NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
OFFEzen a héten sajna tuti nem, de ezt mondtam neked múlt héten.
Soldi, Endzone?
OFFdesider
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
xtaki
3 441
csak akkor orultem volna jobban a KC kiesesenek, ha egy kihagyott FG-al tortenik...bocs...ezt ki kellett magambol irnom! 😊
több mint 10 éve
Mért megeszik szegényt?? Az nem tilos az USA-ban?? 😀
több mint 10 éve
Ez nagyjából jó összefoglalása annak, amit gondolok a dologról.Így nem annyira gáz, h marad Haley, mert a két fő probléma: a gyenge futás és az idióta management megoldására is van terv.Ó elnézést...elmentünk a rossz irányba és mivel dolgozom is közben még nem találtam vissza.Ja és állítólag Haley marad, de Kirby Wilsonnak (RB Coach) és Tomlinnak is több beleszólása lesz az O-ba a jövőben.SoldadosEz tényleg senkit nem érdekelt? 😊 Minimum egy jó kis trollkodásra számítottam, de még egy nyamvadt reakció sem érkezett rá. 😕 Pedig én felkészültem a PO-meccsek helyetti flame-áradatra. 😊Soldados
Egyetértek azonban a döntéssel, bár nem tudom, hogy eddig miért nem ez történt.
Elég egyértelmű, hogy komoly energiákat szeretnénk fordítani jövőre a futásra és az idő kérdésére is. Vajon mit szól hozzá Haley, hogy csökken a beleszólása a döntésekbe?
Nekem egybként minden szempontból tetszik az irány, az OL edző elküldésével is egyetértettem, hiába a fejlődés, de futásban semmi nem történt és elsősorban ezért nem jutottunk PO-be. Legalábbis ezt mondanám első helyen ha sorrendet kellene állítani.Klaci79
A futásnál a ZBS nem jött be, Bell úgy futott 3,5-ös átlaggal, h első kontakt után még rendszeresen hozzátett pár yardot. Ez elfogadhatatlan. Gondolom az új OL-coach-csal visszatérünk a PBS-hez, reméljük meghozza az eredményét. Ez a passzblokkolást nem befolyásolja (sokan aggódtak, h újra széttörik Bent), a PBS / ZBS futásblokkolási séma, a pass protectionre nincs hatással.
A másik probléma miatt van, h Tomlinnak és Wilsonnak is több beleszólása lesz az O-ba, reméljük kordában tudják tartani Haley faszságait.
+1 Ben is szeretné ha maradna, gondolom ez volt a fő ok, h nem vágtuk ki, hanem máshogy próbáljuk orvosolni a problémákat.Shilkor
Annyi megjegyzésem van, hogy én inkább az elküldés mellett vettem volna, de ha már marad, akkor ez így (valamelyest) elfogadható számomra, aztán a puding próbája úgyis az evés lesz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Így nem annyira gáz, h marad Haley, mert a két fő probléma: a gyenge futás és az idióta management megoldására is van terv.Ó elnézést...elmentünk a rossz irányba és mivel dolgozom is közben még nem találtam vissza.Ja és állítólag Haley marad, de Kirby Wilsonnak (RB Coach) és Tomlinnak is több beleszólása lesz az O-ba a jövőben.SoldadosEz tényleg senkit nem érdekelt? 😊 Minimum egy jó kis trollkodásra számítottam, de még egy nyamvadt reakció sem érkezett rá. 😕 Pedig én felkészültem a PO-meccsek helyetti flame-áradatra. 😊Soldados
Elég egyértelmű, hogy komoly energiákat szeretnénk fordítani jövőre a futásra és az idő kérdésére is. Vajon mit szól hozzá Haley, hogy csökken a beleszólása a döntésekbe?
Nekem egybként minden szempontból tetszik az irány, az OL edző elküldésével is egyetértettem, hiába a fejlődés, de futásban semmi nem történt és elsősorban ezért nem jutottunk PO-be. Legalábbis ezt mondanám első helyen ha sorrendet kellene állítani.Klaci79
A futásnál a ZBS nem jött be, Bell úgy futott 3,5-ös átlaggal, h első kontakt után még rendszeresen hozzátett pár yardot. Ez elfogadhatatlan. Gondolom az új OL-coach-csal visszatérünk a PBS-hez, reméljük meghozza az eredményét. Ez a passzblokkolást nem befolyásolja (sokan aggódtak, h újra széttörik Bent), a PBS / ZBS futásblokkolási séma, a pass protectionre nincs hatással.
A másik probléma miatt van, h Tomlinnak és Wilsonnak is több beleszólása lesz az O-ba, reméljük kordában tudják tartani Haley faszságait.
+1 Ben is szeretné ha maradna, gondolom ez volt a fő ok, h nem vágtuk ki, hanem máshogy próbáljuk orvosolni a problémákat.
több mint 10 éve
Sanders megtartása gyakorlatilag képtelenség.Kinek????Szerintem felesleges Brown meg Sanders mögé ilyen korán húzni 😀 (igen, célzok ezzel arra hogy meg kéne tartani emánuelt)BigBen7
Jaaa, hogy te őt húznád a 2. ban értem márpolamalu
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Egyrészt Sanders megtartása várhatóan nagyon sokba kerülne, másrészt egy ilyen jó felépítésű WR aranyat érne Brown mellett. De ez nézőpont kérdése. Én szívesen látnám Matthews-t a csapatban.Kinek????Szerintem felesleges Brown meg Sanders mögé ilyen korán húzni 😀 (igen, célzok ezzel arra hogy meg kéne tartani emánuelt)BigBen7
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Kinek????Szerintem felesleges Brown meg Sanders mögé ilyen korán húzni 😀 (igen, célzok ezzel arra hogy meg kéne tartani emánuelt)
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Te kéred mindig, hogy írjam le a posztját is...most magamtól megtettem 😊közben azért nézni kell 2. körös draftunk, Jordan Matthews kiváló teljesítményét is 😀Na most mi van??? Nem értem ezt.polamalu
Bocs Zoli, WR és a Vanderbilt-et erősíti..5 elkapás 143 yard 2 TD...jó lesz köszönjük..ehhh...Klaci79
több mint 10 éve
közben azért nézni kell 2. körös draftunk, Jordan Matthews kiváló teljesítményét is 😀Na most mi van??? Nem értem ezt.
Bocs Zoli, WR és a Vanderbilt-et erősíti..5 elkapás 143 yard 2 TD...jó lesz köszönjük..ehhh...Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
közben azért nézni kell 2. körös draftunk, Jordan Matthews kiváló teljesítményét is 😀Bocs Zoli, WR és a Vanderbilt-et erősíti..5 elkapás 143 yard 2 TD...jó lesz köszönjük..ehhh...
több mint 10 éve
A hívásokba is vagy csak az összeállításba, meg az ember választásba?Mert ez így nem infó. Az, hogy marad nálam hétfőn már eldölt
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ó elnézést...elmentünk a rossz irányba és mivel dolgozom is közben még nem találtam vissza.Ja és állítólag Haley marad, de Kirby Wilsonnak (RB Coach) és Tomlinnak is több beleszólása lesz az O-ba a jövőben.SoldadosEz tényleg senkit nem érdekelt? 😊 Minimum egy jó kis trollkodásra számítottam, de még egy nyamvadt reakció sem érkezett rá. 😕 Pedig én felkészültem a PO-meccsek helyetti flame-áradatra. 😊Soldados
Nekem egybként minden szempontból tetszik az irány, az OL edző elküldésével is egyetértettem, hiába a fejlődés, de futásban semmi nem történt és elsősorban ezért nem jutottunk PO-be. Legalábbis ezt mondanám első helyen ha sorrendet kellene állítani.
több mint 10 éve
Troll troll troll troll trollJa és állítólag Haley marad, de Kirby Wilsonnak (RB Coach) és Tomlinnak is több beleszólása lesz az O-ba a jövőben.SoldadosEz tényleg senkit nem érdekelt? 😊 Minimum egy jó kis trollkodásra számítottam, de még egy nyamvadt reakció sem érkezett rá. 😕 Pedig én felkészültem a PO-meccsek helyetti flame-áradatra. 😊Soldados
Árad a troll
több mint 10 éve
Ja és állítólag Haley marad, de Kirby Wilsonnak (RB Coach) és Tomlinnak is több beleszólása lesz az O-ba a jövőben.SoldadosEz tényleg senkit nem érdekelt? 😊 Minimum egy jó kis trollkodásra számítottam, de még egy nyamvadt reakció sem érkezett rá. 😕 Pedig én felkészültem a PO-meccsek helyetti flame-áradatra. 😊
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Na jó...😀Azt ne erőltessük inkább. Egy középiskolában talán még elmenne :-PpolamaluRendben menjünk...de azért még pár jó évem lenne QB-ként is, nem? 😛🏈Klaci79Én-e?? Dehogynem úgy mennék mint akit sóspuskával valagba lőttek. Vinnélel QB edzőnek Soldoi, meg programigazgatónak. Ádi lenne a recruitért felelős. Süti pedig csak úgy jönne a jó hangulatot csinálni.Na az ok...de te meg nem akarod itt hagyni kis magyar posványunkat 😀Klaci79És ha engem a papucsgyűjteményemmel???polamaluMost nézem Kugler ott is végzett?polamaluIgen ott végzett...azért is merült fel a neve náluk. De elég gyengécske alakulat, valszeg ha Haley-t viszik sem lenne több győzelmük... 😀Klaci79
Agree or Disagreepolamalu
több mint 10 éve
Ó ez a stáb nagyszerűen tudna zavart kelteni hidd el 😀én zavar-felelős-kócs akarok lenni, mindenhéten háporúúúúúúúúhuhúúúúúúúúúúúúúúúsutianapÉn-e?? Dehogynem úgy mennék mint akit sóspuskával valagba lőttek. Vinnélel QB edzőnek Soldoi, meg programigazgatónak. Ádi lenne a recruitért felelős. Süti pedig csak úgy jönne a jó hangulatot csinálni.Na az ok...de te meg nem akarod itt hagyni kis magyar posványunkat 😀Klaci79És ha engem a papucsgyűjteményemmel???polamaluMost nézem Kugler ott is végzett?polamaluIgen ott végzett...azért is merült fel a neve náluk. De elég gyengécske alakulat, valszeg ha Haley-t viszik sem lenne több győzelmük... 😀Klaci79
több mint 10 éve
Azt ne erőltessük inkább. Egy középiskolában talán még elmenne :-PRendben menjünk...de azért még pár jó évem lenne QB-ként is, nem? 😛🏈Klaci79Én-e?? Dehogynem úgy mennék mint akit sóspuskával valagba lőttek. Vinnélel QB edzőnek Soldoi, meg programigazgatónak. Ádi lenne a recruitért felelős. Süti pedig csak úgy jönne a jó hangulatot csinálni.Na az ok...de te meg nem akarod itt hagyni kis magyar posványunkat 😀Klaci79És ha engem a papucsgyűjteményemmel???polamaluMost nézem Kugler ott is végzett?polamaluIgen ott végzett...azért is merült fel a neve náluk. De elég gyengécske alakulat, valszeg ha Haley-t viszik sem lenne több győzelmük... 😀Klaci79
több mint 10 éve
én zavar-felelős-kócs akarok lenni, mindenhéten háporúúúúúúúúhuhúúúúúúúúúúúúúúúÉn-e?? Dehogynem úgy mennék mint akit sóspuskával valagba lőttek. Vinnélel QB edzőnek Soldoi, meg programigazgatónak. Ádi lenne a recruitért felelős. Süti pedig csak úgy jönne a jó hangulatot csinálni.Na az ok...de te meg nem akarod itt hagyni kis magyar posványunkat 😀Klaci79És ha engem a papucsgyűjteményemmel???polamaluMost nézem Kugler ott is végzett?polamaluIgen ott végzett...azért is merült fel a neve náluk. De elég gyengécske alakulat, valszeg ha Haley-t viszik sem lenne több győzelmük... 😀Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Rendben menjünk...de azért még pár jó évem lenne QB-ként is, nem? 😛🏈Én-e?? Dehogynem úgy mennék mint akit sóspuskával valagba lőttek. Vinnélel QB edzőnek Soldoi, meg programigazgatónak. Ádi lenne a recruitért felelős. Süti pedig csak úgy jönne a jó hangulatot csinálni.Na az ok...de te meg nem akarod itt hagyni kis magyar posványunkat 😀Klaci79És ha engem a papucsgyűjteményemmel???polamaluMost nézem Kugler ott is végzett?polamaluIgen ott végzett...azért is merült fel a neve náluk. De elég gyengécske alakulat, valszeg ha Haley-t viszik sem lenne több győzelmük... 😀Klaci79
több mint 10 éve
OK, meghajlok, de akkor is 😀
több mint 10 éve
Elnézést, nem akartam őket lenézniNFL OL edző > Sokadosztályú NCAA HCA UTEP elsőosztályú (FBS-es) egyetem.vassadi
Szerintempolamalu
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Látod Zoli...tudtam én, hogy nem fog tetszeni a ledegradálásod Ádinak 😀NFL OL edző > Sokadosztályú NCAA HCA UTEP elsőosztályú (FBS-es) egyetem.vassadi
Szerintempolamalu