Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Bár specifikusan még nem vizsgálta meg külön az edzőit, de Tomlin mindenki munkájával elégedett, azaz szeretné megtartani valamennyi segítőjét.
Soldados
Ezt már akartam kérdezni, hogy szerintetek LB coach-ok, Olsavsky (ILB) és Porter (OLB) szerintetek jó munkát végeztek? Ugyebár mindkettőnek első éve volt, de igazából egyik egység se volt top. Az ILB-knél nem volt gond, de szerintem az all-pro lehetett volna elvárás. Az OLB-knél meg az alapanyag nem tökéletes... De biztos így van ez, és nem épp a rookie edzők miatt volt olyan amilyen?

több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 945 — Steelers fan
Vickel hosszabbítunk?
steelwolf
Remélem nem, mert az azt jelenti, hogy Gradkowski felépült teljesen! Inkább a harmadik QB-n érdemes elgondolkozni, hogy Jones leszerepelt-e és húzunk helyette valakit hátul vagy marad ő és dolgozunk vele tovább?
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 106
Vickel hosszabbítunk?
steelwolf
nem volt szó róla, de szerintem nem fogunk
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 945 — Steelers fan
Bár specifikusan még nem vizsgálta meg külön az edzőit, de Tomlin mindenki munkájával elégedett, azaz szeretné megtartani valamennyi segítőjét.
Soldados
Én Lake-hez lassan hozzányúlnék, bármennyire is szentségtörésnek hangzik. Kapta a pickeket folyamatosan és nem igazán sikerült alkotnia egyik jelölttel sem, pedig már vagy öt éve itt van.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 386 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Vickel hosszabbítunk?
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az idény közben műtéten átesett játékosok (Pouncey, Bell, Szusi, Golson, Beachum, Nix, Cortez Allen) rehabja a tervek szerint halad.

Az alábbiak pedig kisebb sérüléseik miatt kés alá fekszenek hamarosan: Mitchell, Berry, Shazier, Spaeth, DeCastro, Gilbert. Mitchell és Berry rehabja (mindkettő váll) lesz a leghosszabb a maga 4 hónapjával, azaz papíron a TC-re mindenki felépül. DeWill sérülését nem kell műteni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Tomlin nem optimista C. Allennel kapcsolatban...hát én se vagyok az
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Még egy név ami illik a Polamalu, Ventrone, Wild, Dangerfield és most már Vinopal nevek közé: Clayton Fejedelem Illinois DB -pronounced FEJ-uh-lem-(140tackle idén, 19 egy meccsen a szélsőérték) East-West Shrine Game-en emlegetik, hogy szereti a labdát
érdekes története van. Apja István (Steve) Fejedelem.
Spy
Fejedelemről tervezek írni egy szösszenetet pár héten belül.

több mint 8 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 104
 www.post-gazette.com/sports/steelers/2016/01/19/If-I-could-go-back-I-wouldn-t-play-football/stories/201601190177

Kicsit szomorú ezt olvasni. Kíváncsi leszek hosszú távon merre tart majd a szabályozás ennek megelőzése érdekében. Nem vagyok álszent, én is szeretem a fizikális/kemény focit, de tény hogy egyre több lesz a Patrick Willis féle visszavonulás és az egyetemi (jó) játékosok nem jelentkezése az NFL draftra.

Vagy tényleg elmegy a liga a jól fizetett gladiátorok irányába, akik az anyjukat is eladnák hogy a profi ligában játszanak, és ez egyre kevesebb okos (a játékhoz való ésszel megáldott) játékos fog rohangálni a pályán?!
több mint 8 éve
Még egy név ami illik a Polamalu, Ventrone, Wild, Dangerfield és most már Vinopal nevek közé: Clayton Fejedelem Illinois DB -pronounced FEJ-uh-lem-(140tackle idén, 19 egy meccsen a szélsőérték) East-West Shrine Game-en emlegetik, hogy szereti a labdát
Spy
Még nem láttam a srácot, de kiindulva a tavalyi teljesen homály 7. körből lehet inkább ilyen irányba kellene elmozdulni, mint Holliman volt 13 meccsen összesen 44 szerelésével.
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 814 — Pittsburgh Pirates, Aston Villa fan!
azt írják, hogy Lyons megtartása után nem valószínű, hogy újraszerződünk Cam Thomassal
Klaci79
Hát ezt azért reméltem is. 😊
Soldados
Hej pedig milyen "csodákra" volt képes 😀 ! Soha nem feledem lendületes megindulását a bengals ellen. 😀

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 8 éve
azt írják, hogy Lyons megtartása után nem valószínű, hogy újraszerződünk Cam Thomassal
Klaci79
Hát ezt azért reméltem is. 😊

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Hubbard OG és Nix FB máris hosszabbított. Mindketten egyéves szerződést írtak alá, s bár nem közölték az összeget, szerintem mindkettő veteránminimumért.

Közben Lyons DE is aláírta a future contractot, azaz a tízfős practice squadból - egyelőre - csak Tyler Murphy nincs aláírva.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 319 — capitaine du château de Vienne 1487
Igazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.
Soldados
erzi a management, hogy kell a posztra ember. Mit tudunk rola?
xtaki
26 consecutive game a PItt-ben, D csapikapi és fehér - preseason meccsen sérült le. Bluecollar Tomahawk. Külömbe Lake még márciusban interjúzott vele
sutianap
a filmen szimpatikus srác, de valóban, az ilyenekből nagyon ritkán lesz James Harrison
Klaci79
Daha
Villára is eszonták, miből lesz a cserebogart? Humpfey!

Szóval én igen örülök ha nagy figyelmet szentelünk a kukázásnak, s főleg ha elit munkamorálú gyerekeket kezdünk felépíteni. Ez steelers meló.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
szerencsére nincs szükség műtétre Ben vállánál
több mint 8 éve
Igazoltunk még egy korábbi PITT-safetyt, Vinopalt. Az előző edzőtábort Dallasban töltötte.
Soldados
xtaki
26 consecutive game a PItt-ben, D csapikapi és fehér - preseason meccsen sérült le. Bluecollar Tomahawk. Külömbe Lake még márciusban interjúzott vele
sutianap
a filmen szimpatikus srác, de valóban, az ilyenekből nagyon ritkán lesz James Harrison
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 319 — capitaine du château de Vienne 1487
Soldados
xtaki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 179 — Stromfeld Aurél fan
Soldados
xtaki
A tábort becsülettel végigdolgozta, de még kevés volt az 53hoz. Jeff Heath (Dal) kategória szerintem: maximum spec team ász és backup S.

www.dallascowboys.com/news/2015/07/14/rookie-watch-undrafted-s-vinopal-has-good-examples-follow

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Soldados
xtaki
Amit leírtam. 😊 Amúgy tényleg csak camp body, elképesztően ritka, amikor egy ilyenből lesz egy James Harrison. 😊

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 370 — Keep pounding
Soldados
xtaki
camp body

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 386
Soldados
több mint 8 éve