NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
16
5
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Állítólag Ray Brownt, a Panthers assistant OL edzőjét szeretnénk meginterjúvolni a megüresedett helyre.SoldadosVéleményezd, mer nem mindenki van képben minden egyes edzőbával ligaszerte😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Állítólag Ray Brownt, a Panthers assistant OL edzőjét szeretnénk meginterjúvolni a megüresedett helyre.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Aki szeretné ezt a zseniális sztár irányítót személyesen látni, mint sztárszakács az ételeit kóstolni, nem mellesleg, mint soccer játékos az aranylabda esélyese. Annak a családi napon a helye 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Passzolt TD-k voltak...futottam is egyet, de egy holding miatt nem adták meg...már ott is sejthettem volna, hogy ez egy ilyen idény lesz...szemét zebrák 😀Na jó de passzolt, elkapott vagy futott TD-k voltak ezek? Vagy esetleg valaki a saját passzát kapta el az endzone-ban, és az kettőt ért? 😀bcsarliHé olyan nekem is volt, csak nem családi napon, úgyhogy az enyém nem ér annyit. 😀 Ettől függetlenül Steeler akarok lenni, szólhatsz pár szót az érdekembe is. 😊labyKi vagy Te, Al Bundy? 😀bcsarliGyanús...én is velük tárgyalok a szerződésemről...4TD 1 meccsen, nem győzöm hangsúlyozni! 😀Klaci79Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉SoldadosÉs az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
- Az OL-coach kirúgásának oka egyértelmű: tragikus futásblokkolás.Soldados
több mint 10 éve
Nekem elkapottból jutott 4, az nem éri? 😀Na jó de passzolt, elkapott vagy futott TD-k voltak ezek? Vagy esetleg valaki a saját passzát kapta el az endzone-ban, és az kettőt ért? 😀bcsarliHé olyan nekem is volt, csak nem családi napon, úgyhogy az enyém nem ér annyit. 😀 Ettől függetlenül Steeler akarok lenni, szólhatsz pár szót az érdekembe is. 😊labyKi vagy Te, Al Bundy? 😀bcsarliGyanús...én is velük tárgyalok a szerződésemről...4TD 1 meccsen, nem győzöm hangsúlyozni! 😀Klaci79Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉SoldadosÉs az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Mókás volt így Bicknel elküldése után utólag megnézni az "agree or disagree"-t a steelers.com-on... 😊
több mint 10 éve
Na jó de passzolt, elkapott vagy futott TD-k voltak ezek? Vagy esetleg valaki a saját passzát kapta el az endzone-ban, és az kettőt ért? 😀Hé olyan nekem is volt, csak nem családi napon, úgyhogy az enyém nem ér annyit. 😀 Ettől függetlenül Steeler akarok lenni, szólhatsz pár szót az érdekembe is. 😊labyKi vagy Te, Al Bundy? 😀bcsarliGyanús...én is velük tárgyalok a szerződésemről...4TD 1 meccsen, nem győzöm hangsúlyozni! 😀Klaci79Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉SoldadosÉs az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Hé olyan nekem is volt, csak nem családi napon, úgyhogy az enyém nem ér annyit. 😀 Ettől függetlenül Steeler akarok lenni, szólhatsz pár szót az érdekembe is. 😊Ki vagy Te, Al Bundy? 😀bcsarliGyanús...én is velük tárgyalok a szerződésemről...4TD 1 meccsen, nem győzöm hangsúlyozni! 😀Klaci79Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉SoldadosÉs az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Gyere el a családi napra és meglátod 😕)Ki vagy Te, Al Bundy? 😀bcsarliGyanús...én is velük tárgyalok a szerződésemről...4TD 1 meccsen, nem győzöm hangsúlyozni! 😀Klaci79Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉SoldadosÉs az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Ki vagy Te, Al Bundy? 😀Gyanús...én is velük tárgyalok a szerződésemről...4TD 1 meccsen, nem győzöm hangsúlyozni! 😀Klaci79Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉SoldadosÉs az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Gyanús...én is velük tárgyalok a szerződésemről...4TD 1 meccsen, nem győzöm hangsúlyozni! 😀Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉SoldadosÉs az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Nem tűnt fel, hogy az elmúlt napokban kevesebbet írtam? Négy napja csak ezekről tárgyalunk Tomlinnal, Colberttel és a Rooneykkal. 😉És az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀polamaluÉn elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mark Kaboly A run game nem vált jobbá, pontosabban nem az OL-től. Bell dobott rajta sokat azzal, hogy ő rendre hozta contact után is a yardokat, de még vele sem érte el a megfelelő szintet talán 2 kivételt leszámítva. Én tutira nem bánom a menesztését az OL tragikusan kezdett mindkét téren, egyikben aztán javult az idény végére nem is keveset, de a run blocking szar volt végig. Anélkül pedig nem igazán lehet domináns csapatot, vagy Offense-t építeni. (Ettől még TH-nak nem kéne persze hülyeségeket hívnia 😀)
This I know: Bicknell held OL together and got better despite 6 starting combos, 12 in-game combos; run game got better; linemen loved him.
Ráfoghatunk bármit,de én is hajlok a személyes ellentétre.Blitzburgh
több mint 10 éve
És az hogy Soldi mit akar az már smafu, az már senkit sem érdekel?? Ne hagyd magad 😀Én elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.Soldados- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Én elküldeném a pocsék stratégiai hívások és a rossz time management miatt, de ahogy már írtam, sztem az erősebb befejezés megmenti. Illetve ami számomra is elfogadható, vagy racionális magyarázat, hogy BB a maradása mellett van.- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
Mark Kaboly This I know: Bicknell held OL together and got better despite 6 starting combos, 12 in-game combos; run game got better; linemen loved him.
Ráfoghatunk bármit,de én is hajlok a személyes ellentétre.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
viszont Ben szeretné ha maradna, ez pedig eléggé fontos tényező....ezzel nem igen lehet vitatkozni, hogy a passzjáték jobb lett Haleyvel, a futásban meg a támadó fal,a támadó fal edző és az ő keze is egyaránt benne van- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀polamalu
több mint 10 éve
- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnakAkkor Haleynek is mennie kell, mert pocsék volt a játékhivás rendszer játékelméletileg 😀
több mint 10 éve
- Pouncey elküldése szóba sem kerülhet - rookie deal és kiváló center (nem All-Pro, de kiváló), így semmi értelme a cutnak- Az OL-coach kirúgásának oka egyértelmű: tragikus futásblokkolás.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tetszik vagy nem, eredményes volt, tudom a futásban még nem teljesen, de oda meg olyan emberek kellenek akik tudnak futást blokkolni, Most visszaállunk a szögelésre és megint ütik verik majd Bent, de jó lesz.polamaluA zone block szerintem inkább a futás segítése miatt kellett...azt nem teljesítette...ezért a váltás
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igen...nyilván nem személyes ellentét, hanem a zone block miatt vagy a futás hiánya miatt...hiába nem bántották bent az év végén annyit, de futásban mindenképp gyengék voltunk...különösen Spaeth visszajöveteléig...hogy más is van e azt sosem fogjuk megtudniMondom én, valamiért nem jöttek ki. Milyen más irányba, amikor kiemelkedően megvédte a fal a Francsi QB-t?? Jövőre megint töretjük?polamaluSzerintem a zone block nem tetszett neki.Shilkor
több mint 10 éve
Tetszik vagy nem, eredményes volt, tudom a futásban még nem teljesen, de oda meg olyan emberek kellenek akik tudnak futást blokkolni, Most visszaállunk a szögelésre és megint ütik verik majd Bent, de jó lesz.
több mint 10 éve
Mondom én, valamiért nem jöttek ki. Milyen más irányba, amikor kiemelkedően megvédte a fal a Francsi QB-t?? Jövőre megint töretjük?polamaluSzerintem a zone block nem tetszett neki.
több mint 10 éve
Mondom én, valamiért nem jöttek ki. Milyen más irányba, amikor kiemelkedően megvédte a fal a Francsi QB-t?? Jövőre megint töretjük?
több mint 10 éve
“I have decided to go in a different direction with respect to the coaching of our offensive line,” Head Coach Mike Tomlin said. “I want to thank Jack for his contributions during the 2013 season, and I wish him well in the future.”