NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Zoli! Megmondom őszintén nem vagyok nagy Nix fan (a poszt fontossága miatt a mai NFL-ben), de 3-4 NT-ben nem tudom, hogy találnánk e nála jobb játékost. Nem az volt a feladata, hogy az irányítók után loholjon és negatívan szereljen hiszen közel 150 kilóval rohangál, de a front7 közepén a futás ellen bizony igencsak hatásos lehet! Ez a sérülése mondjuk kissé aggasztó. (Remélem Ádi jól írtam)[/quote]Én ezt értem, de Hood-ot is NT-nek szántuk és a srác hatékonysága a főiskolán nem olyan jó mint hood-é, ezért mondom, hogy várjunk a combine-ra mert ott meglátjuk a többi számát, hogy mennyire robbanékony, mert ha lassú is akkor NT-nek sem alkalmazható, hiszen az nyer a párharcban aki először "üt". Itt sem az lenne a feladata, hogy loholjon az irányító után, de te is írod a futás ellen, bizony ott pedig nagyon fontos a negatív yard, hiszen ha 3 és 2 van akkor azt a 2 yardot nem engedhetjük meg, vagy 1&goal szitunál, negatívban kell szerelni, "mindenáron". Tehát amit leírtam az mégiscsak fontos 😉
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
 walterfootball.com/draft2014NT.php
na ehun e nózik, én - Nixnél ugye a sérülés a kérdéses, ha engem kérdeznének Daquan Jones vinném - és Aaron Donaldot endnek húzni se ördögtől való cselekedet. Ebben a viszonylatban akkor meg elsőre kéne valami állatot húzni Buck-nak, SKov?sutianap
Süti, Aaron Donald meddig csúszhat? meg egyáltalán lehet belőle meghatározó NFL játékos (valahol olvastam, hogy alacsony NFL-be)?
Ez szenzációs: 😊

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
 walterfootball.com/draft2014NT.php
na ehun e nózik, én - Nixnél ugye a sérülés a kérdéses, ha engem kérdeznének Daquan Jones vinném - és Aaron Donaldot endnek húzni se ördögtől való cselekedet. Ebben a viszonylatban akkor meg elsőre kéne valami állatot húzni Buck-nak, SKov?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
15. Pittsburgh Steelers
Record: 8-8
Needs: OT, safety, CB
Analysis: The Steelers have missed on a few offensive linemen in the past few drafts, and they need to upgrade the offensive tackle position. The secondary is one of the oldest in the NFL, and they could easily go in that direction with this pick.

A fenti írás az nfl.com-on jelent meg. Ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy kapásból tudnék 3-4 olyan embert mondani közületek, aki jobban ért ehhez a sporthoz, mint ezek a "szakírók"!Klaci79
Ez valóban eléggé LOL-kategória. Az OT-nél mindenképpen, de a safetynél is nagyobb prioritást élvez a NT, ILB és WR poszt. CB valóban fog kelleni. Ezzel el is mondtam mit várok az 1-4. körben. (NT adott esetben DE-re változtatható, ha elmegy Hood és Keisel is és senkit nem hozunk a helyükre FA-ről.)

Amúgy WR szerintem hamarabb jön, mint 3. kör.Soldados
Bizonyos mértékig ismét egyetértünk, talán csak abban nem, hogy nálam a CB és a DE/DT mindenképp megelőzi a WR need-et. Persze ettől még nem lennék elkenődve, ha egy nagyon jó elkapót hozunk a 2. körben, de általában úgy vagyok vele, hogy ha ilyen kincset találunk a 6. körben vagy éppen a 3.-ban mint Sanders, akkor ne kapkodjuk el.
több mint 10 éve
Várjuk meg a combine-t, jelenleg azt mondom, hogy átlagos játékos lenne belőle, semmi kiemelkedő. Azt hiszem, az edzők pontosan tudják kiket kell keresni és nézni és milyen mutatók alapján. Nem tudom olvastad(tátok) Pat Kirwan könyvét, abban pl. van két jó képlet amellyel megjósolható, hogy az adott játékos milyen lehet és mit teljesíthet.polamalu
Nem olvastam én sem, de érdekelne. 😊 Valóban korai még nevekben gondolkodni a drafttal kapcsolatban, de én is szeretném, ha lenne újra egy domináns NT a csapatban, ezért is hypolom Nixet.Shilkor
Hát lehet, nem lesz rossz, de a hozott számait tekintve hatékonyságban eddig erős közép kategória. (Kevés sack és kevés negatív yardos szerelés) A robbanékonysága lesz még kérdés, ezzel kell megvárni a combinet. A méret megfelelhet, de a méret nem minden. Figyeljük és meglátjuk. Ha a csapat érdeklődik akkor lesz privát beszélgetés úgyis. Az eddigi számai alapján Ziggy Hood is hasonló vagy kicsit jobb képességű volt, és látjuk, hogy nem vált be mint NT. NT-t találni nagyon nehéz, jó NT-t átlagos lehet "bárkiből" de kimagasló, az nehéz. Roppantani kell tudni, hogy a hátán átmászva az ILB-k tudjanak siettetni, illetve, hogy arányítót kint tartsák az OLB hatókörében, ne engedjék beljebb lépni. Na Hampton ezt jól csinálta a nagy seggével eltolta a centereket bullban, és így jóval kevesebb hely volt. Ekkor jött Vugyli vagy Jh. Meg persze az endek is pusztítottak közben. Ezért sem jó egy egy játékosra szűkíteni a jó teljesítmény nem jó. Vugyli például kevés sacket csinált, de sokszor vissza kellett lépnie, mert ez volt a hívás. Nem engedték rá annyiszor a QB-ra. Elő kéne bgányáészni a részletes statot, hogy hány nyomás, hány ütés, sacket tudjuk, hány játékból. Illetve azt, hogy mondjuk amikor Hampton is játszott még, de JH sérült volt mit mutatott és JH-vel mit mutatott, mert az is lehet, hogy akkor más szerepkör is volt, most ugyebár sokszor visszalép, segíteni, viszont akkor volt még egy fiatalabb Aaron és Kiesel, volt Farrior aki a futás ellen is jó volt, most sok láncszem hiányzik. Mások ezért a hívások, nem tudsz ugyanúgy játszani, ha kicsit lyukas egy két poszt, most pedig a DE poszt lyukas volt egy kicsit (gyengus), az ILB egyik fele mintha nem is lett volna. Anno ezek is domináns játékosok voltak. NT pedig csak névleg volt idén.polamalu
Zoli! Megmondom őszintén nem vagyok nagy Nix fan (a poszt fontossága miatt a mai NFL-ben), de 3-4 NT-ben nem tudom, hogy találnánk e nála jobb játékost. Nem az volt a feladata, hogy az irányítók után loholjon és negatívan szereljen hiszen közel 150 kilóval rohangál, de a front7 közepén a futás ellen bizony igencsak hatásos lehet! Ez a sérülése mondjuk kissé aggasztó. (Remélem Ádi jól írtam)
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Steeler Nation is everywhere:

😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Várjuk meg a combine-t, jelenleg azt mondom, hogy átlagos játékos lenne belőle, semmi kiemelkedő. Azt hiszem, az edzők pontosan tudják kiket kell keresni és nézni és milyen mutatók alapján. Nem tudom olvastad(tátok) Pat Kirwan könyvét, abban pl. van két jó képlet amellyel megjósolható, hogy az adott játékos milyen lehet és mit teljesíthet.polamalu
Nem olvastam én sem, de érdekelne. 😊 Valóban korai még nevekben gondolkodni a drafttal kapcsolatban, de én is szeretném, ha lenne újra egy domináns NT a csapatban, ezért is hypolom Nixet.Shilkor
Hát lehet, nem lesz rossz, de a hozott számait tekintve hatékonyságban eddig erős közép kategória. (Kevés sack és kevés negatív yardos szerelés) A robbanékonysága lesz még kérdés, ezzel kell megvárni a combinet. A méret megfelelhet, de a méret nem minden. Figyeljük és meglátjuk. Ha a csapat érdeklődik akkor lesz privát beszélgetés úgyis. Az eddigi számai alapján Ziggy Hood is hasonló vagy kicsit jobb képességű volt, és látjuk, hogy nem vált be mint NT. NT-t találni nagyon nehéz, jó NT-t átlagos lehet "bárkiből" de kimagasló, az nehéz. Roppantani kell tudni, hogy a hátán átmászva az ILB-k tudjanak siettetni, illetve, hogy arányítót kint tartsák az OLB hatókörében, ne engedjék beljebb lépni. Na Hampton ezt jól csinálta a nagy seggével eltolta a centereket bullban, és így jóval kevesebb hely volt. Ekkor jött Vugyli vagy Jh. Meg persze az endek is pusztítottak közben. Ezért sem jó egy egy játékosra szűkíteni a jó teljesítmény nem jó. Vugyli például kevés sacket csinált, de sokszor vissza kellett lépnie, mert ez volt a hívás. Nem engedték rá annyiszor a QB-ra. Elő kéne bgányáészni a részletes statot, hogy hány nyomás, hány ütés, sacket tudjuk, hány játékból. Illetve azt, hogy mondjuk amikor Hampton is játszott még, de JH sérült volt mit mutatott és JH-vel mit mutatott, mert az is lehet, hogy akkor más szerepkör is volt, most ugyebár sokszor visszalép, segíteni, viszont akkor volt még egy fiatalabb Aaron és Kiesel, volt Farrior aki a futás ellen is jó volt, most sok láncszem hiányzik. Mások ezért a hívások, nem tudsz ugyanúgy játszani, ha kicsit lyukas egy két poszt, most pedig a DE poszt lyukas volt egy kicsit (gyengus), az ILB egyik fele mintha nem is lett volna. Anno ezek is domináns játékosok voltak. NT pedig csak névleg volt idén.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nem olvastam én sem, de érdekelne. 😊 Valóban korai még nevekben gondolkodni a drafttal kapcsolatban, de én is szeretném, ha lenne újra egy domináns NT a csapatban, ezért is hypolom Nixet.
több mint 10 éve
Nem a csere OLB a kérdés, hanem a kezdő LOLB. Woodley utoljára a 2010-es szezont játszotta végig. Tavaly 4, idén 5 zacsit gyűjtött (előtte mindig megvolt neki legalább 9). Ehhez képest a capszámai:
2014: 13,6 M
2015: 14,1 M
2016: 12 M
Ezért próbáltam kimatekozni, hogy tudnánk megtartani Worildst.Shilkor
Mi a búbánattól lenne Worilds kezdő lolb? Azért, mert volt 5 jó meccse? Ne vicceljünk már, értem én, hogy szar volt tavaly a D, de azért egy szintet tartsunk.Szokol
Azért mert az idei 11 kezdő meccse alatt közel annyi sacket hozott, mint Woodley az elmúlt 2 évben, emellett jóval kevesebbért meg tudjuk tartani, valamint 4 évvel fiatalabb. Ráadásként Woodley utoljára 2010-ben játszotta végig a szezont.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
15. Pittsburgh Steelers
Analysis: The Steelers have missed on a few offensive linemen in the past few drafts, and they need to upgrade the offensive tackle position. The secondary is one of the oldest in the NFL, and they could easily go in that direction with this pick.

A fenti írás az nfl.com-on jelent meg. Ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy kapásból tudnék 3-4 olyan embert mondani közületek, aki jobban ért ehhez a sporthoz, mint ezek a "szakírók"!Klaci79
Ez valóban eléggé LOL-kategória. Az OT-nél mindenképpen, de a safetynél is nagyobb prioritást élvez a NT, ILB és WR poszt. CB valóban fog kelleni. Ezzel el is mondtam mit várok az 1-4. körben. (NT adott esetben DE-re változtatható, ha elmegy Hood és Keisel is és senkit nem hozunk a helyükre FA-ről.)

Amúgy WR szerintem hamarabb jön, mint 3. kör.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
15. Pittsburgh Steelers

A fenti írás az nfl.com-on jelent meg. Ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy kapásból tudnék 3-4 olyan embert mondani közületek, aki jobban ért ehhez a sporthoz, mint ezek a "szakírók"!
több mint 10 éve
Kicsit nem figyelek oda és máris 20 percet olvasgatok utánatok...
én egyébként Pouncey-t mindenképp megtartanám. Idén ugyan az első meccsen kiesett, de egy tökéletesen egészséges láb is tönkrement volna egy ilyen ütéstől. Első évét végigjátszotta, de később is 14 illetve 15 meccs után ment kés alá, így azt mondani, hogy nem fogja bírni, némi hozzá nem értést mutat. Szerintem rá nyugodtan számíthatunk, ráadásul sokat a sérülés miatt talán nem is fog elkérni. Viszont DeCastro mellett ő az aki hallott már a futásblokkolásról. Az pedig nem árthat ha két ilyen játékos van a csapatban.

Abban biztos vagyok, hogy a csapat meg fogja találni a helyes megoldást Woodley-Worilds eset kapcsán. Kicsit már felesleges szócséplésnek tűnik amiket írunk, de tény: mindenkinek megvan a maga igaza ebben. Ha Woodley-t tartják meg, biztosan belemegy a fizetéscsökkentésbe. Ha Worilds marad, akkor biztos cut Woodley, de remélhetőleg így is hosszútávon megoldódik az LOLB poszt.

Sanders megtartása nem tűnik most fontosnak. Egy jó 2. számú WR jöhet úgy a 3. körben, slotban pedig szerintem Wheaton nagyot fog jövőre alakítani.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Pouncey pedig rohadtul olcsó lesz még jövőre a rookie szerződése által. És jövőre a teljesíménye és egészsége függvényében dönthetünk a hosszabbításról.Soldados
Ezt azért nem mondanám, backloaded szerződést kapott, 5 és fél milliót foglal idén.vassadi
Hmm, kevesebbre emlékeztem, de még így sem vészes annyira, elvégre a mezőny első negyedébe tartozó center.

pola: a hosszabbítás nála az egészségügyi problémák miatt nem igazán valószínű. Nem szabad megkockáztatni, mert mindig történt vele valami.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nem a csere OLB a kérdés, hanem a kezdő LOLB. Woodley utoljára a 2010-es szezont játszotta végig. Tavaly 4, idén 5 zacsit gyűjtött (előtte mindig megvolt neki legalább 9). Ehhez képest a capszámai:
Mi a búbánattól lenne Worilds kezdő lolb? Azért, mert volt 5 jó meccse? Ne vicceljünk már, értem én, hogy szar volt tavaly a D, de azért egy szintet tartsunk.Szokol
Attól, hogy ha Worilds marad, akkor Woodley cut. Ez nem is kérdés.

több mint 10 éve
Pouncey pedig rohadtul olcsó lesz még jövőre a rookie szerződése által. És jövőre a teljesíménye és egészsége függvényében dönthetünk a hosszabbításról.Soldados
Ezt azért nem mondanám, backloaded szerződést kapott, 5 és fél milliót foglal idén.vassadi
Vagyis akár vele már most le lehetne ülni tárgyalni egy hosszútávúról, amivel spórolhatnánk?? Mondjuk a sérüléseit figyelembe véve egy előnyösen olcsó szerződést lehetne vele kötni idén.
Ez csak my opinion.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ezt azért nem mondanám, backloaded szerződést kapott, 5 és fél milliót foglal idén.
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 997 — Steelers fan
Mi a búbánattól lenne Worilds kezdő lolb? Azért, mert volt 5 jó meccse? Ne vicceljünk már, értem én, hogy szar volt tavaly a D, de azért egy szintet tartsunk.
több mint 10 éve
Én megértelek titeket fiaim, hogy viszketegség van a csőrötökben, de azt nem értem, hogy Ike meg mondjuk Móricka mér nem cseszi fel az agyatok, a teljesítmény/fizu és a sérülékenység okán és még Millert is előrébb sorolnám ebben a rangsorban Vugyli elé és a fennemlített jurijemberek közül mindegyik kivágásűával jóval nagyobb gempához jutnánk. Szóva akkor mennyi az icce? Merha mérünk mérjünk, de egyforma iccével mindenkinek, na!sutianap
Ike paycut szinte tuti, ő hajlandó is lesz rá, máris nem lesz kirivó a fizu-teljesítmény vetületben akár FS lesz belőle, akár CB marad. Pouncey pedig rohadtul olcsó lesz még jövőre a rookie szerződése által. És jövőre a teljesíménye és egészsége függvényében dönthetünk a hosszabbításról. Miller pedig szinte tuti hosszabbítás, semmi ok nincs az ellenkezőjére. Továbbra is produktív, nem is sérülékeny.

Itt csakis Woodley lóg ki teljesítmény-fizu viszonyítási tekintetben. De az nagyon és külön szarul jön, hogy értelmes keretek között csak júni elsején tudnánk cutolni.

pola: megvan neked a Kirwan könyv? Ha igen, akkor kölcsön tudnád adni valamikor?Soldados
Hali megvan, de még nem végeztem én sem vele. Mikor kellene?? Vinnéd magaddal Szocsiba? Mikor tudunk összefutni, hogy odaadjam? Egy Malkin, Crosby aláírás jó cserealapnak tűnik 😀
Ja és asszony Jézuskája hozta, úgyhogy vigyázós 😀polamalu
Térjünk vissza rá, ha kiolvastad. 😊 (Majd jelezd PM-ben) Ha esetleg túlvagy rajta Szocsiig (febr 3-án indulok), akkor igen, oda szívesen kivinném, legalább a repülőúton el tudnám magam foglalni hasznosan. 😊Soldados
Felén túl vagyok, ha a héten levizsgázok akkor sztem 1 nap, mert nagyon jókat ír, de ezt nem egyszer kell elolvasni, hanem rendszeresen elővenni és bele-bele olvasni 😀 Febr 3-ig biztos.
több mint 10 éve
Én megértelek titeket fiaim, hogy viszketegség van a csőrötökben, de azt nem értem, hogy Ike meg mondjuk Móricka mér nem cseszi fel az agyatok, a teljesítmény/fizu és a sérülékenység okán és még Millert is előrébb sorolnám ebben a rangsorban Vugyli elé és a fennemlített jurijemberek közül mindegyik kivágásűával jóval nagyobb gempához jutnánk. Szóva akkor mennyi az icce? Merha mérünk mérjünk, de egyforma iccével mindenkinek, na!sutianap
Ike paycut szinte tuti, ő hajlandó is lesz rá, máris nem lesz kirivó a fizu-teljesítmény vetületben akár FS lesz belőle, akár CB marad. Pouncey pedig rohadtul olcsó lesz még jövőre a rookie szerződése által. És jövőre a teljesíménye és egészsége függvényében dönthetünk a hosszabbításról. Miller pedig szinte tuti hosszabbítás, semmi ok nincs az ellenkezőjére. Továbbra is produktív, nem is sérülékeny.

Itt csakis Woodley lóg ki teljesítmény-fizu viszonyítási tekintetben. De az nagyon és külön szarul jön, hogy értelmes keretek között csak júni elsején tudnánk cutolni.

pola: megvan neked a Kirwan könyv? Ha igen, akkor kölcsön tudnád adni valamikor?Soldados
Hali megvan, de még nem végeztem én sem vele. Mikor kellene?? Vinnéd magaddal Szocsiba? Mikor tudunk összefutni, hogy odaadjam? Egy Malkin, Crosby aláírás jó cserealapnak tűnik 😀
Ja és asszony Jézuskája hozta, úgyhogy vigyázós 😀polamalu
Térjünk vissza rá, ha kiolvastad. 😊 (Majd jelezd PM-ben) Ha esetleg túlvagy rajta Szocsiig (febr 3-án indulok), akkor igen, oda szívesen kivinném, legalább a repülőúton el tudnám magam foglalni hasznosan. 😊

több mint 10 éve

Ja és asszony Jézuskája hozta, úgyhogy vigyázós 😀
több mint 10 éve

pola: megvan neked a Kirwan könyv? Ha igen, akkor kölcsön tudnád adni valamikor?

több mint 10 éve
Várjuk meg a combine-t, jelenleg azt mondom, hogy átlagos játékos lenne belőle, semmi kiemelkedő. Azt hiszem, az edzők pontosan tudják kiket kell keresni és nézni és milyen mutatók alapján. Nem tudom olvastad(tátok) Pat Kirwan könyvét, abban pl. van két jó képlet amellyel megjósolható, hogy az adott játékos milyen lehet és mit teljesíthet.
több mint 10 éve
Én ezt értem, nem nekem kell megmagyarázni. Sokan a két embert szeretnék együtt, én erre reflektáltam. Nekem is, ha lenne rá esély Worilds lenne a választásom, a lent leírtak miatt (sérülés, nem olyan magas teljesítmény a pénzhez képest).
polamalu
Nem is neked írtam, hanem Szokolnak.

ja meg a fal, kellene a D falba is olyan ember aki pusztító, meg kellene találni Aaron Smith klónját 😀polamalu
Reméljük az már megvan Heyward személyében, mondjuk a másik oldalra jó lenne valaki, mert Ziggy elég borzalmas. Én Kieselt (+ Woodsot) hoznám vissza még egy évre és szívesen látnám a drafton valamelyik harcos ír fiatalembert első körben (Stephon Tuitt / Louis Nix). Nix NT, szóval akkor McLendon menne RDE-be.Shilkor
OK, csak így félreérthető volt 😀
Kieselt mindenképpen vissza kell igazolni, mert, ha hozunk is újoncot akkor is kell a mentor. Hood cserének jó lesz, másra nem jó, NT is kell, mondjuk jó lenne egy olyan mint a nagyseggű nagyfejű Hampton, de sajnos olyan NT nem terem minden sarkon 😀polamalu
Ő megfelel? Louis Nix 6'2 " 345 lbs

Shilkor
Meg kell néznem a statjait is, mert ez így semmit nem mond 😀 meg látnom kéne egy két játékban 😀
több mint 10 éve
Én ezt értem, nem nekem kell megmagyarázni. Sokan a két embert szeretnék együtt, én erre reflektáltam. Nekem is, ha lenne rá esély Worilds lenne a választásom, a lent leírtak miatt (sérülés, nem olyan magas teljesítmény a pénzhez képest).
polamalu
Nem is neked írtam, hanem Szokolnak.

ja meg a fal, kellene a D falba is olyan ember aki pusztító, meg kellene találni Aaron Smith klónját 😀polamalu
Reméljük az már megvan Heyward személyében, mondjuk a másik oldalra jó lenne valaki, mert Ziggy elég borzalmas. Én Kieselt (+ Woodsot) hoznám vissza még egy évre és szívesen látnám a drafton valamelyik harcos ír fiatalembert első körben (Stephon Tuitt / Louis Nix). Nix NT, szóval akkor McLendon menne RDE-be.Shilkor
OK, csak így félreérthető volt 😀
Kieselt mindenképpen vissza kell igazolni, mert, ha hozunk is újoncot akkor is kell a mentor. Hood cserének jó lesz, másra nem jó, NT is kell, mondjuk jó lenne egy olyan mint a nagyseggű nagyfejű Hampton, de sajnos olyan NT nem terem minden sarkon 😀polamalu
Ő megfelel? Louis Nix 6'2 " 345 lbs

több mint 10 éve
Mert Woodley pótlására van emberünk házon belül, a többiekére nincs. Amúgy Ike paycutról is értekeztem korábban, Mórickának meg uccsó éve jön a rookie contractból, majd jövőre elválik mi lesz vele. Miller 7 meccset hagyott ki 9 év alatt, vele simán hosszabbítani kéne, azzal lehetne csökkenteni a capszámát.Shilkor
Így van, Vugylinál van választási lehetőség. Ikenál is van, megy FS-be és itt vége. Miller nem kérdés, maradni fog, Ő azét nagy értéke a francsinak és igen alul értékelt játékos. Ő kell nekünk.