Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.

(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Állítólag beteg volt Thompson...
Sztem (sajnos) idén sem lesz elsőkörös CB pick, csak ha úgy alakul, hogy Ramsey vagy Apple lecsúszik.
Kb, ezt az 5 playat tartják első körösnek:
JALEN RAMSEY 6'1"=185cm
VERNON HARGREAVES 5'11"=180cm
MACKENSIE ALEXANDER 5'11"=180cm
ELI APPLE 6'1"=185cm
KENDALL FULLER 6'0"=182cm
5'11 magas CB-ink megvannak, szélre kellene nagyobb darab abból meg Ramsey biztos kimegy hamarabb, meg sztem Apple is elviszik pont emiatt, Fuller-al pedig eddig nem nagyon barátkoztunk egyelőre... Meglátjuk, Apple-nek örülnék én is.
kriSTEELan
Nem az a baj, hogy 5'11-es CB-ink kicsik a szélére, sokkal inkább az, hogy gyengék a kezdőbe. Gay-jen kívül nincs olyan teljesítmény amit minimum elvársz egy kezdőtől. Ez pedig nem (csak) a magasságától függ.

Csak hogy az ismertebbeket mondjam C.Harris, D.Revis, J.Norman, , T.Mathieu, B.Grimes (igaz Ő csaló, mert akkora rugói vannak, mintha 6'4 lenne 😀)...egyik sem a magas CB csoportot képviseli, még is szélen játszanak, és a liga legjobbjai között vannak.

Szóval a magasság az jó dolog, de szerintem 5'10, vagy inkább 5'11-től már bárki szóba jöhet, hogyha jó játékos.
laby
Mathieu FS/NCB szerepkörben villog, így ő nem illik a felsorolásba.
Kukacoskodás OFF 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Sztem (sajnos) idén sem lesz elsőkörös CB pick, csak ha úgy alakul, hogy Ramsey vagy Apple lecsúszik.
JALEN RAMSEY 6'1"=185cm
ELI APPLE 6'1"=185cm
5'11 magas CB-ink megvannak, szélre kellene nagyobb darab abból meg Ramsey biztos kimegy hamarabb, meg sztem Apple is elviszik pont emiatt, Fuller-al pedig eddig nem nagyon barátkoztunk egyelőre... Meglátjuk, Apple-nek örülnék én is.
kriSTEELan
Nem az a baj, hogy 5'11-es CB-ink kicsik a szélére, sokkal inkább az, hogy gyengék a kezdőbe. Gay-jen kívül nincs olyan teljesítmény amit minimum elvársz egy kezdőtől. Ez pedig nem (csak) a magasságától függ.

Csak hogy az ismertebbeket mondjam C.Harris, D.Revis, J.Norman, , T.Mathieu, B.Grimes (igaz Ő csaló, mert akkora rugói vannak, mintha 6'4 lenne 😀)...egyik sem a magas CB csoportot képviseli, még is szélen játszanak, és a liga legjobbjai között vannak.

Szóval a magasság az jó dolog, de szerintem 5'10, vagy inkább 5'11-től már bárki szóba jöhet, hogyha jó játékos.

több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell elkezdhette a futóedzéseket.

Harrison pedig tisztázta, hogy mikor dönt pontosan a köv. szezonról. Március 13-án elmegy a szokásos hathetes arizonai edzőtáborába és utána, azaz április végén dönti el, hogy vállalja-e a 2016-os szezont.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
MA volt egy találkozó Mackensie Alexander-rel és Trapasso szerint érdeklődünk a Boise State játékosa Darian Thompson iránt. És Su’a Cravens-el is találkoztunk ma.
Klaci79
Idén a safety drafton belül Thompson a kívánságom (tavaly Dupree bejött 😛 ), talán egy letréddel plusz pickért értékén húzható. Cravens pedig szintén jó lehet (2-3 körben) ha úgy alakul a draft, mivel mindkét poszton véknyak vagyunk/leszünk, így egy ilyen S/ILB hibriddel is tudnánk mit kezdeni szerintem.
kriSTEELan
Ijesztően rossz volt a combine-on Thompson. Szerintem most esik az értéke bőven. Én akinek nagyon tudnék örülni az Apple. Amiket láttam feladatokat abban nagyon meggyőző volt. A második körre én nem mondok senkit, amíg ki nem derül, hogy mi lesz az OL fontos tagjaival. Ha nem tudjuk megtartani Fostert és Beachum-ot, akkor az OG nagy need lesz. ILB-ben a kezdők legalább megvannak és ott is van FA például Spence, akit szerintem olcsón visszaigazolunk.
Klaci79
JALEN RAMSEY 6'1"=185cm
ELI APPLE 6'1"=185cm

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
MA volt egy találkozó Mackensie Alexander-rel és Trapasso szerint érdeklődünk a Boise State játékosa Darian Thompson iránt. És Su’a Cravens-el is találkoztunk ma.
Klaci79
Idén a safety drafton belül Thompson a kívánságom (tavaly Dupree bejött 😛 ), talán egy letréddel plusz pickért értékén húzható. Cravens pedig szintén jó lehet (2-3 körben) ha úgy alakul a draft, mivel mindkét poszton véknyak vagyunk/leszünk, így egy ilyen S/ILB hibriddel is tudnánk mit kezdeni szerintem.
kriSTEELan
Ijesztően rossz volt a combine-on Thompson. Szerintem most esik az értéke bőven. Én akinek nagyon tudnék örülni az Apple. Amiket láttam feladatokat abban nagyon meggyőző volt. A második körre én nem mondok senkit, amíg ki nem derül, hogy mi lesz az OL fontos tagjaival. Ha nem tudjuk megtartani Fostert és Beachum-ot, akkor az OG nagy need lesz. ILB-ben a kezdők legalább megvannak és ott is van FA például Spence, akit szerintem olcsón visszaigazolunk.
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Damon Harrisont akarom NT-nek a Jetstől és akkor máris jöhet DB a draft első körében!
több mint 8 éve
Klaci79

több mint 8 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Vernon Adams-el is találkozónk volt 😊
Klaci79
Hányadik körben mehet ki?
steelwolf
Hát ez egy nagy kérdés. Nem vagyok nagy szekértő ebben, de a személyes véleményem, hogy a 3. kör után bármikor. Sokat fognak számítani a személyes beszélgetések és hogy ki az aki legkorábban be mer próbálkozni egy rizikós pick-el. Nagyot lehet nyerni, de lehet csak egy kidobott pick lesz. Nekem nagyon tetszik a srác személyisége, de az ő termetével (180 cm)nfl szinten ritka, hogy befussanak. Szerintem 4-5.kör
Klaci79
A már írt méreti hátrányok miatt a középső - hátsó köröktől egészen az UDFA is elcsúszhat. Bár szerintem legkésőbb 6.-7. körben valaki megpróbálja. Valóban csak nyerni lehet vele.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Klaci79
steelwolf
Hát ez egy nagy kérdés. Nem vagyok nagy szekértő ebben, de a személyes véleményem, hogy a 3. kör után bármikor. Sokat fognak számítani a személyes beszélgetések és hogy ki az aki legkorábban be mer próbálkozni egy rizikós pick-el. Nagyot lehet nyerni, de lehet csak egy kidobott pick lesz. Nekem nagyon tetszik a srác személyisége, de az ő termetével (180 cm)nfl szinten ritka, hogy befussanak. Szerintem 4-5.kör
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
Olyan hűségesen írod a találkozókat, viszont nem feltétlenül tudom követni, kérhetnék majd egy összesítőt névre és posztra a találkozókról?
Csakhogy egyben legyen és alkalomadtán szabadidőben egy nagyobb lélegzetvétellel tudjak nekiülni a dolognak. 😊
kittli
természetesen lesz ilyen 😊
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Klaci79
Olyan hűségesen írod a találkozókat, viszont nem feltétlenül tudom követni, kérhetnék majd egy összesítőt névre és posztra a találkozókról?
Csakhogy egyben legyen és alkalomadtán szabadidőben egy nagyobb lélegzetvétellel tudjak nekiülni a dolognak. 😊
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ma találkozónk volt a Duke safety-jével Jeremy Cash-el. Részemről jöhet...
több mint 8 éve
Eli Apple nyilatkozta, hogy vele is beszélgettünk, miközben dolgozunk Beachum és Foster maradásán is
több mint 8 éve
Szerintem USA és HU bármely számai között a párhuzam sánta...persze csak szerintem

Egyébként Carl Nassib-al meetingeltünk ma
Klaci79
Bármely száma? Hát közgazdászként ezzel nagyon nem értek egyet. Összehasonlítás nélkül nincs verseny. És akkor "Magyarország jobban teljesít, mint Zimbabwe!" - mondaná erre Bödőcs Tibor. 😊

DT Vernon Butler (Louisiana Tech) is találkozott volt nálunk meetingen.
Alter Egó
Ha azt hasonlítjuk össze, hogy mondjuk a gdp hány %-át költi a két ország egészségügyre vagy oktatásra vagy a közpénz hány %-át versenysportra, akkor az tiszta képet ad. Mivel azonban egy kb 320 milliós ország esetében mindenre sokkal többet kell költeni, mint egy 9,8 millás ország esetében, így ez a rész nekem sánta, akárcsak, hogy itt bármi is jobban teljesítene, bár Zimbabwe jó példa, mert hozzájuk képest szinte minden jobban teljesít. Talán csak az egy főre eső vadon élő állatok számában nem 😊
Klaci79
Ezt sem igaz, mert a GDP is torzít. Mint tudjuk abba beleszámolnak bizonyos nem tiszta jövedelmeket (becsült jövedelmek mondjuk drogból) Ez ott sokkal nagyobb. A nagyságrendi érzékeltetés, "Akkora a zászlórúd mint az Eiffel torony" bármikor megállja a helyét. Hiszen ha azt mondom, hogy a zászlórúd 324 m magas fogalmunk sincs az igazából mit jelent. Itt Dezső szerintem a számok nagyságát akarta érzékeltetni, ahogyan írta is. Összehasonlításnak akkor van értelme, ha egy valós közös alapra tesszük és almát az almával próbáljuk. % ban kifejezett érték pl. A lakosság x%-a elhízott ott és Y%-a itt. Vagy ahogy Laci is írta. Tehát itt is és ott is van igazság. Hogy ez hogyan tartozik egy Steelers-el foglalkozó topicba foglmam sincs 😀
polamalu
uborkaszezon...
egyébként mivel nem tiszta jövedelmek itt is és ott is vannak (nyilván ott azért több, mert több a lakosság is vagy harminckétszer), még mindig tartom, hogy a százalék jobban ki tudja fejezni, mint a puszta számok, amiket el kellene osztani a lakosság arányával...de majd ha lehagytuk Ausztriát visszatérünk a témára...utána majd a jenkik jönnek

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ez mondjuk már igen
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12672765_1129524687071567_1428255648_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=OAOqa-GiEZ0Q7kNvgH-o5ep&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AxTX5GC0BfYPV96pFu8-Moc&oh=00_AYBNt9uSGPjOmRRb32XWmRpsBtMM_y8dntxJGc-kbl676Q&oe=674B67E6
101.233 Aufrufe · 403 Reaktionen | @steelers #steelersnation #pittsburghsteelers #nfl #americanfootball #armor @sorrymomtattoo @radiantcolorsink @saniderm #jaimetudtattoos #freehand... | By JAIME TUD TATTOOS | Facebook
@steelers #steelersnation #pittsburghsteelers #nfl #americanfootball #armor @sorrymomtattoo @radiantcolorsink @saniderm #jaimetudtattoos #freehand...
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Szerintem USA és HU bármely számai között a párhuzam sánta...persze csak szerintem

Klaci79
Bármely száma? Hát közgazdászként ezzel nagyon nem értek egyet. Összehasonlítás nélkül nincs verseny. És akkor "Magyarország jobban teljesít, mint Zimbabwe!" - mondaná erre Bödőcs Tibor. 😊

Alter Egó
Ha azt hasonlítjuk össze, hogy mondjuk a gdp hány %-át költi a két ország egészségügyre vagy oktatásra vagy a közpénz hány %-át versenysportra, akkor az tiszta képet ad. Mivel azonban egy kb 320 milliós ország esetében mindenre sokkal többet kell költeni, mint egy 9,8 millás ország esetében, így ez a rész nekem sánta, akárcsak, hogy itt bármi is jobban teljesítene, bár Zimbabwe jó példa, mert hozzájuk képest szinte minden jobban teljesít. Talán csak az egy főre eső vadon élő állatok számában nem 😊
Klaci79
Ezt sem igaz, mert a GDP is torzít. Mint tudjuk abba beleszámolnak bizonyos nem tiszta jövedelmeket (becsült jövedelmek mondjuk drogból) Ez ott sokkal nagyobb. A nagyságrendi érzékeltetés, "Akkora a zászlórúd mint az Eiffel torony" bármikor megállja a helyét. Hiszen ha azt mondom, hogy a zászlórúd 324 m magas fogalmunk sincs az igazából mit jelent. Itt Dezső szerintem a számok nagyságát akarta érzékeltetni, ahogyan írta is. Összehasonlításnak akkor van értelme, ha egy valós közös alapra tesszük és almát az almával próbáljuk. % ban kifejezett érték pl. A lakosság x%-a elhízott ott és Y%-a itt. Vagy ahogy Laci is írta. Tehát itt is és ott is van igazság. Hogy ez hogyan tartozik egy Steelers-el foglalkozó topicba foglmam sincs 😀
több mint 8 éve

Klaci79

Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522

Klaci79

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Szerintem inkább a nagyságrendi érzékeltetés volt a cél
polamalu
Szerintem is... 😊