Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
megvan, hogy milyen passzokat osztott ki most is?
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
több mint 9 éve
Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.
több mint 9 éve
A végén sok üres hely volt, mert eldőlt a meccs.A már a vége volt, de az minden stadionban így van. A dugót elkerülendő sokan elindulnak haza hamarabb. Pedig a rendőrök olyan jól éneklenek a forgalmat irányítva 😀
bcsarli
több mint 9 éve
A végén sok üres hely volt, mert eldőlt a meccs.
több mint 9 éve
Arról van info miétt volt annyi üres hely a stadionban?Nincs üres hely, telt ház van. Csak sokan nem a székeken ülve nézik a meccset, mert sokszor nem is lehet jól látni, felállni meg nem engednek a székednél. Ezért a teraszokra húzódnak az emberek. Tapasztalat, igaz Laci? A kedvenc biztonságink, aki már ki akart dobatni engem 😀
tüsi91
több mint 9 éve
Arról van info miétt volt annyi üres hely a stadionban?Üres hely? Nincs ilyen információm. Hétfőn vagy kedden már írták, hogy minden jegy eladva.
tüsi91
több mint 9 éve
Arról van info miétt volt annyi üres hely a stadionban?
több mint 9 éve
Roethlisberger said he no longer is wearing the boot because it isn't necessary.
több mint 9 éve
Hat az egy kicsit tulzas lenne. Amit megtudtam az az, hogy a terdeles elott a meccs vege elotti jateknal esett ra wake azt hiszem. Es ha hiszitek ha nem meg is kerdeztek, hogy miert o maradt fennt a palyan, miert nem csereltek mar le, hogy pl ez ne essen meg vele. Amikor tuti nyerunk johet csere qb bent le, hogy vedjuk felesleges kockazattol. De ezt nezzetek el a steelerses tvseknek stb.Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.Boka sérülés. Ben szerint nem komoly.
prérifarkas
Gergőke
Erre o, hogy szeret a sracokkal egyutt lenni kuzdeni stb. Tereles. Valamint, mondtak valamit egy esetleges vall serulesrol is, de ben errol nem mondott semmit, sot nem is engedett senkit kerdezni hogy csinalt e mri t.
Azt mondta mindezt addig amig az eddzok, tomlin stb tereles... Szoval egy szurke ilyen torott bokahoz labhoz valo walking boots csizmacskaban erkezett meg. Ezzel kezdodott. Majd alig birt felmaszni az interjukhoz. Beakadt a csizma.
Szoval nem hiszem hogy tereles, nezzetek vissza raesett a srac rendesen a labara (hacsak nem a vallrol). A vall meg az, amikor ilyen melegito koroket probalt csinalni utana tortent. De az joval a meccs korabbi szakaszaban volt.
Szoval a boka az serult tuti. Hogy mennyire, az mas kerdes. itt azt mondtak valoszinusithetoleg o kezd Expected to play on sunday. Ez itt nem tereles, hanem katasztrofa lenne. Landryre kinek kell keszulni? Senkinek. Idegenben siman kikapna aztan annyi. A Vall meg remelem rendben van, lesz mint a boka is.
ps: itt a video a kozvetites alatti videoban ironikusan meg mondjak is, hogy ben furan ment le. Miert o jatszik, amikor mar nyert a meccs. Semmi ertelme. Stb. Es ha ebbol leserul ben az nagy gaz lenne. Miert nem landry jatszik ez fura eddzoi dontes felesleges kockazat.... 😕
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
A meccs végén a térdelés után nem látszott hogy Ben húzta volna a lábát. De ki tudja. Jobb az elővigyázatosság.
több mint 9 éve
Mit szóltok OBJ kirándulásához, majd mutatott játékához?én pl semmit😊
Valóban nem befolyásolta, az ami azért már a meccs előtt a fejükben motoszkált?
Hol marad az alázat?
prérifarkas
azért profik h az ilyen dolgokat kizárják...valszeg egy sima hétköznap sem más az életük..
max fénykép nem kerül fel azokról a napokról netre ...
a szabadnapján meg mindenki azt csinál amit akar
több mint 9 éve
Mit szóltok OBJ kirándulásához, majd mutatott játékához?Valóban nem befolyásolta, az ami azért már a meccs előtt a fejükben motoszkált?
Hol marad az alázat?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
Úgy legyen.Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.Boka sérülés. Ben szerint nem komoly.
prérifarkas
Gergőke
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.Boka sérülés. Ben szerint nem komoly.
prérifarkas
több mint 9 éve
Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
Igen, Moore a leggyengébb, bár én az előttünk álló útra/jövőre gondoltam. TB és bármely NFC-s jobb, mint Sanyi.Hat a leggyengebb Mor volt, azutan jon KSanyi. BB-nek itt nem kell kimagaslot jatszania, de ultra szart se. Azert a kozepestol a fantasztikusig inkabb fog varhatoan a teljesitmenye esni. A KC ellen en nem is irok, mert lehet megbantottam a meccs elott par Delfin fan-t, a semlegeskent az udvariassagot elhagyhattam az oszinte velemenyemmel. De most majd Soldados leirja, o abszolut nem tart toluk ( legalabbis egy par hete igy volt 😊 ).Ez meglehet, de mondjuk egy KovácsSanyi nem is szokta eladni a labdát (és vélhetően ő a leggyengébb qb, akivel szembenézhetünk). A KC ellen a ST-en sok múlhat, mert nálunk sokszor ergya (nem Meskó-szintű ergya, de azért ergya) ill. BB-n, ha nem ad el labdát, akkor jók vagyunk. Ha igen, akkor min. egy pick six kinéz(het).BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.Az idei PO szerencseje ez is, a max 4 meccsbol 1-en kell biztosan, de max is csak 2-n kell BB nagyon jo jateka. Az ellenfelnek olyan Qb-jaik sincsenek, mint a bizonytalankodo BB.
laby
no
fcancellara
no
több mint 9 éve
A család örömére nézem az ismétlést.Mi mást lehetne ilyenkor csinálni? 😊
prérifarkas
több mint 9 éve
Itt a pontos sztori: 961kiss.iheart.com/onair/the-morning-freak-show-46988/steelers-assistant-coach-joey-porter-arrested-15448922/Szó szerint az 😕
Te idiota fasz... Hogy lehet ezt csinalni, amikor a csapatod PO-ban van..
tenorx
Bell amúgy tegnap az after contact 110 yardot tett meg...nem pite...bár a fal is nagyszerű volt. A frász jött rám, amikor Gilbert a földön maradt
több mint 9 éve
Itt a pontos sztori: 961kiss.iheart.com/onair/the-morning-freak-show-46988/steelers-assistant-coach-joey-porter-arrested-15448922/Te idiota fasz... Hogy lehet ezt csinalni, amikor a csapatod PO-ban van..
több mint 9 éve
egyszer már mintha elnézték volna neki...nem volt senki, aki vigyazott volna Porterre, hogy ne keruljon bajba...hihetetlen.Viccelsz? Egy majd 40 éves férfi mellé melyik óvónénit vagy nagymamát kellett volna odaállítani... 😊
xtaki
Berúgott, mint az állat, aztán ki lesz rúgva, mint az állat... Rooney family will not accept this behaviour.
AlterEgó
több mint 9 éve
nem volt senki, aki vigyazott volna Porterre, hogy ne keruljon bajba...hihetetlen.Viccelsz? Egy majd 40 éves férfi mellé melyik óvónénit vagy nagymamát kellett volna odaállítani... 😊
xtaki
Berúgott, mint az állat, aztán ki lesz rúgva, mint az állat... Rooney family will not accept this behaviour.
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
nem volt senki, aki vigyazott volna Porterre, hogy ne keruljon bajba...hihetetlen.
több mint 9 éve
Hat a leggyengebb Mor volt, azutan jon KSanyi. BB-nek itt nem kell kimagaslot jatszania, de ultra szart se. Azert a kozepestol a fantasztikusig inkabb fog varhatoan a teljesitmenye esni. A KC ellen en nem is irok, mert lehet megbantottam a meccs elott par Delfin fan-t, a semlegeskent az udvariassagot elhagyhattam az oszinte velemenyemmel. De most majd Soldados leirja, o abszolut nem tart toluk ( legalabbis egy par hete igy volt 😊 ).Ez meglehet, de mondjuk egy KovácsSanyi nem is szokta eladni a labdát (és vélhetően ő a leggyengébb qb, akivel szembenézhetünk). A KC ellen a ST-en sok múlhat, mert nálunk sokszor ergya (nem Meskó-szintű ergya, de azért ergya) ill. BB-n, ha nem ad el labdát, akkor jók vagyunk. Ha igen, akkor min. egy pick six kinéz(het).BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.Az idei PO szerencseje ez is, a max 4 meccsbol 1-en kell biztosan, de max is csak 2-n kell BB nagyon jo jateka. Az ellenfelnek olyan Qb-jaik sincsenek, mint a bizonytalankodo BB.
laby
no
fcancellara