Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Bár specifikusan még nem vizsgálta meg külön az edzőit, de Tomlin mindenki munkájával elégedett, azaz szeretné megtartani valamennyi segítőjét.Ezt már akartam kérdezni, hogy szerintetek LB coach-ok, Olsavsky (ILB) és Porter (OLB) szerintetek jó munkát végeztek? Ugyebár mindkettőnek első éve volt, de igazából egyik egység se volt top. Az ILB-knél nem volt gond, de szerintem az all-pro lehetett volna elvárás. Az OLB-knél meg az alapanyag nem tökéletes... De biztos így van ez, és nem épp a rookie edzők miatt volt olyan amilyen?
Soldados
több mint 8 éve
Vickel hosszabbítunk?Remélem nem, mert az azt jelenti, hogy Gradkowski felépült teljesen! Inkább a harmadik QB-n érdemes elgondolkozni, hogy Jones leszerepelt-e és húzunk helyette valakit hátul vagy marad ő és dolgozunk vele tovább?
steelwolf
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
Vickel hosszabbítunk?nem volt szó róla, de szerintem nem fogunk
steelwolf
több mint 8 éve
Bár specifikusan még nem vizsgálta meg külön az edzőit, de Tomlin mindenki munkájával elégedett, azaz szeretné megtartani valamennyi segítőjét.Én Lake-hez lassan hozzányúlnék, bármennyire is szentségtörésnek hangzik. Kapta a pickeket folyamatosan és nem igazán sikerült alkotnia egyik jelölttel sem, pedig már vagy öt éve itt van.
Soldados
több mint 8 éve
Vickel hosszabbítunk?
több mint 8 éve
Bár specifikusan még nem vizsgálta meg külön az edzőit, de Tomlin mindenki munkájával elégedett, azaz szeretné megtartani valamennyi segítőjét.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Az idény közben műtéten átesett játékosok (Pouncey, Bell, Szusi, Golson, Beachum, Nix, Cortez Allen) rehabja a tervek szerint halad.Az alábbiak pedig kisebb sérüléseik miatt kés alá fekszenek hamarosan: Mitchell, Berry, Shazier, Spaeth, DeCastro, Gilbert. Mitchell és Berry rehabja (mindkettő váll) lesz a leghosszabb a maga 4 hónapjával, azaz papíron a TC-re mindenki felépül. DeWill sérülését nem kell műteni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
Tomlin nem optimista C. Allennel kapcsolatban...hát én se vagyok az
több mint 8 éve
Még egy név ami illik a Polamalu, Ventrone, Wild, Dangerfield és most már Vinopal nevek közé: Clayton Fejedelem Illinois DB -pronounced FEJ-uh-lem-(140tackle idén, 19 egy meccsen a szélsőérték) East-West Shrine Game-en emlegetik, hogy szereti a labdátFejedelemről tervezek írni egy szösszenetet pár héten belül.
érdekes története van. Apja István (Steve) Fejedelem.
Spy
több mint 8 éve
kicsi joe
104
www.post-gazette.com/sports/steelers/2016/01/19/If-I-could-go-back-I-wouldn-t-play-football/stories/201601190177Kicsit szomorú ezt olvasni. Kíváncsi leszek hosszú távon merre tart majd a szabályozás ennek megelőzése érdekében. Nem vagyok álszent, én is szeretem a fizikális/kemény focit, de tény hogy egyre több lesz a Patrick Willis féle visszavonulás és az egyetemi (jó) játékosok nem jelentkezése az NFL draftra.
Vagy tényleg elmegy a liga a jól fizetett gladiátorok irányába, akik az anyjukat is eladnák hogy a profi ligában játszanak, és ez egyre kevesebb okos (a játékhoz való ésszel megáldott) játékos fog rohangálni a pályán?!
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
Még egy név ami illik a Polamalu, Ventrone, Wild, Dangerfield és most már Vinopal nevek közé: Clayton Fejedelem Illinois DB -pronounced FEJ-uh-lem-(140tackle idén, 19 egy meccsen a szélsőérték) East-West Shrine Game-en emlegetik, hogy szereti a labdátMég nem láttam a srácot, de kiindulva a tavalyi teljesen homály 7. körből lehet inkább ilyen irányba kellene elmozdulni, mint Holliman volt 13 meccsen összesen 44 szerelésével.
érdekes története van. Apja István (Steve) Fejedelem.
Spy
több mint 8 éve
Spy
2 337
Még egy név ami illik a Polamalu, Ventrone, Wild, Dangerfield és most már Vinopal nevek közé: Clayton Fejedelem Illinois DB -pronounced FEJ-uh-lem-(140tackle idén, 19 egy meccsen a szélsőérték) East-West Shrine Game-en emlegetik, hogy szereti a labdátérdekes története van. Apja István (Steve) Fejedelem.
több mint 8 éve
Hej pedig milyen "csodákra" volt képes 😀 ! Soha nem feledem lendületes megindulását a bengals ellen. 😀azt írják, hogy Lyons megtartása után nem valószínű, hogy újraszerződünk Cam ThomassalHát ezt azért reméltem is. 😊
Klaci79
Soldados
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 8 éve
azt írják, hogy Lyons megtartása után nem valószínű, hogy újraszerződünk Cam ThomassalHát ezt azért reméltem is. 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
azt írják, hogy Lyons megtartása után nem valószínű, hogy újraszerződünk Cam Thomassal
több mint 8 éve
Hubbard OG és Nix FB máris hosszabbított. Mindketten egyéves szerződést írtak alá, s bár nem közölték az összeget, szerintem mindkettő veteránminimumért.Közben Lyons DE is aláírta a future contractot, azaz a tízfős practice squadból - egyelőre - csak Tyler Murphy nincs aláírva.
több mint 8 éve
Dahaa filmen szimpatikus srác, de valóban, az ilyenekből nagyon ritkán lesz James Harrison26 consecutive game a PItt-ben, D csapikapi és fehér - preseason meccsen sérült le. Bluecollar Tomahawk. Külömbe Lake még márciusban interjúzott veleIgazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
Soldados
xtaki
sutianap
Klaci79
Villára is eszonták, miből lesz a cserebogart? Humpfey!
Szóval én igen örülök ha nagy figyelmet szentelünk a kukázásnak, s főleg ha elit munkamorálú gyerekeket kezdünk felépíteni. Ez steelers meló.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
szerencsére nincs szükség műtétre Ben vállánál
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
a filmen szimpatikus srác, de valóban, az ilyenekből nagyon ritkán lesz James Harrison26 consecutive game a PItt-ben, D csapikapi és fehér - preseason meccsen sérült le. Bluecollar Tomahawk. Külömbe Lake még márciusban interjúzott veleIgazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
Soldados
xtaki
sutianap
több mint 8 éve
26 consecutive game a PItt-ben, D csapikapi és fehér - preseason meccsen sérült le. Bluecollar Tomahawk. Külömbe Lake még márciusban interjúzott veleIgazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
Soldados
xtaki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
A tábort becsülettel végigdolgozta, de még kevés volt az 53hoz. Jeff Heath (Dal) kategória szerintem: maximum spec team ász és backup S.Igazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
Soldados
xtaki
www.dallascowboys.com/news/2015/07/14/rookie-watch-undrafted-s-vinopal-has-good-examples-follow
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Amit leírtam. 😊 Amúgy tényleg csak camp body, elképesztően ritka, amikor egy ilyenből lesz egy James Harrison. 😊Igazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
Soldados
xtaki
több mint 8 éve
camp bodyIgazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
Soldados
xtaki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
xtaki
3 386
Igazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
Soldados
több mint 8 éve
Igazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.