Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Off. Te se vagy finn. Ők annyira nem szeretik a drámát. On.A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
több mint 9 éve
Itt egy ritka jó cikk Harrisonról:A májusban elhunyt apja két dolgot jósolt: bajnok lesz a Cavaliers (bejött) és a Steelers:
Harrison recounts one last story about his dad. He said his father predicted two things before he passed away in May: 1) The Cleveland Cavaliers would win an NBA title; and 2) the Steelers would win the Super Bowl. That's just more motivation for Harrison to hoist his third career Lombardi Trophy.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Benzines.Dízel?Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Soldados
bcsarli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Oh bameg...😕Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Soldados
több mint 9 éve
Dízel?Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Soldados
több mint 9 éve
Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados

több mint 9 éve
Asszem ez a meccs elég meleg lesz. Idén simán kikaptunk tőlük, az időjárás olyan hogy inkább low scoring game várható, az meg inkább nekik jó. Ben a decembert nem épp elit formában nyomta végig, a D-nk sem valami félelmetes, ugye pont a Miami volt az egyik aki 200+ y-ot futott ellenünk. Ami mellettünk szól az a hazai pálya. Én nem dőlök be ennek hogy 10 pontos favoritok vagyunk, ha megint nem tudjuk megfogni a futásukat, kipöckölnek minket. Komolyan kell venni a meccset, a szokásos big playeket most nem engedni, Bennek vigyázni a labdára, stb, stb... kemény lesz. Nem szeretném ha megint belelépnénk abba a cipőbe mint a Tebow meccsen, akkor is kb 10 pontos favoritok voltunk.
több mint 9 éve
Ha vezetünk a szünetben akkor nem kezdhetem el, nehogy megforduljon.addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
zzz888
több mint 9 éve
addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
több mint 9 éve
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Green out...nem örülök...
több mint 9 éve
Tegyél bele Duracell+Energizer combót 😊Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊Foglald a helyem..3/4 7-ig dolgozom...utána száguldás, prius, szerelem...hú ez nagyon szar volt, de már bennem az ideg 😊
Megyek, megyek. 😉
Soldados
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊
több mint 9 éve
Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊Foglald a helyem..3/4 7-ig dolgozom...utána száguldás, prius, szerelem...hú ez nagyon szar volt, de már bennem az ideg 😊
Megyek, megyek. 😉
Soldados
több mint 9 éve
Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊Megyek, megyek. 😉

több mint 9 éve
Én mindig a kerethez viszonyítom az elvárást. Nálunk jobb kerete senkinek nincs az AFC-ben. Ennek a ellenére a Pats különkategória minden idők legjobb edzője, Belichick miatt. Szóval nekem így jött ki a főcsopdöntő. 😊Jogos, nálam, meg úgy jön ki az elégedettség, hogy az év elején nem vettem volna tutira, hogy ha kiveszem Big Ben-t 4 meccsről és hozzáadom a szokásos egy meccsen nagyon kutya formában van, nos mindezek ellenére 10 pontos favoritként futunk ki a HF gyepére. Ahol egyébként 1 órával ezelőtt az előzetesen vár -7 helyett most -13 van. Délután 1-re a maximum hőmérséklet -8,8 fok lesz.
Soldados
Ez már tényleg PO time 😊
Te meg gyere meccset nézni, majd ott megbeszéljük a többit 😊
több mint 9 éve
Én mindig a kerethez viszonyítom az elvárást. Nálunk jobb kerete senkinek nincs az AFC-ben. Ennek a ellenére a Pats különkategória minden idők legjobb edzője, Belichick miatt. Szóval nekem így jött ki a főcsopdöntő. 😊

több mint 9 éve
Én úgy szoktam nekikezdeni a szezonnak, hogy ne legyen negatív szezon, ha az megvan akkor legyen meg a PO, onnan már bármi lehet. Szerintem a NE után nekünk van a leghosszabb nem negatív szezon sorozatunk, ezt mindenképpen tartani szeretném.
több mint 9 éve
Nekem nem voltak és most sincsenek ilyen előzetes elvárásaim. Csak a következő meccs mindig a fontos. Utólag elégedett vagyok a szezonnal, de pont a Miami elleni meccs, ahol majdnem az egész szezonunk tönkrement. Az látható, hogy a csapat fejlődik évről évre és egyre kevesebb a gyenge pont, pedig egy alapos fiatalításon vagyunk túl.
több mint 9 éve
Na akkor asszondja hogy Gameday!!!Én minimum főcsopdöntőt vártam és ha azt nem érjük el, akkor kudarc a szezon számomra. 😊
A szezon előtt 8-8-at tippeltem és csoport második helyet a Hollók mögött, PO nélkül. Mondhatjuk tehát, hogy az előzetes elvárásaimat már túlszárnyalta a csapat. Mégis most azt mondom, hogy ezt a Miamit hazai pályán egyszerűen meg kell verni! Ha ez sikerül és a KC ellen is le tudunk majd tenni egy tisztességes teljesítményt, akkor részemről kerek lesz a szezon!
Szokol

több mint 9 éve
Na akkor asszondja hogy Gameday!!!A szezon előtt 8-8-at tippeltem és csoport második helyet a Hollók mögött, PO nélkül. Mondhatjuk tehát, hogy az előzetes elvárásaimat már túlszárnyalta a csapat. Mégis most azt mondom, hogy ezt a Miamit hazai pályán egyszerűen meg kell verni! Ha ez sikerül és a KC ellen is le tudunk majd tenni egy tisztességes teljesítményt, akkor részemről kerek lesz a szezon!
Szerkesztette: Szokol
több mint 9 éve
De jo neked. Nalam az esti meccs alatt -20 fok volt 😀-7 Cfokot várnak kezdésre...most nem fogunk szenvedni a floridai párában, mert itt meleg és eső biztosan nem lesz 😊Ha kiviszem az udvarra a tv-t, olyan mintha ott lennék.
Klaci79
Azért az ilyen időt is szokni kell, bármennyire profi az ember.
kittli

több mint 9 éve
-7 Cfokot várnak kezdésre...most nem fogunk szenvedni a floridai párában, mert itt meleg és eső biztosan nem lesz 😊Ha kiviszem az udvarra a tv-t, olyan mintha ott lennék.
Klaci79
Azért az ilyen időt is szokni kell, bármennyire profi az ember.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.