Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 450 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szép volt! Most majd az lesz a baj(a) h az overtime miatt, elfáradtak a fiúk!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 774
... és így lett egy tét nélküli meccsből instant klasszikus. 😀
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 798
Ez még szerződést érhet 😕
L.Jones
24/37
277 yards
3 TDs
1 INT
Klaci79
Az elejétől eltekintve hozta az elvártat.
bcsarli
Az a szép, hogy Big Bennek nincsenek ilyen számai AB-vel és Bell-el....(jó tudom, csak viccelek)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 423 — #NoStress
Két dolog biztos:
1, A franchise DNS-ében nem láttam markáns torzulást.
2, Ha idén nem a Steelers nyeri a SB-t, akkor "már most mondom", hogy a pihentetés miatt.
És ennek alátámasztására garantálok 100+ hsz-t már most, előre. 😉

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 365 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
L.Jones
24/37
277 yards
3 TDs
1 INT
Klaci79
Az elejétől eltekintve hozta az elvártat.

több mint 9 éve
L.Jones
24/37
277 yards
3 TDs
1 INT
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 365 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Az utolsó 3 meccset komoly hártányból fordítottuk meg, mi ez ha nem győztes DNS? 😊

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 715 — capitaine du château de Vienne 1487
Szégyed magad Soldi, te spórszichológia szörnye. Ez bazeg munkavót.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 793
ilyen utolso drive meg fokozhatja a mentalis erot [ ellenfeltol fuggetlenul]. pihentetes ide, vagy oda 😊
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 812
Hja és sajnálom, hogy nem nézed.....a fiúk ugyanis - ellentétben azzal amit Te szajkózol - nyerni akarnak.....(hozzátéve, hogy a Browns hibái is kellettek)

Szerkesztette: Klemó
több mint 9 éve
A Steelers történelmében ez az első olyan alkalom, hogy 3 egymást követő évben is legalább 45TD-t ért el a csapat!!!
több mint 9 éve
Az nekem akszióma, hogy egy ilyen meccs önmagában okoz motiválatlanságot, neked meg az, hogy ha kihagyja Tomlin a 4 kezdőd. Ennyi ez nem más, furcsállom, hogy előbbit nem látod be, de elértük a végét a vitának, köszönöm!

Azt pedig ne, tényleg ne feszegessük, hogy a vezetéstudományról ki tud többet Soldi....nem gondolom, hogy cv-ket kell teregetni...nem erről szólt ez eddig...és ne is szóljon ezután se....
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Emellett - és ez a fontos - minden edző akit olvastam deklarálta, hogy győzni megyünk, szó nincs arról, hogy ezt a meccset elengednénk. "Standard is a standard is a culture" és ez Tomlin - véleményem szerint - legnagyobb erénye. Minden idényben szinte van egy-egy játékos aki egy-egy mozdulat miatt fut be. (emlékezzünk Nixre, aki az ucsú preaseason meccsen mutatott egy gyönyörű spec munkát) Nincs tehát Tomlinnál lefutott, vagy érdektelen meccs. Aki játszik, az bezony a jövőbeni játékidejéért játszik és ez sokkal nagyobb tét, mint Bennel az élen az O-t virítani látni.

Szó nincs ott arról, hogy elengednénk tehát a meccset, sokkal inkább arról, hogy akik most "belépnek", azok bizonyíthatnak.
Klemó
Én is írtam, hogy Tomlin és a 2 coordinator harciasan fogalmaz, hogy nyerni akarunk, de a tettek üzenete akkor sem ez. Hanem az, hogy nekünk mindegy ez a meccs. Szóval ezek jelenleg csak szép szavak, semmi több. Ezen a héten és jövő héten a pályán derül ki, hogy Tomlinnak sikerült-e megoldania azt az egyáltalán nem könnyű helyzetet, amit maga teremtett. Kiváló pszichológiai és pedagógiai érzékkel megoldható, de nem egyszerű, ügyesen kell lavíroznia.
Soldados
Nekünk ez a meccs, tök mindegy és ez faktum, ha játszik a kvartett, ha nem. Ez a helyzet és ezt nem Tomlin teremtette. Ezért hát az, hogy a teljes csapattal hej majd felmegyünk és mindenki harcias lesz ez óriási bullshit. Vagy nem sportoltál, vagy annyira elvakít a saját eszméd, hogy nem veszed észre. Ha nincs cél, ha irreleváns a meccs, akkor azt a "mindenáron" motivációt, ha kell, ha nem nem tudod fenntartani. Ebben a helyzetben döntött úgy Tomlin, hogy inkább kiveszi a 4 kulcsembert és megnézzük ki tud "fellépni". Ez utóbbi majd később jól jöhet.
Klemó
Egyrészt sportoltam, másrészt ti viszont valószínűleg nem sokat tudtok a pszichológiáról. Ezt a helyzetet Tomlin teremtette. Amikor nem így állt a meccshez, akkor hülyére vertük a Browns-t 2008-ban, pedig épp ugyanígy tét nélküli meccs volt. Érdekes a Pats minden évben tud kompetitíven játszani a számára tét nélküli meccseken, mert Belichick olyan környezetet teremt.

1,5 negyedig néztem, és látod a győzelemért játszunk harcias szavak nagyjából üres szavak maradtak. Totálisan leszarja mindenki a meccset. A tettek erősebbek, mint a szavak, átment a pihentetés üzenete, és mindenki eszerint is játszott, amit én láttam.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Emellett - és ez a fontos - minden edző akit olvastam deklarálta, hogy győzni megyünk, szó nincs arról, hogy ezt a meccset elengednénk. "Standard is a standard is a culture" és ez Tomlin - véleményem szerint - legnagyobb erénye. Minden idényben szinte van egy-egy játékos aki egy-egy mozdulat miatt fut be. (emlékezzünk Nixre, aki az ucsú preaseason meccsen mutatott egy gyönyörű spec munkát) Nincs tehát Tomlinnál lefutott, vagy érdektelen meccs. Aki játszik, az bezony a jövőbeni játékidejéért játszik és ez sokkal nagyobb tét, mint Bennel az élen az O-t virítani látni.

Szó nincs ott arról, hogy elengednénk tehát a meccset, sokkal inkább arról, hogy akik most "belépnek", azok bizonyíthatnak.
Klemó
Én is írtam, hogy Tomlin és a 2 coordinator harciasan fogalmaz, hogy nyerni akarunk, de a tettek üzenete akkor sem ez. Hanem az, hogy nekünk mindegy ez a meccs. Szóval ezek jelenleg csak szép szavak, semmi több. Ezen a héten és jövő héten a pályán derül ki, hogy Tomlinnak sikerült-e megoldania azt az egyáltalán nem könnyű helyzetet, amit maga teremtett. Kiváló pszichológiai és pedagógiai érzékkel megoldható, de nem egyszerű, ügyesen kell lavíroznia.
Soldados
Nekünk ez a meccs, tök mindegy és ez faktum, ha játszik a kvartett, ha nem. Ez a helyzet és ezt nem Tomlin teremtette. Ezért hát az, hogy a teljes csapattal hej majd felmegyünk és mindenki harcias lesz ez óriási bullshit. Vagy nem sportoltál, vagy annyira elvakít a saját eszméd, hogy nem veszed észre. Ha nincs cél, ha irreleváns a meccs, akkor azt a "mindenáron" motivációt, ha kell, ha nem nem tudod fenntartani. Ebben a helyzetben döntött úgy Tomlin, hogy inkább kiveszi a 4 kulcsembert és megnézzük ki tud "fellépni". Ez utóbbi majd később jól jöhet.
több mint 9 éve
Ahogy vártam...a Barnák vért ittak, hogy itt tudjanak nyerni....persze ehhez szépen asszisztálunk.....mindenki már a Fins elleni meccsen van......
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Emondom mi van Landri Jónás játszik a szerződéséért, s ugye nekünk is látni kéne mi a tosz lesz a nullákkal.
Azt is emondom mi lesz, Jónás egy non-contact bajuszsérüléssel lemegy, s megnézhettyük Matyibergert, azt jövőre húzhatunk irányítót, pölö Peterman.
De a meccsér nem kell aggódni, Diangyal megóggya, végülis futócsapat vagyunk vagy mifasz...
sutianap
Eddig hozza magat. Mint a fal is
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Az kicsit mas h tv elott mit csinalsz vs 800 dollaros jegyed van. Vagy szezon jegy es kimesz szorakozni szocializalodni elvezni a dolgokat eletet es megtiszteled a nem full csapatot de akkor is majdnem teljeset.

2010 nem szamitanak a eerily h ki Myer? Ha Ben nem biceboca nincs melkas csont torese es boka ficama nem jatszott volna Jordan? Szerintem igen.

Azt mondod nem szamit egy egy kulcs ember kisses? Dr igen ha nincs mogotte nonpartisan backup. Mi is szokott lenni ha Ben nem jatszik es a cartel megkaptak a szuper ot? Lose

Mi volt bell brown dewill nelkul tavaly lose. Nem lenyeg hogy milyen vagy h majdnem nyertunk, mert olyan nincs hogy ha. .

Heyward kieseset egy nt potolja. Ezert nincs akkora visszaeses. Dr olvass vissza MIT irtal te is en is mikor kiesett. Segitek on ok sb early eddig tartott.

Szoval most meg nem befolyasolja why ket ember kiesese? De igen. De nem ha tudod potolni. De ezt akkor nem tudod
gabistar
Én azon kevesek közé tartozom, aki tudatos vásárló. A mai termékre viszont nem vagyok kíváncsi. Ha bérletes lennék, ezzel jelezném, hogy ez számomra elfogadhatatlan döntés, ezzel nem tudok azonosulni. Azaz nem mennék ki.

Heyward pótlása számomra a szezon meglepetése. De nem véletlen fosnék a Miamitól. Akkor se játszott, Ayaji futott is 200 yardot.

A tavalyi kiesésünk továbbra se értem, hogy jön ide, az egy banged up csapat volt, azaz ezer sebből vérzett, Tehát nem Bell, vagy AB hiánya, vagy DeWill hiánya miatt estünk, hanem azért mert mind hiányzott. Most full egészségesek vagyunk, tehát ettől egyáltalán nem kell tartanunk. Ritka szerencsés szezonunk volt, csak Heywardot vesztettük el komolyabb emberként.
Soldados
Wr sort mindig elfelejted. Gyengesegnek. Nezed a meccset? Mert ma is kiirtak. Csak hogy teljesek legyunk. Ha sbt nyernek pihenessel senkit sem erdekel ki nem jatszik. Amugy is defeden is latni mennyire harapnak. Ok is tartalekolnak. Ezt szukseges aldozatnak hivjak. Ha nyerunk majd orulsz ha nem akkor megmondtam. Lol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 715 — capitaine du château de Vienne 1487
Emondom mi van Landri Jónás játszik a szerződéséért, s ugye nekünk is látni kéne mi a tosz lesz a nullákkal.
Azt is emondom mi lesz, Jónás egy non-contact bajuszsérüléssel lemegy, s megnézhettyük Matyibergert, azt jövőre húzhatunk irányítót, pölö Peterman.
De a meccsér nem kell aggódni, Diangyal megóggya, végülis futócsapat vagyunk vagy mifasz...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Olyan veled beszelgetni, mint kecsket enekelni tanitani, de sebaj azert elvezem. 😊
no
Mert még lelkes ifjú padawan vagy! 😊
Fel fog merülni majd a hasonlatodban a sajtreszelő és az önkielégítés is. 😀
tomi-tomi
Nekem mr Wolf híres mondata jutott eszembe de a tiéd sem rossz. 😊

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Klemó

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 420
Olyan veled beszelgetni, mint kecsket enekelni tanitani, de sebaj azert elvezem. 😊

no
Hasonlóképpen érzem és én nem is élvezem. A legfontosabb mérce az a W. Ha etetszik ez neked, ha nem. Na most a Miami a legutóbbi 10 meccséből 9-et megnyert. Erre egy gyenge csapat, de még egy közepes csapat sem képes. A MIA természetesen nem elit, de jó csapat, ilyen sorozatra ugyanis nem képes közepes együttes. A magam részéről itt befejeztem ezt a vitát.
Soldados
akkor en is befejezem, azert mert a pingvin gyorsabb a fokanal szarazfoldon, azert tulzas gyorsnak hivni. A Miami az 5.-6. legerosebb csapat az AFC-ben, de azert mert jobbak 11 masiknal nem feltetlenul jok. Amugy jo iranyba tartanak. De tartom a fogadast.
több mint 9 éve
no
Soldados

no
Ez hülyeség...már nem tudom hova rakni az éneklő kecskéimet 😉
Klaci79
Ezek szerint te ertel el eredmenyt? Magus vagy, na 😊
több mint 9 éve
no
Mert még lelkes ifjú padawan vagy! 😊
Fel fog merülni majd a hasonlatodban a sajtreszelő és az önkielégítés is. 😀
tomi-tomi
barcsak az ifju igaz lenne, a korral a tobbi termeszetes mar, az elso lepes mikor a kozepkori kinzoeszkozok keresese az ebay-en es elso kerdesed, hogy faszmeretben kaphato-e, a 2. lepes hogy mar nem is szegyeled megkerdezni. 😊
több mint 9 éve
A hét elején a staff deklarálta, hogy Brown, Ben, Bell, Pouncey hiányozni fog, vagyis a biztos hiányzókkal együtt megvolt az inaktív lista. Brown nyilatkozta minap, hogy jó döntés, mert mindenkinek van már ilyen olyan nyavalyája és jó, hogy van egy-két nap edzés nélkül és nincs "háború a hétvégén".

Szó nincs ott arról, hogy elengednénk tehát a meccset, sokkal inkább arról, hogy akik most "belépnek", azok bizonyíthatnak. Az nyilván evidens, és nem kell magyarázni mennyire jó, hogy hogy DWill végre újra kaphat egy meccset (emellett a 3rd back kérdése is előkerülhet újra). Kifejezetten érdekes lehet viszont, hogy ki az, aki Brown helyét és szokásos útvonalait átveszi. Ebben szerintem abszolút a verseny és ebben kifejezetten van tét. Hosszú lesz a PO (remélem), így az, hogy L.J. újra kap egy meccset és a NE meccs után lerázhatja a rozsdát, nekem kifejezetten pozitív, ahogy bezony az is benne van, hogy, ha szarul dobigál, akkor kipróbáljuk Mettenbergert is. Én kifejezetten kiváncsi is vagyok mit kezdünk ezzel a helyzettel, lesznek-e, külön erre az állományra írt playek.

Emellett a D-ben mindenki játszik szépen, aki tud és szó nem volt arról, hogy mások lesznek a snap számok. Győzni megyünk tehát, 4 kulcsemberünk nélkül. Így hát komolyan kell vennünk a meccset, ha meg akarjuk tenni és ha megtesszük, az bezony építi a csapatot. Ez a Steelers ezt az első győzelmét előző héten elérő Brownst nem ütötte volna ki a hiányzó kvartettel együtt is.

Jót röhögtem azon, hogy a Dallas bezzeg mennyire más, mert fél meccsen játszatni kívánja legjobbjait. Jaj.....ez winning culture? Meg akarják nyerni a meccset, aztán jöjjön a cserepad? Ez bullshit......a kulcsemberek játszanak fél meccset, aztán eredménytől függetlenül pihi.....no ezt nem akarnám nálunk, nagyon nem.....benne lenne, hogy szarul megy, meg akarnánk mutatni, nem sikerül....aztán félidőben megy a pöcsölés, hogy most jöjjenek-e a cserék, avagy sem......ennél rosszabb nincs.

Szerintem ezt faszán megoldottuk. Hét elejétől minden játékos készül, hogy pályára lép. Ráadásul L.J-n kívül minden poszton megéri a "játék", mert ebből csak profitálhatunk a jövőben, a többi csak felesleges szófosás és ahogy látom a házunk táján rend van, senki nem drámázik. Legalábbis, mint az itteni házi HC.....(persze ettől még imádjuk 😊)))))
több mint 9 éve

no
Hasonlóképpen érzem és én nem is élvezem. A legfontosabb mérce az a W. Ha etetszik ez neked, ha nem. Na most a Miami a legutóbbi 10 meccséből 9-et megnyert. Erre egy gyenge csapat, de még egy közepes csapat sem képes. A MIA természetesen nem elit, de jó csapat, ilyen sorozatra ugyanis nem képes közepes együttes. A magam részéről itt befejeztem ezt a vitát.

Szerkesztette: Soldados