NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Laci, az lesz próbóler akit a nézők beszavaznak, nem az aki valóban a legjobb. Tudjuk, látjuk, hogy vannak olyanok akik megérdemelnék, de kimaradnak.Szerintem akkor ketten vagytok. Valaki nem lesz pro bowler véletlenül. Ez leginkább akkor látszik amikor nincs a pályán és nem megy a futásKlaci79Klemó, igazad van, de én nem bízom Pounceyban, még, ha sokak szerint Pro bolw szintű (sztem nem az) akkor sem. Jövőre van szerződése Pounceynak és bizonyítson, hogy egészségesen Ő a legjobb, akkor maradjon. Wallace meg sztem jó backupnak. Viszont, ha jövőre is megsérül és játszik két meccset mindenképpen ajánljunk neki egy 5-6 évre szóló giga szerződést, azonnal :-PpolamaluCsak, hogy ne maradj egyedül... Szerintem picit túl van értékelve a probólkaliber titulussal. 😊kittli
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Szerintem akkor ketten vagytok. Valaki nem lesz pro bowler véletlenül. Ez leginkább akkor látszik amikor nincs a pályán és nem megy a futásKlemó, igazad van, de én nem bízom Pounceyban, még, ha sokak szerint Pro bolw szintű (sztem nem az) akkor sem. Jövőre van szerződése Pounceynak és bizonyítson, hogy egészségesen Ő a legjobb, akkor maradjon. Wallace meg sztem jó backupnak. Viszont, ha jövőre is megsérül és játszik két meccset mindenképpen ajánljunk neki egy 5-6 évre szóló giga szerződést, azonnal :-PpolamaluCsak, hogy ne maradj egyedül... Szerintem picit túl van értékelve a probólkaliber titulussal. 😊kittli
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Az lejött Zoli...😊Cutlert én se értem de a macik történelmének legjobb qb-ja. Képzeld milyen volt a többi. De azért én kicsit drukkolok neki, ugyanakkor a pénz szerintem irreális. Akárcsak mi, így ők is ráfekszenek a vedele draft-ra. Remélem nem a legjobbakat viszik előlünk
Nyilván nem is fogunk vele hosszabbítani, ameddig vissza nem tér és nem játszik egy-két mérkőzést. Ugyanakkor mégis ilyenkor jó elkezdeni tárgyalni vele, nincs kedve nagy számokat mondani...😊
Közben Cutler 2020-ig hosszabbított. Dögöljek, meg, ha értem mire fel, de mondjuk Én nem vagyok egy Cutler fan és nem is a csapatommal hosszabbított...Klemó
több mint 10 éve
Klemó, igazad van, de én nem bízom Pounceyban, még, ha sokak szerint Pro bolw szintű (sztem nem az) akkor sem. Jövőre van szerződése Pounceynak és bizonyítson, hogy egészségesen Ő a legjobb, akkor maradjon. Wallace meg sztem jó backupnak. Viszont, ha jövőre is megsérül és játszik két meccset mindenképpen ajánljunk neki egy 5-6 évre szóló giga szerződést, azonnal :-PpolamaluCsak, hogy ne maradj egyedül... Szerintem picit túl van értékelve a probólkaliber titulussal. 😊
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Az lejött Zoli...😊Nyilván nem is fogunk vele hosszabbítani, ameddig vissza nem tér és nem játszik egy-két mérkőzést. Ugyanakkor mégis ilyenkor jó elkezdeni tárgyalni vele, nincs kedve nagy számokat mondani...😊
Közben Cutler 2020-ig hosszabbított. Dögöljek, meg, ha értem mire fel, de mondjuk Én nem vagyok egy Cutler fan és nem is a csapatommal hosszabbított...
több mint 10 éve
Klemó, igazad van, de én nem bízom Pounceyban, még, ha sokak szerint Pro bolw szintű (sztem nem az) akkor sem. Jövőre van szerződése Pounceynak és bizonyítson, hogy egészségesen Ő a legjobb, akkor maradjon. Wallace meg sztem jó backupnak. Viszont, ha jövőre is megsérül és játszik két meccset mindenképpen ajánljunk neki egy 5-6 évre szóló giga szerződést, azonnal :-P
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Pouncey prow bowl kaliber és nem gondolom, hogy mi nem így számolunk vele, hacsak nincs maradandó sérülése. Emellett fontos csapategység teremtő pozitív személyiség. Velasco szintén kezdő szintű kaliber center és így nem hiszem, hogy ilyen cap helyzetben meg tudunk egyezni vele. Tackle poziban cserével megvan a komplett OL. Wallace megtartása olcsón jó lehet, hiszen ezzel megvan a backup center és ő guard poziban is bevethető. Az a nagyon jó hír viszont, hogy kimondhatjuk azt, hogy megvan a kezdő OL és depthet keresünk, ami óriási és nagy szó. Futásban kell még fejlődnie ennek a csapatnak és ehhez még egy guard kerestetik. Prospect így várható a hátsó körből, ha csak nem valamelyik középsőben elkapunk egy lecsúszó behemótot...
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
OK megadom magam...nem tudom, miért passzblokkolást írtam 😀, de futást akartam, úgyhogy teljesen jogos...futásblokkolásban nagyon gyengeFostert sokkal gyengébb G-nek tartom a passzblokkolása bőven hagy kívánnivalót, de egy jó előszezonban talán felhozzák őt is.Klaci79Pont hogy passzblokkolásban még egészen elfogadható Foster, futásblokkolásban viszont majdhogynem reménytelen.vassadi
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
gyerekek...most adják sport tv-n a chi-gb meccs ismétlését és közben a híreket a SD-KC meccsről...ezt még hallgatni is borzalmas 😕
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Fostert sokkal gyengébb G-nek tartom a passzblokkolása bőven hagy kívánnivalót, de egy jó előszezonban talán felhozzák őt is.Klaci79Pont hogy passzblokkolásban még egészen elfogadható Foster, futásblokkolásban viszont majdhogynem reménytelen.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Én bizony egyértelmű Pouncey mellett vagyok. Big Ben sem sok évadot úszott meg sérülés nélkül, most végre sikerült neki és jövőre remélhetőleg Pouncey-nak sem lesz baja. Ettől függetlenül ez kiszámíthatatlan és nem is szabad ezzel számolni. Ha Velasco apróért marad, akkor meg kell tartani, mert Pouncey G-ben is jó opció. Fostert sokkal gyengébb G-nek tartom a passzblokkolása bőven hagy kívánnivalót, de egy jó előszezonban talán felhozzák őt is. Majd nézd csak meg, hogy egy Pouncey-DeCastro kezdő esetében milyen jó kis futójátékot tud majd Bell mutatni nekünk. Másik téma, de Will Allent én megtartanám mindenképp. Nem mondom, hogy nélküle bajban lennénk, de nem kerülne sokba és most is a legtöbb meccsen megbízhatóan játszott.
Elnézve Pouncey sérülését idén, attól akkor is megsérült volna, ha korábban sosem 😕
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Szerencsére se nekem se neked nincs beleszólása a csapat ilyen irányú tevékenységébe 😀Akkor most afelé tartunk, hogy mindhárom FA-s center és Pouncey is maradjon, vagy Snow kimehet a hóra?
Én azt mondom, hogy a következő szezon után mint free A menjen, meglátjuk mit gondol majd a vezetőség. Egyébként aki minden szezonban szinte ugyanazon sérülést szenvedi el, arról feltételezhető, simán matematikai alapon is, hogy a következő szezonban is el fogja szenvedni ugyanazt. 😉
Velascót, honnan szedted ki a szövegemből?? Én Wallace-ról beszéltem, Velascó is sérült.polamalu
több mint 10 éve
Szerencsére se nekem se neked nincs beleszólása a csapat ilyen irányú tevékenységébe 😀 Én azt mondom, hogy a következő szezon után mint free A menjen, meglátjuk mit gondol majd a vezetőség. Egyébként aki minden szezonban szinte ugyanazon sérülést szenvedi el, arról feltételezhető, simán matematikai alapon is, hogy a következő szezonban is el fogja szenvedni ugyanazt. 😉
Velascót, honnan szedted ki a szövegemből?? Én Wallace-ról beszéltem, Velascó is sérült.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Ha mindig úgy számolnánk, hogy "na ő tuti megsérül jövőre, ne hosszabbítsunk vele" akkor nem maradna túl sok játékosunk.....De ha mondjuk elküldjük Pounceyt, de a helyén Velasco egy rakat sz*r lesz, akkor meg az addig Pouney "ellenesek" fognak sírni, hogy basszus, csak jó lett volna megtartani
több mint 10 éve
Nincs keveredés, Velasco jött, sérült és jelenleg Wallace volt a centerSzerintem itt Velasco-C. Williams ki-kicsoda keveredés van. Velasco maradjon (a ciki, hogy sokáig sérült!), Cody mehet és még így is megmarad a Hó (Snow) biztonsági év eleji kukázásra.desiderHűha. Attól, hogy egy szezon elején kukázott 3rd string centernek kényszerből játszania kellett néhány meccset kezdőként, és a teljesítménye nem volt teljes katasztrófa, még nem fogod rá lecserélni a franchise centeredet.vassadiNa ja, de előtte, is szezon end sérülése volt, az első idényét játszotta csak végig, ha jól emlékszem. Vagyis így sztem nehéz lenne rá építeni, főleg, hogy kérdéses, hogyan bírja majd. A Pro bowl szintet meg ne hozzuk ide, mert az egy szer volt az első évében, sosem lesz már olyan. Maradjon Wallace olcsóért, max cserének az utolsó évét végigviszi Pouncey. Esetleg átmozgatjuk guardba. Azt is tud.polamaluMinden attól függ, hogy a jelenleg nagy zsua alatt játszók (Troy, Vugyli, Ben, Timmons, ..) mennyit engednek és milyen struktrálásra hajlandóak. Velük tudunk nyerni helyeket. A kiegészítőknél, azokat kell megtartani akiket veterán minimumért lehet és érnek is annyit. Wallace sztem egészen jól pótolta Pounceyt aki az utolsó évébe lép és szinte az első évén kívül mindig sérüléssel fejezte be a szezonjait. Nagy tehetség, de biztos kell Ő nekünk hosszútávon. Üvegtestű mint Lefty volt.polamaluAzért ha valakit megkínálnak egy olyannal, mint DeCastro az első héten Pouncey-t, az könnyen üvegtestű lesz.Klaci79
Arról nehogymár Pouncey tegyen hogy megsérült 😀 az meg végképp abszurd hogy még a Super Bowl vereséget is igencsak az ő nyakába varrod 😊 Mert hát uye nem a 2 ben interceptionön, a Rashard fumblen ment el, vagy azon hogy a game winning driveban Ben 3.-nál nem a 2 full szabad célpontnak dobta oda a labdát amivel meglett volna a first downBigBen7Nem csak az Ő nyakába, de tudjuk, hogy ott már nüanszok számítanak. Mintha írtam volna, hogy a De Castrost, nem varroma anyakába, meg azt sem, hogy megsérül, ilyen a teste ennyit bír. Tartsuk meg nagy fizetésért, aztán minden szezonban kukázzunk valahonnan egy centert. Adjunk neki jó hosszútávút, mint a Bears Cutlernek.
Amikor jövőre sírtok, hogy most mi legyen, mert nincs Pouncey, mert megsérült, akkor gondoljatok vissza erre
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Arról nehogymár Pouncey tegyen hogy megsérült 😀 az meg végképp abszurd hogy még a Super Bowl vereséget is igencsak az ő nyakába varrod 😊 Mert hát uye nem a 2 ben interceptionön, a Rashard fumblen ment el, vagy azon hogy a game winning driveban Ben 3.-nál nem a 2 full szabad célpontnak dobta oda a labdát amivel meglett volna a first down
több mint 10 éve
Gizinéni
522
W. Allen Tomlin-kedvenc, de öreg, szerintem Shamarko, Polamalu, Ike és Golden és a PQ-s Ventrone bőven elég, akárcsak Sylvester helyén Foote, V. Williams, Spence...W.Allen-t nem ártana megtartani, még akkor is kellene ha Ike menne FS-be.Újabb tippsor, javaslat, kívánalom, mittudoménmi: a 22 FA közül ki maradjon/ki marad a szeptemberi rosteren (boldolva a javaslatom - 9 fő)?Worilds, jó lenne, de esélytelen. A többi OKpolamalu
W. Allen, Burress, Clark, Cotchery, Dwyer, Hood, D. Johnson, F. Jones, Keisel, McBriar, M. Palmer, Sanders, Snow, Stephens-Howling, Sylvester, Velasco, C. Wallace, Warren, Westerman, Whimper, Woods, Worilds.
Vélemény?desider
Sylvester-re is látok esélyt, a roster többi alakulásától függően.laby
több mint 10 éve
Tudod Ádi, ha én lennék döntési kényszerben lecsertélném, lehet én "unortodoxul" (milyen divatos felénk) gondolkodom, de nekem Pouncey nem a világot megváltó center. Én biza lecserélném, nekem nem megbízható az az ember aki megsérül és a SB-on nem tud játszani, ezzel, jócskán hozzájárul a vereséghez, aztán, nem számítom a De Castros-t, mert arról mondjuk nem tehet, a következő szezonban is megsérül és kiesik. Nekem ez egy franchise sérült és pont. Akkor hozzunk helyette mást. A nem volt katasztrófa jelző sztem nem igaza srácra, mert korrektül lehozta a meccseket, annak ellenére, hogy úgy kellett beugrania. Egy holtszezonnal, meg simán felérhet Pouncey szintjére. Általában én is osztom a maradjunk a francsi embereknél, mert rájuk kell építeni. Nekem azonban Pouncey, már nem az!Hűha. Attól, hogy egy szezon elején kukázott 3rd string centernek kényszerből játszania kellett néhány meccset kezdőként, és a teljesítménye nem volt teljes katasztrófa, még nem fogod rá lecserélni a franchise centeredet.vassadiNa ja, de előtte, is szezon end sérülése volt, az első idényét játszotta csak végig, ha jól emlékszem. Vagyis így sztem nehéz lenne rá építeni, főleg, hogy kérdéses, hogyan bírja majd. A Pro bowl szintet meg ne hozzuk ide, mert az egy szer volt az első évében, sosem lesz már olyan. Maradjon Wallace olcsóért, max cserének az utolsó évét végigviszi Pouncey. Esetleg átmozgatjuk guardba. Azt is tud.polamaluMinden attól függ, hogy a jelenleg nagy zsua alatt játszók (Troy, Vugyli, Ben, Timmons, ..) mennyit engednek és milyen struktrálásra hajlandóak. Velük tudunk nyerni helyeket. A kiegészítőknél, azokat kell megtartani akiket veterán minimumért lehet és érnek is annyit. Wallace sztem egészen jól pótolta Pounceyt aki az utolsó évébe lép és szinte az első évén kívül mindig sérüléssel fejezte be a szezonjait. Nagy tehetség, de biztos kell Ő nekünk hosszútávon. Üvegtestű mint Lefty volt.polamaluAzért ha valakit megkínálnak egy olyannal, mint DeCastro az első héten Pouncey-t, az könnyen üvegtestű lesz.Klaci79
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Szerintem itt Velasco-C. Williams ki-kicsoda keveredés van. Velasco maradjon (a ciki, hogy sokáig sérült!), Cody mehet és még így is megmarad a Hó (Snow) biztonsági év eleji kukázásra.Hűha. Attól, hogy egy szezon elején kukázott 3rd string centernek kényszerből játszania kellett néhány meccset kezdőként, és a teljesítménye nem volt teljes katasztrófa, még nem fogod rá lecserélni a franchise centeredet.vassadiNa ja, de előtte, is szezon end sérülése volt, az első idényét játszotta csak végig, ha jól emlékszem. Vagyis így sztem nehéz lenne rá építeni, főleg, hogy kérdéses, hogyan bírja majd. A Pro bowl szintet meg ne hozzuk ide, mert az egy szer volt az első évében, sosem lesz már olyan. Maradjon Wallace olcsóért, max cserének az utolsó évét végigviszi Pouncey. Esetleg átmozgatjuk guardba. Azt is tud.polamaluMinden attól függ, hogy a jelenleg nagy zsua alatt játszók (Troy, Vugyli, Ben, Timmons, ..) mennyit engednek és milyen struktrálásra hajlandóak. Velük tudunk nyerni helyeket. A kiegészítőknél, azokat kell megtartani akiket veterán minimumért lehet és érnek is annyit. Wallace sztem egészen jól pótolta Pounceyt aki az utolsó évébe lép és szinte az első évén kívül mindig sérüléssel fejezte be a szezonjait. Nagy tehetség, de biztos kell Ő nekünk hosszútávon. Üvegtestű mint Lefty volt.polamaluAzért ha valakit megkínálnak egy olyannal, mint DeCastro az első héten Pouncey-t, az könnyen üvegtestű lesz.Klaci79
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hűha. Attól, hogy egy szezon elején kukázott 3rd string centernek kényszerből játszania kellett néhány meccset kezdőként, és a teljesítménye nem volt teljes katasztrófa, még nem fogod rá lecserélni a franchise centeredet.Na ja, de előtte, is szezon end sérülése volt, az első idényét játszotta csak végig, ha jól emlékszem. Vagyis így sztem nehéz lenne rá építeni, főleg, hogy kérdéses, hogyan bírja majd. A Pro bowl szintet meg ne hozzuk ide, mert az egy szer volt az első évében, sosem lesz már olyan. Maradjon Wallace olcsóért, max cserének az utolsó évét végigviszi Pouncey. Esetleg átmozgatjuk guardba. Azt is tud.polamaluMinden attól függ, hogy a jelenleg nagy zsua alatt játszók (Troy, Vugyli, Ben, Timmons, ..) mennyit engednek és milyen struktrálásra hajlandóak. Velük tudunk nyerni helyeket. A kiegészítőknél, azokat kell megtartani akiket veterán minimumért lehet és érnek is annyit. Wallace sztem egészen jól pótolta Pounceyt aki az utolsó évébe lép és szinte az első évén kívül mindig sérüléssel fejezte be a szezonjait. Nagy tehetség, de biztos kell Ő nekünk hosszútávon. Üvegtestű mint Lefty volt.polamaluAzért ha valakit megkínálnak egy olyannal, mint DeCastro az első héten Pouncey-t, az könnyen üvegtestű lesz.Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
2014-es idény:Azért ezt ne egyszerűsítsük le ennyire. Tény az, hogy néha mintha félvállról vettünk volna csapatokat, de hogy ez valóban így lenne, az azért merész kijelentés. Néha a nagy meccseken látszott valami probléma, de a gyengébb meccseken sem annyira a motivációval volt a gond, mint egyéni hibák sokasága. Elég pl az Oakland elleni meccs első play-ére gondolni
Az volt néha az érzésem az elmúlt években, hogy sok meccshez a csapat is úgy állt hozzá, hogy x-y-t meg kell verni otthon, ergo meg is lesz a meccs, aztán nem készültek rájuk eleget, és jól el is picsáztak minket.
Aztán ennek (is) köszönhetően a húzósabb meccsekbe meg többet adtak bele a fiúk és azok meg bejöttek...
Ezt a fajta lazaságot, és következetlenséget érzem én az elmúlt pár évben, ami szerintem főleg edzői és egyfajta mentális hiba, sokkal szigorúbban-jobban kellene készülni a meccsekre.Big B
több mint 10 éve
Na ja, de előtte, is szezon end sérülése volt, az első idényét játszotta csak végig, ha jól emlékszem. Vagyis így sztem nehéz lenne rá építeni, főleg, hogy kérdéses, hogyan bírja majd. A Pro bowl szintet meg ne hozzuk ide, mert az egy szer volt az első évében, sosem lesz már olyan. Maradjon Wallace olcsóért, max cserének az utolsó évét végigviszi Pouncey. Esetleg átmozgatjuk guardba. Azt is tud.Azért ha valakit megkínálnak egy olyannal, mint DeCastro az első héten Pouncey-t, az könnyen üvegtestű lesz.Klaci79Minden attól függ, hogy a jelenleg nagy zsua alatt játszók (Troy, Vugyli, Ben, Timmons, ..) mennyit engednek és milyen struktrálásra hajlandóak. Velük tudunk nyerni helyeket. A kiegészítőknél, azokat kell megtartani akiket veterán minimumért lehet és érnek is annyit. Wallace sztem egészen jól pótolta Pounceyt aki az utolsó évébe lép és szinte az első évén kívül mindig sérüléssel fejezte be a szezonjait. Nagy tehetség, de biztos kell Ő nekünk hosszútávon. Üvegtestű mint Lefty volt.polamaluW.Allen-t nem ártana megtartani, még akkor is kellene ha Ike menne FS-be.Újabb tippsor, javaslat, kívánalom, mittudoménmi: a 22 FA közül ki maradjon/ki marad a szeptemberi rosteren (boldolva a javaslatom - 9 fő)?Worilds, jó lenne, de esélytelen. A többi OKpolamalu
W. Allen, Burress, Clark, Cotchery, Dwyer, Hood, D. Johnson, F. Jones, Keisel, McBriar, M. Palmer, Sanders, Snow, Stephens-Howling, Sylvester, Velasco, C. Wallace, Warren, Westerman, Whimper, Woods, Worilds.
Vélemény?desider
több mint 10 éve
Big B
62
2014-es idény:Az volt néha az érzésem az elmúlt években, hogy sok meccshez a csapat is úgy állt hozzá, hogy x-y-t meg kell verni otthon, ergo meg is lesz a meccs, aztán nem készültek rájuk eleget, és jól el is picsáztak minket.
Aztán ennek (is) köszönhetően a húzósabb meccsekbe meg többet adtak bele a fiúk és azok meg bejöttek...
Ezt a fajta lazaságot, és következetlenséget érzem én az elmúlt pár évben, ami szerintem főleg edzői és egyfajta mentális hiba, sokkal szigorúbban-jobban kellene készülni a meccsekre.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Otthon illik megverni mindenkit, bár ez nyilván nem fog sikerülni. Nagy kérdés az is, hogy kivel mikor játszunk, mert jobb lenne pl egy Saints-et december végén fogadni, mint szeptemberben. Ettől függetlenül meleg lesz a Chiefs és a Colts meccs is, de a Tampa se lesz könnyű, a Texans-ról nem is beszélve. Nagyon ideális a sorsolásunk, mert a Panthers-et kivéve az erősekkel otthon játszunk, de nem szabad elfelejteni, hogy mostanában a Titans is komoly problémákat okozott. Ha azonban PO-t akarunk akkor nyerni kell ott is. Atlanta mindenképp veszélyes, két évet egymás után nem fognak így bebukni, a Jets mindig gáz, úgyhogy nem biztos, hogy ez az év könnyű lesz. Persze más lenne ha a 2013-as forma alapján játszanánk, de nem úgy fogunk.Imhol a 2014-es alapszakasz ellenfeleink:Azért én azt mondom, hogy lesznek ott rázós meccsek és olyan 6 vereséget már most bekönyvelhetünk. Remélem nem lesz igazam. az is igaz, hogy 10-6-al csoportot lehet nyerni és be lehet jutni a PO-ba, vagyis jövőre a PO mentes év csalódás lenne számomra, idén még azt sem vártam a szezon előtt, hogy egyáltalán harcban leszünk. Most majd jön Laci barátom és lehurrog, az örök pesszimizmusom miatt 😀polamalu
HEINZ FIELD: Bengals, Browns, Buccaneers, Chiefs, Colts, Saints, Ravens, Texans
ON THE ROAD: Bengals, Browns, Falcons, Jaguars, Jets, Panthers, Ravens, Titans
Kövezzetek meg érte, de meggyőződésem, hogy ebből többet hozunk ki, mint az elmúlt idényből.desider
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Azért ha valakit megkínálnak egy olyannal, mint DeCastro az első héten Pouncey-t, az könnyen üvegtestű lesz.Minden attól függ, hogy a jelenleg nagy zsua alatt játszók (Troy, Vugyli, Ben, Timmons, ..) mennyit engednek és milyen struktrálásra hajlandóak. Velük tudunk nyerni helyeket. A kiegészítőknél, azokat kell megtartani akiket veterán minimumért lehet és érnek is annyit. Wallace sztem egészen jól pótolta Pounceyt aki az utolsó évébe lép és szinte az első évén kívül mindig sérüléssel fejezte be a szezonjait. Nagy tehetség, de biztos kell Ő nekünk hosszútávon. Üvegtestű mint Lefty volt.polamaluW.Allen-t nem ártana megtartani, még akkor is kellene ha Ike menne FS-be.Újabb tippsor, javaslat, kívánalom, mittudoménmi: a 22 FA közül ki maradjon/ki marad a szeptemberi rosteren (boldolva a javaslatom - 9 fő)?Worilds, jó lenne, de esélytelen. A többi OKpolamalu
Vélemény?desider