Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Azér ijen könnyen ne add fel, nézzük mindkettőnél az alapítástól számított párhuzamos eredményeket 😛 az első húsz év, senkisevót szarabb náunk
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
De ha az 5-nél bármilyen nagyobb számot veszünk, akkor mindig a Steelers a sikeresebb. 😛Mondjuk 10 éve nem volt negatív szezonunk, micsoda egy lúzer csapat nem?? 😀 Az edző is lúzer, hogy ezt elérte, még egy ilyen lúzer edző van a ligában valami Bill Beli valami. Hát az is egy szánalom gárda, nem?? 10 év negatív szezon nélkül. Nézzük a riválisokat mit is tudnak felmutatni??? Tavaly egy kiszaladt SB amit szerintem olyan 30-40 év múlva követ egy újabb hasonló siker. Azt az utat kéne választanuk tényleg, milyen hülyék vagyunk mind 😛polamaluAz a kiszaladt SB úgy szaladt ki, hogy zsinórban 5. alkalommal jutott rájátszásba a Ravens, mind az 5 szezonban legalább egy meccset nyertek a rájátszásban is, játszottak két AFC döntőt és ezután szaladt ki nekik a SB. Az elmúlt 5 szezonban sikeresebb volt a Ravens, mint a Steelers, csak a tényszerűség kedvéért. 😛somoskovig
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mondjuk 10 éve nem volt negatív szezonunk, micsoda egy lúzer csapat nem?? 😀 Az edző is lúzer, hogy ezt elérte, még egy ilyen lúzer edző van a ligában valami Bill Beli valami. Hát az is egy szánalom gárda, nem?? 10 év negatív szezon nélkül. Nézzük a riválisokat mit is tudnak felmutatni??? Tavaly egy kiszaladt SB amit szerintem olyan 30-40 év múlva követ egy újabb hasonló siker. Azt az utat kéne választanuk tényleg, milyen hülyék vagyunk mind 😛polamaluAz a kiszaladt SB úgy szaladt ki, hogy zsinórban 5. alkalommal jutott rájátszásba a Ravens, mind az 5 szezonban legalább egy meccset nyertek a rájátszásban is, játszottak két AFC döntőt és ezután szaladt ki nekik a SB. Az elmúlt 5 szezonban sikeresebb volt a Ravens, mint a Steelers, csak a tényszerűség kedvéért. 😛
több mint 10 éve
Butler marad!Egyelőre nem tudni mi történt, de Gerry Dulac (PPG) lehozta, hogy eldőlt. Whiz pedig már megy is Horton után. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Horton..
több mint 10 éve
Az a hír járja, hogy ha Titans/Whiz engedélyt kér Butler interjújára, akkor ezúttal megadjuk majd.És akkor ki lesz a DC LeBeau után?
Ha megadjuk, akkor nekem semmi kétségem, hogy el is nyeri a posztot. Nálunk pedig a megüresedő LB edző Olsavsky lesz, akit azért hoztunk pár éve, hogy ha Butler DC lesz (akár nálunk, akár máshol), akkor ő legyen az utóda.
Amúgy Foote egy interjúban beszélt Butlerről és azt mondta róla, hogy semmi kétsége, hogy egy nap HC lesz belőle, illetve azt is mondta, hogy Butler nagyon szereti Pittsburgh-t, nem véletlen vár a DC posztra, de ezért a türelemért a Steelers jól meg is fizeti, ugyanis ő a legjobban fizetett LB coach az egész ligában.Soldados
több mint 10 éve
Az a hír járja, hogy ha Titans/Whiz engedélyt kér Butler interjújára, akkor ezúttal megadjuk majd.Ha megadjuk, akkor nekem semmi kétségem, hogy el is nyeri a posztot. Nálunk pedig a megüresedő LB edző Olsavsky lesz, akit azért hoztunk pár éve, hogy ha Butler DC lesz (akár nálunk, akár máshol), akkor ő legyen az utóda.
Amúgy Foote egy interjúban beszélt Butlerről és azt mondta róla, hogy semmi kétsége, hogy egy nap HC lesz belőle, illetve azt is mondta, hogy Butler nagyon szereti Pittsburgh-t, nem véletlen vár a DC posztra, de ezért a türelemért a Steelers jól meg is fizeti, ugyanis ő a legjobban fizetett LB coach az egész ligában.
több mint 10 éve
Mondjuk 10 éve nem volt negatív szezonunk, micsoda egy lúzer csapat nem?? 😀 Az edző is lúzer, hogy ezt elérte, még egy ilyen lúzer edző van a ligában valami Bill Beli valami. Hát az is egy szánalom gárda, nem?? 10 év negatív szezon nélkül. Nézzük a riválisokat mit is tudnak felmutatni??? Tavaly egy kiszaladt SB amit szerintem olyan 30-40 év múlva követ egy újabb hasonló siker. Azt az utat kéne választanuk tényleg, milyen hülyék vagyunk mind 😛
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Értem amit mondasz, mondjuk én tartom magam ahhoz, hogy itt többről van szó, mint néhány játékos kiválása, még ha azok Ward szintűek is voltak. Lehet persze ezek az emberek átsegítettek volna bizonyos nehézségeken minket, esetleg egy-egy szitu a javunkra dőlhetett volna el. Viszont azt azért azt ne felejtsük el, hogy az a természetes visszaesés, amely minden csapatot jellemez minket is el kellett hogy érjen. A védelem nem lett megfelelően pótolva, ezt elég jól boncolgattuk az elmúlt hozzászólásokban. Az O eddig sosem volt arra képes, hogy folyamatosan meccseket nyerjen, így ide jött az erősítés, de itt is voltak hibák és mellényúlások, amiknek köszönhető az idei szereplés hát ilyen lett. Ha ez valóban a visszaesés időszaka volt/van, akkor azt jól megúsztuk, hiszen nem volt negatív idény. De a szakértelem megvan a csapat környékén és reméljük jövőre visszatérünk a helyes útra.Akkor már rögtön megvan a válasz arra, hogy hol vannak a "Harrison, Ward, Aaron Smith, Farrior, Porter" pótló emberek. Sehol, mert egyszerűen nem draftoltuk őket. Bár hozzáteszem Ward éppen az üdítő kivétel, hiszen Brown megfelelően pótolja, sőt! Reméljük Harrison utóda is már ott volt a pályán tavaly, csak még idő kell neki. És ugyebár Smith-t pótolta most Heyward, akit igaz nem oda szántunk, de bőven megteszi. Farrior helyett ugye van egy Timmonsunk. Porter helyén pedig Woodley azért nem rossz, ha Worlids játszik ott akkor is reméljük feledtetni tudja majd. Klaci79Itt elsősorban szerintem nem a játéktudás számít, lehet, hogy Brown van olyan jó WR, mint Ward, Timmons van olyan jó ILB, mint Farrior, stb. Nekem a kérdés az, hogy van-e ugyanolyan leader az utód, mint az elődje, mert az dönt szerintem A és B csapat között egy meccsen vagy egy szezonban, és egyébként az tudja adott esetben kompenzálni a coaching stáb hibáit is valamennyire, ha a pályán is van minden csapatrészben 2-3 motivátor, "játékosedző", akármi. Szerintem azért reccsent meg a Steelers, mert ilyen játékosok nincsenek, és mert véleményem szerint Tomlin nem annyira jó vezető, hogy ezt egyszemélyben kompenzálni tudja.somoskovig
több mint 10 éve
Kell vezető a pályán, ez nem kérdés. De nem azért voltunk 8-8, mert nem volt vezető, hanem azért mert az újak még nem töltöttek be minden űrt, amit ezek a szuperklasszisok hagytak maguk mögött. Lehet, hogy Smith, Ward és Farrior utódja megvan, de Hamptoné, Harrisoné pedig csak fejlődés alatt áll. Szépen is néznénk ki ha egy újonc, másodéves játékostól, vagy elsőéves kezdőtől várnánk azt, hogy olyan vezető legyen, mint a fent említettek voltak. Ahhoz előbb bizonyítani kell a pályán, ahhoz épp ezért idő kell.Akkor már rögtön megvan a válasz arra, hogy hol vannak a "Harrison, Ward, Aaron Smith, Farrior, Porter" pótló emberek. Sehol, mert egyszerűen nem draftoltuk őket. Bár hozzáteszem Ward éppen az üdítő kivétel, hiszen Brown megfelelően pótolja, sőt! Reméljük Harrison utóda is már ott volt a pályán tavaly, csak még idő kell neki. És ugyebár Smith-t pótolta most Heyward, akit igaz nem oda szántunk, de bőven megteszi. Farrior helyett ugye van egy Timmonsunk. Porter helyén pedig Woodley azért nem rossz, ha Worlids játszik ott akkor is reméljük feledtetni tudja majd. Klaci79Itt elsősorban szerintem nem a játéktudás számít, lehet, hogy Brown van olyan jó WR, mint Ward, Timmons van olyan jó ILB, mint Farrior, stb. Nekem a kérdés az, hogy van-e ugyanolyan leader az utód, mint az elődje, mert az dönt szerintem A és B csapat között egy meccsen vagy egy szezonban, és egyébként az tudja adott esetben kompenzálni a coaching stáb hibáit is valamennyire, ha a pályán is van minden csapatrészben 2-3 motivátor, "játékosedző", akármi. Szerintem azért reccsent meg a Steelers, mert ilyen játékosok nincsenek, és mert véleményem szerint Tomlin nem annyira jó vezető, hogy ezt egyszemélyben kompenzálni tudja.somoskovig
Ben az O-ban idén igazi vezérré vált, nemcsak a pályán, hanem az öltözőben is. Mindenki felsorakozott mögé. A D-be idén pl a vezér szerepre alkalmasnak gondolom Heywardot és majdan Shamarkót. Sajnos Timmons nagyon nagy játékos, de nem egy trashtalker, ő nem vezéralkat.
Amúgy a tavalyi drafton láthatóan komoly szempont volt ez az öltözői vezérszerep is, a korán választottak nagyrésze az volt a college-ban. És a tavalyi classunk az első év után kezd nagyon tetszetősnek tűnni. 1-2 év és meglesznek a vezérek 😉, az O-ban pedig már megvan. A Tomlinnal kapcsolatos résszel nem annyira foglalkoznék, neki pont az az egyik legnagyobb erénye, hogy qrva jó vezető.
több mint 10 éve
Farnehéz szerződés lehet, egyéves szerződés nem létezik ilyen esetben. Az no chance.Hm....nem nagyon látom másként most sem pedig. Nincs ennek megoldása akkor, ha normális szerződést kap, átstrukturálások és cut-ok ide, vagy oda. Megoldás csak akkor van, ha az "trükkös", vagyis farnehéz szerződés, vagy akár egy éves kontrakt, majd hosszabbítás július után...Javul az odsom úgy látom....azért felteszem Ádi még nem izgul és persze még így is csoda lenne....mivel olyan megoldás kell, ami tényleg egyedi és ahogy Ádi mondaná "ilyen nincs"...😊 De lehet mégis lesz...😊KlemóA korábban levezetett megoldásban (átstrukturálásokkal, paycutokkal, szerződéshosszabbításokkal) nincs semmi szokatlan, én az egyéves szerződésre (majd utána való hosszabbításra) és a "várjál júniusig, aztán majd leigazolunk" felvetéseidre mondtam, hogy teljesen valótlanok.vassadi
Csak, hogy lásd mennyire tökösen tartom magam, még ha az ötlet debilnek is tűnik...😊Klemó
több mint 10 éve
Akkor már rögtön megvan a válasz arra, hogy hol vannak a "Harrison, Ward, Aaron Smith, Farrior, Porter" pótló emberek. Sehol, mert egyszerűen nem draftoltuk őket. Bár hozzáteszem Ward éppen az üdítő kivétel, hiszen Brown megfelelően pótolja, sőt! Reméljük Harrison utóda is már ott volt a pályán tavaly, csak még idő kell neki. És ugyebár Smith-t pótolta most Heyward, akit igaz nem oda szántunk, de bőven megteszi. Farrior helyett ugye van egy Timmonsunk. Porter helyén pedig Woodley azért nem rossz, ha Worlids játszik ott akkor is reméljük feledtetni tudja majd. Klaci79Itt elsősorban szerintem nem a játéktudás számít, lehet, hogy Brown van olyan jó WR, mint Ward, Timmons van olyan jó ILB, mint Farrior, stb. Nekem a kérdés az, hogy van-e ugyanolyan leader az utód, mint az elődje, mert az dönt szerintem A és B csapat között egy meccsen vagy egy szezonban, és egyébként az tudja adott esetben kompenzálni a coaching stáb hibáit is valamennyire, ha a pályán is van minden csapatrészben 2-3 motivátor, "játékosedző", akármi. Szerintem azért reccsent meg a Steelers, mert ilyen játékosok nincsenek, és mert véleményem szerint Tomlin nem annyira jó vezető, hogy ezt egyszemélyben kompenzálni tudja.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Hm....nem nagyon látom másként most sem pedig. Nincs ennek megoldása akkor, ha normális szerződést kap, átstrukturálások és cut-ok ide, vagy oda. Megoldás csak akkor van, ha az "trükkös", vagyis farnehéz szerződés, vagy akár egy éves kontrakt, majd hosszabbítás július után...Javul az odsom úgy látom....azért felteszem Ádi még nem izgul és persze még így is csoda lenne....mivel olyan megoldás kell, ami tényleg egyedi és ahogy Ádi mondaná "ilyen nincs"...😊 De lehet mégis lesz...😊KlemóA korábban levezetett megoldásban (átstrukturálásokkal, paycutokkal, szerződéshosszabbításokkal) nincs semmi szokatlan, én az egyéves szerződésre (majd utána való hosszabbításra) és a "várjál júniusig, aztán majd leigazolunk" felvetéseidre mondtam, hogy teljesen valótlanok.vassadi
Csak, hogy lásd mennyire tökösen tartom magam, még ha az ötlet debilnek is tűnik...😊
több mint 10 éve
Bocs, tévedtem. Most utánanéztem, Antonio Brownra írták hogy luxuspick, és nem fogja megérni a rostert.Drafthoz csak annyit; amikor Heywardot húztuk, csomóan hüledeztek hogy ezt meg minek... az itteni draft értékelőben "luxuspick"-nek lett nevezve, ha jól emlékszem. Tény hogy BPA volt, nem azonnali needre jött, de tessék, most meg lehet nézni; az egyetlen olyan DL emberünk, aki a jövőben domináns lehet a posztján.JanA nem azonnali need stimmel, de hogy luxuspick lett volna az túlzás. Amikor draftoltuk akkor volt Aaron Smith 35 éves és Kiesel is már 33.Shilkor
több mint 10 éve
Drafthoz csak annyit; amikor Heywardot húztuk, csomóan hüledeztek hogy ezt meg minek... az itteni draft értékelőben "luxuspick"-nek lett nevezve, ha jól emlékszem. Tény hogy BPA volt, nem azonnali needre jött, de tessék, most meg lehet nézni; az egyetlen olyan DL emberünk, aki a jövőben domináns lehet a posztján.JanA nem azonnali need stimmel, de hogy luxuspick lett volna az túlzás. Amikor draftoltuk akkor volt Aaron Smith 35 éves és Kiesel is már 33.
több mint 10 éve
Drafthoz csak annyit; amikor Heywardot húztuk, csomóan hüledeztek hogy ezt meg minek... az itteni draft értékelőben "luxuspick"-nek lett nevezve, ha jól emlékszem. Tény hogy BPA volt, nem azonnali needre jött, de tessék, most meg lehet nézni; az egyetlen olyan DL emberünk, aki a jövőben domináns lehet a posztján.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Akkor már rögtön megvan a válasz arra, hogy hol vannak a "Harrison, Ward, Aaron Smith, Farrior, Porter" pótló emberek. Sehol, mert egyszerűen nem draftoltuk őket. Bár hozzáteszem Ward éppen az üdítő kivétel, hiszen Brown megfelelően pótolja, sőt! Reméljük Harrison utóda is már ott volt a pályán tavaly, csak még idő kell neki. És ugyebár Smith-t pótolta most Heyward, akit igaz nem oda szántunk, de bőven megteszi. Farrior helyett ugye van egy Timmonsunk. Porter helyén pedig Woodley azért nem rossz, ha Worlids játszik ott akkor is reméljük feledtetni tudja majd.Azért nincs több a D-ben, mert nem is draftoltunk ide rajtuk kívül, csak hátsó körösöket, az meg lutri (leszámítva a Ziggy-t, aki nem jött be, de ilyen van időnként). De ez érthető volt, még elég jól elkaristolt az öregedő D, ezért inkább az O-t foltoztuk, mert ott kellett upgrade, h SB-esélyesek legyünk. Ennek most isszuk meg a levét, de meg kellett próbálni, nem is voltunk messze tőle. Egyébként a 2009-es classhoz nem is írtam, h akkor hoztuk McLendont UDFA-ként, aki azért elég jól bevált.Igazad van, vannak jó cserék is és nem a class hibája, ha egy játékos végül elmegy. Azonban ha megvizsgáljuk a kérdést, hogy miért tartunk itt, miért nem látszódnak azok a játékosok akik a leírt nagyokat majd pótolni tudják, azt abban látom, hogy 2008 óta aki kezdő volt a csapatban és meg is tudtunk tartani máig, az Sanders és Brown WR, Gilbert, DeCastro, Pouncey, Beachum (OL), Bell (RB) és a védelemből csak Worlids, Heyward, és Allen. Ez 7 támadó és 3 védő. És ugyebár a védelemmel voltak idén komoly problémáink.Klaci79...Shilkor
Ettől még tartom magam, hogy határozott a fejlődés, de semmiképp nem volt pozitív, hogy mára a 2008-09-es draft class maximum 1-1 bacup-ot tud felmutatni, amit 2-3 kezdővel sem tudtunk pótolni a késöbbi classokkal. Ha Spence végül képes lesz megragadni a csapatban és JJ, Shamarko és esetleg Williams is kezdő kaliberré tud válni, na akkor viszont nagyon szeretnék majd Steelers szurkoló lenni. Ja az vagyok?! Szerencse 😀
Idén persze mindenképp az utóbbi idők legjobb draftja szükséges. Ha azt mondjuk, hogy kell egy-egy ember a DL-be és az ILB-be, akkor azt is pontosan tudjuk, hogy front7-be nem tudnak azonnal beépülni az emberek. Ezért is gondolom úgy, hogy erre a két posztra nem fogunk hozni embert az első 3 körben. Valamelyikre érkezhet, de most inkább CB és WR posztra várokKlaci79
Oké, h nem épülnek be a front sevenbe az emberek azonnal, de akkor is oda kell húzni, mert hosszútávon nem lesz semmi, ha nem jön ide upgrade. Ráadásul, ha a front seven erős az jó hatással van a secondary-re is. Mondjuk a korai ILB picket lehet, h én is hanyagolnám még idén, 2014-re van még Foote-nak szerződése és meglátjuk mennyit fejlődik Vince, valamint Spence is hátha egészséges tud maradni végre, egy utolsó esélyt még megér. Nálam az elsö 4 kör DL, CB, WR, S lenne jelenleg.Shilkor
Úgyhogy nem is állunk annyira rosszul! Irány a PO!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Javul az odsom úgy látom....azért felteszem Ádi még nem izgul és persze még így is csoda lenne....mivel olyan megoldás kell, ami tényleg egyedi és ahogy Ádi mondaná "ilyen nincs"...😊 De lehet mégis lesz...😊KlemóA korábban levezetett megoldásban (átstrukturálásokkal, paycutokkal, szerződéshosszabbításokkal) nincs semmi szokatlan, én az egyéves szerződésre (majd utána való hosszabbításra) és a "várjál júniusig, aztán majd leigazolunk" felvetéseidre mondtam, hogy teljesen valótlanok.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Javul az odsom úgy látom....azért felteszem Ádi még nem izgul és persze még így is csoda lenne....mivel olyan megoldás kell, ami tényleg egyedi és ahogy Ádi mondaná "ilyen nincs"...😊 De lehet mégis lesz...😊
több mint 10 éve
Azért nincs több a D-ben, mert nem is draftoltunk ide rajtuk kívül, csak hátsó körösöket, az meg lutri (leszámítva a Ziggy-t, aki nem jött be, de ilyen van időnként). De ez érthető volt, még elég jól elkaristolt az öregedő D, ezért inkább az O-t foltoztuk, mert ott kellett upgrade, h SB-esélyesek legyünk. Ennek most isszuk meg a levét, de meg kellett próbálni, nem is voltunk messze tőle. Egyébként a 2009-es classhoz nem is írtam, h akkor hoztuk McLendont UDFA-ként, aki azért elég jól bevált.Igazad van, vannak jó cserék is és nem a class hibája, ha egy játékos végül elmegy. Azonban ha megvizsgáljuk a kérdést, hogy miért tartunk itt, miért nem látszódnak azok a játékosok akik a leírt nagyokat majd pótolni tudják, azt abban látom, hogy 2008 óta aki kezdő volt a csapatban és meg is tudtunk tartani máig, az Sanders és Brown WR, Gilbert, DeCastro, Pouncey, Beachum (OL), Bell (RB) és a védelemből csak Worlids, Heyward, és Allen. Ez 7 támadó és 3 védő. És ugyebár a védelemmel voltak idén komoly problémáink.Klaci79...Shilkor
Ettől még tartom magam, hogy határozott a fejlődés, de semmiképp nem volt pozitív, hogy mára a 2008-09-es draft class maximum 1-1 bacup-ot tud felmutatni, amit 2-3 kezdővel sem tudtunk pótolni a késöbbi classokkal. Ha Spence végül képes lesz megragadni a csapatban és JJ, Shamarko és esetleg Williams is kezdő kaliberré tud válni, na akkor viszont nagyon szeretnék majd Steelers szurkoló lenni. Ja az vagyok?! Szerencse 😀
Idén persze mindenképp az utóbbi idők legjobb draftja szükséges. Ha azt mondjuk, hogy kell egy-egy ember a DL-be és az ILB-be, akkor azt is pontosan tudjuk, hogy front7-be nem tudnak azonnal beépülni az emberek. Ezért is gondolom úgy, hogy erre a két posztra nem fogunk hozni embert az első 3 körben. Valamelyikre érkezhet, de most inkább CB és WR posztra várokKlaci79
Oké, h nem épülnek be a front sevenbe az emberek azonnal, de akkor is oda kell húzni, mert hosszútávon nem lesz semmi, ha nem jön ide upgrade. Ráadásul, ha a front seven erős az jó hatással van a secondary-re is. Mondjuk a korai ILB picket lehet, h én is hanyagolnám még idén, 2014-re van még Foote-nak szerződése és meglátjuk mennyit fejlődik Vince, valamint Spence is hátha egészséges tud maradni végre, egy utolsó esélyt még megér. Nálam az elsö 4 kör DL, CB, WR, S lenne jelenleg.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igazad van, vannak jó cserék is és nem a class hibája, ha egy játékos végül elmegy. Azonban ha megvizsgáljuk a kérdést, hogy miért tartunk itt, miért nem látszódnak azok a játékosok akik a leírt nagyokat majd pótolni tudják, azt abban látom, hogy 2008 óta aki kezdő volt a csapatban és meg is tudtunk tartani máig, az Sanders és Brown WR, Gilbert, DeCastro, Pouncey, Beachum (OL), Bell (RB) és a védelemből csak Worlids, Heyward, és Allen. Ez 7 támadó és 3 védő. És ugyebár a védelemmel voltak idén komoly problémáink.Klaci79Igazából csak a 2008-as draft volt katasztrófális (azért Mendy-nek volt pár jó szezonja, de ez nem menti meg a classt), a többi inkább átlagos vagy jó.
2009 Ziggy - bust (na jó backupnak elmegy), Wallace - király volt, amíg itt volt, Lewis - szintén az lett a végére, David Johnson - backup. Az már más kérdés, h nem tudtuk a 2 kezdőt megtartani, de ez nem a draft class hibája. 2 kezdő, 2 backup: átlagos
2010 Pouncey - TOP 10 C, Worilds - idén robbantott, remélem meg tudjuk tartani, Sanders - stabil kezdő, Sylvester - ST/backup, Dwyer - backup, Antonio - gigamegasteal. 2 TOP 10 playa a posztján, 2 kezdő, 2 backup. Ez egy kifejezetten jó class.
2011 Heyward - állat (reméljük még job lesz), Gilbert - kezdő RT (sajna LT-nek kevés volt), Curtis Brown - backup, Allen - kezdő CB, Chris Carter - backup. 3 kezdő, 2 backup. Ez is egy jó draft.
2012 DeCastro - kezdő RG, Adams - sajnos csak backup, Paulson - backup, Beachum - kezdő LT steal. Itt van még Spence, akiről attól félek már sosem tudjuk meg mire képes a sérülései miatt. 2 kezdő, 2 backup: átlagos, ha még Spence-ből lesz valami, akkor lehet jobb is.
A 2013-as classt még korai lenne értékelni, de Bell rookie franchise rekord és Jarvis Jones, Shamarko Thomas is mutatott bíztató jeleket a szezonban, valamint Vince Williamsből is lehet legalább egy jó backup ILB. A többieket még nem nagyon láttuk.Shilkor
Idén persze mindenképp az utóbbi idők legjobb draftja szükséges. Ha azt mondjuk, hogy kell egy-egy ember a DL-be és az ILB-be, akkor azt is pontosan tudjuk, hogy front7-be nem tudnak azonnal beépülni az emberek. Ezért is gondolom úgy, hogy erre a két posztra nem fogunk hozni embert az első 3 körben. Valamelyikre érkezhet, de most inkább CB és WR posztra várok
több mint 10 éve
Korábban is elemeztük már több alkalommal, hogy nem draftolunk úgy, ahogyan azt szeretnénk.Igazából csak a 2008-as draft volt katasztrófális (azért Mendy-nek volt pár jó szezonja, de ez nem menti meg a classt), a többi inkább átlagos vagy jó.
Míg 2007-ben még elfogadható volt a draft és többen is a csapatnál vannak, a 2008-as teljes csőd volt.
Akárcsak a 2009-es ahonnan csak az első körös Hood említhető, de semmi extrát nem tudott hozni. 2010-ben előreléptünk, de csak a támadók váltak be a draftból. Worlids csak idén mutatta meg, hogy mit tudhat valójában, de ugye őt nem is oda szántuk, ahol jó lett. Sly pedig egy gyenge cserejátékos lett. A 2011-es draft ismét nem sikerült rosszul, bár igazán jól sem, mert mindössze Heyward és C Allen kezdő kaliber.
Ez öt év. Akiket 3-4-5 éve draftoltunk, most meghatározó játékosoknak kellene lenniük, de sajnos nem volt köztük elég olyan aki kezdővé vált. Sem nálunk, sem más csapatnál, hiszen közülük csak Keenan Lewis az aki igazán említésre méltó.
Én ebben látom a visszaesés okát, de az elmúlt két év után kicsit bizakodóbb vagyok a draftot illetően, mert újra 3-4 kezdő kaliber (vagy mondjuk, hogy ahhoz közeli) jött a csapathoz.
Klaci79
2009 Ziggy - bust (na jó backupnak elmegy), Wallace - király volt, amíg itt volt, Lewis - szintén az lett a végére, David Johnson - backup. Az már más kérdés, h nem tudtuk a 2 kezdőt megtartani, de ez nem a draft class hibája. 2 kezdő, 2 backup: átlagos
2010 Pouncey - TOP 10 C, Worilds - idén robbantott, remélem meg tudjuk tartani, Sanders - stabil kezdő, Sylvester - ST/backup, Dwyer - backup, Antonio - gigamegasteal. 2 TOP 10 playa a posztján, 2 kezdő, 2 backup. Ez egy kifejezetten jó class.
2011 Heyward - állat (reméljük még job lesz), Gilbert - kezdő RT (sajna LT-nek kevés volt), Curtis Brown - backup, Allen - kezdő CB, Chris Carter - backup. 3 kezdő, 2 backup. Ez is egy jó draft.
2012 DeCastro - kezdő RG, Adams - sajnos csak backup, Paulson - backup, Beachum - kezdő LT steal. Itt van még Spence, akiről attól félek már sosem tudjuk meg mire képes a sérülései miatt. 2 kezdő, 2 backup: átlagos, ha még Spence-ből lesz valami, akkor lehet jobb is.
A 2013-as classt még korai lenne értékelni, de Bell rookie franchise rekord és Jarvis Jones, Shamarko Thomas is mutatott bíztató jeleket a szezonban, valamint Vince Williamsből is lehet legalább egy jó backup ILB. A többieket még nem nagyon láttuk.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
egy kérdésre mindenki ugyanazt írta...mi van velünk? semmi vita? 😀
több mint 10 éve
Igen, egyetértés van, kihagytam, hogy a TO-k brutálisak voltak, a 0-4-ben vaskosan benne voltak a fumblik, interszeptációk 2 possession lead helyett...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."