Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy kis infó a Senior Bowlról. Mike Tomlin kiemelt figyelemmel nézegette az elkapókat és cornereket az eddigi edzéseken.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ez vár rád Szocsiban Soldi. A biatlon helyszín férfi WC-je 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ennek ellenére 5 kimaradt ebben a szezonban is. Értem én, hogy 1200-ból, de 5 akkor is kimaradt.Soldados
Akkor ennyi erővel zúzzuk péppé az összes ital autómatát, mert évente 6-an halnak meg amiatt, hogy magukra döntik.....jó lehet hogy több millióból de 6-an!!!!BigBen7
Nagyon jó példa! Tudod miért? Épp azért, amit írsz! Attól, hogy 6-an magukra rántják az automatát a több millióból, azért nem kell betiltani. Ahogy ezt sem! 😉 Nem kell eltörölni csak azért, mert az elmúlt 10 évben 99,1%-os a hatékonysága.

Én azt mondom, hogy kitaláltak egy játékot, ami 100 éve működik és mára XP-stül együtt (akár túlhaladt rajta az idő, akár nem) a világ egyik legnépszerűbb sportja lett. Aki beleszeretett, nyilván nem az XP miatt tette, de az is biztos, hogy az XP senkit nem is tartott távol attól, hogy beleszeressen ebbe a játékba. Ebben a játékban a TD 6 pontot ér. Nem 7-t, nem 8-t, csak 6-ot! Így lett kitalálva sok-sok évtizeddel ezelőtt. És a csapat dönthet, hogy a könnyű XP-t vagy a nehezebb 2pontost választja. Azért ér egyet, mert könnyű. Ha ritkán is, de van, hogy nem jön össze a könnyű sem. Épp ezért nem lehet feleslegesnek titulálni. Persze viccesen hangzik, hogy 1200-ból alkalomból 5, de ha azt mondom, hogy 256 meccsből 5? Vagy ha azt, hogy 17 játékhétből 5? 😊 Viszonyítás kérdése. A lényeg, hogy teljesen felesleges belenyúlni egy évszázada jól működő pontrendszerbe. Ez a játék része. És persze, hogy könnyű, ezért ér csak egy pontot. De ki lehet hagyni és minden évben van is rá példa. Idén éppen 5. Tehát nem felesleges lerugatni az XP-t.

Az zavar, hogy egy jól működő sportágban nem kell belenyúlni az alapokba. Jól van ez úgy kitalálva, ahogy van. Ha 100 évig nem volt baj, most miért baj? Mert a legtöbb bemegy? Mert könnyű? Persze, de ez így lett kitalálva, ezért az a neve, hogy extra pont.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
On today's date in 1980, Terry Bradshaw became the first player to earn back-to-back Super Bowl MVP honors (Super Bowl XIV). The Steelers also became the first team in NFL history to win four Super Bowls.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gondolom csak hívták, Rooneyék el is engedték?polamalu
Ha nincs szerződése a köv évre, akkor nem kell engedély. Illetve magasabb posztra "illik" elengedni. Butlernél ezt azért nem tettük meg, mert vele személyesen le van dumálva, hogy LeBeau után övé a DC poszt. (Ezért volt az is, hogy amikor elmehetett interjúra és őt választották, akkor se ment el tőlünk)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Ennek ellenére 5 kimaradt ebben a szezonban is. Értem én, hogy 1200-ból, de 5 akkor is kimaradt.Soldados
Akkor ennyi erővel zúzzuk péppé az összes ital autómatát, mert évente 6-an halnak meg amiatt, hogy magukra döntik.....jó lehet hogy több millióból de 6-an!!!!BigBen7
A italautómata amúgyis logikai bukfenc, a XP meg jutalom, nem mindig pisálnak a puncsba, de szökőévente egyszer megdobja a bulimotort

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Gondolom csak hívták, Rooneyék el is engedték?
több mint 10 éve
Kirby Wilson interjúra megy a Ravens OC posztért. oppá!!!Klaci79
Qrvára remélem, hogy marad. Egyrészt elismert, jó edzőnek gondolom, tehát kár lenne elveszteni. Másrészt én ugyan most jó, eredményes szezont várok jövőre, de ha mégsem így alakulna és ebben jelentős szerepe lenne az Offense-nek, ahogy az első 2 évben is volt, akkor benne látnám TH utódját. Terát amolyan biztosítékot látok benne, ha balul sülne el a köv. szezon is és a biztosítékot rohadtul nem lenne jó elveszíteni...

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Akkor ennyi erővel zúzzuk péppé az összes ital autómatát, mert évente 6-an halnak meg amiatt, hogy magukra döntik.....jó lehet hogy több millióból de 6-an!!!!
több mint 10 éve
A térdelés helyett futás is egy faktor lenne, mert esetleg kiverik a labdát és azt visszavihetik. Egyébként én sem engedném a térdelgetést. Az XP-t meg valóban úgy variálnám, hogy inkább a valós akció (futás passz) felé menjen el. Vagy tényleg vigye kijjebb a 25 yardra és akkor egy 45 körüli már azért combos. Ha eltörlik várhatóan felszabadul majd roster hely, mert a puntereket kiképzik rúgónak vagy fordítva, mert nem lesz szükség csak rúgóra. A következő a mezőnygól lesz, aztán a TD végül ki sem kell menni, mert előre megbeszélik, vagy sorsjegyen húzzák a győztest. Fuck Goodell.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Kirby Wilson interjúra megy a Ravens OC posztért. oppá!!!
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Goodell nem ezzel indokolta, hanem azzal, hogy nincs benne semmi izgalom, mert automatikus, hogy berúgják.Soldados
Gondolom így kevesebb lesz a kritikus hang, mintha azt mondta volna, hogy "megint hoztam egy hülye szabályt a sérülések csökkentésének érdekében".
több mint 10 éve
vagy a köztes megoldás:
vigyük hátrébb az extra pontot, mondjuk a 15-ös vonalra. Onnan is 95%-al rúgnak, sérülés veszélye nem nagyobb, de mégis nagyobba a tétje, mégha nem is olyan sokkal.
ebben az esetben szerintem 2pontost is gyakrabban látnánk,BigBen7
Nem nagyobb a sérülés kockázata, de nem is kisebb, márpedig ez a szabálymódosítási tervezet emiatt van, nem azért, hogy izgalmasabb legyen a játék.vassadi
Miért? Olyan nagy számú sérülés történt XP elvégzés közben, hogy az szabálymódosítást tesz szükségessé?Jan
Nem tudom, nem is mondtam, hogy szerintem emiatt szükség lenne az XP eltörlésére, csak azt mondom, hogy nyilvánvalóan ez áll a tervezett szabálymódosítás hátterében.vassadi
Goodell nem ezzel indokolta, hanem azzal, hogy nincs benne semmi izgalom, mert automatikus, hogy berúgják.

Ennek ellenére 5 kimaradt ebben a szezonban is. Értem én, hogy 1200-ból, de 5 akkor is kimaradt.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Bevezetném az izgalom kedvéér a fordított aréna-pontozást. TD 6 pont, kötelező kísérlet, - futás 2 pont 😛 - passz 1 pont. Annak lenne becsületje.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
vagy a köztes megoldás:
vigyük hátrébb az extra pontot, mondjuk a 15-ös vonalra. Onnan is 95%-al rúgnak, sérülés veszélye nem nagyobb, de mégis nagyobba a tétje, mégha nem is olyan sokkal.
Nem nagyobb a sérülés kockázata, de nem is kisebb, márpedig ez a szabálymódosítási tervezet emiatt van, nem azért, hogy izgalmasabb legyen a játék.vassadi
Miért? Olyan nagy számú sérülés történt XP elvégzés közben, hogy az szabálymódosítást tesz szükségessé?Jan
Nem tudom, nem is mondtam, hogy szerintem emiatt szükség lenne az XP eltörlésére, csak azt mondom, hogy nyilvánvalóan ez áll a tervezett szabálymódosítás hátterében.
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
vagy a köztes megoldás:
Miért? Olyan nagy számú sérülés történt XP elvégzés közben, hogy az szabálymódosítást tesz szükségessé?
több mint 10 éve
vagy a köztes megoldás:
Nem nagyobb a sérülés kockázata, de nem is kisebb, márpedig ez a szabálymódosítási tervezet emiatt van, nem azért, hogy izgalmasabb legyen a játék.
több mint 10 éve
vagy a köztes megoldás:
ebben az esetben szerintem 2pontost is gyakrabban látnánk,
több mint 10 éve
Nyilván az XP eltörlésével is a sérülési kockázat csökkentését célozza Goodell, mint ahogy például a kickoff szabályok módosításával is tette. És pont emiatt nem fogják megszüntetni a térdelést.

Nem mondom, hogy feltétlenül egyetértek ezzel az ötlettel, de nem is lenne akkora tragédia, ha eltörölnék az extra pontot. NCAA-ben kár lenne, mert ott a kickerek nem ritkán az XP-ket is hajlamosak elbénázni ( 😛 ), és ott azért valamivel gyakoribb, hogy egy-egy ilyen hiba meccsek sorsát befolyásolhatja, mint az NFL-ben, ahol pl. ebben a szezonban több mint 1200 extra pont kísérletből öt volt sikertelen.
több mint 10 éve
Hát, szerintem a térdelést is simán ki lehetne venni, mert ilyen semelyik más sportágban nincs, hogy konkrétan úgy húzod az időt, hogy nem csinálsz semmit, csak állsz egy helyben 😊 errőlaz jut eszembe mint amikor a 90-es vb-n vagy 92-es foci eb-n az egyik csapat kapusa vagy 10 percig fogta a labdát, mivel akkor még nem volt szabály arra, hogy ezt mennyi ideig lehet, így a meccsen maradt a döntetlen 😊

ha térdelés esetén megállna az óra, akkor sem lenne világvége, nyílván ebben az esetben futna a running back, a lehető legkevesebbb kockázattal....az óra gy is lepörögne, de sokkal jobban illik egy ilyen kemény sporhoz, egy ilyen befejezése a meccsnek, mint az hogy, fogja magát oszt letérdelBigBen7
Minden playben benne van a sérülésveszély. Gondolom a térdelésnek az az értelme, hogy amikor már minden mindegy, ne töressük össze a játékosainkat a semmiért.Jan
amikor a Steelers hátrányban van a futások után is megállítanám az órát...ez lehetne a "Steelers rule" 😀
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Hát, szerintem a térdelést is simán ki lehetne venni, mert ilyen semelyik más sportágban nincs, hogy konkrétan úgy húzod az időt, hogy nem csinálsz semmit, csak állsz egy helyben 😊 errőlaz jut eszembe mint amikor a 90-es vb-n vagy 92-es foci eb-n az egyik csapat kapusa vagy 10 percig fogta a labdát, mivel akkor még nem volt szabály arra, hogy ezt mennyi ideig lehet, így a meccsen maradt a döntetlen 😊

ha térdelés esetén megállna az óra, akkor sem lenne világvége, nyílván ebben az esetben futna a running back, a lehető legkevesebbb kockázattal....az óra gy is lepörögne, de sokkal jobban illik egy ilyen kemény sporhoz, egy ilyen befejezése a meccsnek, mint az hogy, fogja magát oszt letérdelBigBen7
Minden playben benne van a sérülésveszély. Gondolom a térdelésnek az az értelme, hogy amikor már minden mindegy, ne töressük össze a játékosainkat a semmiért.
több mint 10 éve
Szerintem meg jó nagy faszság. Azt az XP-t is be kell rúgni. 2004 óta 99,1% a hatékonyság. Tehát 100-ból egy kimarad, például pont idén Troynak volt egy blokkolt XP-je. Igenis jár az az egy százalék a spec teamereknek, hogy ilyen bravúrt csináljanak, és kickereknek is, hogy hibázzanak.

Ennyi erővel 18 és 20 közötti FG-t is adjuk meg rögtön, elvégre az pont olyan, mint az XP... Meg a térdelést is szüntessük be, abban sincs semmi drámaiság. Szokásos találjunk ki vmit jódolgunkban, hogy mi mutassuk mennyire törekszünk... Ezzel a piszlicsáré hülyeséggel foglalkozik a barom (Goodell) a szabályváltoztatások kapcsán, miközben már több éve visszanézhetővé kellett volna tenni a fumble recoveryt, mert erre számos példa akadt minden évben (pl Steelers-Fins 1-2 éve) és bizony döntően befolyásolja a rossz ítélet a meccset. (akkor nekünk kedvezett) Most rohadt nagy szerencsére a konfdöntőt nem befolyásolta, de befolyásolhatta volna...

Kit zavar az XP? Mennyi időt vesz el a meccsből? 2 percet összesen? Fáj neki, vagy mi?Soldados
Ezt nem Goodell szájából hallottam először hanem Belichick-től. A FG azonnali megadása és a térdelés eltörlése kissé átesésnek tűnik a lovon. Nem véletlenül merült fel ez, lehet Amerikában sokan feleslegesnek érzik ezt. Azért nem mindent Goodell gondol ki.
több mint 10 éve

ha térdelés esetén megállna az óra, akkor sem lenne világvége, nyílván ebben az esetben futna a running back, a lehető legkevesebbb kockázattal....az óra gy is lepörögne, de sokkal jobban illik egy ilyen kemény sporhoz, egy ilyen befejezése a meccsnek, mint az hogy, fogja magát oszt letérdel
több mint 10 éve
Szerintem meg jó nagy faszság. Azt az XP-t is be kell rúgni. 2004 óta 99,1% a hatékonyság. Tehát 100-ból egy kimarad, például pont idén Troynak volt egy blokkolt XP-je. Igenis jár az az egy százalék a spec teamereknek, hogy ilyen bravúrt csináljanak, és kickereknek is, hogy hibázzanak.

Ennyi erővel 18 és 20 közötti FG-t is adjuk meg rögtön, elvégre az pont olyan, mint az XP... Meg a térdelést is szüntessük be, abban sincs semmi drámaiság. Szokásos találjunk ki vmit jódolgunkban, hogy mi mutassuk mennyire törekszünk... Ezzel a piszlicsáré hülyeséggel foglalkozik a barom (Goodell) a szabályváltoztatások kapcsán, miközben már több éve visszanézhetővé kellett volna tenni a fumble recoveryt, mert erre számos példa akadt minden évben (pl Steelers-Fins 1-2 éve) és bizony döntően befolyásolja a rossz ítélet a meccset. (akkor nekünk kedvezett) Most rohadt nagy szerencsére a konfdöntőt nem befolyásolta, de befolyásolhatta volna...

Kit zavar az XP? Mennyi időt vesz el a meccsből? 2 percet összesen? Fáj neki, vagy mi?

több mint 10 éve
azt mondják, ha nem kísréletezel alapból 7 pont, ha megpróbálod, akkor vagy 8, vagy 6, sikerességtől függően, szerintem ezzel viszont a rúgók erősen leértékelődnek majd, ami még lobbizáshoz vezethet... persze szerepük marad, csak mondjuk akkor az lesz a cél, hogy kicker/punterem legyen... ne külön pozi... vagymi... fura ötletnek tartom...Collapo
őszintén szólva nem nagyon emlékszem kihagyott jutalompontra...egyszerűen nem kihívás, inkább csak nyűg...a 2 pontos az rendben van..talán abból kellene többet