Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 370 — Keep pounding
Emlékeim szerint amikor utoljára ennyire hátul draftoltunk 2011-et írtak és Cameron Heyward érkezett. Elég ellentmondásos volt akkoriban ez a húzás és 2 évnek el kellett telnie mire kijelenthettük, hogy tökéletes 1/31-es húzás lett. Akkor ráadásul Gilbert jött a 2. körben aki szintén folyamatosan kezdő RT. Viszont utána sehol semmi...
Klaci79
Azért egy draftról két kiemelkedő kezdő sztem bőven jó.
gabokocka
Azt mondod? Hiszek neked...csak most jött ugye 3 kezdő és evés közben jön meg ugye az étvágy 😊
Persze most nem is látok 3 olyan posztot, ahova el tudnék képzelni valakit egyből az egyetemről...
Klaci79
A kezdő és a kiemelkedő kezdő között azért van különbség. Az, hogy a mostaniak hat év múlva hogy néznek majd ki, nehéz belőni, attól hogy idén kezdők voltak és nem vallottak szégyent, nem biztos, hogy szintet tudnak lépni, és posztjuk közvetlen élvonalába tartoznak majd. Mert sztem Gilbert és Heyward oda tartozik.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 082
Emlékeim szerint amikor utoljára ennyire hátul draftoltunk 2011-et írtak és Cameron Heyward érkezett. Elég ellentmondásos volt akkoriban ez a húzás és 2 évnek el kellett telnie mire kijelenthettük, hogy tökéletes 1/31-es húzás lett. Akkor ráadásul Gilbert jött a 2. körben aki szintén folyamatosan kezdő RT. Viszont utána sehol semmi...
Klaci79
gabokocka
Azt mondod? Hiszek neked...csak most jött ugye 3 kezdő és evés közben jön meg ugye az étvágy 😊
Persze most nem is látok 3 olyan posztot, ahova el tudnék képzelni valakit egyből az egyetemről...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 370 — Keep pounding
Klaci79

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 082

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AB-fronton nem várok semmi különöset. Vmikor a TC közben hosszabbítanak majd vele. Ennyi. Bellnél se lesz más, csak az időpontja, ő kap majd egy taget, aztán vele már nyárig megállapodunk vmikor a hosszútávúban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 972
Ez a Brown történet egyre szomorúbb. Depot on most újabb "vicces" írás jelent meg a témában...
Razi
Mennek az egyeztetések a háttérben, de ez nekem tükörsima és nem az ünneplések miatt. (azok bullshit témák, amely miatt sokkal inkább Godell fejét verném a falhoz...) Ha ezeket a témákat az exit interjún nem sikerül tisztázni, ha kétség van Brown elkötelezettségében, akkor go, mivel nincs értelme utána 14 millás szerződéssel a batyuban ezeket cipelni. Persze egy dolog van amely a helyzetet nehezíti és ez az ami Soldi legalább 2. körös pickjét is alátámasztja. Nincs mögötte 2. WR, így nagyjából egészében be vagyunk szorulva.

Egyébként pedig Ben és Brown kapcsolata különleges. Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy leülnek megbeszélni és hiszem, hogy tisztázzák is a kétségeket.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 972
Hát akkor ez is kitudódott: "The Steelers are not expected to re-sign the draft bust free agent OLB Jarvis Jones." Köszönjük, Jónás, várakozz a ha(l)lban. 😊

Mock drafts (néhány első körös tipp):
DE Dawuane Smoot (Illinois), OLB/DE Takkarist McKinley (UCLA), DE/OLB Charles Harris (Missouri), CB Adoree' Jackson (USC), OLB Tim Williams (Alabama), WR Corey Davis (Western Michigan), CB Sidney Jones IV (Washington)
AlterEgó
Pedig mennyire vartuk. Es mennyien vartuk mint a messiast. Es mindenki azt gondolta, hogy o vegre megoldja az olb needet a jobb oldalon. Lol. Nem jott be.
gabistar
Azért no, legyünk objektívek. Ádi pont megjósolta, hogy szart sem fog érni. Igaz ami igaz, ha jók az emlékeim, akkor ő a futás elleni és a coverage-ban mutatott védekezési hiányosságaira vezette vissza ezt elsősorban, de emellett azt is kiemelte, hogy fizikailag gyenge.....az előbbire azért nem lehetett panaszunk, de összességében egy nagy lószar lett a 4 éves teljesítménye. (itt jegyezném meg, hogy Ádi Bell kapcsán is elégedett volt elsőre, mielőtt azt gondolnánk, hogy ezt a draftot ő érezte meg jól.... 😊)

Az az érdekes, hogy a draft előtt nem foglalkozott a stáb vele sokat, nem nézték meg, mert úgy voltak vele, hogy biztosan kimegy addigra amíg mi húzunk. Nem ment ki és ösztönből behúzták.....hát azóta kiderült, hogy nem kellett volna.
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 759
Ez a Brown történet egyre szomorúbb. Depot on most újabb "vicces" írás jelent meg a témában...
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Hát akkor ez is kitudódott: "The Steelers are not expected to re-sign the draft bust free agent OLB Jarvis Jones." Köszönjük, Jónás, várakozz a ha(l)lban. 😊

DE Dawuane Smoot (Illinois), OLB/DE Takkarist McKinley (UCLA), DE/OLB Charles Harris (Missouri), CB Adoree' Jackson (USC), OLB Tim Williams (Alabama), WR Corey Davis (Western Michigan), CB Sidney Jones IV (Washington)
AlterEgó
Pedig mennyire vartuk. Es mennyien vartuk mint a messiast. Es mindenki azt gondolta, hogy o vegre megoldja az olb needet a jobb oldalon. Lol. Nem jott be.
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...

Big B
Öööööööööööööööö... Ilyet tőlem biztosan nem olvastál. 😊
Soldados
Lehet, hogy személyesen mondtad, amikor még sokat szidtuk Tomlint és Haley-t, hogy már pedig az offense statok mennyire jók. 😊

A cikk is ezt írja, hogy javulunk Haley-vel (és Tomlinnal) de mégis elmennek olyan meccsek, amiket nyerni kéne.
Ha azok a meccsek is meglennének, akkor PO-ban is több esélyünk lehet tovább menetelni.
Big B
Szerintem keversz valakivel, vagy félreértetted, amit mondtam. Én kb Haley első éve óta mondom, hogy ki kéne b.szni. 😉
Soldados
Ezt meg tudom erősíteni. Elég sokat beszélünk Soldival, idén talán nem annyira, de mióta üstökös van Ő csal Táltost akar.
polamalu
Azt is többször leírtam, hogy az eddigi 5 idényéből egyedüliként a tavalyival voltam elégedett összességében. De ott is voltak szörnyű meccsei.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Na legközelebb családi napon megvitatjuk, ne terheljük ezzel itt a nagyérdeműt 😉
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 272 — 毎日何かを学ぶ
Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...

Big B
Soldados
Lehet, hogy személyesen mondtad, amikor még sokat szidtuk Tomlint és Haley-t, hogy már pedig az offense statok mennyire jók. 😊

A cikk is ezt írja, hogy javulunk Haley-vel (és Tomlinnal) de mégis elmennek olyan meccsek, amiket nyerni kéne.
Ha azok a meccsek is meglennének, akkor PO-ban is több esélyünk lehet tovább menetelni.
Big B
Szerintem keversz valakivel, vagy félreértetted, amit mondtam. Én kb Haley első éve óta mondom, hogy ki kéne b.szni. 😉
Soldados
Ezt meg tudom erősíteni. Elég sokat beszélünk Soldival, idén talán nem annyira, de mióta üstökös van Ő csal Táltost akar.
több mint 9 éve

Big B
Soldados

Big B

több mint 9 éve

Big B
Soldados

több mint 9 éve

Big B

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 018 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
 www.behindthesteelcurtain.com/pittsburgh-steelers-opinions-reactions-news-updates/2016/7/28/12237166/entering-2016-steelers-offensive-coordinator-todd-haley-has-passed
gabistar
Ez egy tök jó írás, hogy mi történt az elmúlt 5-6 évben Big Bennel és Haley-vel, és érzem, amikor Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...
de akkor miért nem sikerül meccseket nyerni? Pontosabban kulcs meccseket megnyerni, vagy papíron is gyengébb csapatokat elnáspángolni.
és akkor talán Home Field előnnyel mennénk PO-ba, és Bell-nek nem kell titokban sérülten játszani.

Meg a RZ offense-ünkkel kellene valamit kezdeni, ha már ennyire szuper jók vagyunk.

Itt van nálam a töréspont a Haley-Tomlin takaroggy(!) és a Haley-Tomlin a király között.
Big B
Soldi védi Haley-t????? Az egyik legnagyob szószólja a " Fire Haley"-nek 😊. Amúgy pedig nagyon szívesen megnézném ezt az O-t egy új cordinatorral. SZóval felőlem is repülhet a jó öreg Todd 😊.

több mint 9 éve
 www.behindthesteelcurtain.com/pittsburgh-steelers-opinions-reactions-news-updates/2016/7/28/12237166/entering-2016-steelers-offensive-coordinator-todd-haley-has-passed
gabistar
Ez egy tök jó írás, hogy mi történt az elmúlt 5-6 évben Big Bennel és Haley-vel, és érzem, amikor Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...
de akkor miért nem sikerül meccseket nyerni? Pontosabban kulcs meccseket megnyerni, vagy papíron is gyengébb csapatokat elnáspángolni.
és akkor talán Home Field előnnyel mennénk PO-ba, és Bell-nek nem kell titokban sérülten játszani.

Meg a RZ offense-ünkkel kellene valamit kezdeni, ha már ennyire szuper jók vagyunk.

Itt van nálam a töréspont a Haley-Tomlin takaroggy(!) és a Haley-Tomlin a király között.
több mint 9 éve
Beachum-ért milyen comp. pick jár?
astroid
A comp. pickek később derülnek ki.

több mint 9 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
Beachum-ért milyen comp. pick jár?
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 272 — 毎日何かを学ぶ
Ti milyen szerződést láttok reálisan Bell-nek? Ugye elég sokat volt sérült és már volt eltiltott is, de amikor pályán volt akkor brutális teljesítményt rakott le.
fodi91
a minimum egy frencsájzteg, de lehet többet kéne adni
zzz888
A tag már biztos, a szerződésen meg dolgoznak.
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Ti milyen szerződést láttok reálisan Bell-nek? Ugye elég sokat volt sérült és már volt eltiltott is, de amikor pályán volt akkor brutális teljesítményt rakott le.
fodi91
a minimum egy frencsájzteg, de lehet többet kéne adni
több mint 9 éve
fodi91 196
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Green a Jetsnél kapitánykodik, erről lecsúsztunk
astroid
akkor ugy latszik portert nem hiaba hoztak vissza es marad. bar meg kirughatjak, de akkor mar ezt elobb meg tehettek volna. vagy vissza se kellett volna hozniuk ( mondjuk ez a po ban akkor nagy hiba lett volna szerintem, es nagyon ketarcu dolog, hogy egy hiba es mesz..). meg nem nagyon lehetett panaszunk a munkajara. az hogy mit csinalt off field, az meg mas teszta. tisztaztak, meg jo hogy volt body kamera. porter amugy amikor idehoztak eddzonek, mar akkor sem a nyugis horgaszasrol volt hires. lol. en orulnek ha maradna.
több mint 9 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
Green a Jetsnél kapitánykodik, erről lecsúsztunk