NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Na annak nem örülnék Wilson edző nagyon fontos láncszem, de lehet vele is beszél Ruáni. Ugyebár a tavalyi balesetnél is mindent megtett a klub érte.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ami érdekesebb az Kirby Wilson RB-edző. Ugyanis egyrészt nem tudjuk, hogy ő szerződés alatt áll-e 2014-re. Ha igen, akkor ugyanaz a helyzet, mint Butlerrel, azaz semmi para. Ha viszont nem, akkor őt lehet elviszi Whiz, ugyanis az első jelentések szerint John McNulty-t (jelenleg Bucs QB coach, korábban a Cardsnál Whiz alatt volt WR és QB coach is) szeretné OC-nak, de ha őt nem tudja vinni, akkor Wilson a 2. a listáján.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Whiz nem tudja elvinni Butlert, ha mi nem akarjuk. Márpedig sztem nem akarjuk, hogy menjen. 😊

A lényeg, hogy Butler mindig 2 éves szerződést kap, és jelenleg szerencsére szerződés alatt áll, ilyen pozíciós edzőt pedig nem kötelező elengedni interjúra (kivéve HC-interjú). Korábban Whiz a Cards HC-jaként kétszer keresett def.coord-ot és mindkétszer kért engedélyt interjúra Butlerhez, de szerencsénkre épp akkor, mindkétszer szerződés alatt állt Butler, így mindkétszer visszautasítottuk. Amikor nem állt szerződés alatt, akkor egyszer nem őt választották, egyszer pedig őt választották, de Rooney leült vele beszélni és Butler maga döntött a maradás mellett. (Arra nem emlékszem, hogy ezek mely csapatok voltak)

Szóval Butler csak akkor megy, ha a Steelers hozzájárul ehhez. Sokkal valószínűbb, hogy Horton lesz a Titans új def. coordinatora.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 129 — Titans fan
Elvileg a pittsburghi 2 gapping, 3-4 védelmet szeretné a Titansnél megvalósítani. Bocsi, de fogalmam sincs róla, hogy ez milyen deffense. Valaki elmagyarázná?Nandito
 chipwagon.typepad.com/eagles/2013/10/from-the-wide-9-to-the-2-gap-3-4.html
némi védelmi leírás.. keress a cikkben erre: "Here is a standard, 2-gap 3-4 alignment. The yellow arrows show the gap responsiblities of the 3 down lineman"Collapo
Köszi, olvasom is!

Music City Miracle
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Elvileg a pittsburghi 2 gapping, 3-4 védelmet szeretné a Titansnél megvalósítani. Bocsi, de fogalmam sincs róla, hogy ez milyen deffense. Valaki elmagyarázná?Nandito
 chipwagon.typepad.com/eagles/2013/10/from-the-wide-9-to-the-2-gap-3-4.html
némi védelmi leírás.. keress a cikkben erre: "Here is a standard, 2-gap 3-4 alignment. The yellow arrows show the gap responsiblities of the 3 down lineman"

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 129 — Titans fan
Nagyon pedzegetik, hogy Whiz vinné Butlert DC-nek.Jan
..Det topikban olvastam, aszittem rosszul látok, hogy ez már eldőlt dolog, csak lemaradtam róla? Mondom én sehol nem láttam, hogy elment volna DC-nek...kishaszi
Mi is úgy tudjuk, hogy vinné Whisenhunt, de még nincs konkrétum. Bár ma lesz sajtótájékoztató. Elvileg a pittsburghi 2 gapping, 3-4 védelmet szeretné a Titansnél megvalósítani. Bocsi, de fogalmam sincs róla, hogy ez milyen deffense. Valaki elmagyarázná?

Music City Miracle
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nagyon pedzegetik, hogy Whiz vinné Butlert DC-nek.Jan
..Det topikban olvastam, aszittem rosszul látok, hogy ez már eldőlt dolog, csak lemaradtam róla? Mondom én sehol nem láttam, hogy elment volna DC-nek...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Nagyon pedzegetik, hogy Whiz vinné Butlert DC-nek.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Egyébként 66 szerelés a LOS-on és 29,5 sack a karrierje alatt, majdnem B.J Raji szint. Az idei éve kiemelkedő is volt. A sérülés, nem tudom mi, de az pl befolyásolhatja a draft helyét erősen. Egyébként is, sztem mindegy mi mit akarunk, nem nagyon szokták figyelembe venni odakint, talán Ádi a kivétel, őt sokszor meghallgatják 😀polamalu
Nono, emlékeimbenazáll', hogy Ádi vuduzta' rendesen JJ-t, meg Bellnek sem örült, a QB gyereknél meg infarktus közeli volt....szóval leszarták a fejét rendesen tavaly odaát....😊Klemó
Na de Wheaton az övé volt 😀
Most a 3. körben kívánhatott 😛
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Egyébként 66 szerelés a LOS-on és 29,5 sack a karrierje alatt, majdnem B.J Raji szint. Az idei éve kiemelkedő is volt. A sérülés, nem tudom mi, de az pl befolyásolhatja a draft helyét erősen. Egyébként is, sztem mindegy mi mit akarunk, nem nagyon szokták figyelembe venni odakint, talán Ádi a kivétel, őt sokszor meghallgatják 😀polamalu
Nono, emlékeimbenazáll', hogy Ádi vuduzta' rendesen JJ-t, meg Bellnek sem örült, a QB gyereknél meg infarktus közeli volt....szóval leszarták a fejét rendesen tavaly odaát....😊Klemó
Ádi meg Robi epilepsizás rohamot kapott a JárvízJónás húzásnál konkrétan, Baggió új fedőnevűnek tecc meg az Ezredesnek is émmeg nem tudok mit mondani mer telibetrafáltam 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Jó van olyan év amikor Őt sem hallgatják meg 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem vitatom, hogy 3-4be nagyobb emberek szoktak kerülni, de ettől még egy robbanékony, jó felépítésű vitamingolyó-bomba is megélhet ott, kelthet zavart eleget...

A magam részéről nem is a Ti vitátokba akartam beleszólni, csak mint érdekesség közöltem... a srác a Tekiknél és a Dolcsiknál is ki lett röhögve... a Patriarkáknál meg valahogy mégis igen jó számokat hoz.... szóóóval ennyi 😊

A séma pontos megadásában meg kérem a patriárka rajongók segítségét... szerintem valami hibridet, de nem figyeltem őket eléggé a kérdés megválaszolásáhozCollapo
Igen jó számokat hozott, de a 3-4 és a 4-3 nem ugyanaz. Nem ugyanazt kívánja. 4-3-ban elrohangálhat, de 3-4-ben NT-nek nem elég. Mint Hood, ő is kicsi, fel akartuk hizlalni.polamalu
nemis nőznek gondoltam hanem endnek, Heyward se egy hústorony, vagy vigyük ILB-nek és tekézzünk 😀

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Nono, emlékeimbenazáll', hogy Ádi vuduzta' rendesen JJ-t, meg Bellnek sem örült, a QB gyereknél meg infarktus közeli volt....szóval leszarták a fejét rendesen tavaly odaát....😊
több mint 10 éve
Nem vitatom, hogy 3-4be nagyobb emberek szoktak kerülni, de ettől még egy robbanékony, jó felépítésű vitamingolyó-bomba is megélhet ott, kelthet zavart eleget...

A magam részéről nem is a Ti vitátokba akartam beleszólni, csak mint érdekesség közöltem... a srác a Tekiknél és a Dolcsiknál is ki lett röhögve... a Patriarkáknál meg valahogy mégis igen jó számokat hoz.... szóóóval ennyi 😊

A séma pontos megadásában meg kérem a patriárka rajongók segítségét... szerintem valami hibridet, de nem figyeltem őket eléggé a kérdés megválaszolásáhozCollapo
Igen jó számokat hozott, de a 3-4 és a 4-3 nem ugyanaz. Nem ugyanazt kívánja. 4-3-ban elrohangálhat, de 3-4-ben NT-nek nem elég. Mint Hood, ő is kicsi, fel akartuk hizlalni.
több mint 10 éve
A NE tavaly mit játszott?? 4-3 vagy 3-4???polamalu
4-3
több mint 10 éve

A séma pontos megadásában meg kérem a patriárka rajongók segítségét... szerintem valami hibridet, de nem figyeltem őket eléggé a kérdés megválaszolásához

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
A NE tavaly mit játszott?? 4-3 vagy 3-4???
több mint 10 éve
Igen...már várom is a mock-ot tőle 😀
A sérülése sajnos egy térdsérülés. Azt olvasom persze, hogy minden rendben lesz vele. De valóban kár ezzel most foglalkozni. Arról nem is beszélve, hogy én nem őt hoznám az első körben, csak azért szóltam bele, mert megértem ha valakinek nagyon tetszik a játéka és szeretne a Steelers-ben újra egy igazi "pufi-fánkot".
Ha már így megkérdezted 😀 én vagy a csapattársát Stephon Tuiett-et (DE) vagy pedig titkos favoritomat: Justin Gilbert (CB) hoznám, bár utóbbit is inkább csak 2. körben ha lehetne...de január 14-én ez még olyan távoli
több mint 10 éve
A méret gondra mindig - na jó idén - ez az ember és értékelés jut eszembe. Idén - igaz a sérülések miatt léphetett pályára - ezeket a számokat hozta. Pedig Ő is kicsi...Collapo
kösz

több mint 10 éve
A méret gondra mindig - na jó idén - ez az ember és értékelés jut eszembe. Idén - igaz a sérülések miatt léphetett pályára - ezeket a számokat hozta. Pedig Ő is kicsi...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Egyébként 66 szerelés a LOS-on és 29,5 sack a karrierje alatt, majdnem B.J Raji szint. Az idei éve kiemelkedő is volt. A sérülés, nem tudom mi, de az pl befolyásolhatja a draft helyét erősen. Egyébként is, sztem mindegy mi mit akarunk, nem nagyon szokták figyelembe venni odakint, talán Ádi a kivétel, őt sokszor meghallgatják 😀
több mint 10 éve
Is, LAci, a feladata az is, hogy a center és az egyik guardot (neki elvben két embert kell blokkolnia) benyomja, roppantsa a zsebet, mert így az irányító nem tud fellépni (nincs hová) és az oldalról érkező OLB-k így könnyebben kapják el, a DE-k pedig a zsebben tartják, vagy, ha sikerül persze megcsinálják a zsákot. A 4-3 ellenben mást kíván, ott a két end a zsákológép. Lásd Jared Allen. Igen lehet, hogy Hood tényleg oda jött, igazad lehet.polamalu
na nem megy az idézés? 😉
külömbe volt arról szó, hogy Ziggyt felhízlalják idénre, jól emlékszel, csak kevés volt a korpa vagy mi....

több mint 10 éve
Zoli! Megmondom őszintén nem vagyok nagy Nix fan (a poszt fontossága miatt a mai NFL-ben), de 3-4 NT-ben nem tudom, hogy találnánk e nála jobb játékost. Nem az volt a feladata, hogy az irányítók után loholjon és negatívan szereljen hiszen közel 150 kilóval rohangál, de a front7 közepén a futás ellen bizony igencsak hatásos lehet! Ez a sérülése mondjuk kissé aggasztó. (Remélem Ádi jól írtam)polamalu
Én ezt értem, de Hood-ot is NT-nek szántuk és a srác hatékonysága a főiskolán nem olyan jó mint hood-é, ezért mondom, hogy várjunk a combine-ra mert ott meglátjuk a többi számát, hogy mennyire robbanékony, mert ha lassú is akkor NT-nek sem alkalmazható, hiszen az nyer a párharcban aki először "üt". Itt sem az lenne a feladata, hogy loholjon az irányító után, de te is írod a futás ellen, bizony ott pedig nagyon fontos a negatív yard, hiszen ha 3 és 2 van akkor azt a 2 yardot nem engedhetjük meg, vagy 1&goal szitunál, negatívban kell szerelni, "mindenáron". Tehát amit leírtam az mégiscsak fontos Klaci79

Most rendesen megkavartál 😀
Hood, mint NT? A Ziggy Hood-ra gondolsz? Ő lett volna Aaron Smith utódja ha beválik. Ő egy tipikus DE szerintem.
Nix-et leginkább B.J. Raji-hoz tudnám hasonlítani. Mondjuk szerintem ha 3&2-t megállítjuk 4&2-n az nem rossz. Elnézve amúgy (mint nem szakértő) ezeket a szituációkat a NT inkább arra megy, hogy a fal ne tudjon előremenni középen, hogy mögötte a RB vagy bárki aki a fal közepét támadja, az ne találjon rést. A negatív szereléseket inkább a DE-LB-k hozhatják. De mond ha hülyeséget írok!
Egy biztos január 14-én Nix a legjobb védőfalemberek között van számon tartva. A videókon nagyon tetszetős a játéka, bár a legjobb videó amit róla találtam még a tavalyi évből vágja össze a jelenetet. Akkor még Te'o volt mögötte.[/quote]Is, LAci, a feladata az is, hogy a center és az egyik guardot (neki elvben két embert kell blokkolnia) benyomja, roppantsa a zsebet, mert így az irányító nem tud fellépni (nincs hová) és az oldalról érkező OLB-k így könnyebben kapják el, a DE-k pedig a zsebben tartják, vagy, ha sikerül persze megcsinálják a zsákot. A 4-3 ellenben mást kíván, ott a két end a zsákológép. Lásd Jared Allen. Igen lehet, hogy Hood tényleg oda jött, igazad lehet.
több mint 10 éve
 walterfootball.com/draft2014NT.php
na ehun e nózik, én - Nixnél ugye a sérülés a kérdéses, ha engem kérdeznének Daquan Jones vinném - és Aaron Donaldot endnek húzni se ördögtől való cselekedet. Ebben a viszonylatban akkor meg elsőre kéne valami állatot húzni Buck-nak, SKov?sutianap
Süti, Aaron Donald meddig csúszhat? meg egyáltalán lehet belőle meghatározó NFL játékos (valahol olvastam, hogy alacsony NFL-be)?
Ez szenzációs: 😊
kriSTEELan
hát egy tíz centivel alacsonyabb, az lehet három-négybe aszondják majd kicsi, igazából majd a fesztávolságot veszik a kombájnon ott jól elemzik így-úgy, én nem vagyok nagyon oda a kombájnér, mer csak egy pofavizit dzsembori, igazából nem ott kék eldőlni a dolgoknak. Egy masszív izomgolyó a pasas és jó sebessége is van, mindenképp vinnünk kéne akármivé is transzformálja az Öreg. Meg ideje lenne visszatérni az oldschool Pennsivanian prospectekhez, na.

több mint 10 éve
Zoli! Megmondom őszintén nem vagyok nagy Nix fan (a poszt fontossága miatt a mai NFL-ben), de 3-4 NT-ben nem tudom, hogy találnánk e nála jobb játékost. Nem az volt a feladata, hogy az irányítók után loholjon és negatívan szereljen hiszen közel 150 kilóval rohangál, de a front7 közepén a futás ellen bizony igencsak hatásos lehet! Ez a sérülése mondjuk kissé aggasztó. (Remélem Ádi jól írtam)polamalu
Én ezt értem, de Hood-ot is NT-nek szántuk és a srác hatékonysága a főiskolán nem olyan jó mint hood-é, ezért mondom, hogy várjunk a combine-ra mert ott meglátjuk a többi számát, hogy mennyire robbanékony, mert ha lassú is akkor NT-nek sem alkalmazható, hiszen az nyer a párharcban aki először "üt". Itt sem az lenne a feladata, hogy loholjon az irányító után, de te is írod a futás ellen, bizony ott pedig nagyon fontos a negatív yard, hiszen ha 3 és 2 van akkor azt a 2 yardot nem engedhetjük meg, vagy 1&goal szitunál, negatívban kell szerelni, "mindenáron". Tehát amit leírtam az mégiscsak fontos [/quote]

Most rendesen megkavartál 😀
Hood, mint NT? A Ziggy Hood-ra gondolsz? Ő lett volna Aaron Smith utódja ha beválik. Ő egy tipikus DE szerintem.
Nix-et leginkább B.J. Raji-hoz tudnám hasonlítani. Mondjuk szerintem ha 3&2-t megállítjuk 4&2-n az nem rossz. Elnézve amúgy (mint nem szakértő) ezeket a szituációkat a NT inkább arra megy, hogy a fal ne tudjon előremenni középen, hogy mögötte a RB vagy bárki aki a fal közepét támadja, az ne találjon rést. A negatív szereléseket inkább a DE-LB-k hozhatják. De mond ha hülyeséget írok!
Egy biztos január 14-én Nix a legjobb védőfalemberek között van számon tartva. A videókon nagyon tetszetős a játéka, bár a legjobb videó amit róla találtam még a tavalyi évből vágja össze a jelenetet. Akkor még Te'o volt mögötte.