Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
A 3 sacket 3 egymást követő playben kapta, azon kívül egy pressure jött Suggstól, azt annyi. Ez minden, csak nem konstan nyomás a QB-n. Ettől függetlenül még kikaphatunk, mert nagyon kétarcú tud lenni ez a csapat, még ha mostanában a jobbik arcát is mutatja.nézd vissza az első negyedet. azt mondtam, a földön volt. lehet, hogy ügyes volt és még kidobta oldalra a lasztit. tökmind1, ti örültök nekünk, sztem meg számunkra sem volt kedvezőbb ellenfél a picbörgnél, ismerünk titeket, tudjuk mit kell játszani, hogy mennyire fog sikerülni ez, az más kérdés..gedamnem tudom, én arra emlékszem, hogy első meccsen nagyon simán nyertünk, második meccsen az első negyedben meg többet haladtatok hátra, mint előre, meg volt egy drive, amikor 3*, mondom háromszor volt a földön ben. aztán jött egy fumbli és teljesen értékelhetetlenné vált a játékunk, szétestünk, vagdalkoztak a játékosok. szóval én inkább az első meccsből és a második elejéből indulnék ki, amellett, hogy azóta a steelers erősödött. de azért nézzétek vissza a második meccs elejét és utána beszélgessünk passzsiettetésről meg nyomásról meg hogy mi lesz.gedamÉs azon kívül egyszer sem sackeltétek, viszont dobot 6 TD-t INT nélkül.Shilkor
több mint 11 éve
gedam
6 459
nézd vissza az első negyedet. azt mondtam, a földön volt. lehet, hogy ügyes volt és még kidobta oldalra a lasztit. tökmind1, ti örültök nekünk, sztem meg számunkra sem volt kedvezőbb ellenfél a picbörgnél, ismerünk titeket, tudjuk mit kell játszani, hogy mennyire fog sikerülni ez, az más kérdés..nem tudom, én arra emlékszem, hogy első meccsen nagyon simán nyertünk, második meccsen az első negyedben meg többet haladtatok hátra, mint előre, meg volt egy drive, amikor 3*, mondom háromszor volt a földön ben. aztán jött egy fumbli és teljesen értékelhetetlenné vált a játékunk, szétestünk, vagdalkoztak a játékosok. szóval én inkább az első meccsből és a második elejéből indulnék ki, amellett, hogy azóta a steelers erősödött. de azért nézzétek vissza a második meccs elejét és utána beszélgessünk passzsiettetésről meg nyomásról meg hogy mi lesz.gedamÉs azon kívül egyszer sem sackeltétek, viszont dobot 6 TD-t INT nélkül.Shilkor
több mint 11 éve
nem tudom, én arra emlékszem, hogy első meccsen nagyon simán nyertünk, második meccsen az első negyedben meg többet haladtatok hátra, mint előre, meg volt egy drive, amikor 3*, mondom háromszor volt a földön ben. aztán jött egy fumbli és teljesen értékelhetetlenné vált a játékunk, szétestünk, vagdalkoztak a játékosok. szóval én inkább az első meccsből és a második elejéből indulnék ki, amellett, hogy azóta a steelers erősödött. de azért nézzétek vissza a második meccs elejét és utána beszélgessünk passzsiettetésről meg nyomásról meg hogy mi lesz.gedamÉs azon kívül egyszer sem sackeltétek, viszont dobot 6 TD-t INT nélkül.
több mint 11 éve
gedam
6 459
nem tudom, én arra emlékszem, hogy első meccsen nagyon simán nyertünk, második meccsen az első negyedben meg többet haladtatok hátra, mint előre, meg volt egy drive, amikor 3*, mondom háromszor volt a földön ben. aztán jött egy fumbli és teljesen értékelhetetlenné vált a játékunk, szétestünk, vagdalkoztak a játékosok. szóval én inkább az első meccsből és a második elejéből indulnék ki, amellett, hogy azóta a steelers erősödött. de azért nézzétek vissza a második meccs elejét és utána beszélgessünk passzsiettetésről meg nyomásról meg hogy mi lesz.
több mint 11 éve
A PS-ben is változtattunk: Tim Benford WR érkezett Jordan Sullen CB helyére. Utóbbi október közepe óta volt nálunk, mostani elküldése nekem azt mutatja, hogy Ike Taylor teljesen felépült és játszani fog a Ravens ellen.Benford 2012-es UDFA, eddig többnyire a Cowboys PS-ében volt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát amit a Bucsról mondott az nagyon nem jött be neki. :/espn.go.com/blog/tampa-bay-buccaneers/post/_/id/4729/edwards-bucs-are-super-bowl-boundtenorxMérhetetlenül boldog vagyok a csoportgyőzelem miatt. Nagyon remélem, hogy annak a kretén Herm Edwards-nak igaza lesz!TheBerzerkerŐ mit mondott?Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
espn.go.com/blog/tampa-bay-buccaneers/post/_/id/4729/edwards-bucs-are-super-bowl-boundMérhetetlenül boldog vagyok a csoportgyőzelem miatt. Nagyon remélem, hogy annak a kretén Herm Edwards-nak igaza lesz!TheBerzerkerŐ mit mondott?Soldados
több mint 11 éve
Mérhetetlenül boldog vagyok a csoportgyőzelem miatt. Nagyon remélem, hogy annak a kretén Herm Edwards-nak igaza lesz!TheBerzerkerŐ mit mondott?

több mint 11 éve
Mérhetetlenül boldog vagyok a csoportgyőzelem miatt. Nagyon remélem, hogy annak a kretén Herm Edwards-nak igaza lesz!
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
Én szívesen találkoznék velük, fizeted a jegyet 😉 😀?Soldi, erről írtál, ugye? 😀Ja, többek között Billick is úgy gondolja, ahogy nagyon sokan mások is, hogy a Steelers-szel most senki nem nagyon akar találkozni.Soldados
www.nfl.com/news/story/0ap3000000451490/article/steelers-cowboys-among-contenders-colts-lions-pretendersdesider
több mint 11 éve
Soldi, erről írtál, ugye? 😀Ja, többek között Billick is úgy gondolja, ahogy nagyon sokan mások is, hogy a Steelers-szel most senki nem nagyon akar találkozni.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000451490/article/steelers-cowboys-among-contenders-colts-lions-pretendersdesider

több mint 11 éve
Teljesen légbőlkapott sorrend, nyilván Wattinzon az első negyven, mögötte a killerbeee-k, mèg Csöngő nállam előzi Tóniàst.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Érdekesség: az nfl.com elemzője, Elliot Harrison az alábbi MVP-rankinget közölte...Nálam az 1-5. helyen JJ Watt van. 😊
1. Aaron Rodgers, 2. Tom Brady, 3-4. ANTONIO BROWN (!) és J.J. Watt, 5. Tony Romo
😊desider
Utána jöhet Tóni hatodiknak.

több mint 11 éve
Érdekesség: az nfl.com elemzője, Elliot Harrison az alábbi MVP-rankinget közölte...Szép, hogy Brown ott van, de onnantól nekem komolytalan, hogy nem Watt a #1.
1. Aaron Rodgers, 2. Tom Brady, 3-4. ANTONIO BROWN (!) és J.J. Watt, 5. Tony Romo
😊desider
Korszakos zseni az az ember, és példakép minden tekintetben.
több mint 11 éve
Érdekesség: az nfl.com elemzője, Elliot Harrison az alábbi MVP-rankinget közölte...1. Aaron Rodgers, 2. Tom Brady, 3-4. ANTONIO BROWN (!) és J.J. Watt, 5. Tony Romo
😊
több mint 11 éve
1974-es draft megismételhetetlen, 4 Hall of Famer egy drafton? Kétlem, hogy ez valaha újra előfordul. Plusz abban az évben UDFA-ként került hozzánk Donnie Shell későbbi HoF-döntős safety.Ha már itt tartunk az 1974-es draft volt nagyon király. Én nem érzem olyan jónak a 2007-est.vontodIgazából én a drafttal úgy vagyok, hogy 1-3. körben jöjjenek viszonylag biztosabb, kevésbé project playerek (nyilván elsőben a legbiztosabb, harmadikra már nem maradnak annyira surefire prospectek).A középszar rostertöltelék, az nem nagy segítség. De ha hasznos kiegészítő playered lesz a 6. körből az király. Ha meg team MVP-d, akkor az a gyémánt, akarom mondani Antonio Brown. 😊 De teszem hozzá, hogy a második legfontosabb poszton (LT) egy 7. körös playa játszik, Beachum. A jelenlegi legjobb CB-nk, Gay 5. körös volt Tomlin első draftján.
4.-től meg inkább húzzunk boom or bust embereket, mint középszar rostertöltelékeket (persze innen is lehet szépeket húzni, lásd Brown 😀 ).tenorx
Amúgy ha már itt tartunk a 2007-es draftunk nagyon király volt: Timmons, Woodley, Spaeth (a la 3. körben hasznos kiegészítő), Sepulveda (nagyon jó kis punter volt, kár hogy a térdei szétmentek), és Gay. Öt ember nálunk futott be jó karriert. Ryan McBean pedig később Denverben lett kezdő. Csak Cameron Stephenson és Dallas Bakerből nem lett semmi különös.
Amúgy én sosem személyekben gondolkodom drafton, hanem csakis posztokban. Egyszerű az oka, ezerszázalékos playákból lettek óriási bustok (és ez nem ritka), de senki által sem ismert játékosokból váltak szupersztárok. Nincs biztos recept. Sokszor valszeg nem is a tehetségen múlik, hanem hogy sikerül-e kinevelni belőle a szupersztárt. Én csak azt tudom, hogy milyen posztra mennyire fontos a needünk, s ez alapján posztot mondok, hogy melyik körben hova kell játékos. Épp ezért nem idegesít, hogy Bell vagy Lacy. Nekem mindegy, de futó az kellett. 😊Soldados
A 2000 óta a 2007-esnél esetleg a 2002-es volt hasonlóan jó, vagy jobb: Kendall Simmons, Antwaan Randle El, Chris Hope, Larry Foote, Verron Haynes, Lee Mays, Lavar Glover, Brett Keisel. Ebből ugye 5 kezdő játékos lett.

több mint 11 éve
Ha már itt tartunk az 1974-es draft volt nagyon király. Én nem érzem olyan jónak a 2007-est.Igazából én a drafttal úgy vagyok, hogy 1-3. körben jöjjenek viszonylag biztosabb, kevésbé project playerek (nyilván elsőben a legbiztosabb, harmadikra már nem maradnak annyira surefire prospectek).A középszar rostertöltelék, az nem nagy segítség. De ha hasznos kiegészítő playered lesz a 6. körből az király. Ha meg team MVP-d, akkor az a gyémánt, akarom mondani Antonio Brown. 😊 De teszem hozzá, hogy a második legfontosabb poszton (LT) egy 7. körös playa játszik, Beachum. A jelenlegi legjobb CB-nk, Gay 5. körös volt Tomlin első draftján.
4.-től meg inkább húzzunk boom or bust embereket, mint középszar rostertöltelékeket (persze innen is lehet szépeket húzni, lásd Brown 😀 ).tenorx
Amúgy ha már itt tartunk a 2007-es draftunk nagyon király volt: Timmons, Woodley, Spaeth (a la 3. körben hasznos kiegészítő), Sepulveda (nagyon jó kis punter volt, kár hogy a térdei szétmentek), és Gay. Öt ember nálunk futott be jó karriert. Ryan McBean pedig később Denverben lett kezdő. Csak Cameron Stephenson és Dallas Bakerből nem lett semmi különös.
Amúgy én sosem személyekben gondolkodom drafton, hanem csakis posztokban. Egyszerű az oka, ezerszázalékos playákból lettek óriási bustok (és ez nem ritka), de senki által sem ismert játékosokból váltak szupersztárok. Nincs biztos recept. Sokszor valszeg nem is a tehetségen múlik, hanem hogy sikerül-e kinevelni belőle a szupersztárt. Én csak azt tudom, hogy milyen posztra mennyire fontos a needünk, s ez alapján posztot mondok, hogy melyik körben hova kell játékos. Épp ezért nem idegesít, hogy Bell vagy Lacy. Nekem mindegy, de futó az kellett. 😊Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Tate jöttTibi76És a várakozásoknak megfelelően Justin Brown ment.

több mint 11 éve
Tate jött
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
Annyiból nem mindegy, igen, hogy kockáztatja a saját maga, és ezáltal a csapat szereplését, amennyiben elkapják vele. Erre pedig egy felelősségteljes ember gondol.
több mint 11 éve
A bringa kurva jót tesz egyébként, meg az úszás. Gondolom, abban meg olimpiára készül és ott is le akarja győzni a Baltomore-i szörnyet (Phelps 😀). 😊Tomlin azt mondja Bell állandóan kerékpározik, mintha készülne a Tour de France-ra 😀Ja igen, a futás, elkapás és passzblokk mellett a munkamorálja is példaértékű (azt a füves dolgot felejtsük el 😀 ).tenorx
Azért szerencsére a humorérzék megvan....
Mindenesetre szerintem nagyon pozitív, hogy máris a biciklin ül!!Klaci79
Amúgy a munkamorálja példaértékű (ahogy Brownnak és Harrisonnak) és nagyon alázatos is, mind a játék, mind a csapattársai iránt. Szerencsére ehhez semmi köze a füvezéshez. Felőlem füvezzen, amíg ilyen játékosként és emberként, csak tegye otthon, amikor senki, még az anyja se látja. 😊

több mint 11 éve
Tomlin azt mondja Bell állandóan kerékpározik, mintha készülne a Tour de France-ra 😀Ja igen, a futás, elkapás és passzblokk mellett a munkamorálja is példaértékű (azt a füves dolgot felejtsük el 😀 ).
Azért szerencsére a humorérzék megvan....
Mindenesetre szerintem nagyon pozitív, hogy máris a biciklin ül!!Klaci79
több mint 11 éve
Tomlin azt mondja Bell állandóan kerékpározik, mintha készülne a Tour de France-ra 😀Azért szerencsére a humorérzék megvan....
Mindenesetre szerintem nagyon pozitív, hogy máris a biciklin ül!!