NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Colbert is nyilatkozott az off-seasonnal kapcsolatban...Soldi, Soldi... Te újságíró vagy, nem? 😊 Sikerült kiragadnod a jót, ami viszont kehesebb, arról csak a néma csend.
Soldados
Nos, Colbert azt is mondta, hogy Gay (UFA), W. Allen (UFA), Blake (UFA), Boykin (UFA) és (uramisten!) C. Allen is "számít", azaz egyikőjük sem írta ki magát a csapatból. Ergo Cockrell visszaigazolva, Golson meggyógyul és már nem is kell CB-t húzni az elején? A yardokat meg nyeljük, mint kacsa a nokedlit...
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
One more year, fuck you Goodell! 😊www.youtube.com/watch?v=W7IPF6SWS54
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
És tessék:On Tuesday, James Harrison ended a month of speculation, as he officially announced that he will be returning for a 13th NFL season in 2016.
több mint 8 éve
Colbert is nyilatkozott az off-seasonnal kapcsolatban és 2 fontos dolgot említett:- nem fogunk sok lóvét költeni az FA-piacon -> ez nekem arra utal, hogy legfeljebb 1 kezdő érkezhet, de lehet az sem lesz és csak kiegészítő playák jönnek majd
- A Steelers visszavárja James Harrisont szerződése utolsó évére és Deebo ügynökének nyilatkozata arra utal, hogy Harrison is azt tervezi, hogy vállal még egy utolsó évet.
De kurvára szeretném, hogy Harrison egy harmadik gyűrűvel menjen nyugdíjba. Piszkosul megérdemelné, ahogy teltek-múltak az évek, egyre jobban megkedveltem (persze mindig szerettem, de mostanra az egyik legnagyobb kedvencem lett), s nemcsak játékosként, hanem sportolóként, egyéniségként és emberként is. Nagyon nagy személyiség fejlődésen ment keresztül, példátlan munkamorálja van, olyan vezér a pályán és azon kívül is, aki mögé felsorakozik egy egész csapat, aki attitűdöt ad egy egész egységnek, hihetetlen család- és gyerekcentrikus, és karakánul vállalja a többséggel szembemenő értékrendjét. Ki tudja, tán egy harmadik gyűrű, egy Steelers sack-rekord (3-ra van tőle) és egy esetleges újabb signature play már elég lehetne a HoF-hoz, amit nagyon-nagyon kívánok neki
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hát ez az, a 4. kör után a 7.-ben draftolnánk újra. Én nem tartom valószínűnek a feltrédet idén.
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Wingért 7. kompenzációs kört kaptunk nem? A 6. kör tehát nem gond... 😊Persze nyilván alapvetően nem vagyunk az az ide-oda mozgó csapat és igen az 5. kör hiánya nem növeli az esélyt, ugyanakkor azt mondom, hogy ha az FA piacon kilőjük az CB-SS-OLB needek valamelyikét, akkor nagyon is elképzelhetőnek tartok pont a fennmaradó kettő fontossága miatt egy-egy felrade-et. Lássuk be ugyanis, hogy a többi poszton nem, vagy nem feltétlenül van szükségünk rögtön kezdő potenciált hozni. Az OL lehet még kérdés, vagyis az mi a stratégiánk itt. (szinte kizártnak tartom, hogy Beachumot meg tudjuk tartani és Fostert is értékén felül tudnánk újra szerződtetni...)
több mint 8 éve
astroid
571
Csak nem jött össze Tóninak a Grammy 😀
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Ben Roethlisberger 5. helyezett lett a Top 50 QB in 2015 Bleacher Report rankingben. Előtte végzett Cam Newton, Carson Palmer, Aaron Rodgers és az első: Tom Brady (97/100). Big Ben ratingje: 93/100.
Michael Vick (67/100) a 43., míg Landry Jones (73/100) a 31. helyet érte el, amivel megelőzte Sam Bradfordot.
több mint 8 éve
Mccain faintos évet zárt nálunk és ennek köszönhetően természetesen meg is kapott egy - az ő szintjén - zsíros szerződést és nyilván az történt ami a realitás, azt a szerződést nem szolgálta ki/meg. Egyetértek Soldival, hogy ha komolyan gondoljuk a passz védekezés megerősítését (márpedig Rooney ezt nyilatkozta és azt ugye tudjuk, hogy CB oldalon ramatyak vagyunk), akkor egy Mccain 3. számú CB lehet csak, így kell a korai pick még hozzá első vagy második körben. A kérdés mindig az, hogy a táblán lesz-e olyan, akit 1/25 megéri majd elvinni és/vagy lehet-e olyan helyzet, hogy feltradelünk valakiért.A feltrédet idén nem tartom valószínűnek, mivel így is kevesebb pickünk lesz az 5. és 6. körös pickünk eltrédelése miatt.
Klemó
Én 2 verziót látok. Mivel állítólag (Rooney szavai alapján) idén megint aktívabbak leszünk FA-piacon a szokásosnál (ez kb annyit jelent, hogy egy kezdőt megpróbálunk hozni), így vagy SS-t, vagy CB-t hozunk a kezdőbe, a másik poszt pedig az 1. körös választottunk lesz.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Mccain faintos évet zárt nálunk és ennek köszönhetően természetesen meg is kapott egy - az ő szintjén - zsíros szerződést és nyilván az történt ami a realitás, azt a szerződést nem szolgálta ki/meg. Egyetértek Soldival, hogy ha komolyan gondoljuk a passz védekezés megerősítését (márpedig Rooney ezt nyilatkozta és azt ugye tudjuk, hogy CB oldalon ramatyak vagyunk), akkor egy Mccain 3. számú CB lehet csak, így kell a korai pick még hozzá első vagy második körben. A kérdés mindig az, hogy a táblán lesz-e olyan, akit 1/25 megéri majd elvinni és/vagy lehet-e olyan helyzet, hogy feltradelünk valakiért.
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Mccain jo volt nalunk ev vegen, es jol illett a rendszerbe. Szoval jo lenne ha visszajonne, o volt az aki veszelyes volt a labdara. Es nem csak levedekezte a wr eket. Persze nem elso szamu cb, de 2 lett ev vegen, es megallta a helyet. Szoval jojjon csak vissza, es legyen jo kis verseny cb fronton a gay utani masodik posztra.lehet a koraival félreérthető voltam....kifejezetten első körbe nem várnék akkor CB-t...az első két nap tuti hozunk CB-t ez valóban biztosSzusi érdekes helyzet, mert mintha nem haladna megfelelően a rehabja...nem tudom, csak ezek a nyilatkozatok azért érdekesek...mondjuk, hogy ennél több önbizalmat várnék tőle, hiszen alapvetően semmi baj nem volt vele, mielőtt megsérült és elnézve milyen mizéria van időnként tényleg egy 6-7. kört (inkább utóbbi) akár érhetne is.Már hogyne lenne fontos. Ez tök független McCaintől. Gayben max 1-2 jó év van, Golsont nem láttuk, Grantnek még a rosterrekerülés is gondot okozott, Cockrell max 4. CB-nek jó. Szóval ha visszahozzuk McCaint, ha nem, kell korai CB.
McCain szerintem is jó lenne bár megint csak érdekes helyzetet teremtene a CB fronton.
Ugye Golson visszatérhet a pálya közepére, nagyon kíváncsi vagyok rá...Grant se kuka azért, még belőle is bőven lehet valami, Gay egyértelmű kezdő és Cockrell-t is már visszaigazoltuk...ha ide jönne még mondjuk McCain, akkor ismét nem lenne fontos egy korai CB pick
Ha esetleg igaz, hogy Weddle-t szeretnénk, akkor minden adott lenne néhány átstrukturálással, hogy érkezzen és akkor már a draft is érdekes lehetne, hiszen akár újabb edge rusher jöhetne az első körben
Klaci79
Soldados
Klaci79
Meg ha jol tudom golsont amugy is 3. szamunak szantuk tavaly, es a palya kozepere. Szoval ez a projeckt akkor most is maradna. Es gay lenne szelen, mccain nel. Golsont probalnank 3 cb nek, persze versenyezve a tobbiekkel. Es akkor johetne egy tenyleg elso szamu cb aki szelen is megallna a helyet, mind sulyban, mind magassagban is. Tudom, tudom golsont hoztuk erre. De meg nem lattuk. Es ha o bevallik, legfeljebb ket jo future cbnk lesz.
Kicker poszton en megtartanam boswelt, es elcserelnem szusit. A punter poszton viszont megint kell a verseny. Mert az ujonc jo volt, de a play off utolso meccsen rajta nagyon sokat buktunk. Nagyon nem ment ott neki. Es latszott is rajta, hogy a kovetkezo rugasat is el fogja rontani. Annyira bizonytalan volt. tudom playoff, de akkor is egyszer hibazni ok. Ketszer egye fene, de majdnem minden rugasanal az mar sok volt. 😕
Egy jo ss kell, mert will allen bar jol potolta a hianyt de o is oreg mar, a masik ss amikor o nem jatszott is megoldotta amit lehetett, de kellene egy pola nagyon. Marmint egy labdara is veszelyes ss, meg aki pass rusht is tud. Emlekszunk pola idejeben milyen statisztikaink voltak ha pola jatszott, vagy ha o nem. Elmondom, ha jatszott kabe 12-4 volt a win rate unk, ha nem ez visszaesett negativba. A sec nek hatalmas lokest adott a jelenlete, hogy a qb nem mert oda passzolni fenykoraban, vagy mindig lesnie kellett hol van pola. Jon a qbt lezuzni, vagy a futast megolni, vagy a passzat a qbnak leszedni. Ja es a Tight End ek ellen is nagyon jo volt. Nem ugy mint ahogy most jatszottunk pl gronk ellen. De hat ezt tudjuk...
Mas, nem vicces, hogy hany eve megy ez a kell egy korai sot elso koros cb nekunk de nagyon. Es eddig nem jott? Tudom jott Golson, de akkor sem mertuk ott bevallalni, a pass rusher helyett a jo elso koros cbt. Kivancsi vagyok lesz e olyan valaki, akiert be meri aldozni az fo az elso kort. Marmint lesz e pl elso koros helyen olyan cb aki megeri. Vagy megint kivarunk. Mert hat pass rush al is volt gondunk, es e nelkul lehet akarki a cb.
De en is ezt mondom mar evek ota, hogy kell egy igazi nr 1 CB, akinek megvan hozza minden adottsaga. Golsonban ezt nem latom. Max egy jo 2. 3. szamu cb, aki rendkivul jo zonaban. Mert tudjuk hogy jo ha van egy magas fizikalis cb aki jo coverban is. Akivel nem lehet azt eljatszani, hogy csak ugy feldobjuk a wrnek a labdat es a mi cbnk kb ugysem tudja leszedni, mert szo szerint olyan magas a labda nekunk . Es a 6'4" vs 5'9" vagy a 236 lbs vs 176 lbs nem lenne alapbol missmatch, mint lehet hogy az lesz golson eseteben. Tudom, hogy jo o, meg az lesz, de akkor sem fog mar noni, max sulyt felszedni. Es tudom az emelkedese is jo, de azert egy alapbol magas fizikalis cbnek is lehet akar jobb szama is. Es nem kell mindig nyujtozkodnia, ez persze vicc volt.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Igen Grad a masodik szamu qb volt ha jol tudom. Es volt is egy video osszehasonlitas arrol, hogy hogy mozog o a zsebben a dobasoknal vs hogy dobja el ben. Es nem egy rossz backup qb o, ha visszaemlekeztek o volt az oakland qb ja amikor elvertek minket. Es sokkal de jobb mint jones, vagy vick. Szoval en is vickre szavaznek hogy menjen, dobni sem tudott. Jones meg maradhat ha akar ha nem keres tul sokat meg egy evet. De en rola mar reg lemondtam.Elkezdődött a pletyka...Gradkowski-t miért küldjük el? Inkább Vick menjen, Jones még érhet 1 évet, hátha.
Shaun Suisham még nem tartja magát versenyképesnek Chris Boswell ellenében, a Steelers Depot valószínűsíti, hogy TC vagy legkésőbb a preseason után útjára engedjük.
Bruce Gradkowskira is hasonló vár, de backup QB-nek Michael Vick és Landry Jones sem ideális, így a legtöbben Ben-utód picket is várnak az áprilisi drafton...
Alter Egó
bcsarli
Es meg is lattuk, hogy nem lehet ra szamitani meg mint beugro qb sem. Tudom, volt hogy megnyert nekunk egy meccset, de a kovetkezon meg nagyon gyenge volt. Nem jo backup qbnak sem. Esetleg 3. szamunak, ha van elotte pl gradkowski aki le tud hozni par meccset. Ha nem igy gondoljuk es megy grad az hiba lenne, mert sem vick, sem jones, sem egy ujonc qb nem tudna bent potolni, mint ahogy kellett iden. Es sajnos erre kell szamolni. Marmint kell egy vesz megoldas qb aki nem keres nagy osszeget, de le tud menedzselni egy ket meccset, vagy be tud addig szalni, amig bent apoljak stb. Mert emlekszunk a vick run run majd dobok 10 yardot de nem es out, vagy a jones jo jo jol elrontom jaira stb.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
lehet a koraival félreérthető voltam....kifejezetten első körbe nem várnék akkor CB-t...az első két nap tuti hozunk CB-t ez valóban biztosSzusi érdekes helyzet, mert mintha nem haladna megfelelően a rehabja...nem tudom, csak ezek a nyilatkozatok azért érdekesek...mondjuk, hogy ennél több önbizalmat várnék tőle, hiszen alapvetően semmi baj nem volt vele, mielőtt megsérült és elnézve milyen mizéria van időnként tényleg egy 6-7. kört (inkább utóbbi) akár érhetne is.Már hogyne lenne fontos. Ez tök független McCaintől. Gayben max 1-2 jó év van, Golsont nem láttuk, Grantnek még a rosterrekerülés is gondot okozott, Cockrell max 4. CB-nek jó. Szóval ha visszahozzuk McCaint, ha nem, kell korai CB.
McCain szerintem is jó lenne bár megint csak érdekes helyzetet teremtene a CB fronton.
Ugye Golson visszatérhet a pálya közepére, nagyon kíváncsi vagyok rá...Grant se kuka azért, még belőle is bőven lehet valami, Gay egyértelmű kezdő és Cockrell-t is már visszaigazoltuk...ha ide jönne még mondjuk McCain, akkor ismét nem lenne fontos egy korai CB pick
Ha esetleg igaz, hogy Weddle-t szeretnénk, akkor minden adott lenne néhány átstrukturálással, hogy érkezzen és akkor már a draft is érdekes lehetne, hiszen akár újabb edge rusher jöhetne az első körben
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Szusi érdekes helyzet, mert mintha nem haladna megfelelően a rehabja...nem tudom, csak ezek a nyilatkozatok azért érdekesek...mondjuk, hogy ennél több önbizalmat várnék tőle, hiszen alapvetően semmi baj nem volt vele, mielőtt megsérült és elnézve milyen mizéria van időnként tényleg egy 6-7. kört (inkább utóbbi) akár érhetne is.Már hogyne lenne fontos. Ez tök független McCaintől. Gayben max 1-2 jó év van, Golsont nem láttuk, Grantnek még a rosterrekerülés is gondot okozott, Cockrell max 4. CB-nek jó. Szóval ha visszahozzuk McCaint, ha nem, kell korai CB.
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Szusi érdekes helyzet, mert mintha nem haladna megfelelően a rehabja...nem tudom, csak ezek a nyilatkozatok azért érdekesek...mondjuk, hogy ennél több önbizalmat várnék tőle, hiszen alapvetően semmi baj nem volt vele, mielőtt megsérült és elnézve milyen mizéria van időnként tényleg egy 6-7. kört (inkább utóbbi) akár érhetne is.McCain szerintem is jó lenne bár megint csak érdekes helyzetet teremtene a CB fronton.
több mint 8 éve
McCainnek én örülnék, nem volt ő annyira rossz. Szusit nem hiszem, hogy kivágjuk, inkább majd eltrédeljük 6-7. körös pickért, Vicket és Gradkowskit viszont nem kell kivágni, ők szabadügynökök lesznek, így marad Landry Jones csere QB-nak, de mi abból kettőt szoktunk tartani és én inkább azt valószínűsítem, hogy vagy Grad-ot visszahozzuk, vagy FA-ről hozunk vki mást.Én megtartanám Vicket! Örülnék neki ha Super Bowl győztesként vonulna vissza! Eric Weddleről van valami(leigazolhatjuk)?
Soldados
több mint 8 éve
McCainnek én örülnék, nem volt ő annyira rossz. Szusit nem hiszem, hogy kivágjuk, inkább majd eltrédeljük 6-7. körös pickért, Vicket és Gradkowskit viszont nem kell kivágni, ők szabadügynökök lesznek, így marad Landry Jones csere QB-nak, de mi abból kettőt szoktunk tartani és én inkább azt valószínűsítem, hogy vagy Grad-ot visszahozzuk, vagy FA-ről hozunk vki mást.
több mint 8 éve
Igen mindenki.Ha jól emlékszem Aaron,Miller és Pouncey is látszik.
több mint 8 éve
A Dark Knight Rises c. filmeben ott mindenki Steelerses? Mert Ben, Ward és Keiselt ismertem csak fel!
több mint 8 éve
Elkezdődött a pletyka...Gradkowski-t miért küldjük el? Inkább Vick menjen, Jones még érhet 1 évet, hátha.
Shaun Suisham még nem tartja magát versenyképesnek Chris Boswell ellenében, a Steelers Depot valószínűsíti, hogy TC vagy legkésőbb a preseason után útjára engedjük.
Bruce Gradkowskira is hasonló vár, de backup QB-nek Michael Vick és Landry Jones sem ideális, így a legtöbben Ben-utód picket is várnak az áprilisi drafton...
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Elkezdődött a pletyka...Shaun Suisham még nem tartja magát versenyképesnek Chris Boswell ellenében, a Steelers Depot valószínűsíti, hogy TC vagy legkésőbb a preseason után útjára engedjük.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
McCaint kivágta a Dolphins, így csak 1 milla dead money maradt utána és elég szar helyzetben vannak a cap tekintetében.Kíváncsi vagyok megpróbáljuk e visszahozni, mert ugye nálunk elég gyakori, hogy inkább olyanban bízunk aki már ismeri a rendszert. Blake helyén el is tudnám képzelni...
több mint 8 éve
Újabb 1 évre Greg Warren a long snapperünk. 😊