Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Pos. Player Type Current Avg./Year ▾
DT Steve McLendon UFA $2,416,667
DE Cam Thomas UFA $2,000,000
G Ramon Foster UFA $1,833,333
QB Bruce Gradkowski UFA $1,650,000
CB Antwon Blake UFA $1,542,000
S Robert Golden UFA $1,542,000
FB Will Johnson UFA $1,542,000
CB William Gay UFA $1,500,000
LS Greg Warren UFA $1,050,000
S Will Allen UFA $1,050,000
QB Michael Vick UFA $970,000
T Mike Adams UFA $885,913
DE Clifton Geathers UFA $825,000
WR Darrius Heyward-Bey UFA $825,000
WR David Nelson UFA $745,000
T Byron Stingily UFA $745,000
C Doug Legursky UFA $745,000
RB Jordan Todman UFA $745,000
T Kelvin Beachum UFA $536,474
ILB Sean Spence UFA $676,345
CB Brandon Boykin UFA $626,367
ILB Terence Garvin RFA $585,000
G Chris Hubbard ERFA $510,000
CB Ross Cockrell ERFA $510,000
T Mitchell Van Dyk ERFA $435,000
TE Rob Blanchflower ERFA $435,000
T Kelvin Palmer ERFA $435,000
FB Roosevelt Nix ERFA $435,000

21 UFA, 1 RFA, 6 ERFA
Ebből Ross Cockrell, Chris Hubbard és Roosevelt Nix már aláírt, az áthúzott nevek szerintem repülnek...
Alter Egó
Update egy hónap múltán:

Az áthúzott nevekből azóta "kipakolva": Kevin Palmer, Mitchell Van Dyk és Rob Blanchflower. A Steelers Depot szerint Robert Golden (újabb találat 😊 ) újraigazolása egyértelművé teszi, hogy Will Allen repül. A megtartásra tippeltek közül Darrius Heyward-Bey is "bejött".
Tehát a mai napig "csak" Greg Warren újraszerződtetését "buktam be" 😊
Lassan elmehetek időjósnak, mindenesetre holnap 38 fokra készüljetek, ebből 10 fok lesz Budapesten, 8 Szegeden, és így tovább...

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünk
Klaci79
a cserére én is gondoltam, de szerintem 3. körösnél többet ér, 2. körös cetlit meg szerintem senki sem adna érte...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
közben DHB-vel is hosszabbítottunk
Klaci79
Rapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Soldados
ez Coates számára nem túl jó hír
Klaci79
Hát passz, mindkét szerződés eléggé discount-os. DHB-é kb egy spec teamer szerződésével ér fel. Ennyiért még 5. WR-nek is érdemes megtartani. Szóval ha beelőzi őt Coates, DHB akkor is maradhat, mert kb lószart se keres.

Wheaton sztem mindenképpen távozni fog a köv. idény után, hiszen jövőre elég komoly szerződést kell adni Bellnek és Brownnak is, a 2-3. számú WR szerződése ebbe már nem fog beleférni, és pont az ő helyét kellene majd akkor átvennie Coates-nak.

Mindenesetre ez két nagyon jó szerződés volt a csapatnak. Felkészül: Gay.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünk
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Klaci79
Soldados
Klaci79
vagy márkus vítön számára, neki jövőre lejár a szerződése, és így valószínűleg nem próbáljuk megtartani...
több mint 8 éve
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Goldennel hosszabbítottunk. 3 évre 5 milláért írt alá. Szerintem ez kifejezetten jó hír, ő a spec team captain és ki tudja, tán kezdő potenciált is látnak benne. Ha nem hozunk safetyt FA-piacról, akkor ő lesz a kezdő SS-poszt várományosa.

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
QB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei drafton
valamint a Southeastern Louisiana CB-jével Harlan Miller-rel is
Klaci79
Hackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
1,93 magas, 100 kg, vagyis méretekben hasonló mint Ben
polamalu
ő a ti emberetek  www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.html
Höri
Hát ha a nehezen kimondható név a feltétel akkor ő a nyerő .-)

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...

pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
Dodó
Persze, hogy nem lenne baja, mert rájött, hogy a bengirllel soha nem fog WC körnél tovább jutni és szeretne bajnokként távozni. 😊

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
QB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei drafton
Klaci79
Hackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
polamalu
ő a ti emberetek  www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.html

több mint 8 éve
Pacman nem lesz Steeler, ettől nem kell tartani. 😉

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Nekünk viszont lenne. Nem akarom Steelers mezben látni. Egyáltalán nem szimpatikus. Tudom nem én fogok dönteni.
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...

pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
több mint 8 éve
Klaci79
polamalu
szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemen
Klaci79
Megedződött legalább 😀 Tudod ott ahol eltört egyszer már nem fog még egyszer. Edzette a csontjait, hogy a profi időszakba már ne legyen gond 😀
több mint 8 éve
Klaci79
polamalu
szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemen
több mint 8 éve
Klaci79
több mint 8 éve
És Vonn Bellel is találkoztunk

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
Klaci79
Oh.. jogos, rosszul értelmeztem a waive-t... :S

több mint 8 éve
hát McCain-ről lemaradtunk...Löbó nem engedte vissza hozzánk....úgyhogy jöhet Apple...😀
több mint 8 éve
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
több mint 8 éve
Shaq Lawson-nal is beszélgettünk.
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Mathieu FS/NCB szerepkörben villog, így ő nem illik a felsorolásba.
Kukacoskodás OFF 😊
empty taxi
Jogos-jogos, kösz a javítást.

több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 541
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.

(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)
Klemó
Jól irja a kolléga a magasságon túl a sebesség,robbanékonyság es a csípő mozgás legalább annyira fontos tulajdonság egy cb-nél.
A magasság azon túl persze hogy fizikai előny abszolút nem feltétel kivéve ha nem egy a wr-t folyamatosan zaklató /jam-lös végig az arcodba mászok man covert játszik a védelem. Lásd Seattle vagy mi is ezzel.próbálkozunk csak gyerekcipőben még 😁