ki teljesen, mert figyelve a mostanában oly divatos mobilis irányítókat, lenne benne potenciál, ha fel tudják hozni a döntési sebességét és a pontosságát. Ami szimpatikus, hogy sok helyzetet meg tud oldani lábon, illetve brutális karja van, ami egyre fontosabbnak tűnik, de ha persze az a kar csak eldobja a labdát messzire és nem pontos, akkor b@szhatjuk.
@Willie Parker?! Megérne egy 3. kört a csóka?
Klaci79
Mondj egy játékost az elmúlt 5 évből, akit ez az edzői stáb fejleszteni tudott és nem lejjebb rontani!
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 759
Klaci79
A legtöbb tulaj ennyit sem szokott mondani.
A legtöbb tulaj nem is tud ennyit mondani.
A legtöbb tulajtól a lakájmédia meg sem meri ezeket kérdezni.
A legtöbb tulaj - ha megkérdezik is - nem válaszol.

Ennyivel biztosan beljebb vagyunk.
Willie Parker
Tisztelem a Rooney-kat azért is, mert nyíltan kimondják amit gondolnak.
Tisztelem, mert tényleg együtt élnek a csapattal és foglalkoznak vele.
Tisztelem, mert itt meg lehet kérdezni mindent, rendszeresen hallgatom is a saját rádióját a csapatnak.
És legfőképp tisztelem, mert érdekli őket az emberek véleménye és elhiszem, hogy el is olvas legalább néhányat a neki szánt levelekből.

Amivel bajom van, hogy mintha nem értenénk meg az idők szavát. Tomlin tényleg az egyik legjobb HC a ligában, de a személyzetválasztás nagyon gyenge és ez látszik azon, hogy szinte senki után nincs érdeklődés és látszik a pályán is.

A mai footballban változások nélkül nem lehet sikert elérni. Az állandóság már luxus. És ezt mondom mégegyszer nem Tomlinra értem elsősorban, hanem mondjuk a csapat háttérszemélyzetén, vagy a LeBeau óta eltelt időszak DC-in. Csak azért, mert valamiféle ranglétra van. Ez szimpatikus lehet a dolgozóknak, de eredményre nem vezet, mint látjuk.
Klaci79
En errol irok hosszu evek ota. Mi a megoldas? Mit tehetne itt a csalad? Kineveznek egy GM es egy HC-t akik viszik a csapatot. Ennel tovabb nincs ertelme tobbet varni toluk. Nem mukodokepes ha kineveznek meg egy DC-t es nem a HC-ra bizzak.
több mint 1 éve
Klaci79

Willie Parker
Tisztelem a Rooney-kat azért is, mert nyíltan kimondják amit gondolnak.
Tisztelem, mert tényleg együtt élnek a csapattal és foglalkoznak vele.
Tisztelem, mert itt meg lehet kérdezni mindent, rendszeresen hallgatom is a saját rádióját a csapatnak.
És legfőképp tisztelem, mert érdekli őket az emberek véleménye és elhiszem, hogy el is olvas legalább néhányat a neki szánt levelekből.

Amivel bajom van, hogy mintha nem értenénk meg az idők szavát. Tomlin tényleg az egyik legjobb HC a ligában, de a személyzetválasztás nagyon gyenge és ez látszik azon, hogy szinte senki után nincs érdeklődés és látszik a pályán is.

A mai footballban változások nélkül nem lehet sikert elérni. Az állandóság már luxus. És ezt mondom mégegyszer nem Tomlinra értem elsősorban, hanem mondjuk a csapat háttérszemélyzetén, vagy a LeBeau óta eltelt időszak DC-in. Csak azért, mert valamiféle ranglétra van. Ez szimpatikus lehet a dolgozóknak, de eredményre nem vezet, mint látjuk.
több mint 1 éve
Mindhárom “C”-nk Mobile-ban a Senior Bowl edzését tekintik meg.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 912
Klaci79

Willie Parker
Pont ezt akartam mondani, hogy Rooney egy őszinte tulaj és ez nagy szó.

Én azt tartom a legnagyobb bajnak, hogy a liga már messze az "analitikus" felkészítés felé mozdult el és nem csak a progresszív edzőknél. Ebben vagyunk nagyon lemaradva és ezt nem egyszerű kiépíteni, miközben más klub óriási adatstruktúrával "machine vision" által kreált adatsémákkal dolgozik. Meggyőződésem, hogy ezért fordulhat elő többször, hogy az ellenfelünk jobban tudja mit fogunk csinálni. (év végére látványosan ezek jönnek elő)
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
Több posztban is olvastam, hogy Jalen Milroe mennyire érdekes lehetne nálunk. Ha nem olvasnám ezt mindenfelé, fel sem tűnne, hiszen élből nem szeretem az ilyen prospekteket. Persze ha nem kezdőnek szánjuk, vagyis lesz valami bridge QB ötlet, akár 2 évre is, akkor nem is zárnám ki teljesen, mert figyelve a mostanában oly divatos mobilis irányítókat, lenne benne potenciál, ha fel tudják hozni a döntési sebességét és a pontosságát. Ami szimpatikus, hogy sok helyzetet meg tud oldani lábon, illetve brutális karja van, ami egyre fontosabbnak tűnik, de ha persze az a kar csak eldobja a labdát messzire és nem pontos, akkor b@szhatjuk.
Klaci79
Szerintem ő lehetne egy Fields-upgradelt változat, mert a fizikuma és a mozgékonysága nyilván megvan. Adott a karerő és a közepes pontosság, de útvonalon nem tud elkapót vezetni és nincs még touch a dobásában. Neki mindenképpen kellene egy QB-dobócamp nyáron, hogy sokoldalúbb dobásvariációval dolgozzon. Az tetszik, hogy a nagy ívű és a sidearm dobásai természetesek, viszont normál pozícióban sokat lóbálja alul a lasztit, ami fumble-pronná fogja tenni, erről sürgősen le kell szoktatni.

A pontossága szerintem javítható, a közeli dobásait finomítani kell, a távolabbiakat pedig mechanikában szabályozni, mert kicsit oldalra húzza az alkarját a dobáskor, emiatt szélesebbek a passzai. A rövid útvonalakon túlzott erővel hajlamos dobni, de ez WR függő is, hogy mennyire lehet eredményes, de pl Pickens ezt nem igazán szereti.

A lábmunkája egész jó, látszik az atletikusság és a jó ütemérzék benne, de a zsebben nem érzi a nyomást és van egy olyan rossz reflexe, hogy oldalra lépked és nem felfelé, ha a fala megtartja a nyomást, emiatt sack-mágnes lehet.
Védelmet olvasnia nem nagyon kellett eddig, de ez kb nem jelent semmit, Smithnél úgy is nulla-egy kulcsot kapna az elején, tehát gyors ütemű elengedést kérne tőle.

Az első kör vége felé megérhet egy misét, én olyan iszonyatosan nagy hiányt nem látok a keretben, de pl egy korszakos csúszó WR/CB-t nem engednék el miatta, de ebben a classban ez nem lesz valószínű. Skill-t szerintem tudsz fogni 2. körben is, ha Milroe elérhető, én megpróbálnám, de akkor RW mögé.
Willie Parker
Ez a srác gyorsabban fut mint Harris (mondjuk az nem nagy kihívás 😀 Amilyen QB ínség van 2. körben valszeg el is kell. Az biztos, hogy van még min dolgozni a technikáján.
több mint 1 éve
Klaci79

több mint 1 éve
Klaci79
Szerintem ő lehetne egy Fields-upgradelt változat, mert a fizikuma és a mozgékonysága nyilván megvan. Adott a karerő és a közepes pontosság, de útvonalon nem tud elkapót vezetni és nincs még touch a dobásában. Neki mindenképpen kellene egy QB-dobócamp nyáron, hogy sokoldalúbb dobásvariációval dolgozzon. Az tetszik, hogy a nagy ívű és a sidearm dobásai természetesek, viszont normál pozícióban sokat lóbálja alul a lasztit, ami fumble-pronná fogja tenni, erről sürgősen le kell szoktatni.

A pontossága szerintem javítható, a közeli dobásait finomítani kell, a távolabbiakat pedig mechanikában szabályozni, mert kicsit oldalra húzza az alkarját a dobáskor, emiatt szélesebbek a passzai. A rövid útvonalakon túlzott erővel hajlamos dobni, de ez WR függő is, hogy mennyire lehet eredményes, de pl Pickens ezt nem igazán szereti.

A lábmunkája egész jó, látszik az atletikusság és a jó ütemérzék benne, de a zsebben nem érzi a nyomást és van egy olyan rossz reflexe, hogy oldalra lépked és nem felfelé, ha a fala megtartja a nyomást, emiatt sack-mágnes lehet.
Védelmet olvasnia nem nagyon kellett eddig, de ez kb nem jelent semmit, Smithnél úgy is nulla-egy kulcsot kapna az elején, tehát gyors ütemű elengedést kérne tőle.

Az első kör vége felé megérhet egy misét, én olyan iszonyatosan nagy hiányt nem látok a keretben, de pl egy korszakos csúszó WR/CB-t nem engednék el miatta, de ebben a classban ez nem lesz valószínű. Skill-t szerintem tudsz fogni 2. körben is, ha Milroe elérhető, én megpróbálnám, de akkor RW mögé.
több mint 1 éve
Stafford es kupp hozhato lenne.
xtaki
Kupp-nak mi nem tudunk semmit, lényegében a bajnoki cím reményét kínálni.
Staffordtól annyiban fázom, hogy valószínűleg első körnek legalább mennie kell érte és még szerződést is kell adni neki és még sérülékeny is és még a hidegben sem szeret játszani és még át kellene állítanunk a blokkolásunkat zónára miatta és már 36 elmúlt. A szerződés licitnél valószínűleg az ő életkora és a mi általunk kínálni szándékozott szerződéshossz között vajmi átfedés lenne.
Willie Parker
Az ilyen hagyományos zsebirányítoknak idén nem sok babér termett. Nem tudom hogy ez most csak egy ilyen év volt, vagy ez a jövő...

Én bírom Staffordot, de
-öreg
-ahhoz képest drága
-neki komoly fal kell

Mi szól mellette?
Jan
Semmi, pont azt írtam, hogy emiatt fázom tőle.
több mint 1 éve
Nekem is az a szomorú, hogy máshol sokkal kevesebb befektetéssel, sokkal kevesebb tehetséggel sokkal jobb védelmeket tudnak felépíteni. Itt olyan, mintha semmi hozzáadott értéke nem lenne a DC-nek. egy teljesen kiismerhető védelem. Persze szeptember/októberben mindenki lelkes, mert minden olyan csapatot meg.aszunk, aki aztán sehol nem lesz a végelszámolásban, de amikor igazán számítana semmit nem tudnak felmutatni. Egy Chiefs-nél messze nem ilyen erős a LB sor, mégis a játék és a rotáció képes folyamatosan nyomást helyezni a QB-kra.

Hiába látja Rooney, hogy mik a gondok, ha hagyja tovább ezt. Nem robbantani kell, nem ezt várná az ember, az is ok, hogy a séfet nagyon szeretik a játékosok, ez mind rendben. De ezen a jobban kell dolgozni, többet kell dolgozni nem fog segíteni, mert bullshit. Évek óta kielemzik az offense-t tökéletesen. És ezt még el is mondják, tudták mi jön, hogy mire számíthatnak. Ok, AS nagy előrelépés Canada után, bár azt a f@szt is két évig hagyták itt dolgozni, de 17 pontnál többet nem tudtunk feltenni az utolsó 5 meccsen, ami számított volna. Bennem forr a düh, ha ilyen baromságokat olvasok. Megértem a szurkolókat, meg csalódott vagyok...ő az egyetlen aki változtathatna és nem tesz semmit. NEm tett tavaly se, tavalyelőtt se, meg évek óta ugyanazon hasalunk el. Csilliók a védelembe és nincs megfelelő játék. Keveset emberezünk, és nincs olyan játékosunk aki meg a zónázásban okos lenne. Lehetne megint a döntősökkel példálózni, a Philly nem csak jól draftol, de félelmetes, hogy hátul mennyire zseniálisan szervezi a játékot, mindezt újoncokkal.

Közben meg a támadó oldalon abban bízhatunk, hogy a némiképp közepesen talán RT-t játszó Jones majd jó LT lesz, mert igazából semmi ötletünk nem volt. 4 évig játszott ebben a csapatban az a Dan Moore, aki a liga sokáig egyik legrosszabb LT-je volt. Itt egy Harris és képtelenek vagyunk az erősségeire építeni, évek óta szenvedünk a 3&1-ek megcsinálásával, miközben egy Philly vagy egy Bills ezzel ver akit akar. Agyament faszikat draftolunk WR-nek, ahelyett hogy olyan srácok jönnének akik szerényebbek, de hisznek a munkában.

És elkezd b@zmeg vitázni, hogy elég a stáb, miközben a ligaalja az alkalmazottak száma, máshol meg videó-elemzésben dolgoznak kb ennyien.

Sajnos az az érzésem, hogy valahol ott vagyunk mint az 1980-as években. Nagy csapat utolsó leheletével még küzd, de sok értelme nincs már, mert a végelszámolásnál ez mindig messze kevés.

Tomlin azért jó, mert odateszi magát a csapat szeptember/októberben. Így megvannak gyorsan a győzelmek, amik kellenek a pozitív szezonhoz. Ahelyett, hogy itt próbálkoznánk olyan dolgokkal, amik még ugyan nem mennek, de élesben kipróbálva majd decemberre meghozzák az eredményt. Persze ez nem elég, mert látni kell, hogy akkor van jó csapatod, a falak csatáját megnyered és mi ugyan fektetünk az OL-be, de ott is azt érzem Munchak óta nincs normális ember, aki ezt ligabelit szinten értené. A védelembe pedig pont a DL-be kevés az invesztíció. Nincs a Heyward-Tuitt páros óta domináns belső falember (Heyward persze még mindig fantasztikus, de se Ogunjobi, se Benton nincs Tuitt szintjén) és az ILB-ktől nem igazán jön támogatás.

Nem tudunk máshol fejlődni, csak edzői szinten lehetne...és az a bajom és ez Tomlin legnagyobb problémája, hogy ha véletlen valaki elvinné AS-t főedzőnek, akkor is valami levitézlett f@szt hoznának...valamikor már bizonyított, régi motoros, érti a szakmát.

Sajnos szerintem elmúlt a világ a Rooney tipusú tulajok felett, aki ért mindent, csak puhapöcs változtatni a FO-ban. Én is csak Khanban bízom...de a pályán ő már nem sokat ér.
több mint 1 éve
Nembaj jövőre földbeállunk mint a picsa Séf bácsit eltradeljük végre 1/1 ért és jöhet is a kis Manning.
több mint 1 éve
Nem olyan nagy baj ez. Footballman Jerrynél és Footballman Jimnél szerintem jobb megoldás mindenképp.
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
Egyre biztosabb, hogy T Austin marad DC poszton. A nagy védelmi leolvadás miatt bizakodtam, hogy legalább itt lesz változás.
több mint 1 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 139
Hát igen, jól látszik hogy ő a Businessman Roo, nem a Footballman Roo... én a felsővezető hármasból egyedül Omarban bízom, remélem hagyja dolgozni a másik kettő (Roo meg Séf) és nem pofáznak bele sokat
több mint 1 éve
Azért itt látni kell a sorok közt a sorokat szerintem eléggé erősen.