Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gilbert viszont edzett, ez jó hír. Már csak Harrison és Ike kérdéses.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Vasárnap Mr. Kiesel (na jó magyar verzió) látogat majd le az Endzone-ba 😀
Ő tuti tudja mi is az a Steelers 😀 Nem csak turiból kapta a ruhát 😀
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 820 — Steelers fan
Off:
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 | Dodó
Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊laby
A háziorvosomtól kérdeztem meg egyszer, "Doktor úr meg sajtfejű?"
Szerencsétlen már a tükör elé is odaállt, hogy leette magát, vagy mi a baj a fejével, mire el tudtam neki magyarázni, hogy nem az arca masszás, hanem a dzsekije tévesztett meg. Kapta valami rokontól...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Off:
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 | Dodó
Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊laby
ugyammá, majd biztos bevajja neked, ojan ez, mint a szabadköművesség :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Off:
Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊

több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 256
Off:
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 |
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
nálunk Gay, Ike és Harrison nem edzettek valamilyen sérülés miatt, Gay sérülése állítólag nem súlyos, ettől még ő játszani fog, a másik két játékos még kérdéses
több mint 11 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miattpolamalu
nem csak állítólag, hanem valójában zúzódott a csípője és a mai edzésen nem is vett részt...szerintem eddig csak nem akartuk elkiabálni és azért nem említette senki 😀Klaci79
Smith elég optimista vele kapcsolatban + elmondta hogy Jonesnak nem kell edzés, ha kickoffra rendbe jön, játszik.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
nem csak állítólag, hanem valójában zúzódott a csípője és a mai edzésen nem is vett részt...szerintem eddig csak nem akartuk elkiabálni és azért nem említette senki 😀
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Jobbulást neki... de ellenünk remélem csak a vip páholyban lesz...zzz888
1 meccset mondanak, az meg pont most esedékes velünk.
több mint 11 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Jobbulást neki... de ellenünk remélem csak a vip páholyban lesz...
több mint 11 éve
Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miatt
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀
Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Soldi és még sokan mondják, hogy rengeteg big play-t ad ajándékba a Steelers secondary és több (három) újságban és online felületen is olvastam kinn, valamint a mellettem lévő fanok is kórusban szidták az A.J. Green 40+ elkapás és TD után, hogy ez IS (!!!!) Mitchell hibája volt és befürödtünk vele, azaz BUST! Így leírva, ordítva...
Vélemény?desider
Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?Jan
Nem én mondogattam, hanem az amcsi fanok a lelátón, meg az újságírók írták (és nem a Hahotába)... ez tűnt fel! 😊desider
Ha már itthon vagy, lejössz majd az Endzone-ba is?polamalu
Hát, ha Stefán még beenged... 😊 persze, vasárnap ott leszek!
több mint 11 éve
Hát urak ma megjöttek a darázsmezek, Onfield mezek, Nike,(legalábbis nagyon jó hamisítvány 😀 ) Vasárnap meglátja aki lejön az Endzone-ba.
2 Keisel, és 1 Pola (1 pola és 1 Keisel gyerek méret 😀 )
25.99 $ darabja
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Én azt gondolom, hogy CB poszton folyik be a víz elsősorban, de egyetértek Soldival, hogy megkerülhetetlen az FS felelőssége is egy-egy mély játéknál. Én sem írnám még le, a mentalitása tetszik, idevaló és hiszem, hogy ha jobban ismeri a rendszert kevesebb lesz a hiba is és ezzel szemben sokkal több a splash play a részéről...

Azért szögezzük le még a hétvégi meccs kapcsán, hogy Kiesel és Harrison kiesése mellett is jól muzsikált az F7, amely azért elsősorban Mclendon visszatérésének volt köszönhető, de Tuitt és Moats is nekem nagyon kellemes meglepetés volt.

Óriási meccs lesz vasárnap...olyan, ami a Colts ellen volt, folyamatos ütésváltással. Nagyon fontos lesz a TO háború..meggyőződésem, hogy aki több labdát szerez az fog nyerni...
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell lett a hét támadó játékosa az AFC-ben.

Gilbert és Harrison egyelőre kérdéses, de Ike-ról sem mondott egyértelmű választ Tomlin a keddi sajtótájon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀
Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Soldi és még sokan mondják, hogy rengeteg big play-t ad ajándékba a Steelers secondary és több (három) újságban és online felületen is olvastam kinn, valamint a mellettem lévő fanok is kórusban szidták az A.J. Green 40+ elkapás és TD után, hogy ez IS (!!!!) Mitchell hibája volt és befürödtünk vele, azaz BUST! Így leírva, ordítva...
Vélemény?desider
Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?Jan
Nem én mondogattam, hanem az amcsi fanok a lelátón, meg az újságírók írták (és nem a Hahotába)... ez tűnt fel! 😊desider
Ha már itthon vagy, lejössz majd az Endzone-ba is?
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 921 — Keep pounding
Mitchell kapcsán egyértelmű, hogy nálunk a brutál front seven húzta fel a teljesítményét mint FS. Coverben sajnos nagyon homály, az ő terepe ha a box fellépve játszhat, csak itt nem ez a szerepköre. Nálunk sem az volt, de a tavalyi frontsevenünk sztem az elmúlt évek toronymagasan legjobbja volt az egész ligát tekintve, jellemző, hogy az a Drayton Florence top10 CB volt, akinek idén csapata sincs.
Vele kapcsolatban ami pozitívum, az az egészen elképesztő mentalitása és a hard hitter képessége, csak utóbbi itt nem nagyon fog kijönni nálatok, ha marad jelenlegi szerpekörében.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Vélemény?desider
Ha szigorúan az idei évet nézzük, akkor igen. Ugyanis megkerülhetetlen a FS felelőssége abban, hogy a liga második legtöbb passzolt big playét nyaltuk be eddig.

Az érem másik oldala, hogy verdiktet nem mondanék egy év után. Nézzük meg, hogy jövőre mi lesz, aztán kiderül. Clark 3. évében (2008) nyújtott először kimagasló teljesítményt, bár azt hozzáteszem, hogy ennél persze jobb volt első évében is. És Mitchell védelmében annyit elmondanék, hogy néha kijön, hogy miért is hoztuk ide, hard-hitter és a playmaker ability miatt, de azért utóbbiból is többet vártunk. Mindegy, várjuk meg a jövő évet, ha akkor sem javul, tuti jön a cut.Soldados
ő eredetileg SS lenne, de igazából engem az lepett meg, hogy a Panthersnél jól nyomta.Amadeus91
Nálunk az szóba se került, hogy SS legyen Troy miatt. Az első pillanattól kezdve FS-nek hoztuk Clark helyére.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 416
Vélemény?desider
Ha szigorúan az idei évet nézzük, akkor igen. Ugyanis megkerülhetetlen a FS felelőssége abban, hogy a liga második legtöbb passzolt big playét nyaltuk be eddig.

Az érem másik oldala, hogy verdiktet nem mondanék egy év után. Nézzük meg, hogy jövőre mi lesz, aztán kiderül. Clark 3. évében (2008) nyújtott először kimagasló teljesítményt, bár azt hozzáteszem, hogy ennél persze jobb volt első évében is. És Mitchell védelmében annyit elmondanék, hogy néha kijön, hogy miért is hoztuk ide, hard-hitter és a playmaker ability miatt, de azért utóbbiból is többet vártunk. Mindegy, várjuk meg a jövő évet, ha akkor sem javul, tuti jön a cut.Soldados
ő eredetileg SS lenne, de igazából engem az lepett meg, hogy a Panthersnél jól nyomta.
több mint 11 éve
Vélemény?desider

Az érem másik oldala, hogy verdiktet nem mondanék egy év után. Nézzük meg, hogy jövőre mi lesz, aztán kiderül. Clark 3. évében (2008) nyújtott először kimagasló teljesítményt, bár azt hozzáteszem, hogy ennél persze jobb volt első évében is. És Mitchell védelmében annyit elmondanék, hogy néha kijön, hogy miért is hoztuk ide, hard-hitter és a playmaker ability miatt, de azért utóbbiból is többet vártunk. Mindegy, várjuk meg a jövő évet, ha akkor sem javul, tuti jön a cut.

több mint 11 éve
Értettem, amit írtál, s én arra reagáltam, hogy annak a D-nek nem volt igazi gyenge pontja. 😉 Legfeljebb a 2nd corner, de ennyi hibapont nem elég ahhoz, hogy szétszedjenek. És nem is tudtak. 😊 Találkoztunk nagyon jó Offense-ekkel, sőt, akár elit Offense-ekkel. Az elmúlt tíz évben nem sok olyan brutál schedule volt, mint 2008-ban nekünk. Ott azt az egységet senki nem tudta szétszedni. Pont úgy, ahogy 2007-ben sem tudta senki megállítani a Pats O-t - az SB-ig. 😀 😀Soldados
4 meccset buktunk abban az alapszakaszban, mind a 4-et akkori PO csapatoktól. Akkor is voltak jó és kevésbé jó matchup-ok, például -ahogy emlékszem- az akkori Eagles nagyon nem feküdt nekünk. Elég nagy mákunk volt, hogy a PO-ban ebből a 4 csapatból eggyel sem kellett játszani.

Pl a Ravenst alapszakaszban oda-vissza vertük, Titans simán lenyomott minket, PO-ban a Ravens kiejtette a Titanst és így olyan csapattal kellett AFC döntőt játszanunk, akiket a szezonban már kétszer legyőztünk és nem a nekünk sokkal rosszabb matchup-ot jelentő Titansel. SD-Colts párosnál hasonló volt a szitu. Szóval szerencsénk is volt.Jan
De a védelmet senki nem verte meg, az Offense volt okádék a vereségek alkalmával és még egyes győzelmekkor is. Esetleg a Titans-nek sikerült akkor sebet ejtenie a védelmen, a többinek még azt se.

Szerencse persze kell és a PO-ban mindig a választható legjobb ellenfél jött (ezt magam is többször írtam arról az évről), de erről már igazán nem mi tehetünk, hogy ők jöttek velünk szembe. 😊

több mint 11 éve
Nfl.com "Two players in NFL history have three straight games with at least 200 yards from scrimmage: Le'Veon Bell in the past three weeks and Walter Payton in 1977. Not bad company." 😀
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan
Vélemény?desider
Gondolom felé kisebb a türelem mint a régi játékosaink felé.
Ha megnézzük hogy Taylor miket csinált az utóbbi két meccsen, meg Polamalunak is milyen megmozdulásai voltak idén, akkor mondhatjuk hogy Mitchell semennyire sem lóg ki abból az egységből.