Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Ird meg a bukiknak is Soldi, valamiert ok a tipikus home field elonyt jelento 3 pontra lottek be a spreadet..Igor
vmivel penzt is kell keresni.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
csak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.gabtsi
Szerencsére nem gyenge, inkább közepes. Futás ellen kifejezetten jó lett a végére, javul a passrush és képes meccsfordító nagyjátékokra. Ennél több idén nincs benne, de ez elég lehet ezzel az Offense-szel. 😉Soldados
meglátjuk. mondjuk én nem osztom azt, hogy annyira jó lenne. ingram és hill is 100 yard felett futott, a falconsnak se ment olyan nagyon rosszul a futás éppen. és még Daltonnak is jól ment (az első meccsen különösen, a másodikon is a második félidőben). 100 yardos futónk 10 éve nem volt a Steelers ellen, szóval én nem látom, hogy mi állt össze. a

egy jó QB (Brees) beárazta secondaryt is, és itt rajtunk kívül már nincs gyenge QB aki ezt nem tudja megtenni. ha egy kicsit jobb D szembejön, nem biztos hogy a tiétek meccsben tudja tartani a csapatot. de a playoff az más kávéház, teljesen mindegy mi történt az alapszakaszban (vagy az utolsó négy meccsen) lehet bármi. de az örök optimizmusodat a D kapcsán nem igen értem.

gyenge = Steelers szinten gyenge. a séma azért bivaly még mindig és nehéz is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
csak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.gabtsi
Szerencsére nem gyenge, inkább közepes. Futás ellen kifejezetten jó lett a végére, javul a passrush és képes meccsfordító nagyjátékokra. Ennél több idén nincs benne, de ez elég lehet ezzel az Offense-szel. 😉

De ha a Steelers D gyenge, akkor mit mondjunk a Ravens O-ra? És az uccsó 4 meccs számít, mert az tök mindegy, hogy a második héten mit csináltak. Az egyik javul, a másik zuhan. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.gedam
Jajj! 😊 Javuló sec? 😀 😀 Kik voltak a QB-k? Keenum, Shaw és Bortles! 😀 😀 Ez egy kicsit más kávéház lesz Bennel és Brownnal. A nyomásról pedig 2 dolgot: a Steelers OL-ja nagyon jó pass protectionben, Ben pedig kifejezetten jó nyomás alatt, ha kivételesen vkinek sikerül nyomást gyakorolnia. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
csak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Ird meg a bukiknak is Soldi, valamiert ok a tipikus home field elonyt jelento 3 pontra lottek be a spreadet.. (en amugy 5-6 korul vartam)

Meglatjuk mire megy majd Harris/Tate passblockban vagy a rovid passzok teren.Igor
Valszeg Bell miatt és mert csoportrangadó. 😉 Amúgy meg a bukik nem érdekelnek. Engem a szakmabeliek érdekelnek, akik egytől egyig elmondják, hogy a Steelers az a csapat most, amelyikkel nem jó összefutnia senkinek, mert összeálltak.

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
tényleg nem egy szint:
szerzett pontokban:
7. steelers
8.ravens
kapott pontok:
6.ravens
18.steelers
ha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.gedam
Hát igen, jogos, az átlag mást mutat. Ha viszont leszedjük róla az idény elsőfelét, akkor már érdekesebb és a playoff kapcsán reálisabb képet is kaphatsz....Egyébként pedig 2 meccsel ezelőtt gondolom a Chargers kapcsán is a nyomásban bíztatok....míg mi a Kansas gyengus front7-vel gyűrkőztünk....pont ugyanezt várom egyébként ezen a meccsen, vagyis azt, hogy 20 pont fölé nehezen megyünk, ez nem kérdés. A kérdés az lesz, hogy mi mit tudunk Flakon ellen nyújtani, mennyire tudjuk limitálni és egyáltalán mennyire nyújta azt, amit a tavalyi playoff run során. Ha azt nyújta, amit tavaly a playoffban, akkor nagyon kemény meccs lesz. Ha nem, akkor meggyőződésem, hogy nyerünk.

Go Steelers!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Ird meg a bukiknak is Soldi, valamiert ok a tipikus home field elonyt jelento 3 pontra lottek be a spreadet.. (en amugy 5-6 korul vartam)

Meglatjuk mire megy majd Harris/Tate passblockban vagy a rovid passzok teren.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ha nem eresztett le a srác - mondván már senkinek nem kell, minek edzen - akkor hozni fogjuk. Ideális esély a srácnak, hogy jövőre egy jó playoff teljesítménnyel újra kezdő lehetőséget kapjon. Hát Én szurkolok neki.... 😊

Ne feledjük Arcsi kapcsán, hogy Bell előle is elvette a levegőt, nem csak Blount elől. Az, hogy Bell ennyire dominálni fog senki nem gondolta (Blount sem ugye) és egész egyszerűen szükségtelen volt kreálni játékokat a egy rookie miatt. Én pont ezért sem mondanék le még Arcsiról. Bell kiválása után használtuk, két elkapása is volt és hiszem, hogy a Ravens ellen lesznek speckó csomagok is rá. Én pont ezért is azt gondolom hogy Bell sérülése amennyire pech, annyira lehetőség is. Ha találunk mögötte játékost, akkor már a playoffban ennek gyümölcsét szedhetnénk..Klemó
Nagyon jó, hogy ezt leírtad. Egy OC ilyenkor bizonyíthat igazán. Pontosan azzal, hogy speckó csomagokat állít össze pl most Archerre, vagy Harrisre, akit ugye az ellenfél nem ismerhet annyira. Annó ezeket láthattuk Arians-nál Dixonra, vagy éppen Randle El-re. Most itt a lehetőség TH előtt, hogy ő is megmutassa kreativitását és a váratlan helyzetekhez való alkalmazkodókészségét. Nagyon remélem, hogy sikerül neki, most megmutathatja, hogy ő milyen jó OC valójában.

több mint 11 éve
tényleg nem egy szint:
szerzett pontokban:
7. steelers
8.ravens
kapott pontok:
6.ravens
18.steelers
Ezek 16 meccses számok, ráadásul olyanok, amelyek vajmi keveset fejeznek ki egy csapat JELENLEGI erejéről. A Ravens jól kezdte az idényt, de lefelé ível hetek óta.

Nézd meg az utolsó 3-4 meccseteket (köztük olyan szétesett csapattal, mint CLE és olyan gyengével, mint a JAX, vagy azzal a HOU-val, amelynél utcáról összeszedett QB-val játszott), már ha képes vagy ennyire kilátástalan, színtelen-szagtalan játékot még egyszer megnézni. Ezek után nézd meg a Steelers utolsó 4 meccsét (csupa PO-ért küzdő csapat ellen).

Ha ezt megtetted, akkor megtudod, hogy miért van az, hogy a Steelers-szel senki nem akar most összekerülni. Ez nem jelenti, hogy ne kaphatnánk ki, de a 2 csapat most nem egy szinten van. A Steelers egy életveszély, a BAL pedig maga a kilátástalanság.

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Ha nem eresztett le a srác - mondván már senkinek nem kell, minek edzen - akkor hozni fogjuk. Ideális esély a srácnak, hogy jövőre egy jó playoff teljesítménnyel újra kezdő lehetőséget kapjon. Hát Én szurkolok neki.... 😊

Ne feledjük Arcsi kapcsán, hogy Bell előle is elvette a levegőt, nem csak Blount elől. Az, hogy Bell ennyire dominálni fog senki nem gondolta (Blount sem ugye) és egész egyszerűen szükségtelen volt kreálni játékokat a egy rookie miatt. Én pont ezért sem mondanék le még Arcsiról. Bell kiválása után használtuk, két elkapása is volt és hiszem, hogy a Ravens ellen lesznek speckó csomagok is rá. Én pont ezért is azt gondolom hogy Bell sérülése amennyire pech, annyira lehetőség is. Ha találunk mögötte játékost, akkor már a playoffban ennek gyümölcsét szedhetnénk..
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 005 — Steelers fan
Hagyjad, Soldi mindig más szempontok alapján osztályoz😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Tate-hez mit szóltok?bcsarli
tecc

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
gedam 6 459
tényleg nem egy szint:
szerzett pontokban:
7. steelers
8.ravens
kapott pontok:
6.ravens
18.steelers
ha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.
több mint 11 éve
Tate-hez mit szóltok?bcsarli
Teljesen biztos volt, hogy hozunk RB-t, ha játszik Bell, ha nem. Az egyik legjobb elérhető opció volt, aki iránt már akkor is érdeklődtünk, amikor a Browns kitette, szóval elég valószínűsíthető volt, hogy ő érkezik. Sokkal jobb opciónk nem lehetett nála.

több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 378 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tate-hez mit szóltok?

több mint 11 éve
Bell sok dologban fog hiányozni. Egy jóval ritkábban emlegetett vetület például, hogy pass protectionben.

De továbbra is azt gondolom, hogy ezt a Ravenst nélküle is simán vernünk kell, mert nem egy szinten van a két csapat. Épp ezért Bell egyáltalán nem játsszon, a térdszalaghúzódásra a legjobb gyógyszer a pihenés. Inkább 2 hét múlva legyen egészséges, ha akkor még kell. 😊

több mint 11 éve
Egyébként mennyire menő, hogy mindenki B betűs 😀
Bryant egyébként a szezon egyik legpozitívabb csalódása számomra a másik három mellett.
A drafton nagyon örültem, hogy végre húztunk egy magas WR-t (anno ha emlékeztek voltak a poénok, hogy BB falat, meg egy magas elkapót kér a mikulástól, hát most megkapta).
Ha folytatja ezt a fejlődési irányt a határ a csillagos ég.tenorx
Bryant tényleg jó kis fegyver, és bízom benne, hogy alapszakaszban azért kerestük ilyen "kevés" alkalommal (de rendkívül hatékony százalékban), hogy a playoffban meglepetés emberként megtömjük.

Archer-t továbbra sem értem, hogy mi a pöcsnek hoztuk ide, de rá nagyon faszán felrajzolt play-ket lehet csinálni, és bízom benne, hogy ezeket is a playoff-ra tartalékoltuk.
Ha nem akkor, abszolút nulla értéke van a draftolásának.laby
Újoncokról beszélsz, azért kerestük őket kevés alkalommal. Fejlődniük kell. Bryant nagyon szépen fejlődik is. Archert leírtad, miért hoztuk ide, McClustert akarnánk csinálni belőle, a kérdés csak az, hogy meg tudja-e valósítani. Az nem baj, ha idén még nem. De jövőre már hasítania kell, vagy bust. De ha bust lesz, akkor sem hülye a front office, mert a cél teljesen egyértelmű, hogy mit akartak vele.

több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 820 — Steelers fan
Home: Browns, Bengals, Ravens, Broncos, Raiders, Cardinals, 49ers, Colts
Away: Browns, Bengals, Ravens, Chargers, Chiefs, Rams, Seahawks, Pats

A "mikort" nem tudom, az az amit csak később hirdetnek ki. 😉Soldados
Az kemény h megyünk a Patshez, meg a Seahawkshoz- a legjobb #D a Legjobb #O ellen!sorozatjunkie
A Szíhóksz ellen nem arizónában jáccunk??? 😀
Jövőre nem férnek bele az idei elbirkáskodott vereségek ha PO-ba akarunk jutni. (no de ezen ráérünk még gondolkodni)

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
herewego Pittsburgh Steelers 1 017
Használjuk Harrist. Nem hiszem hogy annyira rossz lenne a srác. Láttuk a nagy futást. Amennyiben Forster nem kúrja el akkor az szép bemutatkozás lett volna.polamalu
Azért abból az egy futásból nehéz lenne eldönteni, hogy mennyire jó. Szép fal munka volt, emlékeim szerint hozzá sem értek a play-ben. Talán még Trent Richardson is megtalálta volna azt a lyukat. 😊laby
Igen. Valóban ebből nem tudatjuk. Talán az előző meccseken amikor már jól álltunk használhattuk volna. Már mindegypolamalu
Lehet h jol fog futni de Bell- be az a jo h passz jateknal mindig uresre jatszotta magat es Bent mindig kitudta huzni a szarbol az elkapasaival. Sztem az fog hianyozni ha nem tud jatszani😕

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Állítólag Ben Tate aláír ma
több mint 11 éve
Használjuk Harrist. Nem hiszem hogy annyira rossz lenne a srác. Láttuk a nagy futást. Amennyiben Forster nem kúrja el akkor az szép bemutatkozás lett volna.polamalu
Azért abból az egy futásból nehéz lenne eldönteni, hogy mennyire jó. Szép fal munka volt, emlékeim szerint hozzá sem értek a play-ben. Talán még Trent Richardson is megtalálta volna azt a lyukat. 😊laby
Igen. Valóban ebből nem tudatjuk. Talán az előző meccseken amikor már jól álltunk használhattuk volna. Már mindegy
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Azért abból az egy futásból nehéz lenne eldönteni, hogy mennyire jó. Szép fal munka volt, emlékeim szerint hozzá sem értek a play-ben. Talán még Trent Richardson is megtalálta volna azt a lyukat. 😊

több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Egyébként mennyire menő, hogy mindenki B betűs 😀
Bryant egyébként a szezon egyik legpozitívabb csalódása számomra a másik három mellett.
A drafton nagyon örültem, hogy végre húztunk egy magas WR-t (anno ha emlékeztek voltak a poénok, hogy BB falat, meg egy magas elkapót kér a mikulástól, hát most megkapta).
Ha folytatja ezt a fejlődési irányt a határ a csillagos ég.tenorx
Bryant tényleg jó kis fegyver, és bízom benne, hogy alapszakaszban azért kerestük ilyen "kevés" alkalommal (de rendkívül hatékony százalékban), hogy a playoffban meglepetés emberként megtömjük.

Archer-t továbbra sem értem, hogy mi a pöcsnek hoztuk ide, de rá nagyon faszán felrajzolt play-ket lehet csinálni, és bízom benne, hogy ezeket is a playoff-ra tartalékoltuk.
Ha nem akkor, abszolút nulla értéke van a draftolásának.

több mint 11 éve
Bizonyos, hogy a telefonok égnek....

Nekem Harris mozgása nagyon tetszik egyébként és vele nincs is gond, de tény, hogy Archerr kevés mellé....(ez utóbbi kapcsán pedig meg is van a válasz, hogy őt, vagy mondjuk egy CB-t kellett volna hozni harmadik körben)

Tomlin egyébként eléggé bigottan nem játszat sérült embert, de ez ugye már a playoff és Bell nem csupán egy futó....meglátjukKlemó
Baromság lenne játszatni, ha van fájdalma Bellnek, akár.minimális is. Az, hogy az MR nem lát sérülés az csak annyi, hogy nincs vérömleny, részleges vagy teljes azakadás, vagyisnkomoly baj. A szalagok nyúlása után annak mértékétől lehet tünetmentes vagy kisebb fájdalommal járó terhelésre, de ez nem látható. Utóbbi esetben csak rizikózás lenne, aminek akár csúnA v3ge is lehetne, a hollók nem kisasszonyfociját ismerve én nem akarom a pályán látni Bellt.kishaszi
nagyon örülnék ha bell nélkül is tudnánk nyerni, de ha képes egy két play erejéig bemenni és úgy állunk mindenféleképpen játszassuk. én elhiszem hogy fiatal csapat vagyunk és hogy még ráérünk, de itt is mindenki a momentumokról beszél mint Al Pacino 😀 nagyon meg kell ragadni az ilyet lehet jövőre a B's közül valakinek az első meccsén vége a szezonnak. én nem szeretek ennyire a jövőben gonolkodni.patriksteelers
Én azt mondom ha olyan állapotban van öltözzön be, de csak ha nagyon nagy a baj lépjen pályára. Használjuk Harrist. Nem hiszem hogy annyira rossz lenne a srác. Láttuk a nagy futást. Amennyiben Forster nem kúrja el akkor az szép bemutatkozás lett volna. Bell gyógyulj mert rá még szükség lehet az AFC döntőben meg az elődöntőben. A SB-ről nem beszélve.