Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Boldog és békés Ünnepet valamennyiőtöknek! 😊
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Mènem Muncsàk kapja?

Nekem az tecc, hogy ment a TE húzóblokk a futàsra, ölèg konzisztensen, ozt most kicsit visszàbb ment a futkoràszàs, viszont fijaim Hít viràgzik. Szóva van gógyi az OC munkàban, gondolom POra visszaàllunk a fullblock TEre, vagy nem?

Na bódog karit pupàkok! Stairway to seven, ahogy az öreg Beard jósolja!
sutianap
Nem volt Spét a KC ellen, szerintem ezért volt gyengébb a futójáték. Egyébként meg:  www.steelers.com/video-and-audio/videos/Pittsburgh-Steelers-2014-Christmas-Carols/28fd5d2c-4952-4ece-b812-9e6bb228c843 😊
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 820 — Steelers fan
És eljött ez a nap is, Boldog, szép Karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
Ed Hochuli vezeti a meccsünket a Bengals ellen. Vele 13-7 a mérlegünk, viszont 3-0 a Bengals ellen! Boldog Karácsonyt, spori 😀
több mint 11 éve

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Öten mehetnek a Pro Bowlra, ha nem jutunk Super Bowlba: Ben, Brown, Bell, Pouncey és Timmons. Bell és Timmons először mehet, utóbbinak nagyon kijárt már. Én DeCastrót sajnálom, ő is megérdemelte volna idén.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Mènem Muncsàk kapja?

Nekem az tecc, hogy ment a TE húzóblokk a futàsra, ölèg konzisztensen, ozt most kicsit visszàbb ment a futkoràszàs, viszont fijaim Hít viràgzik. Szóva van gógyi az OC munkàban, gondolom POra visszaàllunk a fullblock TEre, vagy nem?

Na bódog karit pupàkok! Stairway to seven, ahogy az öreg Beard jósolja!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell lett a játékosok MVP-je. Wow.kishaszi
Hát ilyen túlkínálat nem tudom volt-e valaha. Ben, Brown és Bell is korszakos franchise rekordokat döntöget. Nem tudom, én kit választottam volna. Ha kést tettek volna a nyakamhoz talán Brownt mondom. Ő az egyetlen, aki minden meccsen hozta magát és egyetlen egyszer sem tudták limitálni sem.Soldados
kivétel a Jets....Klaci79
Limitálni akkor sem tudták, csak volt 2 fumblija. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát ilyen túlkínálat nem tudom volt-e valaha. Ben, Brown és Bell is korszakos franchise rekordokat döntöget. Nem tudom, én kit választottam volna. Ha kést tettek volna a nyakamhoz talán Brownt mondom. Ő az egyetlen, aki minden meccsen hozta magát és egyetlen egyszer sem tudták limitálni sem.Soldados
kivétel a Jets....
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Ha vasárnap Bell 85 yardot termel összesen és nem vét fumblit, akkor Ő lehet az első aki 2200 scrimmage yardot termel fumbli nélkül.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 005 — Steelers fan
Szerintem pedig mindhárman egyformán megérdemelték volna. Ben és Brown viszont korábban is volt már team MVP, így érthető, hogy most Bellt szavazták meg a legjobbnak a csapattársak.vassadi
Teljesen egyetértek. De Soldivsl is abban, hogy talán Tóni a legkiegyensúlyozottabb, BB- nek volt pár homály meccse, de igazi vezér volt. Nem egyszerű😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Hogy például mi a közös Benben, Brownban és Bellben? A csapat iránti alázat! Amit ők csakis W-ben mérnek, nem yardokban catchekben és TD-kben.

"ppl will never understand how much this means to me, that my teammates voted me MVP of the team! crazy part is, I need THEM more than they need ME! I will always put it on the line for the team, & I know they'll do the same...it's truly an honor to be MVP of the Pittsburgh Steelers, the best organization in the National Football League!"

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Szerintem pedig mindhárman egyformán megérdemelték volna. Ben és Brown viszont korábban is volt már team MVP, így érthető, hogy most Bellt szavazták meg a legjobbnak a csapattársak.
több mint 11 éve
Hát ilyen túlkínálat nem tudom volt-e valaha. Ben, Brown és Bell is korszakos franchise rekordokat döntöget. Nem tudom, én kit választottam volna. Ha kést tettek volna a nyakamhoz talán Brownt mondom. Ő az egyetlen, aki minden meccsen hozta magát és egyetlen egyszer sem tudták limitálni sem.

több mint 11 éve
tenorx 14 037 — fő libsi
Szerintem teljesen jogos. Brown is zseni volt a pályán, de én úgy érzem, hogy idén Bellnek volt a legnagyobb szerepe abban, hogy így állunk.
Ha kellett a saját hátán vitte a csapatot.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 005 — Steelers fan
Bell lett a játékosok MVP-je. Wow.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Már csak az a két-három kulcs posztra való frankó draft jöjjön, (CB, OLB,4-5. körben RB mondjuk) Mondjuk engem megkövezhettek, de most már valami olyan puntert is szerezhetnénk aki képes 30 yardnál messzebbre és pontosan elrúgni a labdát. Tudom, hogy ez nem fog megtörténni és max az UDFA-k közül hozunk valakit. Draftoljunk az elsőben puntert köpjük szemen a világot 😀 😛polamalu
Én is hoznék puntert. Seput 2007-ben pl 4. körben hoztuk, szóval nem lehetetlen a punter draft.

több mint 11 éve
Már csak az a két-három kulcs posztra való frankó draft jöjjön, (CB, OLB,4-5. körben RB mondjuk) Mondjuk engem megkövezhettek, de most már valami olyan puntert is szerezhetnénk aki képes 30 yardnál messzebbre és pontosan elrúgni a labdát. Tudom, hogy ez nem fog megtörténni és max az UDFA-k közül hozunk valakit. Draftoljunk az elsőben puntert köpjük szemen a világot 😀 😛
több mint 11 éve
Nekünk perpill tökmindegy ki jön, vagy hova megyünk. Ráadásul már Clark sincsen, aki ugye nem játszhatna Denverben.

Ez a csapat idén megmutatta, hogy bárhol, bármikor bárkit képes legyőzni és bárhol, bármikor, bárkitől képes kikapni. Tehát nem érzem fontosnak, hogy hova megyünk. Ha a jó arcunkat mutatjuk, tudunk nyerni 1 mérföld magasan és a Pats vendégeként is. Nincs mitől félnie ennek a Steelers-nek. Se a Denvertől, se a Patstől. És akkor sem történik semmi tragédia, ha ez a fiatal csapat épp rossz arcát mutatja és pofán verik. Ez benne van, még fiatalok. Az idei cél (PO) megvan, a csapat rengeteget fejlődött, sok vetületben lépett előre. Ez a legfontosabb. Meg az, hogy ezen az úton maradjunk.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ne mennyünk denverbe inkább leborotválom a hátam.............................
Foxboró a nekünk való hejjjjjjjjjjjjsutianap
Denver után szívesen látott vendégek lesztek!😊
Vagy tessék kikapni a Bengals-tól, akkor denveri kitérő nélkül is összejöhet a Rókalyuk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
ne mennyünk denverbe inkább leborotválom a hátam.............................
Foxboró a nekünk való hejjjjjjjjjjjj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A Bengals D és a spec nagyon jó volt, de az egész meccs végre élvezhető volt, különösen a dallasi és az arizonai meccs kritikán aluli színvonala után.
Jó lenne most újra elkapni a Bengals-t, bár amennyire "esélytelennek" tűnt a csapat az odavágón, most azt gondolom legalább annyival esélyesebb, az utóbbi hetek határozottan fejlődő játékának köszönhetően.
Ha sikerül nyerni, akkor a SD-Ravens-Texans-KC négyesből kapunk valakit és győzelem esetén megyünk Denverbe. Ha kikapunk, akkor irány a Colts.
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ha kikap a Denver, és mi nyerünk akkor sem lehetünk 2 kiemeltek?bcsarli
Nem, övék lenne a tie-breaker akkor is.Shilkor
És a ha Colts is odakeveredik 11-5-el?bcsarli
Akkor is, mert a Coltsot mindketten vertük idén, így ők hamar kiszállnának a "versenyből".Shilkor
Jól van, ha ennyire nem akarod 😀bcsarli
Nem rajtam múlik sajnos 😀
szerk: viszont számolgattam kicsit, szóval egy halvány remény még van a 2. seedre, ugyanis ha a Broncos kikap (nem fog), akkor a strength of victory-ig egál a tie-breaker és ott jelenleg 1,5 meccs a Broncos előnye (84-82,5), szóval ez még megfordulhatna, de most nem fogom kiszámolni hány meccsnek kell jól alakulnia 😊
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 378 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ha kikap a Denver, és mi nyerünk akkor sem lehetünk 2 kiemeltek?bcsarli
Nem, övék lenne a tie-breaker akkor is.Shilkor
És a ha Colts is odakeveredik 11-5-el?bcsarli
Akkor is, mert a Coltsot mindketten vertük idén, így ők hamar kiszállnának a "versenyből".Shilkor
Jól van, ha ennyire nem akarod 😀