Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 106
több mint 8 éve
nem sajnos, ez ugyanúgy illegál, és még lájkvadász is. yt fizet jogdíjat (általában), ők nem vszínű.
gabtsi
ok értem, megoldva és köszi!!
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem sajnos, ez ugyanúgy illegál, és még lájkvadász is. yt fizet jogdíjat (általában), ők nem vszínű.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
én töröltem, pls PM-ben max Laci.
gabtsi
ok-ok...azt hittem ez olyasmi, mint a youtube videó, de ha nem hát megy pm-ben 😀
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én töröltem, pls PM-ben max Laci.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Srácok, nem tudom volt e már szó róla, de a Sérülés című filmet mindenkinek erősen ajánlom.
Eredeti cím: Concussion, de több helyen már felirattal megtalálható
Klaci79
Ncore-on nézegetem, de még mindig semmi. Tudsz esetleg küldeni egy linket/torrent fájlt, vagy csak azt, hogy hol lehet megtalálni, mert már én is kerestem.
Dodó
Torrentlinket PM-ben kéretik elintézni.
empty taxi
encsuldigung
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 364 — Lájkold a zsűrit!
Srácok, nem tudom volt e már szó róla, de a Sérülés című filmet mindenkinek erősen ajánlom.
Klaci79
Ncore-on nézegetem, de még mindig semmi. Tudsz esetleg küldeni egy linket/torrent fájlt, vagy csak azt, hogy hol lehet megtalálni, mert már én is kerestem.
Dodó
Torrentlinket PM-ben kéretik elintézni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Klaci79
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 2 620 — Pats fan
Szerintem azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy a tegnap látott Broncos még néha ha fogalmatlan volt is, jobban játszott, mint múlthéten ellenünk.
Dodó
Én meg nem így gondolom. Én nem sok különbséget láttam a Denver játékában önmagában, sőt..... A különbséget sokkal inkább Én a mi és a NE támadófalában láttam, illetve abban, hogy amíg náluk borítékolható volt a passz, illetve ha nem, azt a két tackle simán levédekezte, addig mi nálunk a 3. backkel is folyamatosan erre figyelni kellett és így a DE-k úgy garázdálkodhattak, ahogy akartak.
Klemó
Én is így látom. Mindenki annyit játszik, amennyit engednek neki. Azaz a Broncos D azért tűnt jobbnak most, mert a mi OL-ünk klasszisokkal jobb volt NE-nél, illetve a futójátékunk is dimenziókkal jobb a 3. számú RB-vel is, mint a Patsé.
Soldados
Latom az emlekek megszepulnek...Ebbe a mindenki annyit jatszik amennyit tud teoriaba hogy illeszkedik bele az a kismillio drop a Denver jatekosoktol amihez konkretan semmi koze nem volt Steelers jatekosnak a meccs kepet viszont elegge befolyasoltak.
kolok1972
lol és a steelers fumble mennyire befolyásolta a meccs képét? vagy azt ne nézzük?
chvs
Lol és a kettőnek mi köze egymáshoz? Még mielőtt leszednetek a fejem,azt gondolom,hogy azt a meccset behúztátok volna,ha nincs a fumble. De mint ahogy Soldi is ramutatott volt ,ez a játék része. Én csak azt az ervelest éreztem kicsit gyermetegnek,hogy ha Ti ott vagytok egészséges csapattal akkor bármelyik csapatot megverték volna. Egyrészt nem lehet két meccset így összehasonlítási még azonos csapatok között sem,mert lehet hogy rövid időn belül is teljesen más eredmények születnek, lsd pl GB-AR meccsek. Ezért teljesen értelmetlen bármiféle feltételezés, hogy ha Ti játszottak volna bmelyik csapattal,akkor kiindulva az első Denver meccsetekbol (mert ez volt a kiindulópont pont) nyertesek volna. Lehet hogy így van ,lehet h nem. Soldinak is válaszolva én csak arra reagáltam hogy nem volt lényeges különbség a Denver OLDALÁRÓL a két meccs között. Erre írtam, h de igenis volt,mert a Ti meccseteken volt egy halom drop kulcsszituacioban a mi meccsunkon meg egy sem. Ettől még mi teljesen jogosan kaptunk ki és a Ti meccseteken is a Ti OLDALATOKROL fontos volt a fumble,csak ennek semmi köze ahhoz amiről beszéltünk, mint ahogy a Denver D teljesítményéhez sem. Vagy hogy egyszerűbben fogalmazzak,a Denver O nem CSAK azért játszott annyit a meccseteken mert a Steelers D annyit engedett (ez volt Soldi állítása és ezzel nem értettem egyet)hanem mert rengeteget droppolt , amihez semmi köze a D-nek. De peace, nem akartam flameet generálni, tudom hogy nem látjátok túl szívesen itt a Pats drukkereket
kolok1972
Te vmit nagyon félreértettél. Az én állításom a Denver D-re vonatkozott. Ellenünk nem tudtak sziporkázni, mert jobb az OL-ünk, és van futójátékunk. 😉 És ehhez semmi köze a dropoknak.
Soldados
Igazad van valoban nem a teljes Denverrol beszeltel csak a D-rol,figyelmetlenul olvastam ,sorry.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi ellentmondasz magadnak egy mondaton belül. "A Defensünk alkalmas a SB-re,de egynémely része átlag alatti..."
Sokkal inkább esetleges,néha mákos,és kétség kívül sokat fejlődött egység de pl a most SB-t játszó két D közelében sincs.
És Jannak igaza van,ez a csapat Benre épül/nem Harrisonra,vagy Heywardra/.
Blitzburgh
Ez nem ellentmondás. A Def képes az SB-runra, de ettől még van olyan szegmense a játéknak, amelyben átlagon aluli. A kettő nem zárja ki egymást.

Az meg a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha van egy future HoF QB-d, akkor köré építesz csapatot. Vagy most mit kéne tenni? Kib.szni AB-t és Bellt és helyükre hozni Von Millert és Shermant? Azért ez nem így működik. 😉

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy a tegnap látott Broncos még néha ha fogalmatlan volt is, jobban játszott, mint múlthéten ellenünk.
Dodó
Én meg nem így gondolom. Én nem sok különbséget láttam a Denver játékában önmagában, sőt..... A különbséget sokkal inkább Én a mi és a NE támadófalában láttam, illetve abban, hogy amíg náluk borítékolható volt a passz, illetve ha nem, azt a két tackle simán levédekezte, addig mi nálunk a 3. backkel is folyamatosan erre figyelni kellett és így a DE-k úgy garázdálkodhattak, ahogy akartak.
Klemó
Én is így látom. Mindenki annyit játszik, amennyit engednek neki. Azaz a Broncos D azért tűnt jobbnak most, mert a mi OL-ünk klasszisokkal jobb volt NE-nél, illetve a futójátékunk is dimenziókkal jobb a 3. számú RB-vel is, mint a Patsé.
Soldados
Latom az emlekek megszepulnek...Ebbe a mindenki annyit jatszik amennyit tud teoriaba hogy illeszkedik bele az a kismillio drop a Denver jatekosoktol amihez konkretan semmi koze nem volt Steelers jatekosnak a meccs kepet viszont elegge befolyasoltak.
kolok1972
lol és a steelers fumble mennyire befolyásolta a meccs képét? vagy azt ne nézzük?
chvs
Lol és a kettőnek mi köze egymáshoz? Még mielőtt leszednetek a fejem,azt gondolom,hogy azt a meccset behúztátok volna,ha nincs a fumble. De mint ahogy Soldi is ramutatott volt ,ez a játék része. Én csak azt az ervelest éreztem kicsit gyermetegnek,hogy ha Ti ott vagytok egészséges csapattal akkor bármelyik csapatot megverték volna. Egyrészt nem lehet két meccset így összehasonlítási még azonos csapatok között sem,mert lehet hogy rövid időn belül is teljesen más eredmények születnek, lsd pl GB-AR meccsek. Ezért teljesen értelmetlen bármiféle feltételezés, hogy ha Ti játszottak volna bmelyik csapattal,akkor kiindulva az első Denver meccsetekbol (mert ez volt a kiindulópont pont) nyertesek volna. Lehet hogy így van ,lehet h nem. Soldinak is válaszolva én csak arra reagáltam hogy nem volt lényeges különbség a Denver OLDALÁRÓL a két meccs között. Erre írtam, h de igenis volt,mert a Ti meccseteken volt egy halom drop kulcsszituacioban a mi meccsunkon meg egy sem. Ettől még mi teljesen jogosan kaptunk ki és a Ti meccseteken is a Ti OLDALATOKROL fontos volt a fumble,csak ennek semmi köze ahhoz amiről beszéltünk, mint ahogy a Denver D teljesítményéhez sem. Vagy hogy egyszerűbben fogalmazzak,a Denver O nem CSAK azért játszott annyit a meccseteken mert a Steelers D annyit engedett (ez volt Soldi állítása és ezzel nem értettem egyet)hanem mert rengeteget droppolt , amihez semmi köze a D-nek. De peace, nem akartam flameet generálni, tudom hogy nem látjátok túl szívesen itt a Pats drukkereket
kolok1972
Te vmit nagyon félreértettél. Az én állításom a Denver D-re vonatkozott. Ellenünk nem tudtak sziporkázni, mert jobb az OL-ünk, és van futójátékunk. 😉 És ehhez semmi köze a dropoknak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 700 — The only discipline that lasts, is self discipline
Soldi ellentmondasz magadnak egy mondaton belül. "A Defensünk alkalmas a SB-re,de egynémely része átlag alatti... Sokkal inkább esetleges,néha mákos,és kétség kívül sokat fejlődött egység de pl a most SB-t játszó két D közelében sincs. És Jannak igaza van,ez a csapat Benre épül/nem Harrisonra,vagy Heywardra/.Blitzburgh
A védelem nyeri a bajnokságot ebben nagyon sok az igazság. De ez szerintem nem úgy működik, hogy építkezel, rakod össze a kirakóst, és egyszer csak eljutsz arra a szintre, hogy rámondhatod: most már a védelem "alkalmas SB-re". Ilyen nincs. Illetve csak nagy ritkán van, annál a néhány korszakos védelemnél. De olyant meg építeni nem lehet tudatosan, ahhoz mázli kell. Építed a védelmet, és vagy beletrafálsz, vagy nem.

A többi esetben az "SB-re alkalmas védelem" nem épülget, hanem a playoffban "keletkezik". Egyszerűen jól játszik a playoffban. Sokszor függetlenül attól, hogy az alapszakaszban hogyan játszott. Átéltem már, hogy olyan Colts esett ki a playoff első körben, amelyiknek #1 volt az offense-e, és #2 a védelme alapszakaszban. Papíron teljesen alkalmas SB-re. Aztán úgy fejre álltunk a playoffban, mint annak a rendje. És átéltem egy évvel később azt is, hogy a futás védelmünkön az egész liga csak röhögött, az ÖSSZES alapszakasz meccsünkön 100+ yardot nyaltunk, a felén 200+ yardot, sőt pár héttel a playoff előtt a Jags 370-et futott ellenünk. Aztán eljött a playoff, és a kiváló futással rendelkező Chiefs, Ravens, Patriots, Bears négyes mindegyike ilyen 40-60 yardokat tudott csak összeszenvedni ellenünk. Megnyertük a SB-t, ergó a védelem "SB-re alkalmas" volt. De hogy ezt 1 nappal a playoff kezdete előtt se sejtette senki, az is biztos. Egyszerűen csak összeállt, a "playoffban keletkezett".

Szóval, ha az "SB-re alkalmas" azt jelenti, hogy a playoffban annyira jól játszó, hogy sikerül SB-be jutni, akkor ez igaz. De van így ennek értelme? Szerintem se füle, se farka.. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Soldi ellentmondasz magadnak egy mondaton belül. "A Defensünk alkalmas a SB-re,de egynémely része átlag alatti..."
Sokkal inkább esetleges,néha mákos,és kétség kívül sokat fejlődött egység de pl a most SB-t játszó két D közelében sincs.
És Jannak igaza van,ez a csapat Benre épül/nem Harrisonra,vagy Heywardra/.
több mint 8 éve
Dodó
Klemó
Soldados
kolok1972
chvs

Szerkesztette: kolok1972

több mint 8 éve
Amit megmutatott az idei PO, hogy a jelenlegi Steelers bajnokesélyes csapat. Ezer sebből vérezve is fel tudta venni a versenyt a liga legjobb védelmével, az AFC bajnokával. És a liga legjobb védelmének van egy nemezise, amely egyszerűen nem ízlik neki: ez pedig a Steelers Offense. 😊 Viszont van, ami nem változik: Defense wins the Championships! Hosszútávon ezt kell javítani, hogy elérjük a Hetedik Mennyországot.
...
Soldados
Közhely, de teljesen igaz. Ezért is utaltam arra a múltkor, hogy egyenlőre nem vagyunk SB contender csapat, pont a D miatt. (Hajmeresztő hogy ezt kell leírni a Steelers kapcsán...) Ha SB-t akarunk nyerni, márpedig akarunk, akkor most tévúton vagyunk a csapatépítés szempontjából. Általában nem a yard/pont/TD gyár offensek szoktak befutni a végén, hanem ahogy idén is, az elit D-k.

Tomlinnak sem kell feltalálni a spanyolviaszt, nem kell máshonnan példát keresni, elég ha visszanéz a Steelers múltjába, és megnézi mikor volt sikeres ez a franchise. Egyértelmű hogy akkor, és csak akkor tudtunk odakerülni a tűzhöz, amikor top védelmünk volt. Az elit O-nk arra elég, amit tavaly meg idén is láttunk; beevickélünk a PO-ba, jönnek a komolyabb D-k és végünk. Az biztosan tök látványos meg jó hogy Ben 500y-ot passzol a Seahawks ellen, meg 400-at x csapat ellen, meg AB mennyit kap el, csak a PO nem erről szól. A tavalyi és a 2 idei PO meccsen 17-18-16 pontot szereztünk, ez a nagy helyzet.

Van a Steelersnek egy tradíciója, egy szellemisége, amivel más csapatoknál sikeresebb tudott lenni a SB érában. Ez pedig az, hogy össze kell rakni egy D-t ami lehúzza a rolót, és erre építkezni, ez az alapja mindennek.

Ehhez képest most hol tartunk? Van egy 4-5000y-os irányítónk, top elkapónk, top futónk, és... a liga második felébe tartozó D-nk. Na ez egy tévút. Nem konkrétan arra gondolok, hogy passz ellen 30.-ak vagyunk, mert ez 1-2 játékos érkezésével rögtön nagyot javulhat, hanem arra, hogy ez a csapat most az offensere épül, vagy ha úgy tetszik Benre. Pittsburghben sosem ez volt a siker receptje. Meg vagyok róla győződve, hogy hiába ez a csilivili O, amíg nincs (legalább) top 10-es védelmünk, addig ez a szint a maximum, ahol most vagyunk. De a cél nem ez, szóval lépni kellene, és nagyon kíváncsi vagyok hogy visszatérünk-e a saját bevált utunkra, vagy mi lesz...
Jan
Nagyon tévedsz. A tavalyi és a tavalyelőtti D nem volt alkalmas PO-runra. Ez a Defense, az idei viszont már igen. Nem mondom, hogy életbiztosítás, de már eléri azt a szintet, amivel lehetséges. Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy az idei Steelers D a mezőny második felében van. 20 kapott pont alatt átlagoltunk úgy, hogy sok jó és kiemelkedő O-van találkoztunk. (Tehát nem a schedule ajándéka ez az átlag) És voltak meccsek, amikor semmilyen segítséget nem kapott az O-tól (Ben mentes időszak). Ez a Defense érte el, hogy egyáltalán versenyben maradtunk. Rams, Chargers és Cards elleni meccseken óriásit játszottak. (És még volt pár meccs, de a Ben-mentes időszakban volt rajtuk a teher) És a D a PO-ban is bebizonyította, hogy alkalmas a SB-ra: 16, illetve 23 pontot engedett. (De a realitás inkább 20 pont volt, mert az utolsó 3 pontot ugyebár a kivédekezett 4. kísérletből rakta fel a Denver) Azért az nem a világ. Hogy vannak-e hibái, hiányosságai? Igen. Van-e olyan szegmens, amiben átlagon aluli? Igen. Van még hova javulni, hogy még inkább növelje a PO-run esélyét. De az összkép a mezőny első fele, pontosabban a második negyede (9-16). És nem a Defense-en ment el az idényünk. Sőt, a Defense mentette meg a szezont, amikor Ben sérült volt és a Defense mentette meg a szezont a Cincy ellen is, amikor már úgy tűnt, vége van. Az a Shazier forced fumble nem a véletlen műve volt. Utána az O élt a lehetőséggel és a két cicuska is besegített. De az egész alapja az a forced fumble volt. Meg az, hogy 16 pontot engedett a D, amely 11. helyen végzett a scoringban.

Nem vagyunk sokra egy mezőny első negyedébe tartozó D-től. Egy-egy jó OLB, SS és CB hiányzik. Az OLB és CB reméljük már nálunk van (Dupree, Golson), SS kell valahonnan. Mindenesetre azzal sem lehet vádolni a Tomlin-Colbert párost, hogy ne próbálná meg építeni a D-t, ugyanis a 2007-es draft óta (ez kilenc draft) Evander Hood, Heyward, Tuitt, Timmons, Woodley, Shazier, Jarvis Jones, Dupree, Golson érkezett az 1-2. körben. Azaz a lehetséges 18 picknek a fele a D-re ment. A lehetséges 9 első körből pedig 6 ment a D-re, mind a Steelers hagyományainak megfelelően a front-7-re. És az elmúlt 10 év két komolynak tekinthető FA-igazolása is a D-be ment (Clark, Mitchell).

Az elit D persze mindig többet ér a PO-ban, mint az elit O. De a jelenlegi Steelers D már elég lehet emellé az O mellé, ahogy Saints és a Colts is tudott SB-t nyerni, amikor az adott évben éppen értékelhetőbb D-jük volt. És a mienk már az értékelhető kategória és nem is helyenként, hanem kifejezetten kulcspillanatokban előlépett. Ha le akarom egyszerűsíteni a helyzetet egy elit O mellé olyan D kell, amelyik legfeljebb 20-25 pont közé szorítja a riválist. Ez megtörtént a PO-ban. Az O ezzel nem tudott élni Denverben - persze érthető okokból. Sose tudjuk meg, de a személyes véleményem szerint egy AB-re és DeWillre voltunk a konfdöntőtől. (Azt nem tudom, hogy a Pats-szel mire mentünk volna, de valószínűsítem, hogy szoros lett volna).

És mondok még valamit. Idénre én a konfdöntőt gondoltam reálisnak. Nem sokon múlt, a körülményeket ismerve pedig bravúros volt ez a szereplés. 2016-ról viszont azt gondolom, hogy az AFC-ben a Steelers lesz a "team to beat" csapat. Papíron ez a csapat csak erősödhet. Az O lényegi része egyben marad, sőt még jobb lesz a visszatérőkkel. A Def megkapja Golsont és van még egy draftunk, hogy tehetségeket hozzunk az egységbe. Jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy a Steelers ne legyen a konf legjobb 3 csapata között jövőre.

Amúgy volt már kiemelkedő O-nk: 78-79-ben. Persze a D akkor is adott volt. 😊 De a sors fintora, hogy a Steel Curtain hegemóniáját megtörni szándékozó szabályváltoztatásokkal éppen a Steelers O profitált a legtöbbet. 😊 És nyertünk még 2 SB-t. 😊

több mint 8 éve
chvs 86
Dodó
Klemó
Soldados
kolok1972

Szerkesztette: chvs
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Amit megmutatott az idei PO, hogy a jelenlegi Steelers bajnokesélyes csapat. Ezer sebből vérezve is fel tudta venni a versenyt a liga legjobb védelmével, az AFC bajnokával. És a liga legjobb védelmének van egy nemezise, amely egyszerűen nem ízlik neki: ez pedig a Steelers Offense. 😊 Viszont van, ami nem változik: Defense wins the Championships! Hosszútávon ezt kell javítani, hogy elérjük a Hetedik Mennyországot.
...
Soldados
Közhely, de teljesen igaz. Ezért is utaltam arra a múltkor, hogy egyenlőre nem vagyunk SB contender csapat, pont a D miatt. (Hajmeresztő hogy ezt kell leírni a Steelers kapcsán...) Ha SB-t akarunk nyerni, márpedig akarunk, akkor most tévúton vagyunk a csapatépítés szempontjából. Általában nem a yard/pont/TD gyár offensek szoktak befutni a végén, hanem ahogy idén is, az elit D-k.

Tomlinnak sem kell feltalálni a spanyolviaszt, nem kell máshonnan példát keresni, elég ha visszanéz a Steelers múltjába, és megnézi mikor volt sikeres ez a franchise. Egyértelmű hogy akkor, és csak akkor tudtunk odakerülni a tűzhöz, amikor top védelmünk volt. Az elit O-nk arra elég, amit tavaly meg idén is láttunk; beevickélünk a PO-ba, jönnek a komolyabb D-k és végünk. Az biztosan tök látványos meg jó hogy Ben 500y-ot passzol a Seahawks ellen, meg 400-at x csapat ellen, meg AB mennyit kap el, csak a PO nem erről szól. A tavalyi és a 2 idei PO meccsen 17-18-16 pontot szereztünk, ez a nagy helyzet.

Van a Steelersnek egy tradíciója, egy szellemisége, amivel más csapatoknál sikeresebb tudott lenni a SB érában. Ez pedig az, hogy össze kell rakni egy D-t ami lehúzza a rolót, és erre építkezni, ez az alapja mindennek.

Ehhez képest most hol tartunk? Van egy 4-5000y-os irányítónk, top elkapónk, top futónk, és... a liga második felébe tartozó D-nk. Na ez egy tévút. Nem konkrétan arra gondolok, hogy passz ellen 30.-ak vagyunk, mert ez 1-2 játékos érkezésével rögtön nagyot javulhat, hanem arra, hogy ez a csapat most az offensere épül, vagy ha úgy tetszik Benre. Pittsburghben sosem ez volt a siker receptje. Meg vagyok róla győződve, hogy hiába ez a csilivili O, amíg nincs (legalább) top 10-es védelmünk, addig ez a szint a maximum, ahol most vagyunk. De a cél nem ez, szóval lépni kellene, és nagyon kíváncsi vagyok hogy visszatérünk-e a saját bevált utunkra, vagy mi lesz...
Jan
Abszolút nem tudatos építkezés miatt lettünk O heavy csapat... Mi nem az FA piacról építkezünk, hanem draftról. "Sajnos" az O-ba húzott, NEM top pick-ek váltak be. Csak D-be nem draftolhatsz, O pick-ek meg túl jók lettek... 😊 Ahogy már többen leírták itt, egy cb, s, olb-re vagyunk az elit D-től, amit a következő draftról akár meg is lehet oldani.

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 092 — Steelers fan
...
Soldados

több mint 8 éve
Dodó
Klemó
Soldados
kolok1972
A dropok mennyiben jellemzik a Denver D működését, hatékonyságát? Semennyire. 😉

Nem mellesleg az ellenfél hibája a játék része. Ők dropoltak, mi fumble-t csináltunk.

több mint 8 éve
Dodó
Klemó
Soldados

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 092 — Steelers fan
Dodó
Van a Denvernek egyfajta alap játéka, ami egyáltalán nem olyan látványos mint a nagy légiháborúk Manning múltjából, viszont eredményes. Ezt játszották ellenünk és a Pats ellen is. Amíg a D meg tudja oldani hogy low scoring game legyen, addig nem is kell többet nyújtaniuk. A SB-on is van esélyük - ha tudnak kevés pontos meccset játszani. Figyelembe véve hogy két top D találkozik, ez nem is lehetetlen.
több mint 8 éve
Dodó
Klemó

több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Egy érdekesség!
Az 50. SB-n (bár nem érintett, mégis) képviseltetve lesz a Pittsburgh Steelers. Jerricho Cotchery (Panthers) és Emmanuel Sanders (Broncos) igyekszik majd minél többet tenni csapata sikeréért... 😊
 img.bleacherreport.net/img/article/media_slots/photos/001/200/800/hi-res-186742667-emmanuel-sanders-of-the-pittsburgh-steelers_crop_exact.jpg?w=650&h=434&q=85

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 498
Dodó
Én meg nem így gondolom. Én nem sok különbséget láttam a Denver játékában önmagában, sőt..... A különbséget sokkal inkább Én a mi és a NE támadófalában láttam, illetve abban, hogy amíg náluk borítékolható volt a passz, illetve ha nem, azt a két tackle simán levédekezte, addig mi nálunk a 3. backkel is folyamatosan erre figyelni kellett. Ha pedig a DT-k megoldják a futást könnyedén és felállhat a D passz ellen és a DE-k úgy garázdálkodhattak, ahogy akarnak....abból alapvetően egy jó D terrort csinál....

Szerkesztette: Klemó