Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Közben a Cicák megmutatták a "pénzes gyereknek", hogy először teljesíteni kell(ene), aztán az arcot felhúzni...ez ugyanis az NFL. Csak ezért örülök neki, egyébként jó lett volna egy Browns W természetesen...
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 002 — Steelers fan
Én már azzal is elégedett lennék, hs Ricsit megvernénk.

---------

Tóni a 4. WR aki 2 egymást követő szezonban min. 110 elkapást ér el. (Rice, C. Carter, Welker)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀Klaci79
Akkor a SB-ig hátradőlhetünk?😊fcancellara
Hát úgy nézem, de ott aztán szurkoljunk ne a Panthers jöjjön... 😊
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀Klaci79
Akkor a SB-ig hátradőlhetünk?😊
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 378 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Panthers meg vezeti a az NFC South-ot 😀

több mint 11 éve
Két playoff meccs jön, de ez erről szól és ha nem ütjük a Kansast, akkor egész egyszerűen nem is érdemeljük meg a PO-t. (náluk csak jobbak vannak bent ugye..)
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 378 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
BigBen career high, 4411 yardnál.

Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.fcancellara
(must have)fcancellara
Off.
Van mustod? 😀
On
Chiefstől én is fázom.vontod
Ricsiéket verni kell!!!

több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan

Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.fcancellara
(must have)fcancellara
Off.
Van mustod? 😀
On
Chiefstől én is fázom.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve

(must have)
több mint 11 éve

Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.
több mint 11 éve
Hja, el is feledtem...akkor minden oké, én vagyok a józsaru...😊
több mint 11 éve
Komolyan nem hiszem el, Ti kinek szurkoltok? Persze Jones nélkü más lett volna nekik, de nekünk is más, az O-nak is (hja úgy emlékszem, hogy kidérdeltük 7 pont előnynél)....hagyjuk már ezt, mert mindjárt elhányom magam....hja és igen, Heyward egy gyenge játékos és zárjuk, nincs értelme....elmegy a kedvem ilyenkor....bocsánat...Klemó
Jóvanna, csak azért mondta, hogy még jobb teljesítményre ösztönözze a fiúkat. Olvasnak ám minket odaát😀

több mint 11 éve
Komolyan nem hiszem el, Ti kinek szurkoltok? Persze Jones nélkü más lett volna nekik, de nekünk is más, az O-nak is (hja úgy emlékszem, hogy kidérdeltük 7 pont előnynél)...mert hát ugye nem kérdés, hogy mi is többet tudunk 27 pontnál....hagyjuk már ezt, mert mindjárt elhányom magam....hja és igen, Heyward egy gyenge játékos és zárjuk, nincs értelme....elmegy a kedvem ilyenkor....bocsánat...
több mint 11 éve
(Komolyan, szívből remélem, hogy Watt lesz az MVP.)
több mint 11 éve
ha nyer a denver akkor a 3 North csapat lesz PO résztvevő helyen...nem semmi
több mint 11 éve
Tegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.Klemó
Tegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Micsoda???? Bőven átlag feletti.Soldados
Szerinted 😉

Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.tenorx
Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokatKlaci79
Ilyen alapon melyik feltételezés nem felesleges? 😊

Egyébként meg szerintem de, rosszabbak voltak Julio nélkül. Nem is kicsit, ajánlom megnézésre az előző hetes meccsüket 😊
Szóval a nélküle se voltak rosszabbak nem hogy felesleges, de még helytelen feltételezés is.tenorx
Valóban, minden ilyen feltételezés helytelen...valószínűleg nem véletlenül mondják, hogy itt nincs ha.
Volt idén olyan meccs, hogy a liga egyik legjobb elkapója Antonio Brown két fumble-t csinált. Lehet Jones-nak is rossz meccse....inkább örülj a győzelemnek és kivételesen ne a rosszat keresd 😀
Bár tulajdonképpen azt csinálsz amit akarsz, bocs hogy szóltam...
több mint 11 éve
tenorx 14 037 — fő libsi
Tegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.Klemó
Tegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Szerinted 😉

Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.tenorx
Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokatKlaci79
Ilyen alapon melyik feltételezés nem felesleges? 😊

Egyébként meg szerintem de, rosszabbak voltak Julio nélkül. Nem is kicsit, ajánlom megnézésre az előző hetes meccsüket 😊
Szóval a nélküle se voltak rosszabbak nem hogy felesleges, de még helytelen feltételezés is.
több mint 11 éve
TP43 Pittsburgh Steelers 31
Bengals ki ellen játszik jövő héten?TP43
ők a denver ellen otthon, a ravens meg a texans ellen idegenbenKlaci79
Úgy látszik akkor Manningéknek nem csak ma leszek kénytelen szurkolni. Közben a Ravens nem teszi meg azt a szívességet, hogy leégjen a Jax ellen...
több mint 11 éve
Monday Night meccset a Denverrel otthon

több mint 11 éve
ők a denver ellen otthon, a ravens meg a texans ellen idegenben
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 002 — Steelers fan
JJ-vel ezek 40 pont alatt nem álltak volna meg.
Brown majdnem 1500 yardnál.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Szerinted 😉

Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokat
több mint 11 éve
TP43 Pittsburgh Steelers 31
Bengals ki ellen játszik jövő héten?
több mint 11 éve
tenorx 14 037 — fő libsi
Szerinted 😉

Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.