NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
egy Woodleyhoz hasonló teljesítményt Worilds is tudna hozni bőven kevesebb pénzért....Woodley az egyik leg túlhypoltabb OLB a ligában.
Idén valóban nem volt rossz, de ahogy Worilds át ment a másik oldalra ő is volt annyira jó
Nomeg Woodley sokkal sérülékenyebb is, persze ez nem jelenti azt hogy jövőre is meg fog sérülni, de ez is valószínűleg közre fog játszani ebben a kérdésben
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Az egyetlen játékosunk, aki All-Pro lett az természetesen AB. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ő is csak 2nd teambe került.

Amúgy Ádival szinte mindenben egyetértek, azt leszámítva, hogy Clark szerintem tuti távozó. Illetve Worilds még érdekes téma lehet, de jelenleg - az ismert okok miatt - egyértelműen az a valószínű(bb), hogy elengedjük. De ha sikerülne úgy alakítani a capet (hosszabbításokkal, cutokkal és paycutokkal), hogy Worilds esetleges hosszabbításával együtt is júniusig elbírjuk Woodley terhét, akkor...Soldados
Igazából az a kérdés, hosszú távon ki legyen a LOLB Woodley vagy Worilds. Ha Woodley-t június 1. után cutoljuk, azzal 8 milliót nyerünk, annyi meg kb úgyis kelleni fog a rookie szerződésekre + a roster feltöltésére, szóval elméletileg megtehetjük, h Jason mellett döntünk.Shilkor
Igazán érdekes lenne. Worlids valóban jól játszott néhány meccsen LOLB-ben, de vajon ezért kivágnánk Woodley-t? Szerintem inkább megpróbáljuk fizetéscsökkentéssel megoldani a dolgot. Woodley is tudja, hogy veszített a lendületéből az utolsó két évben és gyanítható, hogy máshol sem kapna többet. Worlids-ban viszont annyira még nem bízom, mert volt pár jó meccse.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Az egyetlen játékosunk, aki All-Pro lett az természetesen AB. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ő is csak 2nd teambe került.

Amúgy Ádival szinte mindenben egyetértek, azt leszámítva, hogy Clark szerintem tuti távozó. Illetve Worilds még érdekes téma lehet, de jelenleg - az ismert okok miatt - egyértelműen az a valószínű(bb), hogy elengedjük. De ha sikerülne úgy alakítani a capet (hosszabbításokkal, cutokkal és paycutokkal), hogy Worilds esetleges hosszabbításával együtt is júniusig elbírjuk Woodley terhét, akkor...Soldados
Igazából az a kérdés, hosszú távon ki legyen a LOLB Woodley vagy Worilds. Ha Woodley-t június 1. után cutoljuk, azzal 8 milliót nyerünk, annyi meg kb úgyis kelleni fog a rookie szerződésekre + a roster feltöltésére, szóval elméletileg megtehetjük, h Jason mellett döntünk.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Amúgy Ádival szinte mindenben egyetértek, azt leszámítva, hogy Clark szerintem tuti távozó. Illetve Worilds még érdekes téma lehet, de jelenleg - az ismert okok miatt - egyértelműen az a valószínű(bb), hogy elengedjük. De ha sikerülne úgy alakítani a capet (hosszabbításokkal, cutokkal és paycutokkal), hogy Worilds esetleges hosszabbításával együtt is júniusig elbírjuk Woodley terhét, akkor...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ádi! Azokat hagytam, akik nekem nem stimmelnek, mint azt korábban írtam.
Sztem Worilds megtartása azért kényszerű, mert zéró a passrush és ROLB Harrison óta. Tudom Vugyli drága,rossz a szerződése a capnek, DE: JJ messze van még az ígéretektől, OLB depth pedig nincs. LOLB-on teljesítettünk, de csak ott, a passrush pedig a kétoldaliságtól hatékony.
Ha megy, akkor vegyünk helyette valakit.

W. Allent szeretem, de a meccs végén már hozzák neki a nyugdíjat. 😊 Shamarko, Golden, Troy és Ike elég ide szvsz.

McBriar jó volt, tudom nem szép leírni, de Meskót kábé annyival múlta felül, mint Temesvár távolsága Ausztráliától. Idény elején kell visszavásárolni, addig meg hadd keresgéljen.desider
Worilds helyzetével kapcsolatban én már minden gondolatomat és érvemet leírtam korábban, úgyhogy ez ügyben én már csak annyit akarok nyilatkozni (amint eljön az ideje), hogy "én megmondtam". 😊

Az Ike -> FS dolgot én még korántsem venném készpénznek, és ha Ike marad corner, Clark pedig távozik, akkor bizony Allen még elfér ebben a safety-állományban cserének. Főleg, ha a draftról sem hozunk senkit erre a posztra, de ha mégis, akkor sem árt megtartani egy hozzá hasonló relatíve megbízható backupot egy ilyen sor mellé: Troy, Shamarko, Golden, rookie S. Ebben a szezonban is öt safety-t tartottunk a rosteren.

Average: 41.3 yard (32.)
Net average: 35 yard (34.)
Inside 20: 13 (40-szer puntolt, ehhez viszonyítsd.)
Ez minden, csak nem jó McBriartől. Nagyjából ugyanaz a helyzet, mint Meskóval; ilyen számokat bárki összehoz.
Kérem a következőt.vassadi
Meggyőztetek. 😊
Én megmondtam. 😊desider
ne add már fel ilyen könnyen...itt ez nem szokás 😀
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Sztem Worilds megtartása azért kényszerű, mert zéró a passrush és ROLB Harrison óta. Tudom Vugyli drága,rossz a szerződése a capnek, DE: JJ messze van még az ígéretektől, OLB depth pedig nincs. LOLB-on teljesítettünk, de csak ott, a passrush pedig a kétoldaliságtól hatékony.

W. Allent szeretem, de a meccs végén már hozzák neki a nyugdíjat. 😊 Shamarko, Golden, Troy és Ike elég ide szvsz.

McBriar jó volt, tudom nem szép leírni, de Meskót kábé annyival múlta felül, mint Temesvár távolsága Ausztráliától. Idény elején kell visszavásárolni, addig meg hadd keresgéljen.desider
Worilds helyzetével kapcsolatban én már minden gondolatomat és érvemet leírtam korábban, úgyhogy ez ügyben én már csak annyit akarok nyilatkozni (amint eljön az ideje), hogy "én megmondtam". 😊

Az Ike -> FS dolgot én még korántsem venném készpénznek, és ha Ike marad corner, Clark pedig távozik, akkor bizony Allen még elfér ebben a safety-állományban cserének. Főleg, ha a draftról sem hozunk senkit erre a posztra, de ha mégis, akkor sem árt megtartani egy hozzá hasonló relatíve megbízható backupot egy ilyen sor mellé: Troy, Shamarko, Golden, rookie S. Ebben a szezonban is öt safety-t tartottunk a rosteren.

Ez minden, csak nem jó McBriartől. Nagyjából ugyanaz a helyzet, mint Meskóval; ilyen számokat bárki összehoz.
Kérem a következőt.vassadi
Meggyőztetek. 😊
Én megmondtam. 😊
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

Kérem a következőt.
több mint 10 éve
A szabadügynökeinkről:

Worilds: Lehetne vitatkozni azon, hogy Sanders és Worilds közül melyikük maradásának kisebb a valószínűsége... Ha valaki képes volt Erik Waldennek 16 milliós szerződést adni, akkor Worilds is kapni fog olyan ajánlatot, amivel Colberték nem tudnak/akarnak majd versenyezni.

W. Allen: Rutinos veterán, kellő tapasztalattal bír LeBeau rendszerében; amikor be kellett szállnia a védelembe, megbízható játékot hozott, és mellette korrekt special teamer. Ha Clark távozik, én mindenképpen megtartanám Allent cserének. Tavaly még megpróbálkozott egy dallasi kitérővel, ahol akár a kezdő helyre is pályázhatott volna, de nem jött össze; ha akarjuk, szerintem gond nélkül vissza tudjuk igazolni.

McBriar: Kell egy megbízható punter. Nem ő lesz az.vassadi

Sajnos ROLB-ben Worlids pont annyira volt gyenge, mint JJ, utóbbi viszont egyrészt ígéret, másrészt pedig olcsóbb megoldás is. Hátsó körökben jöhet akár egy OLB, de Worlids megtartására úgysem lesz pénz, tehát a vita elég prózai.
W. Allen szerintem ennyi pénzért tökéletes megoldás, arról nem beszélve, hogy ha valaki ismeri a rendszert az aranyat ér és még Golden pl nem bizonyította, hogy bármivel is jobb lenne, Ike pedig a jövő zenéje FS-ben.
Jobb puntert pedig tudunk szerezni. Meskó nem jött be, de McBriar szintű azért van sok ebben a ligában, hátha valaki még jobbat tud nyújtani. Az a Meskó aki nálunk játszott ne legyen mérce.
több mint 10 éve
A szabadügynökeinkről:

Worilds: Lehetne vitatkozni azon, hogy Sanders és Worilds közül melyikük maradásának kisebb a valószínűsége... Ha valaki képes volt Erik Waldennek 16 milliós szerződést adni, akkor Worilds is kapni fog olyan ajánlatot, amivel Colberték nem tudnak/akarnak majd versenyezni.

W. Allen: Rutinos veterán, kellő tapasztalattal bír LeBeau rendszerében; amikor be kellett szállnia a védelembe, megbízható játékot hozott, és mellette korrekt special teamer. Ha Clark távozik, én mindenképpen megtartanám Allent cserének. Tavaly még megpróbálkozott egy dallasi kitérővel, ahol akár a kezdő helyre is pályázhatott volna, de nem jött össze; ha akarjuk, szerintem gond nélkül vissza tudjuk igazolni.

McBriar: Kell egy megbízható punter. Nem ő lesz az.vassadi

McBriar jó volt, tudom nem szép leírni, de Meskót kábé annyival múlta felül, mint Temesvár távolsága Ausztráliától. Idény elején kell visszavásárolni, addig meg hadd keresgéljen.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
ezt feldobhatnád Steelers.hu-ra is 😀 úgyis kevés a cikk így offseasonbanBigBen7
Már elkészült oda is ennek a variációja, de majd csak a jövő héten terveztük. Most minden NFL szurkoló a Wild Card-al van elfoglalva, a jövő hét eleje jó lehet.
több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
ezt feldobhatnád Steelers.hu-ra is 😀 úgyis kevés a cikk így offseasonban
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A szabadügynökeinkről:

Sanders, Cotchery: Sanders megtartása nagyjából esélytelen, ami azt jelenti, hogy egyrészt Cotchery-t valahogy mindenképpen ide kell láncolni még legalább egy évre, másrészt valóban, így már a korai WR draft is prioritásnak tekintendő. Szerencsére már az underclassmanek közül is jelentkezett több olyan játékos, aki potenciális célpont lehet, és még folytatódni fog a sor - mondhatjuk, hogy a lehető legjobbkor van nálunk WR need.

Clark: Nála a maradástól kezdve a másik csapathoz igazoláson át a visszavonulásig minden benne van a lehetőségek között. Az biztos, hogy ha megtartjuk, illetve meg akarjuk tartani, akkor a veterán minimumnál többet nem fogunk kínálni. De ahogy arról már szó volt, könnyen megeshet, hogy a stáb 2014-ben már nem számolna vele kezdőként, ez esetben pedig lehet, hogy egyáltalán nem is áll szándékukban Colbertéknek visszaigazolni őt.

Keisel, Hood, Woods: A legnagyobb talány a defensive end poszt, illetve a komplett védőfal alakulása; tippelni sem mernék arra, hogy fog kinézni a szezon elején a DL-állomány és a depth chart. Visszatérünk-e az eredeti tervhez, és Heyward hosszú távon RDE lesz, vagy marad a bal oldalon? Woods alighanem maradni fog olcsón, de mi lesz az ő sorsa: kezdő DE, kezdő NT, esetleg megragad backup szintjén? Tulajdonképpen ugyanezek a kérdések feltehetők McLendonnal kapcsolatban is. Simán alakulhat úgy is, hogy majd a draft korai köreiben kell/akarnak védőfal-embert húzni, akár DE, akár NT posztra, vagy éppenséggel mindkettőre. Kihagytam valamit? 😊 ... Ami fix, hogy Hoodot hosszú távra legfeljebb backupnak hoznám vissza; én a magam részéről azt gondolom, nem hagyott kétséget afelől, hogy sohasem lesz kezdő kaliberű 3-4 DE. Ha Keisel marad (egyéves szerződés keretében, veterán minimumért), ő még egy évig stopgap megoldásnak megfelel kezdőként, amíg: A) kiderül, mit várhatunk Woodstól és McLendontól, B) felkészülhet mögötte egy újonc DE.

Velasco, Wallace: Velasco sérült, és ha a TC-re fel is épül, valószínűbbnek tartom, hogy megpróbál olyan csapatot találni, ahol esélye lehet kezdőbe kerülni, vagy ha ez nem sikerül neki, akkor inkább kivár, hátha szezon közben - sérülés miatt - hívják valahova. Wallace megtartása egyébként is valamivel olcsóbb lenne, és ő sem volt vészes, úgyhogy én őt hoznám vissza backupnak Pouncey mögé. Mellesleg elviekben guardot is tud játszani.

Dwyer, Stephens-Howling, F. Jones: Dwyer maradjon, LSH és Jones helyett viszont lehet, hogy érdemesebb lenne hozni valakit a draft hátsó köreiben. Kettejük közül úgyis legfeljebb az egyik maradhatna, előbbi ráadásul súlyos sérülésből lábadozik.

Sylvester: Már tavaly is nagyjából elkönyveltük, hogy vége a pittsburghi karrierjének, aztán mégis megtartotta a csapat backupnak / special teamernek. ILB-ben adott Timmons, ott van Vince Williams, visszatér Foote és talán Spence, úgyhogy Sly-nak most sem túl biztatóak a kilátásai, aztán ki tudja...

Whimper: Lehet, hogy megtartjuk, de én inkább kukáznék más veteránt az FA-piacról.

D. Johnson, Palmer: Spaeth személyében megvan a stabil második számú tight end, úgyhogy Johnsontól valószínűleg elbúcsúzhatunk, és Palmert is legfeljebb camp body-ként láthatjuk viszont.

McBriar: Kell egy megbízható punter. Nem ő lesz az.

Burress: Nem csak a pittsburghi kalandjának, de alighanem a profi pályafutásának is vége.

Warren: Long snapper.

Westerman, E. Olsen, R. Butler: A szezon végén igazoltuk le őket, legfeljebb camp body-ként térhetnek vissza.
több mint 10 éve
Imhol a 2014-es alapszakasz ellenfeleink:
HEINZ FIELD: Bengals, Browns, Buccaneers, Chiefs, Colts, Saints, Ravens, Texans
ON THE ROAD: Bengals, Browns, Falcons, Jaguars, Jets, Panthers, Ravens, Titans
Kövezzetek meg érte, de meggyőződésem, hogy ebből többet hozunk ki, mint az elmúlt idényből.desider
Azért én azt mondom, hogy lesznek ott rázós meccsek és olyan 6 vereséget már most bekönyvelhetünk. Remélem nem lesz igazam. az is igaz, hogy 10-6-al csoportot lehet nyerni és be lehet jutni a PO-ba, vagyis jövőre a PO mentes év csalódás lenne számomra, idén még azt sem vártam a szezon előtt, hogy egyáltalán harcban leszünk. Most majd jön Laci barátom és lehurrog, az örök pesszimizmusom miatt 😀polamalu
Azért jó a pesszimistáknak, mert csak pozitív meglepetés érheti őket... 😊
ettől függetlenül én 6 (kötelező!) W-vel indítottam a számolgatást... 😊desider
Hazain: Browns, Buccs, Bengals és Ravens kötelező, a többi ki-ki lesz
Idegenben: Browns, Jags, Titans (ez nem fog összejönni tuti), Jets, kötelező lenne a többi lehetséges. A Falcons szinte tuti bukó, ott nyerni az esélytelen.
Ez így 8 tuti biztos, jó legyen 7 mert a Titans egy véleményes, nyerni kellene, de ezzel szoktunk a legjobban megszenvedni. Vagyis a pozitív szezon, ha a mostani formát nézzük nem álom. Ezen javítani lehet simán. Jó draft, jó szerződés struktúrálgatás.polamalu
Én pont a buccs-t nem tartanám kötelezőnek. Jó játékoskerete új edző.... könnyen lehet belőlük egy Kansas vagy Carolina típusú sikersztori.malkav
Igen, ők tényleg feljöhetnek. Szerintem azonban még távol vannak a KC-től. Rajtuk csak egy átlagos QB nem tud segíteni. Ott még egy kicsit jobb védelem kellene és talán egy jobb fal is. De nem lennék meglepve azért ha jövőre jó csapat lenne a Tampa.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Én csak azt tudom, hogy idén, amikor kedvezőtlenek voltak a match upok, akkor azokat a meccseket majd mind behúztuk, amikor meg - elvileg - nem, azokat elbuktuk. Én azt mondom, hogy ha az O továbbfejlődik, a D pedig stabilizálódik, akkor nem fogok félni senkitől. Jó volna most már egy ilyen idény....
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Az lejött Zoli...😊

Nyilván nem is fogunk vele hosszabbítani, ameddig vissza nem tér és nem játszik egy-két mérkőzést. Ugyanakkor mégis ilyenkor jó elkezdeni tárgyalni vele, nincs kedve nagy számokat mondani...😊

Közben Cutler 2020-ig hosszabbított. Dögöljek, meg, ha értem mire fel, de mondjuk Én nem vagyok egy Cutler fan és nem is a csapatommal hosszabbított...Klemó
Cutlert én se értem de a macik történelmének legjobb qb-ja. Képzeld milyen volt a többi. De azért én kicsit drukkolok neki, ugyanakkor a pénz szerintem irreális. Akárcsak mi, így ők is ráfekszenek a vedele draft-ra. Remélem nem a legjobbakat viszik előlünkKlaci79
Mit akarsz? A cseréje 13-1 es TD/INT mutatóval rendelkezik és 109-es QBR-rel? Frencsájz irányító! 😊

Viccet félretéve jó Cutler, de hogy megér-e ennyit, remélem a következő pár év pozitív tekintetben megadja a választ.......csi77
Igen, Cutler jó, de rá bizonyosan nem építenék franchise-t. Képes nagyon jó játékra és biztosan lesz olyan idény, hogy ő vezeti el a PO-ba a csapatot, de nem leader típus nem pozitív személyiség. Nekem ez utóbbi alap, hogy egy csapatot köré lehessen építeni. Persze not my business...
több mint 10 éve
Kövezzetek meg érte, de meggyőződésem, hogy ebből többet hozunk ki, mint az elmúlt idényből.desider
Azért én azt mondom, hogy lesznek ott rázós meccsek és olyan 6 vereséget már most bekönyvelhetünk. Remélem nem lesz igazam. az is igaz, hogy 10-6-al csoportot lehet nyerni és be lehet jutni a PO-ba, vagyis jövőre a PO mentes év csalódás lenne számomra, idén még azt sem vártam a szezon előtt, hogy egyáltalán harcban leszünk. Most majd jön Laci barátom és lehurrog, az örök pesszimizmusom miatt 😀polamalu
Idegenben: Browns, Jags, Titans (ez nem fog összejönni tuti), Jets, kötelező lenne a többi lehetséges. A Falcons szinte tuti bukó, ott nyerni az esélytelen.
Ez így 8 tuti biztos, jó legyen 7 mert a Titans egy véleményes, nyerni kellene, de ezzel szoktunk a legjobban megszenvedni. Vagyis a pozitív szezon, ha a mostani formát nézzük nem álom. Ezen javítani lehet simán. Jó draft, jó szerződés struktúrálgatás.polamalu
Én pont a buccs-t nem tartanám kötelezőnek. Jó játékoskerete új edző.... könnyen lehet belőlük egy Kansas vagy Carolina típusú sikersztori.malkav
Azért a Heinzen... AZ szerintem kötelező, lenne még, de az már túl optimista scenario, inkább a pesszimistát nézzük. Ilyen a Ravens vagy a Bengals sem kötelező, pedig az, azok fontos meccsek.
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Én pont a buccs-t nem tartanám kötelezőnek. Jó játékoskerete új edző.... könnyen lehet belőlük egy Kansas vagy Carolina típusú sikersztori.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Az elmúlt 23 év legkevesebb sackjét értük el idén (34). Tavaly 37. előtte '11-ben 35 zsákot húztunk az ellenfél irányítóira.polamalu
vót bajunk bőven, nemhogy zacskózzunk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az elmúlt 23 év legkevesebb sackjét értük el idén (34). Tavaly 37. előtte '11-ben 35 zsákot húztunk az ellenfél irányítóira.
több mint 10 éve
A támadófalról egy kis értékelés, egy insidertől (Ramon Foster)
 www.steelers.com/news/article-1/Can-the-O-line-become-a-strength/9152e5cf-0ab3-403d-ae22-e61d82908c9d
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Az lejött Zoli...😊

Nyilván nem is fogunk vele hosszabbítani, ameddig vissza nem tér és nem játszik egy-két mérkőzést. Ugyanakkor mégis ilyenkor jó elkezdeni tárgyalni vele, nincs kedve nagy számokat mondani...😊

Közben Cutler 2020-ig hosszabbított. Dögöljek, meg, ha értem mire fel, de mondjuk Én nem vagyok egy Cutler fan és nem is a csapatommal hosszabbított...Klemó
Cutlert én se értem de a macik történelmének legjobb qb-ja. Képzeld milyen volt a többi. De azért én kicsit drukkolok neki, ugyanakkor a pénz szerintem irreális. Akárcsak mi, így ők is ráfekszenek a vedele draft-ra. Remélem nem a legjobbakat viszik előlünkKlaci79
Mit akarsz? A cseréje 13-1 es TD/INT mutatóval rendelkezik és 109-es QBR-rel? Frencsájz irányító! 😊

Viccet félretéve jó Cutler, de hogy megér-e ennyit, remélem a következő pár év pozitív tekintetben megadja a választ.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Teljesen fölöslegesnek érzem már most tippelgetni az őszi meccsekre. Addigra minden a feje tetejére állhat, nem lehet kiindulni abból, hogy hogyan zárult ez az alapszakasz. Minden csapat változni fog addig, a mienk is. Jönnek az új emberek, miközben már az edzőtáborokban is klasszisok és biztos kezdők dőlhetnek ki a sorból egész évre. Hogy a Hernandez faktorról ne is beszéljek. Semmi sem garantálja pl, hogy az év végére egész pofásan összeállt offense ugyanígy tudja folytatni ősszel. Senki sem tudja megmondani előre, mely játékosok és csapatok fognak akár erőn felül is teljesíteni, mert kiteljesedik az önbizalmuk, és kik azok akik a hajszálon múló vesztes mérkőzésekből nem erőt tudnak meríteni, hanem a görcsös bizonyítási vágy egyre inkább elbizonytalanítja őket. Ez egy nagyon sok szereplős sakkjátszma, amiben kilenc hónapra előre tippelni tiszta lutri.Red Star
Beszélhetnénk arról is, hogy mit érünk el a rájátszásban, ja hopp nem jutottunk be. A szurkoló meg olyan, hogy szeret beszélni a csapatáról, vitatkozni, érvelni. Bocsásd meg ezt nekünk kérlek 😀
több mint 10 éve
Teljesen fölöslegesnek érzem már most tippelgetni az őszi meccsekre. Addigra minden a feje tetejére állhat, nem lehet kiindulni abból, hogy hogyan zárult ez az alapszakasz. Minden csapat változni fog addig, a mienk is. Jönnek az új emberek, miközben már az edzőtáborokban is klasszisok és biztos kezdők dőlhetnek ki a sorból egész évre. Hogy a Hernandez faktorról ne is beszéljek. Semmi sem garantálja pl, hogy az év végére egész pofásan összeállt offense ugyanígy tudja folytatni ősszel. Senki sem tudja megmondani előre, mely játékosok és csapatok fognak akár erőn felül is teljesíteni, mert kiteljesedik az önbizalmuk, és kik azok akik a hajszálon múló vesztes mérkőzésekből nem erőt tudnak meríteni, hanem a görcsös bizonyítási vágy egyre inkább elbizonytalanítja őket. Ez egy nagyon sok szereplős sakkjátszma, amiben kilenc hónapra előre tippelni tiszta lutri.Red Star
Minden tippelés lutri, dehát kockázat nélkül nincs rizikó 😀
az idény eleji "fut-e 1000 yardot Bell"is lutri, vagy nem? Mégis valahol ebből lehet megismerni a másik véleményét, azt elfogadni vagy cáfolni. Érvelni és vitatkozni. A vita pedig közösséget kovácsol(t), feltéve, ha nem unalomból űzzük, mert akkor meddő és érdektelen lesz, akár a Haley kontra Arians sztori fel-felbukkanása időnként. Vagy most az én hegyi beszédem 😀 😀
több mint 10 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Teljesen fölöslegesnek érzem már most tippelgetni az őszi meccsekre. Addigra minden a feje tetejére állhat, nem lehet kiindulni abból, hogy hogyan zárult ez az alapszakasz. Minden csapat változni fog addig, a mienk is. Jönnek az új emberek, miközben már az edzőtáborokban is klasszisok és biztos kezdők dőlhetnek ki a sorból egész évre. Hogy a Hernandez faktorról ne is beszéljek. Semmi sem garantálja pl, hogy az év végére egész pofásan összeállt offense ugyanígy tudja folytatni ősszel. Senki sem tudja megmondani előre, mely játékosok és csapatok fognak akár erőn felül is teljesíteni, mert kiteljesedik az önbizalmuk, és kik azok akik a hajszálon múló vesztes mérkőzésekből nem erőt tudnak meríteni, hanem a görcsös bizonyítási vágy egyre inkább elbizonytalanítja őket. Ez egy nagyon sok szereplős sakkjátszma, amiben kilenc hónapra előre tippelni tiszta lutri.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
Klemó, igazad van, de én nem bízom Pounceyban, még, ha sokak szerint Pro bolw szintű (sztem nem az) akkor sem. Jövőre van szerződése Pounceynak és bizonyítson, hogy egészségesen Ő a legjobb, akkor maradjon. Wallace meg sztem jó backupnak. Viszont, ha jövőre is megsérül és játszik két meccset mindenképpen ajánljunk neki egy 5-6 évre szóló giga szerződést, azonnal :-Ppolamalu
Csak, hogy ne maradj egyedül... Szerintem picit túl van értékelve a probólkaliber titulussal. 😊kittli
Szerintem akkor ketten vagytok. Valaki nem lesz pro bowler véletlenül. Ez leginkább akkor látszik amikor nincs a pályán és nem megy a futásKlaci79
Laci, az lesz próbóler akit a nézők beszavaznak, nem az aki valóban a legjobb. Tudjuk, látjuk, hogy vannak olyanok akik megérdemelnék, de kimaradnak.polamalu
Nyilván van ilyen, qb, rb poszton vagy valaki aki már letett az asztalra, de Poncey ettől még messze volt. Ő a játéka alapján került oda. Ezt nem csak én mondom, minden szakértő is