Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
azt mondják, ha nem kísréletezel alapból 7 pont, ha megpróbálod, akkor vagy 8, vagy 6, sikerességtől függően, szerintem ezzel viszont a rúgók erősen leértékelődnek majd, ami még lobbizáshoz vezethet... persze szerepük marad, csak mondjuk akkor az lesz a cél, hogy kicker/punterem legyen... ne külön pozi... vagymi... fura ötletnek tartom...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
úgy tűnik megszüntetik az extra pontot...bár még nem tudom mi lesz helyette, de egyetértek a döntéssel
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megnéztem megint az NFC döntőt, és levontam belőle egy elsőre váratlannak tűnő következtetést: meg kell becsülnünk ezt a gettónigga hedkócsunkat, mert nagy formátumú edző! Amikor SB esélyes kerete volt, végigvitte a dolgot,ki tudta hozni a maximumot a csapatból.

Ehhez képest nézem a SF-t, 3 NFC döntő sorban -ami nekem azt mutatja, hogy egyértelműen SB contender a keret- és Harbaugh nem tud velük nyerni. Nyilván nem rossz HC, a 3 konfdöntő önmagáért beszél, de talán nem csak én gondolom, hogy nem tudta kihozni a maximumot ebből a csapatból.

És ennek fényében azt mondani, hogy hát igen, Tomlin nyert SB-t, de az Cowher munkája volt, mert készen kapott egy erős csapatot... csak meg kell nézni, mások milyen brutál erős csapatokkal nem tudják megcsinálni.Jan
Őszintén szólva szerintem tavaly lett volna igazán reális a végső sikerük. Idén jobb volt ez a Seahawks - támadásban és védekezésben is. Nekem ez az NFC-döntő a 2008-as Steelers-Ravens AFC-döntőt idézte, amikor vitathatatlanul a liga 2 legjobb D-je találkozott, ahogy most is. (Bár most a Panthers kb egy szinten volt a 49ers-szel etekintetben). Akkor is az egyik (mi 😀), megnyerte mindkét csoportmeccset, s ő tűnt esélyesebbnek, s övé volt a legjobbak között is a legjobb védelem. Aztán a meccsen nemcsak ez nyert bizonyságot ismét, hanem az is, hogy a támadóoldalon is jobb az ellenfelénél. Kb ez történt most az NFC-döntőn. A Seahawks ismét bizonyította, hogy övék a legjobb Defense, de támadóoldalon is jobbak voltak a 49ersnél, amely tavaly azért egy fokkal jobbnak tűnt, mint az idei kiadásuk.

Ettől függetlenül nem mindig a legjobb évedben jön ki a lépés a PO-ban. Cowher alatt például a Steelers 2004-ben volt a legjobb (15-1), aztán mégis akkor gyengének találtatott a konfdöntőben, míg egy évvel később meg épp akkor lendült bele, amikor legjobban kellett és nyerni tudott, pedig egy évvel korábban jobb csapat volt. Amúgy Cowherre is hányszor mondhattak hasonlót, hisz elbukott 4 konfdöntőt és 1 SB-t az amúgy kiváló csapataival, mire végre sikerült neki a 14. évében. De mondhatnám a Ravens-t is. 5 éven át mentek folyamatosan PO-ba, és ebből az 5 évből kb a leggyengébb csapatuk ért fel a csúcsra. Jobbak voltak 2008-ban, 2010-ben és legfőképpen 2011-ben is. (Utóbbi volt a legjobb évük.) Mégis 2012-ben értek csúcsra. Van ez így. A friscós Harbóról se érdemes EGYELŐRE azt mondani, hogy nem tudja kihozni a maxot a csapatából. Simán előfordulhat, hogy jövőre jön egy gyengébb évük, és mégis ők nyernek. Vagy az is, hogy jövőre megint csúcsévük lesz és ez a PO-ban is kijön majd. 3 év még nem elég viszonyítási alap.

De a HSZ-ed lényegi, azaz Tomlinra vonatkozó részével maximálisan egyetértek. Ő abszolút olyan ember, aki a keretből kihozza a maxot. És erre nemcsak az SB-run a jó példa, hanem akár az idei évünk is. Hány és hány amúgy kiváló csapat omlik össze, mint idén pl a Falcons és a Texans. Tomlin ezt nem hagyta és kihozta a maxot az idényből, de a keretből is. Ez a keret reálisan idén ennyire volt jó. Miközben nálunk jobb keretekkel rendelkező csapatok úgy szétestek, hogy TOP5 pickjük lett a drafton... Szóval Tomlin épp arra jó, ahogy Te is írod, hogy a keretből kihozza a maximumot. Ez pedig egy jó HC ismérve.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Szerintem ez így nem összehasonlítható.
Benne van a pakliban, hogy Komornyik tavaly még rookie volt, és így is csak hajszálon múlt a SB, idén meg szerintem rosszabb, mint tavaly😛 Lehet kell az a pici X-faktor. Amúgy pl. Big Benben pl. ott volt abban a bizonyos driveban, amikor nagyon kellett.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Megnéztem megint az NFC döntőt, és levontam belőle egy elsőre váratlannak tűnő következtetést: meg kell becsülnünk ezt a gettónigga hedkócsunkat, mert nagy formátumú edző! Amikor SB esélyes kerete volt, végigvitte a dolgot,ki tudta hozni a maximumot a csapatból.

Ehhez képest nézem a SF-t, 3 NFC döntő sorban -ami nekem azt mutatja, hogy egyértelműen SB contender a keret- és Harbaugh nem tud velük nyerni. Nyilván nem rossz HC, a 3 konfdöntő önmagáért beszél, de talán nem csak én gondolom, hogy nem tudta kihozni a maximumot ebből a csapatból.

És ennek fényében azt mondani, hogy hát igen, Tomlin nyert SB-t, de az Cowher munkája volt, mert készen kapott egy erős csapatot... csak meg kell nézni, mások milyen brutál erős csapatokkal nem tudják megcsinálni.Jan
Alapvetően egyetértek veled, azonban nálunk is 5 év kellett idősb Haribónak, hogy az amúgy nem ótvarszar keretünkből kihozza a gyűrűt... és nem is teljesen biztos, hogy rajta múlt a dolog csak... sok összetevő adja a sikert... a 69ezők meg még bőven együtt tudnak maradni és "kivárni", hogy minden kijöjjön nekik.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan

És ennek fényében azt mondani, hogy hát igen, Tomlin nyert SB-t, de az Cowher munkája volt, mert készen kapott egy erős csapatot... csak meg kell nézni, mások milyen brutál erős csapatokkal nem tudják megcsinálni.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
- Troy kihagyja a Pro Bowlt, így jelenleg csak AB érdekelt a meccsen.

- Bár a vezetőség tuti nem szeretné, könnyen Hard Knocks-szereplők lehetünk. Ha nem lesz önként jelentkező, akkor az alábbi 8 csapatból választ egyet a liga: Steelers, Bears, Bills, Cardinals, Giants, Jaguars, Raiders, Rams. Ezek azok a csapatok, amelyek az elmúlt 10 évben nem szerepeltek a showban, sorozatban kétszer nem jutottak PO-ba és nincs új HC-jük.

- PM nem fog még visszavonulni, talán jövőre. 😛Soldados
ez a hard knocks jelent valami rosszat a csapatnak? vagy csak forgat velünk egy kicsit a hboKlaci79
Forgat az HBO. Nekünk szurkolóknak nyilván jó, mert jobban belelátunk a csapat életébe, viszont a csapat ezt nem igazán szeretné, amit amúgy meg tudok érteni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

- Bár a vezetőség tuti nem szeretné, könnyen Hard Knocks-szereplők lehetünk. Ha nem lesz önként jelentkező, akkor az alábbi 8 csapatból választ egyet a liga: Steelers, Bears, Bills, Cardinals, Giants, Jaguars, Raiders, Rams. Ezek azok a csapatok, amelyek az elmúlt 10 évben nem szerepeltek a showban, sorozatban kétszer nem jutottak PO-ba és nincs új HC-jük.

- PM nem fog még visszavonulni, talán jövőre. 😛Soldados
ez a hard knocks jelent valami rosszat a csapatnak? vagy csak forgat velünk egy kicsit a hbo
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
for Hassie not too big 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A nyakvizsgálat is dönt majd róla márciusban, mert van valami kitétel a szerződésében.
több mint 10 éve

- PM nem fog még visszavonulni, talán jövőre. 😛

több mint 10 éve
Ez mekkora: a két SB részt vevő csapat abból a két államból jön, ahol legalizálták a füvet...jó reklám 😀
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Én csípem a Seattle védelmét, de csípem a 49ers-ét is (utóbbit jobban) viszont most a Denvernek és Manningnek szurkolok, mert azt gondolom Ő az egyik, ha nem a legjobb valaha volt irányító és valóban, ha abba kell hagynia egy ilyen rekord szezon után akassza szögre. Brady a másik kimagasló a valaha voltak közt, ez is igaz, de neki még van 2-3 éve (max) és az alatt képes lehet BB vel SB-t nyerni. Jövőre mondjuk nem mert akkor a Steelers nyeri 😀
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Nyerjen a Broncos, PM visszavonulhat a csúcson! Aztán még a Tombréditől kell valahogy megszabadulni, és tök jó lesz nekünk az AFC. 😀
több mint 10 éve
nem vártam hogy itt ennyi lesz a Seattle "szimpatizáns", legalábbis február 2-án 😀 én inkább a Broncosnak szurkolok, és az esetleges győzelmükkel és a Manning MVP + Super Bowl MVP címmel tisztázódna ki is minden idők legjobb nem Steelers irányítója 😊BigBen7
Mármint Brady-re gondolsz? 😀
több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
nem vártam hogy itt ennyi lesz a Seattle "szimpatizáns", legalábbis február 2-án 😀 én inkább a Broncosnak szurkolok, és az esetleges győzelmükkel és a Manning MVP + Super Bowl MVP címmel tisztázódna ki is minden idők legjobb nem Steelers irányítója 😊
több mint 10 éve
Gyerekek! Én ilyet nem szoktam, de most elrebegtem egy rövid imát NaVorro Bowman egészségéért. Mondjuk lehet Sherman agysejtjeiért sem ártana 😛
több mint 10 éve
Én csípem a Broncost, meg Baileyt, de Manninget meg nem😛
Zseni meg minden, meg az is egy másik kérdés, hogy csak ezért nem jár senkinek semmi😊
Carrol meg első perctől kezdve szimpatikus nekem, hozzáértőnek tűnt, és be is bizonyította. Látszott azonnal, hogy elindultak valamerre a nagy semmiből, és amikor 23-0ra bertük őket, akkor se hablatyolt össze-vissza, mint ahogy sok edző szokott. Respekt neki, meg a Seattlenek, remélem ők nyernek, de nem olyan alapon, mert megérdelemné xy, csak nekik drukkolok. Ha így működne a világ, hogy ki mit érdemel, akkor nem lennének helezettek😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Én is a Seahawks-nak fogok drukkolni, mert egy ilyen védelem megérdemli a gyűrűt. 😊 De most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a másik csapat is szimpi, egyáltalán nem bánnám, ha Manning nyerne még egy gyűrűt. Plusz Champ is végre nyerhetne.

több mint 10 éve
Mi ez a menning nyáladzás? Különben is, nyert más SB-t😛, nem tudom minek úgy csinálni, mintha csak azért járna neki, mert csak egy van😀
Sose értettem ezt.
Szerintem meg a Hóxnak jobban jár😛kishaszi
Nem! Részemről semmi köze az 1 gyűrűhöz. Egyszerűen elképesztő a játéka. Korábban nem voltam oda érte és most is azt gondolom, hogy javarészt a szenzációs elkapóknak és főképp a falnak köszönheti. Mostanság viszont nagyon élvezem a játékát, akárcsak Bradyét, persze utóbbinak nem ártana még 1-2 elkapó és egy megvédeni képes fal. Lehet mostanában kitört rajtam a szentimentalizmus, de valahogy mégis rajongok ezekért az emberekért. Ettől még mese nincs, mert inkább a Seattle-nek drukkolok....
több mint 10 éve
Mi ez a menning nyáladzás? Különben is, nyert más SB-t😛, nem tudom minek úgy csinálni, mintha csak azért járna neki, mert csak egy van😀
Sose értettem ezt.
Szerintem meg a Hóxnak jobban jár😛

több mint 10 éve
Továbbra is a Steelers az NFL egyetlen hatszoros Super Bowl-győztese! 😊Soldados
(És ugye Brady sem lesz 4-szeres SB győztes, így nem éri utol Bradshow-ékat)
Bár szinte mindegy már ki nyer, de a Manning biztos, hogy nagyon megérdemelné már. Viszont valószínűleg így is a SEA-nak fogok szurkolni, mert egyrészt tetszik a stílusuk, másrészt Lynch és Wilson is nagyon szimpatikus. És nem ártana még egy olyan nyilatkozat sem, mint amit Sherman tett a meccs után 😛
több mint 10 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Ha anno 2005-ös Superbowl-nál a Seahawks nyer, akkor lehet nem a Steelersnek szurkolnék most 😊

Najó, a Sport Tv és Ricsi is sokat tehet azért, hogy a Steelers-nek drukkkolok, mert akkor a csapból is ők folytak, legalábbis a magyar adókon 😊
több mint 10 éve
Én hülye, végig nem jöttem rá, miért szurkoltált a Seattle-nek. 😀

Amúgy jó meccs volt! Gondolom nekted vasas városban különösen bejönnek az ilyen őszinte, fizikális heroikus küzdelmek, de én is nagyon élveztem. Manapság ritka az ilyesmi.peterk2005
Amúgy is a Seattle-nek szurkoltam volna, mert azt tartom a legjobb D-nek jelenleg. 😊 Amúgy tényleg überfasza meccs volt. Számomra ez volt a PO legjobb összecsapása.

több mint 10 éve
Bazeg, elspoilereztétek😛 Sajnos bealudtam a bronkóz meccs szüónetben😕
Annak eredményét még mindig nem tudom...