Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És ami a legfontosabb, ha a szívemre teszitek a kezeteket, miben látjátok annak zálogát, hogy jövőre jobb lesz a csapat?somoskovig
Szerintem a D nagyon kérdéses lesz. Az idény második felében az O majdnem 30 pontot átlagolt offenzben, ami kb. sose volt, vagyis elég jó javuló tendenciának tekinthető. Bent utolsó 6 meccsen 7x sackelték.
Ha más nem, akkor ezek biztató dolgok.kishaszi
Az első meccseken az O 1. félidei gyalázata miatt vaskos hátrány -> nincs turnovert
Aztán hogy nem kerültünk hamar 2 possession hátrányba, jöttekk a turnoverek és rögtön ugrásszerű volt az elért pontok esetében is. (Ettől még javult a Offense, méghozzá sokat a szezon 2. felére. Csak jelzem, hogy az O javulása, a D-re is kihatással volt, az pedig további javulást generált az O-nál. Így működik ez ebben a játékban. 😊)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
2007-2010.: 43-21-es alapszakasz mérleg, 3 divíziógyőzelem, 3 PO, 7 PO meccs 5-2-es mérleggel, 2 SB-részvétel egy győzelemmel
2011-2013: 28-20-as alapszakasz mérleg, 0 divíziógyőzelem, 1 PO, 1 PO meccs (vereség Tebow ellen), utolsó két szezon 50%

Nekem ez azért eléggé tendenciának tűnik őszintén szólva, és ha a rostert megnézem, nem tolong a szemembe az új Harrison, Ward, Aaron Smith, Farrior, Porter, hogy csak a legnagyobb neveket és leadereket mondjam. Tomlin egy kellemes középcsapattá formálta a Steelers-t az elmúlt két szezonban, bravúros győzelmek és megmagyarázhatatlan zakók egyaránt voltak, vannak tehetségek, de az igazán nagy egyéniségek kezdenek elfogyni, a draftok közepesek, és igazából a Woodley vs. Worilds eszmecsere is elég szomorú, mert mondjuk mindkettő kb. Haggans-szint lett volna a 2000-es évek közepi védelemben (vagyis a legkönnyebben lecserélhető, legkevésbé fontos elem).

És ami a legfontosabb, ha a szívemre teszitek a kezeteket, miben látjátok annak zálogát, hogy jövőre jobb lesz a csapat?somoskovig
Mindenki tudta, hogy el fog jönni a visszaesés. Az általad is felsorolt játékosokat nem lehet csak úgy ripsz-ropsz pótolni. Én korábbra vártam és mindig írtam is, hogy vajon meddig lehet még húzni. 2009-ben azt hittem, hogy eljött a pont, amikor új csapat épül, de Tomlinék kitolták ezt még 2 évvel. Ezalatt csináltunk egy SB-t, majd egy 12-4-es szezont. Aztán egyik pillanatról a másikra az általad felsorolt nevek eltüntek. Az év védője, minden idők egyik legjobb 3-4-es DE-je, a D kapitánya, a Steelers mentalitás megtestesítője, a korszak egyik kiemelkedő NT-je, így lehetne jellemezni őket. Mindezt 2 off-season alatt vesztettük el. Természetszerű a visszaesés. Tavaly zuhanórepülésben zártuk az évet és folytattuk egy botrányos off-seasonnal, az elkövetett hibákra viszont idén találtunk válaszokat. És ez az, ami miatt nagyon is bizakodó vagyok. Őszintén szólva én kb biztos voltam benne, hogy idén nem lesz PO, de most nagyon csalódott lennék, ha jövőre sem lenne. Mert megvannak a válaszok és megtaláltuk a visszavezető utat. A fiatalok közül sokan mutatták, hogy lehet rájuk építeni, de még rutin kell nekik, vagy erősödniük kell. Továbbá a csoportunk sem egetrengető jelenleg.

A Woodley vs Worilds dolgot pedig nem élezném ennyire. Egyrészt Woodley fantasztikusan indult. Worilds esetében pedig inkább azt hangsúlyoznám, hogy LeBeau rendszerébe senki nem robbant be a front-7-be. Vkinek elég volt 1 tanuló év, de volt, akinek 5 kellett (Harrison). Worilds-nak úgy tűnik 4 kellett. Erre a kérdésre, hogy ez valóban Haggans szint-e, térjünk vissza 2 év múlva, ha sikerül újraigazolnunk.

Szóval nem Tomlin rombolta le a dolgokat, hanem kiöregedett egy korszakos csapat kb egyszerre. Emellett akaratán kívül volt egy offensive sémaváltás (Roones döntése volt az OC-váltás), amit tavaly nagyon megsínylettünk, de tulajdonképpen idén is, mert az első 8 meccs javarészt az O-n ment el. Aztán jöttek a válaszok AB, Bell, Beachum, Cotchery személyében. És ezek a válaszok irányt mutatnak erre az off-seasonra. És ez a kulcs, most már tudjuk merre kell haladni. A D-ben eközben 6 első éves kezdő rohangált. Jövőre Jarvis erősebb lesz, Shamarko berobbanhat, Heyward már most qrva jó és egy draftról megerősített DL, LB, DB-corppal (1-4. körből 3 ide fog jönni sztem) már kifejezetten pofás képet festhetünk jövőre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Szerintem a D nagyon kérdéses lesz. Az idény második felében az O majdnem 30 pontot átlagolt offenzben, ami kb. sose volt, vagyis elég jó javuló tendenciának tekinthető. Bent utolsó 6 meccsen 7x sackelték.
Ha más nem, akkor ezek biztató dolgok.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2007-2010.: 43-21-es alapszakasz mérleg, 3 divíziógyőzelem, 3 PO, 7 PO meccs 5-2-es mérleggel, 2 SB-részvétel egy győzelemmel
2011-2013: 28-20-as alapszakasz mérleg, 0 divíziógyőzelem, 1 PO, 1 PO meccs (vereség Tebow ellen), utolsó két szezon 50%

somoskovig
Na ezt nem szép dolog itt emlegetni! 😀
Sőt, érzek némi cinizmust az írásodban. Miért kellett éppen Tebow-t kiemelni? 😛

Valamiben egyébként igazad van. Viszont az tény, hogy az NFL pont úgy van kitalálva, hogy ha sokáig az élen vagy, akkor természetes a visszaesés. Épül a csapat, azonban, hogy sokáig PO esélyesek legyünk elszálltak a fizetések és ha valami probléma a csapatnál, hogy gyakorlatilag teljes évek estek ki a draftból. Korábban is elemeztük már több alkalommal, hogy nem draftolunk úgy, ahogyan azt szeretnénk.
Míg 2007-ben még elfogadható volt a draft és többen is a csapatnál vannak, a 2008-as teljes csőd volt.
Akárcsak a 2009-es ahonnan csak az első körös Hood említhető, de semmi extrát nem tudott hozni. 2010-ben előreléptünk, de csak a támadók váltak be a draftból. Worlids csak idén mutatta meg, hogy mit tudhat valójában, de ugye őt nem is oda szántuk, ahol jó lett. Sly pedig egy gyenge cserejátékos lett. A 2011-es draft ismét nem sikerült rosszul, bár igazán jól sem, mert mindössze Heyward és C Allen kezdő kaliber.
Ez öt év. Akiket 3-4-5 éve draftoltunk, most meghatározó játékosoknak kellene lenniük, de sajnos nem volt köztük elég olyan aki kezdővé vált. Sem nálunk, sem más csapatnál, hiszen közülük csak Keenan Lewis az aki igazán említésre méltó.

Én ebben látom a visszaesés okát, de az elmúlt két év után kicsit bizakodóbb vagyok a draftot illetően, mert újra 3-4 kezdő kaliber (vagy mondjuk, hogy ahhoz közeli) jött a csapathoz.

Na meg abban is látom a visszautat, hogy most az O eléggé össze tudott állni. Míg korábban ránk nem volt jellemző, hogy egy sok pontos meccset megnyerjünk, addig ma simán kinézem a támadókból, hogy 30-35 pontot feltegyenek a táblára.
Ehhez képest pedig a védelem sok pontot kap, de biztos vagyok benne, hogy LeBeau rendbe fogja tenni a csapatot. Az elmúlt években komoly problémáink voltak a labdaszerzésekkel is, de ez az idei év második felében már rendben volt, reméljük jövőre innen folytatjuk
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487

Nekem ez azért eléggé tendenciának tűnik őszintén szólva, és ha a rostert megnézem, nem tolong a szemembe az új Harrison, Ward, Aaron Smith, Farrior, Porter, hogy csak a legnagyobb neveket és leadereket mondjam. Tomlin egy kellemes középcsapattá formálta a Steelers-t az elmúlt két szezonban, bravúros győzelmek és megmagyarázhatatlan zakók egyaránt voltak, vannak tehetségek, de az igazán nagy egyéniségek kezdenek elfogyni, a draftok közepesek, és igazából a Woodley vs. Worilds eszmecsere is elég szomorú, mert mondjuk mindkettő kb. Haggans-szint lett volna a 2000-es évek közepi védelemben (vagyis a legkönnyebben lecserélhető, legkevésbé fontos elem).

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
és igazából a Woodley vs. Worilds eszmecsere is elég szomorú, mert mondjuk mindkettő kb. Haggans-szint lett volna a 2000-es évek közepi védelemben (vagyis a legkönnyebben lecserélhető, legkevésbé fontos elem).
somoskovig
Húúú, ez most elsőre nagyon fájt. De végül is nagyon kötözködni nem lehet vele.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Nem Tomlint akarom védeni - de -, ha valaki azért megpróbálja javítani a hibáit, az már önmagában kurva nagy eredmény. Annak felismerése előtte szintén. ha sikerül, az még egy szinttel feljebb. ...és van tovább is.

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM

És ami a legfontosabb, ha a szívemre teszitek a kezeteket, miben látjátok annak zálogát, hogy jövőre jobb lesz a csapat?

több mint 10 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Hiszek nektek srácok, de akkor miért nem vette észre hamarabb az intő jeleket, miért kellett elérnünk 0-4-et, és miért ment el annyi töketlenkedés Haley-vel, hogy csak a szezon végére legyen meg a javulás?

Nézegettem az interjúit a szezon elején, és ugyanazt a dumát nyomta le a vesztes meccsek után, hogy "nem megengedhető", "nem fordulhat elő mégegyszer", stb, aztán mégis jött a többi vesztett meccs.

Mint írtam én nem látok be az öltözőbe, hogy milyen lelkesítő beszédeket mond- vagy nem mond, de lehet nekiesek a Steelers-es videótárnak, hogy volt-e valami hasonló nyilvánosan közzétéve.

A játékos motiváltsággal egyet értek, de ott is volt szerintem olyan, hogy edzői döntések hatására váltak a játékosok demotiválttá (pl Wallace esete, vagy az egész Haley mizéria), és szarul ment a szekér, aztán ezt kellett helyre tenni.
De éppen ezzel van a bajom, hogy edzőként nem látja-e, hogy bizonyos döntésének, vagy bizonyos helyzetek kezelésével mit fog okozni. Vagy csak eleve rosszul kommunikálja le a többiek fel.

Ha utána ezeket helyre teszi akkor nem érzem hogy hú de nagyon érdem volna, mert eleve ő okozta a problémát, vagy nem ismerte fel időben.

Na, csak kis agymenés volt tőlem, meg megint kiírhattam magamból 😊
több mint 10 éve
Szerintem elég nagy kavarás a 3/4 vs 4/3-at keverni azzal, hogy BB-ék kvázi nem is akartak, vagy nem tudtak rövid-gyors passzos játékokhoz alkalmazkodni. Ráadásul vicc is, mert azért az elég nagy luxus, ha egy keret csak egy bizonyos sémára használható, pl csak hosszú, vagy csak rövid😛 Nyilván van ilyen ,de akkor el lehet gondolkodni, hogy kinek mennyit is érdemes fizetni.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
1. olyan nincs, hogy vki 6-7. évében szembesül először komoly problémával HC-ként.
2. Ő képes megoldásokat találni, ezért nem esik szét alatta a csapat, erre a legjobb példa az idei év. (Mellesleg sztem pont ez hiányzik Caldwellből, ő nem volt képes felállítani a csapatait, amikor bizonyos problémák miatt mélyre került, Tomlin igen. Megtette 2009-ben 5L-s széria után, s a következő évre ismét SB-n voltunk és megtette idén is 0-4 és 2-6 után. Ez a jó edző ismérve.)Soldados
Hát nem is tudom, én bírom Tomlint, de még mindig azt vallom, hogy egy kész csapatot kapott anno Cowher-től és azóta nem teljesen jó felé megy a szekér. (draftok, time management, stb)

A pillanatnyi javulásokat inkább annak tudom be, hogy Big Ben visszajött sérülésekből, vagy a csapat szedte össze magát.
Ez utóbbiba nem tudom mennyire lehet belelátni, hogy Tomlin hatása-e (esetleg másik edzőké), vagy a játékosok "hangadói", Ben, Kiesel, Harrison, Ward hatása volt.Big B
Egy edzőnek mindig mindenre van hatása. Abból a csapatból azért már nincsenek olyan sokan. AZ, hogy a mélypontról idén visszajöttünk és a végén még harcban voltunk az első sorban az edzői gárda érdeme, mert nem a játékosok felejtettek el játszani, hanem motiválatlanok, kedvetlenek, csalódottak voltak. Ezt megfordítani csak olyan valaki képes aki elég erős egyéniség, jól tud bánni az emberekkel, vezére tud lenni a közösségnek. Tomlin ilyen. Mindemellett jó szakember is.
Tomlin mielőtt hozzánk került mint HC 4-3 as védelmi szisztémát játszatott a csapategységével. Ha szar és hülye edző lett volna akkor a neki komfortos sémára akarta volna átállítani a Steelers, de nem, mert látta (amit sok edző meg nem lát), hogy ez a keret ez a csapat arra nem alkalmas. Ezért inkább beletanult a 4-3-ba és azt játszuk tovább. Lásd Haley tavaly, a saját sémát játszatja akkor is, ha a keret nem alkalmas. Idénre egy kicsit finomult a dolog és a teljes O (a szezon eleji mélypontot leszámítva) jól muzsikált. Tomlin kiváló HC, hidd el sok csapat szeretné magának.
több mint 10 éve
1. olyan nincs, hogy vki 6-7. évében szembesül először komoly problémával HC-ként.
2. Ő képes megoldásokat találni, ezért nem esik szét alatta a csapat, erre a legjobb példa az idei év. (Mellesleg sztem pont ez hiányzik Caldwellből, ő nem volt képes felállítani a csapatait, amikor bizonyos problémák miatt mélyre került, Tomlin igen. Megtette 2009-ben 5L-s széria után, s a következő évre ismét SB-n voltunk és megtette idén is 0-4 és 2-6 után. Ez a jó edző ismérve.)Soldados
Hát nem is tudom, én bírom Tomlint, de még mindig azt vallom, hogy egy kész csapatot kapott anno Cowher-től és azóta nem teljesen jó felé megy a szekér. (draftok, time management, stb)

A pillanatnyi javulásokat inkább annak tudom be, hogy Big Ben visszajött sérülésekből, vagy a csapat szedte össze magát.
Ez utóbbiba nem tudom mennyire lehet belelátni, hogy Tomlin hatása-e (esetleg másik edzőké), vagy a játékosok "hangadói", Ben, Kiesel, Harrison, Ward hatása volt.Big B
Pillanatnyi javulások? Hát sztem 2009 után 2010 elég markáns javulás volt. És az nem is kérdés, hogy ehhez egy HC-nak elég sok köze van, sőt, talán a legtöbb. (Már off-seasonban nagyon jó döntéseket hozott) Ahogy most is ahhoz, hogy 0-4-ről és 2-6-ról felálltunk. Ez jó, igazi vezetői képességgel rendelkező HC nélkül elképzelhetetlen. Mint ahogy akkor írtam is, nem csendben végignézte, ahogy szívunk folyamatosan, hanem az elbaszott off-season hibáit próbálta helyrehozni szezonközbeni move-okkal. Mint utóbb kiderült, sikeresen.

több mint 10 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62

Ez utóbbiba nem tudom mennyire lehet belelátni, hogy Tomlin hatása-e (esetleg másik edzőké), vagy a játékosok "hangadói", Ben, Kiesel, Harrison, Ward hatása volt.
több mint 10 éve
Caldwell-lel szerintem lehetnek kezdeti sikerek, a keret adott hozzá. Egy jó keretet tud gardírozni. A kérdés az lesz, hogy amikor szembesül majd az első komolyabb problémával (ami ki tudja mikor lesz, 1., 2., vagy csak a 3. évben), akkor képes lesz-e egyenesben tartani a hajót, és megoldás(oka)t találni, vagy megint szétesik alatta a csapata. Tehát nála a hosszútávú sikeresség kétséges az eddigi munkássága alapján, mert a nehéz problémákkal nem tudott mit kezdeni.Soldados
Te tudatalatt nem is Caldwell-ről, hanem Tomlinról írsz.
Figyu:
Tomlin-nal szerintem lehetnek kezdeti sikerek, a keret adott hozzá. Egy jó keretet tud gardírozni. A kérdés az lesz, hogy amikor szembesül majd az első komolyabb problémával (ami ki tudja mikor lesz, lehet csak a 6-7. évben), akkor képes lesz-e egyenesben tartani a hajót, és megoldás(oka)t találni, vagy szétesik alatta a csapata. Tehát nála a hosszútávú sikeresség kétséges, mert a nehéz problémákkal nem tud mit kezdeni, de egy jól összerakott csapatot ideig-óráig el tud vezetgetni. 😉Sobri Jóska
2. Ő képes megoldásokat találni, ezért nem esik szét alatta a csapat, erre a legjobb példa az idei év. (Mellesleg sztem pont ez hiányzik Caldwellből, ő nem volt képes felállítani a csapatait, amikor bizonyos problémák miatt mélyre került, Tomlin igen. Megtette 2009-ben 5L-s széria után, s a következő évre ismét SB-n voltunk és megtette idén is 0-4 és 2-6 után. Ez a jó edző ismérve.)

több mint 10 éve
Dízel: igen, azt mondta, hogy játszani még szeretne, de a szavai alapján úgy vettem ki, hogy azért nyilván nem minden áron. Hogy ez pontosan mit jelent azt nem tudom, de gondolom Ward-eset lesz, ha annyit nem akar adni a Steelers, mint amennyit szeretne BK (nyilván akkor több, mint vetmin), akkor gondolom szögre akasztja a sisakot.

több mint 10 éve
Azt gondolom, az nem meglepő, hogy a francsi szeretné, hogy Troy Steelerként vonuljon vissza. Ő egy olyan ikonikus elem aki még a csapatot utálók körében is elismeréssel bír. Gondolom, ha akar valahogyan a csapat körül marad majd, mint Hoke pl.
A Worilds hírnek örülök, és kíváncsian várom, hogy mik lesznek a fejlemények. Most már csak Worilds akarata kell, mert, ha ő nem akar aláírni, vagy az ügynöke meggyőzi, hogy menjen ki a piacra akkor mi hiába erősködünk.
Mr. Szakáll, már mondta hogy szeretne maradni, igaz ez csak egy elejtett mondat volt, gondolom most vadászat közben letisztul a fejében minden és felemeli majd a telefont és szól az FO-nak, hogy amennyiben a csapatnak kell hajlandó 1 évet még vállalni, hogy ennek mennyire örülnék és azt el sem tudom mondani 😀
A többi paycut és a cut nem lenne meglepetés, sőt..
több mint 10 éve
Na az első konkrét infók FA előtt. Rooney ma szezonbérletesekkel tartotta meg a szokásos "interaktív nyílt óráját" és itt már konkrét személyek is elhangzottak. Ez alapján:

- a Steelers megpróbálja Worildsot még az FA-nyitás előtt újraigazolni
- Keiselről azt mondta, hogy először neki kell döntenie, hogy akarja-e folytatni, s ha igen, akkor dönthet a csapat, hogy meg akarja-e tartani és milyen fizuval.
- azt szeretné, ha Troy Steelerként vonulna majd vissza, most pedig több lehetőséget is megvizsgálnak, ami a csapatnak is jó és ezt a célt is szolgálja.

Hogy ezek mit is jelentenek valójában:
- az igen jó hír, hogy Worildsot megpróbáljuk megtartani, legalábbis keresik rá a megoldást. Ha sikerül, akkor Woodley júni 1-től valszeg cut.
- Keisel valszeg szívesen játszana még 1 évet, de vele semmi különös nem fog történni, bőven ráér valamikor draft körül aláírni vele vetmin-ért még 1 évre. Ez így qrva jó lenne.
- a több lehetőség valószínűleg azt takarja, hogy paycut, de ha abba Troy nem megy bele, akkor hosszabbítással lehet csökkenteni a 2014-es capszámát. Eddig utóbbi verziót sehol nem láttam, pedig én már pedzegetem 1-2 hónapja, de ez nagyon erre utal. Nem lenne újkeletű ez a megoldás, Warddal ugyanez volt 2009-ben.

Összességében ezek nagyon jó hírek. Úgy tűnik, hogy 1-2 capmanőverrel (cut - Levi, paycut - Ike, strukturálás - Timmons, AB, hosszabbítás - Troy) és a csapat számára elfogadható fizuelosztással lát utat Worilds megtartására a FO. Keisel überkirályság lenne, ha vetminért maradna és a Troy hosszabbítás is jól hangzik, jó ideje ebben látom mindkét fél számára a megoldást.

több mint 10 éve
Zimmer az egyik legjobb DC a ligában. Ezzel tuti nem jártak jól. Azaz nekünk viszont jó hír. 😀

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
bár nem velünk kapcsolatos a hír, de a Bengals mégiscsak rivális, az eddigi D edző Mike Zimmer is otthagyta a csapatot a Vikings HC posztért...O után a D főnöknek is kereshetnek új embert...ez nem tudom mennyire jelent jót egy csapat életében
több mint 10 éve
Jó gyerek, de extrát nem nyújtott, csak ennyit mondtam.

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
iparos, az egy dolog, de 1000-1300 yardokat csak összehozott 😀 akkoriban azért szerettük a kölyköt 😊
több mint 10 éve

Ez a gyerek aranyat ér!!!
Ok, hogy AB volt a Mazda MPV, ...tím emvépé, de Bell 1 év alatt gyakorlatilag többet mutatott, mint Mendenhall összesen, míg nálunk volt. Nincs semmi bajom Mendyvel, köszi neki mindent, de Bell kreatív, improvizatív playa, aki kontakt után is rengeteg yardot hoz, Rashard sajnos csak egy iparos volt.
Remélem még sok örömet okoz a Steelers kántrinak Le"Veon!😊

több mint 10 éve
Azt hiszem mi is elkezdhetjük kiépíteni, hogy insiderek vagyunk, ennyi erővel 😀 Kezdjünk hozzá Soldi 😀
Ennyire lealázni saját magát.😛
több mint 10 éve
😀

több mint 10 éve
Rapoport megint megsz.pta velünk. 😀 😀

twitteren kiírta, amit mindenki tud, hogy Whiz valszeg Butlert akarja DC-nek, ha a Steelers hozzájárul. De az égő az, hogy hozzátette, Butlernek sok családtagja van Nashville-ben.

Butler fia erre írt Rapoport twitterére: egyetlen családtagunk sincs Nashville-ben, ellenőrizd a forrásaidat! 😀 😀 Rapoport ezután törölte az eredeti twitjét. 😀

Ezt az "insider" f.szt! 😊