Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Bizonyára a Walterfootball is Rapoport korábbi híresztelése miatt "gondolkodott" el egy Big Ben -> Houston trade lehetőségén. Bár ha elfogadsz egy tanácsot, óva intelek attól az oldaltól...Hm...neeem... arról hallottam én is. amit én mondok az 2014. január 24-es hír, illetve "gondolkozás" ... de mivel ti nem hallottatok akkor semmit, nem foglalkozom vele.. vélhetően akkor 0 hír ez is 😊 köszisevarafaSziasztok! Walterfootballon olvastam, hogy még az is lehet, hogy eltradelitek Big Bent.. a Texans-t is írták lehetséges állomásnak. Mekkora esélyt láttok erre, így a Steelers a háza táján voltak ilyen hírek, vagy hallani bármi olyat amiből trade-re lehet következtetni? Köszi a válaszokat 😊sevarafaMég a szezon elején Ian Rapoport hozta le hírként, hogy Ben szeretné, ha eltradelné őt a csapat. Annyit ért el vele a "szakértő" úr, hogy közröhej tárgya lett.vassadi
több mint 10 éve
Hm...neeem... arról hallottam én is. amit én mondok az 2014. január 24-es hír, illetve "gondolkozás" ... de mivel ti nem hallottatok akkor semmit, nem foglalkozom vele.. vélhetően akkor 0 hír ez is 😊 kösziSziasztok! Walterfootballon olvastam, hogy még az is lehet, hogy eltradelitek Big Bent.. a Texans-t is írták lehetséges állomásnak. Mekkora esélyt láttok erre, így a Steelers a háza táján voltak ilyen hírek, vagy hallani bármi olyat amiből trade-re lehet következtetni? Köszi a válaszokat 😊sevarafaMég a szezon elején Ian Rapoport hozta le hírként, hogy Ben szeretné, ha eltradelné őt a csapat. Annyit ért el vele a "szakértő" úr, hogy közröhej tárgya lett.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Sziasztok! Walterfootballon olvastam, hogy még az is lehet, hogy eltradelitek Big Bent.. a Texans-t is írták lehetséges állomásnak. Mekkora esélyt láttok erre, így a Steelers a háza táján voltak ilyen hírek, vagy hallani bármi olyat amiből trade-re lehet következtetni? Köszi a válaszokat 😊sevarafaMég a szezon elején Ian Rapoport hozta le hírként, hogy Ben szeretné, ha eltradelné őt a csapat. Annyit ért el vele a "szakértő" úr, hogy közröhej tárgya lett.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Sziasztok! Walterfootballon olvastam, hogy még az is lehet, hogy eltradelitek Big Bent.. a Texans-t is írták lehetséges állomásnak. Mekkora esélyt láttok erre, így a Steelers a háza táján voltak ilyen hírek, vagy hallani bármi olyat amiből trade-re lehet következtetni? Köszi a válaszokat 😊sevarafanulla eselye van a dolognak.
több mint 10 éve
Sziasztok! Walterfootballon olvastam, hogy még az is lehet, hogy eltradelitek Big Bent.. a Texans-t is írták lehetséges állomásnak. Mekkora esélyt láttok erre, így a Steelers a háza táján voltak ilyen hírek, vagy hallani bármi olyat amiből trade-re lehet következtetni? Köszi a válaszokat 😊
több mint 10 éve
Az igaz és nem is kicsinyítettem Faneca teljesítményét és valójában a profi sport utáni sportra gondoltam.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Ahogy Ward Iron Man lett.polamalujah, csak nem ugyanaz egy pufifanknak lefogyni es marathont futni, mint egy eleve vekony gilisztanak kicsivel tobbet...
több mint 10 éve
Ahogy Ward Iron Man lett.
több mint 10 éve
Kemény, hogy 45 kilót fogyott.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Alan Faneca lefutotta élete első maratonját. Jó példa, hogy a sportkarrier befejezte után sem hagyja el magát. 😊www.runnersworld.com/general-interest/former-300-pound-nfl-lineman-runs-356-marathon
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Worilds - a cap miatt - csak akkor maradhat, ha Woodley-t cutoljuk, ergo kezdő lenne.Ahogy várható volt, Worilds csak kezdőnek maradna. Az viszont 100, hogy én minimum 3 millás paycutot várnék Dudlitól, azt meg szerintem nem fogja elfogadni.kishasziKezdő nem lehet Worlids...ha Woodley egészséges akkor szerintem nem kérdés melyik a kezdő...sajnos a másik oldalon meg épp olyan súlytalan volt, mint JJ és szerintem inkább utóbbinak adnának esélytKlaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ahogy várható volt, Worilds csak kezdőnek maradna. Az viszont 100, hogy én minimum 3 millás paycutot várnék Dudlitól, azt meg szerintem nem fogja elfogadni.kishasziKezdő nem lehet Worlids...ha Woodley egészséges akkor szerintem nem kérdés melyik a kezdő...sajnos a másik oldalon meg épp olyan súlytalan volt, mint JJ és szerintem inkább utóbbinak adnának esélyt
több mint 10 éve
Ahogy várható volt, Worilds csak kezdőnek maradna. Az viszont 100, hogy én minimum 3 millás paycutot várnék Dudlitól, azt meg szerintem nem fogja elfogadni.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Bettis és Green tuti bemegy, előbbi 1-2 éven belül (még Tomlinson elérhetővé válása előtt), utóbbi franc se tudja, kb bármikor dönthetnek úgy. 😊 Ward kétségesebb, de szerintem bejut majd, de legalább 10-15 évet kell majd várnia. Amúgy Faneca lesz még érdekes, amikor elérhetővé válik, de nála tényleg csak az a kérdés, hogy 1. éves HOF lesz-e.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
pedig én amiatt bírtam csak a csávót... az ellenünk nyújtott játéka miatt meg mocskosul rühelltem 😀War szerintem még bettisnél is többet fog várni, hogy bejusson, ha bejut---kishasziSzerintem is kétséges. Bár szvsz az eredményei megvannak hozzá (1000 elkapás, 10000yard, 2 gyűrű, és azt hiszem az egyetlen akinek 3 SB-on volt TD elkapása) azokat a látványos seggrefejeléseket nehezen fogják elfelejteni neki. 😀Jan
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
War szerintem még bettisnél is többet fog várni, hogy bejusson, ha bejut---kishasziSzerintem is kétséges. Bár szvsz az eredményei megvannak hozzá (1000 elkapás, 10000yard, 2 gyűrű, és azt hiszem az egyetlen akinek 3 SB-on volt TD elkapása) azokat a látványos seggrefejeléseket nehezen fogják elfelejteni neki. 😀
több mint 10 éve
War szerintem még bettisnél is többet fog várni, hogy bejusson, ha bejut---
több mint 10 éve
Nem is értem ezt, pedig a többihez képest, de mindegy. Még 1 v. 2 év és Ward is jelölt lehet és akkor együtt bejuthatnak.Woodley is írta, hogy egy vicc, hogy nem jutott be.
több mint 10 éve
Kár, pedig megérdemelné, nem kicsit...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Bettis idén sem jutott be a Hall of Fame-be.
több mint 10 éve
- Rooney szerint Pittsburgh sosem fog SB-t rendezni, mert kevés a szálloda, illetve nem elég nagy a Heinz Field, de támogatja a további "hideg" SB-ket, illetve a draftot szívesen Pittsburgh-be hozná.- Olsavsky marad a def. assistant, a Bills mást választott LB coachnak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ike-hoz hasonlóan Keisel is ott van New Yorkban, és ő is lenyilatkozta, hogy szeretne a következő szezonban is nálunk játszani.
több mint 10 éve
Úgy néz ki Ike az idei évet végigcsinálja és Steelerként vonul vissza, ezért akár a fizetéscsökkentést is vállalja a SB médianapján nyilatkozott: (ESPN)He will have to accept a pay cut to return to the Steelers and a couple of things Taylor said on Thursday make it seem like he is open to one.
“You've got to understand it's a business,” Taylor said. “You've got to understand as a business it will always be a young man's sport and I understand that.”
több mint 10 éve
Nekem nem... én is őt akartam, akkor miénk BobóTúrné! 'Oszt'csá'
NFL - Not For Ladies!