Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Olyan veled beszelgetni, mint kecsket enekelni tanitani, de sebaj azert elvezem. 😊Hasonlóképpen érzem és én nem is élvezem. A legfontosabb mérce az a W. Ha etetszik ez neked, ha nem. Na most a Miami a legutóbbi 10 meccséből 9-et megnyert. Erre egy gyenge csapat, de még egy közepes csapat sem képes. A MIA természetesen nem elit, de jó csapat, ilyen sorozatra ugyanis nem képes közepes együttes. A magam részéről itt befejeztem ezt a vitát.
no
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ez hülyeség...már nem tudom hova rakni az éneklő kecskéimet 😉Olyan veled beszelgetni, mint kecsket enekelni tanitani, de sebaj azert elvezem. 😊noSoldados
no
több mint 9 éve
Olyan veled beszelgetni, mint kecsket enekelni tanitani, de sebaj azert elvezem. 😊Mert még lelkes ifjú padawan vagy! 😊
no
Fel fog merülni majd a hasonlatodban a sajtreszelő és az önkielégítés is. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Olyan veled beszelgetni, mint kecsket enekelni tanitani, de sebaj azert elvezem. 😊Igen elit 1 van ( mar ez is jelzeserteku), es emellett gyenge. A PO-ba jutott csapatok kozul a HT, MD gyenge ( semmi bantas veluk szemben mert a lenyeg jobbak igy is mint a tobbiek). Tinektek azzal a Ravens-el kellett versenyt futni, ahol az evtized legrosszabb edzoi tevekenysege folyt, es a kulcsjatekosok nagyja atlagon alatti szinten jatszott. Bejutottatok, megerdemeltetek, de erot nem demonstraltatok. Persze a szamok osszejonnek, mert ti voltatok a jobbak a rosszak kozott. De teljesen mellekes hogy gyenge volt, ezt kellett megoldani.Engem nem győztél meg, de nem is kell. Ez a Miami nem gyenge csapat. És a KC-től is tartanék, csak sztem nem ők fognak következni. Hiába vertük őket halálra, 11-12 győzelmet nem a szél hord össze a legerősebb divben, az egy szar meccsük volt, de ha a Miami nálam jó csapat, akkor a KC a nagyon jó csapat, ahogy az Oakland is (Carr-ral). Egyedül a HOU-t venném viszonylag tutira. A Steelers-Ravens versenyfutásról meg annyit, hogy sokkal jobban örülök egy ilyen győzelemnek, mintha 30-7-re vertünk volna titeket. Engem ez sokkal jobban meggyőzött, hogy lehet számítani az O-ra, amikor üt az óra. Ez fontosabb, minthogy egy közepes csapatot ki tudunk-e ütni.
A MD ellen miert tartasz, mert jol futottak ellenetek? Sokan megtettek, pl a KC (toluk nem tartasz) is es ott volt H, de az O-tek gondoskodott rola, hogy ne futhassanak, kb ennyi a dolgotok a delfinek ellen is, es ez lehetetlennek semmikepp, de meg talan neheznek sem mondanam es most BB fog jatszani aki D#-tek fo alapkove.
no
Soldados
Ebbol egy dolog, hogy nem tudtalak meggyozni a MD-rol. Ez nem baj, kulonbozoen latjuk nagy kaland.
A tobbit csak irod hogy mondj vmit ami talan teged taamaszt ala. Par hete leirtad, hogy a KC-tol nem tartasz. En roluk nem irtam csak, hogy tudtak ok is futni, de az eredmeny nem engedte mint a MD ellen. De legyen erosorrend ( szubjektiv): NE................OR, KC.....ti................................................HT-MD. Igy volt alapszakaszban. A PO egy masik bajnoksag lesz, innen kiesik az OR es ti egyutt lesztek a KC-vel. Tobbet nem irom le, akarki nyerhet akarhol, de az eselyesseg egy teljesen mas kerdes. Komoly penzben fogadok veled a MD ellen, ha komolyan gondolod a delfinek eselyet itt a lehetoseg. A versenyfutas nem egy meccsbol allt, de beszelhetunk arrol is. Ti voltatok az eselyesek ( nagyon), erre elorukkoltok egy olyan teljesitmennyel amivel mar eppen nyerhettunk is volna, ha az edzoink nem segitettek volna, persze megdolgoztatok erte, de legalabb annyi + volt mint - ,es en is a +-t hangsulyoznam. A gyozelmek szamat ne hozzd fel megint, csak a varva vart matematikai keplettel egyutt, mert a szamnak ki kell jonnie a vegen. Rodolfo trukk: Keverd meg a kartyat, emeld el ahol akarod, valaszd ki a szimpatikusabb felet adjuk oda egy aszisztensnek ( mindenki kepzeljen el egy bombazot) a masik felet, elottem felforditva leszamolod es meg tudom mondani a masik pakliban mennyivel tobb a piros/fekete, mert az megegyezik a leszamolttal ellentetes elojellel ( leszamolaskor az egyik szint szamolom csak. Mivel miota szoba jott mindenki csak a bombazora gondol, ezert csak remelem vilagos lett igy is 😊 A kerdes te voltal a legjobb a jok kozott, vagy a legkevesbbe rossz. A OR fele csoport az elsobe tartozna ( de jatszottak a tobbiekkel is ahol gyengebb volt a termes IDEN), a mienk az utobbiba, ahol jatszhattatok volna a NE szerepet is, de nekem nem az jott le.
több mint 9 éve
semmi meglepetésinaktív:
Ben, Bell, Brown, Punci...illetve Golden, Tuitt, Green
több mint 9 éve
Boldog Új Évet mindenkinek!A szerencsetek hogy csak 2 meccs az a 4, a masik 2-n eleg nem szarnak lenni.
Meglátjuk mi lesz a vége, nyilván a győztesnek nincs mit magyarázkodni, de ami a PO-t illeti, sajnos én nem látom a D-ben, hogy le tudna hozni egymás után 4 éles meccset botlás nélkül. Ha hozzávesszük hogy a Haley érában a 3 PO meccsen 18 pont volt a legtöbb amit szereztünk, akkor gondolom érthető hogy nincsenek túlzott reményeim. Lehet hogy tévedek, de szerintem idén még a D nem alkalmas egy SB runra.
Jan
több mint 9 éve
Boldog Új Évet mindenkinek!Sztem a D több mint alkalmas. És ezt a tavalyi alapszakasz (Ben nélküli meccsek közül kettőt is lehoztak nekünk nulla O teljesítmény mellett) és PO is megmutatta. A D-t a Miami rush O-tól féltem és persze a Pats-től, de egyik sem megoldhatatlan.
Meglátjuk mi lesz a vége, nyilván a győztesnek nincs mit magyarázkodni, de ami a PO-t illeti, sajnos én nem látom a D-ben, hogy le tudna hozni egymás után 4 éles meccset botlás nélkül. Ha hozzávesszük hogy a Haley érában a 3 PO meccsen 18 pont volt a legtöbb amit szereztünk, akkor gondolom érthető hogy nincsenek túlzott reményeim. Lehet hogy tévedek, de szerintem idén még a D nem alkalmas egy SB runra.
Jan

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Igen elit 1 van ( mar ez is jelzeserteku), es emellett gyenge. A PO-ba jutott csapatok kozul a HT, MD gyenge ( semmi bantas veluk szemben mert a lenyeg jobbak igy is mint a tobbiek). Tinektek azzal a Ravens-el kellett versenyt futni, ahol az evtized legrosszabb edzoi tevekenysege folyt, es a kulcsjatekosok nagyja atlagon alatti szinten jatszott. Bejutottatok, megerdemeltetek, de erot nem demonstraltatok. Persze a szamok osszejonnek, mert ti voltatok a jobbak a rosszak kozott. De teljesen mellekes hogy gyenge volt, ezt kellett megoldani.Engem nem győztél meg, de nem is kell. Ez a Miami nem gyenge csapat. És a KC-től is tartanék, csak sztem nem ők fognak következni. Hiába vertük őket halálra, 11-12 győzelmet nem a szél hord össze a legerősebb divben, az egy szar meccsük volt, de ha a Miami nálam jó csapat, akkor a KC a nagyon jó csapat, ahogy az Oakland is (Carr-ral). Egyedül a HOU-t venném viszonylag tutira. A Steelers-Ravens versenyfutásról meg annyit, hogy sokkal jobban örülök egy ilyen győzelemnek, mintha 30-7-re vertünk volna titeket. Engem ez sokkal jobban meggyőzött, hogy lehet számítani az O-ra, amikor üt az óra. Ez fontosabb, minthogy egy közepes csapatot ki tudunk-e ütni.
A MD ellen miert tartasz, mert jol futottak ellenetek? Sokan megtettek, pl a KC (toluk nem tartasz) is es ott volt H, de az O-tek gondoskodott rola, hogy ne futhassanak, kb ennyi a dolgotok a delfinek ellen is, es ez lehetetlennek semmikepp, de meg talan neheznek sem mondanam es most BB fog jatszani aki D#-tek fo alapkove.
no

több mint 9 éve
Boldog Új Évet mindenkinek!Meglátjuk mi lesz a vége, nyilván a győztesnek nincs mit magyarázkodni, de ami a PO-t illeti, sajnos én nem látom a D-ben, hogy le tudna hozni egymás után 4 éles meccset botlás nélkül. Ha hozzávesszük hogy a Haley érában a 3 PO meccsen 18 pont volt a legtöbb amit szereztünk, akkor gondolom érthető hogy nincsenek túlzott reményeim. Lehet hogy tévedek, de szerintem idén még a D nem alkalmas egy SB runra.
több mint 9 éve
Igen elit 1 van ( mar ez is jelzeserteku), es emellett gyenge. A PO-ba jutott csapatok kozul a HT, MD gyenge ( semmi bantas veluk szemben mert a lenyeg jobbak igy is mint a tobbiek). Tinektek azzal a Ravens-el kellett versenyt futni, ahol az evtized legrosszabb edzoi tevekenysege folyt, es a kulcsjatekosok nagyja atlagon alatti szinten jatszott. Bejutottatok, megerdemeltetek, de erot nem demonstraltatok. Persze a szamok osszejonnek, mert ti voltatok a jobbak a rosszak kozott. De teljesen mellekes hogy gyenge volt, ezt kellett megoldani.Én teljesen máshogy látom. Egyáltalán nem gyenge a mezőny. Elitcsapat van kevesebb (pontosan egy, a Pats), de jó csapatok vannak bent. Voltak ennél sokkal gyengébb évek is. Ez messze nem gáz.Nagyon gyenge az idei mezony ( AFC), ez persze a nyertesektol semmit nem vesz el. Irtam ev elejen/kozepen/ vegen tivagytok a 2.-3. ero. Az ideny soran a NE hozta, amiert o az elso,utana szakadek, a tobbiek hatareset, sot tobb csapat beelozott. De a legveszelyesebb elvesztette az iranyitojat ( aki meg BB szintjen sincs). A csapatok 12/16 meccset AFC-n belul jatszanak matematikai paradoxon lenne ha nem mindig hasonlo szamok jonnenek ki. Ha felallitanal egy matematikai kepletet ( mert nem tudtad hogy lehetetlen) elosztjuk a penzt a Nobel dijert. 😊 A minoseg egy mas kerdes. En nem degradalni akarom, mi rosszabbak voltunk meg annal is. A MD ellen otthon akarki az iranyitojuk orszagos eselyesek vagytok. Lehet/ kell tisztelni az ellenfelet, de ez teny. Attol nyerhetnek, Tebow is tudott, de eselyuk nem sokkal tobb van. De rajuk is igaz, egy meccsen barmi lehet. Es utana a korulmenyek figyelembe vetelevel is.Biztos, hogy senki nem sir nalatok a jo O miatt, a kevesbbe jo D# fajhat azert egy par embernek.Kezdem ott, hogy egyáltalán nem gyenge az idei mezőny. A WC-hez 10-6 minimum kellett. Voltak ennél sokkal lyukasabb évek a PO-mezőnyt illetően. A Fins ellen sem lennénk akkora favoritok, mint azt gondolod, bennem élénken él, ahogy hülyére vertek minket. Igaz, az a 6. héten volt, de akkor is.
Az O-ba beletalaltatok, a D# most meg nem az igazi, de javul. Oda is beletalalhattok. Iden mar nem nagyon van esely hogy viritani kell majd mert a tobbiek meg gyengebbek. A Ne-t el kell verni, ami 1 meccsen ossze is johet, es mondjuk gyuruvel az ujjakon nem kell magyarazni semmit. De ha nem lesz meg, akkor kkinek adod el, hogy ez a D# jo? Mit mutatott ellenunk a D#-etek? A liga 5 uccso csapata vagyunk iden O-ben. Ha az O nem lesz kiraly a d# nem fog nyerni ( nem is varja toluk senki). Komolyan ki gondolta hogy a 2pontosokat fogtok csinalni? Talan a mD ellen mert toronymagas eselyesek vagytok es nem szamit. Neked ez a Steelerfootball, legyen. Jan-nak mas, ennek a fajtanak tudnek drukkolni is. A te felednek nem, annal meg a NE-i is szimpatikusabb. Abban egyetertunk, iden jo eselyetek van nyerni. Aki megveri a NE-t az felig bajnok. Ha nem akkor csak egy kicsit vagytok jobbak a tobbinel.
Nem keves ez egy kicsit? A remek falatok + futotok+ jo QB+ remek Wr mellett ti nem lenyomjatok a torkan a csapatoknak a futast, hanem a zsenitek megoldja ( majdhogynem egyszemelyben), ezert tobben jogosan feltik, mert DW nagyon jo, de nem lesz allando terror, mondjuk eleg lenne a NE ellen ha nagyon kijonne a lepes neki, amire van esely. A Dallas lenyomja a torkodon, de az eredmeny uaz es az is szamit. De varjuk meg a SB-t utana, majd elmondod, hogy milyen jok vagytok, ha nyertek nincs vita ( a SB gyoztes lesz az egyetlen akinel nem lesz ketseg, vajon a tobbiek voltak meg rosszabbak vagy en vagyok a jobb---ertsd jol legyszives)
no
A másik, hogy nagy különbség nincs ahogy a Dallas tolja le a labdát az ellenfél torkán és ahogy mi. A lényeg a tradicionális játékstílus, hogy futunk, futunk és futunk. Nem szőnyegbombázást játszunk végre, hanem hagyományos Steelers Footballt. Meg is van az eredménye, így meg Ben 2 hetes mélyrepülését is elbírta a csapat.
A védelem még nincs kész, de jó úton halad az építése. Megvan a jövő alapja.
Az irány nekem akkor is tetszeni fog, ha kikapunk az első meccsen. Ezt kell játszani, konzervatívabb támadó futballt (amihez minden adott, nemcsak egy zseni futó, hanem a fal is) és egyre jobb védelemre támaszkodni.
Soldados
Eredmenyben nincs kulonbseg, de a jatekban igen. Persze hogy run-run a csapat, bomba formaban Bell ( rajtunk kivul nincs meg egy csapat aki dobna), mellesleg sokkal kisebb a riziko mint dobni, mert BB remek es top 4 is lehet tolem, de a top3-tol messze elmarad, de ilyen arzenallal sok Qb egesz pofasnak tunne. De tudom-tudom a WR2 jelenleg nem vilagsztar. A lenyeg amirol indultunk a stilus. Neked tetszik, jo neked. Jan pl szeretne ha kicsit maskepp jonne az eredmeny. Nekem a maskepp is eleg lenne, mert a regi csapataitok jobbak voltak ezen teren es most drukkolnek nektek. Persze a cel nem az. Ha egy semleges szurkolot aakar a vasas szerezni arra a D# szinte lehetetlen, O-nek lenne eselye, de annal van jobb futo, jobban dobo, van komplexebb. De mint jatekosert pl Bell-ert lehet lelkesedni, mert irtam hogy a fal es a dobas veszelye mellett is ugy tunik az egyeni zsenije kell. Persze elobb a win utana jon minden a legtobb embernel es abszolut ertheto. En ha SB- t nyertunk volna is kirugnam Pees-t.
no
A stílust továbbra sem értem. Azt játsszuk, ami a klasszikus Steelers Football. Smashmouth Fottball megy. Ennyi. Na mondjuk pont ebbe nem illik az identitászavaros döntés a pihentetésről.
Soldados
több mint 9 éve
Az kicsit mas h tv elott mit csinalsz vs 800 dollaros jegyed van. Vagy szezon jegy es kimesz szorakozni szocializalodni elvezni a dolgokat eletet es megtiszteled a nem full csapatot de akkor is majdnem teljeset.Én azon kevesek közé tartozom, aki tudatos vásárló. A mai termékre viszont nem vagyok kíváncsi. Ha bérletes lennék, ezzel jelezném, hogy ez számomra elfogadhatatlan döntés, ezzel nem tudok azonosulni. Azaz nem mennék ki.
2010 nem szamitanak a eerily h ki Myer? Ha Ben nem biceboca nincs melkas csont torese es boka ficama nem jatszott volna Jordan? Szerintem igen.
Azt mondod nem szamit egy egy kulcs ember kisses? Dr igen ha nincs mogotte nonpartisan backup. Mi is szokott lenni ha Ben nem jatszik es a cartel megkaptak a szuper ot? Lose
Mi volt bell brown dewill nelkul tavaly lose. Nem lenyeg hogy milyen vagy h majdnem nyertunk, mert olyan nincs hogy ha. .
Heyward kieseset egy nt potolja. Ezert nincs akkora visszaeses. Dr olvass vissza MIT irtal te is en is mikor kiesett. Segitek on ok sb early eddig tartott.
Szoval most meg nem befolyasolja why ket ember kiesese? De igen. De nem ha tudod potolni. De ezt akkor nem tudod
gabistar
Heyward pótlása számomra a szezon meglepetése. De nem véletlen fosnék a Miamitól. Akkor se játszott, Ayaji futott is 200 yardot.
A tavalyi kiesésünk továbbra se értem, hogy jön ide, az egy banged up csapat volt, azaz ezer sebből vérzett, Tehát nem Bell, vagy AB hiánya, vagy DeWill hiánya miatt estünk, hanem azért mert mind hiányzott. Most full egészségesek vagyunk, tehát ettől egyáltalán nem kell tartanunk. Ritka szerencsés szezonunk volt, csak Heywardot vesztettük el komolyabb emberként.

több mint 9 éve
Én teljesen máshogy látom. Egyáltalán nem gyenge a mezőny. Elitcsapat van kevesebb (pontosan egy, a Pats), de jó csapatok vannak bent. Voltak ennél sokkal gyengébb évek is. Ez messze nem gáz.Nagyon gyenge az idei mezony ( AFC), ez persze a nyertesektol semmit nem vesz el. Irtam ev elejen/kozepen/ vegen tivagytok a 2.-3. ero. Az ideny soran a NE hozta, amiert o az elso,utana szakadek, a tobbiek hatareset, sot tobb csapat beelozott. De a legveszelyesebb elvesztette az iranyitojat ( aki meg BB szintjen sincs). A csapatok 12/16 meccset AFC-n belul jatszanak matematikai paradoxon lenne ha nem mindig hasonlo szamok jonnenek ki. Ha felallitanal egy matematikai kepletet ( mert nem tudtad hogy lehetetlen) elosztjuk a penzt a Nobel dijert. 😊 A minoseg egy mas kerdes. En nem degradalni akarom, mi rosszabbak voltunk meg annal is. A MD ellen otthon akarki az iranyitojuk orszagos eselyesek vagytok. Lehet/ kell tisztelni az ellenfelet, de ez teny. Attol nyerhetnek, Tebow is tudott, de eselyuk nem sokkal tobb van. De rajuk is igaz, egy meccsen barmi lehet. Es utana a korulmenyek figyelembe vetelevel is.Biztos, hogy senki nem sir nalatok a jo O miatt, a kevesbbe jo D# fajhat azert egy par embernek.Kezdem ott, hogy egyáltalán nem gyenge az idei mezőny. A WC-hez 10-6 minimum kellett. Voltak ennél sokkal lyukasabb évek a PO-mezőnyt illetően. A Fins ellen sem lennénk akkora favoritok, mint azt gondolod, bennem élénken él, ahogy hülyére vertek minket. Igaz, az a 6. héten volt, de akkor is.
Az O-ba beletalaltatok, a D# most meg nem az igazi, de javul. Oda is beletalalhattok. Iden mar nem nagyon van esely hogy viritani kell majd mert a tobbiek meg gyengebbek. A Ne-t el kell verni, ami 1 meccsen ossze is johet, es mondjuk gyuruvel az ujjakon nem kell magyarazni semmit. De ha nem lesz meg, akkor kkinek adod el, hogy ez a D# jo? Mit mutatott ellenunk a D#-etek? A liga 5 uccso csapata vagyunk iden O-ben. Ha az O nem lesz kiraly a d# nem fog nyerni ( nem is varja toluk senki). Komolyan ki gondolta hogy a 2pontosokat fogtok csinalni? Talan a mD ellen mert toronymagas eselyesek vagytok es nem szamit. Neked ez a Steelerfootball, legyen. Jan-nak mas, ennek a fajtanak tudnek drukkolni is. A te felednek nem, annal meg a NE-i is szimpatikusabb. Abban egyetertunk, iden jo eselyetek van nyerni. Aki megveri a NE-t az felig bajnok. Ha nem akkor csak egy kicsit vagytok jobbak a tobbinel.
Nem keves ez egy kicsit? A remek falatok + futotok+ jo QB+ remek Wr mellett ti nem lenyomjatok a torkan a csapatoknak a futast, hanem a zsenitek megoldja ( majdhogynem egyszemelyben), ezert tobben jogosan feltik, mert DW nagyon jo, de nem lesz allando terror, mondjuk eleg lenne a NE ellen ha nagyon kijonne a lepes neki, amire van esely. A Dallas lenyomja a torkodon, de az eredmeny uaz es az is szamit. De varjuk meg a SB-t utana, majd elmondod, hogy milyen jok vagytok, ha nyertek nincs vita ( a SB gyoztes lesz az egyetlen akinel nem lesz ketseg, vajon a tobbiek voltak meg rosszabbak vagy en vagyok a jobb---ertsd jol legyszives)
no
A másik, hogy nagy különbség nincs ahogy a Dallas tolja le a labdát az ellenfél torkán és ahogy mi. A lényeg a tradicionális játékstílus, hogy futunk, futunk és futunk. Nem szőnyegbombázást játszunk végre, hanem hagyományos Steelers Footballt. Meg is van az eredménye, így meg Ben 2 hetes mélyrepülését is elbírta a csapat.
Az irány nekem akkor is tetszeni fog, ha kikapunk az első meccsen. Ezt kell játszani, konzervatívabb támadó futballt (amihez minden adott, nemcsak egy zseni futó, hanem a fal is) és egyre jobb védelemre támaszkodni.
Soldados
Eredmenyben nincs kulonbseg, de a jatekban igen. Persze hogy run-run a csapat, bomba formaban Bell ( rajtunk kivul nincs meg egy csapat aki dobna), mellesleg sokkal kisebb a riziko mint dobni, mert BB remek es top 4 is lehet tolem, de a top3-tol messze elmarad, de ilyen arzenallal sok Qb egesz pofasnak tunne. De tudom-tudom a WR2 jelenleg nem vilagsztar. A lenyeg amirol indultunk a stilus. Neked tetszik, jo neked. Jan pl szeretne ha kicsit maskepp jonne az eredmeny. Nekem a maskepp is eleg lenne, mert a regi csapataitok jobbak voltak ezen teren es most drukkolnek nektek. Persze a cel nem az. Ha egy semleges szurkolot aakar a vasas szerezni arra a D# szinte lehetetlen, O-nek lenne eselye, de annal van jobb futo, jobban dobo, van komplexebb. De mint jatekosert pl Bell-ert lehet lelkesedni, mert irtam hogy a fal es a dobas veszelye mellett is ugy tunik az egyeni zsenije kell. Persze elobb a win utana jon minden a legtobb embernel es abszolut ertheto. En ha SB- t nyertunk volna is kirugnam Pees-t.
no
A stílust továbbra sem értem. Azt játsszuk, ami a klasszikus Steelers Football. Smashmouth Fottball megy. Ennyi. Na mondjuk pont ebbe nem illik az identitászavaros döntés a pihentetésről.

több mint 9 éve
Két gyenge csapat játszik egy gyenge meccset, ebben valóban nincs semmi és nem is kapcsolódik a témához. Ha most a Browns és a 49ers találkozna, most se lenne másként, két gyenge csapat alacsony színvonalú meccsét látnád. Ez valóban nem befolyásolja 2 franchise sorsát.Továbbá nem túl sportszerű/szimpatikus (kinek melyik tetszik) befolyásolni a liga paritását. Mert bizony lehet, hogy ezzel mi döntünk az 1/1-ről. Én mint szurkoló igenis azt várom, hogy a Steelers menjen ki és üsse meg a Browns-t, ahogy az elvárható lenne. Nem lenne jó, ha mutogathatnának ránk, hogy "na, a gyökerek leadták a meccset". (És teljesen igazuk lenne) Ez a franchise imédzsének is ártana, ami egy olyan hagyományokkal teli klubnál, mint a mienk, különösen káros lenne.Még a 2005-ös (számotokra oly szép) szezon alapszakaszának a legvégén játszottak egy San Francisco-Houston meccset, akkor, amikor ők voltak a két legszarabb csapat. A ligát követő közvélemény már a meccs előtt azon gúnyolódott, hogy vajon hogyan próbálják majd kölcsönösen odaajándékozni a győzelmet a másik csapatnak, hogy a sajátjuknak meglegyen az 1/1. Egy borzalmasan gyenge színvonalú meccsen végül a Ninersé lett a W, a Texansé meg az 1/1. De érdekel ez ma már valakit? Romlott ettől valamelyik csapat imázsa? Hidd el, még ha esetleg a Steelers tényleg pihentet is néhány kezdőt ÉS kikap (ami szerintem elképzelhetetlen), ÉS a Friscóé lesz az 1/1, jövőre már a kutyát se fogja érdekelni, hogy hogyan történt.
Soldados
Továbbá üzenetértékű, hogy vajon miért a Pats a legsikeresebb csapat 15 éve? Mert minden meccsen győzni akar és minden meccsen a legjobb felállásban lép pályára. Ez a győzelem utáni megszállott vágy az, ami kiemeli.SoldadosMert övék az utóbbi 15-20 év legjobb tulajdonosa, vezetőedzője és irányítója. Mindhárman egyértelműen Hall of Fame kaliberek, ezek nélkül lehetne akármilyen megszállott győzelmi vágyuk.
Kampman
A Pats-es részhez meg csak annyit, hogy valóban így van, de éppen ez a győztes mentalitás tette őket azzá. 😉 Belichick hozta a győztes DNS-t a klubhoz. Ebben pedig a pihentetés nem létező fogamlom, az a vesztes kultúra része.

több mint 9 éve
Akkor most én jövök. 😊Az kicsit mas h tv elott mit csinalsz vs 800 dollaros jegyed van. Vagy szezon jegy es kimesz szorakozni szocializalodni elvezni a dolgokat eletet es megtiszteled a nem full csapatot de akkor is majdnem teljeset.
- ha kikapunk a Brownstól, akkor mesterségesen beleszóltunk az 1/1-be. Merthogy sose győztek volna le minket, ha teljes csapattal megyünk. Ez bántó, sportszerűtlen és tiszteletlen. Nem az az érdekes, hogy kinek segítesz, kinek nem, hanem az, hogy nem veszel komolyan egy ellenfelet, ami azért befolyásol dolgokat. Mesterségesen nem szép belenyúlni ilyenekbe.
- a Pats nem most nem pihentet, amikor bye weekjük van, hanem soha. Ezt tartom győztes mentalitásnak, ami melegágya a franchise győztes DNS-ének.
- az sem igaz, hogy sérülésektől tizedelve nem lehet SB-t nyerni: 2010 Packers. Ráadásul mi elég jó állapotban vagyunk, csak Heywardot vesztettük el a kulcsjátékosok közül. És mint mondtam, a gyilkos ösztön sokkal fontosabb az SB-runhoz, mint egy kulcsjátékos. Előbbi garancia, hogy bárkit megverhetsz, utóbbi semmit sem garantál, ugyanúgy kikaphatsz bárkitől. Bárki nélkül lehet SB-t nyerni, de gyilkos ösztön nélkül biztosan nem. Mi ezt tesszük kockára most. Ezért lesz rettenetesen nehéz dolga Tomlinnak. De nagyon drukkolok neki, hogy megoldja.
- szurkolók: nem igaz, hogy ugyanúgy állnak a meccshez. Én például nem fogom nézni ezek után a meccset, mert nincs semmi értelme. inkább a darts-vb lesz az elsejei program. Valszeg nem én vagyok az egyetlen, akit ebben a formában nem érdekel a meccs, így nekem elég a game center és az összefoglaló.
- tradíció: de bizony van tradíciója ennek, ugyanis soha nem pihentettünk. De az igazi tradíció az nem maga a pihentetés kérdése, hanem a blue colar mentalitásé, ez a döntés ezzel gyökeresen ellentétes. Az identitásunkat cáfoljuk meg.
- Nekem a 2008-as Steelers az etalon. Kimentünk és rommá vertük a Browns-t pedig aztán azon semmi sem múlt. Full gázzal telibe vertük őket (nullázás). Nem véletlen all time kedvenc csapatom az. Hard work always pays off. A teljes erőbedobást nem bünteti a karma.
- Továbbá a Pats és a Dallas továbbra is jó példa, attól hogy bye-ra mennek, attól még ugyanúgy eltörhet Zeke lába most, ugyanúgy elszakadhat Brady ACL-je. Mégse fosnak ettől, mert a lendületet meg akarják tartani. Ahogy mi is mindig ezt tettük és mindig ki is fizetődött.
Soldados
2010 nem szamitanak a eerily h ki Myer? Ha Ben nem biceboca nincs melkas csont torese es boka ficama nem jatszott volna Jordan? Szerintem igen.
Azt mondod nem szamit egy egy kulcs ember kisses? Dr igen ha nincs mogotte nonpartisan backup. Mi is szokott lenni ha Ben nem jatszik es a cartel megkaptak a szuper ot? Lose
Mi volt bell brown dewill nelkul tavaly lose. Nem lenyeg hogy milyen vagy h majdnem nyertunk, mert olyan nincs hogy ha. .
Heyward kieseset egy nt potolja. Ezert nincs akkora visszaeses. Dr olvass vissza MIT irtal te is en is mikor kiesett. Segitek on ok sb early eddig tartott.
Szoval most meg nem befolyasolja why ket ember kiesese? De igen. De nem ha tudod potolni. De ezt akkor nem tudod
több mint 9 éve
Továbbá nem túl sportszerű/szimpatikus (kinek melyik tetszik) befolyásolni a liga paritását. Mert bizony lehet, hogy ezzel mi döntünk az 1/1-ről. Én mint szurkoló igenis azt várom, hogy a Steelers menjen ki és üsse meg a Browns-t, ahogy az elvárható lenne. Nem lenne jó, ha mutogathatnának ránk, hogy "na, a gyökerek leadták a meccset". (És teljesen igazuk lenne) Ez a franchise imédzsének is ártana, ami egy olyan hagyományokkal teli klubnál, mint a mienk, különösen káros lenne.Még a 2005-ös (számotokra oly szép) szezon alapszakaszának a legvégén játszottak egy San Francisco-Houston meccset, akkor, amikor ők voltak a két legszarabb csapat. A ligát követő közvélemény már a meccs előtt azon gúnyolódott, hogy vajon hogyan próbálják majd kölcsönösen odaajándékozni a győzelmet a másik csapatnak, hogy a sajátjuknak meglegyen az 1/1. Egy borzalmasan gyenge színvonalú meccsen végül a Ninersé lett a W, a Texansé meg az 1/1. De érdekel ez ma már valakit? Romlott ettől valamelyik csapat imázsa? Hidd el, még ha esetleg a Steelers tényleg pihentet is néhány kezdőt ÉS kikap (ami szerintem elképzelhetetlen), ÉS a Friscóé lesz az 1/1, jövőre már a kutyát se fogja érdekelni, hogy hogyan történt.
Soldados
Továbbá üzenetértékű, hogy vajon miért a Pats a legsikeresebb csapat 15 éve? Mert minden meccsen győzni akar és minden meccsen a legjobb felállásban lép pályára. Ez a győzelem utáni megszállott vágy az, ami kiemeli.SoldadosMert övék az utóbbi 15-20 év legjobb tulajdonosa, vezetőedzője és irányítója. Mindhárman egyértelműen Hall of Fame kaliberek, ezek nélkül lehetne akármilyen megszállott győzelmi vágyuk.
több mint 9 éve
Nagyon gyenge az idei mezony ( AFC), ez persze a nyertesektol semmit nem vesz el. Irtam ev elejen/kozepen/ vegen tivagytok a 2.-3. ero. Az ideny soran a NE hozta, amiert o az elso,utana szakadek, a tobbiek hatareset, sot tobb csapat beelozott. De a legveszelyesebb elvesztette az iranyitojat ( aki meg BB szintjen sincs). A csapatok 12/16 meccset AFC-n belul jatszanak matematikai paradoxon lenne ha nem mindig hasonlo szamok jonnenek ki. Ha felallitanal egy matematikai kepletet ( mert nem tudtad hogy lehetetlen) elosztjuk a penzt a Nobel dijert. 😊 A minoseg egy mas kerdes. En nem degradalni akarom, mi rosszabbak voltunk meg annal is. A MD ellen otthon akarki az iranyitojuk orszagos eselyesek vagytok. Lehet/ kell tisztelni az ellenfelet, de ez teny. Attol nyerhetnek, Tebow is tudott, de eselyuk nem sokkal tobb van. De rajuk is igaz, egy meccsen barmi lehet. Es utana a korulmenyek figyelembe vetelevel is.Biztos, hogy senki nem sir nalatok a jo O miatt, a kevesbbe jo D# fajhat azert egy par embernek.Kezdem ott, hogy egyáltalán nem gyenge az idei mezőny. A WC-hez 10-6 minimum kellett. Voltak ennél sokkal lyukasabb évek a PO-mezőnyt illetően. A Fins ellen sem lennénk akkora favoritok, mint azt gondolod, bennem élénken él, ahogy hülyére vertek minket. Igaz, az a 6. héten volt, de akkor is.
no
Soldados
több mint 9 éve
Biztos, hogy senki nem sir nalatok a jo O miatt, a kevesbbe jo D# fajhat azert egy par embernek.Kezdem ott, hogy egyáltalán nem gyenge az idei mezőny. A WC-hez 10-6 minimum kellett. Voltak ennél sokkal lyukasabb évek a PO-mezőnyt illetően. A Fins ellen sem lennénk akkora favoritok, mint azt gondolod, bennem élénken él, ahogy hülyére vertek minket. Igaz, az a 6. héten volt, de akkor is.
no

több mint 9 éve
BUEK mindenkinek! 😊
több mint 9 éve
Már ott tartunk, hogy jobban félek Soldados önelégült "én megint megmondtam, nem is értem miért nem én vagyok a csapat GM-je" okoskodós regényektől, mint az esetleges kiesés okozta szomorúságom miatt...
több mint 9 éve
BÚÉK mindenkinek. Remelem közösen ünnepelhetünk egy SB győzelmet 2017-ben!!!Boldogat!
Klaci79
Legyen meg mindenkinek ami hiányzott a tavalyi évből és az is amit tovább akar vinni, otthon, munkában, a tv előtt esetleg a pálya szélén, a lelátón... 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
BÚÉK mindenkinek. Remelem közösen ünnepelhetünk egy SB győzelmet 2017-ben!!!
több mint 9 éve
Indulunk?Arról van szó, hogy egy héttel a PO meccs előtt egy teljesen érdektelen meccsen játszatod e a legjobbjaidat. Félre lehet ezt magyarázni persze, de számomra egyértelmű a szituáció. Ha jövő héten nem játszol meccset akkor nem pihenteted a legjobb játékosaidat, mert 2 hét játék nélkül már negatívan hat. Itt nem a lábtörésről van szó egyébként, mert az egy viszonylag ritka sérülés szerencsére. Sokkal érdekesebb az agyrázkódás, amiből egy hét alatt senki nem tud kijönni. Így járt sajnos AB is tavaly. Azért majd nézzük meg a Pecc meccset, mielőtt véleményt mondunk, de még egyszer mondom, jövő héten pihennek, így nem érdekes, mert két hét kihagyás már rengeteg, annyit senki nem pihen. Mi se pihennénk, ha ilyen szituációban lennénk. Nem vagyunk ilyenben.Nem adom ám fel....Csak néhány dologra reagálnék. 😊
Klaci79
- A Pats és a Dallas lehet hogy pihen egy hetet, de ez a sérülések szempontjából mindegy, márpedig Te ennek elkerülése érdekében pihentetnéd a Killer B's-t. A Pats és a Cowboys-játékosok ugyanúgy lábukat törhetik hétvégén, mégis leszarják és játszani fognak.
- 2007 nem pihentetés volt. Az egy banged up team volt. Ezer sebből véreztünk. Kifulladtunk, elfogytunk. Tomlin túl erős TC-t tolt nyáron és ezen változtatott 2008-ra, hogy ne fogyjunk el a végére. Aki ott pihent az azért volt, hogy rendbe jöjjenek a kisebb sérüléseik. Afelől sincs kétségem, hogy 2008-ban ha nincs bye, akkor se merült volna fel a pihentetés, annak a csapatnak a mentalitása ezt nem engedte volna meg.
- Az a 2010-es Green Bay sok fontos játékosát elvesztette és mégis nyertek. Meggyőződésem, hogy tavaly mi is tudtunk volna nyerni Bell nélkül. Nem egy játékos határozza meg, hogy nyersz, vagy vesztesz, hanem hogy milyen mentalitásban játszik a csapat. És mi ezt tesszük kockára.
- az már szubjektív, de én most vasárnap a HF-re se mennék ki.Erre ugyanis nem lennék kíváncsi, inkább az otthon melege, sör és darts. Ez nem az én csapatom, amivel azonosulni tudok. És csak remélni tudom, hogy PO-ban az lesz ismét.
Soldados
Ez megint egy tipp...vagy így lett volna vagy nem. Sajnos ezt nem veled beszélik meg Tomlinék 😊 (még)
Tavaly egy nagyon gyenge Denver ellen játszottunk. Jó volt a védelmük persze, de nekünk megvoltak a fegyvereink. PM viszont valami borzalom volt, de ez is belefért. Ha Bell játszik és nem Tüsszent, akkor mehettünk volna Bostonba. Ez meg az én meggyőződésem, de megint értelmetlen vita.
Hát...ha nem mennél ki vasárnap a HF-re, akkor az bizony a Te bajod. Én ott lennék Zolival együtt szerintem 😊
Klaci79
több mint 9 éve
Biztos, hogy senki nem sir nalatok a jo O miatt, a kevesbbe jo D# fajhat azert egy par embernek.Nekem nincs bajom a rendszerrel. Azért nem fogok sírni, mert tökéletes draftokkal baszott jó OL-ünk van TOP5 QB-val, TOP3 WR-rel és RB-vel. Ráadásul idén látszik, hogy a védelem építése is nagyszerűen halad.Tudom, ezért mondom el minden adandó alkalommal, hogy félrecsúszott a csapatépítésünk. Nem ezzel a rendszerrel értünk el sikereket korábban.Ebbol mar nem sok igaz jelenleg. Sajnos...Néhány hozzánk köthető fogalom: blue collar football, smashmouth football, steel curtain.
Annak azért örülök, hogy ezt a tradíció kártyát elengedtük, mert nem nagyon látok erre tradíciót, hogy a Steelersnek hogyan kell eljárnia ilyen esetben.
Klaci79
Lényegében ez a tradíciónk: nincs trükközés, kiskapuk keresése, csak fizikális kemény játék. Brutál front 7, kompromisszummentes védekezés, run heavy offense. Hard hitter, erőszakos játékosok.
Ami nem tradíciónk: okoskodás-trükközés, primadonna játékosok, puhapöcs védekezés.
Joe Greene, Jack Lambert, Greg Lloyd, Hines Ward, James Harrison ahogy ők járnának el egy ilyen esetben, az a mi tradíciónk.
Jan
no
Jan
És ami nagyon fontos, a mostani 6 meccses győzelmi sorozatban igenis visszatértünk az alapokhoz játékfelfogásban is. Futunk, lenyomjuk mindenki torkán a labdát, és ismét konzervatív a playcall, a stratégia és nem baromkodunk gyökér kétpontosokkal. Az eredménye látható.
Nekem ez tetszik. Én éppen azt látom, hogy idén ismét Steelers Footballra váltottunk. Ennek megfelelően minden eddiginél jobb esélyünk is van nyerni. Sajnos ebbe a képbe nem illik ez az identitászavaros döntés. :/
Soldados