Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
oke, szerinted ki nyeri, csak hogy 31 predict legyen 😊megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.egyébként szerintem se nyer a NE, olyan toronymagas esélyeseknek vannak beharangozva, hogy tuti nem ők nyernek 😀
no
Adirotor
több mint 9 éve
A Pouncey féle mondatok nagyon jók. Én úgy emlékszek, hogy mintha Brady is mondta volna, hogy Ben nagyon jó irányító és hogy kevés szó esik róla! Én is jó irányítónak tartom!sőt, a Hernandez-ügynél asszem mindkét Pánsz szájába raktak egy tulipiros-golyót lánccal
Béczkó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
pedig azért ők mégis csak a révensz... 😀Na szóval, már többször is buktad, tudjuk hogy látens Holló vagy! 😀 😛
zzz888

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
akárki nyerhet, csak ők ne, jobban örülnék, ha a szarkák nyerik idén mint ha ők...megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.egyébként szerintem se nyer a NE, olyan toronymagas esélyeseknek vannak beharangozva, hogy tuti nem ők nyernek 😀
no
Adirotor
pedig azért ők mégis csak a révensz... 😀
de tudom, hogy mi nyerjük, szóval a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad 😀
több mint 9 éve
megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.egyébként szerintem se nyer a NE, olyan toronymagas esélyeseknek vannak beharangozva, hogy tuti nem ők nyernek 😀
no
több mint 9 éve
megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
A Pouncey féle mondatok nagyon jók. Én úgy emlékszek, hogy mintha Brady is mondta volna, hogy Ben nagyon jó irányító és hogy kevés szó esik róla! Én is jó irányítónak tartom!
több mint 9 éve
A Mia-nal pedig Tannehill és Maxwell nem edzettek se ma se tegnap, Jenkins limitált 2. napja, Rambo limitált, tegnap még out volt
több mint 9 éve
Nem edzett Chickillo, Mathews, Golden és Vince Williams. Illetve pihenőnapot kapott DeWill.Golden és Maxey limitált volt, Chickillo, Mathews és Vince Williams nem edzett.
Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
IsPouncey.Móricka"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
Lehet legtöbben másképp gondolják, de ő a legjobb ember a világon. A legjobb irányító. Ha azt mondaná, hogy üssek le egy játékost, kérdés nélkül megtenném."
MP
steelwolf
gabistar
sutianap
Soldados

több mint 9 éve
Pouncey.Móricka"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
Lehet legtöbben másképp gondolják, de ő a legjobb ember a világon. A legjobb irányító. Ha azt mondaná, hogy üssek le egy játékost, kérdés nélkül megtenném."
MP
steelwolf
gabistar
sutianap

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Móricka"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
MP
steelwolf
gabistar

több mint 9 éve
"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
MP
steelwolf
több mint 9 éve
"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.Lehet legtöbben másképp gondolják, de ő a legjobb ember a világon. A legjobb irányító. Ha azt mondaná, hogy üssek le egy játékost, kérdés nélkül megtenném."
MP
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Gratula !prod.static.steelers.clubs.nfl.com//assets/images/imported/PIT/photos/2017_Photos/2017_Centerpiece_Misc/01_January/Bell_LeVeon_POM_December.jpg
Szerkesztette: Béczkó
több mint 9 éve
Ha még nem késő, akkor megírtam Laci mit rendelnék. Bocs, hogy nem reagáltam!
több mint 9 éve
Nem edzett Chickillo, Mathews, Golden és Vince Williams. Illetve pihenőnapot kapott DeWill.

több mint 9 éve
Nem tudom, melyik oldalról van szó, de komolytalanságát jól mutatja, hogy őt éppen ki sem kell rúgni, mivel lejár a szerződése. 😊Egy elemzés felsorolja, hogy az egyes csapatoknál ki az az egy játékos, akit a szezon végeztével azonnal ki kell rúgni!Mindentől függetlenül elég komolytalan az az oldal. Én is olvastam.
Pittsburgh Steelers: WR Markus Wheaton
AlterEgó
Klaci79
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Egy elemzés felsorolja, hogy az egyes csapatoknál ki az az egy játékos, akit a szezon végeztével azonnal ki kell rúgni!Mindentől függetlenül elég komolytalan az az oldal. Én is olvastam.
Pittsburgh Steelers: WR Markus Wheaton
AlterEgó
több mint 9 éve
Na foglalkozzunk a szombattal:Mia: Tannehill nem edzett ma, Gase azt nyilatkozta, ha tud egyet edzeni rendesen, akkor játszik vasárnap.
PIT: Grimble bordái megsérültek a Ravens elleni meccsen. Ettől még ha kell tud játszani.
több mint 9 éve
Modern-era finalists:S Brian Dawkins (Philadelphia Eagles, Denver Broncos)
DE Jason Taylor (Miami Dolphins, Washington Redskins, New York Jets)
RB LaDainian Tomlinson (San Diego Chargers, New York Jets)
K Morten Andersen (New Orleans Saints, Atlanta Falcons, New York Giants, Kansas City Chiefs, Minnesota Vikings)
HC Don Coryell (St. Louis Cardinals, San Diego Chargers)
QB Kurt Warner (St. Louis Rams, New York Giants, Arizona Cardinals)
RB Terrell Davis (Denver Broncos)
WR Isaac Bruce (Los Angeles Rams, St. Louis Rams, San Francisco 49ers)
WR Terrell Owens (San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Dallas Cowboys, Buffalo Bills, Cincinnati Bengals)
OT Tony Boselli (Jacksonville Jaguars, Houston Texans)
G Alan Faneca (Pittsburgh Steelers, New York Jets, Arizona Cardinals)
OT Joe Jacoby (Washington Redskins)
CB Ty Law (New England Patriots, New York Jets, Kansas City Chiefs, Denver Broncos)
S John Lynch (Tampa Bay Buccaneers, Denver Broncos)
C Kevin Mawae (Seattle Seahawks, New York Jets, Tennessee Titans)
Senior finalist:
S Kenny Easley (Seattle Seahawks)
Contributor finalists:
Jerry Jones (owner - Dallas Cowboys)
Paul Tagliabue (Former NFL Commissioner)
"Mondd, Te kit választanál?" 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
Faneca ismét HoF-döntős. Nála csak az a kérdés, hogy mikor jut be. Ward viszontnem jutott a 26 elődöntős közül a 15 finalista közé. Sajnos ahogy korábban jeleztem, neki nagyon hosszú útja lesz az aranyzakóig és az sem 100%. Amíg Isaac Bruce és TO nem kerül be, addig kb esélye sincs.
Szerkesztette: Soldados