NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondokBigBen7
Én a védelmek miatt Seahawks és Panthers párti vagyok. AFC-ből PM miatt a envert elfogadnám, illetve a Chargers-nek is kijárna az elmúlt 10 évért, hogy egyszer végre nekik jöjjön ki, s ne csak örökígéret csapat legyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕patriksteelers
Micsoda? Miről van szó?Klaci79
bowl.hu 2-3 havonta szervez ilyen margitszigeti amerikai focizást😀  www.youtube.com/watch?v=wOfJcdB2z54 esemény a facebookon:  www.facebook.com/events/534581803305129/?fref=ts

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondokBigBen7
Ha fogadom kellene, márpedig kelleni fog, akkor chargers, colts, panthers, seahowks
Nálam ők jutnak tovább
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Broncos, Patriots, Seahawks, Panthers

És így a SB-on összejön egy brutál O vs brutál D, ahol nyilván a hideg miatt a brutál D fog nyerni... vagy nem, de ezt nemsokára megtudjuk.
több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondok
több mint 10 éve
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕patriksteelers
Micsoda? Miről van szó?
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Hát én egyenlőre sérült listás vagyok, a mai hokin összeszedtem egy kisebb agyrázkódást és nyaksérülést 😀
A vasárnapi játékom egyenlőre Q 😀 Persze az orvosi stáb mindent megtesz 😀
Mikor lesz egyébként a fórumfoci?
több mint 10 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕

több mint 10 éve
Na idén az irányítók különösen ki lesznek véve minden szabály alól és éri majd, a csípés, rúgás, harapás, csikizés is ellenük 😀
Egyébként egy képgaléria Bus karrierjéről:
 www.steelers.com/video-and-audio/photo-gallery/Jerome-Bettis-Top-36/
több mint 10 éve
Mi nem akarjuk nagyon szabályok közt játszani, csak most, eddig, a futás gyakorlatilag nem is volt életképes, hiszen a mi szabályaink szerint amint a labdáshoz értek megállt a játék, egy futónál azonnal meg is állt. Ezért lehet, jobb lenne a flag változat, csak Steelers családi napos verzióban 😀 Mondjuk full kontaktos tackle után a földön fekvő játékostól elvett szalag ér csak valamit 😀polamalu
Azért a két kezes nem volt olyan vészes...ráadásul ahol ugye van irányító.... 😀
több mint 10 éve
Mi nem akarjuk nagyon szabályok közt játszani, csak most, eddig, a futás gyakorlatilag nem is volt életképes, hiszen a mi szabályaink szerint amint a labdáshoz értek megállt a játék, egy futónál azonnal meg is állt. Ezért lehet, jobb lenne a flag változat, csak Steelers családi napos verzióban 😀 Mondjuk full kontaktos tackle után a földön fekvő játékostól elvett szalag ér csak valamit 😀
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Igen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕polamalu
de a steelcitymaffia meg a steelcurtain nem felejt!sutianap
Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀polamalu
madzag meg szalag 😛
 amerikaifootball.blogspot.hu/2010/06/amerikai-football-valtozatok-flag.html
 elteonline.hu/sport/mit-sportoljak/flag-football/
azt nyomhattyák a kölkök es 😀
sutianap
van nehany eros kulonbseg a flag foci es a touch foci kozott. Erdemes vele foglalkozni par orat. a mafsz.org-rol le lehet tolteni a magyar szabalykonyvet, tobbek kozott en is foglalkoztam vele eleg sokat. Vezettem is meccset az osztrakoknal. 😊
az amerikaiak mas valtozatot jatszanak, mint az IFAF standard.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Igen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕polamalu
Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀polamalu
madzag meg szalag 😛
 amerikaifootball.blogspot.hu/2010/06/amerikai-football-valtozatok-flag.html
 elteonline.hu/sport/mit-sportoljak/flag-football/
azt nyomhattyák a kölkök es 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
de a steelcitymaffia meg a steelcurtain nem felejt!

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért nem veszi figyelembe, mert HC-ként kerülne be, és ugye az nem volt nálunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
És mindkét Steelers kötődésű játékos, azaz Jerome Bettis és Kevin Greene is bekerült a 15 HoF-döntős közé.Soldados
azér Tony Dungy is lehúzott pár évet, ű is megérdelmi a kötődőt legalább 😉

sutianap
Igen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕
több mint 10 éve
És mindkét Steelers kötődésű játékos, azaz Jerome Bettis és Kevin Greene is bekerült a 15 HoF-döntős közé.Soldados
azér Tony Dungy is lehúzott pár évet, ű is megérdelmi a kötődőt legalább 😉

több mint 10 éve
Van belső jelöltünk is az OL coach posztra Shaun Sarrett személyében, aki offensive assistant 2 éve nálunk. Állítólag év közben nagyobb szerepet kapott az OL-nél Bicknell "kárára". Mielőtt hozzánk jött, a Duke OL edzője volt.

És mindkét Steelers kötődésű játékos, azaz Jerome Bettis és Kevin Greene is bekerült a 15 HoF-döntős közé.

több mint 10 éve
Ma jelölik ki a HoF-döntősöket, így egyre több szó esik róla. Ennek megfelelően megkezdődött a lobbi is. 😊 Rooney például úgy fogalmazott, "eljött az ideje", hogy Bettis bekerüljön.

De akármilyen elemzést olvasok, mindenki azt írja, hogy Bettis vagy idén, vagy jövőre fog bekerülni legkésőbb. Én most így elsőre a jövő évet tippelném.

több mint 10 éve
Aha, ok, érteni.

---

Mondjuk azt a gadget playt, majdnem ugyanúgy eljátszották Cowherék a regularban Randle-Al-lel 😉kishaszi
Egészen pontosan ugyanaz a play volt, mint a Browns elleni SNF-en az alapszakaszban. Csak asszem a futó nem Willie volt, hanem vki más.

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Aha, ok, érteni.

---

Mondjuk azt a gadget playt, majdnem ugyanúgy eljátszották Cowherék a regularban Randle-Al-lel 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
OK Soldi, de Tomlin elvileg a védelemhez ért inkább, az offhoz nem. Szóval akkor mennyire lehet kompetens ebben a témában??
...és elvileg ez csak game plan készítéskor lesz, vagy meccs közben is: ez esetben lásd felül😊kishaszi
Mint írtam, a game plan készítésébe inkább Kirby lesz bevonva (sztem), pont azért mert ő is ért hozzá, Tomlin meg nem, hisz ahogy Te is írtad, ő D-edző. Meccs közben pedig Tomlinnak lehet szava. Ehhez nem kell O-gurunak lenni, hogy megadjon egy olyan típusú playt (rush, screen, deep, gadget, stb.), ami épp aktuálisan a time managementnek megfelel. Én pl nem értek annyira a play disignhoz (se D, se O oldalon), de a time managementhez állítom, hogy jobban értek a HC-k felénél. (ami mondjuk röhejes, de tényleg így van, ha belegondolunk milyen ökörségeket látunk, amelyekkel másodperceket, durvább esetben perceket veszít egy-egy csapat.) Amúgy ilyet Cowher is gyakran csinált, pedig ő szintén D-guru volt. Pl a Seahawks elleni SB-n ő javasolta a gadgetet. Nem a konkrét playt, hanem a típust ő mondta, hogy vmi váratlan kéne, "maybe a gadget". Aztán Whiz behívta a konkrét playt.

Szóval Kirby bevonása sztem a jobb game planek miatt van (gondoljunk csak bele, hogy hány meccsen maradtunk az öltözőben az 1. félidőben...), Tomliné pedig a meccseken a jobb time management érdekében. (Mert gondoljunk csak bele, hogy bár az O tényleg produktívvá vált a szezon 2. felében, de a time management akkor is ugyanolyan botrányos volt.) Szóval én így látom, hogy így lesznek megosztva a feladatok és ezek az okok vezettek hozzá.

Hozzáteszem, sztem ez kifejezetten jó ötlet, nagy potenciált látok benne és így még Haley maradása sem zavar igazán, mert mindkét nagy problémáját ki lehetne iktatni vele, azaz az erősségei domborodnának, a gyengeségei eltűnhetnek. Maga az ötlet kifejezetten tetszik. Remélem, a megvalósítás is jó lesz. Tényleg egyre bizakodóbb vagyok a köv. szezonnal kapcsolatban.

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
OK Soldi, de Tomlin elvileg a védelemhez ért inkább, az offhoz nem. Szóval akkor mennyire lehet kompetens ebben a témában??
...és elvileg ez csak game plan készítéskor lesz, vagy meccs közben is: ez esetben lásd felül😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Szerintetek a gyakorlatban hogy fog kinézni jövőre a playhívás?
Ugye a következő szezontól/ban,Kirby és Tomlin is beleszólhat az offense playcallba. Gondolom az offseason során megbeszélik,hogy ki-milyen arányban szól bele,ha egyáltalán. Esetleg milyen játékszituációban,melyik negyedben,milyen állásnál stb.Arra leszek kíváncsi,hogy nem lesz ebből sértődés,sértettség?
Tehát 3&12-nél Haley bemondja a középen futást Bellre,Kirby bemondja a screent Brownra,végül Tomlin odaböki hogy nyomjunk egy fly-t Wheatonnak.Kié az utolsó szó?A másik mit szól ehhez? Ha jó volt a play,akkor a másik kettő nem ért hozzá?
Azért ezt teljesen feszültségmentesen megoldani nem lesz egyszerű.
Bár ha mindenki a Steelers sikeréért küzd 1000%-osan,akkor mindegy,hogy ki hívta csak jó legyen,s nem lesz semmi para.😉Blitzburgh
Az alapelveket már a TC előtt tisztázzák, pont a vitás esetek elkerülése érdekében. Tehát az le lesz tisztázva, hogy adott esetben kié az utolsó szó (nyilván Tomliné, hisz ő a HC 😉). Ez gyakorlatban sztem úgy fog kinézni, hogy a game plant hárman dolgozzák ki, nem egyedül Haley. Pontosabban Haley dolgozza ki, de nem az van és kész, hanem megvitatják hárman együtt. Tomlinnal nyilván eddig is meg kellett vitatnia, de ebbe most belevonják Kirbyt is. A meccsen pedig sztem Kirbynek már nem sok beleszólása lesz, ott már inkább Tomlinnak lehet szava. Például, hogy egy adott szituációban milyen playt kér (futás, screen, deep, gadget, stb.) és azon belül választhat Haley, hogy mit akar.

Én valahogy így képzelem. Sztem abszolút működőképes lehet, továbbá azt remélem tőle, hogy javul a time managementünk ettől, sztem amúgy ez volt az elsődleges oka ennek a lépésnek, mert az idén katasztrófa volt.