Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Két dologról beszélünk. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez a stratégia amit követünk nem racionális és még azt sem, hogy Én nem ezt követném. Arról beszélek, hogy azért ez a stratégia bőven hagy kérdőjeleket a D oldalán. Nem, ne mondjuk, hogy megvan az ember SS-ben, mert nincs. Ennyi erővel Beachum helyén a majd az egész szezont szolidan végigtoló Katona ugyanúgy ember, hanem komolyabb kandidáló, mint Golden, aki talán 1 meccsen volt kezdő tavaly. Egyértelműen az a stratégiánk, hogy a Ben előtt levő fal tekintetében fikarcnyi kockázatot sem vagyunk hajlandóak vállalni, ellenben a tavaly is lyukas poszt nem okozott látványos tragédiát.Azzal viszont egyetértek és azt gondolom ez lehet a kulcs, hogy a mély DB class miatt ha valamikor akkor most megéri kockáztatni. Mindenesetre azért Én azt várom, hogy CB-SS oldalon azért valakiért elindulunk a "harcba", miután Mclendonnal is lezártuk a tárgyalásokat. (egész egyszerűen azt gondolom, hogy a sok sub package felállás miatt nem fogunk klasszikus NT-be invesztálni, főleg az 1-2. körben)
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Egyet kell értenem Soldival. Ha az OL-t hagyjuk, akkor még Weddle-el is rosszabbul áll a szénánk a drafton. Így egy baromi ütős OL lenne, remek backup OT-vel is és látjuk, hogy az O mire volt képes eddig, most + egy év közös munka Munchakkal és remélhetőleg kevesebb kulcssérülés. A védelemben szerintem McLendonnal meg fogunk tudni egyezni, hasonló kedvező áron, de ha nem mindenképp a NT lesz a legnagyobb prioritás, ami most úgy tűnik az első körben orvosolható. A S poszt marad persze kérdőjeles, de még mindig azt gondolom, hogy akár Weddle-re is lehet elég pénz, ha Timmons szerződése megváltozik.
Vagy C Allen, tőle jun 1 után 4,4 milla szabadul fel. Majdnem egy komplett draft ára...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Minőségjavítás kell, de emberhiány nincs. Nekem ez az út jobban tetszik, mint vaskos FA-playák igazolása, de cserébe elengedtük volna a saját jó vagy hasznos játékosainkat. Gay és a két OL-playa legalább egyikének visszaigazolása kulcskérdés volt. Nélkülük Weddle halottnak a csók.Én a magam részéről amúgy is megvagyok Weddle nélkül. (Persze qrva jó playa és jó lenne, ha jönne, de ez a Steelers, ilyen igazolásokat nem szoktunk csinálni, így most se vártam igazán) Nem (feltétlenül) innen kell minőséget nyernünk. Jön Golson és idén D-ben brutálisan erős a draft, azaz mintha nekünk találták volna ki ezt a draft classt. Onnan kell megszerezni a hiányzó láncszemeket a védelembe.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Azért, hogy árnyaljam az örömködést kissé. Az tényleg jó hír, hogy az OL egyben marad, de ha ennek az az ára, hogy a D az FA piacról nem erősödik, akkor elgondolkodom. Persze Golden szerződése diszkontos és megéri nem kérdés, de egy jó spec teamer és egy kiegészítő ember, de bőven nem kezdő SS...és akkor még nem beszéltem arról ki van mögötte?Nem mondom, hogy a másik megoldás (Weddle, vagyis egy kiemelkedő playa) és ezzel szemben az OL széthullása jó megoldás, de lássuk be, hogy azért Gay maradása, vagy Golson "eljövetele" ide, vagy oda eléggé féllábasak vagyunk a D-ben...és nem egy poszton....
Ezek után azt mondom, hogy Mclendonnal hosszabbítani kell nincs mese, mert a D-ben ennyi needdel nem lehet nekimenni a draftnak....aztán bízunk benne, hogy a 4 első pickből (borítékolhatóan) 3 D játékos betölti az űrt gyorsan...(sokat kell igyak, hogy ebben higgyek azért)
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Ez a Gay 3 évre 7,5 milla ez elképesztő. Éveken át mondtam, hogy a szabadügynökök között a Pats szokott kedvezményt kapni, mi pedig a saját játékosainktól. Ez idén nagyon durván kijön. Ez konkrétan már-már vicces szerződés. De a Golden- és különösen a DHB-deal is nagyon akciós volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Timmonsnál valamit úgyis kell csinálni. És szerintem irányából se lesz akadály. Annál, hogy az OL együtt marad nem nagyon tudok jobb hírt elképzelni. A többi fontos FA megtartásában biztos voltam. Kérdés még, hogy McLendonnal mit csinálunk, mert ha ő megy, akkor én biztosra veszem az első körös NT draftot. Will Johnsonnal is szeretnénk hosszabbítani, de ő megméreti magát a piacon is.
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Beachum kapcsán sem a lojalitást, sem a jövő évi nagyobb cap keretet nem érzem indoknak. Ez egy hűvös üzleti logika csupán. Az utóbbit azért nem, mert az idei cap hitet pont egy multiyear contracttal lehet(ne) lejjebb vinni. (emelkedő fizu, signing bonus) Az előbbit pedig azért nem, mert az 1 év alkalmas arra nekünk is, hogy megnézzük, hogy a Katona alkalmas-e kezdő LT pozícióra. A hűvös logika a szemszögéből is, mert sérülésből jön és nyilván nem tudná kimaxolni sehol a szerződését. Mi pedig ha pedig látjuk, hogy teljesít és mondjuk Adams végleg kiesik a swing T szerepből és a Katona jobbról is megállja helyét, akkor meg még mindig tudunk hosszúzni vele. Logikus, meglátjuk.Én (Incognito ide, vagy oda) Foster szerződéséta tervezettek szerint túlárazottnak gondolom, de ő a csapat lelke, ezt tudjuk, és úgy néz ki, hogy az, bogy az OL egyben maradjon Bennek ez top priority volt versus egy jelentős FA a piacról. Együtt tudok élni vele, különösen azért, mert így itt marad az a játékos, akivel lepacsizhattam Londonban.... 😊
Nagyon kíváncsi vagyok viszont, hogy a Beachum 1 éves kontraktus mennyi lesz és/vagy mennyi marad egy esetleges szabad ügynökre...(ha marad). Lebegtetik a Timmons paycutot
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
A 3 évre 7,5 millát kap GayMegpróbáljuk egy 1 éves szerződéssel megtartani Beachumot. Gondolom a jövő évben a cap akár egy nagyobb szerződés megadását is megengedi. A lojalitására apellálunk.
Foster aláírása már csak percek, órák kérdése. A felek megegyeztek állítólag.
Állítólag 3 év lesz szezononként 5-5 milla, de ez csak egy kósza hír egyenlőre!!!! (LaCanfora tollából)
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
az offseason legnagyobb igazolása eddig 😀 :www.steelers.com/videos/videos/Steelers-Jr-Reporter-Free-Agency/99d10af3-61af-4cf7-a271-95e218569076
több mint 8 éve
Az off-season egyik legfontosabb pontját Gay megtartásával kipipáltuk. 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
azért SB esélyes csapat nincs annyi, a többi pedig nem érdekli őtaz a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakWeddle a 32 csapatból kábé 30 vágyai közt szerepel. Ez nem jó jel..., neki sem 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Négy csapatot említett, Panthers, Pats, Steelers, Raidersaz a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakWeddle a 32 csapatból kábé 30 vágyai közt szerepel. Ez nem jó jel..., neki sem 😊
Klaci79
Alter Egó
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
az a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakWeddle a 32 csapatból kábé 30 vágyai közt szerepel. Ez nem jó jel..., neki sem 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Gay is aláírt állítólagBingó! Újabb jó tipp! 😊
www.steelersdepot.com/2016/03/steelers-re-sign-cb-william-gay/
polamalu
több mint 8 éve
Mégpedig 3 évre! DeWill-t meg Tomlin eltíltotta a twittertől 😀Pedig Bell van megkergülve már napok óta...
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Mégpedig 3 évre! DeWill-t meg Tomlin eltíltotta a twittertől 😀
több mint 8 éve
Gay is aláírt állítólagwww.steelersdepot.com/2016/03/steelers-re-sign-cb-william-gay/
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azt gondolom, hogy egy db normális FA-t meg fogunk tudni fizetni, igaz a legfontosabb vagy úgy is mondhatnám, hogy mindennél fontosabb, hogy mi lesz az OL bal oldalával. Még mindig van két lehetőségünk pénzt megtakarítani nagyobb problémák nélkül: DeCastro és Timmons szerződésre gondolok. Szerintem most oda kellene tenni magunkat a piacon is, mert 2-3 lépésre (játékosra) vagyunk egy valóban SB esélyes csapattól. Persze vannak csapatok, akiknek olyan lehetőségeik vannak, ami nekünk sosem lesz, mégse cserélnék velük, még ha nem is lesz igazán komoly érkező. Akkor még mindig ott van Golson, reméljük eleget fejlődik majd Dupree és a teljes idei draft.
több mint 8 éve
Hát ja csak ha több az SB contender team amely akarja is őt, akkor az SB discount felejtős, amivel mi szépen ki is estünk a "csatából"....Ahogy általában, úgy most sem nagyon fogjuk valszeg.
Kiváncsi leszek mikor hallatjuk a hangunkat először a szabad ügynök piacon.....
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Hát ja csak ha több az SB contender team amely akarja is őt, akkor az SB discount felejtős, amivel mi szépen ki is estünk a "csatából"....Kiváncsi leszek mikor hallatjuk a hangunkat először a szabad ügynök piacon.....
több mint 8 éve
az a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakAz nálunk szerintem meg van, ha ez a vágya 😊
Klaci79
" class="embed">
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
az a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannak
több mint 8 éve
Nekem egyébként még mindíg az a vágyam FA-t illetően, hogy hozzuk el Weddle-t, Mitchell menjen SS-be, és Golden már ott van mögötte backupnak.
" class="embed">
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Wheaton sorsát abszolúte nem befolyásolja DHB újraszerződtetése. Azért tartottuk meg (ahogy ezt a szerződése is mutatja), mert az ST egyik alappillére. Persze az lett volna az ideális, ha tudjuk őt pótolni az ST-ben, és akkor olyan WR vehette volna át a helyét a rosteren, akiben elkapóként is van potenciál.