Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Igaz .-)Az utolsó 6 talpon maradó csapatban tuti benne leszünk .-)Lesz az 5 is. 😊
bcsarli
xrace77
több mint 8 éve
no flacco
317
Lesz az 4 is.
több mint 8 éve
xrace77
4 513
Az utolsó 6 talpon maradó csapatban tuti benne leszünk .-)Lesz az 5 is. 😊
bcsarli
több mint 8 éve
Az utolsó 6 talpon maradó csapatban tuti benne leszünk .-)
több mint 8 éve
pedig az idei teljesítménye alapján sajnos inkább annak tűnik..😕Lehet de ismerve minket ez nem számít. Akiket efy hígfos csapat bucira ver mi azoktól 1es oddsal szopunk
de most már tényleg annyira "leharcoltak" vagytok hogy ez is elég lesz (vagy egy Osi csere)!+a bika Denver D!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Tolókocsival a curling vb-n. This is our style:p
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
pedig az idei teljesítménye alapján sajnos inkább annak tűnik..😕elég érdekesnek ígérkezik a meccs Qb fronton , könnyen lehet hogy 4 de akár 5 is megfordulhat a pályán majd a meccs alatt...😊 ez azért igazi kuriózum volna!Azé ne beszéljünk pmről úgy mintha fogatlan [roszlán vóna...
Peyton ha totál szarul kezd szerintem lekapják, nehogy elmenjen rajta a W!
de leginkább egy átlagos, biztonsági, game manager teljesítmény várható tőle !
a Denver a D-vel fogja a meccset nyerni!
yooker
kishaszi
de most már tényleg annyira "leharcoltak" vagytok hogy ez is elég lesz (vagy egy Osi csere)!+a bika Denver D!
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
no flacco
317
A patkány már a korábbi meccsen is próbálta szétcseszni Ben térdét. Félreértés ne essék, tudom, hogy ez nem röplabda. Ray Lewist mindig rühelltem, mert sokszor odapakolt nekünk, ráadásul a legnagyobb rivális játékosa volt. Ettől függetlenül sportolóként tiszteltem, mert kőkeményen és alapvetően a keretek között játszott. Az olyanokra viszont, akik folyamatosan próbálják jégre tenni az ellenfél legjobbjait ( mint ez a féreg, akinek "véletlenül " sikerült a három legjobbunkat kinyírnia) nincs szükség a pályán, még ha egyébként tehetségesek lennének is. Semmi értelme hagyni, hogy tönkretegye mások karrierjét, inkább az övé érjen véget így vagy úgy. (leginkább úgy ahogy gondolom)A vasárnapra előretekintve én még mindig a D - ben bízok,leginkább Mitchellben. Szerintem lesz két interceptionje, az egyiket visszaviszi TDre. A Manning minden idők legjobb alapszakasz irányítója. Régebben nem csíptem, mert a Faragó Ricsi folyamatosan kappan hangon visítozva istenítette. Amióta van game passom, árnyaltabb a kép és tényleg zseniális, ahogy két éve vezette a Denvert. A rájátszásban viszont eddig óriási homály volt. Egész karrierje alatt 12-4, 13-3-as alapszakaszos csapatban dobált, ennek ellenére az egy SB győzelmen kívül szinte mindig rögtön kiesett és ha jól emlékszem NEGATÍV a playoff mutatója. Erőset már nem tud dobni, több ideje lesz a sec-nek odaérni az elkapókra. Futás elleni védekezésben viszont nagyon kell hozni a legjobbunkat, mert a vége felé már ez volt az a Denveri offense fő fegyvere.
több mint 8 éve
Gronk questionable, az a PO-ban azt jelenti, hogy játszik. (Ahogy nálunk is Ben) 😉 Amúgy pont most le is hozta az nfl.com, hogy Gronk játszani fog. Szóval a Steelers lesz az első csapat, amely leading recievere és leading rushere nélkül játssza a PO-meccsét.Bocs, de nem WR-t írtál, hanem leader recievert.Bocs, de az ESPN-nek jobban hiszek. Egyrészt Gronk TE, másrészt róla még nem olvastam, hogy ruled out. 😉Az mindenesetre tény, hogy a Steelers lesz az első csapat, amely PO-meccsen egyszerre nélkülözi majd leading rusherét és leading recieverét az adott évben...Ténynek tény, csak nem igaz. 😊
Soldados
És nem ismerem a PO-éra összes meccsének összes statisztikáját, de pl. nálunk se kezd ma se Blount, se Gronkowski.
Tehát nem a Steelers lesz.
Sobri Jóska
Soldados
Nálunk egy TE vezet elkapásokban, sajnálom.
És tény, hogy ha nem kezd, akkor nem a Steelers lesz az első csapat without leading rusher és leading reciever. 😉
Sobri Jóska
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Bocs, de nem WR-t írtál, hanem leader recievert.Bocs, de az ESPN-nek jobban hiszek. Egyrészt Gronk TE, másrészt róla még nem olvastam, hogy ruled out. 😉Az mindenesetre tény, hogy a Steelers lesz az első csapat, amely PO-meccsen egyszerre nélkülözi majd leading rusherét és leading recieverét az adott évben...Ténynek tény, csak nem igaz. 😊
Soldados
És nem ismerem a PO-éra összes meccsének összes statisztikáját, de pl. nálunk se kezd ma se Blount, se Gronkowski.
Sobri Jóska
Soldados
Nálunk egy TE vezet elkapásokban, sajnálom.
És tény, hogy ha nem kezd, akkor nem a Steelers lesz az első csapat without leading rusher és leading reciever. 😉
több mint 8 éve
BB első sérülése a Rams meccsen történt.Azért Soldi ne mossunk össze. A Bell ÉS a Ben hit sem volt semmi extra, csak szerencsétlen. Lehet, hogy az előbbinél szándékosan csavarintott egyet, az utóbbinál meg ment teljes súllyal, de ezt így tanítják és ebben nem lehet kivetnivalónk. A Brown hit volt a vadászat és ez az ami nálam nem "gyerebe"...főleg, hogy most láttam a Maxx leterítést is.széttérdelni a dobóvállát az irányítónak mióta szabályos?(a szezon első sérülését is ő okozta neki ha jól emlékszem)
injured franchise QB....no No1 WR....no No 1-2 RB.....no No1 C....no No1 LT.....
#HereWego baby! 😊
Klemó
chvs
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Azért Soldi ne mossunk össze. A Bell ÉS a Ben hit sem volt semmi extra, csak szerencsétlen. Lehet, hogy az előbbinél szándékosan csavarintott egyet, az utóbbinál meg ment teljes súllyal, de ezt így tanítják és ebben nem lehet kivetnivalónk. A Brown hit volt a vadászat és ez az ami nálam nem "gyerebe"...főleg, hogy most láttam a Maxx leterítést is.Ezt magam is leírtam, hogy csakis AB-nél volt szabálytalan, avagy dirty. Ez nem is kérdés.
injured franchise QB....no No1 WR....no No 1-2 RB.....no No1 C....no No1 LT.....
#HereWego baby! 😊
Klemó
több mint 8 éve
chvs
86
Azért Soldi ne mossunk össze. A Bell ÉS a Ben hit sem volt semmi extra, csak szerencsétlen. Lehet, hogy az előbbinél szándékosan csavarintott egyet, az utóbbinál meg ment teljes súllyal, de ezt így tanítják és ebben nem lehet kivetnivalónk. A Brown hit volt a vadászat és ez az ami nálam nem "gyerebe"...főleg, hogy most láttam a Maxx leterítést is.széttérdelni a dobóvállát az irányítónak mióta szabályos?(a szezon első sérülését is ő okozta neki ha jól emlékszem)
#HereWego baby! 😊
Klemó
több mint 8 éve
Bocs, de az ESPN-nek jobban hiszek. Egyrészt Gronk TE, másrészt róla még nem olvastam, hogy ruled out. 😉Az mindenesetre tény, hogy a Steelers lesz az első csapat, amely PO-meccsen egyszerre nélkülözi majd leading rusherét és leading recieverét az adott évben...Ténynek tény, csak nem igaz. 😊
Soldados
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Az mindenesetre tény, hogy a Steelers lesz az első csapat, amely PO-meccsen egyszerre nélkülözi majd leading rusherét és leading recieverét az adott évben...Ténynek tény, csak nem igaz. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Klemó
5 498
Azért Soldi ne mossunk össze. A Bell ÉS a Ben hit sem volt semmi extra, csak szerencsétlen. Lehet, hogy az előbbinél szándékosan csavarintott egyet, az utóbbinál meg ment teljes súllyal, de ezt így tanítják és ebben nem lehet kivetnivalónk. A Brown hit volt a vadászat és ez az ami nálam nem "gyerebe"...főleg, hogy most láttam a Maxx leterítést is.injured franchise QB....no No1 WR....no No 1-2 RB.....no No1 C....no No1 LT.....
#HereWego baby! 😊
több mint 8 éve
Egyébként érdekes dolgokat írt Breer az nfl.com-on. Állítólag a csapatok már videókat küldtek az NFL-nek Burfict cheap shotjairól és dirty hitjeiről, hogy tiltsák el ezzel is megállítva az ámokfutását. Aztán Burfict az utolsó héten szintén fejvadászt játszott Maxx Williamsen, a Ravens újonc TE-jén. Ekkor állítólag sokat gondolkodtak az eltiltáson (valszeg 1 meccs lett volna), de végül valszeg nem akarták a PO-meccset befolyásolni, ezért 50k-s büntit kapott - immár 6. vagy 7. pénzbüntetése volt. Innen már mindenki ismeri a sztorit. Viszont az újabb eset után már nyilván nem egymeccses eltiltást kapott elsőre sem. Ez alapján erősen kétlem, hogy van esélye a fellebbezésének, amelyben személyesen akar Goodell-lel beszélni. (Azért azt nagyon remélem, hogy a jövő évi schedule-nél az első 3 meccsben benne lesz az egyik Steelers-Bengals, ennyit azért megérdemelnénk, hogy legalább egy meccset megússzunk, amikor játszik)Mindenesetre az NFL "lágyszívűsége" miatt nekünk könnyen oda (lehet) a szezonunk. Pályára engedték, AB bánta. Tulajdonképpen a liga legjobb Offense-nek 3 legjobb és legfontosabb játékosát szedte ki. És ez még akkor is igaz, ha ebből csak az AB-n elkövetett ütése volt szabálytalan. Ennek kapcsán amúgy az ESPN rádióban poénkodtak, hogy a Steelers-nek Burfictnek kellett volna adnia a game ballt, de ha a héten a Denver továbbmegy, akkor a Denvernek is Burfictnek kéne adnia, mivel egyszerre két csapatot juttatott tovább, egyrészt a Steelers-t a Bengals ellen, másrészt a Broncost a Steelers ellen.
Az mindenesetre tény, hogy a Steelers lesz az első csapat, amely PO-meccsen egyszerre nélkülözi majd leading rusherét és leading recieverét az adott évben...
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Bár BB questionable státuszt kapott, azt azért tegyük hozzá, hogy pénteken full edzést tolt és öltözői hírek szerint Tomlin eleget látott ahhoz, hogy pályára küldje vasárnap.Legalább ennyi, a QB játszhat, csak kérdés, hogy meddig tud eldobni. De mindegy is, Tüszi majd szétfutja őket. 😊
több mint 8 éve
no flacco
317
Az szerintem a Decastro voltHátratolta hat yardot aizét, szerintem ott pattantelazagyaFoster mire kapott büntit?volt egy zászlója, amikor összerúgta a port bőrfiktel...szerintem semmi nem volt egyik részről se, de ha már egyik eltiltást kap a másik se úszhatja meg
no flacco
Klaci79
sutianap
több mint 8 éve
cdn1.lockerdome.com/uploads/82e32d569ac2e51864f7436a2e89e56aa9b265dc5b65a7b94b36fe6b5fa06be9_large
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Hátratolta hat yardot aizét, szerintem ott pattantelazagyaFoster mire kapott büntit?volt egy zászlója, amikor összerúgta a port bőrfiktel...szerintem semmi nem volt egyik részről se, de ha már egyik eltiltást kap a másik se úszhatja meg
no flacco
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Amúgy a 8 versenyben maradt csapatról a preferenciám:szerelem: Steelers
különösképpen szimpatizálok: Cards (az NFC Steelers-e, Arians, Fitz, CJ2K, Freeney)
szimpatizálok: Panthers (évek óta szimpik, de maga a klub is), Seahawks (I love this defense), Broncos (PM megérdemelne még egy gyűrűt, meg ez a Def is állat)
semleges: Chiefs, Packs
brrrr: Pats
Szóval azt kell mondjam jelenleg szerencsés helyzetben vagyok, csak egy csapat van, akinél verném a fejem a falba. Csak nem az az egy nyer. 😊 Ráadásul a maradék hétben benne van a Steelers és további négy kifejezetten szimpi csapat. Úgyhogy olyan SB már nem lsz, hogy melyik kezembe harapjak. 😊
több mint 8 éve
Voltam Pats topicban (tettem fel egy kérdést) soha többet! Igen unszimpatikusak!Oda jóérzésű ember nem jár 2007 óta. A fekete lyuk. 😊 Akiket ismerek, tisztelek, becsülök, azokkal más csatornákon keresztül, esetleg más topikban nyugodtabban meg tudom vitatni a nagy kérdéseket. 😉
steelwolf
több mint 8 éve
Hivatalos: a liga szerint szabályos volt a Shazier hit. Blandino, a játékvezetésért felelős NFL-alelnök magyarázta el. Viszont szerinte nem volt szabályos elkapás Bryant TD-je, de nem volt elég bizonyíték ahhoz, hogy el lehessen venni.Na pedig valaki nagyon smartass-kedett, hogy szabalytalan.
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
Voltam Pats topicban (tettem fel egy kérdést) soha többet! Igen unszimpatikusak!nem kell foglalkozni velük...nagyon érzékenyek ha ilyesmiről van szó...véletlenül mindig belekeverednek valamibe, ezért már akkor is ugrik egy Pats szurkoló ha ártatlan a kérdés...meg idegesek is a holnapi meccs miatt...legutóbb hatalmas pofont kaptak tőlük
steelwolf