Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Közben a Cicák megmutatták a "pénzes gyereknek", hogy először teljesíteni kell(ene), aztán az arcot felhúzni...ez ugyanis az NFL. Csak ezért örülök neki, egyébként jó lett volna egy Browns W természetesen...
több mint 11 éve
Én már azzal is elégedett lennék, hs Ricsit megvernénk.---------
Tóni a 4. WR aki 2 egymást követő szezonban min. 110 elkapást ér el. (Rice, C. Carter, Welker)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Hát úgy nézem, de ott aztán szurkoljunk ne a Panthers jöjjön... 😊A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀Klaci79Akkor a SB-ig hátradőlhetünk?😊fcancellara
több mint 11 éve
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀Klaci79Akkor a SB-ig hátradőlhetünk?😊
több mint 11 éve
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀
több mint 11 éve
Panthers meg vezeti a az NFC South-ot 😀
több mint 11 éve
Két playoff meccs jön, de ez erről szól és ha nem ütjük a Kansast, akkor egész egyszerűen nem is érdemeljük meg a PO-t. (náluk csak jobbak vannak bent ugye..)
több mint 11 éve
Ricsiéket verni kell!!!Off.BigBen career high, 4411 yardnál.(must have)fcancellara
Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.fcancellara
Van mustod? 😀
On
Chiefstől én is fázom.vontod
több mint 11 éve
Off.BigBen career high, 4411 yardnál.(must have)fcancellara
Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.fcancellara
Van mustod? 😀
On
Chiefstől én is fázom.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
BigBen career high, 4411 yardnál.(must have)
több mint 11 éve
BigBen career high, 4411 yardnál. Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.
több mint 11 éve
Hja, el is feledtem...akkor minden oké, én vagyok a józsaru...😊
több mint 11 éve
Komolyan nem hiszem el, Ti kinek szurkoltok? Persze Jones nélkü más lett volna nekik, de nekünk is más, az O-nak is (hja úgy emlékszem, hogy kidérdeltük 7 pont előnynél)....hagyjuk már ezt, mert mindjárt elhányom magam....hja és igen, Heyward egy gyenge játékos és zárjuk, nincs értelme....elmegy a kedvem ilyenkor....bocsánat...KlemóJóvanna, csak azért mondta, hogy még jobb teljesítményre ösztönözze a fiúkat. Olvasnak ám minket odaát😀
több mint 11 éve
Komolyan nem hiszem el, Ti kinek szurkoltok? Persze Jones nélkü más lett volna nekik, de nekünk is más, az O-nak is (hja úgy emlékszem, hogy kidérdeltük 7 pont előnynél)...mert hát ugye nem kérdés, hogy mi is többet tudunk 27 pontnál....hagyjuk már ezt, mert mindjárt elhányom magam....hja és igen, Heyward egy gyenge játékos és zárjuk, nincs értelme....elmegy a kedvem ilyenkor....bocsánat...
több mint 11 éve
(Komolyan, szívből remélem, hogy Watt lesz az MVP.)
több mint 11 éve
ha nyer a denver akkor a 3 North csapat lesz PO résztvevő helyen...nem semmi
több mint 11 éve
Valóban, minden ilyen feltételezés helytelen...valószínűleg nem véletlenül mondják, hogy itt nincs ha.Ilyen alapon melyik feltételezés nem felesleges? 😊Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokatKlaci79Szerinted 😉Micsoda???? Bőven átlag feletti.SoldadosTegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.KlemóTegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.tenorx
Egyébként meg szerintem de, rosszabbak voltak Julio nélkül. Nem is kicsit, ajánlom megnézésre az előző hetes meccsüket 😊
Szóval a nélküle se voltak rosszabbak nem hogy felesleges, de még helytelen feltételezés is.tenorx
Volt idén olyan meccs, hogy a liga egyik legjobb elkapója Antonio Brown két fumble-t csinált. Lehet Jones-nak is rossz meccse....inkább örülj a győzelemnek és kivételesen ne a rosszat keresd 😀
Bár tulajdonképpen azt csinálsz amit akarsz, bocs hogy szóltam...
több mint 11 éve
Ilyen alapon melyik feltételezés nem felesleges? 😊Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokatKlaci79Szerinted 😉Micsoda???? Bőven átlag feletti.SoldadosTegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.KlemóTegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.tenorx
Egyébként meg szerintem de, rosszabbak voltak Julio nélkül. Nem is kicsit, ajánlom megnézésre az előző hetes meccsüket 😊
Szóval a nélküle se voltak rosszabbak nem hogy felesleges, de még helytelen feltételezés is.
több mint 11 éve
Úgy látszik akkor Manningéknek nem csak ma leszek kénytelen szurkolni. Közben a Ravens nem teszi meg azt a szívességet, hogy leégjen a Jax ellen...Bengals ki ellen játszik jövő héten?TP43ők a denver ellen otthon, a ravens meg a texans ellen idegenbenKlaci79
több mint 11 éve
Bengals ki ellen játszik jövő héten?TP43Monday Night meccset a Denverrel otthon
több mint 11 éve
Bengals ki ellen játszik jövő héten?TP43ők a denver ellen otthon, a ravens meg a texans ellen idegenben
több mint 11 éve
JJ-vel ezek 40 pont alatt nem álltak volna meg.Brown majdnem 1500 yardnál.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokatSzerinted 😉Micsoda???? Bőven átlag feletti.SoldadosTegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.KlemóTegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
több mint 11 éve
Bengals ki ellen játszik jövő héten?
több mint 11 éve
Szerinted 😉Micsoda???? Bőven átlag feletti.SoldadosTegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.KlemóTegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.