Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Igen, első körös TE-et én két feltétel megléte után húznék:-Green bejelenti visszavonulását az egészségi állapota miatt
-kibasszák az orvosi stábot.
Mondjuk egyébként készülhetnénk a Chiefs ellen is, a draft boncolgatása helyett 😊
több mint 9 éve
20 milliós TE után első körös TE? Ugye ez csak vicc😊
több mint 9 éve
Ne beszéljünk úgy a védelemről, mintha minden fasza lenne vele. Nincs olyan poszt benne, ahova ne férne el vagy a mélység vagy az upgrade. OLB, ILB és safety, amit én szeretnék. és mindenek előtt egy Timmons hosszabbítást 😊 A támadó oldalon nekem WR nem hiányzik, egy TE-et viszont el tudnék képzelni az első körben.
több mint 9 éve
Coates már azért jött, mert nekünk Bryant 2 kellett...Tehát ha Bryant nem füvezik, ő a WR2 és nincs kérdés
Coates maradhat a rosteren, mert ha csak fly-t tudna, akkor is ki kell használni az adottságait (igaz Bryant mellett eltűnne teljesen), de meggyőződésem, hogy rajta is lehet alakítani, hiszen látjuk hogy jól használunk nála gyengébb képességű WR-eket is. Rogers vagy Ayers még mindig ott van és őket én is többet használnám (persze ha nem lenne AB szerelem, de miért ne lenne, pont ahogy írod)
Hosszú évek teltek el úgy a Steelers D-ben, hogy egy rookie csak a szerelést vihette. Ez eléggé bevált. Nem hiszem, hogy feltétlen kezdőre van szükség, de OLB-ben bizony kellene valaki akiből 1 év mulva mondjuk kezdő lehet. ILB-ben is, mert ugyan Williams nem rossz, de komoly visszaesés lenne Timmons nélkül és ő is már csak 1-2 év max.
Ahogy Soldi írtad is, nincs komoly hiiányposzt. Én itt megállnék, mert a WR-t se tartom annak. Azt húzunk, akit akarunk. Vékony posztok viszont vannak és nem bánnám, ha elsősorban a D kapna erősítést. Green és Bryant olyan dimenziókat nyitna jövőre, hogy abba bele se kell nyúlni.
több mint 9 éve
Én pont, hogy többet vártam tőle amikor ide került. Abszolút nem AB szintet várok el, de a vak is látja, hogy nem tud mást futni csak fly-t.4. számú a fű miatti rizikó miatt. Nem tudom jobban leírni. Sima No2 lenne, ha bírna magával és nincs a teljesítményében egy év kihagyás.Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben.Klaci794. számút? Coats nagyon jó meccseket tolt?
A srác (még,remélem) nem tud route-ot futni, nem tudja elkapni a labdát. Egy dolgot tud, egyenesen futni egy fly-t, és azt néha elkapni. Meggyőződésem, hogy csak azért volt pályán, mert nem volt más mélységi opció.
laby
Coats-al kapcsolatban az a tipikus érzésem van, hogy a Steelers szurkolók egy részének a szar se elég büdös. Amíg egészséges volt kifejezetten jól játszott. Én nem vártam tőle pl ennyit az Auburn évek után. Persze nálunk ha WR ként elismerést akarsz akkor úgy kell játszanod, mint AB, de sajnos rossz hír, hogy ha minden WR úgy tudna route-ot futni, akkor nem emelkedne ezzel az átlag fölé.
Persze egy jó no2 WR kellene, de simán tudnék választani egyet a Rogers-Ayers-Bryant-Coates(egészségesen) négyesből annak függvényében mire van szükségünk a éppen.
És húznék azért az 1-2-3 pickért egy OLB-t, mert semmi mélység (nem tudjuk mi a terv Chickillo-val, marad e az öreg 50 éves koráig?) egy jó cornert, mert Shabazz az egyetlen, az örök ígéret Golson mellett, illetve DE-ben sincs megfelelő pótlás Heyward vagy Tuitt mögött (bár Walton-ban van fantázia) és akkor nem említettem, hogy mi van ha Mitchell vagy Davis nem tud játszani.
Szóval lenne érdekesebb poszt is, mint a WR az első két napon.
De mint említettem a PSU üdvöskéjét Godwin-t megnézném nálunk, de max 3. körért 😊
Klaci79
Nézd meg Rogers-t, jól futja a route-kat, ha nem is elit szinten, de én imádom a játékát, sokkal jobban ki lehetne használni ha nincs AB szerelem, ami persze érthető hogy van.
több mint 9 éve
1-2. körben kezdőt akarsz húzni. DL-be nem kell kezdő, safetybe se. WR viszont kell, mert bár megvagyunk mennyiségileg, de egy biztos 2. WR-ünk nincs. Bryant lehetne, de rá nem bíznám a csapat sorsát. WR-en kívül OLB és ILB az a két poszt ahol utódot kell találni Harrison és Timmons mögé. A kérdés, hogy mit látnak Chickillóban és V. Williamsben, illetve az öregek meddig bírják. Mindenhol máshol megvannak a kezdők - papíron évekre.4. számú a fű miatti rizikó miatt. Nem tudom jobban leírni. Sima No2 lenne, ha bírna magával és nincs a teljesítményében egy év kihagyás.Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben.Klaci794. számút? Coats nagyon jó meccseket tolt?
A srác (még,remélem) nem tud route-ot futni, nem tudja elkapni a labdát. Egy dolgot tud, egyenesen futni egy fly-t, és azt néha elkapni. Meggyőződésem, hogy csak azért volt pályán, mert nem volt más mélységi opció.
laby
Coats-al kapcsolatban az a tipikus érzésem van, hogy a Steelers szurkolók egy részének a szar se elég büdös. Amíg egészséges volt kifejezetten jól játszott. Én nem vártam tőle pl ennyit az Auburn évek után. Persze nálunk ha WR ként elismerést akarsz akkor úgy kell játszanod, mint AB, de sajnos rossz hír, hogy ha minden WR úgy tudna route-ot futni, akkor nem emelkedne ezzel az átlag fölé.
Persze egy jó no2 WR kellene, de simán tudnék választani egyet a Rogers-Ayers-Bryant-Coates(egészségesen) négyesből annak függvényében mire van szükségünk a éppen.
És húznék azért az 1-2-3 pickért egy OLB-t, mert semmi mélység (nem tudjuk mi a terv Chickillo-val, marad e az öreg 50 éves koráig?) egy jó cornert, mert Shabazz az egyetlen, az örök ígéret Golson mellett, illetve DE-ben sincs megfelelő pótlás Heyward vagy Tuitt mögött (bár Walton-ban van fantázia) és akkor nem említettem, hogy mi van ha Mitchell vagy Davis nem tud játszani.
De mint említettem a PSU üdvöskéjét Godwin-t megnézném nálunk, de max 3. körért 😊
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Alakul a dolog, nem lennék meglepve ha Greene váltaná Portert a balhé után.Amúgy egyből ő ugrott az eszembe lehetséges utódként. 😊 Packersnél már csinálta is ezt. De ráérünk ezzel az idény végén, Butler és Oslavsky megoldja addig ezt.
www.steelersdepot.com/2017/01/kevin-greene-appears-interested-possibly-coaching-steelers-olbs/
Razi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
4. számú a fű miatti rizikó miatt. Nem tudom jobban leírni. Sima No2 lenne, ha bírna magával és nincs a teljesítményében egy év kihagyás.Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben.Klaci794. számút? Coats nagyon jó meccseket tolt?
laby
több mint 9 éve
Alakul a dolog, nem lennék meglepve ha Greene váltaná Portert a balhé után.www.steelersdepot.com/2017/01/kevin-greene-appears-interested-possibly-coaching-steelers-olbs/
több mint 9 éve
Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben.Klaci794. számút? Coats nagyon jó meccseket tolt?
A srác (még,
több mint 9 éve
igen sajnos. Csak valahogy nem volt tiszta a kep, hogy mi tortent. most sem az. de meg jo hogy mindig van egy nem szolgalatban levo, eltiltott, zsarolos, agressziv rendor a kozelben... manapsag itt nagyon sok ilyen rendori tulkapas van. nem o vele. hanem altalaban. es kivancsi voltam mi volt. szegeny honnan tudta volna hogy az az ember eppen egy rendor. aki mint mindig mindenben bennevan. szolgalaton kivul. agressziv, zsarolos, sot meg puskat is sutott el egy vetlenre. Vagy pedig vert meg embert stb. Nemhiaba nem volt szolgalatban. Mindegy. Rossz lora tett. De arra kivancsi lennek tenyleg megfenyegette e korabban a kidobot... Mert ezen pattant be...Joey Porter placed on leave while Steelers continue to investigate the situation.“We are continuing to gather information concerning Sunday night's incident involving Joey Porter. We have been and will continue to be in communication with the NFL as is required by the Personal Conduct Policy. Pending further review, Joey Porter has been placed on leave. At this time, we will move forward with our preparations for the Divisional Round playoff game at Kansas City.” (Kevin Colbert)
Klaci79
Megelőzzük, hogy az NFL rúgja ki. Szomorú, de sajnos vége van, mint a botnak... (És hiába a kifogás keresés, hogy a rendőr Dolphins szurkoló vagy nem. Nem kell. Porter idióta, ennyi.)
AlterEgó
www.dailymail.co.uk/news/article-4104162/Pittsburgh-coach-Joey-Porter-placed-leave-Steelers-s-charged-assaulting-police-officer-bar-doorman-just-hours-playoff-win.html
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Joey Porter placed on leave while Steelers continue to investigate the situation.“We are continuing to gather information concerning Sunday night's incident involving Joey Porter. We have been and will continue to be in communication with the NFL as is required by the Personal Conduct Policy. Pending further review, Joey Porter has been placed on leave. At this time, we will move forward with our preparations for the Divisional Round playoff game at Kansas City.” (Kevin Colbert)
Klaci79
Megelőzzük, hogy az NFL rúgja ki. Szomorú, de sajnos vége van, mint a botnak... (És hiába a kifogás keresés, hogy a rendőr Dolphins szurkoló vagy nem. Nem kell. Porter idióta, ennyi.)
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
Wr mindig kell. Foleg igy hogy bryant ? Csak ugy mint coates serulese miatt is. A tobbiek meg kulon osztaly. Mint kb en meg az nfl. Szoval van ab es kerdojelek. Bryant szerintem siman kiesik a szitan. Te tudod leginkabb mivel voltal itt milyen konnyen elcsabulnak az egyszeri halandok erre. Na brant meg meg ennel is konnyebben. Nem mehetunk neki egy evnek mint iden. hogy csak ev vegen kezd lenni wr sor. A serulesek kerdojelek miatt. Szoval valszeg lesz wr csak azert hogy legyen barmi van. Es a fiatalok meg vagy bevalnak vagy nem.Én a WR-ben nem vagyok annyira biztos.Nincs kérdőjel nélküli 2. WR-ünk. És mivel megengedhetjük magunknak, én szerintem jönni is fog.
Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben. És akkor ott van Rogers, DHB, Ayers, Hamilton. Különösen Rogers és Ayers az akikből még bármi kihozható. Ayers már első meccsei komoly elkapásokat produkált. Én inkább bennük bíznék, mint egy bizonytalan 1-2-3. körös választásban. Na jó...Godwin-ért a 3. kört se sajnálom, de inkább a 4.-ben jöjjön 😊
Klaci79
Soldados
J harrison 95 % aban volt fent a snapekben. Durva adat. Es az durvab, hogy vudli ota huzunk elso korosoket olb nek es meg mindig ezen szenvedunk hogy kell olb. dupree hala istennek jo lett. nem lett jj 2 akit pedig mint a messiast vartuk. mindenki elso korben. Mi a frasz lett vele? Miert nem valt be nott fel a feladathoz, vagy miert nem tudtuk hogy ez lesz egy elso korosbol ekkora bust?
Cb ert sirtunk imadkoztunk lassan 10 eve, es a sec jobban van menedzselve mint egy elso korosokbol rotalt valogatott olb sor. Siralmas. Az is amikor vegre meglett vudli helyett woods vagy ki is volt aztan megkapta a penzt es jovore koszonte visszavonult. Azota megy ez elso kor olb, jovore olb elso kor. Mi kell ket ev mulva olb mert marha nagy need. De most jo hogy nem lett akkora need az olb mert jh visszajott es 38 evesen o a kezdo. Most meg joey porter stb olb atok sor ul rajtunk. lol.
Mert szeretnem ha visszaternenk a regi bevalt rendszerhez. 3 qb.
Egy veteran, game menedzselo qb is kellene ev vegen, aki le tud vezetni egy meccset ezzel az offense vel.
Es egy 3 szamu feltorekvo tehetseges fiatal aki kesobb lehet 2. szamu stb. Csak hogy, ne mindig landry legyen es mas senki. Tudjuk miert.
több mint 9 éve
Joey Porter placed on leave while Steelers continue to investigate the situation.kiraly, nem tudom mi volt, de egyedul ment szorakozni, vagy mar mindenki bent volt es mondjuk felismertek es direkt nem engedtek be unnepelni? Mert el tudom itt kepzelni a kiskiraly kidobokat dolphins mezben, hogy ok akkor most joey porter nem megy be ide tudjuk hogy nyert wild card gamet de akkor sem lol. csinalunk egy kis penzt vagy mit...
Klaci79
ps egy kicsit utanaolvastam mi tortent. erdekes egybeeses. veletlen. tulbuzgo rendor. szolgalaton kivuli aki megint ott volt.. 2008 ban volt egy ugye ennek a rendornek. kis pletyka ha nem banjatok. Es a cikk rola amit csinalt elvileg ugyanaz aki portert lefogta...Veletlenek...
I call bullish*t.
Not saying Porter wasn’t drunk and "in a mood", but the off-duty copper Paul Abel is the same douchebag who was arrested in 2008 for assault and drunk driving charges (yet still on the payroll). And this is really twisted, the assclown had an emergency protection-from-abuse form filed against him, by his wife, who claimed he pressured her into making false allegations of sexual abuse against the grandparents of her children. The case was dropped after the wife failed to show up in court. How convenient.
Regardless of that conjecture, the asshole in mention did however "hit a 20-year-old man in the back of the head with his gun soon after leaving Town Tavern, a South Side bar, while off duty. The gun then went off, wounding the man in his hand."
The article about all that awful mess is available online via the Pittsburgh Post Gazette July 4, 2008. Check it out.
www.post-gazette.com/local/neighborhoods/2008/07/04/City-police-officer-linked-to-false-charge/stories/200807040120
So yeah, screw that clown. Typical dirty copper, drunk abusive POS. Gives the very few nice cops an oily rep. F*ck that guy.
több mint 9 éve
coates jatszott amugy, Csak special teamben volt, es dhb is ilyen celpont szokott lenni, de egyetertek.Ennyi kellett most tőle...persze jó lett volna, ha azt a kettőt sem dobja rossz helyre, de minek kockáztass hosszú passzokat, ha egyrészt megy a futás, másrészt 1 negyed után 2 labdabirtoklás (sőt 2 TD) különbséged van. Amúgy sincs olyan igazi mélységi célpontod, mint Bryant vagy Coates lehetne.Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
megvan, hogy milyen passzokat osztott ki most is?
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
Klaci79
mas: amugy vegre kreativ volt haley es pl nem jj te t tette fel blokkolni futasnal a 4-3 de ket, hanem felhozott egy kulon falembert. Ezt ki is emeltek a meccsen. Nekem nagyon tetszett. Es el is hangzott hogy egy ilyen aprosag, missmatch helyett elonnye valtozott. Hogy nem a csori vekony jj fogta a sack kiraly es tarsai de ket. Ami nem is ment az elso meccsen. Irtam is akkor, hogy a falunknak nem fekudt a 4-3 akkor, de most egy ilyen apro valtoztatas, persze meg tobb akarat eddzes stb, de nagyot forditott a dolgokot.
Csak ugy erdekessegnek jo volt latni vegre.
több mint 9 éve
Én a WR-ben nem vagyok annyira biztos.Nincs kérdőjel nélküli 2. WR-ünk. És mivel megengedhetjük magunknak, én szerintem jönni is fog.
Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben. És akkor ott van Rogers, DHB, Ayers, Hamilton. Különösen Rogers és Ayers az akikből még bármi kihozható. Ayers már első meccsei komoly elkapásokat produkált. Én inkább bennük bíznék, mint egy bizonytalan 1-2-3. körös választásban. Na jó...Godwin-ért a 3. kört se sajnálom, de inkább a 4.-ben jöjjön 😊
Klaci79

több mint 9 éve
Én a WR-ben nem vagyok annyira biztos.Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben. És akkor ott van Rogers, DHB, Ayers, Hamilton. Különösen Rogers és Ayers az akikből még bármi kihozható. Ayers már első meccsei komoly elkapásokat produkált. Én inkább bennük bíznék, mint egy bizonytalan 1-2-3. körös választásban. Na jó...Godwin-ért a 3. kört se sajnálom, de inkább a 4.-ben jöjjön 😊
több mint 9 éve
Elolvastad amit írtam? 😊 Mivel azt írtam, hogy QB-t, DL-t és OT-t 3. körtől lefele, ez nyilván azt jelenti, hogy OLB, ILB, WR hármasból kerül ki az 1-2. kör. Az OLB poszt valóban a legnagyobb need. De azt nem tudjuk Chickillóban mit látnak. Ha marad Harrison, akkor bőven megvagyunk, megvan a 2 kezdő és a 2 csere is. ILB is kellhet, de az sem létszükséglet, simán el tudom képzelni Timmons 1-2-3 éves hosszabbítását, de akkor se dőlök a kardomba, ha Vince Williams kerül kezdőbe. WR kelleni fog, hiába nem olyan rosszak a fiatalok és jön vissza Bryant is, nyilván nem lehet rá alapozni az előzmények ismeretében.Nincs? OLB olyan lyukas hogy csak na. Az oreg nem fog meg egy evet lehuzni es dupree mellett nincs csak egy moats, aki nem kezdo kaliber..3-4. körben jöhet egy csere. Igazándiból nincs egetrengető needünk, bármilyen luxus belefér.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
OLB, ILB, WR, DL, QB, OT hatost mindenképpen húznék. A sorrend tetszőleges, mert nincs teljes homály posztunk, de QB-t, DL-t és OT-t csak 3. körtől lefele.
Soldados
Timmons is lassu mar, de oda akar van potlas.
OLB,QB,WR szerintem. Nyilvan tobbszor kell probalkozni, mire egyszer bejon.
xtaki
Tehát azt gondolom, hogy WR kb tuti és az OLB-ILB kérdésből arra a posztra fog érkezni ember, amelyiket nem oldjuk meg az off-season korábbi részében.
3. körtől pedig jöhet a fentebbi hármasból kimaradó poszt, plusz fontossági sorrendben: DL, QB, OT.
A korai (1-2. kör) QB-t felejtsd el. Ben a franchise QB, nem volt kiemelkedő éve, így volt 95-ös passer ratingje. 29 TD/13 INT. Miről beszélünk? A 3. kör után kell egy csere. Ennyi. Ha mákunk van, 3 év padozás után átveheti a csapatot és contract yearben nyom egy olyan szezont, hogy nem is kell új QB-t keresni.
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Nincs? OLB olyan lyukas hogy csak na. Az oreg nem fog meg egy evet lehuzni es dupree mellett nincs csak egy moats, aki nem kezdo kaliber..3-4. körben jöhet egy csere. Igazándiból nincs egetrengető needünk, bármilyen luxus belefér.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
OLB, ILB, WR, DL, QB, OT hatost mindenképpen húznék. A sorrend tetszőleges, mert nincs teljes homály posztunk, de QB-t, DL-t és OT-t csak 3. körtől lefele.
Soldados
Timmons is lassu mar, de oda akar van potlas.
OLB,QB,WR szerintem. Nyilvan tobbszor kell probalkozni, mire egyszer bejon.
több mint 9 éve
Ennyi kellett most tőle...persze jó lett volna, ha azt a kettőt sem dobja rossz helyre, de minek kockáztass hosszú passzokat, ha egyrészt megy a futás, másrészt 1 negyed után 2 labdabirtoklás (sőt 2 TD) különbséged van. Amúgy sincs olyan igazi mélységi célpontod, mint Bryant vagy Coates lehetne.Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
QB-t valszeg kell draftolnunk, mert Jones szerződése lejár és amilyen ínség van most a ligában, szinte biztosan elmegy.Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
Ha jól emlékszem Ben a NYG ellen még jó volt, utána jött egy nagy visszaesés, ami hellyel-közzel még tart. Azért nem sláger téma, mert egyébként nyer a csapat. Hogy mennyire tudatos a passzjáték mellőzése, az ki fog derülni amint valaki limitálni tudja Bellt, és muszáj lesz passzolni. Engem amúgy nem zavar a run heavy offense, sőt szeretem, pláne ha megy is. 😊
több mint 9 éve
.3-4. körben jöhet egy csere. Igazándiból nincs egetrengető needünk, bármilyen luxus belefér.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
OLB, ILB, WR, DL, QB, OT hatost mindenképpen húznék. Mivel nincs teljes homály posztunk, így a sorrend annyiban tetszőleges, hogy QB-t, DL-t és OT-t csak 3. körtől lefele.
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
több mint 9 éve
Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.